.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
36 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 36 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τελος]Ο υπνοτιστης!

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

[Τελος]Ο υπνοτιστης! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 14, 2011 4:35 am

Ολα ξεκινησαν απο τη μερα που θα επεστρεφα στο σπιτι για 2 μερες μεχρι να φυγουμε με το πληρωμα...

Καθως βρισκομουν στο παραλιακο μονοπατι ειδα μια φιγουρα απο μακρια..Τοτε αρχισα να περαπτω επιφυλακτικα γιατι φοβηθηκα μηπως ειναι καποιος marine η καποιος εχθρικος πειρατης σιγα σιγα η φιγουρα του πλησιαζε και ειμουν ετοιμος να αντιμετωπισω οτι και να ειναι αυτη η φιγουρα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την jim koulou στις Σαβ Ιαν 15, 2011 1:42 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 14, 2011 4:38 am

Ξαφνικα τον ειδα μπροστα μου..Ηταν ενας ψηλος αντρας που φοραγε περιεργα γυαλια σε σχημα καρδιας και περπαταγε προς τα πισω!Φαινοταν τρελος..Ξαφνικα σταματησε μπροστα μου.Ετσι μου δοθηκε η ευκαιρια να του μιλησω...
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 14, 2011 4:46 am

Γεια!ειπα πρωτος.
Γεια ειπε ποιος εισαι εσυ?με ρωτησε.
Ειμαι ο Jim D.Koulou και θα γινω ενας μεγαλος πειρατης!
Χαχαχα εχεις πληρωμα?

Θελοντας να μαθω περισσοτερα γι'αυτον ειπα ψεματα...
Οχι δεν εχω εσυ?
Ναι ειμαι υποκαπετανιος στο πληρωμα του Captain Kuro
Οο..Ενδιαφερον..Μπορεις να μου δειξεις το πληρωμα σου?
Ναι αποκριθηκε Ελα μαζι μου..

και ετσι αρχισαμε να προχωραμε μαζι...
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 14, 2011 4:59 am

Αφου προχωρησαμε για αρκετη ωρα φτασαμε στην πισω μερια του νησιου..Οι γονεις μου παντα με προειδοποιουσαν να μην πηγαινω εκει γιατι ζουν πολυ κακοι πειρατες..Και πραγματι αυτο ισχυε..Μολις φτασαμε αντικρισα ενα τεραστιο πλοιο που που ειχε μια σημαια με σχημα ενα κρανιο γατας!
Εδω ειναι το καραβι μου και μεσα ζει το πληρωμα μου...ειπε
Οο μπορω να τους γνωρισωειπα με ανυπομονησια μη γνωριζοντας τι βρισκεται εκει μεσα..
Ναιαποκριθηκε

Ετσι ανεβηκαμε στο καραβι και ειμασταν ετοιμοι να μπουμε στο δωματιο...
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 14, 2011 12:55 pm

Ηρθε η ωρα να μπουμε και ετσι ανοιξαμε την πορτα..Τοτε ειδα καμια 50αρια πειρατες να με κοιτουν περιεργα..
Τι ειναι αυτος ο κοκκαλιαρης?ειπανΜας εφερες φαγητο?
Οχι ειμαι ο Jim D.Koulou και θα γινω ο καλυτερος πειρατης!απαντησα οργισμενος
Φαινεσαι αισιοδοξος.ειπε ο περιεργος αντραςΑς παμε να συναντησουμε τον καπετανιο Kuro

Ετσι φυγαμε απο εκει και πηγαμε στο διπλα δωματιο...
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 14, 2011 1:07 pm

Μολις μπηκαμε μεσα αντικρισα εναν ψηλο αντρα που φοραγε γυαλια..Ααα τωρα θυμηθηκα!Ο πατερας μου μου ειχε μιλησει για αυτον!Ηταν ο περιφημος καπετανιος του πλοιου!
Αρχικα ρωτησε ποιος ειμαι αλλα ο αντρας κατι του ψιθυρισε στο αυτι...Τοτε με ρωτησε:
Ωστε εμαθα οτι εισαι πειρατης!
Ναι πραγματι!αποκριθηκα
Ωραια τοτε μπορεις να γινεις μερος του πληρωματος μας!ειπε με χαρα
Ειστε σοβαρο πληρωμα?ρωτησα με μια ταση ειρωνιας
Πως τολμησες να μας βλασφημισεις?
Γιατι κακο ειναι?ρωτησα και στραφηκα προς την πορτα
Και τελος δεν θελω να γινω μερις του πληρωματος σου!
Θα σε πολεμησω μια μερα και θα δεις παλιοπειρατη!
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 14, 2011 1:27 pm

Τοτε ειδα τον τον περιεργο αντρα να κραταει ενα περιεργο πραγμα στα χερια του...Τοτε σκεφτηκα πως επρεπε να τρεξω για να τον αντιμετωπισω σε ενα χωρο που να μην εχει βοηθεια..Και οπως το περιμενα με ακολουθησε.Ακολουθησε ενα κυνηγητο και υστερα απο λιγο φτασαμε στην ακτη..
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 14, 2011 1:34 pm

Τοτε βρεθηκαμε προσωπο με προσωπο...Και τοτε παρατηρησα καλα τι κρατουσε..Ηταν ενας σιδερενιος κυκλος και αμεσως αναγνωρισα τι ηταν!Ηταν ενας κυκλος υπνοτισμου!Υπηρχε ενας στο χωριο τον οποιο τιν ειχε ενας μαγος...Τοτε καταλαβα και την ιδιοτητα του περιεργου αντρα:Ηταν ενας ΥΠΝΟΤΙΣΤΗΣ!
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 14, 2011 1:47 pm

Σηκωσε τον κυκλο υπνοτισμου και αρχισε να τον κουναει..Εγω γνωριζα τι να κανω και ετσι καλυφθηκα..Τοτε μου ειπε...
Μαχη θελεις,μαχη θα εχεις!
Και εβγαλε δυο κοφτερους δισκους και αρχισε να τους εκτοξευει μαλιστα ο ενας με τραυματισε σοβαρα στο λαιμο τοτε εκτοξευσα εναν πιδακα απο τοξικο οξυ και τον ακουσα να φωναζει ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ!
Τοτε μεσα απο το δασος εμφανιστηκε ο φιλος μου ο Karaba D.Geo ο οποιος μαλλον ειχε ακουσει την κραυγη του υπνοτιστη και ετσι εριξε μια δυνατη γροθια στον υπνοτιστη και με τραβηξε προς το δασος...
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 14, 2011 1:52 pm

Τοτε αρχισε να μας ακολουθει...Και φωναξα στον Geo να με αφησει να πολεμησω αλλα αρνηθηκε...Τοτε τον εσπρωξα προς τα πισω και σηκωθηκα να πολεμησω...Τοτε ξαναεμφανιστηκε ο υπνοτιστης και φωναξε:
Με λενε Jango και ποτε δεν τα παραταω!
Αυτο θα το δουμε!απαντησα αποφασιστικα
Και εκτοξευσα ενα τοξικο υγρο πισω μου και πισω του με σκοπο να μην μας πλησιασε κανεις...
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 14, 2011 1:55 pm

Και τοτε μου επιτεθηκε πρωτος...Ετσι εβγαλα το σπαθι μου και με 2 γρηγορες κινησεις κατεστρεψα τους δυο δισκους του...Ομως ειχε και αλλους..Με μια κινηση του ο δισκος χτυπησε το σπαθι μου εκτοξευοντας το μακρια απο τα χερια μου και ριχνοντας το μεσα στο υγρο το οποιο το εκαψε..Ομως ανακαλυψα την αδυναμια του!Ηταν πολυ αργος...
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 15, 2011 8:19 am

Ο Jango πετουσε τους δισκους του και εκεινοι αργουσαν να επιστρεψουν ξανα στα χερια του...Ετσι τον αφησα να τους πεταξει και τοτε ετρεξα πανω του και του εριξα δυο γροθιες...
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 15, 2011 8:30 am

Τοτε ο υπνοτιστης καταλαβε πως ημουν αρκετα δυνατος για να τον πολεμησω...Και αποφασισε να το διαπραγματευτει...
Πραγματικα εχεις εξαιρετικη δυναμη!Πως την απεκτησες?
Λοιπον εχω φαει ενα φρουτο του διαβολου...
Οοο ποιο?Τι ειδος ειναι?
Ειναι ενα paremecia φρουτο και οναμαζεται Toxic Toxic No Mi.Μου δινει την ιδιοτητα να ελεγχω ενα τοξικο υγρο το οποιο οταν εκτοξευεται και τα παντα!
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 15, 2011 8:37 am

Πολυ ενδιαφερον!Λοιπον θα σου κανω μια προταση που θα σου την ανεφερε αλλα εφυγες:Λοιπον θες να γινεις υπο-καπετανιος στο πληρωμα μας?Ολοι θα σε σεβομαστε και θα παιρνεις μερος σε ολες τοσ μεγαλες μαχες!
Κοιτα ειναι μια πολυ δελεαστικη προταση...Αλλα αρνουμαι...
ΓΙΑΤΙ?
Γιατι θα φτιαξω το δικο μου πληρωμα και θα γινω βασιλιας των πειρατων!
Καλα...ειπε Θα σε ξαναβρουμε.με απειλησε
jim koulou
Civilian
Civilian
jim koulou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 15, 2011 1:41 pm

Οπως θες!του απαντησα
Τον ειδα εξοργισμενο και προσπαθησε να με χτυπησει..Τον απεφυγα και του εριξα μια δυνατη γροθια στην κοιλια και εκεινος επεσε πισω γυρισα τοτε και αφου ζητησα συγγνωμη στον Karaba D,Ace φυγαμε μαζι!
Nightwolf D. Geo
Civilian
Civilian
Nightwolf D. Geo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 16, 2011 8:22 am

Karaba D. Geo με λενε!!!!
WorstΑdmin
Civilian
Civilian
WorstΑdmin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Ο υπνοτιστης!   [Τελος]Ο υπνοτιστης! I_icon_minitimeΔευ Ιαν 17, 2011 7:10 am

Όνομα:jim koulou
Haki Points:0
Player of the Week Points:1
Beli:10.000
Bounty:-

[Τελος]Ο υπνοτιστης!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: