| A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Σαβ Ιαν 29, 2011 10:49 am | |
| Ειχα μια μερα που ειχα φυγει απο το Shell Town Επειδη πολυ απλα δεν ειχα τιποτα αλλο να κανω! Πηγαινα τωρα πια προς το Organ Island! Ηταν ο επομενος προορισμος για την αποστολη που θα επαιρνα μολις πηγαινα στο νησι Big Bird Island! Ειχα ομως πολυ ακομα μεχρι να φτασω στο νησι! Πριν καιρο ειχε πεσει στα αυτια μου οτι ενας πειρατης ενας διασημος πειρατης με Bounty 15.000.000 ειχε καταλαβει το νησι ως το αρχηγειο του! Αν κανεις δεν ειχε παει να το κανονισει τοτε θα μπορουσα να παω και να το κανονισω!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Surfer στις Κυρ Ιαν 30, 2011 7:18 am, 1 φορά |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Σαβ Ιαν 29, 2011 10:57 am | |
| Θα νικαγα αυτον τον πειρατη με το μεγαλο Bounty και επειτα θα συνεχιζα τον δρομο μου προς τα αλλα νησια! Γενικα εχω ακουσει οτι πολλοι πειρατες υπαρχουν στο East Blue και εγω ως τιμη μου πρεπει να εξαφανισω αυτα τα αποβρασματα απο προσωπου γης! Ειναι Καθηκον μου! ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ" HAI! Μετα απο πολυ ωρας σκεψεις και απο πολυ ωρας διαλογισμου ειπα να ξαπλωσω να κοιμηθω! Δεν ειχα και πολλα να κανω αφου ειμουν στην μεση της θαλλασας και βαριομουν να ψαρεψω! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 12:11 am | |
| Η Ωρα περασε ενω εγω κοιμομουν! Ξαφνικα ο ηλιος με χτυπησε στα ματια! Ξυπνησα και τσεκαρα να δω που ειμουν! Εμεινα αναυδος γιατι ξυπνησα σε ενα δωματιο! μολις ανοιξα εντελως τα ματια μου και ειδα τι γινοταν γυρω μου αμεσως παρατηρησα την ποιο ομορφη υπαρξη που εχω δει ποτε στη ζωη μου!Την ρωτησα! Εχω πεθανει!? τι στο καλο!?ειναι η δευτερη φορα που μου γινεται αυτο! Οχι δεν πεθανες!ζωντανος εισαι! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 12:16 am | |
| Κατι κανω εδω!? Σε Ειδαμε να περιφερεσε με το ραφτ σου και νομιζαμε οτι εισουν νεκρος!οποτε σε φεραμε να δουμε τι εχεις! Ααα.Ευχαριστω! Αμεσως σηκωθηκα αλλα με πονουσε το κεφαλι λες και ειχα μεθυση χθες βραδι!μολις βγηκα εξω εκει ηταν πολλα ατομα που πιναν και ο αρχηγος τους καθοταν και γελουσε! Ελα Ελα κοντα μου!Μην φοβασαι δεν θα σε φαω! Συγνωμη αλλα ειμαι σε πειρατικο πλοιο!? Ναι!Γιατι φοβασαι η μισεις τους πειρατες!? |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 12:25 am | |
| Μισω τους πειρατες!πολλα χροννια πριν σκοτωσαν τον πατερα μου..την μητερα μου..και την αδερφη μου που ηταν μολις 2 χρονων! Εννοεις το χωριο στο Dawn Island!? ΝΑΙ!Ξερετε ποιος το εκανε!? Συγνωμη που σου το λεω αλλα εμεις το καναμε! Μολις ειπε το εμεις αμεσως πηγα να του επιτεθω! Πολυ απαλα μου εμποδισε την επιθεση μου! Δεν εισαι αρκετα δυνατος! ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩΩΩΩΩ! Φωναξα και αρχισα να γινομουν αμμος! Τι στο καλο!? |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 12:33 am | |
| Τωρα θα δεις!Εξασκουμε σε αυτην την κινηση πολλα χροννια τωρα!θα την αμολησω σε σενα!και πιστεψε με δεν θα σου αρεσει καθολου! Suna Suna No Mi:Giganto Sandoman! Ξαφνικα αρχισα να γινομουν ενας τεραστιος ανθρωπος φτιαγμενος απο αμμο! Αρχισα να κοπαναω το πλοιο με ολη μου την δυναμη! Σταματα!Η Αδερφη σου ειναι ακομα ζωντανη! ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!? σοκαρισμενος απο αυτο που ακουσα αρχισα να γινομαι παλι κανονικος! Η Αδερφη σου ζει!
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 12:47 am | |
| Δεν παιρνω πισω μου καμια πραξη αλλα σου λεω οτι η αδερφη σου ειναι ζωντανη! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!ΜΙΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ! ειναι αυτη εκει! Και σηκωσε το χερι του και εδειξε την κοπελα η οποια ηταν αυτη που ειδα στο δωματιο! Την κοιταξα και αναμνησεις αρχισαν να πηδουν στο κεφαλι μου Συνεχιζα να την βλεπω και αρχισαν να με πιανουν τα δακρυα! Εισαι η αδερφη μου!!? Πριν το καταλαβω ο καπετανιος τους και αλλοι απο το πληρωμα πηγαν να με δεσουν!τα καταφεραν αλλα τους ειπα οτι Ειναι ανωφελο! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 12:55 am | |
| Προσπαθησα να φυγω αλλα δεν μπορουσα! Τι στο καλο!? Αυτα εδω ειναι εξελιγμενα Sea Stone BodyCuff Δεν μπορεις να χρησμιοποιεισης το φρουτο σου ουτε να ξεφυγεις! Καταραμενε! Αρχισαν να με τραβανε και να με πηγαινουν σε εναν καταπελτη! Με τοποθετησαν και αμεσως εκοψαν το σχοινι! Πεταχτηκα με τοσην φορα που δεν θα αργουσα καθολου να παω στο Organ Island!
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΑΔΕΡΦΟΥΛΑΑΑΑΑ! ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩΩΩΩΩΩ! Φωναζα ολη την ωρα!Μετα απο τοσα χρονια ειδα την αδερφη μου! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 1:05 am | |
| Ειμουν πολυ ψηλα στον αερα και το οξυγονο ολο και ενα λιγοστευοταν!δεν περασε πολυ μεχρι να ξεμεινω απο οξυγονο και να χασω της αισθησεις μου! Δεν περασε παρα πολυ ωρα μεχρι που εσκασα παρα πολυ δυνατα στο πατωμα! Το Sea Stone ειχε δεχθει πολυ ζημια ετσι πολυ απαλα ανοιξα τα χερια μου εσπασε! Συνεχισα να προχωραω αμεριμνος σκεπτομαινος ολα τα γεγονοτα που ειχαν συμβει! προχωρουσα προχωρουσα κλωτσαγα πετρουλες και τα χερια μου στις τσεπες! Πριν το καταλαβω ειχα φτασει ηδη στο Organ Island!
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 2:49 am | |
| Ξαφνικα μια βομβα περασε μεσα απο το σωμα μου και εσκασε ακριβως πισω μου! Εκανε μια μεγαλη εκρηξη και με εστειλε πανω σε ενα κτηριο! Σηκωθηκα και ειπα Τι στο Π*** ΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΣΕ ΠΕΤΥΧΑ! Ηρθε ενας Clown και με κοροιδευε! Διπλα του καθοταν ενας βλακας με μονοροδο ποδηλατο και ενας αλλος πανω σε μια τιγρη! Εσεις το κανατε!? Και ειμουν τσαντισμενος! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 2:54 am | |
| Ναι γιατι τι θα κανεις!? Θα σας σκοτωσω! και πριν τελειωσω μου επιτιθηκαν! εκανα αμεσως το χερι μου σπαθι απο αμμο και αρχισα να παλευω! ηταν καλοι αλλα οχι αρκετα! για πλακα ολη την ωρα εκανα οτι δυσκολευομουν και αυτοι χλευαζαν Το επαιζες και δυνατος!
αχαχαχα!αδυναμα ανθρωπακια! Κατευθειαν μολις το ειπα αυτο του εριξα μια στο σωμα! Καταραμενε!τα βαζεις με τον Captain Buggy! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 5:35 am | |
| Με σενα και με ολο τον κοσμο! Χαχαχα!απλα προσποιομουν μεχρι τωρα! Ξαφνικα τα χερια του εβγαιναν απο την θεση τους και αρχισαν να ερχονται με φορα προς το μερος μου! ΚΑΙ Γ*ΜΩ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ! :[m135]: :[m135]: :[m135]: :[m135]: Τι!?δεν πρεπει να εντυπωσιαζεσε!πρεπει να το τρεμεις αυτο το φρουτο!θα φερει τον θανατο σου! Χαχαχαχαχαχ! Ξαναεκανα το χερι μου σπαθι και αρχισα να παλευω με το μαχαιρι που ειχε στο χερι του! προσπαθουσε ολη την ωρα να μου το καρφωσει! Ξαφνικα απο διπλα πηδηξε ο ανθρωπος με την τιγρη! η τιγρη του αρχισε να με χτυπαει! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 5:41 am | |
| Ο καπετανιος τους αρχισε να φευγει τρεχοντας μαζι με αυτον που ηταν στο μονοροδο ποδηλατο! πισω εμεινε μονο ο τιγρης και αυτος που τον καβαλαγε! Δεν θα σε αφησω να νικησεις τον αρχηγο μας! Ο Captain Buggy ειναι ο ποιο δυνατος ανθρωπος στο κοσμο! Αν ειναι ετσι γιατι εφυγε τρεχοντας!? Γιατι επρεπε να κανει κατι δουλειες!αλλα τι να καταλαβεις εσυ απο δουλειες! Εγω εχω ποιο σοβαρες δουλειες να κανω απο το να τρεχω! Ετοιμασου να πεθανεις! Αμεσως ο δειλος εστειλε τον τιγρη του να μου επιτεθη! Δεν ντρεπεσε!εστειλες τον τιγρη σου!? |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 7:09 am | |
| Η Τιγρης ηταν τεραστια ετσι επεσε πανω μου και αρχισε να με δαγκωνει!το θεμα ηταν οτι ειμουν λογκια οποτε δεν με χτυπαγε αλλα αντιθετως με γαργαλαγε! Σταματα!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ξαφνικα ειδα τον Καβαλαρη να πεταγεται απο πανω μου και με ενα ξιφος να προσπαθει να μου το καρφωσει στο προσωπο! ΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΕΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Το Ξιφος του καρφωθηκε στο κεφαλι μου αλλα με αποτελεσμα να ειχε γινει αμμος το κεφαλι μου και να μην δεχτω καμια ζημια! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 7:18 am | |
| ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ? Δεν παρατηρησες οτι ειμαι λογκια!? Εισαι λογκια!?Τυχερε... Αυτος πηδηξε πισω και διεταξε το λιονταρι του να γυρισει κοντα του! Εγω σηκωθηκα αργα αργα σκουπιστηκα, εσφιξα της γροθιες μου και ειπα Εισαι ετοιμος η αληθηνη μαχη να αρχισει!? Ποτε δεν ειμουν ποιο ετοιμος Αμεσως αρχισα να πηγαινω προς το μερος του! Suna Suna No Mi:Sand Gun Αμεσως καυτες σφαιρες απο αμμο εβγαιναν απο τα δαχτυλα μου! Ο Αντιπαλος δεχοταν την επιθεση! Εισαι ετοιμος να την τελειωσω!? Suna Suna No Mi:Sand Cofin! Ενα φερετρο σε σχημα σταυρου αρχισε να εφαρμοζετε γυρω του! Τον Παγιδευσε μεσα του!Ομως εγω επρεπε να φυγω και να παω πισω απο αυτους τους δυο! |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] Κυρ Ιαν 30, 2011 3:55 pm | |
| Όνομα: Axelhero Haki Points: 0 Player of the Week Points: 3 Beli: 12.000 Fame Points: - Post: 15 -> 3.000
Παρατηρήσεις: Έπεσες με τέτοια δύναμη πάνω στο νησί και το μόνο που έγινε ήταν να πάθουν ζημιά τα handcuffs? Εσύ δηλαδή δεν έπαθες τίποτα από μια τέτοια πτώση? Πολύ μεγάλη υπερβολή και σου στοίχησε. Επίσης, τελειώνεις πολύ απότομα την ιστορία σου. Επειδή θα με πεις ότι συνεχίζει μετά σε λέω ότι δεν έχει σημασία αν κάνεις και 2η στο νησί αλλά το πως είναι αυτή η ιστορία επειδή βαθμολογούντε ξεχωριστά. | |
|
| |
| A Bunch Of Cowards![Part I][Τελος] | |
|