| Το αναποδο βουνο[Τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 5:26 am | |
| Συνεχεια απο εδω (1 ποστ) http://www.onepiecegr-rpg.com/t2437-topicΤελικα μετα απο λιγα δευτερολεπτα ειδα στο ενα χιλιομετρο απο εμενα το ανοιγμα. Εστριψα προς τα εκει το πλοιο. Οταν εφτασα μπροστα του τα χασα! Ειδα ενα ποταμι που ανεβαινε το βουνο..!! Αυτη σιγουρα ηταν η εισοδος της Grand Line οπως θα την περιμεναν πολλοι, εντυπωσιακη και επιβλητικη. Επρεπε να μπω ακριβως στο ανοιγμα που υπηρχε μπροστα μου αλλιως κυνδινευε να διαλυθει το πλοιο. Εστριψα το πλοιο προς την κατευθηνση που επρεπε και περιμενα οτι μεσα σε ενα δυο δευτερολεπτα θα υπακουσει στις εντολες μου. Ομως αργουσε ολο και περισσοτερο να στριψει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teomessi10 στις Δευ Ιαν 31, 2011 7:48 am, 1 φορά | |
|
| |
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 5:36 am | |
| Το πλοιο εστριβε αλλα οχι με τον ρυθμο που επρεπε για να καταφερω να μπω χωρις καμια απολεια στο "καναλι" που οδηγουσε στην Grand Line. Το κοιτουσα αγωνια να πλησιαζει τα τοιχωματα ολο και περισσοτερο χωρις να μπορω να κανω τιποτα αλλο. Καποια στιγμη πλησιασε τοσο πολυ που πιστεψα οτι ηρθε το τελος μου. Εκλεισα τα ματια και περιμενα να εχω το ιδιο τελος οπως και τοσοι αλλοι πειρατες που πεθαναν στην προσπαθεια τους να φτασουν στην Grand Line. Ακουσα εναν θορυβο απο ξυλο να σπαει και επειτα υσηχια... Το πλοιο ειχε στριψει κανονικα στο "μονοπατι" που επρεπε αλλα ελειπε ενα κομματι απο την πλωρη του πλοιου. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 5:56 am | |
| Δεν ηταν ανυσηχιτικο το χτυπημα του πλοιου. Ομως σιγουρα επρεπε καποια στιγμη να το φτιαξω. Ομως αυτη την στιγμη δεν με ενδιεφερε αυτο. Προς το παρον απολαμβανα την διαδρομη προς το μεγαλο γεγονος που ερχοταν. Το πλοιο ανεπτησε ολο και μεγαλητερη ταχυτητα παρολο που ανεβαινα σε βουνο. Κοιτουσα το περιβαλλον γυρο απο το πλοιο μου και ημουν φανερα ενθουσιασμενος. Ενα ποταμι που ανεβαινει ενα βουνο και καποια κτισματα, σαν πυλες, να βρισκονται καθε λιγα μετρα και να δινουν την εντυπωση οτι αγκαλιαζουν το περασμα προς την Grand Line. Δεν ηξερα ποσο ακομα θα εναβαινα ομωςς καποια στιγμη καθηκα μεσα στα συνεφα. Οταν τα περασα ειδα σε μια σχετικα κοντινη αποσταση την κορυφη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teomessi10 στις Δευ Ιαν 31, 2011 6:04 am, 1 φορά | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 6:02 am | |
| Καποια στιγμη εφτασα στην κορυφη του βουνου. Τρομαξα οταν συνειδιτοποιησα οτι αλλα 3 ποταμια συναντιοντουσαν εδω πανω και επρεπε να περασω πανω απο αυτο το σημειο για να πεσω σε ενα πεμπτο ποταμι που ηταν το μονο που κατεβαινε απο το βουνο και οδηγουσε στην Grand Line. Αλλα και σε αυτο το κομματι το πλοιο και το ποταμι εκααν μονα τους την δουλεια. Αφου πεταχτηκα για λιγα δευτερολεπτα μαζι με το πλοιο μου στον αερα αρχισα να κυλω προς το μονο δρομο που οδηγουσε προς τα κατω. Εδω το πλοιο ανεπτυξε μεγαλυτερη ταχυτητα η οποια καθολη την διαρκεια της καθοδου μεγαλωνε ολο και περισσοτερο. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 6:10 am | |
| Οταν αρχισα να κατεβαινω ανυπομονουσα ολο και περισοτερο να ντικρισω την θαλασσα στην οποια θα ταξιδευα για το υπολοιπο της πειρατικης μου ζωης. Ακομα ομως βρισκομουν πανω απο τα συνεφα και δεν μπορουσα να δω τιποτα απο οσ γινονταν μεσα στην Grand Line. Σιγουρα απο εδω πανω αν δεν ειχε συνεφα θα μπορουσα να δω ακομα και τον επομενο προορισμο μου, το πρωτο νησι που θα επισκεφτομουν εδω. Επειτα απο 2 λεπτα επιτελους περασα κατω απο τα συνεφα. Ειδα για πρωτη φορα την Grand Line. Αγωνια και ανυπομονησια για τις περιπετειες μου με κατεκλυσε. - Μεγαλη γραμμη, σου ερχομαιιιι!! One piece σου ερχομαιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! φωναξα οσο πιο δυνατα μπορουσα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 6:13 am | |
| Μετα απο αυτο ακουσα εναν περιεργο ηχο που ερχοταν μεσα απο την Grand Line. - Λες να ηταν η ηχω και να εκανα λαθος? Μπα... Πολυ παραξενη ηχω θα ηταν. ειπα και εξεταζα προσεκτικα την περιοχη γυρω απο την εξοδο του ποταμου μας και δω κανενα Sea King η τιποτα τετοιο. Για καλο και για κακο ημουν ετοιμος για μαχη. Η ταχυτητα του πλοιου ηταν τεραστια και ακομα και να ηθελα να το σταματησω δεν μπορουσα. Οποτε περιμενα να φτασω εκει για να δω καλυτερα τι γινοταν. Τελικα εφτασα και δεν ειδα τιποτα εκει. Μονο ενας φαρος υπηρχε στο πλαι της εισοδου και τιποτα αλλο. - Εφτασααααααα!!!! φωναξα χαρουμενος με το νεο βημα στην πειρατικη μου ζωη. Ο ηχος που ακουσα πριν ακουστηκε παλι. Αυτη τη φορα ομως πιο δυνατα, λες και ερχοταν μεσα απο την θαλασσα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 6:25 am | |
| Μεσα απο τον φαρο βγηκε ενας γερος για να δει τι εγινε. Ηταν πολυ περιεργος με ενα λουλουδι στο κεφαλι. - Ποιος εισαι εσυ νεαρε και γιατι ενοχλεις την Laboon? Εγω τον κοιτουσα χωρις να μιλαω και επειτα αφου παρατηρησε καλυτερα το πλοιο συμπληρωσε. - Βασικα... Που πας με αυτο το πλοιο και χωρις πληρωμα? - Ειμαι ο Messi D. Τeο και παω για να κατακτησω το One piece!! του ειπα πανευτυχης! Δεν ενοιαζε τι ηταν αυτος ο γερος αλλα τωρα που βρισκομουν εδω τιποτα δεν θα με εμποδιζε απο την εκπληρωση του ονειρου μου. - Μεγαλα λογια απο καποιον μικρο σε ηλικια... ειπε κουνοντας το κεφαλι του. Σε ξερω μικρε! Εισαι καποιος πολυ δυνατος πειρατης των 4 θαλασσων αλλα στα αληθεια νομιζεις οτι θα τα καταφερεις εδω μεσα? Ολοι εδω βρισκονται σε αλλο επιπεδο μαχητικων ικανοτητων. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 6:29 am | |
| - Δεν με νοιαζει τι λες! Εγω θα κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα! Και αν θες να ξερεις εχω πληρωμα απλα ειναι ολοι διασκορπισμενοι στις αρχικες θαλασσες και θα τους συναντησω οταν μπουν και αυτοι εδω! - Χμ... εκανε χαμογελοντας λιγακι. Ομως αμεσως μετα ακουσαμε ενα κανονι να εκπυρσοκροτει. Κοιταξα προς το βουνο, αφου απο εκει ερχοταν ο ηχος και ειδα ενα πλοιο των marines να κατευθυνεται προς τα επανω μου. Αμεσως ξεκινησα να απομακρυνομαι οσο πιο γρηγορα μπορουσα απο το βουνο αλλα το πλοο που κατεβαινε ειχε τεραστια ταχυτητα οπως ειχα κι εγω οταν βρισκομουν στην θεση του. Ετσι με πλησιαζε πολυ γρηγορα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 6:33 am | |
| Δεν ειχα αλλη επιλογη απο το να τους πολεμησω. Ετσι κατευθηνθηκα προς τα πανω τους. Οταν πλησιασα αρκετα, αρχισαν να μου φωναζουν: - Πειρατη σταματα εκει που εισαι. Συλλαμβανεσαι στο ονομα της δικαιοσυνης. - Αρχισανε παλι τα καραγκοζιλικια.... ειπα και ετοιμαστηκα για μαχη. Ανεβασα το κανονι απο την αποθηκη και μαζι μερικες μπαλες. Ανοιξαν πρωτοι τα πυρα αλλα δεν με πετυχαιναν. Εριξα κι εγω μερικες αλλα ουτε εγω καταφερα να βρω στοχο. Πλησιαζαν ολο και περισσοτερο και ετσι ειχα και καλυτερο οπτικο πεδιο. Απεκρουα τις βολες τους και εγω συνεχιζα να ριχνω χωρις αποτελεσμα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 6:42 am | |
| Τελικα πετυχα το πλοιο στο σημειο που ειχαν τοποθετημενα 2 κανονια. Ετσι τα πυρα τους καταλαγιασαν για λιγο. Βρηκα την ευκαιρια και προετοιμαστηκα καλυτερα. Αποφασισα οτι η μονη επιλογη που μου απεμενε ειναι να ανεβω στο πλοιο τους και να τους επιτεθω. Ετσι πληισαζα ολο και περισσοτερο προς αυτους. Ο γερος ειδε την κινηση μου αυτη και μου φωναξε: - Μην ανεβεις εκει πανω!! Γυρισα να τον κοιταξω και μου εκλεισε το ματι. Κατι ηξερε που μου ειπε να μην ανεβω εκει οποτε τον ακουσα. Ετσι συνεχισα να ριχνω με το κανονι. Δεν ειχαν μεγαλο αποτελεσμα οι επιθεσεις μου και με πιεζαν ολο και περισσοτερο! Αυτο που ειχε πει ο γερος με προβληματησε και ηθελα να επιτεθω. Αλλα ηταν πιο εμπειρος απο κατι τετοιες καταστασεις σε αυτα τα νερα οποτε δεν επιτεθηκα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 7:04 am | |
| Η κατασταση γινοταν ολο και χειροτερη για μενα αφου πιεζαν ολο και περισσοτερο και δεν προλαβαινα και να ριχνω βολες με το κανονι και να αποκρουω. Ετσι γυρισα στον γερο και του ειπα: - Αυτο ηταν το σχεδιο σου απο την αρχη? Δε βλεπω να πετυχαινει και πολυ! Εκεινος παρεμεινε αταρραχος και το μονο που εκανε ειναι να σφυριξει δυνατα. Ο ηχος που ειχα ακουσει 2 φορες μεχρι τωρα ξαναακουστηκε. Οι marines τα εχασαν για λιγο και το ιδιο κι εγω. Επειτα ενα χαμογεω ζωγραφιστηκε στα χειλη του γερου. Επειτα κατω απο το πλοιο σχηματιστηκε μια τεραστια σκια. Κοινουταν κατω απο το πλοιο μου και κατευθηνοταν προς το πλοιο των marines. Δεν ηξερα τι ηταν αλλα σιγουρα καποια σχεση με αυτο θα ειχε ο γερος. Ξαφνικα μεσα απο το νερο και ακριβως κατω απο το πολεμικο πλοιο βγηκε μια τεραστια φαλαινα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 7:20 am | |
| Σηκωσε ολοκληρο το πλοιο στον αερα και ολοι οι marines παικοβληθηκαν και δεν ηξεραν τι να κανουν. Το πλοιο τους ξαναεπεσε στο νερο και η φαλαινα κρυφτηκε παλι στην θαλασσα. Ομως αυτη την φορα βγηκε διπλα απο το πλοιο των marines και επεσε πανω του κανοντας το κομματια. Μετα απο ολη αυτη την ταραχη της θαλασσας κυματα ειχαν δημιουργηθει και προσπαθουσα να κρατησω σταθερο το πλοιο μου για να μην βουλιαξει και αυτο μαζι με το πλοιο των marines. Τελικα μετα απο ενα διλεπτο ηρεμησε η θαλασσαα η ποια ομως ειχε γεμισει συντριμια. Πλησιασα το κομματι στεριας πανω στο οποιο ηταν χτισμενος ο φαρος και αραξα εκει για την ωρα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 7:27 am | |
| Οταν κατεβηκα η φαλαινα βγηκε παλι στην επιφανεια. Ηταν τεραστια! Δεν ειχα ξαναδει αλλα τις φανταζομουν πολυ μικροτερου μεγεθους απο αυτο το τερας. - Να σου γνωρισω την Laboon! ειπε ο γερος και μου εδειξε την φαλαινα. - Α ξεχασα να συστηθω! Τι αγενης που ειμαι... ειπε και προσθεσε: - Με λενε Crocus και ειμαι ο φυλακας του φαρου. - Χαρηκα του ειπα και του εσφιξα το χερι. Ευχαριστω για την βοηθεια συμπληρωσα και μου απαντησε: - Μην ευχαριστεις εμενα! Την Laboon να ευχαριστεις. Ελα μεσα να ξεκουραστεις για λιγο. - Ευχαριστω για την προσκληση αλλα πρεπει να φτιαξω το πλοιο μου και να συνεχισω το ταξιδι μου. - Θα το κανουμε αυριο αυτο! Ελα να ξεκουραστεις τωρα! μου ειπε και τελικα τον ακολουθησα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 7:32 am | |
| Μπηκα μεσα και δεν ηταν μεγαλο το δωματιο. Ειχε ενα τραπεζι, 2 καρεκλες και ενα τζακι. Ειχε και μια σκαλα που θα πρεπει να οδηγουσε στους υπολοιπους οροφους. - Σαν στο σπιτι σου μου ειπε και εβαλε να ζεστανει λιγο νερο για να φτιαξει τσαι. Πανω στο τραπεζι ειδα μια εφημεριδα γυρισμενη με το οπισθοφυλλο πανω. Κοιταξα ημερομηνια και ειδα οτι ηταν προσφατη. Ετσι αποφασια να την διαβασω για να δω τι γινεται στον κοσμο αφου ειχα καιρο να ενημερωθω. Ουτως η αλλως δεν ειχα τιποτα καλυτερο να κανω αυτη την στιγμη. Με ειδε ο γερος που την κοιταξα και την γυρισε απο την ισια μερια και μου ειπε: - Κοιτα εξωφυλλο! Πρωτο θεμα εισαι! και μου χαμογελασε. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 7:33 am | |
| Μολις κοιταξα το πρωτοσελιδο φουσκωσα απο περιφανεια. Αμεσως ανοιξα την εφημεριδα στην σελιδα που ελεγε για εμενα.
ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ SUPENOVA
Ο Supernova Πειρατής Messi D. Teo κατάφερε για άλλη μια φορά να δραπετεύσει από την αιχμαλωσία. Αυτήν την φορά, όμως, δεν ευθύνεται η ασφάλεια της φυλακής αλλά η συνοδεία του προς το μέρος εκτέλεσης του. Ο Πειρατής μετά από αρκετό χρόνο παραμονής του στο τέταρτο επίπεδο του Impel Down, μεταφέρθηκε σε πλοίο των Μαριν οι οποίο θα τον μετέφεραν στον δημόσιο τόπο εκτέλεσης του. Ο Πειρατής όμως μπόρεσε με έξυπνο τρόπο να «ξεγελάσει» τους μαριν που ήταν υπεύθυνοι για την μεταφορά του. Αφού κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά των kairouseki handcuffs που τον περιόριζαν, ήταν στην συνεχεία εύκολο για αυτόν να ξεφύγει, αφού σφαγιάσει όλο το προσωπικό του πλοίου και να αποδράσει στο πρώτο και κοντινότερο νησί. Από εκεί και πέρα χάνονται τα ίχνη του και για άλλη μια φορά οι κόποι του Bounty Hunter Kint D. One πάνε χαμένοι καθώς ο πειρατής που έπιασε για άλλη μια φορά ξεφεύγει από την εκτέλεση. Ευθύνες δεν επιρρίπτονται μονό τους μαριν που μετέφεραν τον πειρατή αλλά και την διοίκηση της οργάνωσης τους αφού ήταν δική τους ευθύνη να τοποθετήσουν δίπλα στον πειρατή άρτια εκπαιδευμένους και πεπειραμένους μαριν, μαζί με υψηλόβαθμο στέλεχος οι οποίοι θα έκαναν την δραπέτευση του πειρατή αδύνατη. Αντιθέτως οι «συνοδεία» του Messi D. Teo ήταν νεαροί άπειροι Μαριν που μπόρεσαν εύκολα να ξεγελαστούν και να νικηθούν από τον διαβόητο πειρατή. Ας ελπίσουμε για μια φορά ο Kint D. One να κάνει την δουλειά του ξανά και να μην τα θαλασσώσουν άλλη φορά οι Μαρινς! Τα παραπονά είναι έντονα και σίγουρα θα υπάρξουν κυρώσεις, ωστόσο όλος ο κόσμος εύχεται να συλληφθει ξανά ο Messi D. Teo πριν προκαλέσει ξανά τα συνήθη προβλήματα στους αθώους πολίτες των θαλασσών!
Ημουν για αλλη μια φορα μεσα στα πρωτα θεματα! Αυτη την φορα για καλο (δικο μου)! Ελεγαν για την αποδραση μου και εβιζαν τα κεντρικα των marines!
| |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 7:37 am | |
| - Απορω πως και δεν το εριξαν αλλη μια φορα το φταιξιμο στους φυλακες του Impel Dοwn αποκρυπτοντας την αληθεια... ειπα διαβαζοντας το αρθρο. "όλος ο κόσμος εύχεται να συλληφθει ξανά ο Messi D. Teo πριν προκαλέσει ξανά τα συνήθη προβλήματα στους αθώους πολίτες των θαλασσών!" Μολις το διαβασα αυτο εσκασα στα γελια! - Εχουν την αντιθετη αποψη καποιοι που τους εσωσα! ειπα και ξαναγυρισα στο πρωτοσελιδο για να δω τα αλλα "καυτα" νεα.
IMPEL DOWN… ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ!
Ο Ανερχόμενος Πειρατής Raziel, πρόσφατα συλληφθεις από τον Κυνηγό Επικυρηγμενων Rikkido Metaru, κατάφερε να δραπετεύσει από το δεύτερο επίπεδο της φυλακής του Impel Down. Αφού κατάφερε να ξεγελάσει τους φρουρούς του επιπέδου αυτού, κατάφερε να κλέψει τα κλειδιά για το κελί του και να απελευθερώσει μαζί με τον εαυτό του και όλους τους φυλακισμένους του επιπέδου του. Το χάος που επικράτησε ήταν πρωτοφανές και αποτέλεσε ευκαιρία για τον πειρατή με τις δυνάμεις του να καταστρέψει την φυλακή και να βρεθεί στο αμέσως επόμενο επίπεδο, ένα βήμα πιο κοντά στην ελευθερία! Εκεί αφού εξουδετέρωσε ξανά όλους τους φρουρούς μπόρεσε να ξεφύγει μέσα από τα χεριά του warden Magellan, ο οποίος καλείται πλέον για εξηγήσεις.
Ηξερα ποιος ηταν αυτος ο πειρατης. Ηταν εκεινος που ειχε νικησει τον Jack στο Baratie. ηθελα να του σπασω τα μουτρα αλλα καταβαθος το χαρηκα αυτο που εκανε στο Impel. Ηθελα να γινουν οσο πιο πολυ ρεζιλι γινοταν εκει στα κεντρικα αλλα και στο Impel Down, και ειδικα αυτος ο αχωνευτος ο Maggelan.
| |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 7:37 am | |
| Συνεχισα να κοιταω τα αρθρα τα οποια ομως αναφερονταν στους marines και στους bounty hunters.
Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ!
Όλοι γνωρίζουμε τον διακεκριμένο Μαριν και υπέρμαχο της δικαιοσύνης Destro! Μετά τα πρόσφατα κατορθώματα του, όπως το πιάσιμο του διαβόητου Supernova πειρατή Mephistopheles και το «καθάρισμα» δυνατών πειρατών στην Μεγάλη Γραμμή, ήρθε για αυτόν η λύτρωση. Πριν μερικές μέρες λοιπόν, έλαβε χωρά στο Marinford η τελετή προαγωγής του Marine Destro σε Vice-Admiral! Αναμφίβολα άξιζε αυτήν την προαγωγή και είμαστε σίγουροι πως σε μια τέτοια θέση ο Μαριν θα μεγαλουργήσει. Παρουσία του Fleet Admiral αλλά και πολλών άλλων Vice-Admirals και Admirals, ο Vice-Admiral Destro ορκίστηκε και έλαβε τα νέα του επώμια. Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή ακολούθησε επίσημο γεύμα και ο νέος Vice-Admiral απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων των παραβρισκόμενων. Ας θυμηθούμε ότι ο Destro έχει συμβάλλει στην σύλληψη των Πειρατών Messi D. Teo, Mephistopheles και Eriszoker, ενώ στην Μεγάλη γραμμή είχε συντελέσει στην αποκατάσταση της ειρήνης στο Drum Island και στην εξάρθρωση της σπείρας Baroque Works. Γενικά το έργο του Vice-Admiral είναι αξιοθαύμαστο και κανείς δεν μπορεί να πει ότι μια τέτοια προαγωγή δεν του άρμοζε!
Το αρθρο συνεχιζοταν με μια μινι συνεντευξη που εδωσε στην εφημεριδα. - Τελετες και αηδιες.... σιγα το γεγονος! Αλλος ενας απο αυτους ανεβηκε θεση! Mπορει να ελεγα αυτα ομως βαθια μεσα μου φοβομουν οτι καποια στιγμη θα χρειαζοταν να τον αντιμετωπισω. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 7:39 am | |
| Ενα ακομα αρθρο ειχε στο πρωτοσελιδο η εφημεριδα και αναφεροταν σε εναν bounty hunter.
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΟ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΩΝ!
Ο Κυνηγός επικυρηγμενων Hajime Saito, μετά από τους Kint D. One και Rikkido Metaru, επιτυγχάνει μεγάλη νίκη προς τιμήν της οργάνωσης του. Την προηγουμένη εβδομάδα λοιπόν, ο Αρχηγός της οργάνωσης, Lenos Aran, τον έστειλε σε μια σημαντικότατη και δύσκολη αποστολή, να αμυνθεί ένα χωριό στο Karate Island από τις βάναυσες επιθέσεις και εξουθενωτικές λεηλασίες μιας ομάδας πειρατών που χρησιμοποιούσαν το χωριό σαν πηγή εύκολου χρήματος, και σαν ανυπεράσπιστο άθυρμα το εκμεταλλεύονταν. Όλα όμως σταμάτησαν όταν στο νησί κατέφτασε ο Κυνηγός. Με εξαιρετική στρατηγική και μεγάλη σύνεση κατάφερε να οργανώσει τους χωρικούς αλλά και να στήσει σημαντικές άμυνες που τελικά οδήγησαν στην νίκη έναντι των πειρατών οι οποίοι ήταν και πιο έμπειροι και πολυπληθείς!
Αλλος ενας αντιπαλος γεννιοταν ομως δεν ανησυχουσα αρκετα! Ηταν αρκετα αδυναμος ακομα για μενα και για ολα τα ατομα του πληρωματος μου... Συνεχισα να ψαχνω την εφημεριδα μπας και δω καμια αναφορα για τους nakama μου. Πουθενα δεν εβλεπα ουτε μια αναφορα για τους Chris, Alucard, που ειχα καιρο να τους δω, αλλα ουτε και στους Luster η Jack. Αυτο απο την μια με χαροποιησε, αφου αν ειχαν παθει κατι θα ηταν 1ο θεμα το "επιτευγμα" των marines η των bounty hunters, αλλα απο την αλλη δεν ηξερα που βρισκονται και τι κανουν και αυτο με στενοχωρησε. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Δευ Ιαν 31, 2011 7:48 am | |
| Επειτα ο Crocus σερβιρε το τσαι. Ηπια λοιγο αλλα δεν ημουν και πολυ του τσαγιου οποτε το αφησα. Ειχε πλεον σκοτεινιασει.... Το πρωι βρισκομουν στο Bog Bord και εκανα προπονηση μαζι με 2 nakama ου και τωρα βρισκομουν στην αρχη της Grand Line και ανυπομονουσα κιολας να τους ξαναδω. Ο φαρος δεν ειχε πολυ χωρο και για τους 2 μας οποτε πηγα και κοιμηθηκα στο πλοιο μου. Η επομενη μερα ξημερωσε και πολυ δουλεια με περιμενε. Επρεπε να φτιαξω την πλωρη του πλοιου μου. Με βοηθησε και ο Crocus σε αυτο. Ετσι το απογευμα το πλοιο μου ηταν σαν καινουριο και ετοιμο να με κουβαλησει για τις επομενες περιπετειες μου. Καθησα για αλλο ενα βραδυ εκει και το επομενο πρωι αποφασισα οτι ηταν ωρα να φυγω! Μια ολοκληρη θαλασσα με περιμενε. | |
|
| |
WorstΑdmin Civilian
| Θέμα: Απ: Το αναποδο βουνο[Τελος] Τετ Φεβ 02, 2011 3:52 am | |
| Όνομα: Messi D. Teo Haki Points: - Player of the Week Points: 6 Beli: 17.000 Bounty: - Post: 4.000 | |
|
| |
| Το αναποδο βουνο[Τελος] | |
|