.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
11 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 11 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

[ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 1:09 am

Ευτυχως εφυγα απο το περιεργο νησι.Δεν ηταν δυνατον να καθησω περισσοτερο μεσα σε ενα περιβαλον με περιεργους κατοικους και ακομα πιο περιαργα ζωα να τον κατοικουνε.Παλι καλα που δεν ηταν τοσο εξυπνοι και τους ξεγελασα τοσο ευκολα και τους εκλεψα τροφιμα και αυτην την βαρκα για να ξεφυγω.
Περιπλανιομουν για αρκετες ωρες μεσα στην θαλασσα προσπαθοντας να καταλαβω τι ακριβως μου ειχε συμβει 3 μερες πριν και για το πως κατεληξα σε εκεινο το αθλιο νησι.Θυμομουν πεντακαθαρα οτι ημουν πανω στο πλοιο με το πληρωμα μου και πιστευα οτι ΕΚΕΙΝΟΣ τουλαχιστον θα με υπερασπιζονταν απεναντι στους υπολοιπους.Ειχα αρχισει απο καιρο να υποπτευομαι οτι ετοιμαζαν κατι εναντιον μου αλλα δεν περιμενα να το κανουνε τοσο υπουλα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 1:13 am

Υστερα απο αρκετη ωρα σκεψης αποφασισα να τα αφσω πισω ολα αυτα και να δω προς τα που κατευθηνομουνα και να βρω εναν τροπο να πιασω λιμανι σε ενα μεγαλο νησι με κοσμο για να μπορεσω να ξαναβρω το πληρωμα μου και να τους ζητησω εξηγησεις.ΕΚΕΙΝΟΣ ειδικα μου χρωστουσε πολλες εξηγησεις και θα μου τις εδινε οτι και αν γινονταν.Προσπαθουσα λοιπον να δω στον οριζοντα μηπως βρω καποια σημεια για να καταλαβω περιπου που βρισκομουν αλλα οσο ειχα βυθιστει στις σκεψεις μου ειχε πεσει μια πολυ πυκνη και βαρια ομιχλη σε ολον τον ωκεανο και δεν εβλεπα τπτ μπροστα μου.Ελπιζω μονο να μην πιασω σε κανενα υφαλο γτ τοτε θα ειχα πραγματικα προβλημα.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 1:29 am

Ειχα αρχισει να ψιλο-πανικοβαλομαι γτ ηθελα με τπτ να πεσω πανω σε καποιον υφαλο ή βραχο γτ αν επεφτα στο νερο τοτε θα ημουν μακαριτης.Προσπαθουσα να παω με το ρευμα και να εχω οσο καλυτερη οτπικη επαφη με το περιβαλλον μηπως κ καταφερω να βρω στερια.Ξαφνικα αρχισαν να φαινονται διαφορα φορα στον οριζοντα καποια μετρα μπροστα μου.Ενα μεγαλο φως αναβοσβηνε σε μικρη αποσταση...ενας φαρος.Ναι ευτυχως ενα νησι.Βρηκα στερια ευτυχως για εμενα.Θα μπορουσα να κοιμηθω σαν ανθρωπος επιτελους και να σχεδιασω τις επομενες κινησεις μου.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 1:33 am

Κατευθηνθηκα με προσοχη στην ακρη μιας ακτης και εδεσα την βαρκα μου σε καποια δεντρα για να την χρησιμοποιεισω οταν θα ξαναεφευγα απο εδω.Πρωτα επρεπε να παω και να μαθω που βρισκομουνα, να βρω ενα μερος να περασω το βραδυ και να παω σε καποια μαγαζι για να φαω.Ανεβηκα ενα χωματινο δρομακι και κατευθηνθηκα προς εναν πετρινο δρομο που οδηγουσε μεσα στην πολη.Το νησι εμοιαζε πολυ ηρεμο, με αρκετο κοσμο να περιφερετε στους δρομους και ενα τεραστιο κτησμα σαν φρουριο να βρισκετε στον λοφο που βρισκονταν στο κεντρο του νησιου.Αναρωτιεμαι τι να ειναι αυτο και ποιος να μενει εκει περα?!
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 1:39 am

Αμεσως αρχισα να ψαχνω για ενα καλο μερος για να φαω αλλα ειχα δει οτι δεν ειχα αρκετα λεφτα για να περασω πολυ καιρο εδω περα.Το ματι μου επιασε κατι ομορφες κυριες να συζητανε διπλα σε ενα μπακαλικο και αμεσως τις προσεγγισα για πληροφοριες.
- Ομορφες κυριες μου, Καλημερα σας.Ονομαζομαι Cross και μολις ηρθα στο νησι σας.Μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε που βρισκομαι ακριβως ομορφιες μου?
αμεσως αρχισαν να γελακια....ωραια μολις ειχα αποσπασει την προσοχη τους. :[m155]:
- Γεια σ ξενε...μα δεν ξερεις που βρισκεσε?Εδω ειναι η ξακουστη Shell Town.Εινα πολη γνωστη πολη σε ολη την East Blue.
- Ξακουστη???Γιατι τι το ιδιετερο εχει και ειναι τοσο γνωστη?
- Ωωωωω δεν εχεις ακουστα για το 153 Branch των Marines και τον Captain Morgan?
- .....Οχι, θα επρεπε δλδ?Σημασια δεν δινω για το ποιος ειναι αυτος.
(αν και μου αρεσε η ιδεα οτι ειχα πεσει πανω σε μια βαση των Marines...θα διευκοληνε τα σχεδια που κατα πολυ)
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 1:51 am

- Αχ ομορφες κυριες μου σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας και για τις πολυτιμες πληροφοριες σας.Ελπιζω να σας ξανασυναντησω καποια φορα.Καλα να περνατε
- Δεν κανει τπτ γοητευτικε μας κυριε.αχχχχχ...
γυρισα απο την αντιθετη πλευρα απο εκεινη που κατευθηνονταν αυτες και εφυγα μακρια τους οσο πιο γρηγορα μπορουσα.
- Χαχαχα δεν το πιστευω οτι επεσαν και αλλες στο κολπο μου!!!
ευτυχως υπαρχουν και χαζοι ανθρωποι σε αυτον τον κοσμο.απεσπασα την προσοχη τους αρκετα και καταφερα να κλεψω τα πορτοφολια τους απο τις τσαντες τους χωρις να με καταλαβουνε
- Χαχαχαχα τωρα μπορω να κερασω στον εαυτο μου ενα πλουσιοπαροχο γευμα σε καποιο μπαρ της περιοχης.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 2:00 am

2 στενα παρακατω προσεξα ενα μικρο μπαρακι και υπεθεσα οτι εκει δεν θα με ενοχλουσε κανενας οτι θα μπορουσα να ηρεμησω με την ησυχεια μου και να χαλαρωσω.Μπαινω μεσα, καθομαι στο μπαρ και περιμενω να μου παρουν την παραγγελια μου.Μια ομορφη γυναικα ερχετε προς το μερος μου απο την μεσα μερια του μπαρ και με γλυκια φωνη με ρωταει τι θα ηθελα.
- Ενα μεγαλο μπουκαλι σακε και την μεγαλυτερη μεριδα φαγητο που μπορεις να σερβιρεις...εχω να φαω καλο φαγητο μερες
- Χαχα απο οτι βλεπω εισαι ταξιδιωτης ε?Ωραια θα φροντησω να μεινεις ευχαριστημενος.
Περιμενα μερικα λεπτα μεχρι να ετοιμαστει το φαγητο και ξεκινησα πινοντας το σακε μου.Παρατηρησα γυρω το μαγαζι και ειχα προσεξει οτι υπηρχαν λιγοι πελατες αλλα ολοι τους ειχαν εναν περιεργο φοβο στα ματια τους.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 2:06 am

Μερικα λεπτα αργοτερα μου εφερε και το γευμα μου.
- Καλη σ ορεξη ξενε.
- Να με αποκαλεις Cross :[m027]:
- Καλη σ ορεξη, Cross
χεχε τελικα εχω περαση στο γυναικιο φυλο, σκεφτηκα απο μεσα μου
- Ricca πηγενε αυτην την παραγγελια στο τραπεζι σε παρακαλω....
- Μαλιστα μαμα!!
ξαφνικα εμφανιστικε ενα μικρο κοριτσακι που εμοιαζε με φωτοτυπια την γυναικας υπευθηνης του μπαρ....καταραμενα παιδακια :[m070o]: :[m070o]:
Δεν περασαν παρα μερικες στιγμες και αρχισε να ακουγετε θορυβος απο τον δρομο.Ανοιξαν οι πορτες απο το μπαρ κ αρχισαν να εισβαλουν Marines μεσα στο μαγαζι σχηματιζοντας μια ουρα σε καθε μερια και ανοιγοντας δρομο για εναν κοντο ξανθομαλη υπερτροφικο μπεμπε.
Μυριζομαι φασαριες παλι. :[m029]:
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 2:16 am

- Ωωωω γεια σας αθλιοι κατοικοι της πολης.Ειμαι ο Helmeppo γιος τους Captain Morgan.Ηρθα εδω εκ μερους του για να παραλαβω τον φορο απο αυτο το αθλιο μαγαζι.Παραδωσε το ποσο αμεσως και θα φυγουμε ηρεμα.
- Παλι με τον φορο???μα πριν 2 εβδομαδες πληρωσαμε 30,000 Belli γιατι χρειαζετε να πληρωσουμε παλι???
- Αααα ο πατερας μου αποφασισε οτι επειδη σας προστατεψε απο τους πειρατες για ακομα μια φορα την προηγουμενη εβδομαδα οτι επρεπε να αυξησει τους φορους ως ανταλαγμα της προστασιας του.
- Μα ποιος ειναι αυτος ο Morgan τελοσπαντων...και αυτο που κανει δεν νομιζω οτι ειναι κ πολυ δικαιο...
- Εϊ εσυ εκει στο μπαρ...ποιος νομιζεις οτι εισαι και μιλας ετσι για τον πατερα μου...πεσε στα γονατα σου μπροστα μου και απολογισου αμεσως αν θες να γλυτωσουμε την ζωη σου.
- :[m756o]: Πφφφφ...μικρε εισαι πολυ ενοχλητικος...δεν μιλουσα σε εσενα!!!!! :[m0643]: :[m0643]:
- ΩΩΩΩΩΩ πως τολμας να μου μιλας εμενα ετσι...Αντρες συλλαβετετον αμεσως!!!!
- Χα βλεπω ξυνεσε για καβγαδες ε?Εσυ το ζητησες ομως μην το ξεχασεις!!!!
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 2:23 am

Μεσα στο μαγαζι ηταν περιπου 6-7 Marine στρατιωτες.Με το που διεταξε την συλληψη μου ο μικρος κοντοστουπης ολοι τους διστασαν και ειχαν αμφιβολιες για τις διαταξες του.Μαλλον τους ελενχει με τν φοβο και τον υπακουνε αναγκαστικα λογο αυτου του Morgan.
- Δεν ακουτε τι σας ειπα...συλλαβετετον αμεσως!!!!
- Μαλιστα Κυριε Helmeppo!!!!
Εβγαλαν ολοι απο τις θυκες τους τα σπαθια τους και αρχισαν να μου ορμανε ενας-ενας.Ευκολοι αντιπαλοι παλι...κριμα!!!
Μετατρεψα το χερι μ σε δαγκανα και επιασα ολα τους τα σπαθια.Εκλεισα το χερι μου και τα εσπασα ολα στην μεση δειχνοντας τους οτι δεν ειμαι ενας απλος ανθρωπος.Αμεσως ολοι αρχισαν να εχουνε ενα πιο φοβησμενο υφος στο προσωπο τους και αρχισαν να υποχωρουνε προς τα πισω.
- Τι εγινε παιδακια???Δεν θελετε να παιξουμε αλλο???Εχω ακομα πολλα κολπα να σας δειξω :[mo110]:
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 2:28 am

- Τι ειναι αυτοοοοοοοοο???πως το εκανες αυτο???
- Χα ενα μικρο μου μυστικο...συγνωμη αν προκαλεσω ζημιες στο μαγαζι σου...θα σις πληρωσω μετα.
Πηρα φορα και αρχισα να ορμαω προς το μερος των Marines.Μετατρεψα ολοκληρο το χερι μου σε δαγκανα και το σκληρηνα περισσοτερο απο το κανονικο και με εχοντας το χερι μου παρατεταμενο εσμπρωξα τους Marines εξω απο το μαγαζι ανοιγοντας μια τρυπα σε εναν απο τους τοιχους.
- Χε..χε.... :[m066]: :[m066]: μαλλον το παραεκανα λιγακι ε?παρασυρθηκα :[mo071]:
- Κυριε Ηelmeppo τι να κανουμε???Δεν μπορουμε να τον αντιμετωπισουμε...
- Καλεστε την βαση και φωναξτε αμεσως τον πατερα μου.Εμεις θα υποχωρησουμε πισω στην βαση.Θα σε κανονισει ο πατερας μου ξενε.

- Φωναξε τον...θα ειμαι εδω και θα τον περιμενω....
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 2:54 am

Αφησα τους Marines να φυγουνε μιας και δεν ηθελα να ασχολουμε με ατομα που δεν αξιζαν την προσοχη μου.Γυρισα παλι μεσα στο μπαρ απο την τρυπα που ειχα δημιουργησει ο ιδιος και εκατσα στην μπαρα.
- Συγνωμμη για την αναστατωση αλλα δεν μπορουσα να συγκρατηθω...Αυτο που κανουνε ειναι απλα λαθος.
- Δεν πειραζει...αυτη την φορα εκανες εσυ τις ζημιες τις αλλες φορες τις κανανε αυτοι...Αυτος ο Morgan δεν δισταζει καθολου.Μας βαζει συνεχεια νεους φορους και αδυνατουμε να τους πληρωσουμε.Τα λεφτα απλα δεν μας φτανουνε για να πληρωνουμε την προστασια του.
- Μα ειναι λογικο να πληρωνετε για την προστασια σας...Αυτη ειναι η δουλεια του υποτιθετε...δν θα επρεπε να σας αναγκαζει να τον πληρωνετε.
- Ναι αλλα απο τοτε που τον ανεθεσαν απο τα κεντρικα στο νησι μας η πειρατια εχει ελατωθει κατα παρα πολυ.Πριν ερθει εδω ειμασταν συχνος τοπος επισκεψης πειρατων και ειχαμε γινει στοχος λογο του οτι ειμασταν ευκολη λεια για να μας επιτεθουν και δεν μπορουσαμε να ζησουμε ηρεμα.Απο τοτε που ηρθε εχει πιασει παρα πολλους νεους πειρατες που πιστευαν οτι θα μπορουσαν να κανουν την αρχη απο εμας και ζουμε πλεον φυσιολογικα.Αυτο ομως ειχε σαν αποτελεσμα να νομιζει οτι μπορει να διοικει και την πολη οπως την βαση του και να ζηταει ολο κ περισσοτερα λεφτα με ανταλαγμα την προστασια του.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 3:00 am

- Πρεπει να μαθεις κατι νομιζω αλλα μην τρομαξεις...ειμαι κ εγω πειρατης
- τι???
- ναι βρεθηκα ομως στην πολη σας κατα τυχη...δεν ειχα σκοπο να προκαλεσω ζημιες απλα ηθελα μερικα εφοδια για να συνεχισω το ταξιδι μου...ομως οταν ειδα την βαση των Marines στο νησι τοτε ηξερα οτι επρεπε να προκαλεσω καποιες καταστροφες...πρεπει να γινω γνωστος για εναν συγκεκριμενο λογο.Δεν θα πειραξω κανενα απο τους πολιτες της πολης ομως πρεπει να προσεχετε τις συνεπιες που μπορει να εχουν ο πραξεις μου.Λυπαμε για τις καταστροφες στο μαγαζι σου.Οριστε αυτα νομιζω καλυπτουν τις ζημιες και το γευμα μου εδω.Ελπιζω να περνατε καλα μετα απο την αποχωρηση μου.
Σηκωθηκα απο το μπαρ και κατευθηνθηκα προς την εξοδο χωρις να κοιταξω πισω...ειχα την αισθηση οτι δεν θα μου κρατουσε κακια για οτι ημουν ετοιμος να κανω αλλα αντιθετος θα με ευγνωμονουσε στο τελος.Βγηκα εξω και κοιταξα προς το μερος που ηταν η βαση των Marine...
- Δεν θα περιμενω να ερθει αυτος σ εμενα...Morgan ετοιμασου!!!
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 3:08 am

Ωρα να βαλω σε εφαρμογη το σχεδιο που ειχα στο μυαλο μου απο την στιγμη που εμαθα οτι στην πολη υπαρχει μια βαση των Marines.Να προκαλεσω οσο περισσοτερες ζημιες και καταστροφες μπορω με σκοπο να παρω καποιο Bounty στο κεφαλι μου με την ελπιδα να με προσεξουν αυτοι πουβρισκονταν στο «πρωην» πλεον πληρωμα μου.Ανεβηκα τον λοφο που οδηγουσε στην εισοδο της βασης, στην εισοδο υπηρχαν 3 φρουροι που φυλουσαν σκοπια αλλα δεν θα ηταν εμποδιο.Αρχισα να βγαζω την ουρα μου εξω και να μεταμορφονομαι πληρως και αρχισα να τους πεταω πανω απο τα καγκελα της περιφραξης.Εριξα κατω την τεραστια σιδερενια πορτα με ενα χτυπημα του χεριου μου και αρχισα να περπαταω μεσα στην τεραστια αυλη που υπηρχε γυρω απο το κεντρικο κτηριο της βασης.Αμεσως αρχισαν να χτυπανε οι συναγερμοι.Η παρουσια μου ειχε γινει πλεον αισθητη σε ολη την πολη και αμετριτοι Marine Soldiers αρχισαν να κατακλυουνε το προαυλιο.Η ωρα της καταστροφης ειχε φτασει!!!!
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 3:13 am

Μεσα απο ενα παραυθυρο στον 2ο οροφο του κεντρικου κτηριου ακουστικε μια γνωριμη σπαστικη φωνη.Ηταν η φωνη του ενοχλητικου ξανθου μπαμπουρα!!!
- Πια-πιαστε τον α-α-αμεσως!!!!Ει-ει-ναι διατα-τα-ταγη του πα-πα-τερα μου!!!!!
- Χαχαχαχαχαχα!!!!
Ο μικρος ειχε φοβηθει περισσοτερο απο οτι οταν με αντικρυσε στο μπαρ.Τωρα καταλαβε οτι δεν ειχα ενδιασμους και φοβους πλεον.Ειχα αρκετα κοτσια για να του αντιμιλησω στο μπαρ και ακομα περισσοτερα για να ορμησω ο ιδιο μονος μου μεσα στην ιδια τους την βαση.
- Ωστε αυτη ειναι η βαση σας ε?Πολυ ωραια την βλεπω αλλα νομιζω οτι χρειαζετε μερικες αλλαγες...Τι θα λεγατε να σας την εκανα μια ωραια ανακαινηση...δωρεαν!!!! :[m029]: :[m029]:
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 3:32 am

- Επανω του!!!!!
- Χαχα θα περασω καλα μου φαινετε σημερα!!!
το προαυλιο ειχε γεμισει με περιπου 10-12 Marines Soldiers αλλα ολοι τους εδειχναν φοβησμενοι και σαν να ειχαν αμφιβολιες για τις πραξεις τους.Βεβαια ημουν ενας πειρατης που εισεβαλε στην βαση τους οποτε αυτο δεν αλλαζε το γεγονος οτι δεν υπακουγαν απο σεβασμο και απο καθηκον τις διαταγες του αλλα απο φοβο για τον πατερα του τον Morgan.
- Τι γινετε δεν θα μου ορμησετε ακομα?Ωραια θα κανω εγω την πρωτη κινηση!!!
Εβγαλα την ουρα μου και την επεκτεινα στο μεγιστο μεγεθος της.Μετα μετετρεψα το δεξι μου χερι σε δαγκανα και αρχισα να τους ορμαω με φορα!!!Χτυπησα 2 ατομα με την δαγκανα μου και τα πεταξα στην ακρη.5 ατομα προσπαθησαν να με χτυπησουν απο πισω με τα σπιθια τους αλλα το δερμα μου ηταν πολυ σκληρο για να το διαπερασουν και ετσι τους εκοψα με το αιμηρο κεντρι απο την ουρα μου ταυτοχρονα εισαγοντας κ ενα παραλυτικο δηλητηριο στον οργανισμο τους.
Οι υπολοιποι Marines βλεποντας τις δυναμεις μου ειχαν αρχισει να σαστιζουν και να πανικοβαλονται.
- Δεν μπορουμε να του αντισταθουμε...Δεν ειμαστε ικανοι να κανουμε τπτ απεναντι του....Θα μας σκοτωσει ολους.
- Επιτελους λιγη αναγνωριση!!!
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 10:43 am

- Μπαμπααααααα....κανε κατι...αυτος ειναι ο τυπος που μας εναντιωθηκε στο μπαρ στην πολη.
Ξαφνικα ακουστηκε μια βαρια φωνη μεσα απο το κεντρικο κτηριο.
- Χαχαχα θα τον κομματιασω οποιος και αν ειναι και μετα θα σκοτωσω και τους ανικανους τους στρατιωτες μας που δεν μπορουσαν να τον νικησουν.
Πραγματικα ο τυπος δεν ηταν με τα καλα του...Ανοιγει η πορτα απο το φρουριο και βγαινει εξω ενας μεγαλοσωμος τυπος με υψος περιπου 2 μετρα υψος, γεροδεμενος και στην θεση του δεξιου του χεριου ειχε ενα τεραστιο τσεκουρι.
- Χμμμ ισως και να ειναι αξιοτιμος αντιπαλος αυτος???
- Ποιοι νομιζετε οτι ειστε σκυλια???Αφηνετε ενα αποβρασμα να σας κερδιζει??Ντροπιαζετε το ονομα των Marines και τον δικο μας μαλιστα που σας ανεχομαι!!!Θα σας σκοτωσω ολους για ανυπακοη :[m179o]:
Και ετσι απλα μαχαιρωσε εναν απο τους στρατιοτες του στην πλατη με το τσεκουρι του.
- Αυτο ειναι για να παραδειγματιστειτε και οι υπολοιποι...Εσυ θα εισαι ο επομενος αξεστε εισβολεα.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 10:54 am

- Νομιζεις οτι ειμαι καποιος τυχαιος???Μαλλον επειδη τωρα εχω αρχισει να ανδρωνομαι στον κοσμο των πειρατων.Σημερα θα αποδειξω στην Παγκοσμια Κυβερνηση οτι θα πρεπει να αρχισουν να φοβουνται τις δυναμεις μου και τις δυνατοτητες μου.Σημερα εδω περα θα γινει η αρχη.Απο εδω θα ξεκινησει η κυριαρχια μου και το επος μου.Ενας πειρατης με δυναμη που θα φοβουνται συντομα πολλοι ανθρωποι σε αυτον τον κοσμο.Μπορει ομως να ειμαι πειρατης αλλα πειρατης εγινα γιατι δεν ανεχομουνα τις διαυθαρμενες συμπεριφορες μερικων Marine οπως εσυ Morgan.Σημερα, εδω, σε αυτην την πολη, θα λαβει τελος η τυρανια σ σε αυτο το νησι.Σημερα θα σε κερδισει ενας πειρατης που θα σεβονται στο μελλον το ονομα του.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης    [ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης  I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 21, 2011 10:59 am

- Μικρε εχεις πολυ θρασος να με προκαλεις μεσα στην ιδια μου την βαση.Εδω εγω ειμαι ο αρχοντας, εγω ειμαι ο νομος, εγω ειμαι η Παγκοσμια Κυβερνηση και απο εμενα θα δεχτεις την τιμωρια σου και τις συνεπιες που τολμησες να με προκαλεσεις.Δεν θα σε νικησω απλα θα σε καταστρεψω, θα σε κοψω κομματακια.Θα εξαφανισω την υπαρξη σου απο αυτον τον πλανητη ωστε κανεις ποτε να μην μαθει οτι υπηρξες...Εισαι τελειωμενος.
- Μπορεις να δοκιμασεις εαν θελεις αλλα δυσκολα θα μπορεσεις να καταφερεις κατι.Εισαι μονο λογια και τιποτα παραπανω.Θα σου αποδειξω τι συμαινει να εχεις πραγματικη δυναμη στα χερια σου.

[ΑΡΧΗ] Τα πρωτα σημαδια υπαρξης
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΑΡΧΗ] Η αρχη ενος δυσκολου ταξιδιου...[ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχή - Παρελθόν] Η αρχή μιας νέας ζωής
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: