| What's that??[Τέλος] | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:22 am | |
| Τα ταξίδια μου στην Μεγάλη Γραμμή συνεχίζονταν δίχως κάποιο απρόοπτο. Οι τελευταίες επιτυχίες μου είχαν πέσει στην αντίληψη των ανωτέρων κ το όλο κλίμα ευνοούσε μια πιθανή προαγωγή μου. Εγώ από την άλλη ήμουν σίγουρος πως οι κόποι μου, ήρθε επιτέλους ο καιρός να αναγνωριστούν κ να λάβουν την ανάλογη ανταμοιβή. Αυτό θα μ'έφερνε ένα βήμα πιο κόντα στο όνειρό μου, στον στόχο που είχα θέσει εξ'αρχής όταν ξεκίνησα τις περιπέτειές μου ως μαριν. Την προαγωγή μου σε Admiral!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Πεμ Ιαν 20, 2011 4:45 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:26 am | |
| To πλοίο μου βρισκόταν στα ανοιχτά της θάλασσας και κατευθυνόταν προς το Drum Island, το οποίο είχα επισκεφτεί κ παλαιότερα. Εκεί ζούσε η Dr.Kureha μια πανέξυπνη γιατρός στην οποία χρωστάω τη ζωή μου, καθώς πριν αρκετό καιρό με είχε χειρουργήσει επιτυχώς κ ο βασιλιάς του νησιου ο Dalton, ο οποίος διαδέχτηκε τον Wapol ύστερα από δική μου παρέμβαση. Ανυπομονούσα να ξαναδω τους φίλους μου στο νησί αυτό κ να μάθω τα νέα τους. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:29 am | |
| Η επιστροφή μου βέβαια στο νησί αυτό δεν γινόταν αποκλειστικά και μόνο για κοινωνικούς λόγους αλλά κυρίως για επαγγελματικούς. Πληροφορίες οι οποίες είχαν φτάσει στα αυτιά μου, ανέφεραν ότι ένα πειρατικό πλοίο άγνωστης ταυτότητας δραστηριοποιείται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, χωρίς εμείς να γνωρίζουμε παραπάνω λεπτομέρειες γι'αυτό. Επίσης ακουγονταν φήμες για πιθανή επίθεση των πειρατών στο Drum Island κ αυτό ήταν κάτι που ήθελα να αποτρέψω όπωσδήποτε. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:33 am | |
| Ενώ λοιπόν κατευθυνόμαστε προς το Drum Island σε μακρινή απόσταση απ'το πλοίο μας, οι άντρες που βρίσκονταν στο κατάρτι αντικρίζουν ένα πλοίο. Ύστερα από λιγη παρακολούθηση αντιλαμβάνονται ότι το πλοίο αυτό είναι πειρατικό.
-Commander Destro, το πλοίο αυτό είναι σίγουρα πειρατικό. Από το τη σημαία που βλέπουμε μπορούμε να πούμε πως υπάρχει μεγάλη ομοιότητα με την περιγραφή του άγνωστου πειρατικού πληρώματος το οποίο δρα στην περιοχή. Αναμένουμε εντολές κύριε!!!
-Δεν υπάρχει αμφιβολία!! Αυτό πρέπει να είναι. Αλλά κ έστω μια μικρή πιθανότητα λάθους να υπάρχει απ'την στιγμή που είναι πειρατές δεν πρόκειται να τους συγχωρέσουμε ποτέ!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:36 am | |
| -Αλλάζουμε πορεία. Κατευθυνόμαστε προς το πειρατικό σκάφος. Όλοι οι άντρες σε θέσεις μάχης!!
-Μάλιστα κύριε!!!
Το πλοίο μας αλλάζει ρώτα κ κατευθύνετε με σταθερή ταχύτητα εναντίον των πειρατών. Θέλω να είμαι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα. Δεν πρόκειται να κινηθώ απερίσκεπτα εναντίον τους γιατί δεν ξέρω τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:38 am | |
| Στο μεταξύ...
"Άνδρες Εντάξει!" φώναξε ο καπετάνιος του πειρατικού σκάφους.
"Αυτή είναι η τελευταία μας ανάσυρση! Μόλις τελειώσετε, μπορούμε να πάμε σπίτι και να πάρουμε την πληρωμή μας!"
Κραυγές χαράς κ ενθουσιασμού από το πλήρωμα επικρατούν σε όλο το καράβι. Είχαν ανάσυρει το μεγαλύτερο κοίτασμα των αλιευμάτων σ'ολόκληρη την ιστορία της αλιείας. Κάθε ένας από αυτούς τους άνδρες θα πήγαινε σπίτι με τις τσέπες τους γεμάτες με μετρητά.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:39 am | |
| Το τελευταίο δίχτυ ανελκύεται γεμάτο με ψάρια. Οι άνδρες γρήγορα πάνε στην εργασία τους για εκσπλαχνισμό και διαλογή των ψαριών. Ο αέρας ήταν γεμάτος με κέφι με τους άνδρες που τραγουδούσαν και σφύριζαν συνεχώς να βρίσκονται σε κλίμα ευφορίας. Αφού όλα έγιναν, καθαρίζεται το κατάστρωμα και το πλοίο γυρίζει πίσω στο λιμάνι του Drum Island. Ήταν ένας μεγάλος μήνας, και γι 'αυτούς, ένας πολύ κερδοφόρος μήνας. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:40 am | |
| Καθώς ξεκίνησαν με κατεύθυνση προς το λιμάνι, δυσοίωνα σύννεφα μαζεύτηκαν από πάνω τους. Πριν το συνειδητοποίησουνε, είχαν πιαστεί σε μια ισχυρή καταιγίδα. Οι άνδρες προσεύχονταν στους θεούς , δεδομένου ότι μαχόνταν με την καταιγίδα. Φαινόταν σαν κάτι να δούλευε εναντίον τους. Είχαν τα αλιευμάτα στην κατοχή τους, και τώρα είχαν να αντιμετωπίσουν την καταιγίδα που προσπαθεί να τους σκοτώσει πριν μπορέσουν να προσεγγίζουν τις ακτές και να διεκδικήσουν τα χρήματά τους. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:41 am | |
| Φάνηκε ότι η καταιγίδα είχε επιδεινωθεί και γινόταν όλο χειρότερη. Το πλήρωμα του πλοίου αποδεκατήστηκε σχεδόν και τα μέλη του ρίχνονταν διασκορπισμένα στο κατάστρωμα από τα όλο και μεγαλύτερα κύματα μέχρι ξαφνικά ένα τείχος από νερού των ωκεανών τους περικύκλωσε. Ξαφνικά, δέχθηκαν επίθεση από πολλά πλοκάμια που προέρχονταν κάτω από το νερό . Αρπάζοντας κάθε αιχμηρό αντικείμενο που θα μπορούσαν να βρουν, άρχισαν να βαράνε και να κόβουν τα μακριά πλοκάμια. Αρκετοί άνδρες είχαν ήδη εξουδετερωθεί, κάποιοι τραβήχτηκαν στη θάλασσα από τα πλοκάμια ενώ οι άλλοι συνέχισαν να παλεύουν.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:42 am | |
| Ένας από τους άντρες αγωνίζεται με τα πλοκάμια, ο άντρας αυτός είναι ο καπετάνιος, ξαφνικά βρέθηκε σχεδόν να σέρνεται πάνω στο σκάφος. Ήταν επικίνδυνα κοντά στο νερό κ βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα τεράστιο κόκκινο κύκλο, πολύ μεγαλύτερο από το πειρατικό σκάφος. Τρομαγμένος, έριξε το τσεκούρι του κάτω και προσπαθούσε να πάει πίσω προς τον τοίχο της καμπίνας του. Κοιτώντας ψηλά, είδε ότι αυτό το πράμα που έμοιαζε με δύο λεπτά βουνά ήταν γύρω από το σκάφος, ένα από κάθε πλευρά.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:44 am | |
| Ξαφνικά, τα πλοκάμια που τους είχαν επιτεθεί εξαφανιστηκαν μαζί με τα γιγαντιαία λεπτά βουνά. Οι άνδρες κατέβασαν τα όπλα τους, με καχυποψία σε ό, τι είχε μόλις συμβεί. Η "ήρεμια" ήταν εξαιρετικά μικρή σε διάρκεια, καθώς, μια φωτεινή κυανόλευκη λάμψη εμφανίστηκε κάτω από το πλοίο. Μία ενιαία «δέσμη» ενέργειας, η οποία συνοδεύεται από αρκετές βολίδες ενέργειας, τρυπάει το κέντρο του πλοίου, σηκώνοντας το πλοίο στον αέρα.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:45 am | |
| Ο καπετάνιος παρακολουθούσε με απόγνωση καθώς οι άνδρες του ήταν συγκλονισμένοι ή νεκροί, όπως η ακτίνα διαπερνούσε το πλοίο. Δόθηκε έτσι ένα αναπόφευκτο τέλος στον ίδιο και στο πλοίο του, ενώ ο καπετάνιος έβγαλε μια τελευταία κραυγή απελπισίας, καθώς το πλοίο εξερράγει, αφήνωντας μόνο ένα μικρό σύννεφο καπνού. Τα συντρίμμια από το πλοίο, και τα όργανα των μελών του πληρώματος έπεσαν στη θάλασσα, τα οποία και καταπιαν τα θολά νερά και έτσι κανένας δεν τα είδε ξανά. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:47 am | |
| Το τοίχος νερού σιγά σιγά εξαφανίστηκε. Πουλιά μαζεύτηκαν πάνω μας, βλέποντας την τεράστια δίνη να εξαφανίζεται. Τα νερά ήταν και πάλι ήσυχα κ η θύελλα υποχώρησε, διαγράφοντας όλα τα στοιχεία για το τι είχε γίνει. Εμείς δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.
-Τι ήταν αυτό που είδαμε??
Αναρωτιόμουν συνεχώς. Ακόμα δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μόλις είχα δει.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:52 am | |
| Το τεράστιο Battleship μου ώθησε το δρόμο του μέσα από τα κύματα αβίαστα. Τους μόνο ήχους που ακούγαμε πλέον ήταν τα θαλασσοπούλια, τα κύματα, και η πολυσύχναστη κίνηση του πληρώματος που βρισκόταν πάνω στο πλοίο. Μια νεαρή αξιωματικός που βρισκόταν στο πλοίο άρχισε από τη γέφυρα του battleship. Χαιρετισε επίσημα κ είπε,
"Commander. Έχουμε φτάσει."
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:56 am | |
| -Ωραία. Υπάρχει τίποτα άλλο άξιο αναφοράς??
-Μάλιστα κύριε. Έχουμε ήδη αρχίσει την έρευνα για την ανάλυση των αναμαλιών που είδαμε προηγουμένως. Ευελπιστούμε πως εντός ολίγον ημερών θα έχουμε μια πλήρη αναφορά να σας παρουσιάσουμε.
-Σ'ευχαριστώ. Μπορείς να πηγαίνεις. Ενημέρωσε τν γέφυρα πως αλλάζουμε πορεία. Καλύτερα να αποφύγουμε το σημείο του ναυγαγίου κ να πάμε γύρω απ'αυτό προς το νησί.
-Μάλιστα κύριε!
