| Alucard the war [TELOS] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 3:04 am | |
| καθόμουν μια ηλιόλουστη μέρα στο κατάστρωμα του πλοίου μου και έκανα ηλιοθεραπεία για να μαυρίσω και να αρέσω στης κοπέλες ξαφνικά όμως τον ήλιο κάτι τον κρύβει και όταν ανοίγω τα μάτια μου βλέπω να έρχεται μια μπάλα κανονιού προς το μέρος μου άμεσος τότε δημιουργό μια μπάλα φωτιάς και αποκρούω την μπάλα κανονιού μετά σηκώνομαι από την ξαπλώστρα μου και ψάχνω στον ορίζοντα για να δω από που είχε έρθει αυτή η μπάλα το βρήκα άμεσος αφού ήταν ακριβώς μπροστά μου στα 200 μετρά περίπου ήταν ένα πειρατικό πλοίο, είδα στο κατάστρωμα του πλοίου τους τον καπετάνιο ο οποίος μου είπε - ξένε αν θες την ζωή σου δώσε μας ότι έχεις στο πλοίο σου αλλιώς θα ρίξουμε ξανά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 6:53 am, 4 φορές συνολικά | |
|
| |
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 3:30 am | |
| όταν κατάλαβα ότι είχε όρεξης για μάχη αυτός ο καπετάνιος του είπα - δεν στον δεινό έτσι απλά πρέπει να τον κερδίσεις - πόλη καλά τότε όπως επιθυμείς... άνδρες επίθεση χτυπήστε τον με τα κανόνια εγώ χωρίς καμιά καθυστέρηση άναψα τα χέρια μου και άρχισα να αποκρούω της μπάλες τους με κύματα φωτιάς μέχρι που σταμάτησαν να μου ρίχνουν για να φορτώσουν τα κανόνια τους ξανά εκεί πέρα εγώ βρήκα την ευχέρεια να ξεκινήσω το πλοίο μου για να τους φτάσω για να ανεβώ στο πλοίο τους και να παλέψω όταν ο καπετάνιος είδε ότι προσπαθούσα να τους φτάσω άρχισε να βρίζει τους ναύτες του που αργούσαν τόσο να φορτώσουν της μπάλες στα κανόνια έτσι πήρε μερικές μπάλες στα τεράστια του χερια και άρχισε να της πετάει σε εμενα εγώ όμως συνέχιζα να της αποκρούω με κύματα φωτιάς
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 6:24 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 3:48 am | |
| όταν τελικά έφτασα διπλά από ο πλοίο τους με ένα άλμα κατάφερα να φτάσω στο κατάστρωμα τους ο καπετάνιος νευριασμένος που τα είχα καταφέρει άρχισε να φωνάζει και έπιανε τους ναύτες του και τους πετούσε προς το μέρος μου - ανόητη πηγαίνετε πιάστε τον εγώ άρχισα με φλογισμένες γροθιές και κλοτσιές να του καίω όλους όσους μου επιτηθονταν στην συνεχεία άρχισα να τους πετάω μπάλες φωτιάς όπου τους έκανα στάχτη μετά από λήγω όλο το πλοίο τους είχε πάρει φωτιά και εγώ μόλις χτύπησα τον τελευταίο ναύτη είδα μέσα από της φλόγες να βγαίνει ο καπετάνιος λέγοντας μου - αυτή η ανόητη δεν άξιζαν τίποτα απόλυτος ευχάριστο που τους σκότωσες για εμένα τώρα όμως ήρθε η ώρα να σκοτώσω εγώ εσένα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 6:26 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 4:01 am | |
| έπιασε τότε το φλεγόμενο κατάρτι το ξερίζωσε και το πέταξε κατά πάνω μου εγώ πηδάω στον αέρα για να το αποφύγω αλλα στον αέρα με περίμενε ο καπετάνιος όπου με χτύπησε με της γροθιές του και με πέταξε στο κατάστρωμα όταν σηκώθηκα ήμουν λήγω ζαλισμένος αλλα είδα ότι ερχόταν καταπάνω μου ξανά έτσι δημιουργό ένα κύμα φωτιάς και απομακρύνομαι από το σημείο μετά καθώς βρισκόμουν στον αέρα του πετάω μια μπάλα φωτιάς αλλα αυτός την αποκρούει με το χερή του σαν να μην ήταν τίποτα - μα καλά τη στο καλο είσαι εσύ τη έχουν τα χερια σου - να μην σε νοιάζει ανόητε γιατί αυτά τα χερια θα σε σκοτώσουν
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 6:28 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 4:19 am | |
| μόλις τελείωσε τον λόγο του με γρήγορη ταχύτητα ήρθε κατά πάνω μου εγώ όμως κατάφερα να δημιουργήσω έναν στρόβιλο φωτιάς και να χαθώ μέσα του για να αποφύγω την επίθεση του ύστερα αυτόν τον στρόβιλο τον χρησιμοποίησα και για επίθεση έτσι το έστριψα κατα πάνω του αυτός έβαλε για μια ακόμη φορά τα χερια του μπροστά αλλα μάταια η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που τον χτύπησε και στο σώμα του αφού την έσβησα πήγα κοντά του και είδα ότι το δέρμα από τα χερια του είχε καεί αλλα από μέσα τους δεν είχαν κόκαλα αλλα μέταλλο - ώστε για αυτό άντεξες την φωτιά μου είσαι ένα cybort δηλαδή ένα μικρό κομμάτι μονο τα χερια σου γιατί το σώμα σου έχει καεί τελείως... λοιπόν καλά ας φεύγω από εδώ τώρα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 6:31 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 4:32 am | |
| μόλις πήγα να φύγω από το πλοίο τους ξαφνικά άκουσα τον καπετάνιο να σηκώνεται και να μου λέει - δεν τελείωσα ακόμα - θαυμάζω το κουράγιο σου ξερής... άλλη με τέτοια εγκαύματα θα είχαν πέσει ξερή τώρα - εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους εγώ είμαι ο "kruser" για μια ακόμη φορα τότε άρχισε να τρέχει για να με χτυπήσει αλλα εγώ δημιουργό έναν στρόβιλο φωτιάς και του καίω τα πόδια του λέγοντας του - κάτσε κάτω και θα σε αφήσω να ζήσης - ποτε σκότωσε με καλλίτερα - καλά τότε όπως θες μεταμορφώνομαι σε άνθρωπο φωτιάς και με ταχύτητα πηγαίνω πάνω του και βάζο όλο μου το χέρι στο στόμα του και εκεί δημιουργό ένα κύμα φωτιάς και του καίω όλα τα ζωτικά όργανα | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 4:39 am | |
| αφού αυτήν την φορα ήμουν σίγουρος ότι τον είχα σκοτώσει πήγα στο πλοίο μου και άνοιξα πανιά αφήνοντας το πλοίο τον πειρατών να περιφέρεται στης θάλασσες σαν πλοίο φάντασμα ενώ ήμουν στο πλοίο μου άρχισε η κύλια μου να γουργουρίζει έτσι πήγα στην κουζίνα ετοίμασα ένα σάντουιτς και πήγα στο κατάστρωμα και συνέχισα να απολαμβάνω τον υπέροχο ήλιο μέχρι που έδυσε και πήγα στην καμπίνα μου για να κοιμηθώ
το επόμενο πρωί που ξύπνησα πήγα στο δωμάτιο με τους χάρτες για να βρω κάνα νησί εδώ κοντά γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω μονο θάλασσα βρήκα ένα μικρό νησί που με κατή υπολογισμούς που έκανα πίστευα ότι θα έφτανα σε 4 ώρες έτσι πήγα στο πηδάλιο και άρχισα να πλέω προς τα έχει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 6:33 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 4:57 am | |
