| Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:35 am | |
| Βρισκομουν λιγο εξω απο το Bliss Kingdom. Στην κουζινα του πλοιου μου ειχα δεμενο εναν κατοικο του νησιου ο οποιος ασχολουταν με παρανομιες. Ηθελα να τον τιμωρησω με καποιον τροπο για να παρει το μαθημα του. Τελικα μου ηρθε μια ιδεα. Πηγα μεσα στην κουζινα και σηκωσα την καρεκλα μαζι με αυτον. Τον κουβαλησα μεχρι να βγω εξω στο καταστρωμα. Οταν βγηκα εβαλα την καρεκλα του στο πατωμα και την εστριψα προς την μερια του νησιου. - Σε 10 λεπτα θα σε αφησω να φυγεις. - Πως θα φυγω? ρωτησε απορριμενος. - Μονο ενας τροπος υπαρχει. Του ειπα σαν να ηταν το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο. - Θα φυγεις κολυμπωντας. Αν καταφερεις και σωθεις, τοτε θα γυρισεις στο σπιτι σου. Αν οχι.... τοτε δεν θα φτασεις στο σπιτι σου αλλα στην κοιλια καποιου ψαριου. του ειπα και κοιτοντας την εκφραση του οταν το ακουσε αυτο μου ηρθε να γελασω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teomessi10 στις Τετ Ιαν 26, 2011 2:05 am, 1 φορά | |
|
| |
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 6:53 am | |
| - Δεν μπορει να σοβαρολογεις.... μου ειπε εκπληκτος και κοιτοντας με με τετοιο τροπο που προσπαθουσε να με κανει να τον λυπηθω. Εγω ανενδοτος δεν επα τιποτα. Μονο ενα νοημα του εκανα δειχνοντας του την κατευθηνση που εςπρεπε να ακολουθησει. - Οσο αργεις, τοσο απομακρυνομαστε απο το νησι και τοσο περισσοτερο δρομο θα εχεις. Αν δεν πηδηξεις μονος σου θα σε πεταξω εγω... Εχεις 5 λεπτα ακομα να αποφασισεις ποιος τροπος ειναι ο καλυτερος... του ειπα και επειτα αφου ξεροκαταπιε πλησιασε στην πλωρη του πλοιου. Μετα απο 5 λεπτα αποφασισε οτι ηταν καλυτερη ιδεα να πεσει μονος του. Κοιταξε για μια στιγμη το νησι. Πηρε μια βαθια ανασα και επειτα γυρισε και με κοιταξε. Στη συνεχεια πηδηξε στο νερο χωρις να πει τιποτα. Για λιγα δευτερολεπτα βρισκοταν κατω απο την επιφανεια. Οταν βγηκε, εριξε αλλη μια ματια στο πλοιο και μετα αρχισε να κολυμπαει προς το νησι... Καθησα για λιγη ωρα και τον χαζευα καθως απομακρυνοταν ολοενα απο το πλοιο μου και πλησιαζε την ακτη. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 7:21 am | |
| Οταν πια τον εχασα απο τα ματια μου, κατευθηνθηκα προς το πηδαλιο για να το στριψω προς το Puzzle Island. Ηταν απο τις λιγες φορες που ξεκινουσε ενα ταξιδι και ηξερα πριν καν ξεκινησω ποιος θα ειναι ο επομενος προορισμος μου. Δεν ηξερα τι θα συναντησω εκει και ουτε καν ειχα δει το φορτιο που ειχα αναλαβει να κουβαλησω μεχρι εκει. Ετσι κατεβηκα στην αποθηκη του υπογειου, οπου ειχα κουβαλησει το φορτιο, και ανοιξα ενα κιβωτιο. Ηταν γεματο οπλα. Οπως μου ειχε πει και ο αρχηγος της συμμοριας στο προηγουμενο νησι, ηταν παρανομα... Παντως και να μην τα παρεδειδα στον προορισμο τους ολο και καπου θα τα χρησιμοποιουσα. Στο Puzzle πηγαινα μονο και μονο για να εξαρθρωσω αλλη μια συμμορια που σκοτωνει τοσους ανθρωπους. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 8:35 am | |
| Πηγα στο δωματιο με τους χαρτες και υπολογισα ποσο χρονο θα επαιρνε το ταξιδι μεχρι εκει. Ειχα 2 μερες ακομα μπροστα μου, οποτε αποφασισα να χαλαρωσω προς το παρον. Αραξα κατω απο το καταρτι στο καταστρωμα και κοιτουσα τα συνεφα και τα σχηματα που εκαναν. Επειτα απο λιγη ωρα με πηρε ο υπνος. Κοιμονουν για κανα μισαωρο, οσπου με ξυπνησε ενα τρανταγμα του πλοιου. Πεταχτηκα πανω και κοιταξα γυρο γυρο για να δω αν απειλουμαι απο καποιο πλοιο. Κοιτοντας ολη την περιμετρο γυρο απο το πλοιο ειδα οτι δεν υπηρχε ουτε υχνος ζωης στον οριζοντα. Οποτε μονο ενα πραγμα θα μπορουσε να τανταξει ετσι το πλοιο. Ενα Sea King. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 8:46 am | |
| Ετρεξα στην δεξια ακρη του πλοιου και κοταξα μεσα στην θαλασσα. Το τερας δεν φαινοταν πουθενα. Αμεσως μετα το πλοιο τρανταχθηκε απο την αλλη μερια απο εκεινη που βρισκομουν και παραπατησα. Αφου αμφιταλαντευτηκα μαζι με το πλοιο για λιγα δευτερολεπτα τελικα ισσοροπησα πανω σε αυτο ανακουφησμενος που δεν επεσα. Κοιταξα αλλη μια φορα μεσα στο νερο, αυτη τη φορα πολυ πιο προσεκτικα, και ειδα την σκια του τερατος. Τρανταξε παλι το πλοιο απο την δεξια μερια ομως τωρα και επειτα αφου πηγε γρηγορα απο τα αριστερα του πλοιου πεταχτηκε εξω απο το νερο βγαζοντας εναν βρυχηθμο. Ηταν ενα θεορατο τερας με υψος τουλαχιστον 10 μετρα, μονο το κομματι που ηταν εξω απο το νερο. Οταν το ειδα ξαφνιαστηκα απο το μεγεθος του. Ηταν σχεδον ισο με το μηκος αυτου πλοιου. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 9:28 am | |
| Αφου ηρεμησα λιγο, αρχισα να σκεφτομαι τι θα κανω. Ηταν το πιο μεγαλο Sea KIng που ειχα δει. Δεν υπηρχε περιπτωση να το νικησω αν δεν σκεφτομουν ενα σχεδιο. Οσο σκεφτομουν ομως το τερας εκανε επιθεσεις. Την πρωτη την απεφυγα με μια περιστοριφικη κινηση στο πατωμα προς τα δεξια. Ομως χτυπησε με δυναμη στο πατωμα του πλοιου και του εκανε μεγαλη ζημια. Επρεπε να σκεφτω κατι και γρηγορα αφου αν συνεχιζονταν οι επιθεσεις θα διελυε το πλοιο. Ετσι σκεφτηκα να χρησιμοποιησωτο κανονι του πλοιου. Κατεβηκ στο υπογειο και κουβαλησα 2 κανονιομπαλες. Τις αφησα στο καταστρωμα και επειτα κουβαλησα και το κανονι. Το Sea King ολη αυτη την ωρα ειτε γρυλιζε ειτε εσπαγε διαφορα πανω στο πλοιο. Εστριψα το κανονι προς το μερος του και εβαλα μεσα την μια μπαλα. Περιμενα να μου επιτεθει για να το αναψω. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 9:28 am | |
| - Ελα βρωμοψαρο!! του φωναξα παρακινοντας το να μου επιτεθει. - Θα ερθεις η θα σε σκοτωσω απο αποσταση? συνεχισα να φωναζω. Εκεινο μονο γρυλιζε και με κοιταζε. Καποια στιγμη αποφασισε να μου επιτεθει. Απο την στιγμη που αρχισε να κανει κινηση αναψα το φιτιλι. Οταν εφτασε στο μισο μετρο απο μενα, το φυτιλι εφτασε στο τελος του και μαζι με την εκρηξη ακουσα και ενα βρυχηθμο. Το τερας απομακρυνθηκε απο εμενα και η μουρη του ειχε καταστραφει. Ηταν γεματο αιματα και ολο το σαγονι του ελειπε. Κοιτοντας εμενα και τα παντα γυρο μου, καταλαβα που ειχε "παει". Τα παντα ηταν γεματα αιματα, κομματια κρεατος και δοντια ηταν καρφωμενα σε πολλα σημεια του πατωματος και ενος τοιχου. Το Sea King απομακρυνθηκε απο εμενα και αφου κλεγοταν αποφασισε να με εκδικηθει πριν πεθανει. Εβγαλε αλλη μια κραυγη και ηταν ετοιμο να μου ξανα επιτεθει. Αφου εβαλα και την 2η μπαλα στο κανονι το αναψα και παλι και τωρα το πετυχα λιγο κατω απο το κεφαλι. Εγινε κομματια και το τεραστιο κεφαλι του επεσε στο νερο σηκωνοντας ενα μικρο κυμα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 10:13 am | |
| Ανακουφηστηκα που ξεφυγα απο αυτο το θηριο, και μαλιστα χωρις να το ακουμπησω. Εκατσα στο πατωμα διπλα στο κανονι και ακουμπησα την πλατη μου πανω σε αυτο. Σκεφτομουν οτι τωρα επρεπε να επισκευασω και την ζημια που υπηρχε στο καταστρωμα περα απο την αγορα ολων των αλλων πραγματων που ελλιπαν απο το πλοιο. Σηκωθηκα και πηγα να σκουπισω απο πανω μου τα αιματα, οπως και τα αιματα απο ολα τα μερη του πλοιου τα οποια ειχαν πασαληφθει. Ειχα αλλη μια μερα μπροστα μου μεχρι να φτασω οποτε δεν βιαζομουν. Οταν τελειωσα πηγα στο δωματιο με τους χαρτες για να δω αν ημουν στην σωστη πορεια που ειχα υπολογισει. Κοιτοντας την πυξιδα διαπιστωσα οτι πηγαινα καλα αλλα κοιτοντας τον χαρτη κατι με προβληματησε. Το Puzzle Island δεν ηταν ενα νησι αλλα ενα συμπλεγμα νησιων. Ετσι δεν ηξερα σε ποιο επρεπε να παω. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 11:06 am | |
| Προσπαθουσα να σκεφτω ποιο μπορει να ειναι ο πιο πιθανος προορισμος για ενα απαγορευμενο δεμα. Ειδα οτι ενα απο αυτα τα νησια ηταν καλυμενο απο ερημο. Ετσι υπεθεσα οτι αυτο το μερος ηταν το καταλληλοτερο απο ολα τα νησια του συμπλεγματος για να ειναι εγκατεστημενη μια παρανομη οργανωση. Επειτα παρατηρησα οτι πανω του ειχε ενα συμβολο, το οποιο στην αρχη το ειχα περασει για καποιο μικρο χωριο. Ηταν ενα μικρο "Χ" το οποιο εδιεχνε ενα σημειο στην ερημο. Το θεωρησα πολυ υποπτο οποτε σιγουρευτηκα ακομα περισσοτερο οτι επρεπε να παω σε εκεινο το νησι. Η πορεια μου δεν αλλαξε στο ελαχιστο για την υπολοιπη μερα. Το επομενο πρωι αρχισα να βλεπω τα νησακια απο μακρυα. Οταν πλησιασα κι αλλο ειδα οτι ηταν ενα που ειχε μια τεραστια ζουγκλα. Καταλαβα αμεσως οτι δεν ηταν αυτο που εψαχνα. Ετσι αφου κοιταξα στον χαρτη και καταλαβα που περιπου βρισκομαι εστριψα το πλοιο ωστε να φτασω στο ερημο νησι. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 12:03 pm | |
| Μετα απο ενα μισαωρο βρισκομουν στην μεση ενος συμπλεγματος νησιων και οι αποστασεις μεταξυ τους ηταν περιπου στο ενα χιλιομετρο. Φοβομουν μηπως ειναι πολυ ριχα τα νερα για να περασει το πλοιο απο εδω αλλα ευτυχως δεν ειχα προβλημα. Κοιταντας τα νησια ειδα εενα που ηταν καλυμενο απο χιονι, ενα που ειχε κατι ψηλα δεντρα και ενα που ειχε κατι τεραστιους κακτους πανω του. Τα παρατηρουσα και παραξενευτηκα που το ενα απο το αλλο νησι εχουν τοσο μεγαλες διαφορες. Τελικα περασε αλλο ενα μισαωρο και εφταα στον προορισμο μου. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 12:30 pm | |
| Αφησα το πλοιο στο λιμανι. Ειδα μερικους κουκουλοφορους να κοιτανε προς το πλοιο μου και επειτα να μιλανε μεταξυ τους. Ο ενας εφυγε και ο αλλος εμεινε στην θεση του. Κατεβηκα απο το πλοιο, κοιταξα προς το μερος του και τον ειδα να με κοιταει. Αμεσως ομως πηρε το βλεμα του μακρυα απο μενα. Καθησα μπροστα στο πλοιο μου για ερκετη ωρα παρατηροντας το λιμανι και τα κτηρια γενικοτερα. Εδιναν μια αισθηση οτι ηοσουν σε μια χωρα της ερημου παροτι γυρω γυρω υπηρχαν τοσα νησια με πολυ καλυτερο κλημα. Τελικα δικαιωθηκα που περιμενα αφου ειδα πολλοι καβαλαρηδες να ερχονται προς το πλοιο μου. Μου εμοιαζε λες και ολοκληρο το ιππικο του νησιου να ερχοταν προς το μερος μου! | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 12:52 pm | |
| Τους παρατηρουσα οση ωρα πληισαζαν και ολοι ηταν ντυμενοι με τον ιδιο τροπο. Φορουσαν μια κουκουλα και ενα μακρυ ενδυμα, σαν φορεμα ηταν, που καλυπτε ολο το σωμα τους. Μολις εφτασαν στα 10 μετρα απο το πλοιο μου σταματησαν. Ενας με πληισασε πιο πολυ απο τους αλλους και εφτασε μεχρι ακριβως μπροστα μου! Αναμφιβολα ηταν ο αρχηγος τους. Οταν σταματησε μου ειπε: - Φορτωσε το εμπορευμα σε αυτο το καρο και επειτα καβαλα το κι εσυ και ελα μαζι μας! με αυστηρο υφος. Ηταν τοσοι πολλοι που και να ηθελα να τους φερω αντιρρηση δεν ηξερα απο που να αρχισω και που να τελειωσω, σε περιπτωση μαχης. Ετσι ανεβηκα στο πλοιο και κουβαλησα τα 2 κιβωτια με τα οπλα μεχρι το καρο. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 1:14 pm | |
| Πριν ανεβω στο καρο μυ πεταξε ενα απο αυτα τα περιεργα κοστουμια ο αρχηγος τους και μου ειπε: - Φορεσε το. Εγω θυγμενος του αντιμιλησα: - Γιατι να φορεσω αυτη την βλ***α?? - Η ερημος ειναι ζεστη! Κινδυνευεις με εγκαυματα! απαντησε καθως απομακρυνομουν. Τωρα καταλαβα για ποιο λογο το φορουσαν ολοι αυτο. Ετσι το φορεσα κι εγω και ανεβηκα στο καρο. Οι υπολοιποι αρχισαν να φευγουν απο το λιμανι, υστερα απο εντολη του καπετανιου τους. Με ενα χτυπημα στα αλογα που τραβουσαν το καρο, ξεκινησα να ακολουθω τους αλλους. Προχωρουσαμε για αρκετη ωρα και η ζεστη ηταν πολυ εντονη. Καποια στιγμη αποφασισα οτι ετσι οπως ημουν πισω απο ολους θα καταφερνα να τους την φερω. Αφησα τα αλογα να προχωρανε και εγω σιγα σιγα ανεβηκα στο πισω μερος του καρου και εβγαλα απο μεσα 2 οπλα. Αρχισα να συμεδευω εναν εναν τους καβαλαρηδες μπροστα μου με την σειρα που βρισκονταν, απο πισω προς τα μπροστα! | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 3:04 pm | |
| Μεχρι να καταλαβουν τι γινοταν ειχαν πεσει κατω καμια 20αρια απο αυτους. Εμεναν αλλοι τοσοι περιπου. Σταματησαν ολοι και με κοιταξαν. Σταματησα κι εγω και κατεβηκα απο το καρο. - Γιατι το εκανες αυτο? Ξερεις ποιοι ειμαστε εμεις? Επαναστατες! Εμεις εχουμε μια πολιτικη! Οποιος σκοτωνει δικους μας ειναι εναντιον μας. Εσυ σκοτωσες δικους μας οποτε εισαι εναντιον μας! - Πειτε το απο την αρχη! Δεν ηξερα ποιοι εισαστε! ειπα προσπαθοντας να δικαιολογηθω. - Δεν ηξερες! Δεν ρωταγες? ειπε και ολοι γελουσαν σιγανα. Επειτα μου ειπε: - Δωσε τα οπλα και δινε του απο εδω! Δεν θελω ουτε να σε βλεπω στα ματια μου! - Δεν θα ξεμπερδεψετε τοσο ευκολα απο εμενα! ειπα και τοτε κοιτοντας με με ενα πολυ αυστηρο βλεμμα μου ειπε: - Αυτα τα οπλα θα χρησιμοποιηθουν για τον πολεμο εναντιον της παγκοσμιας κυβερνησης! Εσυ δεν θες να πεσει, Teo? Η νομιζεις οτι ειμαστε τοσο χαζοι ωστε να μην καταλαβουμε ποιος εισαι? | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 3:05 pm | |
| Εκεινη την στιγμη τα εασα! Δεν περιμενα να εχουν ανακαλυψει ποιος ειμαι. Ομως σνηλθα γρηγορα και του ειπα: - Επειδη ειστε επαναστατες δεν σημαινει οτι πρεπει να βαζετε σε κινδυνο την ζωη τοσων ανθρωπων για να συντηρησετε τον πολεμο σας απεναντι στην παγκοσμια κυβερνηση. - Αφου δεν υπαρχει αλλος τροπος δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο! - Λαθος! Δεν υπαρχει αλλος Ευκολος τροπος θες να πεις... απαντησα. - Αφου δεν μπορω να σου βαλω μυαλο τοτε δεν υπαρχει αλλη λυση απο το να σε πολεμησουμε. - Δεν υπαρχει αλλη λυση η ετσι σας κανουν οι ανωτεροι σας να πιστευετε? Πφφ... Γιατι χαλαω τσαμπα σαλιο! Αφου ο,τι και να πω, τις μ******ς που σας λενε θα κανετε παλι! Καλυτερα να την κανω απο εδω! ειπα και αφου χτυπησα το αλογο, αρχισα να απομακρυνομαι. Αμεσως οι 20 επαναστατες με ακολουθησαν. Με πλησιαζαν με γοργους ρυθμους, λογω του καρου. Ετσι πηδηξα πανω στο αλογο και εκοψα τα λουγια που το κρατουσαν μαζι με το αλογο. Τα ξυλα που ηταν δεμενα τα λουιρα "βρηκαν" στην αμμο και εκεινο εκανε 2 τουμπες στον αερα και επεσαν τα κομματια του και πολλα οπλα πανω στους επαναστατες, βγαζοντας τους μισους εκτος συνεχειας του κυνηγητου. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 3:06 pm | |
| Οι υπολοιποι συνεχισαν απτοητοι. Μετα απο αρκετη ωρα πυροβολισμων και κυνηγητου, φτασαμε στο λιμανι. Οσοι κατοικοι μας εβλεπαν το εβαζαν στα ποδια. Οταν εφτασα κοντα σστο πλοιο σταματησα, γιατι αν πλησιαζα κι αλλο υπηρχε ο κινδυνος να του προκληθουν μεγαλυτερες ζημιες απο οτι ειχε ηδη. Ετσι κατεβηκα απο το αλογο και τους επιτεθηκα, αφου δεν μπορουσα να κανω και τιποτα αλλο. - Ittoryu Nigiri! φωναξα κανοντας μια βαθεια πληγη σε εναν απο αυτους. Τον επιασα και τον πεταξα πανω σε ενα αλλο που με πληισαζε. Ετσι οπως εκεινος εχασε την ισορροπια του, τον εκοψα στα 2, γεμιζοντας το πατωμα με αιματα και εντερα. Ενας οπως ετρεχε πατησε πανω σε αυτα και γλυστρησε. Οπως επεφτε πεταχτηκα κι εγω απο πανω του και τον καρφωσα με δυναμη στο στομαχι. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Τρι Ιαν 25, 2011 3:07 pm | |
| Με 7 ακομα ατομα ζωντανα ειχα αρκετη δουλεια ακομα. - Supa supa nooo.... Tatsumakiiii!!! φωναξα οπως 3 ατομα ερχονταν με την μια καταπανω μου και κανοντας μια περιστροφικη κινηση και οι 3 βρεθηκαν να εχουν κοψιματα που δεν θα τους επετρεπαν να ξανα σηκωθουν απο το πατωμα. Μετα απο αυτο το τελευταιο ειχα βρεθει πολυ κοντα στην θαλασσα, ακριβως διπλα σε μια αλλη βαρκα. - Μην νομιζεις οτι θα την γλυτωσεις τοσο ευκολα! ειπε ο αρχηγος τους ο οποιος μεταμορφωθηκε σε αλογο και μου επιτεθηκε. Με τις οπλες του με εσπρωξε για να πεσω στην θαλασσα, αλλα επεσα πανω στην βαρκα που υπηρχε σε εκεινο το σημειο. - Ειμαι κ***φαρδος! Τι να κανουμε? του ειπα γελοντας και ορμηξα καταπανω του και με τα 2 μου χερια σε μορφη λεπιδας. Ετσι οταν προσγειωθηκα παω του τον καρφωσα στο στηθος, οπως ηταν σε αλογισια μορφη και επειτα επεσε κατω σε ανθρωπινη μορφη χλιμιντριζοντας. Οταν οι αλλοι ειδαν μεχρι και τον αρχηγο τους σε τετοια κατασταση τρομαξαν και το εβαλαν στα ποδια. Λαχανιασμενος στεκομουν πανω απο το πτωμα του αρχηγου τους και σκεφτομουν την επομενη κινηση μου. Δεν μπορουσα να μεινω αλλο στο νησι αφου σιγουρα θα δεχομουν την επιθεση των επαναστατων του νησιου. Ετσι αποφασισα οτι θα ηταν ωριμο να απομακρυνθω απο εδω. Ανεβηκα στο πλοιο και εφυγα οσο πιο γρηγορα μπορουσα απο το νησι. | |
|
| |
WorstΑdmin Civilian
| Θέμα: Απ: Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] Παρ Ιαν 28, 2011 7:34 am | |
| Όνομα: Messi D. Teo Haki Points: - Player of the Week Points: 6 Beli: 21,000 Bounty/Fame Points:+3,500,000 Post:3400 | |
|
| |
| Το Puzzle Island και το στεκι των επαναστατων[Τελος] | |
|