Χαιρέτησε κ έφυγε... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 1:59 am | |
| Οι οδηγίες μου τηρήθηκαν κατα γράμμα και αμέσως ο πλοηγος μας ακολούθησε τη νέα πορεία που είχα δώσει. Με μερικές ώρες καθυστέρηση το πλοίο μου είχε φτάσει στο λιμάνι του Drum Island. Εκεί μας περίμενε ο ίδιος ο βασιλιάς Dalton. Αυτό ομολογώ δεν το περίμενα κ με εξέπληξε ευχάριστα που τον είδα μετά από τόσο καιρό. Αμέσως μόλις έδεσε το πλοίο κατέβηκα στη στεριά για να τον χαιρετησω!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 2:02 am | |
| Ο Dalton είχε ετοιμάσει επίσημη υποδοχή για μένα κ το πλοίο μου. Μόλις κατέβηκα απ'το πλοίο κ πάτησα στη στεριά, δεξιά κ αριστερά μου είδα πως υπάρχουν αρκετοί φρουροί οι οποίοι αμέσως παίρνουν θέση χαιρετισμού κ δημιουργούν έναν διάδρομο που οδηγεί απευθείας στον βασιλιά Dalton. Κάτι τέτοιο δεν είχα την τιμή να ξανανιώσω. Κανείς άλλος δεν το είχε κάνει ποτέ αυτό για μένα. Ίσως αποτελούσε ένα δείγμα σεβασμού κ ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπου μου κ προς τις υπηρεσίας μου προς τον κόσμο. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 2:05 am | |
| Ακολούθησα τον διάδρομο που είχαν δημιουργήσει οι φρουροί κ τελικά έφτασα προς τον Dalton.
-Destro ή καλύτερα Commander Destro, εφόσον ακολουθούμε το πρωτόκολο, με χαρά μου σε καλωσορίζω στο βασίλειο του Drum Island.
-Η χαρά είναι όλη δική μου που βρίσκομαι εδώ, μεγαλειότατε.
-Χαχαχαχα!! Πάντα τυπικός. Ας αφήσουμε πια αυτές τις τυπικούρς όμως κ ας πάμε στο κάστρο για να μιλήσουμε.
-Φυσικά. Θα ήθελα να δω κ την γιατρό μετά από τόσο καιρό.
-Αυτό μάλλον δεν θα γίνει τώρα γιατί βρίσκεται στο δάσος κ μαζεύει βότανα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 2:10 am | |
| Πήγαμε με τον Dalton στο κάστρο έτσι ώστε να συζητήσουμε για αρκετά θέματα που αφορούσαν το νησί. Το Drum island είναι ένα βασίλειο από πάγο που έχει τρία πελώρια βουνά που στο ένα από αυτά είναι το κάστρο, που κάποτε βρισκόταν στην κατοχή του πρώην μονάρχη Wapol. Το νησί αυτό είναι γνωστό για τους διάσημους γιατρούς του κ για την προηγμένη ιατρική που συναντά όποιος έρχεται εδώ. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 2:16 am | |
| Η συζήτηση μου με τον Dalton κινήθηκε γύρω από αρκετά θέματα. Πρώτο και καλύτερο στην ατζέντα μας ήταν αυτό το φαινόμενο το οποίο είδαμε οι άντρες μου κ εγώ. Είχα πολλές απορίες πάνω σ'αυτό κ ήθελα κάποιον ειδήμονα να μου τις λύσεις.
-Dalton αυτό που είδαμε δεν μπορώ να το περιγράψω. Τόσα χρόνια στη θάλασσα πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Παρόμοιο του δεν έχω αντικρίσει ξανά στη ζωή μου. Πώς γίνεται να σηκώνεται ένα τείχος νερού, να υπάρχει μια ακτίνα κάτω απ'τη θάλασσα κ μαζί μ'αυτά και πλοκάμια?? | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 2:20 am | |
| Ο Dalton κοίταξε το πάτωμα κ ύστερα από λίγο αφού αναστέναξε βαριά είπε:
-Αυτό που είδες συμβαίνει εδώ κ 2 μήνες περίπου. Προσπάθησα να ανακαλύψω τι είναι αλλά δεν τα κατάφερα. Από τότε που βρέθηκε στην περιοχή μας, το ψάρεμα είναι κάτι που δεν υφίσταται πλέον για μας. Όλα τα ψαροκάικα του νησιού έχουν καταστραφεί απ'αυτό το πράμα. Δυστυχώς οι δυνάμεις μου δεν είναι αρκετές για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Ζήτησα τη βοήθεια της κυβέρνησης κ η απάντηση που πήρα ήταν να κάνω υπομονή. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 2:23 am | |
| -Η υπομονή μου όμως, όπως κ η υπομονή των κατοίκων του νησιού εξαντλήθηκε πλέον. Για καλή μας τύχη όμως εμφανίστηκες εσύ! Σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη κ ξέρω ότι μπορώ να στηριχτώ πάνω σου. Λοιπόν τι λές? Θα μας βοηθήσεις???
-Δεν χρειάζεται να ρωτάς. Το ξέρεις ότι θα κάνω τα πάντα για να λύσω αυτό το πρόβλημα. Εξάλλου γι'αυτό είναι οι φίλοι. Θέλουν όμως να μου πεις τα πάντα. Ό,τι μπορεί να έχει σχέση μ'αυτό το συμβάν. Ίσως έτσι μπορέσουμε να βρούμε μια λύση. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 2:29 am | |
| -Καταλαβαίνω. Θα σου πω ότι γνωρίζω. Όπως προείπα εδώ κ δύο μήνες αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα. Τα πλοία μας δεν μπορούν να διασχίσουν τη θάλασσα κ αν απομακρυνθούν απ'το λιμάνι παθαίνουν ότι κ αυτοί οι πειρατές. Καταφέραμε να κόψουμε ένα απ'τα πλοκάμια κ ύστερα από ανάλυση βγήκε το συμπέρασμα ότι αυτό το πράγμα είναι ένα τεράστιο καλαμάρι που έχει συγγένεια με sea king. Δεν είναι τόσο μεγάλο δηλαδή αλλά μοιάζει αρκετά. Ο κόκκινος κύκλος είναι το σώμα του το οποίο κάτω απ'το φως παίρνει αυτή την έντονη κόκκινη απόχρωση. Το μοναδικό μυστήριο πάνω στις δυνάμεις του αποτελεί η ακτίνα. Εκεί δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 2:44 am | |
| -Μάλιστα. Αρκετά ενδιαφέροντα αυτά που ακούω. Θα αρχίσουμε και μεις τις έρευνες μας παράλληλα κ θα δούμε τι θα βγει.
Μια εβδομάδα μετά...
-Είχαμε κανένα νέο??
-Έπειτα από 4 ημέρες συνεχείς έρευνας δεν ανακαλύψαμε κανένα ίχνος ανώμαλης δραστηριότητας στο βυθό της θάλασσας. Όλα μοιάζουν ομαλά.
-Σωστά το είπες. "Μοιάζουν" δεν είναι όμως. Κάτι παράξενο συμβαίνει εδώ κ το έχουμε δει με τα ίδια μας τα μάτια!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: What's that??[Τέλος] Πεμ Ιαν 20, 2011 2:47 am | |
| -Ελέγξαμε όλη την περίμετρο του νησιού κ δυστυχώς δεν ανακαλύψαμε κάτι. Ακόμα και τα ψαροκάικα έχει 2 μέρες που βγήκαν ξανά στη θάλασσα κ άρχισαν να μαζεύουν αρκετά καλές ποσότητες αλιευμάτων.
-Αυτό είναι ευχάριστο δεν βρίσκεις Destro??
Αυτή η φωνή ήταν αρκετά γνώριμη. Γύρισα κ είδα την γιατρέσα!!!
-Kureha πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω...
-Παρομοίως. Όλο αυτόν τον καιρό που έλλειπα φρόντισα να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις. Ίσως αυτό το καλαμάρι να μπερδεύτηκε στα ρεύματα, να ήρθε στα μέρη μας κ επειδή βρήκε αρκετή τροφή να παρέμεινε εδώ. | |
|
| |
| What's that??[Τέλος] | |
|