.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
17 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 17 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΑΡΧΗ] The begining of a legendary pirate and the Toge Toge No Mi

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
boukou
Civilian
Civilian
boukou

[ΑΡΧΗ] The begining of a legendary pirate and the Toge Toge No Mi Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΑΡΧΗ] The begining of a legendary pirate and the Toge Toge No Mi   [ΑΡΧΗ] The begining of a legendary pirate and the Toge Toge No Mi I_icon_minitimeΤρι Ιαν 11, 2011 12:19 pm

Καθως συνεχιζεται η εκπαιδευση με τον παππου που τυχαινει να ειναι Vice Admiral στους Marines το επιπεδο δυσκολιας ολο και ανεβαινει. Ομως ακομα εχω να μαθω παρα πολλα για το φρουτο μου και για το πως να ελεγχω τα καρφια που βγαζω. Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι ακομα γιατι οτι και να κανω βγαινουν καρφια και σκοτωνω οτι βρω μπροστα μου.

Εχω πια φτασει το ανωτατο επιπεδο εκπαιδευσης αυτο Rear Admiral στους Marines και ο παππους μου φερνει 1 εκπαιδευομενο για να γινει Rokushiki Master απο τους Marines για να παλεψουμε.Το αποτελεσμα ειναι απρωσμενο απο τον παππου μου καθως καταληγει να κερδισω. Χαρηκα παρα πολυ και νομιζω πως και ο παππους μου χαρηκε αν και δεν το εδειξε. Η εκπαιδευση συνεχιζεται αλλα εγω ζητησα απο τον παππου να σταματησω την εκπαιδευση για να ελεγχω τισ δυναμεις και να αρχισω να εκπαιδευομαι ωστε να αυξησω την αντοχη και την ταχυτητα μου που ειναι εξισου σημαντικα. Μαλιστα ο φιλος μου ειναι και αυτος χρηστης φρουτου του διαβολου και ετσι θα προπονουμασταν και οι 2 απο τον παππου μιας και ειμασταν στο ιδιο επιπεδο.

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

[ΑΡΧΗ] The begining of a legendary pirate and the Toge Toge No Mi
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τελος] The begining of a legendary pirate and the Toge Toge No Mi
» [Αρχή] The Begining Of A New LIfe
» [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]
» [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]
» [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: