.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
16 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 16 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Saint
Civilian
Civilian
Saint

[Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!!   [Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 08, 2011 10:07 am

-Εσυ τον σκοτωσες?
-Ναι φυσικα! Και μαλιστα πολυ ευκολα! Απολειφαδια σαν εσας δεν πρεπει να υπαρχουν σε αυτο το νησι!
-Νησι? Αυτο δεν ειναι παρα μια χελωνα! Αλλα εισαι ανοητος που δεν εχεις ηδη καταλαβει αυτο!
-Χελωνα ξε-χελωνα. τετοιο ατομο δεν πρεπει να υπαρχει και θα τον εξολοθρευσω μαζι με εσενα!
-χαχαχα! Ειμαι ο βασιλιας των Μηχανων δεν μπορεις να μου κανεις τιποτα!!!
-Θα το δουμε αυτο!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!!   [Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 08, 2011 10:11 am

Απελευθερωσα τον Πυρηνικο μου μανιταρι και καλυψα ολο το νησι με αυτο! Οσο πηγαινα ημουν και δυνατοτερος! Το φρουτο μου δεν ειχε ορια και αυτο το καταλαβαινα οσο περνουσε ο καιρος!!!
Οι επιθεσεις μου ηταν πιο δυνατες, οι αμυνες μου πιο ισχυρες!
Πλεον πιστευω οτι θα μπορουσα να συναγωνιστω πιο ευκολα τον Marine commander Destro...
Αλλα παλι ξυπναγε το αισθημα ανταγωνισου για εναν ισως... ισως... μελλοντικο συναδελφο...
Αλλα ξεφυγα απο την μαχη τωρα θα επρεπε να σκοτωσω αυτον μπροστα μου και να φυγω απο το νησι!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!!   [Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 08, 2011 10:39 am

Ηταν ευκολη λεια. Οπως ακριβως και ο αλλος. Δεν δυσκολευτηκα να τον νικησω. Ημουν ξανα ελευθερος και δυνατοτερος απο ποτε! Η ενεργεια κυλουσε στις φλεβες μου και πλεον δεν μπορουσε να κατσω και να κρυφτω στο νησι! Ηθελα να βγω στην θαλασσα και ας με κυνηγουσαν! ετσι και αλλιως συντομα θα αλλαζαν γνωμη για εμενα. Ηδη ειχα παρει μερικως την αποφαση μου. Μονο λιγα εμποδια εμεναν στην αποφαση μου να γινω Μαριν!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!!   [Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 08, 2011 10:41 am

Η μεγαλυτερη μου φοβια ομως ηταν να με δεχτει ο Fleet Admiral. Μονο αυτος με ενοιαζε. Δεν εμπαινα στην οργανωση αυτη για την Κυβερνηση παρα μονο για αυτον και τον Destro ατομα αξια σεβασμου και απο τα οποια θα ημουν διατεθιμενος να παρω διαταγες. Ετσι και αλλιως ο σεβασμος γενναει και την υπακοη και ημουν σε καλο δρομο για να αναθρεψω υπακοη στις εντολες αυτων των ατομων!!!
Οι σκεψεις με πηραν μακρια και συνειδητοποιησα πολυ καιρο εμεινα στο νησι... ή μαλλον χελωνα!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!!   [Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 08, 2011 10:48 am

Εκτοξευτηκα και εφυγα απο την χελωνα-νησι και χαθηκα στον οριζοντα. Καλη περιπετειουλα περασα στο νησι αλλα πλεον δεν με συγκινουσαν πλεον τετοιες ασημαντες συναντησεις με περιεργα ατομα. Πλεον ειχα μπει σε αλλη τροχια. Τροχια γραμμης! Ετσι και αλλιως σε λιγες μερες η Μεγαλη Γραμμη θα ανοιγε τις πυλες της σε εμενα! Θα εμπαινα σε νεους οριζοντες σε νεους κοσμους!
Ωπα. Επρεπε να προσγειωθω! Χαχαχαχα! Ολα στην ωρα τους. Ολα στην ωρα τους!
Ο ηλιος με κατεπινε σιγα σιγα... ωσπου χαθηκα απο το προσωπο της γης πηγαινοντας σε ενα νεο νησι!
BadBoy
Civilian
Civilian
BadBoy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!!   [Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 09, 2011 5:34 am

Όνομα: Mephistopheles
Haki Points: 0
Player of the Week Points: 18
Beli: 46.000
Bounty: 4.500.000

[Τελος] Getting out of Prison... Getting In Mecha!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Courage in prison...[Τελος]
» Prison Break and the First Stop[Τελος]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: