| [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nightwolf D. Geo Civilian
| Θέμα: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Παρ Ιαν 14, 2011 6:09 am | |
| Καθως καθομουν στην πλωρη του νεου μας καραβιου και περιμενα τους αλλους να γυρισουν απο τις οικογενειες τους,σκεφτομουν τη ζωη μου. Μια ζωη χωρις πολλες σκοτουρες και προβληματα.Μια ζωη μονο με χαρες,γελια και κυριως περιπετεια,απο πολυ νωρις.Αθελα μου,αφησα καποιες δυνατες αναμνησεις να αναδυθουν απο τα βαθη του μυαλου μου...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nightwolf D. Geo στις Παρ Ιαν 14, 2011 6:38 am, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Παρ Ιαν 14, 2011 6:37 am | |
| Ημουν εφτα χρονων,περπατουσα στο ιδιο δρομο που περπατουσα καθε μερα.Πηγαινα να συναντησω τον Jim για να παιξουμε τους πειρατες!Ηταν το αγαπημενο μου παιχνιδι,οπως και του Jim,ο οποιος δεν εχει αλλαξει καθολου στο προσωπο.Φτανοντας στο γνωστο μας στεκι,μια τελαστια σπηλια στην παραλια του Gecko Island,ακουσα τη φωνη του φιλου μου να φωναζει:
Συνθημααααα...!!!!!!
Spade Pirates! φωναζω κι εγω χωρις να σταματησω,και μπηκα στην σπηλια.
Χαιρε υποκαπετανιε του πληρωματος των Spade Pirates!!!Καθισε να γιορτασουμε!!!!!!!!!!! φωναξε ο σημερινος καπετανιος μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Παρ Ιαν 14, 2011 6:47 am | |
| Δεν εχουμε χρονο τωρα!!!! ,λεω και αφηνω προσεκτικα την κιθαρα μου κατω.Την θυμαμαι καλα αυτην την κιθαρα.Ηταν η πρωτη μου.
Και...γιατι παρακαλω???
Εχω κατι να σου δειξω!,λεω και και ανοιγω την τσαντα που κρατουσα με το αλλο χερι.Αποκαλυπτοντας κατι πρωτογνωρο για τον Jim...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Παρ Ιαν 14, 2011 6:55 am | |
| Τι ειναι αυτο??? λεει ο φιλος μου και γουρλωσε τα ματια,οπως εκανε παντα οταν εβλεπε κατι τρομερο.
Κατι σαν φρουτο,αλλα δεν το εχω ξαναδει!Μαλλον δεν φυτρωνει εδω!!! λεω με αγωνια.
Μαλιστα...,τοτε μαλλον πρεπει να το δοκιμασουμε. λεει ο Jim απλωνοντας το χερι του προς το παραξενο φρουτο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Παρ Ιαν 14, 2011 7:05 am | |
| ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!φωναζω και σπρωχνω τον φιλο μου.
Αυτη αποτελουσε την μεχρι τωρα πιο σημαντικη στιγμη στη ζωη μου.
Καθως τον εσπρωξα με λιγη απο τη δυναμη μου,ειδα εκπληκτος τον φιλο μου να σηκωνεται στον αερα ακι να προςγειωνεται με την πλατη,περιπου πεντε μετρα απο εκει που βρισκοταν!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Παρ Ιαν 14, 2011 7:26 am | |
| Παγωσα.
Μα τα σκυλοψαρα!!!!! Πως το εκανες αυτο??? φωναζει ο φιλος μου και στα ματια του ηταν ζωγραφισμενα αναμεικτα ο θαυμασμος και ο τρομος.
Δε-δε-δεν εχω ιδεα. δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη.Ο Jim με πλησιασε,και πηρε το φρουτο απο την τσαντα,για να το περιεργαστει.
Μα αυτο...αυτο ειναι...ενα Φρουτο του Διαβολου!!!
Τ-τι ειναι???
Ενα Φρουτο του Διαβολου,Geo!!!!Δινει στο χρηστη του υπερφυσ-....Geo...το δαγκωσες???
Τον κοιταξα χαμογελωντας ενοχα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Σαβ Ιαν 15, 2011 5:34 am | |
| Μονο μια δαγκωματια...τι μου εκανε??? λεω με αγκωνια.
Ειναι ενα Φρουτο του Διαβολου!!! Σου εδωσε μια ιδιετερη ικανοτητα...που οπως φαινεται,ειναι η υπερφυσικη δυναμη!!! απανταει ο φιλος μου.
Ουαου!!!!!!Ειμαι δυνατος!!!!!!
Ναι...,και αυτο σημαινει πως αυτο ειναι το Dengen Dengen No Mi Fruit, και επισης οτι... λεει και με κοιταει παραξενα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Σαβ Ιαν 15, 2011 5:52 am | |
| Οτι τι...??? ηξερα οτι μου εκρυβε κατι
Λυπαμαι φιλε μου,αλλα δεν θα μπορεσεις να κολυμπησεις ξανα...
Τιιιιιιιιιι???? Μα γιατι????
Ειναι μια απο τις ειδιοτητες των Φρουτων του Διαβολου,σου δινουν υπερφυσικες δυναμεις,αλλα σου αφαιρουν την ικανοτητα να κολυμπας!!!!
Οντως...
Η φωνη ακουστηκε απο την εισοδο της σπηλιας...απο το στομα ενος αντρα με μια καπα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Σαβ Ιαν 15, 2011 6:04 am | |
| Ηταν πολυ ψηλος,ειχε ενα σπαθι στη μεση του και τα ματια του καλυπτε η σκια των ματιων του.Ακομα κι ενας τρελος θα καταλαβαινε οτι ηταν πειρατης...
Ειναι...ειναι... τρευλισε ο Jim και οπισθοχωρισε αργα.
Ναι...ναι...ειμαι ο Gol D. Roger.ειπε ο αντρας κοιταζοντας μας.
Γεια σας,χαιρομαι που σας βλεπω και παλι!!! του απαντησα εγω χωρις να εχω ιδεα ποιος πραγματικα ηταν...
Τ-τι λες Geo??? Τον ξερεις,ξερεις ποιος ειναι????
Φυσικα και ξερω φιλε μου!!! Ειναι ο παραξενος κυριος με την καπα που μου εδωσε αυτο το φρουτο... απανταω χαμογελωντας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Σαβ Ιαν 15, 2011 10:25 am | |
| Tιιιι??? Αυτος ο αντρας σου εδωσε το φρουτο αυτο για να το φας??? λεει ο φιλος μου.
Ακριβως!!! ειπα με αφελεια.
Geo,εισαι με τα καλα σου???Ξερεις ποιος ειναι αυτο????Ο Gold Roger!!!! Ο βασιλιας των πειρατων!!!! Ο πιο διαβοητος εγκληματιας!!!!
Τι??? Σοβαρα???
Φυσικα!!!!!
Και τι δουλεια εχει ο βασιλιας των πειρατων να δωσει σε εμενα ενα τοσο σημαντικο αντικειμενο??? ειπα και γυρισαμε και οι δυο να κοιταξουμε τον αντρα,ο οποιος μας κοιταζε χωρις να επεμβει.Μεχρι εκεινη τη στιγμη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Κυρ Ιαν 16, 2011 7:31 am | |
| Για αυτο και μονο ειμαι εδω,για να σου εξηγξσω... ειπε ο αντρας πλησιαζοντας μας.
Σας ακουω! λεω χαμηλοφωνα χωρις να μπορω να οπισθοχωρισω.
Μολις σε ειδα ,αμεσως με διαπερασε ενα δυνατο προαισθημα.Ηξερα πως ησουν αυτος που ζητουσα...
Ποιος δηλαδη??? πεταχτηκε ο Jim.
Σσσσσσσ.... τον επεπληξα και συγκεντρωθηκα ξανα στον συνομηλιτη μου.
Αυτος στον οποιο θα μπορουσα να στηριχτω...Αυτος ο οποιος θα βρει τον μοναδικο μου γιο και να του μεταφερει ενα μηνημα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Κυρ Ιαν 16, 2011 8:01 am | |
| Τι???? Εχεις γιο???? ρωταει ο φιλος μου
Ναι,αλλα δυστυχως δεν θα εχω την ευκαιρια να τον γνωρισω...Γι 'αυτο και επελεξα εσενα μικρε με την κιθαρα για να το κανεις για εμενα...Θελω μονο να τον βρεις και να του πεις πως δεν τον ξεχασα,αλλα δεν μπορουσα να τον μεγαλωσω... ειπε ο Gol D. Roger και χαμηλωσε το κεφαλι...
Κοιταχτηκα με τον φιλο μου για ενα λεπτο,ανταλαζοντας μια και μοναδικη σκεψη...
Μα γιατι εμενα??? ρωτησα και γυρισα προς το μερος του αντρα. Μα ηταν αργα.Ο βασιλιας των πειρατων ειχε φυγει.
Τρεξαμε και οι δυο εξω απο την σπηλια μηπως και τον προλαβουμε,μα ηταν αδικος κοπος.Ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης.
Γυριζοντας στη σπηλια ,πιασαμε και παλι την κουβεντα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Κυρ Ιαν 16, 2011 8:30 am | |
| Τι θα κανεις??? με ρωτησε ο φιλος μου μετα την επιστροφη μας στη σπηλια.
Εσυ τι λες να κανω?? Σε καποια χρονια που θα μπορω να ταξιδεψω,θα γινω μουσικος στο πληρωμα σου και θα ψαξω να βρω τον γιο του Gol D. Roger!!! Θα του μεταφερω το μηνημα,αλλα δεν θα τον αφησω ουτε κατα διανεια να μας παρει το One Piece!!!!
Ετσι σε θελω φιλε μου!!!! Εξαλου,τωρα εχεις και υπερδυναμη,μην το ξεχνας... με ενθαρηνε ο Jim.
Ναι!!!! ειναι ο Brown-haired Avenger!!!! Ειμαι ο Karaba D. Geo!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Κυρ Ιαν 16, 2011 8:39 am | |
| Απο τον λακο των αναμνησεων,με εβγαλε ο Doloplokos,ο οποιος ειχε γυρισει πρωτος απο το χωρια...
Karaba D. Geo,καθως περπατουσα στην πολη,ακουσα απο μια παρεα ατομων κατι σοκαριστικο!!! Εχεις bounty???Kαι μαλιστα 100.000 beli?????Δεν το ηξερα!!!!
Ναι,ειναι αληθεια... αποκριθηκα εγω ακομα ναρκωμενος απο την νιρβανα των αναμνησεων μου.
Και πως το απεκτησες ρε θηριο??? αναροτηθηκε.
Εχω σπασει τα κοκκαλα διαθορων πειρατων που εχουν περασει απο το νησι και εκαναν τους μαγκες...Ετσι η κυβερνηση μου εδωσε αυτο το bounty...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Κυρ Ιαν 16, 2011 8:49 am | |
| Ουαου!!!! αναφωνει ο Doloplokos.
Μην εντιποσιαζεσαι απο τωρα.Αυτο δεν ειναι παρα μονο ενα πολυ μικρο μερος του bounty που θα εχω σε λιγο καιρο απο τωρα!!!! Θα γινω ο πιο περιβοητος πειρατης στον κοσμο!!!
Καλα,αστα τωρα αυτα,γιατι σου εχω μια εκπληξη...ξερω πως να επισκευασω το πλοιο μας μεσα σε μια μερα!!!
Τι????? Απιστευτο, μπραβο Doloploke!!!!!! Το ειπες στο Jim??? ρωταω με ενθουσιασμο.
Δεν τον ειδα ακομα. Θα του το πουμε μαζι! Παρεπιπτοντως,αυτος ξερει για το bounty σου??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Κυρ Ιαν 16, 2011 8:58 am | |
| Σηκωθηκα πανω,ακουμπησα στο καταρτι του πλοιου, και απαντησα περιφανα στον συντροφο μου...
Φυσικα και το ξερει. Ο Jim,ξερει απολυτως τα παντα για την ζωη μου!!! Γι 'αυτο κι εγω θα εχω την τιμη να ταξιδεψω μαζι του,να περασουμε μαζι και με εσας και τα ευκολα και τα δυσκολα,με στοχο τον υπερτατο θησαυρο!!!!! Σου υποσχομαι εδω και τωρα πως δεν θα παψω να θεριζω τους ωκαιανους μεχρι ο καθενας μας να εκπληρωσει το ονειρο του!!!! Και εκτος αυτου,ορκιζομαι οτι θα βρω τον λεγομενο γιο του βασιλια των πειρατων Gol D. Roger!!!!!!!! | |
|
| |
BadBoy Civilian
Posts : 4116 Join date : 06/05/2010 Age : 31 Location : Inner Sea Kingdoms
| Θέμα: Απ: [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! Τετ Ιαν 19, 2011 4:43 am | |
| Όνομα: Karaba D. Geo Haki Points: - Player of the Week Points: 1 Beli: 15.000(με τα μπονους) Bounty: -
Καλο θα ηταν να μην αναφερεις τοσο βαρια προσωπα οπως του Gold D. Roger. Ή οτι σου ειπε οτι εχει γιο. Δεν θα γυρνουσε να το λεει ετσι απο δω και απο κει. Γενικα να αποφευγεις να εμφανιζεις χαρακτηρες απο το ανιμε που δεν συμμετεχουν στο παιχνιδι, δηλαδη στην περιγραφη του νησιου ή σαν μπος | |
|
| |
| [ΠΑΡΕΛΘΟΝ]Η αρχη ενος ανθρωπου με πολλες φιλοδοξιες και το Dengen Dengen No Mi Fruit! | |
|