de Read Marines
| Θέμα: [Aρχη]Οταν μαθει ο κοσμος για μενα... Κυρ Ιαν 30, 2011 1:07 pm | |
| [ΑΡΧΗ]
Οταν βγηκα απο το σπιτι μου πηρα τον δρομο για το λιμανι και το τοπικο κατασκευαστιριο πλοιον και πλοιαριων του John εκει πηγαινα για να αγορασω μια βαρκα για να ταξιδευω.. Περασα μεσα απο την πολη η μερα ηταν ηλιολουστη και ο κοσμος χαρουμενος παιδια επαιζαν στους δρομους της πολης...κοπελες τσουρμα ολες μαζι περιπλανιονταν στις βιτρίνες των μαγαζιων...Εφτασα επιτελους στο λιμανι.. -Εεεε Hith Ηταν ο καλος μου φιλος ο Anki αγκαλιαστηκαμε ειχα να τον δω για δυο χρονια τουλαχιστων ελειπε στα καραβια σε μια μεγαλη ναυτεμπορικη εταιρια -Τι κανεις Anki??ποτε γυρισες απο τα καραβια? -Μολις τωρα αποβηβαστικα εσυ τι κανεις εδω?? -Εχω μπει στο σωμα των Marine και θελω να αγορασω πραγματα για την εκπαιδευση μου και για τα ταξίδια που θα κανω αργοτερα -Θελεις παρεα και να σε βοηθησω αν μπορω.. -Φυσικα φυγαμε Σιγουρα θα με βοηθουσε ηξερε πολλα πραγματα για την θαλασσα και σιγουρα για τα καραβια.. | |
|
de Read Marines
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Οταν μαθει ο κοσμος για μενα... Κυρ Ιαν 30, 2011 1:20 pm | |
| Καθως περπατουσαμε.. -Λοιπον για πες μου για τα ταξιδια σου στις θαλασσες πως ειναι εκει εξω? -Ακου ειναι μια αλλη εμπειρια..αν δεν εισαι ετοιμος τοτε μαλλον τα κυματα θα σε ξεβρασουν καπου...νεκρο -Γιατι τοσο αβαστακτη ειναι η θαλασσα...? Και εκει σταματησε και με κοιταξε...ακουμπησε το χερι του στον ομο μου και ειπε -Οχι οσο οι ανθρωποι και οι πειρατες..κακια φαρα επιτίθενται και σκοτωνουν -Αντιμετωπισατε πειρατες?? -Καμια δυο φορες...πολυ αγριοι... -Θυμασε μηπως τα ονοματα των πληρώματων τους?? -Το πειρατικο πληρωμα ειχε το ονομα Unforgiven με καπετανιο τον J.Shadow -Επικινδύνοι?? -Ενα θα σου πω...Ο καπετανιος τους ειχε φαει ενα φρουτο του διαβολου... -ΠΟΙΟ ΠΟΙΟ?? -Το Kage Kage no Mi..με την ιδιοτητα της σκιας,... -Και...τι εγινε?? -Μα εκλεψαν ολο το εμπορευμα και εφυγαν... -Ποπο ναι??..δεν αντισταθηκατε?? -Οσο μπορουσαμε αλλα δεν εφτανε..για δες με την κουβεντα φτασαμε... Χαχα μια μερα αυτος ο καπετανιος θα παλεψει μαζι μου και δεν ξερω και ποσοι αλλοι μετα απο αυτον
Έχει επεξεργασθεί από τον/την de Read στις Κυρ Ιαν 30, 2011 1:22 pm, 1 φορά | |
|
de Read Marines
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Οταν μαθει ο κοσμος για μενα... Κυρ Ιαν 30, 2011 1:22 pm | |
| Μπηκαμε μεσα στο μαγαζι και ο John ηταν καθιστος στην καρεκλα πισω απο τον παγκο οταν ειδε τον Anki ομως επαθε πλακα...οταν ημασταν μικροι πολλες φορες παιξαμε στην προβλητα του λιμανιου και μας προσεχε αγκαλιαστικαν και καθησαμε να τα πουμε λιγο πριν περασουμε στο ψητο... | |
|
de Read Marines
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Οταν μαθει ο κοσμος για μενα... Δευ Ιαν 31, 2011 7:22 am | |
| Περασε λιγη ωρα μιλοντας και μετα ειπα στον John τον λογο της επισκεψης μας... -Λοιπον γιατι είστε εδω?? -Θελω να μου φτιαξεις μια βαρκα ε χωριτικοτητα 1ος ατομου... -Μαλιστα...περιμενε να βρω ενα στυλο και ενα χαρτι... -Ναι.. -Εχεις σκεφτει τιποτα για την διακοσμηση..? -Κατσε σκεφτομαι.. -Λοιπον ακουω εχω κανει ενα βασικο σχεδιο δες το λιγο Ηταν φοβερο...ειχε καλοσχεδιασμενη πλωρη και η πρυμη ηταν περιτεχνη.. -Λοιπον θελεις να μου πεις πως θες να ειναι απο εξω ή να το κανω εγω οπως πιστευω οτι σου ταιριαζει?? -Θελω να ειναι μαυρο και να γραφει de Read.. Του ειπα και καποιες αλλες ιδεες που ειχα μου παρουσιασε και αθυτος καποιες ειπε και ο Anki και επιτελους τελιωσα... Μολις βγηκαμε απο το μαγαζι ακουστικαν φωνες...αρχησαμε να τρεχουμε προς τα οταν ακουστικε μια πιστολια...φτασαμε στο σοκακι ολα ειχαν τελιωσει | |
|
de Read Marines
| Θέμα: Απ: [Aρχη]Οταν μαθει ο κοσμος για μενα... Τετ Φεβ 09, 2011 1:35 pm | |
| Ειδα καποιους αλυτες να τρεχουν φωναξα αλλα δεν σταματησαν ομως στην μολις βγηκα στον κεντρικο δρομο οι αρχες τουε ειχαν περικυκλωσει αυτο ηταν το τελος της συμμοριας τους...Δεν ασχοληθηκα περισσοτερο με το θεμα ειχα καποια ψωνια να κανω...Επομενο μαγαζι ηταν το μαγαζι με τα οπλα.. Οπλα απο ολες τις θαλασσεσ ακομα και απο την Μεγαλη γραμμη Χρειαζομουν καποιο δυνατο οπλο για να εξασκησω την τεχνικη μου στο σπαθι αλλα και για να δυναμωσω τις επιθεσεις μου.. Αραγε θα εβρισκα αυτο που εψαχνα? | |
|