.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}

Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:33 am

στο προηγούμενο ταξίδι μου είχα ακούσει για ένα τρομερό γλέντι κρασιού που γινόταν στο νησί Micqueot της north blue έτσι είχα αποφασίσει να παρευρεθώ σε εκείνο το γλέντι
ταξίδευα εδώ και 3 ατέλειωτες μέρες από την east blue στην north blue για να βρεθώ εκεί πέρα τουλάχιστον 2 μέρες πριν αρχίσει το γλέντι
μόλις είχα μπει στα νερά της north blue και άμεσος η θάλασσα έδειξε της διάθεσης της προς τα εμενα μια τρομερή καταιγίδα που πήγαινε το πλοίο μου μια πάνω μια κάτω τα κύματα το χτύπαγαν με τρομερή δύναμη αλλα ευτυχώς το σκαρί του πλοίου μου ήταν αρκετά γερο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Τετ Ιαν 26, 2011 12:47 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:34 am

έτσι ξαφνικά όπως ήρθε αυτή η καταιγίδα έτσι και έφυγε όταν βγήκα έξω από την καμπίνα μου τότε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο υπήρξε στον ουρανό και η θάλασσα γυάλιζε πιο πόλη από ποτε αλλα δεν είχα χρόνο για να την θαυμάσω γιατί μια γιορτή με περίμενε άνοιξα ξανά τα πανιά και το πλοίο μου άρχισε και πάλη να κουνιέται
ξαφνικά από το πλοίο μου άρχισα να ακούω κάποιον να γελάει και μετά να μου λέει
- πρέπει να είναι η τυχερή μου μέρα ο alucard θα πλουτίσω από την σύλληψη σου
- e ποιος είναι εκεί πέρα ξέρεις ότι δεν πρέπει να ανεβαίνεις στο πλοίο κάποιου χωρίς να σου το πει αυτός γιατί μετά ύπαρχοι ένα μικρό θεματάκι

- εγώ πηγαίνω όπου θέλω και ανεβαίνω όπου θέλω ειδικά σε έναν πειρατή
- πόλη ωραία τότε φανερώσου μην κάθεσαι στης σκιές βγες και αντιμετώπισε με
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:35 am

τότε μπροστά μου εμφανίζεται ένας τύπος που κρινόταν πίσω από το κατάρτι και μου λέει
- όταν τελειώσω μαζί σου θα σε παραδώσω στους marine και θα πάρο την αμοιβή για το κεφαλή σου
- ώστε είσαι ένας bounty hunter...αλήθεια τη σε κάννη να πιστεύεις ότι θα με πιάσεις δεν ξερής τη έχω κάννη και έχει ανεβεί το bounty μου τόσο ψιλά

- ότι και να έχεις κάνει δεν με ενδιαφέρει εγώ θα σε πιάσω όπως έχω πιάσει και άλλους σαν εσένα ξέρεις το βρίσκω πόλη διασκεδαστικό
ξαφνικά καθώς μιλάγαμε το σώμα του αρχίζει να αλλάζει γινόταν πιο σωματώδης στην άρχει και μετά άρχισε να μεταμορφώνεται σε αρκούδα και μετά μου είπε
- καιρός για μάχη μην μιλάς άλλο

- ξέρεις θα σε πέταγα στην θάλασσα πριν αλλα τώρα θα σου δώσω μια βάρκα για να φυγής από εδώ πέρα μονος σου δεν αξίζει να πεθάνεις
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:36 am

- είπα αρκετά τα λόγια alucard
βγάζει τότε τα δυνατά νύχια της αρκούδας κτυπάει το πάτωμα του καταστρώματος και βγάζει μια σανίδα, μόλις τον βλέπω να το κάννη αυτό τα ματια μου πήρανε φοτια και αρχίζω να τρέχω κατά πάνω του και άρχισα να τον χτυπάω με της γροθιές μου δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω της δύναμης μου μην έκαιγα το πλοίο μου

