| The prisoner[Τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 1:56 am | |
| Το καραβι που με μετεφερε στο Impel εφτασε στον προορισμο του. Το ταξιδι ηταν ηρεμο, οσο ηρεμο μπορει να ειναι για καποιον που τον μεταφερουν στην φυλακη. Ηρθαν στο κελι που με ειχαν και με τραβηξαν με δυναμη εξω απο αυτο. Οταν βγηκα απο το πλοιο κοιταξα το μεγαλο κτηριο της φυλακης, το οποιο ειχα αντικρισει και αλλες φορες στο παρελθον. Μπροστα στην εισοδο στεκοταν μεγαλο μερος της φυλαξης της φυλακης. Μεσα σε αυτους ηταν και ο "αγαπητος" Warden Maggelan. Οταν εφτασα εκει που βρισκοταν μου ειπε: - Βρε βρε.... Κοιτα ποιος μας πεθυμησε! Μπορει την προηγουμενη φορα να γλυτωσες λογω αυτης της ηλιθιας εντολης απο τα κεντρικα αλλα τωρα δεν θα ξεφυγεις στα σιγουρα! - Δεν πας στο διαολο λεω εγω..... του ειπα και κοιταξα τον ηλιο τον οποιο θα αργουσα να ξαναδω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teomessi10 στις Τετ Ιαν 19, 2011 4:01 am, 1 φορά | |
|
| |
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 2:04 am | |
| Ενας απο τους φυλακες με πλησιασε και μου εριξε μια κλοτσια στην κοιλια. - Μην προσβαλεις ετσι τον Warden μας!! ειπε αγριοκοιταζοντας με. - Εδωσα εγω τετοια διαταγη? φωναξε ο Maggelan στον φυλακα και επειτα ο αλλος ζητησε συγγνωμη. - Μεταφερετε τον στο επιπεδο 4! φωναξε και αρχισαν οι φυλακες να κοινουνται σπρωχνοντας με. Εγω υπακουσα αφου δεν ειχα αλλη επιλογη. Με μετεφεραν με το ασανσερ στο επιπεδο 4. Περιμενα να με πανε παλι σε εκεινο το επιπεδο με το ψωφοκρυο αλλα τελικα με πηγαν στο απο πανω του! Ειχε πολυ ζεστη εδω. Καθως προχωρουσα στους διαδρομους, για να με πανε στο κει μου, εβλεπα μεσα στα κελια ανθρωπους ετοιμους να πεθανουν απο θερμοπληξια. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 2:23 am | |
| Οταν κοιταξα στο επικεντρο ολης αυτης της ζεστης, ενα τεραστιο μερος με φλωγες και λαβα, ειδα τους γυλακες να βασανιζουν ανθρωπους. "Καλυτερα ηταν στο κρυο :[m073]: " σκεφτηκα. Επειτα απο 2 λεπτα εφτασα στο κελι μου. Το ανοιξαν και με εβαλαν μεσα. Εκει υπηρχαν ηδη αλλοι 3 κρατουμενοι. - Γεια! Τι νεα? ειπα μολις μπηκα ομως εκεινοι με κοιταξαν με αγριο βλεμμα και δεν ειπαν τιποτα. - Σε ομιλητικους τυπους επεσα.... ειπα και καθησα σε μια γωνια, προσπαθοντας να βολευτω οσο καλυτερα γινεται. - Μικρε, μαθαμε οτι ησουν μεγαλος και τρανος εκει εξω! μου ειπε ενας ενω ειχα αρχισει να νυσταζω και ημουν ετοιμος για υπνο. - Και λοιπον? ρωτησα φανερα ενοχλημενος ενω σηκωνομουν απο την γωνια στην οποια ειχα βολευτει.