| αφού ταξίδεψα της 3 πρώτες ώρες ξαφνικά άρχισα να βλέπω από μακριά ένα πλοίο δεν άλλαξα κατεύθυνση γιατί από εκεί ήταν το νησί που ήθελα να πάω - αν θέλουν μάχη θα την έχουν εγώ δεν αλλάζω πορεία τελικά αφού είχα φτάσει αρκετά κοντά το νησί κατάλαβα ότι άδικα ανησυχούσα γιατί το πλοίο ήταν ένα βουνό πάνω σε αυτό το νησί μετά από λήγω που έφτασα στο νησί έδεσα το πλοίο μου στο λιμάνι της πόλης και μετά επέδειξα έξω από το πλοίο και άρχισα να κάνω μια βόλτα στο νησί σε όλα τα σημεία της πόλης που πήγα μονο ένα μου έκανε εντύπωση παντού είχε μια πειρατική σημαία και έτσι για να λήθη η απορία μου πιάνο έναν κάτοικο της πόλης και τον ρωτάω - μήπως μπορείτε να μου πείτε γιατί παντού υπάρχει μια πειρατική σημαία... τη συμβαίνει εδώ πέρα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 6:36 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 5:06 am | |
| - πρέπει να είσαι νέος εδώ πέρα έτσι... αυτή η σημαία είναι τον Pink-hair Pirates είναι στο νησί μας για πολλά χρονιά και κάνουν μια τρελή μάχη για την κυριαρχία του νησιού με τους Blueyes Pirates που ζουν στην άλλη πόλη του νησιού - τη πως και η marine δεν κάνουν τίποτα για αυτό - το νησί μας δεν είναι στην δικαιοδοσία της παγκόσμιας κυβέρνησης αυτά είπαμε και ο καθένας μας πήρε τον δρόμο του εγώ άρχισα να ψάχνω για κάνα μπαρ για να πιο λήγω ρούμι έψαξα λήγω αλλα τελικά βρήκα ένα μπαρ με πόλη κόσμο μέσα έτσι πήγα σε αυτό έκατσα σε ένα τραπέζι και παράγγειλα ένα μπουκάλι ρούμι | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 5:34 am | |
| όταν η σερβιτόρα μου έφερε το μπουκάλι μπήκε στο μπαρ και ένας τύπος που άρχισε να φωνάζει σαν τρελός - τρέξτε να σωθείτε η Blueyes Pirates κέρδισαν τους Pink-hair Pirates και έρχονται για να καταλάβουν την πόλη μας τρέξτε μόλις γύρισε από την άλλη για να φυγή ακούστηκε ο ήχος μιας σκανδάλης και μετά από το κεφαλή του πέρασε μια σφαίρα και έπεσε κάτω όλοι μηνάνε με το στόμα ανοιχτό από το συμβάν που είδαν ύστερα από την πόρτα άρχισαν να μπαίνουν κατή πειρατές ένας πωλητής φώναξε - η Blueyes Pirates έλεγε την αλήθεια ο άλλος ένας από τους πειρατές φώναξε - φύγετε άμεσος αν θέλετε την ζωή σας η πόλη σας μας ανήκει τώρα πια xaxaxaxax
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 6:40 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 5:43 am | |
| όλοι τους άρχισαν να τρέχουν έξω από το μπαρ φωνάζοντας τρομαγμένη μονο εγώ έμεινα μέσα και συνέχισα να πίνω το ποτό μου μέχρι που ένας από τους πειρατές ήρθε και μου είπε - εσύ κουφός είσαι δεν άκουσες τη είπαμε... σήκω και φύγε τώρα από εδώ μέσα αλλιώς θα σε σκοτώσω - πλήρωσα το ποτό μου και θα κάτσω να το πιο και άσε τους ανδρισμούς σου σε έμενα γιατί δεν θα την γλιτώσεις - τη είπες τώρα θα δεις.... ΠΕΘΑΝΕ !!!! βγάζει το όπλο του και με πυροβολεί η σφαίρα έσπασε το μπουκάλι μου και πέρασε από μέσα μου όταν το είδε αυτό ο πειρατής μου είπε - τη στο καλο είσαι εσύ πέθανε πέθανε και συνέχισε να με πυροβολεί χωρίς κανένα στόχο όμως | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 5:50 am | |
| φλόγες άρχισαν να βγαίνουν από τα ματια μου και καθώς με πυροβολούσε σηκώθηκα και του είπα - δεν θα με ένοιαζε ότι και να κάνατε εδώ πέρα... μονο να πιο το μπουκάλι μου ήθελα.... αλλα εσύ μου το έσπασες ανόητε τον πιάνο από τον λαιμό και του ρίχνω μια φλογισμένη γροθιά στο κεφαλή μετά τον πετάω έξω από το παράθυρο του μπαρ η άλλη πειρατές όταν είδα τη έκανα άρχισαν και αυτή να με πυροβολούν αλλα εγώ τους χτύπησα με ένα τεράστιο κύμα φωτιάς και όλο το μπαρ έτσι άρχισε να φλέγεται όση από τους πειρατές ζήσανε βγήκαν έξω και άρχισαν να τρέχουν καθώς καιγόντουσαν από την φλόγα που είχε μήνη στο σώμα τους
εγώ άρχισα να περπατώ μέσα στην φωτιά μέχρι που βγήκα έξω από το μπαρ και είδα τους πειρατές να σπάνε και να ρημάζουν την πόλη | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 5:59 am | |
| όταν με είδαν και αυτή και κατάλαβαν ότι εγώ είχα σκοτώσει τους άλλους άρχισαν να τρέχουν κατά πάνω μου με τα σπαθιά τους εγώ ξεκίνησα άμεσος να τους πετάω σπίθες φωτιάς που μόλις ακουμπούσαν τα σώματα τον πειρατών έκαναν μια μικρή έκρηξη και μετά τους κάλυπτε με φωτιά συνέχιζα να τους χτυπάω με της δύναμης μου μέχρι που ένας τύπος μπήκε στην μέση σε ένα απο τα κύματα μου και σταμάτησε με κατη νύχια την επίθεση μου - ποιος είσαι εσέι ?? - εγώ είμαι ο καπετάνιος τους εσύ είναι το θέμα ποιος είσαι και αρχίζεις να σκοτώνεις τους δικούς μου - η δική σου άρχισαν και τώρα πρέπει να πεθάνουν - για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να πέρασης από έμενα πρώτα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 6:44 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 6:09 am | |
| ξεκίνησε άμεσος να τρέχει προς το μέρος μου με τρομερή ταχύτητα εγώ του πέταγα κύματα φωτιάς αλλα αυτός με τα μεταλλικά του νύχια τους άλλαζε πορεία και τα απέφευγε, κατάφερε να με φτάσει και με τα νύχια του με έκοψε αλλα χωρίς αποτέλεσμα γιατί ήταν σαν να με χτυπούσε με κάποιο σπαθί εγώ τον χτυπάω όμως με μια γροθιά στην κύλια και τον ρίχνω κάτω όταν αυτός σηκώνεται ξεκίνησε πάλη να με χτυπάει αλλα χωρίς νόημα εγώ τότε μεταμορφώνω το χέρι μου σε φλεγόμενη λεπίδα και του χτυπάω τα νυχιά και αυτά λιώνουν μετα αυτός απομακρύνθηκε και μου είπε - πως τόλμησες να λιώσεις τα νύχια μου θα σε κάνω να το πλήρωσης αυτό - κρίμα γιατί δεν έχω λεφτά πάνω μου τώρα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Ιαν 28, 2011 6:47 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Παρ Ιαν 28, 2011 6:16 am | |
| τότε άρχισε και πάλη να τρέχει προς το μέρος μου αλλα εγώ δημιουργό ένα τεράστιο κύμα φωτιάς και τον χτυπάω αυτός προσπάθησε να τρέξει για να το αποφυγή αλλα δεν πρόλαβε και τον χτύπησε όταν ήταν κάτω εγώ άρχισα να του πετάω μπάλες φωτιάς και δεν σταμάτησα μέχρι που σιγουρεύτηκα ότι είχε πεθάνει τότε είδα τους πειρατές γύρο μου και τους είπα - λοιπόν θέλετε και εσείς... ξεκουμπιστείτε από εδώ πέρα... τώρα πριν αλλάξω γνώμη και σας κάψω όλους ζωντανούς δεν έκατσαν να το σκεφτούν καθόλου και άρχισαν να τρέχουν σαν τρελή
αφού έφυγαν η πειρατές πήγα και εγώ στο πλοίο μου άνοιξα τα πανιά για να φύγω από αυτό το μέρος | |
|
| |
WorstΑdmin Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard the war [TELOS] Σαβ Ιαν 29, 2011 10:48 am | |
| Όνομα: Alucard Haki Points:- Player of the Week Points: 2 Beli: 9.000 Bounty/Fame Points: 1.000.000 Post: 3.000 | |
|
| |
| Alucard the war [TELOS] | |
|