.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
29 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 29 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 17, 2011 10:28 am

4 μερες ηδη στην θαλασσα,χωρις κανενα πλοιο των μαριν να με κυνηγαει,χωρις πειρατες,χωρις τιποτα... Τετοια μεγαλη καταστροφη συνεβει στο Dawn Island και δεν εχει ακουστει τιποτα.... Ισως αυτοι που με χρεισημοποιησανε να ειναι της παγκοσμιας κυβερνησης και να το καλυψανε.. Οχι.. Αυτο το συμβολο που ειχα στο πλουζακι οταν ξυπνησα δεν μπορει να ηταν κατι που θα χρησιμοποιουσε η παγκοσμια κυβερνηση... Αααααα πρεπει να σταματησω να τα σκεφτομαι ολα αυτα γιατι στο τελος θα τρελαθω!

Στον οριζοντα αρχισε να αχνοφαινεται το νησι οπου θα μου προσφερε λιγη περιπετεια.. Loguetown.. Η μεγαλητερη βαση των μαριν στην East Blue βρισκετε εκει.. Υστερα απο 4 μερες χωρις τιποτα ιδιετερο να συμβαινει λιγη δραση ειναι οτι πρεπει ! Αρκει να μην ξεσηκωσω ολους τους μαριν... Μονο οταν θα φευγω..

Χαχαχαχαχα !ειχα αρχισει να γελαω απο μονος μου.. Η ολη κατασταση στο Dawn με ειχε επηρεασει.. Αναβω ενα τσιγαρο χαμογελοντας και κοιταζοντας το νησι που με περιμενει μπροστα μου..

ΥΟSH !! Το βραδυ θα εχω φτασει στο λιμανι !! Και επιτελουσ.. ΘΑ ΒΡΩ ΛΙΓΟ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!! ΑΟΥΥΥΥΥ !!ουρλιαζα σαν λυκος...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Τρι Ιαν 18, 2011 1:41 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 17, 2011 10:41 am

Πριν φτασω στο λιμανι κατεβαιζω την πειραικη σημαια των Undead και δεν εβαλα τιποτα,καλυτερα απλα να την κρυψω ωστε να την γλυτωσει και το πλοιο και η σημαια... Την κατεβασω στο καμαρινι του Τεο και την βαζω μεσα στο μπαουλο του. Κοιταω λιγο τριγυρω και αναμνησεις πολες γεμησαν το μυαλο μου.Κουνησα το κεφαλι μου(λες και θα φευγανε οι σκεψεις απο τα αυτια) και βγαινω εξω.

Κατεβαινοντας απο το πλοιο παραξενευτικα.. Ουτε μια περιπολος των μαριν,ουτε κοσμος,ουτε τιποτα... ΑΑΑ ναι ρε,τι ηληθιος που ειμαι... Αφου ειναι 12 η ωρα,μεσανυχτα... Καλυτερα που δεν υπαρχουν για τωρα παρινς,θα μου αρεσε μια ανετη βοτλα σε κανα μπαρ.. Ρουμι,καμοια ωραια κοπελια και κανας καυγας ειναι οτι πρεπει για να ερθω στα ισια μου.. Καθως κανω το πρωτο βημα νιωθω μια παρουσια ακριβως πισω απο την πλατη μου.. Γυρναω αποτομα βγαζοντας το λεπιδι και σκιζοντας τον αερα.. Κανενας δεν ηταν απο πισω μου.. Χωρις πολη σκεψη προχωρισα μεσα στην πολη αλλα χωρις να σταματησω να νιωθω αυτην την παρουσια απο πισω μου. Οσες φορες και να γυριζα να κοιταξω κανενας δεν υπηρχε...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 17, 2011 11:28 am

Περασα λιγο πριν απο την πλατεια που ο βασιλειας ολων των πειρατων πεθανε πριν απο 22 χρονια... Δεος με επιασε μολις το αντικρυσα το μερος και χωρις πολα πολα συνεχησα τον δρομο μου.. Εφτασα σε ενα μπαρ με το ονομα "GOLD ROGER". Φανταζομαι οτι με τοσο εντιπωσιακο ονομα θα ακολουθει και εντυπωσιακο γλεντι μεσα! Και μπαινω σχεδον τρεχοντας μεσα..

ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο CHRIS ΕΙΡΘΕ !!!φωναζω μπουκαροντας μεσα περνοντας μια ποζα με το βλεμμα μου στο ταβαννι και τα χερια μου απλομενα.. Κατεβαζοντας το βλεμμα μου δεν βλεπω κανεναν απο λυτως εκτος απο εναν παππου στο μαγκο,ενα μωδη τυπο με ασπρα μαλλια και μια κοπελα που φοραγε γυαλια και με κοντο μαλλι και ολοι κοιταζανε εμενα...

Εγινα ρεζιλι στο φουλ,εε?τους ρωταω ολους... "ΝΑΙ" μου απαντησανε και οι 3 ταυτοχρονα. Παω σε ενα τραπεζι καθομαι και βλεπω τον γερακο να ερχεται προς το μερος μου.. Την ιδια στιγμη ο τυπος και η κοπελα με κοιταζανε και κατι συζυτουσαν.. Μπορει να ηταν κυνηγοι,δεν ηθελα να προκαλεσω φασαριες για αποψε οποτε θα συμπεριφερθω αναλογα... Κατεβαζω τα ποδια μου απο το τραπεζι,φτιαχνω το μαλλι μου και περιμενω τον γερο που μετα απο 5 λεπτα καταφερε να προχωρησει 4 μετρα...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 17, 2011 11:49 am

Τι θα παρεις νεαρε?
Φερε μου ενα ποτηρι ρουμι...οι μεγαλες ποσοτητες αποδεικνυουν την φυση ενος πειρατη.. Πρεπει να συγρατησω την διψα μου μεχρι να φυγουν αυτοι οι 2 απο το μπαρ... Οπου να νε λογικα,ειναι ηδη πολυ αργα... Τοτε ο ψηλος τυπος σηκωνεται...
Καληνυχτα Tashigi. Να σε δω αυριο στην βαση νωρις.. Μην ξεχαστεις εδω και δεν ξυπνας αυριο..
Ναι Smoker-san.. Καληνυχτα.μολις ειπαν τα ονοματα τους καταλαβα... Ητανε μαρινς! Smoker !! Ο αρχηγος της μεγαλυτερης και καλυτερης βασης των μαριν σε ολη την East Blue!! Ειναι πραγματικα οπως λενε ενα απο τους ισχυροτερους μαριν παρολο που του εχουν αναθεσει αυτον τον στοχο.. Υστερα απο τον Monkey D. Luffy δεν εχει καταφερει να ξαναπερασει κανενας απο τα χερια του... Τελικως εφυγε απο το μπαρ αφηνοντας την κοπελα μονη της.. Εκεινη ηταν αποροφημενη σε ενα βιβλιο οπου διαβαζε.. Δεν μπορουσα να συγκρατησω αλλο την διψα μου... Κατεβαζω μονορουφι το ρουμι ....
Παππου! Φερε μου κιαλλο ρουμι αλλα αυτην την φορα ολοκληρο το μπουκαλι !!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 17, 2011 12:04 pm

Δεν κρατηθηκα καθολου.... Αφου δεν βρικαμε γυναικες εδω περα τουλαχιστον βρικαμε ρουμι!... Η μαλλον... μπορει να βρικαμε και γυναικες.... :[m134o]:
Καλησπε...Χικ!...καλησπερα κυρια Tashigi!ψιθυρισα στο αυτι της και καθησα διπλα της ... Εκει με κοιταζε με μισο ματι αλλα δεν χαμπαριαζα...
Καλησπερα..Κυριε! Θελετε κατι?
Πολλα,αυτο ομως θα εξαρτηθει απο εσενα...της λεω κλεινοντας το ματι... Εκεινη θυμωμενη κλεινει το βιβλιο της,αφηνει λεφτα στο παγκο,σηκωνει το κατανα της και φευγει.. ΑΑΑ, δεν γεννηθηκε ακομα γυναικα οπου θα μου 3εφυγει.. Αφηνω λεφτα και εγω στον παγκο και ετρεξα απο πισω της...
Γιατι εφυγες ετσι ξαφνηκα απο το μπαρ? Και εγω που ηθελα να γνωριστουμε καλυτερα!της λεω πιανοντας την απο το μπρατσο...
Αφησε με βρομιαρικο γουρουνι! φωναζει καθως τραβαει απο τομα το χερι της ελευθερονοντας το μπρατσο της και τραβοντας το κατανα ....
Οουυυ,το παιζεις και δυσκολη... Μολις με αναψες ακομα περισσοτερο!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 4:48 am

Οσο την πλησιαζα εκεινη παλευε περισσοτερο κοβοντας τον αερα πολες φορες με το κατανα της και μια δυο προκαλοντας γραντσουνιες πανω μου...
Δεν το κατεχεις... Δωσε σε καποιον οπου ξερει να το χειριζεται αυτο!και της αρπαζω το κατανα με μια κινηση.... Το κοιταω,ηταν παραπολυ καλο κατανα. Εκεινη μου επιτηθεται με νυχια και με δοντια,ενω εγω βαζω το κατανα στην θηκη του και καθως ερχοτανε πανω μου της σκιζω την μπλουζα..
Τωρα τα πραματα εχουν αρχισει να αποκτανε ενδιαφερον!λεω καθως την ξαπλωνα στο πατωμα,βγαζοντας το παντελονι της και το σουτιεν ενω εκεινη τσιριζε...
Τοτε νιωθω παλι αυτην την παρουσια μονο που αυτην την φορα γυρναω να κοιταξω και βλεπω καποιον.....
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 4:55 am

Απο αυτο που αντικρουσα σηκωθηκα ορθιος ξεχνοντας ολα τα υπολοιπα,τοτε η Tashigi βρησκει την ευκαιρια να μαζευτει λιγο και να μου ξεφυγει.. Πριν αρχισει να τρεχει,βλεποντας με να κοιτα προς το κενο για αυτην μου ριχνει μια κλωτσια στην "οικογενεια"...
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ !!

Ποναγα απιστευτα και ειχα γονατισει.. Αλλα εξακολουθουσα να βλεπω αυτην την παρουσια. Αυτη η παρουσια ειμαι εγω ! Μονο που φαινομαι διαφορετικος... Πιο ψυχρος,σατανικος,ανελεητος στην εκφραση... Η παραισθηση με πλησιαζει ...
Εισαι αδυναμος.... Πρεπει να με απελευθερωσεις! Μαζι μπορουμε να εχουμε την απολυτη δυναμη!μου λεει...
Τι ενοεις?
Δεν θα στο ξαναπω... Θα το δεις μονο σου...
Τοτε εκεινη την στιγμη εμφανιζεται απο πισω του μια τεραστια εικονα απο μια πολη μεσα στις φλογες και 3 αντρες να φυγαδευουν μια γυναικα με το παιδι της απο την φωτια.. Τοτε η παραισθηση μου μπαινει μεσα σε αυτην την εικονα και σκοτωνει χωρις ελεος τους παντες.. Μολις ξαναγυρναει το βλεμμα της σε εμενα μεσα απο την εικονα φοραγε τον ιδιο μανδυα και μπλουζα που φοραγα και εγω οταν ειχα ξυπνησει πισω στο Dawn....
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 5:06 am

Οχι! Δεν εισαι μερος του ευατου μου εσυ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ! φωναζω τραβοντας τα μαλλια μου.. Σηκωνομαι,κοιταω να γερια μου οπου ειχαν μερικες τουφες μαλλιων και λιγο αιμα... Γελαω...Δεν μου φαινοταν για αστειο αυτο που εβλεπα αλλα απλα γελαω.. χωρις λογο..Γελαω ακομα πιο δυνατα,μπορει να ξεσικωσω τους μαριν της πολης,τους πολιτεσ και να με παρουν ολοι μαζικως στο κυνηγοι αλλα δεν με νοιαζει..εγω γελαω... Τιποτα δεν σκεφτομαι,το κεφαλι μου ειναι απλα κενο... Οσο και να προσπαθω να σκεφτω το οτι εγινε μολις τωρα δεν μπορω.. Το μονο που κανω ειναι να γελαω...

ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑ !!! Ααααααχχχ χα! ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!γελαω χωρις σταματημο ενω αρχισα να περπαταω προς το πλοιο με το κατανα οπου πιρα στο χερι.. Περνοντας απο ενα παραθυρο ενος σπιτιου βλεπω την αντακλαση μου... Η εκφραση μου εχει αλλαξει εντελως!! Αν δεν ηταν τα μπλε μαλλια και τα ταττουαζ θα με μπερδευα για αλλον! Ειχα ενα φρικιαστικο χαμογελο μεχρι τα αυτια,οι κορες των ματιων μου εξαφανιστικαν εντελως και υπαρχει μονο το ασπραδι,απο το μετωπο μου τρτεχει αιμα μεχρι το στομα και μολις αγγιζει το χειλος μου,η γλωσσα μου αυτομανα το γλυφει... Πλησιαζοντας στο παραθυρο για να δω πιο καθαρα η αντανακλαση μου μετατρεπεται στην παραισθηση του ευατου μου ξαφνηκα.. Με τα χερια του πιανει το κεφαλι μου και μου φωναζει..
ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΜΑΣ !!!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 5:21 am

Εια σταματησει το γελιο μετα απο το συμβαν στο παραθυρο... Δεν θελω να την ξαναδω την παραισθηση,μου προκαλει κατι πολυ παραπανω απο φοβο.... Οχι... Φοβο μου προκαλει,μην και τυχον ειναι αληθεια ολο αυτο... ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !!... Κοιταω γυρω μου,κανενα τζαμι,κανενας καθρευτης... Απο που ερχεται η φωνη.... ΑΠΕΔΕΞΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΜΑΣ !!..... να το παλ,ακουγεται μεσα στο μυαλο μου...

ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ !! ΑΑΑΑΑΑ !!πηρα φορα και κοπανησα το κεφαλι μου στον πιο κοντινο τοιχο.. Ηταν δυνατο το χτυημα καμου προκαλεσε μεγαλη αιμοαγια.. Απο την συκρουση επεσα ατω και αρχισα σιγα σιγα να χανω τις αισθησεις μου... Και η φωνη στο κεφαλι μου να συνεχιζει να λεει χωρις σταματημοκαθως χανοταν.. ελευθερωσε μας.... ελευθερωσε μας.... ελευθερωσε μας..... ελευθερωσε μας....
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 5:39 am

....μετα απο 1 ωρα.....

Αχχχ το κεφαλι μου... Βλεπω οτι υπαρχει ξεραμενο αιμα... Καλο θα ηταν να παω σε κανα γιατρο μην παθω και καμια μολυνση... Κοιταζοντας προς το ουρανο βλεπω οτι ειναι ακομα βραδυ,που να βρεθει γιατρος τετοια ωρα... Ας παω καλυτερα πισω στο μπαρ,λιγο ρουμι παντα βοηθαει! Ξεκινησαω ετσι για το μπορ οπου ειμουν και πριν.. Ειχα αρχισει να τρεμω,λογικο μεν αφου παντα σχεδον ειμαι χωρις μπλουζα αλλα το ειχα συνηθησει μεχρι τωρα.. Τι αλλαξε?.... Πιανοντας το κουτελο μου νιωθω μεγαλη θερμοτητα.. Παιζει την μολυνση να την τσακωσα χωρις προσπαθεια. Ηδη ο πυρετος ειχε αρχισει να με κανει να χανω την δυναμη μου σιγα σιγα και να ζαλιζομαι.. Φτανοντας στο μπαρ και ανοιγοντας βλεπω μονο τον γερο οπου ητανε και πριν.. Ευτυχως..
Τι εχεις παθει νεαρο δεν φαινεσαι πολυ καλα.. Μιπως το παραγλεντησες με την κυρια Tashigi? χαχαχαχα...και πριν προλαβω να του απαντησω πεφτω στο πατωμα.. Ετρεμα ολοκληρος και αρχισα να σκευτομαι οτι μπορει να μην ειναι καποια απλη μολυνση...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 5:53 am

Ο γερος ειχε ερθει απο πανω μου και κοιταζε τα τραυματα μου στο κεφαλι...

Εχεις αρκετες πληγες αλλα μια ειναι πολυ βαθια,πρεπει να καθαριστει γιατι εχει αρχισει να πολυνεται και να στην ραψω.. Θα αντεξεις μικρε?απλα του εγνεψα ναι..

Με σηκωσε και με πηγε σε ενα δωματιο πισω απο το μπαρ οπου εκει ειχε κρεβατι. Με βαζει πανω και φερνει 2 μπουκαλια ρουμι.. Ανοιγει το ενα και μου λεει...

Αυτο θα σε τσουξει πολυ..και χινει μπολικο ρουμι στο κεφαλι μου.. Ο πονος ηταν αβασταχτος και αρχισα να ουρλιαζω... Μου δινει να πιω μεγαλες γουλιες και μετα ξαναριχνει στο κεφαλι μου οπου αυτην την φορα,παλι ο πονος ηταν πολυς αλλα οχι τοσος οσο την προηγουμενη φορα.. Μετα απο αυτο πιανει βελονα,κλωστι και αρχισε... Απλα πηρα το δευτερο μπουκαλι και επινα χωρις σταματημο... Ενιωθα την βελονα να μου διαπερναει την σαρκα,ξανα και ξανα και ξανα και ξανα.... Απλα μετα απο ενα σημειο οπου ειχα τελειωσει τα 3/4 του μπουκαλιου σταματησα να τα νιωθω ολα αυτα και ειχα ηρεμησει...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 6:03 am

Ο γερος ειχε τελειωσει με τα τραυματα μου,μου βουτηξε το μπουκαλι απο τα χερια και μου λεει...
Τωρα ξεκουραση... Εχεις ανεβασει πυρετο οπου σημαινει σε 1 μερα το λιγοτερο θα εχει περασει....και αφυγε απο το δωματιο...

-Φωνες απο παντου ακουγονται.. Ουρλιαχτα.. Ενα φλεογομενο μερος,κοσμος παντου να τρεχει για την ζωη του ενω οι μαρινς να μην ξερουν που να πρωτοσταθουν... Στους δρομους γυναικοπαιδα σκοτωμενα... Αντρες αοπλοι νεκροι και αυτη... Ξαφνηκα βλεπω μπροστα μου ενα μαυροφορεμενο τυπο και ενα αγορι...Το αγγιζει στο μετωπο και το αγορακι πεθαινει... Τοτε γυρναει ο τυπος το βλεμμα του προς εμενα,βγαζει την κουκουλα... και ειμαι εγω....Οχι... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ !!!-

Σηκωνομαι αποτομα απο τον εφιαλτη μου λαχανιασμενος και υδρωμενος... Ηταν τοσο εντονο που ενιωθα τις φλογες ακομα τριγυρω μου... Τις φωνες των ετοιμοθανατων ακομα να βουιζουν στα αυτια μου... Κοιτοντας γυρω μου και συνειδητοποιοντας οτι ειμαι στο μπαρ του γερου ηρεμω και ξανα πεφτω για υπνο....
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 7:04 am

Ξυπναω το πρωί από κάτι φωνές στο μπαρ.. Σηκωνω και προς έκπληξη μου νιώθω τέλεια ! Πλησιαζω στην πόρτα,ακουμπαω το αυτί μου και ακούω....

Γνωριζουμαι ότι ο πειρατης Chris Label βρισκοτανε χθες βράδυ στο μαγαζί σου όπου αργότερα έκανε αποπηρα βιασμού στην διοικήτρια Tashigi.. Θελουμε απλά να μας πεις αν γνωρίζεις κάτι μετά την φυγή του φώναζε ένας μαριν..

Δεν ξέρω τίποτα! Τελευταία φορά τον είχα δει εδώ να μπεκρουλιαζει..

Καλώς, φεύγουμε!

Μόλις φυγανε μπαίνω μέσα και ο γέρος με κοίταζε χαμογελαστος.. Κάθομαι σε μια καρέκλα και τον κοιταω χαμογελοντας και εγώ...

Γιατί με καλυψες?
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 1:26 pm

Γιατι ειμουνα και εγω καποτε πειρατης... Μετα οπου ηρθε αυτος ο Σμοκερ στην πολη χαλασε ολη την πελατια μου.. Παλια ηταν μπαρ μονο για πειρατες.Τωρα πια εχω καταληξει να σερβιρω μονο μαρινς... Εισουν ο πρωτος μου αληθινος πελατης εδω και χρονια,για αυτο φροντισα και τα τραυματα σου...

Ο γερος πηγε πισω απο τον παγκο,ανοιξε ενα ντουλαπι και εβγαλε ενα μπουκαλι ρουμι πολυ παλιο.. Φαινοταν να ειναι το καλυτερο ρουμι του μαγαζιου.. Γεμιζει 2 ποτηρια..

Καμπαι στους πειρατες!!μου κανει υψονοντας το ποτηρι του.. Σηκωνομαι απο την καρεκλα μου και υψωνω το δικο μου τσωγκροντας...

Καμπαι!

Συνεχισαμε ολη μερα να πινουμε απο αυτο το ρουμι λεγοντας μου ο γερος περιπετειες του και για την γνωριμια του με τον Gol D. Roger... Ειχε φτασει το ηλιοβασιλεμα και ακομα καθομασταν λεγοντας ιστοριες ο ενας στον αλλον γελοντας και πινοντας... Σαν αληθινοι πειρατες!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 1:40 pm

Οταν επεσε η νυχτα ο γερο μου εδωσε προμηθειες για να φυγω απο αυτο το νησι μιας και που ο Σμοκερ θα με ψαχνει για οτι εκανα στο Dawn και στην Tashigi...

Σε ευχαριστω για ολα γερο... Ακομα ομως δεν μου εχεις πει το ονομα σου!

Καλυτερα να μην το γνωριζεις Chris.. Αντιο !

Τον αποχαιρετησα και εφυγα στα κρυφα,μεσα απο τα στενα για το λιμανι.. Σε ολη την διαδρομη δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα μιας και που ευκολα ξεφευγα χωρις να το παρουν χαμπαρι διαφορες περιπολους των μαριν..

Εφτασα στο πλοιο,σηκωσα αγκυρα και αρχισα να αναρωτιεμαι πςσ και δεν υπαρχουν πολοι μαριν στο λιμανι.. Λογικα θα νομιζαν οτι ηρθα με βαρκα οποτε ας το εκμεταλευτω.. Ανοιξα πανια και οταν απομακρυνθηκα λιγο απο το λιμανι παω στο πισω μερος του πλοιο και φωναζω προς την Loguetown...

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙ΅ΣΑ΅ΞΕΦΥΓΑ ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΦΑΛΕΕΣ !!! ΧΑΧΑΧΑ !!

ΤΕΛΟΣ
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]   When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 19, 2011 7:22 am

Όνομα: Giannakos92
Haki Points: -
Player of the Week Points:6
Beli:16.000
Βounty:0
http://www.onepiecegr-rpg.com

When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Sake Madness[Τελος]
» [τελος-παρελθον]Death Is Around Me! Staring The Abyss Of Madness
» Meet up with the Rebels[Τελος]
» [Αρχή][Αλλαγή Παράταξης]Drive Towards Madness! Let The Bloodshed Begin!
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: