.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Αρχή] Εξερεύνηση πουλιών

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

[Αρχή] Εξερεύνηση πουλιών Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Αρχή] Εξερεύνηση πουλιών   [Αρχή] Εξερεύνηση πουλιών I_icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 1:19 am

Μόλις τελείωσα την μάχη με το Boss και ξεκίνησα να πάω στο Big Bird Island για να κάνω την αποστολή που ζήτησα.Μπήκα στην βάρκα μου και ξεκίνησα.Όμως είχα ξεχάσει κάτι σημαντικό...Τρόφιμα.Δεν είχα τίποτα να φάω, έτσι αποφάσισα να γυρίσω πίσω να πάρω τρόφιμα για το ταξίδι.Δεν είχα πολύ από την ακτή για αυτό και γύρισα αλλιώς δεν θα γυρνούσα.Αν και ο πατέρας μου μου είχε πει ότι όταν θα ξεκινήσω ένα ταξίδι να μην γυρίσω πίσω ότι και αν ξέχασα να συνεχίσω και όταν φτάσω στον προορισμό μου και κάνω αυτό που είναι να κάνω τότε ας γυρίσω.Έτσι αποφάσισα να μην γυρίσω και συνέχισα χωρίς φαΐ. :[mEllefson]:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Εξερεύνηση πουλιών   [Αρχή] Εξερεύνηση πουλιών I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 6:18 am

Εκείνη την ημέρα είχε πολύ ήλιο.Το νερό μου τελείωσε και φαΐ δεν είχα.Δεν άντεχα και παρακαλούσα για ένα θαύμα.Ευτυχώς ήρθε η νύχτα και χαλάρωσα λίγο.Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ αλλά ακούγοντας τις φάλαινες να τραγουδάνε κοιμήθηκα.Την επόμενη μέρα είχε περισσότερη ζέστη από την προηγούμενη.Ήταν ανυπόφορα δεν άντεχα.Έριξα λίγο θαλασσινό νερό στην μούρη μου αλλά εξατμιζόταν γρήγορα.Αυτές οι δύο μέρες ήταν ανυπόφορες.
Roronoa Zoro_
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Roronoa Zoro_

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Εξερεύνηση πουλιών   [Αρχή] Εξερεύνηση πουλιών I_icon_minitimeΤετ Φεβ 09, 2011 4:10 am

Στο ξημέρωμα με ξυπνάει ένας δυνατός θόρυβος.Κοιτάω στον ουρανό και βλέπω μαύρα σύννεφα που αρχίσανε και ρίχνανε βροχή.Τελικά έβλεπα από μακριά το νησί.Κόντευα.Είχα μόνο λίγα μέτρα από το νησί αλλά εκείνη την στιγμή φύσηξε ένας δυνατός αέρας και με δυσκόλεψε λίγο στο να κουμαντάρω την βάρκα αλλά ευτυχώς έφτασα ακέραιος.Ξημέρωνε και τα ζώα άρχισαν να ξυπνάνε αλλά ακόμα δεν είδα κανένα από αυτά τα πτηνά που αναζητώ έτσι συνέχισα τον δρόμο μου.

[Αρχή] Εξερεύνηση πουλιών
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Προπόνηση στο νησί των μεγάλων πουλιών! [Τέλος]
» Το νησι των μεγαλων πουλιων: Το πληρωμα μεγαλωνει[Τελος]
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχή - Παρελθόν] Η αρχή μιας νέας ζωής
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: