.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Saint
Civilian
Civilian
Saint

The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 4:29 pm

Ειχα πλεον γυρισει ολες τις θαλασσες East, West, North και South! Ειχα αποκτησει πολυ εμπειρια και οι δυναμεις μου ξεπερνουσαν τις προσδοκιες μου! Ημουν πολυ ευχαριστημενος με τον εαυτο μου και πληρωμενος πλεον με περιπετειες ειχε ερθει η ωρα να αναζητησω την μεγαλυτερη απο ολες! Ειχε ερθει η ωρα να μπω στην μεγαλη γραμμη! Να φτασω στο μερος οπου οι στοχοι μου μπορουν να επιτευχθουν! Βεβαια χρειαζομαι πολυ εμπειρια ακομη αλλα στην Μεγαλη γραμμη θα μπορουσα ευκολοτερα να την αποκτησω απ'οτι στις αδυναμες πλεον για εμενα 4 θαλασσες! Το πηδαλιο γυρισε προς Reverse Mountain, η βαρκα ανεπτυξε ταχυτητα και πλεον η ωρα ειχε φτασει! Μεγαλη γραμμη... σου ερχομαι!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 4:39 pm

Καθως ταξιδευα προς το Reverse Mountain ειδα απο πανω μου εναν γλαρο απο αυτους που εφερναν τις εφημεριδες στον κοσμο! Ποτε δεν ηθελα να πληρωνω αυτην την παλιοφυλλαδα, τα φερεφωνα της Παγκοσμιας Κυβερνησης, αλλα τωρα που μπορουσα να την παρω τσαμπα γιατι να μην την διαβαζα για να σκοτωσω την ωρα μου?
Με ενα λεπτο διακριτικο λειζερ χτυπησα τον γλαρο την ωρα που πετουσε απο πανω μου και τον αναγκασα να πεσει στην βαρκα μου μαζι με την εφημεριδα! Αφου εριξα τον γλαρο στην θαλασσα, ανοιξα και εριξα μια ματια στην εφημεριδα!
Τα νεα ηταν συγκλονιστηκα και σιγουρα οχι υπερ μου!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 4:46 pm

Ο KINT ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!
Ο διάσημος, πλέον, κυνηγός επικυρηγμενων Kint D. One κατάφερε για άλλη μια φορά να σύλλαβει τον Supernova Πειρατή Messi D. Teo ο οποίος είχε απόδραση πριν λίγες εβδομάδες από το Impel Down. Μετά από τις πρόσφατες συγκρούσεις του με την συγκροτημένη ηγεσία των οργανωμένων κυνηγών επικυρηγμενων επέλεξε τον καλύτερο τρόπο για να δείξει την αξία του σε όλους! Πλέον η κοινότητα των κυνηγών δεν μπορεί να τον αγνοήσει αλλά ούτε και οι Μαρινς αφού αποτελεί έναν ισχυρό παράγοντα στην σύλληψη των πειρατών.
Ο Κυνηγός βρήκε τον Πειρατή στο Mystery Island και μετά από μια σκληρή μάχη κατάφερε να τον νικήσει και να τον συλλάβει για ακόμη μια φορά. Ο Πειρατής οδηγήθηκε κατευθείαν στον Impel Down και εκεί τον ανέλαβε προσωπικά ο Warden Magellan ο οποίος είχε ντροπιαστεί στο παρελθόν με την απόδραση του πειρατή από τις φυλακές του.

ΠΟΛΛΑ ΡΙΧΤΕΡ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ… RAZIEL!
Το είπαν… και το έκαναν! Οι κυνηγοί επικυρηγμενων βοηθώντας το πρόσφατα χτυπημένο μέλος τους Rikkido Metaru να ορθοποδήσει, του έδωσαν την ευκαιρία να αναδείξει τις δυνάμεις του! Ο Κυνηγός, λοιπόν, Rikkido Metaru κατάφερε να «στριμώξει» τον ανερχόμενο κίνδυνο, πειρατή, Raziel και σε μια συγκλονιστεί μάχη κατάφερε να τον νικήσει. Οι σκοτεινές δυνάμεις του πειρατή, δυνάμεις που είχαν νικήσει πολλούς πειρατές, συμπεριλαμβανομένου και του Sum Gilfartz την προηγουμένη εβδομάδα, δεν μπόρεσαν να βλάψουν τον διάσημο κυνηγό ο οποίος σε μια τρομερή επίδειξη δύναμης τον αιχμαλώτισε. Ο πειρατής δεν μπόρεσε να αντέξει τα πολλά «ρίχτερ» του Rikkido Metaru, και παρόλο που είναι logia devil fruit user ενώ ο κυνηγός paramecia devil fruit user, δεν μπόρεσε παρά να χάσει. Με την βοήθεια της οργάνωσης των bounty hunters, με της οποίας την υποστήριξη κατάφερε να πάρει καιρουσεκι και να εφοδιαστεί κατάλληλα μετά την προηγουμένη ήττα του, ο Rikkido Metaru κατάφερε να επιστρέψει ταχύτατα και δυναμικά στην ενεργό δράση, ξεκινώντας ξανά την συλλογή του με κεφαλιά πειρατών. Αυτήν την εβδομάδα ήταν ο Raziel, ποιος θα είναι την επόμενη???

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Saint στις Τρι Ιαν 18, 2011 4:54 pm, 2 φορές συνολικά
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 4:47 pm

Τα πρωτα αρθρα που διαβασα ηταν πολυ απογοητευτικα! Δυο απο τους δυνατοτερους πειρατες ειχαν χασει και φυλακιστει στο Impel Down ενω η οργανωση των Bounty Hunters δυναμωνε ολο και περισσοτερο. Αποδειξη ηταν το τελευταιο αρθρο:
ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ… ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ!
Είναι γεγονός λοιπόν και ο επίσημος σχηματισμός ενοράς διαφορετικού πληρώματος από τα τόσα πληρώματα των πειρατών! Ονομάζονται Exiled Hunters και αποτελούν ένα καινοτομικό πλήρωμα κυνηγών επικυρηγμενων με πολλές βλέψεις και, απτή είδαμε και στα προηγούμενα άρθρα, αρίστη αποτελεσματικότητα! Δεν είναι παρά η ένωση των δυο δυνατότερων κυνηγών, Kint D. One και Rikkido Metaru, χωρίς όμως να αποκλείεται η ένταξη και άλλων μελών! Ήδη και με μονό 2 μέλη το πλήρωμα αυτό έχει κάνει σημαντικές επιτυχίες και συλλήψεις αρχίζοντας φυσικά με τα κατορθώματα των άνωθεν κυνηγών στα προηγούμενα άρθρα, οπού ο Rikkido Metaru έπιασε τον πειρατή Raziel και ο Kint D. One έπιασε τον Supernova πειρατή Messi D. Teo. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλές και με τέτοιο δυναμικό, σίγουρα όχι ακατόρθωτες! Η ομάδα υπάγεται στους οργανωμένους κυνηγούς και έχει αποτελέσει σημαντική βοήθεια για όλο τον κόσμο, Marines και Hunters, αλλά και για απλούς ανθρώπους από «θερίζει» το κακό από τις θάλασσες εξολοθρεύοντας πειρατές! Ας ελπίζουμε να συνεχίσουν την καλή τους δουλειά!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 4:53 pm

Μια τετοια συναρθροιση κυνηγων θα αποτελουσε εναν πρωτης ταξης κινδυνο για οποιονδηποτε πειρατη συμπεριελαμβανομενου και εμενα! Αν και η πειρατικη μου ζωη κλονίζονταν σημαντικα απο την αμφιβολια και το διλημμα, δεν μπορουσα παρα να τρομαξω με αυτα που διαβαζα! Οι ανεγερση των κυνηγων σε μια τοσο δυνατη οργανωση θα μπορουσε να ανατρεψει τις ισορροπιες στο κοσμο μας! το μονο που ελπιζω ειναι να μην ειμαι εγω ο επομενος στοχος των Κυνηγων αφου μετα βιας μπορεσα και εφυγα απο το Impel Down την τελευταια φορα που με συνέλαβε ο Marine Commander Destro!
Η υπενθυμιση του με εκανε ξανα να σκεφτω τον σκοπο της μαχης μας και τα αποτελεσματα της! Η σκεψη να γινω Μαριν πλησιασε ακομη περισσοτερο το μυαλο μου. Αλλα πως? Ηταν δυνατον να με δεχτει ο Fleet Admiral? Εναν πειρατη σαν και εμενα!?
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 4:58 pm

Αφησα τις δυσαρεστες σκεψεις πισω μου και πεταξα την εφημεριδα στην θαλασσα! Δεν ηθελα να δω και αλλες επιτυχιες των αντιπαλων μου, ειτε ηταν πειρατες, ειτε μαρινς, ειτε κυνηγοι! Ημουν μονος σε αυτον τον κοσμο και μονος θα πορευομουν! Δεν επρεπε να με νοιαζουν οι επιτυχιες των αλλων! το μονο που θελω ειναι να συγκεντρωθω, να δυναμωσω και να πετυχω τους στοχους μου!
Απο μακρια αρχισα να διακρινω ενα τεραστιο βουνο. με την βιονικη οραση μου ειδα κατι που μου εκοψε την ανασα! Η θαλασσα, μεσω μιας μεγαλης λωριδας νερου, ανεβαινε το βουνο!!! Το ανεβαινε μαλιστα με φορα και κυμα. Ηταν ενα εκπληκτικο θεαμα το οποιο δεν μπορουσε παρα να σημαινει ενα πραγμα! Ημουν μπροστα απο το Reverse Mountain, την πυλη για την Grand Line!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 5:06 pm

Πριν προλαβω ομως να περασω μεσα στον υδατινο δρομο για την κορυφη του βουνου και την Μεγαλη γραμμη, μια κανονομπαλα εσκασε διπλα μου! γυρισα και ειδα ενα πειρατικο πλοιο να ερχεται με φορα και αυτο προς το Reverse Mountain! Οι πειρατες φωναζαν και ωριονταν αλλα δεν μπορουσα να ακουσω τα λογια τους παρα να δεχτω τις επιθεσεις τους! με το λειζερ μου και τις δικες μου κανονομπαλες αποκρουσα τις απανωτες επιθεσεις των πειρατων αλλα δεν μπορουσα να αντεπιτεθω λογω του ισχυρου ανεμου και των δυνατων κυματων μου με εκαναν να χανω την ισορροπια μου καθε φορα που προσπαθουσα να δημιουργησω προυποθεσεις για αντεπιθεση! Σε αυτο εφταιγε η βαρκα μου η οποια ηταν πολυ μικρη και ευκολα ελεγχομενη απο τα στοιχεια της φυσης! Η αναβαση λοιπον προς την κορυφη εγινε με δυσκολια και με το πειρατικο πλοιο στην ουρα μου...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 6:16 pm

Μπορουσα να αποφυγω τα χτυπηματα απο τα κανονια του πλοιου οριακα. με δυσκολια μπορουσα να κινηθω στην φουσκοθαλασσια του υδατινου μονοπατιου προς την Μεγαλη γραμμη! Ακομη ανεβαιναμε και το πειρατικο πλοιο με εφτανε ολο και περισσοτερο! Μπροστα μου ειδα την υδατινη ανηφορα να τελειωνει και με μια αποτομη κατηφορα να σημαινει την εισοδο μου στην Μεγαλη γραμμη! Βεβαια ποτε δεν την φανταζομουν τοσο επεισοδειακη!
Τοτε ομως μου ηρθε και η ιδεα!!!
Μολις εφτανα στην κορυφη φα εβαζα φουν μηχανες και ενα πυρηνικο boost που ειχαν για να εκτοξευτω ψηλα στον ουρανο πριν πεσω στην κατηφορα. το πειρατικο πλοιο στην ουρα μου, λογω του βαρους δεν θα σηκωνοταν πολυ οποτε θα μπορουσα να επιτεθω απο ψηλα!
Καλα ομως τα λογια αλλα ας δουμε και την πραξη!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 6:55 pm

Μολις εφτασα λιγες γιαρδες κοντα στην κορυφη τροφοδοτησα την μηχανη της βαρκας με οση ενεργεια μπορουσε να χρησιμοποιησει. Η τεραστια εκπομπη πυρηνικης ενεργειας με εκανε να μοιαζω σαν εναν φωτεινο κοκκινο σηματοδοτη! Ωτσοσο μαζι με το boost που ενεργοποιησα, πετυχα τον σκοπο μου και η βαρκα εκτοξευτηκε στον αερα ακριβως την ωρα που το πλοιο των πειρατων με εφτανε. ετσι ενω εγω ημουν ακομη στον αερα το πλοιο τους περασε απο την αλλη μερια κατευθειαν τοποθετωντας το ακριβως απο κατω μου! Δεν περιμενα να προσθαλασσωθω απλα πηδηξα απο ψηλα και επιτεθηκα με αρκετη δυναμη στο πλοιο!!!
Οι πειρατες βλεποντας με να τους ορμαω απο ψηλα αρχισαν να με πυροβολουν με πιστολια αλλα τιποτε δεν μπορουσε να με σταματισει. Hμουν μολις λιγα μετρα μακρια απο το καταστρωμα οταν...
-Nuclear Burst!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤρι Ιαν 18, 2011 7:15 pm

Η εκρηξη που προκληθηκε με κεντρο εμενα απλωθηκε σφαιρικα γυρω μου και εξαυλωσε τα παντα! Μολις τελειωσα, πολλοι καμμενοι πειρατες επεσαν στην θαλασσα καθως στο καταστρωμα ειχε ανοιξει μια τεραστια τρυπα απο την επιθεση μου!
οι πειρατες τρομοκρατημενοι αρχισαν να τρεχουν ενω μπορεσα και προσεξα τον καπετανιο τους να μην κινείται! Προσγειωθηκα πανω σε ενα καμμενο κομματι του καταστρωματος που δεν ειχε διαλυθει ακομη. Ο καπετανιος των πειρατων με πλησιασε και ηταν φανερα τα νευρα του καθως βυθιζοταν το πλοιο του.
-Ξερεις ποσο καιρο σχεδιαζαμε την εισοδο μας στην Μεγαλη Γραμμη? Ποσα χρονια? Και εσυ μας καταστρεψες ολα μας τα σχεδια!
Θυμωμενος εβγαλε ενα τεραστιο σιδερενιο ροπαλο και πηγε να με λιωσει!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤετ Ιαν 19, 2011 12:36 pm

Πηγα να πηδηξω για να αποφυγω το ροπαλο ομως το ξυλο απο κατω μου εσπασε αφηνοντας με να αιωρουμαι στο κενο. Απο κατω ηταν θαλασσα και εγω στην τρυπα απο την οποια βυθιζοταν το πλοιο. Αν επεφτα στο νερα θα ημουν σιγουρα μακαριτης! Ο καπετανιος των πειρατων φανηκε να το χαιρεται αλλα δεν ηθελα να του δωσω την χαρα ακομη και αν πεθαινα! ετσι με τα πολυβολα μου και το λειζερ του επιτεθηκα κανοντας τον κοσκινο και αφηνοντας το νεκρο σωμα του να πεσει στην θαλασσα πριν καν πεσω εγω!
Λιγο πριν ακουμπησω το νερο χρησιμοποιησα τις πτητικες μου ικανοτητες και απεφυγα την πτωση αλλα ενα κομματι ξυλου επεσε με φορα στο κεφαλι μου. Δεν ημουν προετοιμασμενος και ετσι δεν μπορεσα να το εξαυλωσω αλλα διαλυθηκε πανω στην εσωτερικη μου πανοπλια, δινοντας μου ομως μια αρνητικη ωθηση προς τα κατω...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤετ Ιαν 19, 2011 12:59 pm

αυτο το κουτσουρο παραλιγο να μου κοστιζε την ζωη αφου στο τσακ δεν ακουμπησα την θαλασσα! εκτοξευτηκα ξανα στον ουρανο και βλεποντας το πλοιο να βυθιζεται ολο και γρηγοροτερα αρχισα να ψαχνω για την βαρκα μου στον οριζοντα!
Παγωσα... Η βαρκα πουθενα! δεν μπορω να πεταω για παντα! Τι θα εκανα?
Με την ακρη των ματιων μου ειδα κατι πειρατες να μπαινουν σε μια βαρκα για να μην βυθιστουν μαζι με το πλοιο! Μολις την κατεβασαν επεσα πανω τους και τιναζοντας τους εξω απο την βαρκα εμεινα μονος μεσα να κατεβαινω το Reverse Mountain προς την Μεγαλη γραμμη με το πλοιο των Πειρατων να βυθιζεται πισω μου!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤετ Ιαν 19, 2011 1:28 pm

Μπορει να νικησα, να μπηκα και στην γραμμη αλλα ειχα στενοχωρηθει πολυ που η βαρκα μου ειχε μαλλον συντριβει! Ηταν μια βαρκα που ειχα δημιουργησει εγω! Την ειχα αναβαθμισει τελεια, ειχε πανω οπλα, αντικειμενα και φαγητο! Ειχε πραγματα που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω για να θεραπευτω καθως και κομματια σιδηρου απο αυτο που ειχα παρει στο Ferum island!
Ωστοσο ολα ηταν παρελθον.
Κατεβαινοντας στην μεγαλη γραμμη οι σκεψεις ολες εξαφανιστηκαν μολις ειδα μια τερατια φαλαινα να καθεται στην εισοδο της! Ηταν τεραστια και εκεινη την στιγμη εκλεινε το στομα της!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΤετ Ιαν 19, 2011 11:47 pm

Ευτυχως για εμενα η φαλαινα εκλεισε το τεραστιο στομα της πριν μπω και εγω μεσα ενω τρομαγμενος περνουσα απο διπλα της ελπιζοντας να μην με δει! Για καλη μου τυχη η φαλαινα δεν με παρατηρησε και βυθιστηκε ξανα στο νερο.
"Μπηκα στην μεγαλη γραμμη οποτε τετοια περιεργα ζωα δεν πρεπει να με εκπλησσουν!" σκεφτηκα και συνεχισα την βαρκαδα μου μετα το περιεργο περιστατικο.
Εχοντας χασει την βαρκα μου δεν ειχα ουτε προμηθειες, ουτε ρουχα, ουτε νερο ουτε τιποτα! Καταραμενοι να ειναι οι πειρατες που εγιναν η αιτια να τα χασω ολα! Αναρωτιομουν αν υπηρχε στερια πουθενα εκει κοντα οταν ειδα εναν φαρο! Ηλπιζα να κατοικουταν και εφυγα προς τα εκει!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 2:28 am

Μολις εφτασα αρχισα να ψαχνω για σημεια ζωης. Χτυπησα την πορτα του φαρου αλλα δεν ειδα κανεναν φαροφυλακα! Κανενα ιχνος ανθρωπου. Μολις ομως αποφασισα να σπασω την πορτα να μπω μεσα για να δω αν υπαρχει τιποτα να χρησιμοποιησω απο πισω μου και μεσα απο την θαλασσα ξαναβγηκε η τεραστια φαλαινα. Απο το πανω μερος εκπληκτος παρατηρησα εναν αντρα να βγαινει και να κατεβαινει στο εδαφος.
-Laboon! Μην ξαναχτυπησεις πανω στο βουνο! Πρεπει να προσεχεις τον εαυτο σου!
Η φαλαινα μουγκρισε και εμεινε να τον κοιταει!
-Και προσεχε τι καταπινεις!!! αυτη η βαρκα που καταπιες ειχε πολλα οπλα σιδερα και διαφορα αλλα που θα μπορουσαν να σου κανουν κακο!
Η φαλαινα ξανα μουγκρισε αλλα εμενα αλλου ηταν το μυαλο μου!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 2:39 am

-Εεεε, με συγχωρειτε αλλα αυτη η βαρκα που λετε... Νομιζω πως ειναι δικη μου! Μηπως ξερετε πως μπορω να την βρω!
-Χμμμ, πειρατης ε? Τωρα μπηκε στην γραμμη?
-Μαλιστα, και πραγματικα μου λειπει αυτη η βαρκα!
-Καλα, καλα! θα σε βοηθησω απλα ακολουθησε με!
Ακολουθησα τον μυστηριο τυπο πανω στην φαλαινα και μπηκαμε μεσα της απο την τρυπα πανω στο σωμα της.
-Ο Laboon βλεπεις ειναι μια Island Whale, τεραστια φαλαινα με πολυ ασχημο παρελθον! Την φροντιζω μιας και εχει ξεμεινει εδω στους προποδες του Reverse Mountain και προσεχω ωστε τα χτυπηματα της να μην ειναι μοιραια!
-Ποια χτυπηματα της?
-Βλεπεις ο laboon, εδω και πολλα χρονια περιμενει κατι φιλους του πειρατες, οι οποιοι του ειχαν υποσχεθει πως θα τον ξαναδουν μολις γυρνουσε απο την μεγαλη γραμμη. Ωστοσο...
-Ποτε δεν γυρισαν...
-Ακριβως και εδω και μερικα χρονια ο Laboon ξεσπα πανω στο βουνο τραυματιζοντας ασχημα τον ιδιο του τον εαυτο!
Με τα πολλα λογια φτασαμε σε ενα μερος που φανηκε σαν να ηταν εξω απο το σωμα του Laboon! Ηταν γυρω γυρω ζωγραφισμενος ουρανος, ενω τα υγρα του laboon σχηματιζαν μια "θαλασσα"...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 2:44 am

-Εκπληκτικο... αναφωνησα.
-εγω το εφτιαξα ετσι ωστε να περναω ομορφα την ωρα μου οταν βρισκομαι μεσα στο σωμα του Laboon για να τον θεραπευω! Ελα μαζι μου.
Ακολουθησα τον γερο σε ενα μικρο νησι στην μεση την μικρης θαλασσιτσας και πισω απο ενα σπιτακι που ηταν εκει βρηκα -επιτελους- την βαρκα μου!
Ετρεξα και την τσεκαρα βλεποντας οτι ειχε λιγες μονο ζημιες!
-Δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω! Δεν ξερω τι θα εκανα στην μεγαλη γραμμη χωρις την βαρκα μου!
-Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις, αρκει να προσεξουμε πως θα την βγαλουμε εξω μιας και δεν χωραει απο εκει που ηρθαμε!
-Και απο που θα παμε?
-Απο το στομα!
Αν και ανυσηχουσα εμπιστευτηκα τον γερο και μετα απο λιγα λεπτα βρισκομασταν διπλα στο φαρο, αφηνοντας τον laboon να φυγει στον ωκεανο και εγω εχοντας ηδη αρχισει να επισκευαζω την τελεια βαρκουλα μου!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:02 am

Καθως την επισκευαζα ο γερος με πλησιασε μαζι με δυο ποτηρια ρουμι. Μου εδωσε το ενα.
-Στην υγεια σου ειπε και γελωντας κατεβασε το περιεχομενο του ποτηριου!
-Στην υγεια του laboon ειπα εγω και γελασαμε και οι δυο!
Οι επισκευες πηγαιναν πολυ καλα οποτε θα μπορουσα να σταματησω για λιγο και να κανω παρεα με τον... μολις συνειδητοποιησα οτι δεν γνωριζα το ονομα του!!!
-Καλα, τοσες ωρες μαζι, με βοηθησες να παρω την βαρκα πισω, μου ειπες την ιστορια της φαλαινας και το ονομα σου δεν το ξερω ακομη!
-Χαχαχαχα! Πραγματι! Λεγομαι Crocus!
-Εμενα με λενε Mephistopheles, Crocus-san!
-Στην υγεια μας λοιπον Μephistopheles!
-Στην υγεια μας!
KANPAI!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:11 am

