| Old School 2[Τέλος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Old School 2[Τέλος] Σαβ Ιαν 29, 2011 4:19 am | |
| ...Το πλοίο μου τραντάχτηκε με απίστευτη δύναμη. Δεν ήξερα τι είχε γίνει. Αιφνιδιάστηκα. Όλος αυτός ο κρότος μας έκανε να χοροπηδάμε σαν κατσίκια!!! Κάτι πολύ περίεργο είχε αρχίσει να γίνεται. -Αναφέρατε αμέσως....Τι συνέβει?? -Κύ..κύριε...Το πλοίο...Το πλοίο μας....Αιωρείται!!!! -Τιιιιιιι????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τρι Φεβ 01, 2011 12:18 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Δευ Ιαν 31, 2011 11:28 am | |
| Αυτό που άκουσα δεν το πίστευα. Αμέσως πήγα στο πλάι για να το εξακριβώσω. Τελικά η αναφορά που έλαβα δεν έλεγε ψέματα. Το πλοίο μου πλέον δεν ακουμπούσε στο νερό. Αντίθετα είχε σηκωθεί αρκετά ψηλά στον αέρα κ όλο κ ανέβαινε πιο ψηλά!!! -Μα πως γίνεται αυτό?? Δεν καταλαβαίνω!!! Φώναξα δυνατά κ με φανερή την οργή μου. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Δευ Ιαν 31, 2011 11:32 am | |
| Έπειτα από αρκετή ώρα στον αέρα το πλοίο μου προσγειώθηκε σε ένα νησί. Αμέσως κοίταξα γύρω-γύρω για να καταλάβω που βρίσκομαι. Δεν είχα ιδέα τι γινόταν σ'αυτό το μέρος. Πριν όμως ανακαλύψω το τι πραγματικά συμβαίνει εδώ, γυρνάω προς το πλήρωμα μου για να ελέγξω τυχόν απώλειες κ ζημιές που προκλήθηκαν. Όλα όμως έδειχναν φυσιολογικά. Όλοι μου οι άντρες ήταν ετοιμοπόλεμοι αν κ τίποτα απ'όλα όσα έγιναν δεν έμοιαζε φυσιολογικό. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Δευ Ιαν 31, 2011 11:36 am | |
| Ενώ έκανα το έλεγχο του πλοίου μου άκουσα μια φωνή. -Γεια σας Vice Admiral Destro. Καλώς ήρθατε στο Merveille... Πριν συνεχίσει ο χοντός άσχημος τύπος που έμοιαζε με μαΙμού τον διέκοψα για να μάθω κάτι που ακόμα δεν ήξερα κ έπρεπε να πληροφορηθώ άμεσα. -Απ'ότι βλέπω ξέρεις το όνομα μου. Συνεπώς είναι αγένεια να μην μου συστηθείς κ να μ'αφήσεις με την περιέργεια. Λοιπόν πες μου πως σε λένε κ που ακριβώς είπες ότι βρισκόμαστε...ΤΩΡΑ!!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Δευ Ιαν 31, 2011 11:39 am | |
| Ο τύπος είχε ψαρώσει για τα καλά... -Ααααα...ναι..με συγχωρείτε...είμαι ο Σκαρλετ...δουλεύω για τον Σικι-σαμα... Τότε τα μάτια μου γουρλωσαν κ έγινα ακόμα πιο ψαρωτικός.... -Σίκι????? Ο γνωστός Σίκι??? Αυτό το απόβρασμα των θαλασσών??? -Σςςςςςς...Δεν πρέπει να μιλάτε έτσι για τον αφέντη γιατί θα θυμώσει πολύ!! -Αδιαφορώ για το τι θα κάνει!! Πήγαινε με σ'αυτόν για να τον σφάξω, αμέσως!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Δευ Ιαν 31, 2011 11:44 am | |
| -Να συνεχίσω μ'αυτά που έλεγα πρώτα?? -Θέε μου τι βλάκας!!!! Τελείωνε...Η υπομονή μου εξαντλείτε!! -To Merveille είναι ένα νησί στην Grand Line που ονομάζεται και αλλιώς "κρυμμένη γη στα σύννεφα". Το όνομα αυτό το πήρε από τα πολλά σύννεφα που υπάρχουν γύρω απ'το ψηλό βουνό στο κέντρο του νησιού. Να αυτό εκεί πέρα!! Τα σύννεφα γύρω απ'το βουνό είναι τόσα πολλά που αρκετές φορές κρύβουν το νησί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εντοπιστεί απ'τους θαλασσοπόρους. Αρκετοί είναι αυτοί που έψαχνα για χρόνια το νησί δίχως να μπορούν να το βρουν. Στο βουνό του νησιού ζουν χιλιάδες ζώα τα οποία είναι ιδιαιτέρως δυνατά και έξυπνα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Δευ Ιαν 31, 2011 11:47 am | |
| -Το ότι ζουν ζώα σ'αυτό το νησί μπορώ να το δω κ μόνος μου δεν χρειάζεται να μου το πεις εσύ μαιμουδόφατσα!!! Όλα τελείωσες με την ξενάγηση..Τώρα πες μου που κρύβεται ο Σικι!! -Μα που αλλού?? Στο βουνό!! Το έδειξα κιόλας πριν. Εκεί είναι το μυστικό εργαστήριο που γίνονται τα πειράματα!!! -Πειράματα?? Τι εννοείς μ'αυτό?? -Το υπέρτατο σχέδιο του Σικι-σαμα!!! Το απόλυτο σχέδιο!!! Το σχέδιο των σχεδιών!!! Το αποκορύφωμα των σχεδιών του αφεντή...Το... -Καλά-καλά το κατάλαβα!!! Το σχέδιο...Ποιο ακριβώς είναι ωραία μου μαϊμού??? | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Δευ Ιαν 31, 2011 11:54 am | |
| -Χαχαχαχα....Αυτό θα σας αρέσει πολύ κύριε Vice Admiral....Η καταστροφή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης κ η παγκόσμια κυριαρχία κάτω φυσικά απ'την καθοδήγηση του Σικι-σαμα!! Αυτός είναι ο υπέρτατος σκοπός που θα επιτευχθεί μέσα απ'την δημιουργία ένος αήττητου στρατού. Τα ζώα αυτού του νησιού έχοντας υψηλή νοημοσύνη κ υπεράνθρωπη δύναμη είναι οι απόλυτες πολεμικές μηχανές!!! Τα όπλα τα οποία θα οδηγήσουν τον αφέντη μου στην κορυφή του κόσμου!!! Χαχαχαχχαχα!!! Και όλα ξεκίνησαν πριν 20 χρόνια απ'την δραπέτευση του αφέντη κ επιτέλους ήρθε ο καιρός να απολαύσουμε τους καρπούς αυτής της τιτάνιας προσπάθειας!!! ΧΑΧαχαχαχα!!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Δευ Ιαν 31, 2011 11:57 am | |
| -Αυτο ξέρεις ότι δεν πρόκειται να το επιτρέψω ανόητη μαϊμού!! ΠΟΤΕ!!! -Αααααα???... -Σ'ευχαριστώ που μου είπες το σχέδιο. Αυτό μου γλιτώνει αρκετό χρόνο. Έτσι θα μπορέσω πολύ εύκολο να βρω έναν γρήγορο τρόπο για να σταματήσω τον αφέντη σου. Μ'ένα σμάρο δύο τριγώνια λοιπόν!! -Μα κ εσύ είσαι μέρος του σχεδίου!!! -Τι???? Είπα ξαφνιασμένος ενώ μηχανικά έσφιξα με το χέρι μου το σπαθί μου!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Δευ Ιαν 31, 2011 12:04 pm | |
| -Χαχαχαχαχα!!! Το σχέδιο ήταν να σε φέρουμε εδώ κ να αποτελέσεις τον πρώτο μάρτυρα της νέας δύναμης του αφέντη. Ο θάνατος το πιο πολλά υποσχόμενου μαριν δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά!! Θα επικρατήσει χάος!!! Και κάτι ακόμα προσωπικό...Νομίζεις ότι δεν ξέρουμε ποιανού γιος είσαι?? Ο πατέρας σου είχε βοηθήσει στην σύλληψη του αφέντη κ μερικά χρόνια μετά εμέις εκδικηθήκαμε. Εγώ ήμουν αυτός που είχε την χαρά να ξεκληρήσει την οικογένεια σου!! ΧΑχαχαχαχ!! Ακόμα θυμάμαι την μανούλα σου να παρακαλάει για τη ζωή της!! ΧΑχαχαχαχα!! Κρίμα που δεν ήσουν κ εσύ εκεί!! Αλλά καλύτερα γιατί έτσι δεν θα βοηθούσες στο σχέδιο του αφέντη!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Δευ Ιαν 31, 2011 12:08 pm | |
| Το κεφάλι μου έμεινε να κοιτάει το έδαφος...Ενώ ο Σκάρλετ συνέχισε να γελάει σήκωσα το κεφάλι μου προς το μέρος του κ τον κάρφωσα με τα μάτια μου!!! -Καταραμένε!! Καταραμένε!!! Πώς μπορείς και λες αυτά τα πράγματα για την οικογένεια μου??? Θα...θα..θα σε σκοτώσω εδώ και τώρα!!! Για όλα όσα έκανες!!! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΖΩΗ ΣΟΥ!!! Αμέσως πήδηξα στον αέρα κ κατευθύνθηκα προς το μέρος του!!! Ήθελα τόσο πολύ να τον σφάξω!!! Ήθελα να τον κάνω χίλια κομμάτια κ να τον σκορπίσω στον αέρα!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Δευ Ιαν 31, 2011 12:15 pm | |
| Ο τύπος προσπάθησε να αποφύγει την επίθεση μου αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν τόσο γρήγορη κ δυνατή που του ήταν αδύνατο ακόμα κ να την δει. Δεν κατάλαβε τι τον χτύπησε!!! Τον χτύπησα με τόσο μίσος που ήμουν σίγουρος πως το ένιωσα βαθειά μέσα του. Το άψυχο κουφάρι του πλέον κολυμπούσε στο αίμα αλλά εγώ ακόμα δεν ήμουν ικανοποιημένος!! Η οργή κ το μίσος που ένιωθα μέσα μου δεν είχαν σβήσει ακόμα!!! Ήθελα κ άλλο αίμα. Και πιο συγκεκριμένα το αίμα του ανθρώπου που κρυβόταν πίσω απ'όλα αυτά. Το αίμα του Σικι. Μόνο αυτό θα με ξεδιψούσε!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Τρι Φεβ 01, 2011 12:00 am | |
| Κινήθηκα αμέσως για το βουνό έχοντας μόνο την εκδίκηση στο μυαλό μου!! Οι άντρες μου προσπάθησαν να με συναιτήσουν αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα κ κανέναν!! Ενώ προχωρούσα προς το βουνό μονολογούσα παράλληλα. -Golden Lion Shiki, η ώρα του θανάτου σου πλησιάζει!! Μόλις σε βρω θα σε διαλύσω!! Η εκδίκηση μου επιτέλους θα πραγματοποιηθεί!! Ενώ κατευθυνόμουν προς την βάση του κάποια απ'τα ζωά του νησιού προσπάθησαν να μου επιτεθούν στην πορεία αλλά εγώ απ'την οργή μου είχα μετατραπεί σε πύρινο γίγαντα και όσα τόλμησαν να με πλησιάσουν κατέληξαν νεκρά!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Τρι Φεβ 01, 2011 12:09 am | |
| Έπειτα από ένα χρονικό διάστημα οδοιπορίας είχα βρεθεί έξω απ'την βάση του Σικι. -Σικι, Σικι!!!! Βγες έξω αν τολμάς δειλέ!!!! Και αφού τελειώνω την φράση μου αρχίζω να ρίχνω μπάλιες φωτιάς στην βάση του, δημιουργώντας μια τεράστια πυρκαγιά που άρχισε να καίει το στρατηγείο του Σικι. -Ανόητε μαριν, πώς τολμάς να μου επιτήθεσαι κ να καταστρέφεις την βάση που με τόσο μόχθο κ υπομονή έφτιαξα?? Θα σε σκοτώσω μόνο κ μόνο γι'αυτο!! Εγώ τότε πήρα την ανθρώπινη μορφή μου κ τον κοίταξα κατάματα!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Τρι Φεβ 01, 2011 12:17 am | |
| -Η ώρα για να πεθάνεις έφτασε!!! Και αμέσως τραβάω τα σπαθιά μου κ τρέχω καταπάνω του. Η μάχη που ακολουθεί είναι πραγματικά πολύ σκληρή. Ο Σικι παρόλου που αντί για πόδια έχει πλέον σπαθιά μπορεί κ ανταπξέρχεται στα χτυπήματα μου. Εξάλλου είναι ένας απ'τους μεγάλους πρωταγωνιστές της προηγούμενης γενιάς. Έχω αρχίσει να τον στριμώχνω στη μάχη αλλά αυτός δεν το βάζει κάτω. Χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του κ στέλνει δίαφορα αντικείμενα εναντίον μου, αρκετά απ'τα οποία με τραυματίζουν μιας κ είχαν σταλεί από χρήστη χάκι. Δεν μπορούσα όμως να το βάλω ούτε εγώ κάτω παρά τα τραύματα μου!! Τότε λοιπόν χρησιμοποίησα την υπέρτατη δύναμη μου. Δημιούργησα μια ηλιακή καταιγίδα η οποία είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν τεράστιες καταστροφές στη γύρω περιοχή. Ο Σικι είχε αποπροσανατολιστεί κ έδειχνε να τα'χει χαμένα απ'την καταστροφή. Τότε εγώ βρήκα ευκαιρία και με το σπαθί μου τον κάρφωσα στον λαιμό. Έπειτα γύρισα την λαβή στα πλάγια και του έκοψα το κεφάλι. Αυτό ήταν. Το τέλος του Σίκι είχε πραγματοποιηθεί. Τον σκότωσα. Το μίσος κ η οργή μου άρχισαν να καταλαγιάζουν. Επιτέλους, ύστερα από τόσα χρόνια κατάφερα να εκδικηθώ τον χαμό της οικογένειάς μου. | |
|
| |
WorstΑdmin Civilian
| Θέμα: Απ: Old School 2[Τέλος] Πεμ Φεβ 03, 2011 9:10 am | |
| Όνομα: Destro Haki Points: - Player of the Week Points: 7 Beli: 18.000 Fame Points: - Post: 6.000 | |
|
| |
| Old School 2[Τέλος] | |
|