| Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Σαβ Ιαν 22, 2011 9:21 am | |
| άλλη μια υπεροχή μέρα είχε φτάσει στο τέλος της και αφού δεν βιαζόμουν να φτάσω κάπου συγκεκριμένα έτσι είπα να πάω στην καμπίνα μου και να ξεκούραστο έριξα άγκυρα κατέβασα τα πανιά και προχώρησα προς την καμπίνα μου όπου όταν έφτασα έπεσα άμεσος για ύπνο λίγο πριν κλείσω τα μάτια μου σκεφτόμουν διαφορα πράγματα που είχα κάννη στο ταξίδι μου και έτσι εκείνο το βράδυ έβλεπα τέτοιου είδους όνειρα και από τα καλά αλλα και από τα άσκημα πράγματα όταν ξύπνησα το πρωί ήμουν ιδρωμένος από την κορυφή ως τα νύχια και έτσι πριν βγω έξω από την καμπίνα μου πήγα και έκανα ένα κρύο ντους για να συνέλθω και από τα όνειρα που έβλεπα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Κυρ Ιαν 23, 2011 7:36 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Σαβ Ιαν 22, 2011 9:41 am | |
| όταν το τελείωσα πήγα στην κουζίνα και ετοίμασα ένα πρωινό το οποίο το πήρα στο ξερή ύστερα βγήκα έξω έκατσα σε μια καρεκλά και άρχισα να το τρώω καθώς έτρωγα είδα έναν από αυτούς τους πελαργούς που κουβαλάνε της εφημερίδες της κυβέρνησις τον φώναξα να έρθει για να μου πούληση μια μόλις την αγόρασα ξεκίνησα να την ξεφιλιζο μέχρι που διάβασα κάτι που μου κίνησε την περιέργεια "για μια ακόμη φορά η marine δεν τα κατάφεραν να διώξουν τον καπετάνιο τον ψαρανθροπον ARLOG από το νησί commi το οποιο πολιορκεί εδώ και αρκετά χρονια" συνέχισα να διαβάζω και τις υπό σημείωσης για αυτό το θέμα και όσο πιο πόλη το διάβαζα τόσο πιο πόλη με εξόργιζε αυτό το θέμα έτσι πήρα την απόφαση αφού η marine δεν μπόρεσαν να τον διώξουν να πάω εγώ | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:25 am | |
| τότε με μια τεραστια μπουκιά έφαγα όλο το σάντουιτς που είχα κάνει και μετά έτρεξα στο δωμάτιο με τους χάρτες για να βρω που είναι το νησί κόμη το βρήκα με την πρώτη γιατί έψαχνα χτες το μεσημέρι ένα νησί εκεί κοντά έτσι άμεσος μετά πήγα στο τιμόνι του πλοίου μου και το έστριψα προς την μεριά του κόμη island "έρχομαι να σε πιάσω arlog" ταξίδεψα για 2 ώρες μέχρι που μπροστά μου είδα ένα πλοίο με πειρατική σημαία "ελπίζω να μην γυρεύει μπελάδες γιατί βιάζομαι" δεν μπορούσα να αλλάξω πορεία γιατί προς τα εκεί ήταν και το νησί | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:26 am | |
| όσο πιο πόλη το πλησίαζα παρατηρούσα ότι στο κατάστρωμα του είχαν μαζευτεί η πειρατές και ζητοκραύγαζαν με άγριες διάθεσης άμεσος κατάλαβα ότι έπρεπε να ετοιμαστώ και εγώ για μια μικρή στάση και να πολεμήσω μαζί τους όταν τελικά τους είχα πλεύριση ακούστηκε από το πλοίο τους "άνδρες επάνω του" και άμεσος ο ουρανός άρχισε να βρέχει πειρατές εγώ άμεσος σήκωσα τα χεριά μου και δημιούργησα ένα ταβάνι φωτιάς πάνω από το πλοίο μου έτσι οποιος πειρατής περνούσε πηδούσε άμεσος στην θάλασσα για να σβήσει την φωτιά από πάνω του | |
|
| |
erisjoker Civilian
| όταν σταμάτησαν να πέφτουν πήδηξα εγώ πάνω στο δικό τους πλοίο δεν άργησε πόλη που με είχαν περικύκλωση και άρχισαν να μου επιτίθενται στην άρχει κράτησα άμυνα για να δω τι αξίζουν βεβαία και τους χτυπούσα με τα πόδια μου που είχαν πάρει φωτιές έκτος από 2-3 που a3zan όλοι η άλλη ήταν άσχετη, όταν τελικά είδα πως περνούσε η ώρα είπα να σοβαρευτώ και ξεκίνησα να χρησιμοποιώ μέρος της δύναμης μου έκαιγα τον έναν μετά τον άλλο με σπίθες φωτιάς όπου διαπερνούσαν το δέρμα τους και τους χτυπούσε στην καρδιά όπου αυτό σήμαινε ακαριαίος θάνατος | |
|
| |
erisjoker Civilian
| καθώς πολεμούσα ξαφνικά πίσω από τους πειρατές άρχισα να βλέπω πως και κάποιος άλλος τους πετούσε στην θάλασσα στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιος που με βοηθούσε αλλα τότε τον άκουσα να μιλάει "φύγετε ανόητη από μπροστά μου... θα σας δείξω εγώ πως γίνετε" εκείνη την στιγμή όλοι η πειρατές σταμάτησαν να μου επιτίθενται και άνοιξαν δρόμο προς τον καπετάνιο τους μόλις τον είδα του είπα "δεν είναι ανάγκη να γίνει έτσι άσε με να φύγω αλλιώς θα το μετανιώσεις" εκείνη την στιγμή όλοι στο καράβι άρχισαν να γελάνε μέχρι που μου είπε ο καπετάνιος "όταν τελειώσω μαζί σου θα είσαι μονο φέτες" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:27 am | |
| καθώς με πλησίαζε και μου μιλούσε ξαφνικά το σώμα του άρχισε να μακραίνει και από τα πλευρά του έβγαζε και αλλα χεριά τότε του είπα "μα καλά τη είσαι εσύ χταπόδι ????" εκείνη την στιγμή όλοι η πειρατές έβγαλαν από της θήκες τα σπαθιά τους και του τα πέταξαν αυτός άμεσος τα έπιασε και μετά γύρισε και με είδε λέγοντας μου "ανόητε εγώ είμαι ο καπετάνιος τον silizar pirate έχω φάει το φρούτο milli milli no mi και γίνομαι σαρανταποδαρούσα... ετοιμάσου να πεθάνεις" με μια γρήγορη κίνηση έρχεται προς το μέρος μου και αρχίζει να με χτυπά με τα 40 σπαθιά στα χερια του | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:28 am | |
| όταν τελικά είχε σκορπίσει τα κομμάτια μου σε όλο του το καράβι σταμάτησε και άρχισε να γελάει αλλα εκείνη την στιγμή εγώ άρχισα να ενώνω όλα μου τα κομμάτια με την δύναμη τις φωτιάς και δημιουργήθηκα μπροστά του, αυτός τρόμαξε στην άρχει και μου είπε "ώστε είσαι λόγια δεν πειράζει και πάλι θα σε σκοτώσω" έκανε να με χτυπήσει με ένα από τα σπαθιά του αλλα εγώ το σταμάτησα με το ξερή μου λέγοντας του "πως θα σκοτώσεις κάτι που δεν μπορείς να αγγίξεις" ανάβω το χέρι μου και αρχίζω να ζεσταίνω το σπαθί του όπου όταν αισθάνθηκε την θερμότητα το άφησε αλλα άμεσος ένας άλλος από τους πειρατές του πέταξε ένα σπαθί με ένα γρήγορο άλμα απομακρύνθηκα από αυτόν και άρχισα να του ρίχνω κύματα φωτιάς | |
|
| |
erisjoker Civilian
| αυτός όμως έβαλε τα σπαθιά του μπροστά δημιουργώντας έτσι μια κλίση που άλλαζε την φορα τις φωτιάς μονο που τις εστελνε πάνω στο πλοίο του σταμάτησα για λίγο και του είπα "σταματα να κρίβεσαι δήλε και έλα να με αντιμετώπισης" τότε αυτός βρήκε ευχέρεια και άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου εγώ άμεσος ξεκίνησα να του πετάω μπάλες φωτιάς αλλα αυτός τις απέκρουε με τα σπαθιά του έτσι αφού δεν μπορούσα να τον χτυπήσω άμεσα σκέφτηκα να τον χτυπήσω έμμεσα και έτσι ξεκίνησα να ρίχνω τις μπάλες στο πάτωμα του καραβιού όπου του άνοιγα τρύπες και σε μια από αυτές έπεσε και αυτός πήγα προς την τρυπα τότε και είδα αν είναι εκεί πεσμένος όμως δεν ήταν και άρχισα να τον ψάχνω ξαφνικά από κάτω μου ακούω να σπαή η σανίδα και από μέσα της βγήκε ο καπετάνιος ευτυχώς τον είχα ακούσει και είχα καταφέρει να πηδήξω μακριά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| όταν ακούμπησα τα πόδια μου στο πλοίο άρχισα να δημιουργό έναν στρόβιλο φωτιάς ο οποίος αρχείσε να τραβάει όλους τους πειρατές μέσα και να τους ψήνει όμως τον καπετάνιο δεν τον τραβούσε κρατιόταν γερά έτσι αφού δεν τον τραβούσε είπα να στείλω τον στρόβιλο πάνω του δεν είχε που να πάει για να κρυφτεί έτσι τον χτύπησα όταν έσβησα τον στρόβιλο πήγα από πάνω του και είδα ότι ακόμα ανάπνεε έτσι του είπα "μην ανησυχείς θα είναι γρήγορο" καρφώνω τα δάκτυλα μου στα ματια του και μέσα στο σώμα του του εκκρίνω φωτιά όπου του έκαψα όλα τα ζωτικά όργανα και εκεί τον άφησα ο καπετάνιος και η ναύτες silizar ήταν πια νεκρή και εμενα μονο ένα πράγμα μου έμενε να κάνω πήδηξα στο καράβι μου και άρχισα να απομακρύνομαι, όταν έφτασα αρκετά μακριά δημιουργό ένα τεράστιο κύμα φωτιάς και έκαψα όλο το πλοίο τους και μετά συνεχής τον δρόμο μου | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:29 am | |
| άμεσος μετά από αυτήν την μάχη πήγα και πήρα ένα μπουκάλι ρούμι από την κουζίνα και άρχισα να το πίνω στην προβλήτα του πλοίου μου καθώς έβλεπα το ηλιοβασίλεμα, ύστερα όταν το τελείωσα το μπουκάλι έδεσα το τιμόνι μου προς την σωστή μεριά και εγώ αποσύρθηκα προς την καμπίνα μου για να κοιμηθώ το πρωί όταν ξύπνησα και σηκώθηκα είδα από το παράθυρο της καμπίνας μου να φαίνεται το νησί κόμη άμεσος πήρα από το γραφείο τα κιάλια και βγήκα έξω για να το δω από μακριά είδα όλοι την πολύ από την μια άκρη ως την άλλη και πρόσεξα μερικά σπίτια που καίγονταν τελικά μετά από 15 λεπτά έφτασα σε μια άδεια παραλια στο νησί εκεί πέρα έδεσα το πλοίο μου και άρχισα να κατευθύνομαι προς την πόλη | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:30 am | |
| τελικά όταν έφτασα στην πόλη άρχισα να περπατώ στο κέντρο της, όλοι η άνθρωποι εκεί με κοίταζαν και φαίνονταν αρκετά τρομαγμένη το μάτι μου άμεσος έπεσε σε κάτι ψαρανθροπους πιο πάνω έξω από ένα σπίτι στάθηκα για λίγο και άκουσα της απειλές που λέγαν στον άνδρα που είχε το σπίτι ψαρανθροπος"πως δεν έχεις λεφτά να πλήρωσης τους φόρους...ξερής τη γίνετε οποιος δεν πληρώνει τους φόρους" άνδρας"μα αλήθεια σας λέω σας τα έδωσα όλα την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχω τίποτα άλλο" ψαρανθροπος"αρκετά δεν πληρώνεις δεν ζεις...πέθανε!!!" άμεσος έτρεξα και μπέικα μπροστά από το σπαθί του ψαρανθροπου και του είπα "σου είπε δεν έχει φύγε από εδώ τώρα αν δεν θες να γίνεις μπάρμπεκιου" ψαρανθροπος"πως τολμάς να μου μιλάς έτσι... θα σκοτώσω εσένα και μετά αυτόν τον ανόητο" δοκίμασε να με χτυπήσει με το σπαθί του από τα πλάγια άγω όμως έβαλα το χέρι μου στην μέση και καθώς το σπαθί πέρασε μέσα από το χέρι μου το έλιωσα και το σπαθί έσπασε στην μέση | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:30 am | |
| "επίθεση" φώναξε τότε στους άλλους ψαραντροπους και αυτή άμεσος βγάλανε τα σπαθιά τους και άρχισαν να έρχονται προς το μέρος μου, γρήγορα όμως άρχισα να τους πετάω μπάλες φωτιάς στα πρόσωπα τους και αυτή άρχισαν να πέφτουν ο ένας μετά των άλλον όταν τους είχα ρίξει όλους είδα ότι ο πρώτος είχε φυγή από εκεί και ότι αυτή που είχα ρήξη κάτω ακόμα ανέπνεαν έτσι τους έκανα μια στοίβα και τους έριξα ένα κύμα φωτιάς μετά έπεισα έναν περίεργο τύπο που είχε έναν μιλώ στο κεφάλι του και του είπα "πες μου τώρα σε πιο μέρος κρίνετε ο arlog" άνδρας"φαίνεται και από εδώ σε εκείνο το τεράστιο χτίριο που έχει το σημάδι τον ψαρανθροπον" γύρισα και μόλις είδα που είναι άρχισα να προχωρώ προς τα εκεί | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:31 am | |
| όταν έφτασα στάθηκα έξω από μια τεράστια κλειστή πίλοι έπιασα το μπράτσο μου και με μια γρήγορη κίνηση χτυπάω με ένα κύμα φωτιάς την πίλοι την οποια εξφεντονηζετε στην άλλη άκρη μετά άρχισα να περπατώ προς τα μέσα παντού έβλεπα ψαρανθροπους είδα και αυτόν τον ψαρανθροπο από πριν να λέει κάτι σε έναν τύπο που καθόταν σε έναν θρόνο "αυτός είναι arlog αυτός σκότωσε τους άλλους είναι λόγια της φωτιάς" arlog"πόλη καλά τότε... όλη σας επάνω του χτύπησε τα αδέλφια μας τον θέλω νεκρό" άρχισαν όλοι να τρέχουν προς τα πάνω μου αλλα εγώ τους χτύπησα όλους μαζί με ένα τεράστιο κύμα φωτιάς και τους έβγαλα k.o μετά είπα στον arlog "δεν θέλω να μας διακόπτουν η σαρδέλες που λες πλήρωμα για αυτό σήκω και αντιμετώπισε με" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:32 am | |
| σηκώθηκε τότε από τον θρόνο του και άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου με αυτήν την πριονωτή μύτη του εγώ και πάλι έριξα ένα κύμα φωτιάς αλλα αυτόν δεν τον σταμάτησε αυτό συνέχισε να τρέχει σκίζοντας την φωτιά στην μέση μέχρι που με έφτασε και άρχισε να προσπαθεί να με χτυπήσει με την μύτη του εγώ άρχισα να το αποφεύγω μέχρι που βρήκα μια ευχέρεια και την έπιασα και τον εξφεντονισα πίσω με μια κόλο τούμπα όταν σηκώθηκε μου είπε "ξέρεις όλοι όση έχουν φρούτο έχετε μια αδυναμία το νερό που είναι σπίτι μου" βούτηξε στο νερό και αφού βράχηκε βγήκε έξω και με μια γρηγορη κλοτσιά με χτύπησε και με πέταξε στον τοίχο μετά ήρθε από πάνω μου και άρχισε να με δαγκώνει και να με πετα από την μια στην άλλη | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:33 am | |
| τελευταίο φορα που με πέταξε με έριξε στην θάλασσα και μετά πήγε και έκατσε στον θρόνο του ξανά όσο εγώ πνιγόμουν και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα λίγο πριν κλείσω τα ματια μου είδα κάποιον να βουτά στο νερό και να αρχίζει να με τραβα έξω από την θάλασσα όταν με έβγαλε είδα πως ήταν αυτός ο άνδρας με το περίεργο καπέλο από πριν και μου είπε "αν θες την ζωή σου φύγε τώρα" εγώ σηκώθηκα άναψα το σώμα μου για να στεγνώσω και του είπα "την πρώτη φορα τον υποτίμησα δεν θα ξανά γυνή αυτό στο εγγυώμαι" και ξανά πήγα και πάλι για να τον παλέψω μόλις στάθηκα μπροστά του του είπα "μονο αυτό είχες...άσε εμενα να σου δείξω πως γίνετε" arlog"μα τι πως βγήκες από εκεί μέσα έπρεπε να είχες πνίγει τώρα" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:33 am | |
| καθώς συνέχιζε να μιλάει εγώ δημιουργό ένα κύμα φωτιάς και του το πέταξα αυτός όμως πήδηξε και βούτηξε στο νερό μόλις βγήκε άρχισε να τρέχει και πάλι προς τα πάνω μου έτσι άρχισα και εγώ άναψα τα χερια μου και τον χτύπησα στο πρόσωπο πριν με χτυπήσει αυτός μετά πιάνο την μύτη του και του την καίω μέχρι που έγινε σταχτη και συνέχισα να τον βαράω αλλα και αυτός με χτυπούσε μέχρι που σε μια στιγμή που είχε στεγνώσει από το νερό πήδηξε και πάλι μέσα στο νερό αυτήν την φορα όμως δεν έβγαινε όμως άρχισε να μου πετάει πίδακες νερού εγώ δεν μπορούσα να τον χτυπήσω καθόλου μέχρι που είδα και πάλι αυτόν τον άνδρα να κλίνη την πίλοι που έμπαινε ο νερό της θάλασσας και ύστερα μου είπε "με τις δύναμης σου ζέστανε το νερό και δεν θα μπορεί να ξανά μπει εκεί μέσα αλλιώς θα γυνή βραστός" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:34 am | |
| άμεσος δημιούργησα ένα κύμα φωτιάς και το έστρεψα προς το νερό στην αρχή δεν έβγαινε ο arlog αλλα όταν άρχισε το νερό να βράζει πετάχτηκε έξω μόλις τον είδα έξω άμεσος άρχισα να τον πυροβόλο με σπίθες φωτιάς είχε αρχίσει να μαυρίζει από τα εγκαύματα αλλα εγώ συνέχιζα στο τέλος δημιουργό και μια τεράστια μπάλα φωτιάς από πάνω μου και την πετάω πάνω του άμεσος μια τεραστια έκρηξη έγκειται το παλάτι του καταστράφηκε όπως και αυτός όταν πήγα να βρω το πτώμα του είχε παραμορφωθεί εντελώς από τα εγκαύματα μετά ήρθε από πίσω μου ο άνδρας και μου είπε "σε ευχάριστο πόλη που έσωσες την πόλη μου ξένε" εγώ "και εις με βοήθησες αρκετά άρα και εσύ την έσωσες" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:34 am | |
| συνεχίσαμε να μιλάμε για λίγο μέχρι που όλοι η κάτοικοι του νησιού είχαν μαζευτεί και ζητωκραύγαζαν "ζητω επιτέλους ο arlog είναι νεκρός...ζητω ο alucard" αυτό όμως δεν κράτησε πόλη γιατί είδα στο βάθος της θάλασσας να πλησιάζουν πλοία τον marine έτσι ζήτησα κάτι τελευταίο από τους κατοικους του νησιού "μην πείτε στους marine ότι εγώ το έκανα όλο αυτό δεν θέλω να μάθει κανεις ακόμα για εμενα και τις ικανότητες μου" μετά άρχισα να τρέχω προς το πλοίο μου για να φύγω από εκεί πέρα | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:35 am | |
| όταν τελικά έφτασα στο πίσω μέρος του νησιού ανέβηκα στο πλοίο μου και σήκωσα τα πανιά για να απομακρυνθώ όσο γινόταν πιο γρήγορα από εκεί πριν με έβλεπαν η marine και άρχιζαν να με κυνηγούν
μετά την άφιξη τον marine στο νησί
marine"λοιπόν πείτε μου ποιος σκότωσε τον arlog" άνθρωποι"δεν ξέρουμε ποιος εμείς ακούσαμε τις καταστροφές και τρέξαμε εδώ πέρα αλλα όταν ήρθαμε δεν ήταν κάννης απόλυτος" marine"πόλη καλά... άνδρες στο πλοίο ας φύγουμε από εδώ" marine captain "ανάθεμα τον αυτόν που το έκανε αυτό έπαιρνα πολλά χρήματα από τον arlog για το νησί" | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] Τρι Ιαν 25, 2011 6:34 am | |
| Όνομα:Erisjoker Haki Points:0 Player of the Week Points:8 Beli:18.000 Bounty/Fame Points:- Post:21(4.200) | |
|
| |
| Alucard and the big fish [ΤΕΛΩΣ] | |
|