Το γλεντι μας συνεχιστηκε για πολυ ωρα με φαγητο και ποτο ωσπου βραδυασε!
O Crocus με φιλοξενησε στον φαρο του για το βραδυ και απολαυσα εναν πολυ ευχαριστο υπνο!
Την επομενη μερα το πρωι σηκωθηκα πριν απο αυτον και τελειωσα τις επισκευες της βαρκας! ηταν ξανα σαν καινουρια. Αφου δοκιμασα να δω πως λειτουργει με την πυρηνικη μου ενεργεια, βλεποντας οτι παει ρολοι, ειπα να χαλαρωσω λιγο.
Ο Crocus βλεποντας με να δοκιμαζω την βαρκα, χωρις να εχω καταλαβει οτι ξυπνησε, με πλησιασε και ρωτησε:
-Εισαι χρηστης φρουτου του διαβολου ε?
-Ναι! Μπορω και ελεγχω αλλα και γινομαι ενεργεια!
-Ενεργεια? Τι ειδους φρουτου ειναι αυτο? Ενεργεια ειναι τα παντα! Ενεργεια ειναι η φωτια, το φως και ο αερας! Ολα αυτα που μας περιτριγυριζουν!
-Εγω μπορω και ελεγχω ενα διαφορετικο ειδος ενεργειας, πιο αποδοτικο αλλα και πιο καταστροφικο!!!
Δεν φανηκε να καταλαβαινει πολλα αλλα δεν συνεχισε κιολας!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:21 am

-Τωρα που εφτιαξες την βαρκα σου ποτε θα φυγεις!?
-Μαλλον το μεσημερι! Δεν θελω να χαλασω ενα ακομη ωραιο παρτι!
Τελειωνοντας την τελευταια μου προταση εψαξα μεσα στην βαρκα μου και βρηκα κατω απο κατι σιδερα ενα κασονι. Τραβηξα απο μεσα δυο μπουκαλια κρασι.
-Αυτα ειναι απο την Micqeuot, θα σου αρεσουν! δεν φανταζεσαι ποσο κοστιζουν!
-Μια χαρα φανταζομαι! Πως επεσαν στα χερια σου τετοια μπουκαλια!?
-Ε! Πειρατης ειμαι!
Το υπολοιπο πρωινο περασε πινοντας γελωντας και τρωγοντας και το μεσημερακι αφου ειχαμε χορτασει και σουρωσει ειχε ερει η ωρα της αποχωρησης!
-Ησουν μια πολυ καλη πρωτη εμπειρια απο την μεγαλη γραμμη Crocus-san!
-Ευχαριστω! Και εσυ ησουν πολυ καλη παρεα! Καλο ταξιδι στην Γραμμη! Και να προσεχεις!
-Αυτο σκοπευω! Αντιο!
Καθως απομακρυνομουν βγηκε και ο laboon απο την θαλασσα και με χαιρετησε με ενα βουητο!
"Αντιο Laboon" ψυθιρισα.
Η περιετεια στην μεγαλη γραμμη μολις ξεκινουσε...
WorstΑdmin
Civilian
Civilian
WorstΑdmin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...   The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals... I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 5:50 am

Όνομα: Mephistopheles
Haki Points: -
Player of the Week Points: 8
Beli: 23,000
Bounty/Fame Points:+3,000,000

The Grand Entrance! One Step Closer to my Goals...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Hunter Or Hunted? A Step To Make The World Tremble[Τελος]
» [Τέλος] Grand Line: First Stop!!
» Grand Line:Suns first stop!!
» [ΤΕΛΟΣ] To πειρατικο πληρωμα απο την Grand Line!
» Περιγραφές Νησιών-Grand Line(Συζήτηση)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: