Καθως συνεχιζεται η εκπαιδευση με τον παππου που τυχαινει να ειναι Vice Admiral στους Marines το επιπεδο δυσκολιας ολο και ανεβαινει. Ομως ακομα εχω να μαθω παρα πολλα για το φρουτο μου και για το πως να ελεγχω τα καρφια που βγαζω. Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι ακομα γιατι οτι και να κανω βγαινουν καρφια και σκοτωνω οτι βρω μπροστα μου.
Εχω πια φτασει το ανωτατο επιπεδο εκπαιδευσης αυτο Rear Admiral στους Marines και ο παππους μου φερνει 1 εκπαιδευομενο για να γινει Rokushiki Master απο τους Marines για να παλεψουμε.Το αποτελεσμα ειναι απρωσμενο απο τον παππου μου καθως καταληγει να κερδισω. Χαρηκα παρα πολυ και νομιζω πως και ο παππους μου χαρηκε αν και δεν το εδειξε. Η εκπαιδευση συνεχιζεται αλλα εγω ζητησα απο τον παππου να σταματησω την εκπαιδευση για να ελεγχω τισ δυναμεις και να αρχισω να εκπαιδευομαι ωστε να αυξησω την αντοχη και την ταχυτητα μου που ειναι εξισου σημαντικα. Μαλιστα ο φιλος μου ειναι και αυτος χρηστης φρουτου του διαβολου και ετσι θα προπονουμασταν και οι 2 απο τον παππου μιας και ειμασταν στο ιδιο επιπεδο.