.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
15 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 15 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:33 am

Eιμαι δεκαεννεα χρονων ... Οντας επαναστατης , πλεον στα αρχικα μου βηματα ... Ξεκινουσα την πρωτη μου αποστολη ... Ομως για το πως ξεκινησε αυτη θα πρεπει να ανατρεξω 2 μερες πισω ...
Ενα πανεμορφο και ηλιολουστο πρωινο , με ξυπνησε ο πατερας μου ( ο οποιος ειναι ηδη επαναστατης και αρχηγος των επαναστατων στο νησι του Holger ) και με ενημερωσε οτι υπηρχε ενα γραμμα για μενα απο τον Κακουμεικα ...
Πριν ανοιξω το γραμμα ομως , ρωτησα τον Hitoshi ( Πατερας μου ) ...

Μαυρο->Πατερας
Πρασινο->Εγω
Καφε->Επαναστατες

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Σαβ Ιαν 29, 2011 1:07 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:35 am

-Πατερα , γιατι μπορει ο Κακουμεικα να μου εστειλε μυνημα ??
-Να ξερεις οτι εμεις οι επαναστατες , δεν κρυβουμε τιποτα απο τον αρχηγο μας .. Τον πασιγνωστο Monkey D. Luffy ....
-Και αυτο τι σχεση εχει να κανει με εμενα ..??
-Οταν εφαγες το φρουτο του διαβολου , το Tenki tenki no Mi , ενημερωσα κατευθειαν τον αρχηγο ... Μην το παρεις με ασχημο τροπο γιε μου ...
Ξερω πως δικια σου ειναι η επιλογη για να διαλεξεις τι θα κανεις στην ζωη σου , αλλα εγω και ,μαλλον, ο Λουφι εχουμε μεγαλες βλεψεις για εσενα !!
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:38 am

Με το που το ακουσα , συγκλονιστηκα ... Αρχικως γιατι στα ματια του πατερα μου ειμαι ενας δυνατος και απερχομενος επαναστατης , και επισεις γιατι ο Λουφι γνωριζει εστω και την υπαρξη μου ...
-Πατερα εχουμε κανει αρκετες συζητησεις . Γνωριζεις πολυ καλα τις ιδεες μου , οι οποιες ειναι επαναστατικες και ξερεις τον δρομο που θελω να ακολουθησω ...
Αλλα νομιζω πως επρεπε τουλαχιστον να με ενημερωσεις οτι θα μιλαγες με τον Κακουμεϊκα ...

-Εχεις δικιο αλλα ηταν κατι που επρεπε να κανω ... Τελος παντων .. Το γραμμα ειναι εδω ... Αν αποφασισεις να το ανοιξεις θα ακολουθησεις τον δρομο το οποιο πηρα και εγω ...
Αν οχι θα ζησεις μια φυσιολογικη ζωη μακρια απο κινδυνους αλλα μακρια και απο αυτους που καταχραζωνται την εξουσια ... Μακρια απο την δραση ...
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:39 am

Πηρα το γραμμα στο χερι μου , ειχε μια κατακοκκινη και στρογγυλη σφραγιδα στην μεση με κερι ...... Ηταν αποφαση ζωης...Παρ'ολα αυτα ανοιξα το γραμμα σχετικα γρηγορα ... Η αποφαση μου ειχε παρθει !!!
- ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΣΣΣΣ!!!!! Φωναξα με ολη μου την δυναμη και ειδα το πατερα μου να σκαει ενα χαμογελο απο καρδιας .... Ενιωσα την πραγματικη δικαιοσυνη να κυλα στο αιμα μου ...
Οταν καλμαρα λιγακι διαβασα τι ελεγε ο , πλεον , αρχηγος μου στο σημειωμα του ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Σαβ Ιαν 29, 2011 11:59 am, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:40 am

Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:41 am

-Γιε μου , χαιρομαι που διαλεξες αυτο το μονοπατι ... Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο εσενα ...
-Σε ευχαριστω πατερα ... Ομως τωρα πρεπει να ξεκουραστω και σε 2 μερες θα ξεκινησω την αποστολη μου !!!
Και να'μαι ... Ξεκουραστος πλεον και χωρις αλλες σκεψεις και αναδρομες , μαζεψα τα πραγματα μου και βγηκα απο το σπιτι .... Εριξα μια κλεφτη ματια καθως εφευγα και ειδα τον πατερα μου να ξεσπα σε δακρια , ατελειωτης , χαρας !!!!
Ειχα παρει τις πληροφοριες για το ποιες ειναι οι οικογενιες επαναστατων στο νησι μας και το ποιες δημιουργουν προβληματα , απο τον πατερα μου ... Θα της ελενξω μια μια ...
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:43 am

Εφτασα στην πρωτη οικογενεια ... Χτυπησα την πορτα ....
-Καλησπερα , τι θα θελατε ? Μου ρωτησε ευγενικα ο κυριος ο οποιος ανοιξε ...
-Αρχικα ειμαι , ο Σορα . Ειμαι εδω για μαθω αν εσεις η καποιο μελος της οικογενειας σας δημιουργει προβληματα ...
Αλλαζει αποτομα το υφος του και μου φωναζει ..
-ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΚΡΕ ???? Θα με μαλωσεις ??? Και ξεσπασε σε γελια ...
-Δεν θα σε μαλωσω ... Θα σε πιασω .....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Σαβ Ιαν 29, 2011 12:01 pm, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:45 am

-Ωραια , αν ειναι ετσι ... Περνα μεσα να το συζητησουμε ....
Περασα την πορτα του σπιτιου του και βλεπω μεσα αλλους 3 ανδρες οι οποιοι κρατουσαν σπαθια ....
Με πλησιαζουν και οι τεσσερις , με τα σπαθια εκτως των θηκων τους , σημαδευμενα προς το προσωπο μου ....
-Κοιτα μικρε ... Αν ερθεις ποτε ξανα και μας ζητησεις τον λογο για το τι κανουμε , θα σε γδαρουμε ζωντανο ....
-Μην εισαι και τοσο σιγουρος....
Πηδαω ψηλα και προς τα πισω , ωστε να απομακρινθω απο αυτους ... Χτυπω τα χερια μου δυνατα μεταξυ τους και σηκωνω , μεσα στο σπιτι , ενα πολυ δυνατο κυμα αερα ...
Οι ανδρες πεταξαν τα σπαθια και κολλησαν στον τοιχο ....
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:47 am

-Εισαι χρηστης φρουτου του διαβολου ??? Ααααααααααααααααα θα το μετανιωσεις πολυ ασχημα αυτο !!!!
Χωρις να τους απαντησω , κουνω το δεξι μου χερι πολυ γρηγορα στον αερα και φωναζω ...
-WWWWWIIIIINNDDDD CCCCHHHOOOOPPPP!!!!!!
Yπερβολικα πολυ μικρα κυμματα αερα , τα οποια ταξιδευουν με μεγαλες ταχυτητες εφυγαν προς τους ανδρες και τους εκοψαν σε ολο τους το σωμα .....
-Αυτο ηταν αρκετο για να σας ακινητοποιησω ????
Ουρλιαχτα ακουστηκαν και απο τους τεσσερις τους ... Οι πληγες που τους δημιουργησα ηταν βαθιες .. Ισως δεν επρεπε να το παρακανω τοσο ....
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:50 am

Γρηγορα εψαξα για σχοινια μεσα στο σπιτι τους ... Μολις τα βρηκα τους εδεσα τα χερια ... Τους βοηθησα να σηκωθουν και τους οδηγησα προς το σπιτι μου .... Εφτασα , πισω , σπιτι μου και τους αφησα στον πατερα μου ...
- Σορα , συνεχισε την αποστολη σου ... Ετσι και εκανα ... Το επομενο μερος που θα επισκεπτομουν ηταν το μπαρ ...Εκει τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα απο οτι στο σπιτι των ανθρωπων αυτων μιας και οι επαναστατες που κανουν οτι θελουν , μαζευονται εκει ...
Περπατησα αρκετη ωρα μεχρι που εφτασα και ανοιξα διαπλατα τις πορτες του μπαρ !!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Σαβ Ιαν 29, 2011 12:04 pm, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:52 am

Μπηκα μεσα και ολα τα βλεμματα επεσαν πανω μου ... Περιμεναν κατι να πω η κατι να κανω ... Ομως πηγα σιωπηλος και εκατσα στο μπαρ , οπου παρηγγειλα λιγο ρουμι ... Οταν το ποτο μου ηρθε , ειπα στον μπαρμαν ψυθιριστα
-Παρε αυτα , και πες μου ποιοι απο εδω μεσα ειναι επαναστατες ... Ειχα στο χερι μου δυο χιλιαδες μπελι ... Τα πηρε και μου εδειξε με το δαχτυλο του , εναν-εναν τους επαναστατες ...
Η επομενη κινηση μου ηταν ηδη προγραμματισμενη .. Προχωρησα προς σε αυτους που μου εδειξε ο μπαρμαν και τους ειπα οτι πρεπει να ειναι σε πεντε λεπτα πισω απο το μπαρ γιατι εχω να τους δωσω μυνημα απο τον Κακουμεικα , προσωπικα για αυτους !!!
Μετα απο 5 λεπτα μαζευτηκαν ολοι , οι επαναστατες , πισω απο το μπαρ ... Τοτε τους ειπα την αληθεια ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Σαβ Ιαν 29, 2011 12:05 pm, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:54 am

-Συντροφοι , δεν εχω κανενα μηνυμα απο τον Κακουμεικα ... Ειμαι εδω για να μαθω ποιοι απο εσας δημιουργουν φασαριες και προβληματα και δεν υπακουν σε εντολες των ανωτερων τους ....
Κανενας δεν μιλησε .... Επρεπε να λαβω δραστικα μετρα ...
-Αμα δεν μου πειτε ποιοι ειναι τοτε θα σας διαλυσω ολους!!! Ειπα καθως η φωνη μου ηταν σταθερη και εδειχνε οτι δεν αστειευομουν ....
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 7:59 am

Με το που τελειωσα την φραση μου , βγαινει ενας ψηλος , μυωδης τυπος και κρατουσε μια τεραστια αλυσιδα στο χερι του ...
-Εδω μικρο αγορακι , δεν παιζουμε ...
Ξαφνικα ολοι τους εβγαλαν οπλα .... Αρχησαν να με κυνηγανε ... Ετρεχα με ολη μου την δυναμη ... Δεν θα μπορουσα με τιποτα να αντιπετωπισω τοσους ανδρες ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Σαβ Ιαν 29, 2011 12:06 pm, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 8:06 am

Καθως ετρεχα , οσο μπορουσα , χρησιμοποιουσα την δυναμη του φρουτου μου !! Ηταν δυσκολο και κατι που δεν ειχα ξαναδοκιμασει ... Εκεινη την στιγμη ο αντρας με την αλυσιδα καταφαρε να με πιασει .... Πεταξε την αλυσιδα η οποια εκανε τεσσερις με πεντε κυκλικες κινησεις γυρω απο τους αστραγαλους μου και με εριξε κατω .... Μαζευτηκαν ολοι οι τρομοκρατες , και οχι επαναστατες , απο πανω μου και αρχησαν να με χτυπουν αλυπητα ... Οταν τελικα με αφησαν, δεν μπορουσα να αναπνευσω καλα-καλα , και μου ειπε ο αντρας με την αλυσιδα .....
-Το ονομα μου ειναι Τζος και αν σε ξαναδω θα σε σκοτωσω ....
Αρχησαν να φευγουν ενας ενας ....
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 10:00 am

Καθως ολοι ειχα παρει τον δρομο τους για να γυρισουν στο μπαρ , εγω μεσα στα αιματα και σε παρα πολλες πληγες σκεφτηκα ..
Ειναι η πρωτη μου αποστολη και δεν πρεπει να αποτυχω με τιποτα ... Πρεπει να βαλω ολο μου το ειναι και να προσπαθησω οσο μπορω για να σηκωθω ... Δεν εχω αλλη επιλογη ... Η πρωτη μου αποστολη αν παει στραβα τοτε η θεση μου ως επαναστατης μπορει και να χαθει ......
Σορα , σηκωνετε ορθιος .... Οι ανδρες γυρνανε με ενα βλεμμα τρομαγμενο και με κοιτανε .....
-
Τωρα θα δειτε γιατι μου ανεθεσαν την αποστολη ....
Οι φλεβες σε ολο μου το σωμα πεταγονται ... Κοιταω προς σε αυτους και ...
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 10:07 am

Φωναζω ....
Infinity WWWWWWWwwwwwwwwwwwwiiiiinnnddd Chopppppppppppppp
Αααααααααααααααααααα.....
Τα χερια μου σημαδευαν κατα αυτους και τα κουνουσα μπρος πισω υπερβολικα γρηγορα .... Ατελειωτα μικρα κυμματα αερα κοβανε τους " συντροφους " μου παντου ..... Ο Tζος εβαλε μπροστα του εναν αλλο χρησημοποιωντας το σωμα του για να προστατευτει ....
Μολις τελειωσα μου ειπε ...
-Μονο αυτο εχεις ???? Εβγαλε την αλυσιδα του και χωρις να χασει δευτερολεπτο μου επιτεθηκε .... Απεφυγα το πρωτο του χτυπημα .... Και του πεταξα ενα σουρικεν .... Εβαλε την αλυσιδα για προστασια και το σουρικεν μου δεν τον πετυχε ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Σαβ Ιαν 29, 2011 10:23 am, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 10:12 am

-Εισαι καλος ... Τζος ... Το ονομα μου ειναι Σορα ... Ομως θα σε πιασω !!! Τα προβληματα που εχεις δημιουργησει , για επαναστατης , ειναι ασυγχωρητα .....
-Θα φας πολλα ψωμια ακομα για να με κερδισεις !!!!

Ολες οι επιθεσεις μου ηταν απο αποστατη και δεν μπορουσα να του κανω ζημια γιατι ειχε την αλυσιδα του ....Επρεπε να βρω το αδυναμο σημειου του γιατι αλλιως την ειχα βαμενη!!! Και απο την αλλη γιατι τοσο μισος?? Ειμαστε ολοι επαναστατες!!Σιγουρα αυτα τα μελη θα επρεπε να αφαιρεθουν απο την οργανωση μας ...
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 11:57 am

Το μυαλο μου εκεινη την στιγμη ανετρεξε σε μια προπονηση που ειχα κανει με τον πατερα μου ... Ο σκοπος της ηταν το πως θα μπορουσα να πλησιασω εναν αντιπαλο ο οποιος ηταν θα ηταν καλος σε κοντινες και μεσαιες αποστασεις ... Η συμβουλη του ηταν να μπορεσω να δημιουργησω αντιπερισπασμο και ετσι θα τον πλησιαζα με την αμυνα του ανοιχτη ... Μολις σκεφτηκα το πλανο μου ειπα στον Τζος ...
-Το φρουτο του διαβολου μου ειναι καλο σε μακρινες αποστασεις , αλλα ακομα πιο καλο οταν ερχομαι κοντα στον αντιπαλο μου ... Γιαυτο Τζος ετοιμασου να δεχτεις την πιο δυνατη μου επιθεση ...
Πηρε αμυντικη σταση και με περιμενε ...
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 12:18 pm

Με αυτον τον τροπο καταφερα να τον κρατησω σε αμυντικη σταση ... Αρχισα να τρεχω προς το μερος του σημαδεψα τα ποδια μου με τους δυο μου δεικτες του χεριου ... Τεντωντας τα και κουνωντας τα δεξια - αριστερα , δημιουργησα κυμματα αερα στα ποδια , χανωντας αυτος την ισσοροπια του ... Ειχα ανοιξει την αμυνα του και με ενα Lighting Bolt τον εκανα να λιποθυμησει ... Γεματος πληγες και εξουθενομενος , τους εδεσα ολους και τους πηγα στο σπιτι μου ....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Σαβ Ιαν 29, 2011 1:00 pm, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 12:48 pm

Σπιτι μου συναντησα τον πατερα μου και τον ρωτησα ...
-Πατερα , τωρα με αυτους τι θα κανουμε ????
-Αρχικα θελω να σου πω οτι μπορεσες και ολους τους ανδρες που δημιουργουσαν προβληματα , αναμεσα τους και τον Τζος !! Μπραβω γιε μου !! Θα μιλησω εγω με τον κακουμεικα για αυτους
. Θα πρεπει να ερθει ενας commander της οργανωσης μας να τους παρει ... Εσυ πανε μεσα και παρε βοτανα για να επουλωσεις της πληγες σου ... Το επομενο σου βημα ειναι να στειλεις ενα γραμμα στον αρχηγο μας και να του πεις το τι εγινε με την αποστολη ...
Πηγα , εβαλα επιδεσμους και βοτανα στις πληγες μου και ξεκινησα να γραφω το γραμμα ....
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 12:51 pm

Eκλεισα το γραμμα , το πηγα στο ταχυδρομιο και μετα επεσα στο κρεβατι μου και κοιμηθηκα απευθειας .....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Σαβ Ιαν 29, 2011 1:01 pm, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 12:57 pm

To επομενο πρωι ξυπνησα ... Ντυθηκα , πλυθηκα και πηγα μεσα για να χαιρετισω τους γονεις μου ...
-Μητερα και Πατερα ηρθε η ωρα να ξεκινησω το ταξιδι μου ...
-Καθημερινα γιε μου με κανεις περιφανο !!!

Απο την αλλη πλευρα η μητερα μου δεν μιλησε ... Μου εδωσε φαγητα και νερο ... Με φιλησε στο μετωπο και μου εκανε μια ζεστη αγκαλια .....
Αφησα το σπιτι μου και ξεκινησα προς την παραλια .... Εκει ειχα την βαρκα μου .... Λυνω τα σχοινια , ανεβαινω πανω , ανοιγω τα πανια και .....

Doom island .... Σου ερχομαι ....!!!!!!
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]     Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]  I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 6:53 am

Όνομα: Lynxgr
Haki Points:3
Player of the Week Points:8
Beli:20.000
Bounty/Fame Points:-

Αγαπητέ επαναστάτη Lynxgr...τελικά είχα δίκιο ότι μπορώ να σε εμπιστευτώ ως επαναστάτη και δικαιώθηκα έπειτα από την ολοκλήρωση της αποστολής αυτής ή οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη ειδικά για κάποιον αρχάριο σαν και εσένα.Ελπίζω να έχεις συνέχεια και κάποτε να γίνεις το δεξί μου χέρι.

Kakumeika
Shishinto(το όνομα του χαρακτήρα μου)
http://www.onepiecegr-rpg.com

Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΑΡΧΗ] Η μαχη με τους επαναστατες...[ΤΕΛΟΣ]
» Η πορεια προς την East Blue (Part4) Επαναστατες και Marines[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» The island in the sky[Τελος]
» [Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: