| Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Ιαν 08, 2011 4:22 pm | |
| Ειχαν περασει 3 μερες μετα τις εφιαλτικες στιγμες που ειχα περασει στο προηγουμενο νησι και επρεπε να παω καπου και οχι να περιφερομαι ετσι ασκοπα στην θαλασσα.Δεν ειχα υπολογισει ουτε που θα παω ουτε τιποτα οποτε ακολουθησα την κλασικη τακτικη,να κοιταξω που ηταν το κοντινοτερο νησι για να μεινω για καποιες μερες.Ετσι λοιπον κοιταζοντας τον χαρτη υπολογισα οτι πρεπει να ημουν κοντα στο Micqueot.Ο οδηγος ελεγε οτι φημιζοταν για πλουσια και καλη παραγωγη κρασιου τους σε ολες τις θαλασσες και οτι το κρασι τους ηταν πολυ εκλεκτο.Θα ηταν μια ευχαριστη σταση πιστευω για να κανω ενα διαλλημα απο τις περιπετειες μου και να ξεκουραστω,το συγουρο ηταν οτι ειχε ποτο σε αυτο το νησι και μαλιστα σε αφθονες ποσοτητες.Οποτε εστριψα την βαρκα προς αυτη την κατευνθηση και απλα περιμενα να μπει στο οπτικο μου πεδιο το νησι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Κυρ Ιαν 09, 2011 6:24 am, 1 φορά | |
|
| |
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Ιαν 08, 2011 4:23 pm | |
| Αρκετη ωρα αργοτερα επιτελους ημουν σχετικα κοντα στο νησι.Απο μακρυα φαινοταν οτι υπηρχε κινηση αφου μεγαλα πλοια ηταν παρκαρισμενα στο λιμανι και ακουγονταν πολλες φωνες.Μετα απο λιγα λεπτα επιτελους εμπαινα στο λιμανι και δεν μπορω να πω οτι δυσκολευτικα να βρω καποια κενη θεση να αφησω την βαρκα μου. Στην συνεχεια αφησα λεφτα για να κρατησω την θεση,πηρα τα πραγματα μου και αποφασησα να κανω μια βολτα στο νησι.Καθως προσωρουσα στον δρομο υπηρχαν πολλοι μεθυσμενοι παντου και σκεφτηκα την φατσα μου στα προσωπα τους και συγουρα δεν θα ηθελα να μπω ποτε σε μια τετοια κατασταση.Καθως εστρηψα σε μια γωνια ειδα μια κοπελια να παλευει με 3 που εδιναν την εντυπωση οτι ηταν κατεργαρηδες πειρατες.Η πλακα ηταν οτι η κοπελια τα καταφερνε μια χαρα διχως να χρειαζεται ανδρικη βοηθεια και καθησα να την παρακολουθησω μιας και το θεαμα ηταν αρκετα αστειο.
-Οι πειρατες δεν εχουν θεση εδω....φυγετε μην σας δωσω στην κυβερνηση.Το ποσο στο συνολο ειναι δελεαστικο!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Σαβ Ιαν 08, 2011 5:14 pm, 1 φορά | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Ιαν 08, 2011 4:26 pm | |
| Τοτε κοιταξα τα wanted posters που ηταν διπλα μου και παρατηρησα οτι στο συνολο αυτοι οι 3 κοστιζαν 5.000.000 beli.Δηλαδη το δικο μου το ποσο,ποσο δεαλεαστικο ηταν?Πηρα το σακιδιο μου και ενα χαμογελο στα χειλη προχωρησα ακριβως απο διπλα της.Θα επαιρνα ορκο οτι την καταλαβα που γυρησε το βλεμμα της ενω περνουσα και αυτο με εκανε να συνεχισω να χαμογελαω.Μετα απο λιγο βρηκα επιτελους ενα πανδοχειο και μπηκα μεσα.Στην ρεσεψιον δεν ηταν σχεδον κανενας και ζητησα ενα μονοκλινο δωματιο για τουλαχιστον μια μερα,εκεινος μου εδωσε το κλειδι και πηρα τα πραγματα μου και ανεβηκα πανω στο δωματιο να αφησω τα πραγματα μου.Εκανα τα κλασικα οτι εκανα καθε φορα που εκανα οταν εμπαινα σε ενα δωματιο πανδοχειου.Αρχικα εβγαλα να πλυνω μια τα ρουχα μου γιατι δεν ειχα αλλη αλλαξια ρουχα καθαρη και τα αφησα διπλα στην σομπα του δωματιου να στεγνωσουν ενω μετα εκανα και εγω ενα μπανακι και ξυριστηκα.Στην συνεχεια ξαπλωσα γιατι 3 μερες στην βαρκα δεν ειχα ευχαριστηθει υπνο και πονουσε ολο μου το κορμι.Με το που επεσα στο κρεβατι αμεσως με πηρε υπνος.Κοιμηθηκα με την πετσετα μιας και τα ρουχα μου δεν ειχα στεγνωσει ακομα.
| |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Ιαν 08, 2011 4:53 pm | |
| Δεν καταλαβα ποσες ωρες κοιμομουν γιατι οταν ξυπνησα ηταν ακομα βραδυ,αλλα μετα κοιταξα το ρολοι και ηταν 8:30 το απογευμα,οποτε δεν ειχα χασει ολη μου την μερα στο κρεβατι.Επλυνα λιγο το προσωπο μου και φορεσα τα ρουχα με την λιγοτερη υγρασια γιατι δυστυχως για μενα ειχα ακομα αρκετη.Πηρα μερικα beli και αποφασησα να παω σε καποια ταβερνα να δοκιμασω αυτο το τοσο ξακουστο κρασι που ειχαν.Ρωτησα τον πανδοχεα σε πιο θα μπορουσα να παω και μου προτεινε το μαγαζι του δημαρχου το οποιο σημερα ειχε εκδηλωση και γιορταζε 6 χρονια απο τοτε που ειχε ανοιξει και σημερα θα ηταν μια ιδιαιτερη βραδυα αλλα δεν ηθελα να παω καπου με πολυ κοσμο.Ηθελα να χαλαρωσω αν και θα ηθελα να περασω μια βολτα να δω λιγο χαρουμενο κοσμο και να αλλαξω λιγο παραστασεις.Οποτε ανοιξα την πορτα και αρχησα να περπαταω μεχρι να βρω καποια μπυραρια και να αραξω για καμια ωριτσα.Πριν φυγω δανειστηκα ενα βιβλιο που ειχε πληροφοριες σχετικα με το νησι και πιστευα οτι μπορουσα να μαθω ενδιαφερον πληροφοριες.Υπηρχε αρκετη κινηση στους δρομους και προς μεγαλη εκπληξη δεν υπηρχε πουθενα το wanted poster μου,κατι που με χαροποιησε ιδιαιτερα.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Ιαν 08, 2011 5:13 pm | |
| Επιτελους μετα απο λιγο μπηκα σε μια μπυραρια και παρατηρησα οτι δεν ημουν ο μονος που δεν ειχα παει στην σημερινη εκδηλωση.Υπηρχε αρκετος κοσμος και σε αντθεση με αλλα νησια ηταν ησυχος,ουτε τσακωμοι ουτε τιποτα.Πηγα και καθησα στο bar και ζητησα μια μπυρα και πηρα το βιβλιο μου και αρχιζα να διαβαζω σχετικα με το νησι.Μετα απο λιγο αισθανθηκα να ερχετε καποιος προς το μερος μου αλλα δεν εδωσα σημασια....
-Ολοι ερχονται για να δοκιμασουν το κρασι μας....ενω εσυ πινεις μπυρα...ειπε σχεδον γελωντας.."πιασε μου και εμενα μια Αλεξ" Εκλεισα το βιβλιο μου για να μην ειμαι αγενης απεναντι της.Το να εχω παρεα μου ηταν αρκετα ευχαριστω σε ενα μερος που δεν ειχα κανεναν γνωστο... -Και εσυ ομως δεν πας πισω.... -Εεεμμμ δεν γινετε συνεχεια κρασι,ειναι καλο να αλλαζεις.... -Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει....για αυτο αρκουμε στην μπυρα...ειπα χαμογελαστα... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Ιαν 08, 2011 5:26 pm | |
| Τοτε καταλαβα οτι ηταν η κοπελια που ειχε νικησει τους πειρατες το πρωι και δεν περιμενα με καμια δυναμη να πιασω κουβεντα μαζι της.Αλλα αφου ειχα την ευκαιρια να της μιλησω φροντισα να την εκμεταλευτω....
-Νομιζω οτι σημερα το πρωι σε ειδα να νικας κατι τυπους....κανω λαθος? Εκεινη τοτε ηπιε μια γουλια μπυρα κα στην συνεχεια μου απαντησε "και εσυ περασες ακριβως απο διπλα μου,με κοιταξες και μετα ησουν με ενα χαμογελο" και στην συνεχεια εμφανιστηκε ενα χαμογελο που υπηρχε μονιμα στα χειλη της...κατι που μου αρεσε απιστευτα..... -Απλα μου εκανες εντυπωση και κοιτουσα το ολο θεμα...το οτι χαμογελασα ευθυνεται σε κατι αλλο... -Τι ηταν αυτο δηλαδη?...και με κοιταξε με απορια? -Οτι οταν εφυγα, κοιταξα ενα παραθυρο της ταβερνας που ακριβως απ εξω ειχε γινει το σκηνικο και παρατηρησα οτι ουτε εσυ πηγαινες πισω....και στην συνεχεια αρχησα να χαμογελαω και εγω.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 09, 2011 4:51 am | |
| Η παρεα της ηταν ευχαριστη και μπορω πω οτι την χρειαζομουν αλλα μου ειχε κανει εντυπωση αυτο που ειχε πει σχετικα με τους πειρατες,οτι δεν εχουν δουλεια εδω.Ηταν δικο της πιστευω και δεν μπορουσα να το αλλαξω απλα πιστευα οτι μπορουσα να τις δωσω και την δικια μου γνωμη πανω στο.Αλλα το να αποκαλυψω την ταυτοτητα μου ισως να ηταν λιγο επικινδυνο....
-Αληθεια,γιατι πιστευεις οτι οι πειρατες δεν εοχυν δουλεια εδω? -Πριν απο αρκετα χρονια ενα δυνατο πληρωμα πειρατων ηρθε και εκαψε ολο το νησι και πηρε ολα τα αποθεματα κρασιου που ειχαμε.Ειχαμε δουλεψει πολυ σκληρα για να εχουμε ενα καλο αποτελεσμα και μας το κατεστρεψαν σε λιγες μονο ωρες.Απο τοτε ειμαι πολυ επιθετικη απεναντι τους και νομιζω οτι ειναι λογικο.... -Δεν σε κατηγορω ουτε σε κρινω....αλλα θα σου δωσω μια συμβουλη....μην τους βαζεις ολους στο ιδιο κουτι.Δεν ειναι ολοι ιδιοι!! -Και πως το ξερεις?Μηπως εισαι εσυ πειρατης?Τουλαχιστον δεν μου εδωσες μια τετοια ιδεα αλλα αντιθετα μου εδωσες την εντυπωση ενος απλου ταξιδιωτη μεσα στην θαλασσα... -Η ιστορια μου ειναι πικρη...και δεν ειμαι σε φαση να την συζητησω.Περασμενα ξεχασμενα! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 09, 2011 5:02 am | |
| Εκεινη απλα χαμηλωσε το κεφαλι της αλλα στην συνεχεια μαλλον προσπαθησε να μου φτιαξει την διαθεση.Αλλα δεν μου ειχε χαλασει την διαθεση,ειχα συμβιβαστει οτι εχω χασει τους γονεις μου και πλεον εχω μονο την αδερφη μου και την γιαγια μου.....
-Θες να παμε μια βολτα να σου δειξω το νησι?Θα το λατρεψεις!! -Ευκαιρια να δω και ολα οσα διαβαζα στον οδηγο....το εχω κακο συνηθειο να διαβαζω πραγματα για το νησι που παω.Ειναι σαν να μαζευω εμπειρεια.... -Τοτε να μην χανουμε χρονο....μου εκλεισε το ματι και με πηρε απο το χερι.Καθως φευγαμε αφησα χρηματα για τις μπυρες και την ακολουθησα.Ημουν αρκετα ενθουσιασμενος και ενοιωθα διαφορετικα σε σχεση με αλλες φορες.Ηθελα να μεινω και μαλιστα το ηθελα πιο πολυ απο καθε φορα!!Περπατουσαμε πολυ ωρα και με πηγε σχεδον εξω απο την πολη να μου δειξει τους αμπελωνες και τα διαφορα πατηρηρια που εφτιαχναν το κρασι.Εμοιαζε και εκεινη ενθουασιαμενη και γενικα υπηρχε μια ωραια ατμοσφαιρα! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 09, 2011 5:22 am | |
| Στην συνεχεια μου εδειξε τα λιβαδια που ειχαν,το θεαμα ηταν πανεμορφο και γενικα το πως ηταν στολισμενα και φωτογωγιμενα.Και μπορω να πω οτι ηταν και αρκετα ρομαντικα και με εμπνεε το ολο σκηνικο για κατι κατι ακομα.Εκεινη την στιγμη φυσιξε λιγο αερακι και γυρησα το βλεμα προς την Linaya και διχως να το πολυσκεφτω την φιλησα οπως δεν ειχα φιλησει κοπελα ποτε στην ζωη μου.Εκεινη μαλλον στην αρχη ξαφνιαστηκε αλλα στην συνεχεια ανταπροκριθηκε στο φιλι.Ηταν ολα τελεια....μια τελεια στιγμη!Μετα απο λιγο πηγαμε και καθησαμε σε ενα απο τα πολλα παγκακια που ειχε στο μονοπατι.Την πηρα αγκαλια και απλα κοιτουσαμε για αρκετη ωρα την θαλασσα.Τοτε μου περασε απο το μυαλο οτι καποια στιγμη επρεπε να φυγω,αργα ή γρηγορα θα καταλαβαινε οτι ημουν πειρατης.Με τετοιο ποσο που ειχα στο κεφαλι μου ολο και καποιος θα με αναγνωρισε αλλα δεν με ενοιαζε.Φροντησα να απολαυσω την στιγμη γιατι αξιζε πολλα περισσοτερα απο τα λεφτα που ως επικυρηξη! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 09, 2011 5:36 am | |
| Τα λεπτα περνουσα διχως να το καταλαβω και μου φανηκε λογικο γιατι περνουσα ομορφα.Σε καποια δοση ομως εκανε αρκετη ψυχρα και μου προτεινε να παμε στην γιορτη που εκανε το μαγαζι του πατερα της.Δεν ηξερα οτι ο πατερας της ηταν ο δημαρχος και εμεινα λιγο οταν μου το ειπε.Αλλα δεν ειχα σκοπο να της χαλασω χατιρι και θα ηταν ωραιο να περασουμε λιγες στιγμες αναμεσα και σε αλλους χαρουμενους ανθρωπους.Οποτε πηραμε τον δρομο της επιστροφης εχοντας την παντα στην αγκαλια μου.Δεν περιμενα να εξεληχθει ετσι το σημερινο βραδυ και δεν μετανιωνα για τιποτα,απλα καποια στιγμη επρεπε να φανερωθω και δεν ηξερα ποια ηταν η καταλληλη σιτγμη.Στον δρομο καθως προχωρουσαμε ακουσαμε μια μεγαλη εκρηξη ενω ταυτοχρονα γυρησαμε και κοιταξαμε ο ενας τον αλλο.Αρχησαμε να τρεχουμε ενω εκανα μια γρηγορη σταση στο πανδοχειο και πηρα το σπαθι μου μαζι για καθε εδεχομενο.Ηθελα να ειμαι συγουρος οτι θα ειναι ασφαλεις η Linaya.Οταν κατεβηκα συνεχησαμε τον δρομο μας προς το σημειο που εβγαινε καπνος και τελικα ειδαμε οτι ηταν το κτηριο που εκανε την γιορτη ο πατερας της.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 09, 2011 5:44 am | |
| Με το που μπηκαμε μεσα επικρατουσε συνοστησμος και χαος.Κοσμος ετρεχε προς ολες της κατευθυνσεις και δεν ξεραμε που να σταθουμε,αλλα μετα απο λιγο επιτελους μπορουσαμε να δουμε τι συνεβαινε.Στο κεντρο ηταν ο πατερας της Linaya και τον απειλουσε καποιος που δεν ειχα ξαναδει.Εκεινη ετρεξε αμεσως κοντα του και μπηκε στην μεση ενω ο αγνωστος τυπος εβγαζε εκει την στιγμη και πιστολι και σημαδευε τον πατερα της.Ηταν αναμεικτα τα συνεαισθηματα τι επρεπε να κανω εκεινη την στιγμη και το μονο συγουρα ηταν οτι θα αντιδρουσα οτι και σημαινε αυτο.
-Σου ειπα να μου δωσεις τα χρηματα αλλα μαλλον θα παρω αυτα που θελω με διαφορετικο τροπο.....και υψωσε το σπαθι του ετοιμος να κανει επιθεση.Ταυτοχρονα εγινα καπνος και βρεθηκα ακριβως μπροστα του με τεραστια ταχυτητα.Ειχα απεκρουσει την επιθεση του και στην συνεχεια απλα με μια κλοτσια απλα τον εσπρωξα λιγο πιο περα.Τον κοιταξα με πολυ δολοφονικο υφος και ειχα θολωσει γιατι πηγε να βλαψει κατι που μου αρεσε πολυ!! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 09, 2011 5:54 am | |
| Εκεινος τοτε σηκωσε το πιστολι του και με σημαδεψε και πριν πατησει την σκανδαλη ειπε "ας εχεις σειρα εσυ πρωτος...αυτοι μπορουν να περιμενουν" αλλα η σφαιρα δεν ειχε αποτελεσμα γιατι περασε απο μεσα μου και καρφωθηκε στον τοιχο.Τοτε πολλα επιφωνηματα εκπληξης ακουστηκα απο πολλους!
-Τι εισαι?Πως το εκανες αυτο? -Ας πουμε οτι η πραγματικη πλακα μολις αρχησε....χαμογελασα και εκανα ενα μεγαλο σαλτο προς τον αντιπαλο μου και το καρφωσα την γαμπα και επεσε κατω, ουρλιαζοντας απο τον πονο.Τοτε μιας και ειχε λυγησει του εχωσα γονατια και και τον εριξα 2 μετρα πιο πισω και επεσε πανω στον τοιχο.Με αργα βηματα πηγα προς το μερος του και τον κοιταξα εξεταστηκα και αυτο που καταλαβα ηταν οτι ειχε μισος,θυμο αλλα και φοβο.Δεν ειχα σκοπο να του αφαιρεσω την ζωη,ηταν υποθεση αλλων..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 09, 2011 6:03 am | |
| Εκεινος συνεχησε να με κοιταζει με περιεργο υφος και μαλλον ειχε καταλαβει το ποιος ημουν αλλα δεν με ενοιαζε.Σημασια ειχε οτι ολοι ηταν καλα εκτος απο αυτο το σκουπιδι...αλλα μετα απο λιγο αρχησε να μιλαει παλι....
-Την ιδια μοιρα θα εχεις και εσυ μικρε.Ειμαστε ολοι οι ιδιοι και μασ βαζουν ολους στο ιδιο κουτι.Θα σε μισησουν και εσενα καποια στιγμη οπως μισουν αυτη την στιγμη εμενα.Φυγε μικρε οσο γρηγοροτερα μπορεις και ζησε ελεθευρος.Η νεα γενεια πειρατων πρεπει να ζησει ελευθερη και να περασει το μηνυμα σε ολους....!! -Μιλας λες και ξερεις κατω απο ποιες συνθηκες εγινε.Εεε λοιπον ακουσετες,απλα νικησα εναν πειρατη ο οποιος εκανε επιθεση στο εστιατοριο που δουλευα και 6 ωρες αργοτερα ηρθε επικυρηξη στο κεφαλι μου διχως να το εχω επιλεξει ή να εχω κανει κατι κακο.Πλεον το εχω συνηθισει και δεν περιμενω καποιον να με αποδεχτει ετσι οπως ειμαι.Εχεις δικιο στο οτι μας μισουνε αλλα δεν μπορω να τους αλλαξω γνωμη και να αποδεικυω οπου παω το ποιος πραγματικα ειμαι.Απλα εδω αρχησα να νοιωθω διαφορετικα!...Αποσκοπουσα να το μαθει κυριως η Linaya,επρεπε να μαθει την αληθεια.Αλλα επρεπε να την μαθει και με τις 2 οψεις του νομισματος.Σταματησα να μιλαω και μαζεψα το σπαθι μου και αρχησα να περπαταω προς την εξοδο! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 09, 2011 6:13 am | |
| Ειχα κατεβασμενο το κεφαλι σαν να ντρεπομουν για αυτο που ημουν,αλαλ η αληθεια ηταν οτι μου ειχε χαλασει η διαθεση.Δεν περιμενα να μου καποιο καποιο καλο λογο για ολα οσα εκανα.Δεν με ενδιεφερε,απλα οτι εμαθε η Linaya την αληθεια οπως ακριβως ηταν!Μετα απο λιγο εφτασα στο ξενοδοχειο αλλα ακουσα βηματα πισω μου και γυρησα το βλεμμα μου και ειδα την Linaya....
-Σε απογοητευσα...δεν σου ειπα την αληθεια για μενα απο την αρχη.Αλλα δεν περιμενα να καταληξει ετσι.Να ξερεις οτι,οτι ειπα ηταν αληθεια και δεν αποσκοπο στο να με συγχωρησεις! -Δεν απογοητευτηκα, ουτε στεναχωρηθηκα,απλα δεν μπορουσα να το αδεχτω εκεινη την στιγμη και ουτε τωρα μπορω γιατι δεν εκανες κατι κακο.Αν ειναι αληθεια οσα λες γιατι εχεις επικυρηξη? -Δεν ειμαι περιφανος για τον τροπο ζωης μου.Αλλα για καποιο λογο η κυβερνηση με φοβατε. Σχεδον καθε βδομαδα βλεπω την επικυρηξη μου να ανεβαινει και δεν μπορω να κανω κατι,ουτε να αλλαξω αυτο που ειμαι.Ειμαι ενας κυνηγιμενος που δεν εχει τιποτα και νοιωθει πως μολις εχασε τα παντα! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 09, 2011 6:20 am | |
| Εκεινη απλα με αγκαλιασε και με φιλησε και τοτε απλα μου συμπληρωσε.."δεν εχεις χασει τελειως τα παντα...οχι ακομα" και μου εκλεισε το ματι!Αλλα δεν μπορουσα να το δεχτω και ουτος ή αλλως επρεπε να φυγω γιατι απειλουσα ολη της την οικογενεια με το πιος ημουν και δεν το ηθελα κατι τετοιο.Ηθελα να ειναι ασφαλες!!
-Δεν θελω να σου ειμαι κινδυνος στην ζωη σου!Σου αξιζουν πολυ περισσοτερα απο εναν πειρατη.Επιπλεον εχεις τοσο μελλον μπροστα σου και μπορει να το χαραμισεις εξαιτιας μου! -Καλα ποση επικρυξη εχεις και σε κανει να το λες αυτο? -Αρκετη...για την ακριβεια 66.000.000....μπορει να κοστιζω οσο ολο το νησι σας! και αρχησα να γελαω. -Ουαου...ναι..εχεις ενα δικο οτι ειναι μεγαλη...δεν μπορω να σε αναγκασω να μεινεις αν δεν το θελεις.Και να ξερεις οτι περασε αρκετος καιρος μεχρι να βρω καποιον που να μου δειχνει οτι ενδιαφερεται και εσυ ησουν αυτος,ασχετα απο το οτι εισαι πειρατης! -Καποια μερα θα γυρησω και οταν γυρησω θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα!Στο υποσχομαι!!...στην φιλησα και στην συνεχεια εφυγε προς το μαγαζι του πατερα της ενω εγω ανεβηκα πανω να μαζεψω τα πραγματα μου! | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 09, 2011 6:24 am | |
| Το επομενο πρωι σηκωθηκα πολυ νωρις και μαζεψα τα πραγματα μου.Στην συνεχεια κατεβηκα στο ξενοδοχειο και πληρωσα τον πανδοχεα και του εδωσα και εναν φακελο με σκοπο να τον παραδωσει στην Linaya και του εδωσα και επιπλεον χρηματα για να της το παει.Εκεινος το εδωσε σε εναν απο τους γιους του και του το ανεθεσε ως αποστολη.Τον ευχαριστησα για την διαμονη και εφυγα χωρις να κοιταξω πισω μου ή να μιλησω σε καποιον.Μετα απο αρκετη ωρα επιτελους εφτασα στο λιμανι και εβαλα μεσα τα πραγματα μου.Ελυσα το σκηνι και σιγα σιγα βγηκα απο το λιμανι.Αυτη την φορα δεν ανοιξα ουτε τον χαρτη ουτε κοιταξα την πιξιδα,δεν με ενοιαζε που θα παω.....εβγαλα ενα μπουκαλι κρασι που μου ειχαν δωσει απο μια καβα και το ανοιξα...
-Drink and say yoohoo!! | |
|
| |
BadBoy Civilian
Posts : 4116 Join date : 06/05/2010 Age : 31 Location : Inner Sea Kingdoms
| Θέμα: Απ: Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 09, 2011 8:14 am | |
| Όνομα: Black Luster Haki Points: 3 Player of the Week Points: 7 Beli: 21.000 Bounty: -
ΥΓ: Αξιζε η κουραση των μεγαλων ποστ. Ηταν μια ωραια ιστορια! | |
|
| |
| Drink and say yoohooo...[ΤΕΛΟΣ] | |
|