τον βαρούσα και με βαρούσε βεβαια εγώ δεν πάθαινα και τίποτα επειδή με χτύπαγε με τα νύχια του και αυτά περνούσαν από μέσα μου σε μια φάση που του ρίχνω μια στο σαγόνι και κάννη πίσω του λέω
- σου μυρίζει καθ καμένο... a ναι η γούνα σου έχει πάρει φωτιά σε παρακαλώ σβηστή γιατί μου βρομίζεις το πλοίο

- pff pff εσύ σε λίγο θα πάρεις φωτιά αφού σε σκοτώσω θα σε ρίξω στα καύσο ξυλα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:36 am

- τελικά είσαι πιο χαζός από ότι πίστευα δεν ξέρεις τίποτα για εμενα δεν έχεις αναρωτηθεί μέχρι τώρα γιατί έχει πάρει φωτιά η γούνα σου... θα σου πω εγώ είμαι η φωτιά η ίδια
έτρεξα πάνω του για να τον χτυπήσω αλλα αυτός με μπλοκάρει με το ξερή του αλλα εγώ συνεχίζω να τον πιέζω μέχρι που τα καταφέρνω τον πιάνω από το σώμα όπου τον σήκωσα στον ουρανό και του λέω
- αρκετά παίξαμε ανέβηκες στο πλοίο μου το κατάστρεψες και με πρόσβαλες αυτό σημαίνει θάνατος
έτσι όπως τον είχα από πάνω μόυ δημιουργό ένα κύμα φωτιάς όπου του λαμπάδιασα την τρίχα του χωρίς να κάψω το πλοίο μου, αφού τον είχα αποτελείωση πετάω το σώμα του στην θάλασσα λέγοντας
- έπρεπε να με είχες ακούσει όταν σου έδωσα την ευχέρεια να φυγής αλλα όχι έπρεπε να κάννης τον ήρωα τον marine
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:37 am

αφού είχα ξεπαστρέψει ακόμα ένα απόβρασμα και ψώνιο από την κοινωνία συνέχισα τον δρόμο μου για το νησί με το καλύτερο κράση
προχώρησα μερικές ώρες αλλα είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει έτσι έδεσα το πλοίο μου και πήγα για να κοιμηθώ από την κούραση ο ύπνος με πήρε άμεσος
την άλλη μέρα που σηκώθηκα βγήκα έξω και ξεκίνησα το πλοίο μου χωρίς να χάσω λεπτό εκείνη η μέρα κύλησε γρήγορα και πριν σκοτεινιάσει είχα αρχίσει να βλέπω το νησί
όταν είχε σκοτεινιάσει πλήρως εγώ είχα καταφέρει να μπω στο λιμάνι και εκεί πέρα αφού έδεσα το πλοίο μου πήγα και έπεσα για ύπνο στην καμπίνα μου
έξω από το παράθυρο μου έβλεπα πυροτεχνήματα αλλα ήμουν πόλη κουρασμένος για να βγω έξω έτσι συνέχισα να τα βλέπω μέχρι που με πήρε ο ύπνος
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:37 am

το πρωί όταν άνοιξα τα ματια μου πήγα και ετοιμάστηκα άμεσος και μετά βγήκα έξω και άρχισα να περπατώ στην πόλη εκεί πέρα ήρθε ένας τύπος και μου είπε
- ξένε καλοσοσρισες στην πόλη μας για την γιορτή κρασιού ήρθες έλα πάρε pies ένα ποτήρι μαζί μου και μετά έλα να μας βοηθήσεις χρειαζόμαστε χερια

- πόλη καλά ευχαρίστως να βοηθήσω
αφού ήπια το ποτήρι άσπρο πάτο ξεκίνησα να βοηθάω σε ότι με χρειάζονταν
όλην την ώρα άκουγα
- alucard ερχεσέ λήγω εδώ,,, alucard μετά έλα και από εδώ

αλλα δεν παραπονιόμουν γιατί θα έπινα πόλη κράση τσάμπα
συνεχίσαμε της εργασίες μέχρι που έδυσε ο ήλιος μετά όλοι αποχώρησαν στα σπίτια τους για να ετοιμαστούν
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:38 am

λίγο πριν φύγω ο δήμαρχος της πόλης μου είπε
- e alucard έχεις ρούχα για την γιορτή αν θες έλα να σου δανείσω εγώ

- ευχάριστο πόλη ερχομέ
όχι πως δεν είχα ρούχα αλλα δεν ήθελα να τα λερώσω
έτσι αφού πήγα σπίτι του και άρχισα να δοκιμάζω μερικά ρούχα βρήκα το κατάλληλο
όταν πια ήμασταν όλοι μας έτοιμη βγήκαμε από το σπίτι και αρχίσαμε να προχωράμε μέχρι την πλατιά του χωριου όπου γινόταν η γιορτή
ήμασταν από τους πρώτους που φτάσαμε έτσι διαλέξαμε το τραπέζι που θα καθόμασταν
σιγά σιγά μετά άρχισε να μαζεύεται όλοι η πόλη μέχρι της δέκα το βραδυ είχαμε μαζευτεί όλοι και έτσι ο δήμαρχος έκανε μια πρώτη πρόποση
- αγαπητή μου συμπολίτες όλα αυτά τα κάναμε μαζί έτσι θα διασκεδάσουμε και μαζί πείτε και χορέψτε με την καρδια σας και του χρόνου τέτοια μέρα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:39 am

όλοι μαζί αρχίσαμε να τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας
τα μπουκάλια κρασί φεύγαν το ένα μετά το άλλο άλλη μονο πίνανε και άλλη και χορεύανε εγώ ήμουν σε αυτούς που πείναν κέφι και χαρά υπήρξε μονο
πίνανε ακόμα και τα μικρά παιδιά
- άσπρο πάτο aloucard πάμε να αδειάσουμε όλο το κελάρι μαζί έλα

δεν θυμάμαι μέχρι τη ώρα είχα κάτσει και έπινα αλλα προς το τέλος της γιορτής εγώ πήγα στην τουαλέτα και ξέρναγα όλο το ποτό μετά αφού βγήκα έκανα μερικά μετρα και έπεσα κάτω από το μεθύσι χωρίς να εστάνθο τίποτα απόλυτος το ίδιο κάναν και πόλη άλλη κάννης δεν κοιμήθηκε σπίτι του εκείνο το βραδυ
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:39 am

το επόμενο πρωί ξύπνησα από τα κλάματα και τη φωνές διαφορων ανθρώπων μόλις άνοιξα τα ματια μου είδα έναν ολόκληρο στόλο marine στην πλατιά και εμάς όλους αλυσοδεμένους ο καπετάνιος τους καθόταν σε μια καρεκλά και μόλις ξύπνησαν όλη η κάτοικοι της πόλης άρχισε να μιλάει
- ξέρετε καθ στην άρχει ήρθα να σας τα ψάλω μονο γιατί δώσατε στην κυβέρνηση ξύδι και όχι κράση αλλα μετά που είδα ότι κρίβετε και έναν καταζητούμενο αυτό πάει σε άμεση εκτέλεση
ο δήμαρχος είπε
- μα καλά τη ανοησίες λες δεν έχουμε κανέναν τέτοιο εμείς εδώ και μην κατηγορείς το κράση μας εσείς μάλλον δεν κλείσατε καλά τα καπάκια από τα βαρέλια σας
ο καπετάνιος
- πως δεν κρίβετε έναν καταζητούμενο νά τος εκεί είναι ο alucard καταζητείται για 60.000.000 μπέλλη
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:40 am

εγώ του είπα
- όχι μην τους πειράξεις δεν το γνώριζαν αυτό αστούς να φύγουν και εγώ θα έρθω χωρίς αντίσταση
ο καπετάνιος
- μα και πάλη θα έρθεις χωρίς αντίσταση ξέρω ότι είσαι ένας λόγια χρηστης φρούτου και για αυτό σου έβαλα χειροπέδες με sea stone

όταν το παρατήρησα καλλίτερα έλεγε την αλήθεια και έτσι του είπα
- σε παρακαλώ μην τους πειράξεις
χωρίς να προλάβω να τελειώσω την φράση μου ένας marine πυροβόλα μια γυναικά διπλα μου και εγώ μπαίνω στην μέση και δέχομαι εγώ την σφαίρα
- δεν θα σε αφήσω να τους πειράξεις
είχα καιρό να εστάνθο τέτοιο πόνο όπως και να δω το αίμα μου
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:41 am

αυτό που έκανα ο καπετάνιος το βρήκε διασκεδαστικό και έτσι μου είπε
- ο ώστε σου αρέσουν τα παιχνίδια alucard πόλη καλά τότε ναύτη πυροβόλησε μερικούς ανθρώπους ακόμα
τότε ο marine άρχισε να πυροβολάει τους ανθρώπους στους πρώτους εγώ πηδούσα και έτρωγα εγώ της σφαίρες αντί για αυτούς αλλα όταν με άφησαν η δύναμης μου μετά από τόσες σφαίρες έπεσα κάτω να κείτομαι αιμόφυρτος η marine δεν σταμάτησαν και συνέχιζαν να πυροβολούν και να σκοτώνουν τους ανθρώπους εγώ είχα γέμιση μέσα μου με οργή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα απόλυτος και γιατί όλο αυτό ήταν δικό μου φτεξημο ξεκινησα τότε να κλαίω και να παρακαλάω τον καπετάνιο
- σε σε παρακαλώ αστούς να φύγουν εμενα θες

- ο μα γιατί τώρα άρχισε η γιορτή δεν διασκεδάζεις
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:43 am

προσπάθησα να σηκωθώ για ακόμη μια φορα αλλα ένας marine με το πόδι του πατάει το κεφαλή μου στην γη
τελικά μετά από λίγο ο marine λέει
- τέλος αρκετά διασκέδασα σκοτώστε τους όλους πάρτε τον alucard και πάμε να φύγουμε από εδώ
όλοι η marine μπήκανε σε μια γραμμή τότε και άρχισαν να πυροβολούν τους κατοικους από το στόμα μου μονο μια λέξη βγήκε γεμάτη με πόνο και οργή
- OXIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
είχα χάση πόλη αίμα μετά από αυτό και δεν αισθανόμουν και πόλη καλά τα ματια μου ανοίγω κλείναν σταδιακά και εγώ ζαλιζόμουν η marine με σήκωσαν και άρχισαν να με οδηγούν προς το πλοίο τους
σε μια φάση άκουσα τον καπετάνιο τους να λέει
- πως αισθάνεσαι alucard που για ακόμη μια φορα απέτυχες να σώσεις κάποιον και ακόμη καλλίτερα όλο αυτό ήταν δικό σου φταίξιμο
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:43 am

εκείνη την στιγμή με την οργή που αιστανόμουν μάζεψα όλες μου της δύναμης χτύπησα τους δυο marine που με κράταγαν και άρχισα να τρέχω προς τα πάνω του
πόλη από τους marine marine πήδηξαν πάνω μου για να με σταματήσουν αλλα εγώ τους έσερνα όλους μαζί μου μέχρι που βρέθηκα μούρη με μούρη με τον καπετάνιο και του ρίχνω μια με της χειροπέδες στην κοιλιά
μετά από αυτό όλοι η marine με ρίξαν κάτω και γίνανε ένα ολόκληρο βουνό πάνω από το κεφαλή μου
εκείνη την στιγμή δημιουργό ένα τεράστιο κύμα φώτης και τους κάνω όλους αυτούς σταχτή όταν σηκώνομαι τα ματια μου είχαν πάρει φωτιές και κοιτούσα τον καπετάνιο ο οποιος είχε πέσει κάτω από την τρομάρα του και μου είπε
- μα πως ελευθερώθηκες
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:44 am

τότε του πετάω τα κλειδιά τον χειροπεδών μου στα πόδια του λέγοντας
- στα πήρα όταν σε χτύπησα αν σε είχα χτυπήσει με όλη μου την δύναμη θα ήσουν νεκρός τώρα και δεν το θέλω αυτό γιατί σκοπεύω να σε κάνω να το πλήρωσης ακριβά
τότε από πίσω του παρατακθικαν η marine και με σημάδευαν με τα όπλα τους και ο καπετάνιος όταν τους είδε γέλασε και είπε
- όχι τόσο γρήγορα πυρ σκοτώστε τον
όλοι μαζί τότε άρχισαν να με πυροβολούν αλλα η σφαίρες περνούσαν μέσα από το σώμα μου και φεύγαν και εγώ τους λέω
- όχι αυτήν την φορα... ετοιμαστείτε να καείτε στην κόλαση

τους πετάω μπάλες φωτιάς στον καθένα τους και αυτή από τον πόνο άρχισαν να τρέχουν γείρω γείρω μέχρι που καίγονται και πεθαίνουν
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:45 am

αφού είχα ξεπαστρέψει τους ναύτες άρχισα να προχωρώ προς τον καπετάνιο αυτός τότε άρχισα να παρακαλάει για την ζωή του
- όχι μην σε παρακαλώ μην το κάννης αυτό e ναι έχω γυναικα και παιδιά πολλά παιδιά σε παρακαλώ
- πως αλλάζουν η κερί έτσι πριν από λήγω σε παρακαλούσα εγώ να μην σκοτώσεις αλλα εγώ δεν παραλουσα να μην σκοτώσεις εμενα αλλα να μην σκοτώσεις τους κατοικους...αλλα ξερής καθ το χειρότερο ήταν ότι εγώ ήμουν ανήμπορος να τους βοηθήσω όσο και να το ήθελα εξαιτίας μου είναι νεκρή τώρα... λείπαμε αλλα από την στιγμή που το έκανες αυτό έβγαλες ένα τέρας από μέσα μου και έχει έναν σκοπό να σε κάννη να το πλήρωσης
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:45 am

αφού είπα αυτό που ήθελα να του πω είχε έρθει η ώρα να εκδικηθώ για τον χαμό όλον αυτόν τον ανθρώπων
τον πιάνω από το λαιμό του τον σηκώνω πάνω και μετά αρχίζω να τον πνιγώ με το ίδιο μου το ξερή
τον έσφιγγα μέχρι που το χρώμα του είχε γίνει μπλε και η ζεστασιά από πάνω του είχε φηγοί μετά πετάω το πτώμα του στην άκρη και αρχίζω να προχωρώ προς το πλοίο μου
αφού έφτασα και ανέβηκα στο πλοίο μου το ετοίμασα και άρχισα να σαλπάρω φεύγοντας γύρισα το κεφαλή μου και είπα
- γιατί όπου και να πηγαίνω φέρνω τον πόνο... λυπάμαι πόλη για το κακό που σας προξένησα αλλα προσπάθησα όσο μπορούσα για να σας σώσω
WorstΑdmin
Civilian
Civilian
WorstΑdmin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]   Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 28, 2011 7:41 am

Όνομα: Alucard
Haki Points:
Player of the Week Points: 5
Beli: 18,000
Bounty/Fame Points:+5,000,000

Alucard αιματοβαμμένο κράση [ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Alucard η αρχή και το τέλος (τέλος)
» Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]
» Alucard ο βασανιστής [ΤΕΛΟΣ]
» Alucard And the survivor [ΤΕΛΟΣ]
» Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: