| [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Platon Civilian
Posts : 71 Join date : 06/01/2011 Age : 27 Location : thessalonika ole!!!!!!
| Θέμα: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 9:14 am | |
| Είμαι ένας νέος πειρατής και πλέω στη θάλασσα, με μια μικρή βάρκα, εδώ και 5 μέρες. Δεν έχω βάλει τίποτα στο στόμα μου. Νομίζω οτι χάνω τις αισθήσεις μου. Μα... περίμενε λίγο... έχω τρελαθεί.. μήπως ονειρεύομαι.. ένα πλο'ί'ο. Γράφει Baratie. Είμαι τυχερός... το γνωστό εστιατόριο Baratie που πλέει στη θάλασσα. Ευχαρηστώ Θεε μου. ΣΩΘΗΚΑ!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Platon στις Παρ Ιαν 14, 2011 1:53 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 9:33 am | |
| Μπήκα μέσα. Ξαφνικά πέφτω κάτω. Δεν ξέρω τι έγινε. Μάλλον η πείνα φτέει. Μόλις σηνήλθα είδα ένα άνθρωπο, μεγάλο σε ηλικία, με μακρυά μουστάκια και ένα ξύλινο πόδι να στέκεται μπροστά μου με ένα πιάτο φαγητό. Εγώ το άρπαξα και άρχησα να τρώω με όρεξη. Εκείνο το γεύμα δεν θα το ξεχάσω ποτέ μου. Όταν τελείωσα στράφηκα προς αυτόν και του είπα:''Σε ευχαρηστό πολύ. Νόμιζα οτι θα πέθαινα.'' και εκείνος απάντησε:''Μην ευχαρηστείς. Σε αυτό το εστιατόριο αποστολή μας είναι να δίνουμε φαγητό στους πεινασμένους ανθρώπους.'' | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 9:44 am | |
| Εκείνη τη στιγμή πετάγετε μια μπάλα κανονιού από μπροστά. Τρόμαξα! Οι γύρο άνθρωποι άρχησαν να τρέχουν και να φωνάζου. Προσπάθησα να ρωτήσω τη γίνεται, αλλά σε λίγο τα κατάλαβα όλα μόνος μου. Μόλις το είδα τρόμαξα... σκέυτηκα:''Δεν συμβαίνει αυτό. Δεν γίνεται... δεν μπορεί να είναι αλήθεια... το π...π...πλο'ί'ο τ...τ...του DON KRIEG!!!!!''Δεν ξέρω τι θέλει εδώ ο Don Krieg πάντως δεν είναι καλό. Αποκλείετε να θέλει κάτι αυτός από το εστιατόριο. | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 9:56 am | |
| Κι όμως ερχόταν προς τα εδώ. Αγκυροβόλησε εδώ και ανέβηκε με το πλήρομά του στο εστιατόριο. Αμέσως μετά είπε:'' Μην κουνηθεί κανείς. Το μόνο που θέλω είναι χρησός και ασήμι. Βάλτε σε αυτήν την τσάντα όλα τα χρησαφηκά σας και δεν θα σας πειράξουμε.'' Μετά του λέω:''Άσε τους ανθρώπους αυτούς στην ησηχία τους αν θες να μετρηθείς με κάποιον εδώ ειμαι.'' ''ΧΑΧΑΧΑ... και ποιός είσαι εσύ που νομίζεις οτι μπορείς να μετρηθείς με τη δύναμή μου;'' '' Για 'σένα λέγομαι ακέφαλος Πλατ.'' ''Και τί θα κάνεις ακέφαλε Πλατ;'' ''ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ'' | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 10:14 am | |
| Ξαναγέλασε και κάθησε σε μια καρέκλα. Λέει:'' Έχεις πολύ θάρρος μικρέ για να μου μιλάς έτσι. Παρόλ' αυτά δεν θα πολεμήσω μαζί σου'' Ξαφνικά βγαίνει απ' το νερό ενα μεγάλος τύπος με μια τεράστια ασπίδα, στολισμενη με μαργαρητάρια και λέει:''Don Krieg; Πιο είναι το θέλημα σου; Γιατί με κάλεσες;'' ''Pearl, σε κάλεσα για να κανονήσεις τον νεαρό αυτό που τολμάει να τα βάζει με εμένα. Σκώτοσέ τον... ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ!'' ''Μεταχαράς Don Krieg'' Εκείνη τη στιγμή βγάζω τα σπαθιά μου και ετοιμάζομαι για μάχη. Ο Pearl επητήθεται με Pearl's Present αλλά εγώ το αποκρούω και λέω:''Αυτό μονο έχεις;'' ''Μην ειρωνεύεσε μικρέ, φυσικά και έχω!'' Χρησημοποιεί ξανά Pearl's Present 6 φορές. Και τις 6 το απέκρουσα. Μετά χρησημοποιώ την πιο δυνατή επήθεσή μου:'' 2000 ΚΟΣΜΟΙ'' Αλλά τίποτα, ούτε καν γρατζουνήστικε η ασπίδα του. | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 12:31 pm | |
| Ξαφνιάστικα με αυτό που είδα. Τότε κατάλαβα πόσο δύσκολο θα είναι να τον νηκίσω. Αμέσως πήρα μια καρέκλα και την πέταξα στο κεφάλι του. Δεν έπαθε τίποτε το σοβαρό. Μόνο η μύτη του έτρεξε λ'ιγο αίμα. Μόλις όμως το συνηδητοποίησε, ξαφνικά, πήρε φωτιά όλη η ασπήδα του και άρχησε να πατάει μαργαρητάρια τυληγμένα στη φωτιά. Κατάλαβα οτι δεν μπορούσα να τα αποκρούσω γι' αυτό τα απέφευγα. Μόλις βρήκα την ευκαιρία του επητέθηκα ξανά με την επήθεση 2000 κόσμοι. Τελικά η ασπίδα του ράγησε όσπου στο τέλος έσπασε και ο Pearl έπεσε κάτω ανέσθητος. | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 12:40 pm | |
| Ο Don Krieg εξοργήστικε. Δεν μήλησε για λίγο. Μετά σηκώνει το κεφάλι και λέει:''Pearl...μπάσταρδε πώς πμόρεσες να τον νηκήσεις;!'' ''Απ' οτι φαίνεται είμουν καλύτερος απο αυτόν τον άχρηστο.'' Πριν γίνει το οτιδίποτε ανεβαίνει στο πλο'ί'ο ένας περίεργος τύπος. Είχε ένα τρομακτικό ύφος που σου τρυπούσε την ψυχή σαν ξίφος. Ένιωσα σαν να έβλεπα πρόσωπο με πρόσωπο το διάβολο. | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 12:50 pm | |
| Αρχίζει να μιλά στον Don Krieg:''Καπετάνιε. Είδα τι συμβαίνει εδώ και θέλω να με αφήσεις να κανονήσω εγώ αυτόν τον μπάσταρδο.'' ''Αα, Τζιν, ήρθες. Όπως θες. Εσένα πάντα σε εμπηστευόμουνα.'' Ο Τζιν ετοιμάστηκε. Έβγαλε έξω τα όπλα του. 2 μεγάλες σιδερένιες μπάλες. Άρχησε τη μια να την γυρίζει γύρο-γύρο. Χωρίς καν να το καταλάβω μου επητέθηκε. Με χτήοησε 2 φορές στην κοιλιά. Πονάω πολύ. Νομίζω πως θα βγάλω οτι έφαγα πριν. Δεν νιώθω την κοιλιά μου. Είμαι κάτω στο πάτωμα και ο Τζιν με κλωτσάει. Σταματάει. Εγώ σηκώνομαι πάνω και του λέω:''Είσαι πολύ καλός. Αλλά η πραγματική μάχη ξεκηνά τώρα.'' | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 1:08 pm | |
| Πέρνω το ξίφος στο χέρι και του επητήθομαι με το κόψημο Χ. Δεν τον πετυχένω. Μόλις που του έξησα το δεξί χέρι. Γυρίζω επιτόπου δεξιά και του επητήθομαι μαι το μαστίγιο της τίγρης. Τον πέτυχα στο αριστερό ποδι. Άρχισε να τρέχει αίμα, όμως βαστούσε ακόμα. Συνέχισε να πολεμάει λες και δεν είχε τίποτα. Ανατρίχιασα. Του επητέθηκα ξανά. Πάλι δεν τον τραυμάτησα. Μου έδωσε μια κλωτσιά. Έπεσα κάτω και έπειτα μου λέει:''Αυτή εδώ η μάχη σχεδόν τελείωσε. Έχεις να πεις κάτι πριν πεθάνεις;'' ''Όχι. Ένας άνθρωπος ξέρει πότε είναι να πεθάνει και δεν μπορεί να το αποφήγει.'' Εκείνος ετοιμάζετε να με χτηπήσει. Την τελευταία στιγμή όμως σηκώνομαι πάνω, κάνω κόψημο Χ και τον πετυχένω στα πόδια που του τα πετσόκοψα. Δεν μπορει να περπατήσει πια και έχασε πολύ αίμα. Τότε του λέω:''Όμως μπορώ να καθηστερήσω τον θάνατό μου.'' Και έπειτα ο Τζιν έπεσε ανέσθητος. | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 1:16 pm | |
| Ο Don Krieg κοκάλωσε. Δεν πήστευε στα μάτια του. Ο διοικητής του στόλου του, ο καλύτερος πολεμηστής του έπεσε. Δεν ήξερε πια τι να κάνει. Σηκώνει το κεφάλι ψηλά και λέει: ''Ακέφαλε Πλατ... μπορεί να έσπσες την ασπίδα του Pearl... μπορεί να έβγαλες εκτός μάχης τον Τζιν και νανομίζεις οτι κέρδησες... αλλά... Η ΠΡΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΩΩΩ!!'' | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 1:25 pm | |
| Τότε βγάζει περίπου 8 πιστόλια και αρχίζει να μου ρίχνει. Εγώ κρύφτηκα πίσω από ένα τραπέζι για να αποφύγω τις σφαίρες. Παρατρίχα πρόλαβα να κρυφτώ. Μόλις τελείωσε να ρίχνει σηκώθηκα και του είπα:''Δεν νομίζεις πως είναι άδικο να πολεμάς ένα ξιφομάχο με πιστόλια σκουλίκι;'' ''Χα, δίκιο έχεις, τότε ετοιμάσου να γευτείς τη δύναμη του ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥ ΜΟΥ ΟΠΛΟΥ!'' | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 1:30 pm | |
| Τότε βγάζει έξω ένα τεράστιο ακόντιο ύψους περίπου 2 μέτων. Σίγουρα θα ζύγιζε πάνω απο 400 κιλά οπότε σκέφτηκα οτι θα ήταν σχεδόν αδύνατον να το σηκώσει. Κι όμως το χειριζόταν με τόση άνεση που παραδέχομαι πως δύσκολα απεύεφγα τα χτηπήματά του. | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 1:39 pm | |
| Δυστηχώς με πετηχένει και γίνεται μια τρομερή έκρηξη που με πέταξε. Έπεσα κάτω, ένιωθα το σώμα μου να σιγοψήνεται, ζεστενόμουν, τα κόκαλά μου ήταν αδήναμα, δεν μπορούσα να σηκωθώ. Μετά απο λίγο τελικά σηλώνομαι και λέω:''Μπορεί να έχεις ένα πολύ δυνατό όπλο εκεί πέρα αλλά θα σου πω ένα πράγμα. ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΕΘΆΝΩ ΕΔΏ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ!!!'' | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 1:46 pm | |
| Εκείνος άρχησε να γελάει και είπε:''Ένας άνθρωπος σαν κι εσένα δεν θα γίνει ποτέ ο καλύτερος πειρατής του κόσμου. Κατάλαβέ το, δεν έχεις τίποτα. Πλήρομα, πλο'ί'ο... τ-ί-π-ο-τ-α. Θα είσαι για πάντα ένα απόβλυτο της θάλασσας, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.'' Ενώ ο Krieg γελούσε εγώ σηκώθηκα και με οση ενέργεια είχα πήρα το σπαθί μου και τον τραυμάτησα στο πόδι και μετά του κάρφωσα το ξίφος στο κεφάλι. | |
|
| |
Platon Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Παρ Ιαν 14, 2011 1:50 pm | |
| Η ναύτες του πήραν το νεκρό σώμα του καπετάνιου τους και έφυγαν. Ο γέρος ήρθε προς τα 'μενα και μου συστήθηκε ως ''Κοκκινοπόδαρος Ζεφ''. Εκείνη τη μέρα το βράδυ έγινε μια μεγάλη γιορτή προς τιμήν μου με πολύ φαγητό και σακέ.
ΤΕΛΟΣ | |
|
| |
WorstΑdmin Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie Δευ Ιαν 17, 2011 7:27 am | |
| Όνομα:Zant Haki Points:0 Player of the Week Points:1 Beli:10.000 Bounty:+3,000,000 | |
|
| |
| [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie | |
|