.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
14 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 14 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

What's that??[Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 2:54 am

-Και πως εξηγείς την ξαφνική εξαφάνιση ενός τέτοιου πλάσματος???

-Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Πιθανολογώ ότι οι ποσότητες τροφής δεν του ήταν πλέον αρκετές κ έτσι αναγκάστηκε να αλλάξει περιοχή. Υπάρχει βέβαια κ μια μικρή πιθανότητα να κρύβεται γιατί αισθάνεται κίνδυνο κ επίσης μια απειροελάχιστη πιθανότητα να έχει ψοφήσει!!!

Μετά απ'αυτό όλοι μένουμε κάγκελο!!

-Καλό θα είναι να παραμείνουμε σε επιφυλακή. Δεν πρόκειται να αρκεστώ σε εικασίες. Θέλω απτές αποδείξεις.

-Συμφωνώ με τον Destro. Δεν πρέπει να ρισκάρουμε μια πιθανή επανεμφάνιση αυτού του πλάσματος.

-Όπως θέλετε αγόρια εσείς κάνετε κουμάντο. Εγώ πάω να ξεκουραστώ για την ώρα!!

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:01 am

Αρκετές μέρε πέρασαν χωρίς να υπάρχει κάποια νέα εμφάνιση αυτού του πλάσματος.
Όλα είχαν βρει τον δρόμο τους κ η ζωή στο νησί είχε επανέλθει στα προηγούμενα δεδομένα του.
Οι κάτοικοι έμοιαζαν καθησυχασμένοι απ'την εξαφάνιση αυτού του πλάσματος κ είχαν μια επιπλέον σιγουριά καθώς στο νησί τους υπήρχε ένα πολεμικό πλοίο του ναυτικού ένας απ'τους πιο δυνατούς αξιωματικούς των μαρινς, εγώ!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:08 am

Ενώ λοιπόν όλα κυλούσαν ομαλά, εγώ έκανα την προπόνηση μου σ'αυτό το παγωμένο νησί για να μην σκουριάσω, ο βασιλιάς Dalton ήρθε τρέχοντας προς το μέρος μου.
-Βοήθεια χρειάζομαι βοήθεια!!!

-Τι συνέβει πάλι, το τέρας επέστρεψε??

-Όχι αυτό....Κάποιος απήγαγε την γιατρίνα!!!!

-Τιιιιιιιιιιι???

-Βρίσκεται στην πόλη κ δημιουργεί φασαρίες!! Έχω στείλει αρκετούς άντρες μου εκεί αλλά θέλω να πας κ εσύ για να σιγουρέψουμε την ασφάλειά της!!

-Έφυγα αμέσως, δεν θα αφήσω να περάσει έτσι αυτό!!

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:17 am

Πήγα γρήγορα προς την πόλη για να βρω αυτόν που τόλμησε κ απήγαγε την γυναίκα που μ'έσωσε κάποτε!!

-Μόλις τον βρω θα τον κάνω να πληρώσει ακριβά που τόλμησε κ άπλωσε τα βρωμόχερα του πάνω στην γιατρίνα!!!

Λίγο αργότερα φτάνω στην πλατεία της πόλης όπου ένας χοντρός κ άσχημος τύπος με μια γελοιά φάτσα κρατούσε αιχμάλωτη την γιατρίνα.
Είχε κάποιους άντρες μαζί του κ αυτοί ήταν σε μάχη με τους φρουρούς του Dalton!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:21 am

Αφού πλέον είχα φτάσει στον τόπο του εγκλήματος είχε έρθει η ώρα να κάνω την εισαγωγή μου στη μάχη. Σήκωσα το δάχτυλο μου κ άρχισα να στέλνω ακτίνες εναντίον των ανθρώπων του απαγωγέα!!!

-Σταματήστε όλοι σας!! Θα δώσω ένα τέλος σ'αυτό!!

Είπα κ κοίταξα αποφασιστικά τον απαγωγέα!!

-Δώσε πίσω την γιατρίνα κ θα την γλιτώσεις φτηνά καθίκι!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:25 am

Το βλέμμα μου καρφώθηκε πάνω του. Με κοιτούσε με θυμό και μίσος. Το έβλεπα στα μάτια του.
Ζητούσε ήδη εκδίκηση για τον χαμό των συντρόφων του. Αλλά κ γω δεν ήμουν λιγότερο θυμωμένος. Τα είχα πάρει κανονικά με την πράξη του απαγωγέα!!

-Ωραία λοιπόν χοντρέ ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις τη Δικαιοσύνη....

-ΧΑχαχαχα....Kaba...Θα χαρώ να σε σκοτώσω!!!

Με μια απότομη κίνηση ανοίγει το στόμα του κ καταπίνει έναν απ'τους άντρες του που προηγουμένως είχαν πέσει στο έδαφος. Μετά απ'αυτό τα χέρια του αλλάζουν σε τόξο!! Δάγκωσε τα χείλη του λοιπόν και πήδηξε στον αέρα προσπαθώντας να με νικήσει με συνεχόμενες βολές από ψηλά. Όταν είδε όμως πως η επίθεση του δεν είχε αποτέλεσμα, πήγε δίπλα σ'έναν άνθρωπό του και ζήτησε κάτι.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:29 am

Δεν υπήρχε πλέον καμία αμφιβολία πια. Αυτός ο τύπος έχει φάει κάποιο φρούτο.
Ενώ αναρωτιόμουν ποιες ήταν ακριβώς οι δυνάμεις του στο σημείο φτάνει τρέχοντας ο Dalton.

-Destro, πρόσεξε αυτός είναι ο πρώην βασιλιάς του νησιού, ο Wapol. Είναι χαζός αλλά συγχρόνως κ επικίνδυνος!!

-Εεεεε?? Ποιον είπες χαζό..kaba...εμένα???

Και στέλνει ένα βέλος επάνω στον Dalton. Τρέχω κ πηδάω μες δύναμη σπρώχνοντας κάτω τον Dalton για να μην φάει το βέλος κ αντ'αυτού να πάει σε μένα που είπε χρήστης λόγκια κ δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:33 am

Δεν έγινε όμως αυτό που περίμενα. Το τόξο αντί να περάσει από μέσα μου καρφώθηκε στο στήθος μου με δύναμη κ με διαπέρασε. Άρχισα να αιμοραγώ ακατάπαυστα. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος. Σήκωσα το βλέμμα επάνω στον Wapol κ είδα κάτι διαφορετικό. Το τόξο του αυτήν την φορά είχε διαφορετικά βέλη. Και έτρεχε ένα περίεργο πικτό υγρό από τις κεφαλές τους.
Τέτοια σκουλίκια θα έπρεπε να είναι στο χώμα και όχι να είναι πειρατές της κακιάς ώρας ή απαγωγείς. Έβγαλα μια κραυγή ζητώντας εκδίκηση για την γιατρίνα,τον Dalton κ για μένα.

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:36 am

Σηκώνομαι όρθιος μετά από λίγο. Κάποιοι απ'τους άντρες του Dalton πλησιάζουν για να με βοηθήσουν αλλά οι άντρες μου τους συγκρατούν. Ξέρουν πως τώρα ήρθε η στιγμή μου. Η νεαρή αξιωματικός που επμελήθηκε των ερευνών ήταν κ αυτή εκεί κ αμέσως πήρε την πρωτοβουλία κ έπραξε αυτό που ήταν σωστό....

-Απομακρυνθείτε όλοι απ'την περιοχή. Πρέπει να πάμε σε απόσταση ασφαλείας. Τα πράγματα θα "ανάψουν" σύντομα εδώ!!

Είπε κ η εκκένωση της περιοχής ξεκίνησε με γρήγορους ρυθμούς.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:39 am

Ο Wapol κοιτούσε δίχως να καταλαβαίνει το τι γίνεται γύρω του!!

-ΧΑχαχαχαχ...Έτσι...Τρέξτε για να σωθείτε ανθρωπάκια!! Θα ξαναγίνω βασιλιάς κ τότε θα τρέμεται μόνο στο άκουσμα του ονόματός μου...ΧΑχαχαχαχαχα!!!!

Εγώ συνέχισα να στέκομαι όρθιος κ το μόνο που έκανα ήταν να κοιτάω τον εχθρό μου κρατώντας με το ένα χέρι μου το βέλος που με είχε τρυπήσει.

-Εσύ ακόμα ζεις?? Και τολμάς να με κοιτάς?? Θα σε κανονίσω που τόλμησες να μου εναντιωθείς!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:42 am

Τότε εγώ αρχίζω κ τραβάω το βέλος από μέσα μου. Το κάνω αργά κ σταθερά. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το βέλος έχει βγει απ'το σώμα μου ενώ παράλληλα η αιμοραγία συνεχίζεται.
Η γιατρέσα με κοιτάζει κ βγάζει μια δυνατή φωνή:

-Πρέπει να κλέισεις γρήγορα την πληγή γιατί θα πεθάνεις από αιμοραγία!!

O Wapol γυρίζει τότε απότομα προς την γιατρίνα κ την χαστουκίζει με δύναμη!!

-Σκάσε!!! Μην ξαναμιλήσεις γριά μάγισσα!!!!

Αυτό ήταν...Μόλις υπέγραψε την θανατική του καταδίκη!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:50 am

Τραβάω γρήγορα τα σπαθιά μου κ τρέχω πάνω του, ενώ αυτός έχει ήδη αρχίσει να μου ρίχνει τόξα!! Με τα σπαθιά μου καταστρέφώ όλα τα τόξα που έρχονται καταπάνω μου κ μόλις τον πλησιάζω αρκετά του ρίχνω μια κλωτσιά πλάγια στον λαιμό και τον πετάω σ'ένα διπλανό σπίτι!!
Ενω τρέχω προς το σπίτι που έπεσε ο Wapol ένας απ'τους άντρες του πετάγεται μπροστά μου κ ρίχνει μια μπουνιά στην πληγή μου. Αυτό ανακόπτει κάπως την πορεία μου αλλά δεν φτάνει για να με σταματήσει. Αν δεν σκότωνα αυτό το γουρούνι τίποτα δεν θα μπορούσε να με σταματήσει!!
Ο φρούρος του συνεχίζει να με βαράει στην πληγή που έχω στο στήθος μου με συνεχόμενες μπουνιές.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 3:55 am

-Φύγε από μπροστά μου σκουλίκι!!!!

Φωνάζω κ καθώς τελειώνω τη φράση μου πετάγεται απ'το στόμα μου αίμα καθώς η πίεση απ'τις μπουνιές ήταν μεγάλη!! Ενώ βγήκε το αίμα απ'το στόμα μου ο φρουρός βρήκε ευκαιρία κ με κάρφωσε μ'ένα ακόμα βέλος που είχε το ίδιο υγρό στο πίσω μέρος του ώμο μου. Ο πόνος ήταν μεγάλος καθώς δεν μπορούσα να απορροφήσω αυτά τα χτυπήματα. Έπρεπε να αντέξω όμως γιατί ήμουν ο μόνος που μπορούσε να σώσει την γιατρίνα!! Αφού με κα΄ρφωσε εγώ γονάτισα λίγο κ είδα ένα άνοιγμα το οποίο εκμεταλέυτηκα αμέσως. Με το δεξί σπαθί μου έμπιξα με δύναμη το σπαθί στην κοιλιά του φρουρού κ όσο έμπαινε μέσα του το γυρνάω μια απότομα κ ο πόνος καθηλώνει τον φρουρό.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 4:00 am

Σηκώνομαι όρθιος κ συγχρόνως σηκώνω ψηλά το χέρι μου με το οποίο κρατάω το σπαθί πάνω στο οποίο είναι καρφωμένος ο πειρατής. Τότε με μια απότομη κίνηση τον πετάω όσο πιο μακριά μπορούσα. Τα χτυπήματα που είχα δεχτεί άρχισαν να με αποδυναμώνουν αρκετά. Ο Wapol είχε βρει την ευκαιρία να σηκωθεί κ να φάει αρκετά απ'τα μπάζα που άφησε το σπίτι στο οποίο τον έριξα πριν. Τότε μεταμόρφωσε τα χέρια του σε κανόνια τα οποία έριχναν με δύναμη αυτά τα μπάζα κατά πάνω μου. Με τα σπαθιά μου τα κομμάτιαζα αλλά η κούραση γινόταν όλο κ πιο φανερή. Αν δεν τελείωνα γρήγορα μαζί του δεν θα την έβγαζα καθαρή.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 4:15 am

Ενώ σύνεχισα να σπάω τα κομμάτια που μου πετούσε ο Wapol έριξα μια γρήορα ματιά στον χώρο κ έτρεξα κάπου να κρυφτώ. Δυσκολευόμουν αφάνταστα να σταθώ όρθιος ύστερα απ'
όλη αυτην την αιμοραγία.

-Όπου κ να κρυφτείς θα σε βρω κ θα σε φάω!!! ΧΑΧααχαχαχα!!

Ο Wapol συνέχισε να γίνεται εριστικός. Έφτιαξα μια μικρή πύρινα μπάλα κ την πέταξα εναντίον του σαν να πετάω χειροβομβίδα. Ήλπιζα πως αυτό θα ήταν το τέλος του. Αλλά έκανα λάθος.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 4:18 am

Σήκωσα το βλέμμα μου κ τον είδα πεσμένο κάτω. Κινήθηκα αργά προς το μέρος του καθώς οι πληγές μου με καταπώνησαν πολύ. Ήθελα να τον καρφώσω με το σπαθί μου για να μπορέσω επιτελούς να ικανοποιήσω τη δίψα μου για εκδίκηση. Αυτό όμως μ'έκανε απρόσεχτο. Ενώ βρισκόμουν πάνω απ'τον Wapol έτοιμος να τον καρφώσω, μια περίεργη μυρωδιά φτάνει στη μύτη μου η οποία με ζαλίζει. Αρχίζω να χάνω σιγά σιγά τις αισθήσεις μου.

-Μα τι γίνεται.....
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 4:20 am

-Δεν θα σ'αφήσω να πειράξεις τον μικρό μου αδελφό...

Λέει ένας ψηλός τύπος ο οποίος μοιάζει με μανιτάρι. Φοράει μια μπέρντα κ μια μάσκα στο πρόσωπο.
"Είπε αδελφός?? Άκουσα καλά ή έχω παραισθήσεις??" αναρωτήθηκα από μέσα μου. Ότι κ να είναι θα πρέπει να πολεμήσω μέχρι τέλους. Δεν πρόκειται να δεχτώ την ήττα από ένα μάτσο λέτσους σαν κ αυτούς εδώ.

-Ποιος είσαι εσύ πάλι??
-Είμαι ο Mushuru, ο μεγάλος αδελφός του Wapol κ νόμιμος κληρονόμος του θρόνου.
-Χα....Ας γελάσω...Ένας ακόμα απατεώνας στο προσκήνιο λοιπόν...Βασιλιάς εδώ είναι ο Dalton κ κανένας άλλος έγινα κατανοητός??
-Θα σε κάνω να μετανιώσεις οικτρά γι'αυτα τα λόγια!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 4:27 am

Η μάχη μας ξεκινά...Αυτός ρίχνει συνεχώς σπόρους εναντίον μου κ προσπαθεί να με καθυστερήσει ώστε να πέσω κάτω απ'την αιμοραγία. Αλλά εγώ δεν πρόκειται να του κάνω αυτή τη χάρη. Δαγκώνω τα χείλη μου κ συγκεντρώνω τις τελευταίες μου δυνάμεις για μια τελική επίθεση. "Ή όλα ή τίποτα" δεν μπορώ να συνεχίσω να πολεμώ άλλο πρέπει να τελειώσει εδώ. Μετά απ'αυτήν την επίθεση ή θα έχω κερδίσει ή θα χάσω. Δεν γίνεται αλλιώς.
Το σώμα μου αρχίζει να μετατρέπεται σ'ένα φλεγόμενο γίγαντα. Τώρα ήρθε το τέλος. Για ποιον όμως δεν ξέρω!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 4:30 am

Μ'όλη μου τη δύναμη σηκώνω το χέρι μου κ ρίχνω μια γροθιά στον Mushuru. Το τοπίο μοιάζει σαν έπεσαν βόμβες. Φλόγες έχουν τυλίξει τα γύρω σπίτια κ η θερμοκρασία είναι υψηλή. Έπειτα απ'αυτό λιποθυμώ...Οι τελευταίες μου σκέψεις πριν πέσω κάτω ήταν οι εξείς:

Τέτοια σκουλίκια θα έπρεπε να είναι στο χώμα και όχι να είναι πειρατές της κακιάς ώρας ή απαγωγείς. Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν όνειρα κ αυτοί η γυναίκα με κράτησε ζωντανό δίνοντας μου τη δυνατότητα να τα εκπληρώσω. Θα σκοτώσω όποιον τόλμησε να την αγγίξει!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 20, 2011 4:44 am

Μερικές μέρες μετά...

-Γιατρέ ελάτε γρήγορα. Ξύπνησε, άνοιξε τα μάτια του.

-Κάντε στην άκρη να δω...Μμμμμ...Όλα φαίνονται καλά...Μ'ακούς Destro??
-Γιατί είστε μαζεμένοι επάνω απ'το κεφάλι μου??
-Μην κουνιέσαι. Κάτσε ακίνητος γιατί θα ανοίξουν κ πάλι οι πληγές σου! Μια εβδομάδα ακόμα ξεκούραση υποχρεωτικά.
-Destro, σ'ευχαριστώ για όλα. Για ακόμα μια φορά μας έσωσες! Συλλάβαμε αρκετούς εγκληματίες μετά τη νίκη σου. Μόνο τα δύο αδέλφια δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε. Ακόμα κ αν κατάφεραν να ξεφύγουν με κάποιον τρόπο είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε πολύ καιρό για να τους ξαναδουμε!!!
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: What's that??[Τέλος]   What's that??[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 22, 2011 8:01 am

Όνομα:Destro
Haki Points:0
Player of the Week Points:15
Beli: 72.000
Bounty/Fame Points:+10.000.000
http://www.onepiecegr-rpg.com

What's that??[Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: