.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 6:48 am

Οι μερες μετα την αποχωρηση μου απο το Dawn Island περνουσαν αστραπη γιατι σκεφτομουν συνεχεια το ποσο ομορφα ειχα περασει εκεινη την μερα.Τωρα πλεον ομως επρεπε να συγκεντρωθω και να γινω ακομα πιο δυνατος αν ηθελα να πετυχω τον σκοπο μου.Ημουν αναμεσα στο Mirror Ball και στο Big Bird Island και σκεφτηκα οτι το μερος αυτο θα ηταν πολυ καλο για προπονηση μιας και δεν κατοικουταν και δεν θα ειχα καποιον να με ενοχλησει.Ειχα ηδη καποια πραγματα στο μυαλο μου που ηθελα να τελειωποιησω πανω και φυσικα αυτο περιελαμβανε και τις επιθεσεις μου.Αλλα δεν ειχα σκοπο να παω εκει ακομα.Πηρα την πιξιδα στα χερια μου και ελενξα αν ειχα σωστη πορεια και αφου συγουρευτικα εστριψα την βαρκα μου προς το Mirror Ball.Μεχρι να φτασω σκεφτηκα οτι ηταν ευκαιρια να διαβασω περισσοτερα για αυτο στον οδηγο της East Blue....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Πεμ Ιαν 27, 2011 8:58 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 7:56 am

Μετα απο λιγη ωρα μπορουσα να δω το νησι απο μακρυα και υπολογησα να ειμαι εκει περιπου σε κανενα μισαωρο γιατι ειχα και τον ανεμο με το μερος μου.Μεχρι να φτασω εβαλα οτι ειχα βγαλει παλι στο σακιδιο μου ετσι ωστε να μην χασω χρονο οταν θα εφτανα στο λιμανι.Ευτυχως μου ειχε περισεψει φαγητο οποτε δεν θα ηταν πολλα αυτα που θα αγοραζα, αν και δεν ειχα σκεφτει ποσο θα καθομουν στο αλλο νησι για την προπονηση μου.Οποτε καλου κακου εγω θα αγοραζα και αλλα πραγματα ακομα και αν τα πεταγα.Επιπλεον δεν ηξερα αν θα μπορουσα να πιασω κανενα απο αυτα τα μεγαλα πουλια που ελεγε ο οδηγος,αλλα συγουρα θα ηταν μια ωραια προκληση.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 8:01 am

Επιτλεους αρκετη ωρα αργοτερα εφτασα στο νησι και στο λιμανι ειχε αρκετη κινηση.Οταν κοιταξα τον ουρανο καταλαβα γιατι στο νησι δοθηκε αυτη η ονομασια.Μια γιγαντια μπαλα σαν αυτες που υπαρχαν στα διαφορα κεντρα διασκεσης σε διαφορα νησια.Η χρηση της αγνωστη προς το παρον αλλα αν μου δινοταν η ευκαιρια να μαθω δεν θα με χαλαγε, αν και ημουν συγουρος οτι με την πρωτη ευκαιρια θα ρωτουσα.Υπηρχαν marine στο λιμανι για αυτο φορεσα την κουκουλα μου και μπηκα μεσα σε ενα στενο και θα πηγαινα παραλληλα στον κεντρικο δρομο για να τους αποφυγω.Αφου περασα αρκετα στενα ξαναβγηκα παλι στον κεντρικο δρομο και αρχησα να γυρευω καποιο πανδοχειο για να μεινω αποψε και μετα απο λιγα λεπτα περπατηματος βρηκα ενα και μπηκα αμεσως μεσα.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 8:09 am

Ευτυχως δεν ειχε αρκετη κινηση μεσα στο πανδοχειο και πηγα αμεσως σοτν πανδοχεα να ζητησω δωματιο ο οποιος μου εδωσε το κλειδι και μου ευχηθηκε καλη διαμονη στο νησι.Εγω τον ευχαριστησα με την σειρα μου,πηρα τα πργαματα μου και ανεβηκα στο δωματιο.Ηθελα να ξεκουραστω λιγακι αλλα ηθελα να εκμεταλευτω την μερα μου στο νησι και να μην κοιμαμε ολη μερα.Οποτε εβγαλα τα ρουχα μου για πλυσιμο και στην συνεχεια εκανα και εγω ενα μπανακι. Πηρα αρκετα Beli για τις αγορες μου και για να φαω και βγηκα παλι στο κεντρικο δρομο εχοντας παντα μαζι μου το σπαθι μου.Αφου ηξερα τι θα αγοραζα πηγα και εκανα στα γρηγορα τις αγορες μου αλλα βαριομουν να γυρησω στο πανδοχειο να τα αφησω οποτε πηγα αμεσως για να φαω μεσημεριανο.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 8:23 am

Βρηκα μια ταβερνα και πριν μπω πηρε το ματι μου για το αποψινο παρτυ του νησιου στην μεγαλη πλατεια του νησιου.Σκεφτηκα οτι θα ειχε πλακα να δω κατι τετοιο και μια ευχαριστη αλλαγη.Μπηκα μεσα στην ταβερνα και καθησα σε ενα αδιο τραπεζι που βρηκα και μετα απο λιγο ηρθε ο σερβιτορος να μου παρει παραγγελεια και αφου διαλεξα τι ηθελα εκεινος εφυγε. Συνεχως σκεφτομουν αμα ειχα ξεχασει τιποτα και μιας και ημουν εξω θα μπορουσα να το παρω αλλα ευτυχως δεν ειχα ξεχασει τιποτα.Μετα απο λιγο εφερε ο σερβιτορος την παραγγελεια μου και εγω επεσα με τα μουτρα στο φαι σε σημειο που φοβομουν μην στραβοκαταπιω.Οταν τελειωσα πηρα την πηρα μου μπυρα μου και πηγα και καθησα στο bar.Εκει καθοταν ενας νεαρος μπορει και μεγαλυτερος απο μενα και τον ρωτησα λιγα πραγματα για το νησι και εκεινος μου εδωσε τις πληροφοριες που ηθελα.Τελικα μαλλον κανενας δεν θα κοιμοταν στο νησι.....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 10:49 am

Αφου τελειωσα με την μπυρα μου πηρα τα πραγματα μου και εφυγα για το ξενοδοχειο.Θα εριχνα εναν καλο υπνο γιατι δεν με εβλεπα να κοιμαμε το βραδυ μιας και ειχε γιορτη το νησι.Τη ωρα που βγηκα ειχαν αρχησει και στολιζαν τους δρομους με αφησες και φωτακια.Μαλλον ηταν σημαντικη η γιορτη αυτη σκεφτηκα και συνεχησα τον δρομο μου.Εκανα και μερικες στασεις σε κατι μαγαζια με οπλα αλλα δεν βρηκα κατι που να με ενδιαφερει ή να με προσελκυει.Αρκετη ωρα αργοτερα ημουν και παλι στο πανδοχειο και αφου δεν νυσταζα ακομα εβαλα σε μια ταξη τα πραγματα μου γιατι συγουρα θα βαριομουν να το κανω αυτο το επομενο πρωι....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 11:01 am

Οταν τελειωσα και με αυτο εβγαλα την μπλουζα μου και επεσα στο κρεβατι και απλα περιμενα να με παρει ο υπνος.Ευτυχως δεν αργησα να αποκοιμηθω και εχασα την αισθηση του χρονου. Αρκετες ωρες αργοτερα που σηκωθηκα ειχε ακομα φως και σκεφτηκα οτι μαλλον δεν ειχε αρχησει ακομα η γιορτη. Καθησα λιγο ακομα στο κρεβατι μου και χαζουρεψα,γιατι βαριομουν και δεν ηθελα να σηκωθω ακομα αλλα δεν χρειαζομουν αλλο υπνο αλλα ηταν απιθανη αισθηση το μαλακο κρεβατι. Τελικα μετα απο λιγο σηκωθηκα απο το κρεβατι και πηγα να πλυνω το προσωπου μου γιατι ημουν σαν ζομπι μετα απο τον υπνο.Αφου πλυθηκα ξανακαθησα στο κρεβατι και σκεφτηκα τι αλλο θα μπορουσα να κανω ως προπονηση στο αλλο νησι....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 11:16 am

Στην συνεχεια ετοιμαστηκα και κατεβηκα στον κεντρικο δρομο και αρχησα να βηματιζω προς την πλατεια.Το ενδεχομενο να με αναγνωρισει καποιος μεσα σε αυτη την πολυκοσμια ηταν μηδαμινο κατα την αποψη μου.Οποτε αφησα λιγο ελευθερο τον εαυτο μου και αμεσως μου αλλαξε η διαθεση.Δεν αργησα να φτασω στην πλατεια και ηταν μαζεμενος αρκετος κοσμος και ας ηταν νωρις.Εγω ομως προτειμησα να παρω μια μπυριτσα και να παω να αραξω στο λιμανι του νησιου μεχρι να αρχησει το καλο το γλεντι.Ειχαν αρχησει και εψηναν και ολας και οι μυρωδιες μου ειχαν σπασει την μυτη σε σημειο που ηθελα να φαω.Παρ ολα αυτα εγω εκανα αυτο που σχεδιαζα....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:29 am

Καθησα αρκετα στο λιμανι σε ενα παγκακι που βρηκα.Δεν ειχε καθολου κοσμο και υπεθεσα οτι θα ειχαν παει ολοι να ετοιμασοτυν για την γιορτη.Ηπια μερικες γουλιες απο την μπυρα μου και κοιταξα τον οριζοντα.Η εφημεριδα ελεγε σε αυτη την θαλασσα ειχα γινει αρκετα τωρα τελευταια και επρεπε να εχω το νου μου.Σκεφτομουν συνεχως τα ιδια και τα ιδια και σκεφτηκα οτι δεν ειχε νοημα αν χαλαω συνεχως την διαθεση μου.Τελειωσα την μπυρα μου και αρχησα να πηγαινω προς την πλατεια.Απο μακρυα ακουγοντουσαν ουρλιαχτα και φωνες χαρας και υπεθεσα οτι μαλλον ειχε ξεκινησει το γλεντι για τα καλα.Οταν μπηκα στην πλατεια μου εφυγαν οι υποψιες γιατι δεν γινοταν απλα γλεντι αλλα χαμος.Ειχα καιρο να δω τοσους χαρουμενος ανθρωπους και χαρηκα και μονο που τους ειδα....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 7:37 am

Ειδα μερικους marine να κανουν περιπολιες και χαθηκα μεσα στο πληθος για αν συγουρευτω. Τελικα ηταν πολυ πιο δυσκολο απο τι φανταζομουν αλλα μετα απο αρκετη ωρα επιτελους καταφερα να φτασω στο κεντρο της πλατειας που γινοταν ολο το σκηνικο.Αρκετοι ηταν αυτοι που χορευαν και τραγουδουσαν και αλλοι απλα παρακολουθουσαν.Τοτε η στιγμη που μαλλον ολοι περιμεναν, η μεγαλη μπαλα αρχησε να κουνιεται και ολα τα φωτα της πολης επεσαν πανω της με αποτελεσμα να γεμησει χρωματα ολο το νησι και να κανει την νυχτα μερα. Ηταν οτι πιο ομορφο ειχα δει ποτε και δεν περιμενα να καταφερω να δω κατι τετοιο στην ζωη μου.Τοτε αρχησε η μουσικη τελειως διαφορετικη απο πριν και ακομα και αυτοι που καθονταν αρχησαν να χορευουν....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 8:09 am

Ξαφνικα εκει που δεν το περιμενα καποιος μου αρπαξε το χερι και με εβαλε και μενα μεσα στον χορο.Δεν αργησα να μπω και εγω μεσα στο κλιμα και κοιταξα να το ευχαριστηθω με την ψυχη μου.Μετα απο ακρετη ωρα τα ποδια μου δεν αντεχαν αλλο και βγηκα απο τον χορο και πηγα και καθησα σε ενα παγκακι.Ξαφνικα εκει που ολα ηταν μια χαρα,ακουστηκε απο την οροφη του Mirror Ball ενας πολυ δυνατος θορυβος.Τοτε παρατηρησα οτι η ακρη που συνδεε την μπαλα με την οροφη ειχε ανοιξει, και δεν ηθελε και πολυ ακομα για πεσει η μπαλα.Το προβλημα ηταν οτι θα επεφτε πανω στους κατοικους.Διχως να χασω χρονο ετρεξα προς την εξεδρα που ειχε ενα μικροφωνο.Εσπρωξα τον τυπο καθοταν πανω στην εξεδρα και φωναξα να σταματησει η μουσικη η οποια κοπικε μαχαιρι μεσα σε δευτερολεπτου και ενημερωσα την κατασταση που επικρατουσε και ξαφνικα ολοι αρχησαν να τρεχουν περα δοθε....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 8:23 am

Η αντιδραση ηταν αναμενωμενη αλλα ολοι ετρεχαν περα δοθε.Επρεπε ομως να κερδησω λιγο χρονο για τους πολιτες γιατι θα γινοντουσαν κυμας απο την μπαλα.Δεν ειχε κοπει ο κρικος που τα ενωνε την οροφη και την μπαλα αλλα ημουν καθε λεπτο προετοιμασμενος για να αντιδρασω. Αλλα αυτο δεν κρατησε και πολυ και με εναν μεγαλο θορυβο εβλεπα την μπαλα να καταρρει. Ξαφνικα αναμεσα στο πληθος ειδα ενα πεσμενο αγορακι που μαλλον ειχε χαθει ή το ειχαν σπρωξει.Αν επρεπε καποια στιγμη να αντιδρασω αυτη ηταν η καταλληλη. Εβγαλα το σπαθι μου και με ενα μεγαλο σαλτο βρεθηκα διπλα στον μικρο και τον πηρα αγκαλια για να σταματησει να κλαει.Η μπαλα ομως καθε κλασμα του δευτεροπλετου που περνουσε ερχοταν ολο και πιο κοντα. Αφησα τον μικρο και πηδηξα στον αερα με οτι δυναμη ειχαν τα ποδια μου και το φρουτο και με ολη μου την δυναμη εκοψα την μπαλα στην μεση η οποια εκτοπιστηκε σε 2 αντιθετες ακρες....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 8:32 am

Αρχησα να πεφτω και εγινα καπνος και βρεθηκα παλι διπλα στον μικρο ενω ολοι γγυριζαν το βλεμμα τους πανω μου και κραυγες χαρας ακουστηκαν ξαφνικα απο ολους.Δεν περιμενα τετοια αντιδραση φυσικα αλλα εμεινα ακινητος.Φοβομουν μηπως καποιος να με αναγνωρησει αλλα προσπαθησα να δειχνω ανετος στους υπολοιπους.Αφησα τον μικρο στην μητερα του που ηρθε και αρχησα να τρεχω αναμεσα στα στενα με οτι δυναμη μου ειχε απομεινει.Σκαρφαλωσα και πανω σε στεγες για να αποφυγω οποιον εβλεπα στον δρομο μου και μετα λιγο επιτελους αναγνωρησα απο μακρυα το πανδοχειο.Αρχησα να τρεχω προς το μερος του και μπηκα στο δωματιο σχεδον πετωντας αφου πηδηξα απο την στεγη στο δωματιο μεσα.Τελικα η ιδεα μου να αερησω το δωματιο επειδη ειχα κοιμηθει αποδειχτηκε κατι παραπανς απο σπουδαια....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 8:44 am

Αρχησα αυτοματα να μαζευω τα πραγματα μου γιατι συγουρα στην φατσα μου την ειχαν δει πολυ και δεν ειχα σκοπο να το ρισκαρω.Μεσα στο αγχος μου μπερδευτικα και επεσα στο πατωμα. Επρεπε να ηρεμησω γιατι δεν θα μπορουσα να κανω τιποτα σωστα.Αλλα αυτο ηταν μια κουβεντα οταν διακινδυνευες τα παντα. Μετα απο λγιο αρχησα και παλι να μαζευω τα ρουχα μου που ειχαν στεγνωσει απο το πλυσιμο και τα εβαλα μεσα στην τσαντα.Συγουρευτικα οτι τα ειχα παρει ολα μαζι μου, εβαλα την τσαντα στον ωμο μου πηρα το σπαθι μου στα χερια μου και τις υπολοιπες τσαντες απο τις προμυθιες στα χερια μου.Κατεβηκα κατω στο σαλονι του πανδοχειου και βρηκα τον πανδοχεα.Επρεπε να βρω μια φτηνη δικαιολογια οτι επρεπε να φυγω και τον πληρωσα για το δωματιο.Εκεινος βεβαια δεν ειπε τιποτα αλλα μου ευχηθηκε καλο ταξιδι....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 8:52 am

Πηρα τον δρομο για το λιμανι αλλα επειδη ειχε πολυ κοσμο εβαλα την κουκουλα μου και με κατεβασμενο το κεφαλι αρχησα να περπαταω.Για κακη μου τυχη στα στα 30 μετρα ειδα marine και αυτοματα μπηκα στο στενο.Επρεπε να κανω τωρα ολοκληρο κυκλο για να φτασω στο λιμανι. Δεν με ηθελε η μερα μου σημερα σκεφτηκα και συνεχησα να περπαταω. Ευτυχως τουλαιχστον κανενας δεν ηταν μεσα στα στενα οποτε δεν αναγκαστηκα να ανεβαιανω σε στεγες για να αποφυγω κοσμο.Προσπαθησα ννα πηγαινω παραλληλα στο λιμανι για να μην χαθω και αφου συγουρευτικα οτι ειχα βγει στο σωστο στενο βγηκα παλι στον κεντρικο δρομο και ειδα το λιμανι μπροστα μου.Τελικα ειχα στρηψει σε λαθος στενο αλλα ημουν τυχερος μεσα στην ατυχια μου γιατι τουλαχιστον ειχα αποφυγει τους marine....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 8:57 am

Μετα απο λιγα λεπτα ειχα βαλει την τσαντα μου και τα πραγματα μου μεσα στην βαρκα και στην συνεχεια μπηκα και εγω.Ανοιξα αμεσως το πανι και για καλη μου τυχη φυσιξε ο ανεμος και ξεκινησε πιο γρηγορα η βαρκα μου απο τι περιμενα.Δεν εβλεπα μεσα στα σκοταδια για να βγαλω πιξιδια και χαρτες οποτε βασιστηκα καταθαρα στην τυχη μου μεχρι να ξημερωσει.Ετυχως ειχα αρκετες προμυθιες μαζι μου οποτε δεν θα ειχα προβλημα να μεινω στην θαλασσα μερες αν και οι προμυθιες ηταν για να κανω προπονηση.Γυρησα το βλεμμα μου στο νησι και σκεφτηκα οτι καποια στιγμη συγουρα θα το μαθαιναν οτι ειμαι εδω αλλα αν ηταν να το μαθουν, επρεπε να κανω κατι ξεχωριστο αυτη την φορα για να το θυμουνται.....
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]   Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 30, 2011 6:01 am

Όνομα:Black Luster
Haki Points:0
Player of the Week Points:10
Beli:25.000
Bounty/Fame Points:-
http://www.onepiecegr-rpg.com

Let's Dance....[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ]My first mission...lets rock...
» [ΑΡΧΗ]Lets Dance At Devils Land[TEΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: