| Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 1:10 am | |
| Ο Ηλιος επεσε στα ματια μου και το αερακι με εκανε να κρυωσω!Σκεπαστηκα αλλα ηρθε ο αρχηγος μου και μου εριξε μια μπουνια στο κεφαλη και μου ειπε Το οτι εισαι ο εγγονος του μεγαλου Fleet δεν σημαινει οτι μπορεις να κανεις οτι θελεις! Μα κυριε εργαζομαι σε καθημερινη βαση πολυ σκληρα!δεν πιστευετε οτι χρειαζομαι ενα διαλλειμα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Surfer στις Σαβ Ιαν 08, 2011 5:37 am, 1 φορά |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 1:13 am | |
| Αν σου επιτεθει ο εχθρος πιστευεις οτι θα εχεις διαλλειμα?θα σε φαει ζωντανο και δεν θα σε ρωτησει! Υπαρχουν ατομα που τρωνε ανθρωπους? :[m053o]: :[mo144]: :[m074]: Γιατι το εκανες αυτο? Γιατι χλευαζεις!Θα το συζητησουμε αυτο τωρα? Σηκω και πεσε 100 Push-Ups Ειναι πρωωωι ακομα! Τωρα θα δεις! Με επιασε και αμεσως πριν το καταλαβω με πεταξε εξω απο το τοιχο! Σηκωθηκα αμεσως και του ειπα
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 1:59 am | |
| Θελεις ξυλο?Παμε! Χααχαχα! Αμεσως πηγα να του επιτεθω και να τον χτυπησω στο προσωπο αλλα πολυ ποιο γρηγορος γυρισε και μου εριξε μια κλωτσια στα πλευρα και με εστειλε κατευθειαν στον τοιχο ενος κτιριου! Αρχισα να σηκωνομαι σιγα σιγα ενω κραταγα τα πλευρα μου Τοσο ειχες?Εισαι ποιο αδυναμος απο οτι πιστευα Θα γινω ποιο δυνατος!και τοτε θα ευχεσε να μην με γνωριζες ποτε στην ζωη σου!!! ακους?
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 3:01 am | |
| Περπαταγα μεχρι που μπηκα σε μικρη ερημος και σκεφτομουν ολοι την ωρα οτι αυτον τον αρχηγο μου θα τον δειρω ασχημα! Η Ωρα περασε και χωρις να το καταλαβω αρχισα να διψαω πολυ και εκανε απιστευτη ζεστη! ειχα χαθει πλεον και εψαχνα να βρω νερο! Περιπλανιομουν και τοτε απο μακρια ειδα κατι να γυαλιζει! Νερο!
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 3:04 am | |
| Αρχισα να τρεχω προς το μερος του και μολις εφτασα κοντα του ειδα ενα πολυ ασχημο φρουτο! αλλα απο την πεινα και την διψα το εφαγα αμεσως! η γευση ηταν πολυ ανωστη! Πικρα με επιασε στο στομα μου αλλα μετα απο ενα λεπτο ομως δεν διψαγα ουτε πειναγα αλλα ουτε ζεστενομουν! Παραξενο! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 3:08 am | |
| Συνεχιζα να περπαταω στην ερημο ωσπου ξαφνικα επεσα! Σηκωθηκα αμεσως να δω σε τι σκονταψα αλλα δεν υπηρχε τιποτα! Φαντασμα? :[mEllefson]: Αρχισα να τρεχω και ενω κουναγα τα χερια μου μαζι σε μια στιγμη παρατηρησα οτι το ενα μου χερι αρχισε να γινετε αμμος! Βοηθειαααααααα! Και συνεχισα να τρεχω αλλα αυτην την φορα ποιο γρηγορα! |
|
| |
WorstΑdmin Civilian
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 3:12 am | |
| Ενώ ακόμα δεν είχες καταλάβει τι είχε γίνει, ακούστηκε ένας θόρυβος από πίσω σου. Γύρισες και αντίκρισες δύο άντρες που κρατούσαν όπλα:
-Νομίζω πως βρήκαμε ένα θύμα...ΧΑχαχαχα...Δώσε μας τα ρούχα σου..ΤΩΡΑ!! | |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 3:17 am | |
| Και τι ειστε εσεις?Πειρατες? Ναι!Και θα πεθανεις αν δεν μας δωσεις τα ρουχα σου! Αν ειμουν στην θεση σας θα κατεβαζα τα οπλα και θα εφευγα ησυχα και ωραια! Χαχαχαχα! Μπαμ! Ακουστηκε ενας πυροβολισμος!
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 3:20 am | |
| Ξαφνικα επεσε κατω! Τι κανεις?Γιατι τον σκοτωσες? Θα σκασεις? Ενω αυτοι τσακωνοντουσαν εγω σιγα σιγα σηκωθηκα και ειδα οτι στο μερος που με πυροβολησε ειχε γινει μια τρυπα και γυρω γυρω αμμο! Ξαφνικα γυρισαν οι πειρατες και αρχισαν να ουρλιαζουν! Μα πως?Δεν εισαι κανονικος ανθρωπος! Οχι!Ειμαι Κουκλος Ανθρωπος! Οι Οι Πολυ ψωνιο εισαι! :[m053o]: |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 3:30 am | |
| Φιλε μου!Εφαγες ενα φρουτο ασχημο σε γευση? Μα πως γινετε να το ηξεραν? Ναι!και? Εφαγες ενα φρουτο του διαβολου! :[m135]: Υπαρχουν και φρουτα του θεου? Οι Οι Εισαι χαζος? :[m082]:
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 4:25 am | |
| Το δικο σου φρουτο ειναι στα ποιο σπανια! Ειναι τυπος Logia!Εχεις το φρουτο της αμμου!Μπορεις να γινεσε να ελενγχεις και να δημιουργεις αμμο! Δηλαδη τωρα θα φας πολυ ξυλο! Τι?Ελα φιλε ενα λαθος καναμε! Ειμαι Marine οποτε ξεχνα το! Αμεσως απλωσα την παλαμη μου και προσπαθησα να φτιαξω ενα ανεμοστροβιλο απο αμμο! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 5:02 am | |
| Αμεσως το εριξα απανω τους για να τους τραυματισω και να τους δωσω πισω στο αρχηγειο! Ο Ανεμοστροβιλος τους ειχε κοψει την ανασα αλλα μολις ειδα οτι ειχαν χασει ολη την δυναμη τους Σταματησα τον ανεμοστροβιλο και αμεσως τους εβαλα στην πλατη μου να τους παω στο αρχηγειο! αμεσως βρηκα τον δρομο αφου ηταν ολο τον καιρο μπροστα μου! προχωρουσα για λιγο μεχρι να παω στο αρχηγειο αφου δεν ειναι τοσο μεγαλο νησι και ειναι στην πλατεια το αρχηγειο!
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 5:08 am | |
| Μολις εφτασα στην πλατεια ειδα πολλα νεκρα πτωματα κατω στο πατωμα! Διπλα απο το συντριβανη ηταν ο αρχηγος! Πηγα αμεσως να τον ρωτησω τι εγινε Αρχηγε τι εγινε εδω περα? S...S...Super..SuperNova.. Ειπε τα τελευταια του λογια και ξεψυχησε! Αρχισα να δακρυζω πανω απο το πτωμα του! ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ? Αφησα απαλα το σωμα του αρχηγου κατω και σηκωθηκα! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 5:18 am | |
| Καποιος πηδηξε και επεσε ακριβως απο πισω μου και μου ειπε! Συγνωμη!Δεν ηθελα να γινει ετσι!δεν ηθελα να τους σκοτωσω! Και ομως το εκανες!Θα σε σκοτωσω! Σε παρακαλω μην τα κανεις χειροτερα απο οτι ειναι τωρα! Αμεσως απλωσα το χερι και φωναξα Suna Suna No Mi:SABLES Αμεσως ενας ανεμοστροβιλος απο αμμο σηκωθηκε απο τα χερια μου και αρχισε να πηγαινει προς το μερος του! Αυτος πριν το καταλαβω μου εριξε πυρινικη βομβα! Μια δυνατη εκρηξη εγινη στο σημειο που καθομουν! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 5:21 am | |
| Εγω βγηκα αθικτος απο τον καπνο που επικρατουσε στο σημειο! Logia Vs Logia ειναι ανουσια μαχη! Mephistopheles! Ωστε ξερεις ποιος ειμαι! Ξερω πολυ καλα!Και ξερω οτι δεν ηταν καταλαθος η δολοφονιες που εκανες!ηταν αθωοι! Επρεπε να ηταν καλυτερα προετιμασμενη! Αλλα απο της πληροφοριες μου δεν θυμαμαι οτι υπηρχε Logia User!Και με τοσο δυνατο φρουτο!Την Αμμο!
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Σαβ Ιαν 08, 2011 5:37 am | |
| Πολλα δεν ξερεις!Το ποιο σημαντικο?Οτι θα πεθανεις εδω! Χαχαχαχα!Για να σε δω! Αμεσως πεταχτηκα προς το μερος του αλλα φυσικα αυτος ειχε περισσοτερη εμπειρια και περισσοτερη δυναμη και γνωση πανω στο φρουτο του! οποτε με την μια εκανε το χερι του πυρινικο στοιχειο και το μεγαλωσε και το εριξε κατα πανω μου ετσι εσκασα στο πατωμα σαν καρπουζι! Σηκωθηκα και ειχε εξαφανιστει! ενα χαρτακι πεταγε προς το μερος μου! Συγνωμη αλλα επρεπε να φυγω! Θα σε Κυνηγησω!Μεχρι το τελος του κοσμου! |
|
| |
Armageddon Administrator
Posts : 895 Join date : 30/12/2010 Age : 34 Location : Heaven
| Θέμα: Απ: Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] Κυρ Ιαν 09, 2011 5:35 am | |
| Όνομα: The Black Surger Haki Points: 0 Player of the Week Points: 4 Beli:12.000 Fame Points: -
Λοιπον. Μικρα ποστ με μικρες προτασεις. Αν μπορεις μην πατας συνεχεια ENTER. Επισης, διανθισε λιγο τις ιστοριες σου και προσεχε σημαντικα λαθη. Εγγονος του Fleet Admiral? Πως? Που? Ποτε? Ειδες επισης τον Μephistopheles o Οποιος ηταν Impel εκεινη την περιοδο ή west Blue. Αρα ειναι ατοπο. Προσεχε στις ιστοριες σου περισσοτερο.
| |
|
| |
| Suna Suna No Mi?Here Comes The Sandman![Τελος] | |
|