| The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
jim koulou Civilian
| Θέμα: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Δευ Ιαν 10, 2011 4:52 am | |
| Ηταν ΜαΪος ..Ο ΜαΪος ηταν η ιδανικη εποχη για τους κατοικους του νησιου..Εγω καθομουν στο σπιτι μου σκεπτομενος την ερωτηση που μου ειχε κανει ο πατερας μου λιγο πριν φυγει για τη δουλεια του.
“Τι θα ηθελες να γινεις όταν μεγαλωσεις?’’μου ειπε νωρις το πρωι..
Πρωτη μου σκεψη ηταν να ζητησω να ενταχτω στους Marines όμως μια μερα η αποφαση μου αυτή αλλαξε απροσμενα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την jim koulou στις Παρ Ιαν 14, 2011 4:24 am, 1 φορά | |
|
| |
jim koulou Civilian
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Δευ Ιαν 10, 2011 4:53 am | |
| Ηταν ένα ηλιολουστο πρωινο και σηκωθηκα νωρις από το κρεβατι.Ξεκινησα λοιπον για το καφενειο που συντηρουσε ο πατερας μου ετσι ώστε να βοηθησω και εγω λιγο στη δουλεια παιρνοντας μια μικρη αμοιβη των 100beli ανα ημερα.Ξαφνικα καθως καθαριζα ένα τραπεζι μπενουν στο μαγαζι τρεις Marines ρωτωντας ποιοι είναι πειρατες σε αυτό το μαγαζι και ανεφερε πως εψαχνε τον καλυτερο πειρατη στο νησι τον Kuro..Για κακη τους τυχη δυο θαμωνες του μαγαζιου παραδεχτηκαν πως είναι πειρατες και τοτε οι Marines αρχισαν να τους τραβουν και να τους χτυπουν.Εκεινοι προσπαθησαν να αντισταθουν σκοτωνοντας τον ένα αλλα τοτε οι υπολοιποι Marines πυροβολησαν τους δυο πειρατες και εφυγαν. | |
|
| |
jim koulou Civilian
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Δευ Ιαν 10, 2011 4:54 am | |
| Τοτε ξαφνικα από την τσαντα του ενός πτωματος ξεπροβαλε κατι περιεργο σαν φρουτο το οποιο ειχε μωβ χρωμα..Το σηκωσα και δαγκωσα μια φορα για να δω τη γευση του..Ηταν πολύ γλυκο και με εκανε να νιωσω πολύ δυνατος.Οταν επεστρεψα στο σπιτι αρχισα να συζηταω με τον πατερα μου για το συμβαν και τοτε μου εξηγησε πως πολλες φορες οι Marines κανουν τρομερα πραγματα στους πειρατες ασχετως αν είναι καλοι η όχι.. | |
|
| |
jim koulou Civilian
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Δευ Ιαν 10, 2011 4:59 am | |
| Υστερα πιασαμε τη συζητηση για το φρουτο που βρηκα.. ”Που το βρηκες αυτό?”με ρωτησε. “Hταν μεσα στην τσαντα του πειρατη με τα κοκκινα γενια» Του το εδωσα, το περιεργαστηκε καλα και μετα ειπε: “Δαγκωνια είναι αυτό που βλεπω?” “Ναι,εκανα μια δαγκωνια για να δοκιμασω τι ειδους φρουτου είναι..”απαντησα. “Eκανες βλακεια”μου ειπε. ”Για δοκιμασε να καταστρεψεις εκεινο το κερι πανω στο τραπεζι..” Και ξαφνικα από τα χερια μου πεταχτηκε ένα τοξικο υγρο καιγοντας ολο το κερι σε χρονο μηδεν.. “Απιστευτο”ειπα. “Όπως το φανταζομουν,εχεις φαει το φρουτο του διαβολου.” “Τι είναι αυτό;”ρωτησα. “Eιναι ένα παντοδυναμο φρουτο που μπορει να δωσει σε αυτόν που το φαει υπερανθρωπες δυναμεις.Το φρουτο που εχεις φαει εσυ ονομαζεται Toxic Toxic No Mi και σου δινει την δυναμη να ελεγχεις το τοξικο υγρο που εξαπελυσες πριν λιγο..”
| |
|
| |
jim koulou Civilian
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Τρι Ιαν 11, 2011 5:53 am | |
| Υστερα,σκεφτηκα κατι αλλο και ρωτησα ξανα τον πατερα μου: “Πατερα γιατι τοσος πολλοι ανθρωποι γινονται πλεον πειρατες;” “Λοιπον αυτό συμβαινει τα τελευταια χρονια λογω της ομιλιας του μεγαλυτερου πειρατη ολων των εποχων του Gol D.Roger,λιγο πριν την εκτελεση του,η οποια ελεγε: «ολος μου ο θησαυρος βρισκεται σε ένα μερος..»Τοτε ολοι αρχισαν να γινονται πειρατες με σκοπο να βρουν αυτόν τον θησαυρο και να γινουν ο βασιλιας τον πειρατων..” “Οο ενδιαφερον ακουγεται..”ειπα "Oντως ειναι.."ειπε προσθετοντας:"Σκεφτηκες τι θες να γινεις?" "Οχι μαλλον θα το σκεφτω αυριο και θα σου πω..Τωρα καληνυχτα.."
| |
|
| |
jim koulou Civilian
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Τρι Ιαν 11, 2011 7:23 am | |
| Την επομενη μερα ξεκινησα ξανα για το μαγαζι.Στο δρομο βρηκα τον tony tony τον κολλητο μου και καθως προχωρουσαμε μαζι,με ρωτησε: "Τελικα αποφασισες τι θες να γινεις?" "Οχ το ειχα ξεχασει με αυτα που εγιναν χτες."αποκριθηκα "Τι πιστευεις οτι θα γινεις?Σε ποια παραταξη θα πας?επεμεινε Εχω επηρεαστει πολυ απο που αυτο που εγινε χτες...Οποτε αλλαξα γνωμη,μαλλον θα γινω πειρατης! "Και εγω το ιδιο πιστευω και εγω θα γινω πειρατης..!Ετσι μπορουμε να φτιαξουμε το δικο μας πληρωμα!
...Υστερα συνεχισαμε να μιλαμε γι'αυτο το θεμα μεχρι που εφτασα στο μαγαζι. | |
|
| |
tony tony Civilian
Posts : 138 Join date : 05/01/2011 Age : 27 Location : ATHENS
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Τρι Ιαν 11, 2011 12:15 pm | |
| Τελικα εγω αποφασισα να γινω πειρατης εχω για βοηθια ενα φρουτο του διαβολου. Γιατι δεν παμε να γινουμε πειρατες μαζι? Κανε ενα πληρομα εσυ θα εισαι ο καπετανιος επιδι παντα εισουν καλος στον να οργανωνεις τους αλους. Εγω θα γεινω μηχανικος αφου ειμαι καλος στις επισκεβες. Τι λεες να μπω στο πλιρομασου? | |
|
| |
jim koulou Civilian
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Τρι Ιαν 11, 2011 12:23 pm | |
| "ΣυμΦωνω μαζι σου και ετσι ειμαστε επισημα συνεργατες..Αν μπορεις καλεσε και τον φιλο σου τον ξιφομαχο και εγω θα καλεσω και τους δικους μου φιλους και θα γινουμε ενα ανικητο πληρωμα και θα κατακτησουμε το one piece!" | |
|
| |
mamama Civilian
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Τρι Ιαν 11, 2011 1:41 pm | |
| Γεια εσυ δεν εισαι ο φιλος του Doloplokou o Jim D. Koulou. Ειμαι ο Dags ο φιλος του Doloplokou ο ξιφομαχος.Μου ειπε να σε βρω για να σιζιτισουμε για το πληρομα.Εγω εχω αποφασεισει να γινω πειρτης και ετσι ηρθα απο μακρι.Πιστευω οτι ειναι καλιτερα να ταξιδεβω με πλιρομα παρα μονος μου. Τι λεες να γινω ο ξιφομαχοσου?
| |
|
| |
jim koulou Civilian
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Τετ Ιαν 12, 2011 5:27 am | |
| "Πιστευω πως ειναι μια θαυμασια ιδεα!Ετσι το πληρωμα μας θα εχει και εναν ταλαντουχο ξιφομαχο που γνωριζει να δουλευει καλα τις τεχνικες των σπαθιων σωζοντας μας απο δυσκολες καταστασεις και μαχες!" | |
|
| |
jim koulou Civilian
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Τετ Ιαν 12, 2011 6:31 am | |
| Ετσι στο τελος εγινε καταπληκτικη δουλεια!Ολοι οσοι ειχαμε πει πως θα βρισκομασταν στο πληρωμα με εμενα αρχηγο ειχαμε μαζεφτει στογνωστο μας σημειο συναντησης για χριστουμε επιτελους ως ενα πληρωμα..!Ολοι δωσαμε τον ορκο μας πως δεν θα εγκαταλειψουμε ποτε το καραβι μας το οποιο ειχαμε αρχισει να χτιζουμε.. | |
|
| |
jim koulou Civilian
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Τετ Ιαν 12, 2011 6:36 am | |
| Ολοι ξεκινησαν ομαδικα..Εγω κατασκευασα τα σχεδια..Ο dags εκοψε τα ξυλα..ο doloplokos εφτιαχνε τα μηχανικα μερη..ο Boukou D.Thanos εφτιαχνε τις προμηθειες..και τελος ο Karaba D.Geo μας ψυχαγωγουσε..Ομως ολοι μαζι βαζαμε το χερακι μας για να κατασκευαστει το μεγαλοπρεπες πλοιο που ειχαμε ολοι ονειρευτει.. | |
|
| |
jim koulou Civilian
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Τετ Ιαν 12, 2011 12:30 pm | |
| Υστερα το φως επεσε και επρεπε να πεσουμε για υπνο για να ξεκουραστουμε αλλα το πλοιο επρεπε να τελιωσει συντομα..Ετσι αυστηρα διεταξα τους συνεργατες μου να πεσουν να κοιμηθουν ενω εγω εμεινα να δουλεψω..Ξαφνικα διπλα μου ηρθε o doloplokos οποιος παραδεχτηκε πως δεν μπορουσε να κοιμηθει και ετσι στρωθηκαμε στη δουλεια..Το σουρουπο κατι ξεχωριζε απο μακρια..Ηταν ενα τεραστιο πλοιο που πλησιαζε!Ξυπνησαμε τους υπολοιπους,κρυψαμε το σκαρι μας και ετοιμαστηκαμε για μαχη... | |
|
| |
jim koulou Civilian
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Τετ Ιαν 12, 2011 12:39 pm | |
| Το πλοιο ειχε φτασει στην ακτη και εμεις περιμεναμε την πρωτη κινηση..Τοτε φανηκε οτι το πλοιο ειχε εχθρικες διαθεσεις,ετσι αρχισε να πεταει βληματα απο τα κανονια του και ειχε ερθει η ωρα να δρασουμε!Πρωτος αντεπιτεθηκα εγω θελωντας να βοηθησω το πληρωμα μου ετσι χρησιμοποιησα την δυναμη του φρουτου μου καιγοντας τα βληματα και δινοντας την ευκαιρια στους φιλους μου να επιτεθουν ανενοχλητοι!Τοτε ο Boukou D.Thanos εκτοξευει καρφια και ο Karaba D.Geo με την τεραστια δυναμη του καταστρεφει ολα τα βληματα και ο dags κερωνει τα κανονια!Τελος επιτηθομαστε μαζι σο αντιπαλο πληρωμα και νικαμε! | |
|
| |
jim koulou Civilian
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Τετ Ιαν 12, 2011 12:58 pm | |
| Ηταν μια πολυ καλη μαχη και ηταν νικηφορα!Ολοι βοηθησαν γι'αυτη και ειμαι πολυ περηφανος για το πληρωμα μου...! Την επομενη μερα αποτελειωσαμε το πλοιο αποχαιρετησαμε τους συγγενεις μας και ειμασταν ετοιμοι να γραψουμε την ιστορια μας στη θαλασσα... | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] Πεμ Ιαν 13, 2011 7:50 am | |
| Όνομα:Jim Koulou Haki Points:0 Player of the Week Points:2 Beli:12.000(Jim Koulou) Bounty:-
| |
|
| |
| The beginning of a Legend and The Toxic Toxic No Mi fruit[Τελος] | |
|