| |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 2:29 am | |
| - Εδω μεσα εγω κανω κουμαντο. Αν δεν θες να σε παρουν 4 πριν την ωρα σου κατσε ησυχα και κοψε αυτο το υφακι που εχεις. Επισης θα κανεις οτι σου λεω εγω. ειπε με αυταρχικο υφος. - Πρωτον, δεν κανω τιποτα απο αυτα που μου λενε οι αλλοι αν δεν το θελω. Και δευτερον..... δεν αρχισαμε καλαααα..... οντας πολυ νευριασμενος με τον συγκεκριμενο κρατουμενο. - Μηπως θες τις μπουνιες σου για να συνερθεις? ειπε και με πλησιασε επιθετικα. Οι αλλοι 2 τον κρατησαν για να μην μου επιτεθει. - Σκεψου οτι θα σε βασανησουν αν του επιτεθεις! ειπε ο ενας και αμεσως ηρεμησε. - Καλα λες. Θα τους κανω να βασανισουν αυτον. ειπε και μου χαμογελασε με τετοιο τροπο, σαν να ελεγε "κατι ετοιμαζω". | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 3:27 am | |
| Αρχισε να βαραει το κεφαλι του στον τοιχο μεχρι να ματωσει. Επειτα επεσε κατω ακριβως μπροστα μου και αρχισε να ουρλιαζει στα ψεματα. Φυλακες ετρεξαν προς το κελι μας και οταν εφτασαν ειδαν εμενα να βρισκομαι καθιστος διπλα του και τον αλλο να κανει πως ποναει. - Ποιος σε χτυπησε? του φωναξαν κι εκεινος εδειξε εμενα. Εγω δεν μπορουσα να αποδειξω το αντιθετο κι ετσι με πηρα απο το κελι και με πηγαν για βασανηστηρια. Με οδηγησαν σε ενα μεγαλο δοχειο το οποιο περιειχε ενα υγρο με κοκκινο χρωματισμο το οποιο εδειχνε να εβραζε. Μαλλον ηταν αιμα, κι ετσι τους ειπα: - Δεν πιστευω να με ριξετε εκει μεσα! Εκεινοι δεν απαντησαν και με εδεσαν απο ενα σκοινι, το οποιο συνδεοταν με μια τροχαλια. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 3:34 am | |
| Επειτα τραβηξαν την αλλη ακρη του σκοινιου και βρεθηκα κρεμασμενος πανω απο το δοχειο.Αρχισαν να με κατεβαζουν σιγα σιγα μεσα σε αυτο. - Σκ**α!! ειπα χαμηλοφωνα γιατι ηξερα ποσο εχω μπλεξει. Προσπαθησα να το αποφυγω οσο μπορουσα αλλα τελικα μπηκα μεσα στο δοχειο. Ολο μου το σωμα αρχισε να καιει! Ο πονος και το καψιμο ηταν τετοιο που αρχισα να ουρλιαζω. Δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα αλλο περα απο το καψιμο που ενοιωθα! 2 λεπτα μετα με εβγαλαν απο εκει μεσα και με γυρισαν στο κελι μου. - Για να μαθεις να μην τα βαζεις με αλλους κρατουμενους και το παιζεις νταης. Εδω εμεις κανουμε κουμαντο! Οχι εσυ! μου ειπε ενας απο τους φυλακες κλεινοντας την πορτα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 3:45 am | |
| Ημουν γεματος εγκαυματα τα οποια οταν τα ακουμπουσα πονουσαν. Καθησα στην ιδια γωνια που ημουν και πριν και προσπαθουσα να συνελθω λιγο. - Καταλαβες τωρα? ειπε ο αλλος γελοντας και πλησιαζοντας με με ακουμπησε στον ωμο ο οποιος ειχε απο τα μεγαλυτερα εγκαυματα. Εκανα εναν μορφασμο πονου αλλα δεν ειπα τιποτα αλλο αφου ηξερα οτι η συγκεκριμενη στιγμη δεν με βολευε. Τα λεπτα περνουσαν βασανιστηκα μεσα στην φυλακη. Δεν ηξερα αν ητα μερα η νυχτα ομως νυσταξα και επρεπε να κοιμηθω. Ετσι ξαπλωσα και κοιμηθηκα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 3:48 am | |
| Οταν ξυπνησα ηταν απο πανω μου ο τυπος και ετρωγε κατι. - Δεν πιστευω να σε πειραζει αλλα εφαγα και το δικο σου μεριδιο. - :[m756o]: Μπορει να ανεχτηκα τις μ****ς σου, μπορει να πηγα στο καζανι εξαιτιας σου και να μην σε σκοτωσα, ομως το φαγητο μου δεν το εχει φαει κανενας αλλος εκτος απο μενα! Του ειπα και συμπληρωσα: - Τωρα θα παω στο καζανι αλλα θα παω επειδη θα σε εχω σπασει στα αληθεια στο ξυλο!! σηκωθηκα πανω και αρχισα να τον κλοτσαω στην κοιλια. Ετοιμαστηκε κι εκεινος για μαχη αλλα ηταν αρκετα κιλα παραπανω απο μενα και δεν ηταν οσο ευκινητος ημουν εγω. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 3:53 am | |
| Τον βαραγα οπου εβρισκα και εκεινος ειχε γονατισει κατω απο τον πονο. Επειτα μου ειπε: - Ας ειχα τις δυναμεις του φρουτου μου και θα σου ελεγα εγω! - Τι δυναμεις ειχες? Να τρως τους αλλους ολοκληρους? Γιατι δεν υπαρχει αλλος τροπος να φτιαξεις τετοια κοιλια! ΒΟΔΙ!! του φωναξα και του εριξα μια κουτουλια. Επεσε κατω αναισθητος και λιγο αιμα ετρεξε και στο μετωπο μου απο τηο χτυπημα με την χοντροκεφαλα του. Οσοι κρατουμενοι εβλεπαν την μαχη αρχισαν να φωναζουν και μολις του εριξα την κουτουλια αρχισαν να επευφημουν. - Τι συμβαινει παλι εδω? ειπαν οι φυλακες που ηρθαν να δουν τι γινοταν. - Μου επιτεθηκε και αμυνθηκα κυριε φυλακα! Επιπλεον μου εφαγε το φαγητο! ειπα λαχανιασμενος και δειχνοντας τον λυποθυμο εχθρο μου.
| |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 4:00 am | |
| - Επειδη δεν μπορω να ξερω αν λες αληθεια, κι επειδη βλεπω και οι 2 να ειστε πληγωμενοι σημαινει οτι παιξατε ξυλο. Οποτε και οι 2 θα πατε στα καζανια! ειπε ο φυλακας και μας μετεφεραν εκει που ηταν τα καζανια. Αρχισαν να μαστιγωνουν τον αλλο κρατουενο για να ξυπνησει. Οταν ξυπνησε και ειδα τι θα μας κανουν εκανε σαν τρελος! - ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ! ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!! φωναζε πριν καν τον βαλουν μεσα. Οταν μας σηκωσαν ψηλα για να μασ αλουν μεσα συνεχισε να φωναζει! - ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΟΟ!!! ελεγε σε εμενα και επειτα μας εριξαν μεσα. Αρχισαμε και οι 2 να ουρλιαζουμε απο τον πονο. Επειτα σκεφτηκα οτι δεν πρεπει να δωσω την ευχαριστηση στον νταη απο το κελι μου και να νομιζει οτι βασανιζομουν τοσο οσο αυτος. Ετσι καθομουν μεσα στο καζανι με το καυτο αιμα και κρατιομουν οσο μπορουσα για να μην ουρλιαξω. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 7:04 am | |
| Καποια στιγμη ο αλλος σταματησε να ουρλιαζει. Αμεσως με εβγαλαν μεσα απο το καζανι, με αφησαν κρεμασμενο και ετρεξαν γρηγορα στον αλλο. - Ειναι νεκρος ακουσα να ψιθυριζουν οι φυλακες μεταξυ τους. - Εγκληματιας ηταν! Ποιος θα νοιαστει? Φωναξε ενας απο αυτους και μετα ολοι μαζι γελασαν. Επειτα ηρθαν κοντα σε εμενα και μου ειπαν: - Μην μιλησεις σε κανεναν γιατι αλλιως εισαι νεκρος! - Εγω το ευχαριστηθηκα που πεθανε! Δεν θα πω τιποτα σε κανεναν. ειπα κλεινοντας το ματι μου. Επειτα με κατεβασαν απο εκει που με ειχαν κρεμασμενο και με πηγαν πισω στο κελι μου. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 7:14 am | |
| Μολις με ειδαν να γυρναω μονος μου οι 2 συγκρατουμενοι μου με ρωτησαν τι εγινε με τον "αρχηγο" τους. Εκεινη την στιγμη ηταν μαζι μου και οι φυλακες οι οποιοι με αγριοκοιταξαν. - Που θελετε να ξερω? Αλλου τον βασανιζαν! Μακαρι να τον βασανισουν τοσο που να πεθανει! απαντησα και καθησα παλι στην γωνια μου. Οι φυλακες απομακρυνθηκαν και μειναμε μονοι μας οι 3 κρατουμενοι. - Εδω που τα λεμε, κι εμεις θελουμε να πεθανει. Μας εχει κανει την ζωη κολαση. Τρωει το φαγητο μας, μας χτυπαει οποτε του καπνισει και πολλα αλλα. - Για να πω την αληθεια, ψεματα σας ειπα. Ξερω που ειναι αλλα οι φυλακες δεν θελουν να το μαθει κανεις. - Κι εσυ πως το ξερεις αφου υποτειθαται οτι δεν πρεπει να το ξερει κανεις? - Πεθανε διπλα μου! Λετε να μην το εμαθα? | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 7:50 am | |
| Επειτα απο αυτο αρχισαν να πανηγυριζουν και να κανουν σαν τρελοι. - Καντε ησυχια! Θα ερθουν οι φυλακες! τους ειπα χαμηλοφωνα. - Ναι δικιο εχεις ειπε ο ενας και καθησαν κατω. Επειτα καθησαμε και συζητουσαμε για ωρες αυτα που τους εκανε, για το πως κατεληξαν να το υπακουουν οτι και να λεει και αυτα που θα μπορουσαν να ειχαν κανει εκεινοι για να το σταματησουν αυτο. Ομως η απαντηση τους ηταν οτι δεν ειχαν το θαρρος να του αντιμιλησουν. Στο τελος νυσταξα και επεσα γιυπνο στην συνηθισμενη πλεον γωνια κατακοπος και συμαδεμενος απο το καυτο αιμα στο καζανι. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 8:20 am | |
| Ξυπνησα επειτα απο μερικες ωρες επειδη γινοταν πολυ φασαρια. Οταν σηκωθηκα ειδα οι φυλακες να βαζουν μεσα στο κελι μας εναν κρατουμενο. Ημουν σιγουρος οτι τον ειχα ξαναδει αλλα δεν θυμωμουν που. Μολις μπηκε και με ειδε κοιταξε λιγο τους φυλακες και οταν αυτοι τον εσπρωξαν προχωρησε διστακτικα μεσα στο κελι. - Messi D. Teo. 199.000.000 bounty! ειπα. - Gilmor Delise. 102.000.000 bounty! ειπε εκεινος ενω απομακρυνοταν οσο πιο πολυ μπορουσε απο μενα. Μολις ειπε το ονομα θυμηθηκα οτι ειχα δει καποια στιγμη ενα wanted poster με την φατσα του αλλα τοτε ειχε 60.000.000 bounty. - Γιατι απομακρυνεσαι! Δεν θα σε φαω! του ειπα αλλα εκεινος εμεινε στο ιδιο σημειο. Καλα οπως θες! Αν θες να μιλησεις με καποιον ξερεις που θα με βρεις.συμπληρωσα και καθησα στην γωνια μου. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 8:29 am | |
| Εκεινος καθοταν και κοιτουσε τις φλωγες εξω απο το κελι, ξεφυσουσε και εκανε αερα για να ηρεμησει λιγο απο την ζεστη αλλα δεν καταφερνε τιποτα. Η χεστη ηταν πιο εντονη απο καθε προσπαθεια να την μετριασει, οπως ειχα καταλαβει τις προηγουμενες μερες και εγω. Οι υπολοιποι 3 κρατουμενοι του κελιου μαζευτηκαμε ολοι μαζι και αρχισαμε να μιλαμε ο καθενας για τις περιπετειες του. Γελουσαμε με διαφορα συμβαντα που εξιστορουσαμε και καποια στιγμη ηρθε το φαγητο. Καθησαμε και φαγαμε γελοντας και περνοντας οσο καλυτερα μπορουσαμε.Ο Gilmor πηρε το μεριδιο του και καθησε παλι στην γωνια μονος του. Τον πλησιασα κι εκεινος εκριψε το φαγητο του για να μην του το παρω. - Δεν θα σε πειραξω! Μονο να περασουμε ολοι μαζι καλα θελω! Ειμαστε στην επιγεια κολαση αλλα ας το διασκεδασουμε οσο περισσοτερο μπορουμε. του ειπα και τον επεισα να ερθει και να κατσει μαζι μας. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τρι Ιαν 18, 2011 11:56 am | |
| Μια βδομαδα μετα...
Κοιμομουν στην κλασικη πλεον γωνια και ξαφνικα ερχεται ενας κουβας ζεστο νερο στο κεφαλι μου. Πεταχτηκε κατευθειαν πανω και ειδα οτι μου το πεταξαν 2 φυλακες, οι οποιοι στεκονταν ακριβως εξω απο το κελι μου. - Τι εγινε ρε παιδια? Μεχρι το θαλαμο σας μυρισε η βρωμα μου? - Σου εχουμε νεα "εξυπνε"! Σε 2 μερες θα εκτελεστεις δημοσια! - Που ακριβως? - Αυτο σε νοιαζει εσενα? Οτι θα εκτελεστεις δεν σε ενδιαφερει? - Οτι και να κανω ξερω οτι δεν θα αλλαξει αυτο. Να μην ξερω αν το νησι φημιζεται για τις ωραιες γυναικες? απαντησα χαμογελοντας πονηρα. - Να σε δω μεθαυριο αν θα κανεις τα ιδια αστεια εξυπνακια. απαντησε και εφυγαν. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τετ Ιαν 19, 2011 3:38 am | |
| Επρεπε να βρω εναν τροπο να φυγω. Αν εμενα εδω θα με εκτελουσαν στα σιγουρα. Ετσι σκεφτηκα ενα σχεδιο το οποιο θα με ελευθερωνε τουλαχιστον απο το κελι και τις χειροπεδες. Ετσι περιμενα την επομενη φρα που θα με πηγαιναν για βασανηστηρια! Οταν ηρθαν οι φυλακες δεν αντιδρασα καθολου. Βγηκα κανονικα απο το κελι μου, και τους ακολουθησα. Φτανοντας στα καζανια κανω μια αποτομη κινηση και ο ενας με χανει απο τα χερια του. Τον κλοτασω και πεφτει μεσα στο καζανι ο ιδιος. Αρχισε να ουρλιαζει και ο αλλος τυπος αντι να ερθει να με πιασει πηγε να τον βοηθησει. Ετσι βρισκω την ευκαιρια και τον ριχνω και αυτον μεσα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τετ Ιαν 19, 2011 3:41 am | |
| Τα κλειδια τα ειχαν μεσα στις τσεπες τους και δεν μπορουσα να τα βγαλω αν δεν τους εβγαζα απο μεσα η αν δεν εβαζα τα χερια μου μεσα. Τελικα μετα απο πολυ σκεψη αναγκστικα να τα βαλω μεσα στο καζανι με το βραστο αιμα για να παρω τα πολυποθητα κλειδια. Καιγοντουσαν ολοκληρα οσο ψαχουλευα να βρω τα κλειδια. Τελικα τα βρηκα μεσα στο παντελονι ενος απο τους 2, ο οποιος δεν αντεξε την θερμοκρασια και πεθανε μεσα στι καζανι. Αμεσωςε εβγαλα τις χειροπεδες και εγινα ολοκληορς ατσαλι. Αρχισα να τρεχω και εφτασα στο κελι που με ειχαν κλεισμενο. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τετ Ιαν 19, 2011 3:48 am | |
| Ανοιξα την πορτα για να βγουν και οι αλλοι αλλα εκεινοι αρνηθηκαν φοβουμενοι τις συνεπειες, σε περιπτωση που θα μας επιαναν. - Πφφ.. Οπως θελετε! Θα βγω μονος μου απο δω! ειπα και αρχισα να τρεχω προς την εξοδο για το επομενο επιπεδο. Ομως ολο αυτο το σκηνικο το πηραν χαμπαρι οι φυλακες και εστειλαν στον οροφο το Minokoala. Μολις εφτασα μπροστα στην εισοδο για τον επομενο οροφο η πορτα ανοιξα και βγηκε εκεινο απο μεσα. Επρεπε να το νικησω αν ηθελα να ξεφυγω. Ετσι μαζευοντας ολες τις δυναμεις μου του επιτεθηκα. Μου εριξε μια με ενα τεραστιο ροπαλο μα καρφια. Νομιζα οτι δεν θα μου κανει τιποτα αλλα αυτο με πεταξε στην απεναντι τοιχο κανοντας μου πληγες. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The prisoner[Τελος] Τετ Ιαν 19, 2011 3:58 am | |
| Καταλαβα οτι δεν επρεπε να με ξαναχτυπησει αυτο το πραγμα. Του εκανα επιθεση και καταλαβα οτι ηταν πολυ γρηγορο για το μεγεθος του. Παρολο που εγω κινουμουν χωρια κανενα προσθετο βαρος πανω μου καταφερε και σηκωσε το ροπαλο και το εβαλε μπροστα του για να προστατευτει απο το χτυπημα μου. Αμεσως μετα ειδα να ερχονται απο πισω ενισχυσεις με kairoseki διχτυα και οπλα με τετοιες σφαιρες. Καταλαβα οτι ηταν δυσκολα τα πραγματα και αρχισα να αποφευγω οτι ερχοταν καταπανω μου. Τελικα ομως αφου απεφευγα τα διχτυα με πετυχε το ροπαλο του minokoala. Ετσι επεσα αναισθητος απο δευτερο τετοιο χτυπημα. Με γυρισαν στο κελι μου για να περιμενω την εκτελεση μου....... | |
|
| |
| The prisoner[Τελος] | |
|