| Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 5:17 am | |
| έπλεα 2 μέρες με το καινούργιο μου πλοίο και συνεχεία κάτι έβλεπα και το θαύμαζα *_* - αυτό είναι τέλειο!!!! ουάου έχει κανόνια πότε μου δεν είχα κανόνια *_* όμως επειδή είχα φηγοί βιαστικά από το τελευταίο νησί που είχα αγκυροβόληση δεν είχα προλάβει να πάρο προμήθειες έτσι είδα στον χάρτη το νησί organ που ήταν κοντά μου και έτσι αποφάσισα να πάω να προμηθευτώ κάτι από εκεί πέρα - ωραία στο organ θα πάω μονό 5 ώρες μακριά μου είναι βεβαία αν συνεχίσω να έχω καλο άνεμο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Δευ Ιαν 24, 2011 8:37 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 5:32 am | |
| ταξίδεψα για 2 ώρες ο ουρανός ήταν καθαρός και εγώ είχα ανεβεί στο κατάρτι και έψαχνα μήπως έβλεπα το νησί από μακριά καθώς κοιτούσα το κιάλι μου έπεσε πάνω σε ένα goldship ένα από τα πλοία της κυβέρνησης που μεταφέρει τους φόρους που έχουν πάρει από κάτοικους νησιών - αυτή είναι η τυχερή μου μέρα σπάνια βλέπει κάννης ένα τέτοιο πλοίο συνήθως πάνε κριμένα... ωραία ήρθε η ώρα να μαζέψω και εγώ μερικά μπέλλη να τα κλέψω από τους πλούσιους και να τα δώσω στους φτωχούς έμενα δηλαδή xaxaxaxa πήδηξα από το κατάρτι και προσγειώθηκα διπλά στο τιμόνι και εκεί έστριψα το πλοίο και άρχισα να κυνηγό το goldship | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 5:45 am | |
| το ακολούθησα για 10 λεπτά χωρίς να με καταλάβουν όταν όμως με κατάλαβαν άμεσος μην σειρήνα άρχισε να ακούγεται από το πλοίο τους και μετά ο ουρανός άρχισε να βρέχει μπάλες κανονιού - xaxaxa αυτήν την φορά θα μιλήσουν τα κανόνια μας... ωραία ας πάω να δοκιμάσω και τα δικά μου κανόνια ξεκίνησα να τους πετάω και εγώ και αυτή εγώ όμως είχα ένα μπόνους γιατί κάθε φορά που μια μπάλα πήγαινε να με χτυπήσει έριχνα ένα κύμα φωτιάς όπου την έλιωνα όταν είδα ότι δεν τα κατάφερνα και τόσο καλά με τις δίκες μου μπάλες κανονιού άρχισα να δημιουργό μπάλες φωτιάς από το σώμα μου και της πέταγα στο πλοίο τους - αυτές μάλιστα αυτές βρίσκουν στόχο μια χαρά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 6:49 am | |
| καθώς έριχνα τις μπάλες φωτιάς συνειδητοποίησα κάτι ότι άμα βούλιαζα το πλοίο θα έχανα τον θησαυρό έτσι άρχιζα να πλησιάζω το πλοίο τους αποκρουοντας τις μπάλες τους με τις μπάλες φωτιάς μου μόλις όμως είδαν ότι τους πλησίαζα σταμάτησαν να μου ρίχνουν με τις μπάλες και φόρτωσαν τα κανόνια τους με καμάκια όταν άρχισαν να μου ρίχνουν δοκίμασα ξανά να τα αποκρούσω με τις μπάλες φωτιάς αλλα τα καμάκια τους διαπερνούσαν τι μπάλες φωτιάς μου όταν είδα ότι η μπάλες μου ήταν πια άχρηστες διμιοργισα μπροστά από το πλοίο μου ένα τείχος φωτιάς με αποτέλεσμα όταν τα καμάκια την ακουμπούσαν έλιωναν πριν προλάβουν να ακουμπήσουν το πλοίο μου | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 7:03 am | |
| αφού η marine είδαν ότι ούτε αυτό με σταμάτησε και ότι ακόμα συνέχιζα και τους είχα πλησίασι επικίνδυνα ξεκίνησαν να ρίχνουν στον αέρα μπάλες καπνού με αποτέλεσμα να γεμίσουν όλο το μέρος με καπνό και έτσι να τους χάσω από το οπτικό μου πεδίο εγώ όμως δεν σταμάτησα ουτε εκεί άμεσος δημιούργησα μια σύριγγα φωτιάς όπου μπήκα μέσα με το πλοίο μου δεν άργησε και πόλη μετά από αυτό που είδα το goldship ακριβώς διπλα μου άρχισα να σκαρφαλώνω μέχρι πάνω όταν τελικά ακούμπησα το ροδή μου στο κατάστρωμα είδα ότι ήταν γεμάτο με καπνό και κανεις δεν με είχε πάρει είδηση -ωραία ας παο κρυφά να πάρο τον θησαυρό και να φύγω από εδώ πέρα χωρίς να παλέψω | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 7:14 am | |
| καθώς προχωρούσα προς την πόρτα ξαφνικά ένας δυνατός αέρας φύσηξε και καθάρισε όλο το μέρος από τον καπνό μετά κάποιος φώναξε - ανόητη είναι πάνω στο πλοίο μας πιάστε των τώρα όλοι η marine γύρισαν και μόλις με είδαν άμεσος με περικύκλωσαν και άρχισαν να μου επιτίθονται μεταμόρφωσα ollo μου το σώμα σε φωτιά και οποιος με χτυπούσε πετούσε σπίθες φωτιάς σε άλλους και τους έκαιγε μετά δημιουργούσα κύματα φωτιάς και χτύπαγα τον έναν μετά τον άλλον είχα δημιουργήσει μια τόσο υψηλή θερμότητα γύρο μου και έτσι κάννης δεν με πλησίαζε για να με χτυπήσει αυτό το συνέχισα μέχρι που για ακόμη μια φορα ένας δυνατός άνεμος φύσηξε και έσβησε όλες της φωτιές στο πλοίο | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 7:25 am | |
| μετά πίσω από τους marine άκουσα κάποιον να φωνάζει - ώστε είσαι η φωτιά μικρέ ελπίζω να ξέρεις πως χωρίς τον αέρα δεν είπαρχοι φωτιά - e ποιος το είπε αυτό φανερώσου - εδώ είμαι... είμαι ο αέρας είμαι παντού - τη ανοησίες είναι αυτές που λες... χωρίς να προλάβω να πω τίποτα άλλο ξαφνικά δημιουργείται μια μπάλα κενού αέρος γύρο μου και έσβησε όλοι μου η φωτιά και με εμπόδιζε να αναπνεύσω καθώς ήμουν κάτω και χαροπάλευα να αναπνεύσω ένας τύπος με έπιασε από τον γιακά και με σήκωσε στον αέρα εκεί μου είπε - λοιπόν τώρα κατάλαβες τη ανοησίες λέω είμαι ο αέρας δεν έχεις που να κρυφτείς xaxaxaxaxa | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 7:36 am | |
| εκείνη την στιγμή μονο ένα πράγμα σκέφτηκα έτσι τον πιάνο από τον σβέρκο και τον φιλάω στο στόμα για να πάρο μέρος από τον αέρα του μόλις το κατάφερα αυτό του ρίχνω μια φλογισμένη γροθιά στο πρόσωπο και τον πετάω στο πάτωμα του πλοίου μόλις τον χτύπησα ο αέρας επέστρεψε στην θέση του και εγώ είχα και πάλι της δύναμης μου χωρίς να χάσω χρόνο έτρεξα πάνω του για να τον χτυπήσω αλλα αυτός μεταμορφώθηκε σε αέρα και εξαφανίστηκε μετά άρχισε να μου μιλάει - χάχα πως θα χτυπήσεις καθ που δεν βλέπεις - θα σου δείξω εγώ πως φιλε μου άρχισα να πετώ μπάλες φωτιάς σε όλο το πλοίο αλλα αυτές πριν ακουμπήσουν το πλοίο έσβηναν δεν μου ερχόταν καμια ιδέα εκείνη την στιγμή | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 7:45 am | |
| καθώς πετούσα της μπάλες ο marine μου είπε για μια ακόμη φορα - αρκετά ανόητε με κούρασες και για μια ακόμη φορα δημιούργησε μια μπάλα καινού αέρος εγώ εκείνη την στιγμή τότε μάζεψα όλο τον αέρα που βρισκόταν στα πνευμονία μου και δημιούργησα μια σήραγγα φωτιάς ισα που πρόλαβε να περάσει την μπάλα και να ακουμπήσει τον αέρα τότε δημιουργό έναν στρόβιλο φωτιάς που τα τραβούσα όλα προς το μέρος μου η marine που έμπαιναν μέσα ψήνονταν απευθείας δεν σταμάτησα μέχρι που έκαψα και τον τελευταίο marine πάνω στο πλοίο όταν σταμάτησα άρχισα να ακούω και πάλι αυτόν τον τύπο να μιλάει - είσαι πιο δυνατός από ότι πίστευα αλλα και πάλι εμενα δεν μπορείς να με σκοτώσεις βρίσκομαι παντού πάνω σου από κάτω σου | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 7:51 am | |
| - ξέρεις κάτι δεν είναι ανάγει να σε δω για να σε χτυπήσω ακόμα και ο αέρας μπορεί να καεί για αυτό κόρης αέρα η φωτιά δεν ύπαρχοι χωρίς τον αέρα γιατί η φωτιά καίει τον αέρα για να υπάρξει αυτό θα κάνω και εγώ τώρα σε εσένα ανόητε - πως τη τη είναι αυτά που λες πως θα το κανεις αυτό τώρα θα δεις δημιουργεί μια μπάλα κενού αέρα και πάλι σε εμενα αλλα εγώ πρόλαβα να μπω σε ένα επόμενο στάδιο της δύναμης μου και έτσι μεταμορφώθηκα σε άνθρωπο φωτιάς όπου ξεπέρασα την μπάλα του και μόλις βγήκα έξω από την μπάλα του όλος ο αέρας σε ακτίνες χιλιομετρων πήρε φωτιά ο αέρας εκεί πέρα δεν υπήρξε και μια τεραστια έκρηξη ακολούθησε μετά η οποια κατέστρεψε το πλοίο τον marine εγώ όμως κατάφερα να πηδήξω στο πλοίο μου πριν αυτό βουλιάξει | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 7:59 am | |
| - κρίμα έχασα όλον τον θησαυρό αλλα τη να κάνω θα ζήσω άλλη μια μέρα σαν φτωχαδάκι συνέχισα το ταξίδι μου μέχρι που επιτέλους είχα φτάσει στο νησί organ μόλις έριξα την άγκυρα του πλοίου μου στο λιμάνι άρχισα να τρέχω προς την πόλη στην άρχει δεν μου φάνηκε περίεργο αλλα όσο πιο μέσα έφτανα στην πόλη είδα ότι δεν υπήρξε ίχνος ανθρώπων και σε μια φάση που πέρασα ένα σπίτι είδα ότι μια ολόκληρη σειρά από σπίτια είχε καταστραφεί - μάτι έγινε εδώ πέρα μάχη ?? προχώρησα άλλο λίγο μέχρι που άκουσα έναν ηχώ κανονιού δεν ήταν συνηθισμένο όμως αυτό μου κούφανε τα αφτιά ήταν πόλη δυνατό ύστερα άρχισα να ψάχνω από που είχε έρθει αυτός ο ήχος δεν είδα τίποτα εκτος από ένα μέρος που έβγαζε καπνό - από εκεί πρέπει να ήρθε εκεί θα παο | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 8:14 am | |
| έκανα δυο βήματα και ξαφνικά μια τεραστια σκιά με κάλυψε μόλις σήκωσα το κεφάλι μου είδα μια τεραστια μπάλα κανονιού να έρχεται κατά πάνω μου άμεσος άρχισα να τρέχω για να την αποφύγω ευτυχώς κατάφερα να απομακρυνθώ αρκετά αλλα αυτή όταν ακούμπησε κάτω άρχισε να κυλάει και να καταστρέφει όλα τα σπίτια της πόλης - μα καλά ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό ?? δεν πειράζει θα το μάθω γρήγορα άρχισα να τρέχω προς το σημείο που είχα δει τους καπνούς καθώς έτρεχα συνεχεια αυτές η τεράστιες μπάλες πέταγαν από πάνω μου και κατάστρεφαν τα σπίτια της πόλης | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 8:21 am | |
| μετά από πόλη τρέξιμο κατάφερα και έφτασα σε μια πλαγια βουνού λίγο πιο έξω από την πόλη εκεί πέρα άκουγα μονο έναν τύπο να φωνάζει - piirrr/piirrr/piirr είχα μεγάλη απορία να δω ποιος ευθυνόταν για αυτήν την καταστροφή έτσι άρχισα να σκαρφαλώνω στην πλαγια, ύστερα από μερικά λεπτά σκαρφαλώματος κατάφερα να ανεβώ εκεί πέρα είδα πόλους ανθρώπους δεν μου φάνηκαν καθόλου για pirates η καθ τέτοιο παντού είχε κάτι τραπέζια με χάρτες σχεδιασμού έτσι πήγα σε έναν τύπο και τον ρώτησα - μα καλά τι συμβαίνει εδώ πέρα γιατί καταστρέφεται την πόλη - την καταστρέφουμε γιατί πάνω της θα χτίσουμε μια νέα πόλη με την χορηγία της κυβέρνησης γιατί θα χτίσει και μια από της μεγαλύτερες βάσης τον marine σε αυτό το νησί | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 8:27 am | |
| όλες μου η απορίες τότε είχαν λήθη και έτσι είπα να κάτσω λήγω αώμα εκεί πέρα και να παρακολουθήσω την καταστροφή μιας τεραστιας πόλης ήταν τρομαχτικό το τη μπορούσαν να κάνουν αυτές η τεράστιες κανονιο μπάλες μονο μια μπορούσε να καταστρέψει ένα τεράστιο μέρος της πόλης καθώς παρακολουθούσα την καταστροφή είδα πίσω μου ένας στρατός marine να έρχεται και έτσι εγώ πήγα και κρύφτηκα μέσα στο πλήθος ανθρώπων που ήταν εκεί και παρακολουθούσε και αυτό την καταστροφή έκατσα κριμένος μέχρι την στιγμή που άκουσα κάποιον να λέει - e πιάνου είναι το πλοίο στο λιμάνι δείχνοντας το δικό μου πλοίο - δεν με νοιάζει εμis είχαμε βάλει χάρτη κατεδάφισης να μην το είχε αφήσει εκεί πέρα συνεχίστε βυθίστε το | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Δευ Ιαν 24, 2011 8:35 am | |
| είδα να βάζουν φωτιά στο φιτίλι του κανονιού και άμεσος μου πετάχτηκαν τα ματια έξω θα κατάστρεφαν το πλοίο μου που μόλις το είχα πάρει έτσι είπα - marine ξε marine δεν θα αφήσω το πλοίο μου έτσι βγήκα από το πλήθος και άρχισα να τρέχω φωνάζοντας - oxiiiiiiiii αλλα ήταν πολύ αργά το φιτίλι είχε καεί όλο έτσι πηδάω στον αέρα ανάβω το πόδι μου και ρίχνω μια κλοτσιά στο κανόνι αυτό άμεσος αλλάζει μεριά και ρίχνει την μπάλα σε άλλο σημείο μόλις με βλέπουν η marine λένε - e αυτός δεν είναι ο alucard καταζητείται πιάστε τον δεν είχα ορέξεις και έτσι άρχισα να τρέχω μακριά από τους marine έτρεξα σχεδόν σε όλοι την πόλη μέχρι που κατάφερα να φτάσω στο πλοίο μου και άνοιξα πανιά εκεί γλίτωσα από τους marine γιατί δεν είχαν πλοίο για να με ακολουθήσουν | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] Πεμ Ιαν 27, 2011 10:25 am | |
| Όνομα: Alucard Haki Points: 0 Player of the Week Points: 2 Beli: 10.000 Bounty: 2.000.000 Post: 15 -> 3.000
Παρατηρήσεις: Μην βάζεις άτομα με φρούτα που έχουν παίκτες του παιχιδιού μας. Επίσης, δεν μπορείς να βάζεις πράγματα που δεν υπάρχουν στο one piece, από την στιγμή που δεν έχουν δείξει κάτι τέτοιο δεν μπορείς εσύ να γράψεις ότι υπάρχει. | |
|
| |
| Alucard και η κατεδαφηση του μπαμπι [ΤΕΛΟΣ] | |
|