.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
9 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}

Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 3:24 am

Βρισκόμουν στην θάλασσα αρκετές μέρες, μετά την τελευταία μου περιπέτεια με τους επαναστάτες και την διάσωση του scrool από το blue island. Όμως εκείνο που μου είχε πει ο ivan μου είχε καρφωθεί γερά μέσα στο μυαλό
- θες να έρθεις με τους επαναστάτες

το σκεφτόμουν όλες αυτές της μέρες πόλη σοβαρά να πάω με το μέρος τον επαναστατών, αλλα και πάλη δεν μου άρεσε και τόσο πόλη η ιδέα γιατί θα με διέταζε ο kakumeika να κάνω πράγματα, δεν θα ήμουν τόσο ελεύθερος όσο είμαι τώρα. Είχα εκπλαγεί που αυτές της μέρες που βρισκόμουν στην θάλασσα δεν μου την είχαν πέσει τίποτα marine η πειρατές. Ήθελα να βρω ένα ωραίο νησί για να κάτσω να ξεκούραστο λίγες μέρες. Αφού είχα ταξιδέψει και εκείνη την μέρα μιλώντας στον εαυτό μου στο τέλος έδεσα το πλοίο μου και πήγα για ύπνο στην καμπίνα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Τρι Φεβ 01, 2011 6:47 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 3:34 am

Την επόμενη μέρα ξύπνησα αρκετά νωρίς γιατί ήθελα να βρω
γρήγορα ένα νησί για να ξεκούραστο. Πήγα ετοίμασα το πλοίο και ξεκίνησε να πλέει
για μια ακόμη φορά στην north blue.
Μερικές ώρες μόνο έκανα μέχρι που άρχισα να βλέπω ένα κατά
πράσινο νησί στον ορίζοντα, πήρα τα κιάλια μου ανέβηκα στο κατάρτι και κοίταξα
προς το νησί
- ωραία καμία βάση marine! φαίνεται ήσυχο το μέρος, εκεί
πέρα θα πάω να αράξω!!

πήδηξα κάτω και έστριψα το πλοίο προς την μεριά του νησιού.
Επειδή τα πανιά μου ήταν φουσκωμένα από τον αέρα έφτασα στο νησί μέσα σε μίση
ώρα, εκεί πέρα έριξα την άγκυρα σε μια παράλια, και μετά αφού πήδηξα από το
πλοίο μου προχώρησα προς το χωριό που είδα με τα κιάλια μου πριν
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 3:46 am

καθώς προχωρούσα στην παράλια άρχισα να ακούω κάποιον να πολεμάει, έτρεξα γρήγορα πάνω σε έναν λόφο διπλά μου. Όταν ανέβηκα είδα μια γυναικά να πολεμάει με έναν άνδρα, πολεμούσαν αρκετά καλά και η δυο τους αλλα αυτή που με εκπλιξε πιο πόλη ήταν η γυναικά, γιατί πρώτη μου φορα έβλεπα κάποια να πολεμάει τόσο καλά, χειριζόταν το όπλο της με τεράστια επιδεξιότητα. Σε μια φάση που χωρίστηκαν άρχισε να λέει ο άνδρας στην γυναικα
- πάψε να παλεύεις άλλο εσείς η γυναικείες μονο για να μας βγάζετε τα παπούτσι και να μας μαγειρέψτε είστε. Αυτό κανε και εσύ!!!

- κοίτα ποιος μιλάει αυτός που τρώει κάθε φορα ξύλο από εμενα, και μετά τρέχει κλαίγοντας στην μανούλα του. κατάλαβε το είμαστε ίσες με εσάς και μερικές φορες καλλίτερες
θύμωσε ο άνδρας από της προσβολές της γυναικας και της όρμησε και πάλη
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 4:01 am

Ωμός αυτήν την φορά μια έκπληξη περίμενε των άνδρα, λήγω πριν
την χτυπήσει ο γυναίκα πηδάει στον αέρα, και μετά πέφτει με φορά και χτυπάει
τον άνδρα στο κεφαλή με την άκρη της λόγχη της, αυτός τότε ζαλισμένος πέφτει κάτω.
Η γυναίκα ανεβαίνει από πάνω του και του λέει
- ποτέ πια θα καταλάβεις ότι είμαι ανώτερη σου πόσες φορές πρέπει
να σε χτυπήσω, να σε κλοτσήσω. Την άλλη φορά θα σε σκοτώσω, για αυτό μείνε μακριά
μου!!!

Σήκωσε την λόγχη της από το έδαφος, και άρχισε να απομακρύνετε
από αυτόν των τύπο. Εγώ επειδή ήθελα να την γνωρίσω φανερώθηκα και την φώναξα
- ε εσύ εκεί! ωραία μάχη έδωσες. Πιο είναι το όνομα σου.
Μόλις γύρισε και με είδε μου είπε
- ωραία και άλως άνδρας στο νησί μας. Μην τα Βάλης μαζί μου ακούς!.
Το όνομα μου είναι να μην σε νοιάζει!!

μετά γύρισε και συνέχισε τον δρόμο της
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 4:15 am

Εγώ δεν το συνέχυσα και πόλη, πήγα είδα μόνο στης τσέπες αυτού του λιπόθυμου άνδρα του πείρα το πορτοφόλι, και κατευθύνθηκα προς το χωριό.
Καθώς προχωρούσα είδα πως πόλη άνθρωποι δούλευαν σαν γεωργοί στα χωράφια τους. Αφού μετά από λίγη ώρα έφτασα στο χόριο, είδα κατή αγόρια να πειράζουν ένα μικρό κοριτσάκι πήγα σε αυτούς και του είπα
-ε εσείς εκεί πέρα αφήστε την ήσυχοι, μην το παίζεται σκληρά ανδρακια

-και ποίος είσαι εσύ γέρο να μας πεις τη να κάνουμε
πήγα έπιασα των έναν τους και έβγαλα φλόγες από τα μάτια μου λέγοντας του
-εγώ είμαι ο χειρότερος εφιάλτης σου, και θα σε πάρω μαζί μου
αφού τον έριξα κάτω, αυτή άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητη. Γύρισα στο κοριτσάκι και της είπα
-είσαι καλά σε πείραξαν αυτά τα παιδία

-να μην σε νοιάζει τη νομίζεις δεν θα τα κατάφερνα μόνη μου, άνδρες όλη τα ίδια…

-μα καλά τη έχουν όλες η γυναικείες εδώ πέρα και μιλάνε έτσι

σκέφτηκα πριν το κοριτσάκι αρχίσει να τρέχει
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 4:33 am

Μετά από αυτό βρήκα έναν άνδρα στην πόλη και των ρώτησα
-Μπορείς να μου απάντησης σε μερικές απορίες μου,1) πιο είναι αυτό το νησί, 2) τη έχετε κάνη στης γυναίκες εδώ πέρα και μου συμπεριφέρονται τόσο άσκημα
-Εδώ πέρα είναι το νησί Κingdom of HesclusiaSh και δεν έχουμε κάνη τίποτα στης γυναίκες μας!.. Α στάσου ίσως εσύ λες για την Shana και την Mika
-Δεν ξέρω εγώ αλλά μαλών αυτές θα είναι, αλλά πες μου γιατί συμπεριφέρονται έτσι

-Να η Shana είναι δασκάλα σε ένα dojo, και η Mika είναι η πιο μικρή μαθήτρια εκεί πέρα, και επειδή η Shana της έχει αδυναμία της έχει μετάδοση όλη την οργή της για τους άνδρες,
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 4:36 am

Είχα απορία να μάθω περισσότερα για αυτήν την Shana έτσι συνέχισα να ρωτάω αυτόν των άνδρα
-Καλά και γιατί έχει τέτοια οργή προς τους άνδρες η Shana

-Δεν
θυμάμαι καλά αλλά νομίζω όταν ήταν να πάρει το Dojo η Shana όλη η άνδρες
του νησιού της εναντιώθηκαν και την έβριζαν ρατσιστικά, όλη έχουν
σταματήσει εκτός από έναν τύπο που επιμένει των Augoun, πηγαίνει και
τρώει κάθε εβδομάδα ξύλο από την Shana

-Α αυτός ο τύπος που έδειρε στην παράλια αυτός ήταν, πες μου που είναι το Dojo της Shana θέλω να πάω να την δω
-Πως!!
Των έδειρε πάλη, καλά θα πάω να των μαζέψω εγώ. Το Dojo είναι λήγω πιο
έξω από το χωριό ακόλουθα ένα μονόπατη και θα τω βρεις
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 4:52 am

Αφού ευχαρίστησα τον άνδρα για της πληροφορίες του άρχισα να ακολουθώ αυτό το μονόπατη που μου είπε, το ακολούθησα έξω από το χόριο μέχρι ένα μικρό δασός. εκεί πέρα είδα μια μεγάλη πόρτα, την άνοιξα και μπήκαμε μέσα. Αφού προχώρησα λίγο από το πουθενά εμφανίσθηκε η Shana και μου είπε
- δεν σου έχουν μάθη στο σπίτι σου να χτυπάς πριν μπεις θα τω μετανιώσεις που πρόσβαλες το dojo μου

όταν έβγαλε την λόγχη της εμφανίσθηκε μπροστά της η Mika και της είπε
-στάσου Shana αυτός ο άνδρας είναι που με βοήθησε από τον Johnny και την παρέα του
-είναι αλήθεια αυτό
εγώ της είπα χωρίς καμία καθυστερήσει
-ναι είναι αλήθεια και δεν έρχομαι εδώ πέρα για να παλέψουμε, έρχομαι για να σε συγχαρώ γιατί είσαι πόλη ικανή μονομάχος, και μου άρεσε ο τρόπος που έδειρες αυτόν τον τύπο. Μήπως θα μπορούσες να με μάθεις και εμένα να χειρίζομαι έτσι την λόγχη
-δεν το κάνω συνεχεία αυτό αλλά αφού βοήθησες την Mika θα σε μάθω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 5:09 am

Από την πρώτη μέρα αρχίσαμε να εξασκούμαστε. Ήταν μια πόλη ικανή δασκάλα, της άξιζε και με το παραπάνω το dojo. Η μέρες περνούσαν και εγώ με την σκληρή εξάσκηση μάθαινα γρήγορα. Είχα καταφέρει να αλλάξω την γνώμη της Shana για τους άνδρες, φερόταν λήγω πιο ήρεμα τώρα τελευταία στους άνδρες του χορίου. Μέχρι που μια μέρα ήρθε και πάλη στο dojo της ο Augoun και την προκάλεσε για μια ακόμη φορά. Εγώ μπέικα στην μέση και της είπα
-αστών σε εμένα Shana δεν θα των ξανά δεις ποτέ

-όχι alucard αυτή είναι δικιά μου μάχη μην ανακατευτείς καθόλου, ακόμα και αν χάσω, μην μπεις στην μέση
πείρε την λόγχη της και ορμηξε στην μάχη για μια ακόμη φορά, πολεμούσε με των ίδιο τρόπο αλλά παρατηρούσα ταυτόχρονα πως και ο Augoun είχε εξασκηθεί καλά.
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 5:23 am

Όσο και να είχε εξασκηθεί o Auroun η Shana στο τέλος τον ξάπλωσε κάτω και άρχισε να τον βαράει, όταν τελικά τελείωσε μου είπε η Shana
-Alucard βγάλε αυτό το πτώμα έξω από εδώ πέρα σε παρακαλώ. Και πήγαινε των στον γιατρό της πόλης
Χωρίς καμία αντίρρηση πήγα πείρα το πτώμα του και το πήγα στον γιατρό του χορίου, αφού τον άφησα στον γιατρό πήγα στο dojo και μετά βρήκα την shana και της είπα
-εντάξει είναι στον γιατρό. Να σε ρωτήσω κατή shana, γιατί πολεμάς τόσο καιρό μαζί του και δεν τον έχεις ξεκάνει
-Ο λόγος είναι γιατί έχει ψυχή μαχητή και δεν τα παρατάει ποτέ, βέβαια δεν το έχει τραβήξει και πολλή αν το κάνη ωμός να είσαι σίγουρος ότι θα τω κανό. Έλα να προπονηθούμε τώρα
Σηκώθηκα άμεσος πήγα πείρα την λόγχη και ξεκινήσαμε την προπόνηση
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 5:35 am

Αφού εξασκηθήκαμε μέχρι το βράδυ εγώ είπα στην shana
-θα πάω λήγω από το πλοίο μου να δω σε τη κατάσταση βρίσκετε απόψε το βράδυ
-εντάξει alucard

βγήκε η Mika μέσα από έναν θάμνο που ήταν κρυμμένη και μου είπε
-θέλω να έρθω και εγώ. Μπορώ shana να πάω μαζί του. Παρακαλώ πόλη

-ένταξη! βέβαια αν δεν έχει πρόβλημα ο alucard

-όχι κανένα έλα πάμε

την ανέβασα στο λαιμό μου και άρχισα να τρέχω προς το καράβι μου, μετά από λήγω αφού μου πιάστηκε ο λαιμός την κατέβασα και αρχίσαμε να περπατάμε. Η Mika τότε μου είπε
-ξερής Alcard είσαι ο πρώτος άνδρας που συμπαθή η shana. Δεν την έχω δει να ξανά κάνη έτσι για κανέναν

δεν το σχολίασα αυτό, άλλαξα την συζητήσει άμεσος και άρχισα να μιλάω για τους αληθινούς γονής της Mika
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 5:49 am

Η μικα μου είπε τότε για τους πραγματικούς της γονής
- δεν τους γνώρισα ποτέ μου. Αλλά ξέρω ότι ήταν καλή φυλή με την shana και πως όταν πέθαναν η shana με πρόσεχε σαν κόρη της

συνεχίσαμε να συζητάμε για διάφορα πράγματα, μέχρι που φτάσαμε στο πλοίο μου η μίκα άμεσος ανέβηκε πανό και άρχισε να λέει
-ο αυτό το πλοίο είναι φανταστικό Alucard. Με αυτό ταξιδεύεις σε όλη την θάλασσα αυτό πρέπει να είναι καταπληκτικό. Πες μου σε παρακαλώ κάποια από της περιπετιες σου
-θα σου πω σε λήγω. Μισό να δω το πλοίο μου πρώτα αν είναι καλά

αφού έκατσα έλεγξα το πλοίο μου πήγα στην κουζίνα όπου άναψα μια φωτιά και έκατσα και έλεγα ιστορίες στην μικα από της περιπετιες μου, βέβαια έβγαζα της σκηνές βίας και αίματος. Τελικά αφού είχε νυχτώσει πόλη η μικα είχε κοιμηθεί στην αγάλια μου, εγώ την πήγα στην καμπίνα μου όπου την έβαλα για ύπνο, εγώ μετά πήγα και ξάπλωσα στο πάτωμα της κουζίνας
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 6:00 am

Όταν ξυπνήσαμε άμεσος ξεκινήσαμε για το dojo. Αφού φτάσαμε είδαμε την shana νευριασμένη για κάποιο λόγο και έτσι δεν της μιλήσαμε άμεσος, εγώ ωμός έπρεπε να πάω για να προπονηθώ έτσι αφού πήγα πείρα την λόγχη μου πήγα στην Shana και της είπα
-έτυμος εγώ! εσύ???
άμεσος μου όρμισε και άρχισε να με βαράει με την λόγχη της, εγώ το μόνο που έκανα αμυνόμουν γιατί δεν ήθελα να την χτυπήσω. Τελικά μετά από λήγω βρήκα την ευχέρεια και την έπιασα μετά της είπα
-τη έχεις πάθη σήμερα!! Κάτσε φρόνιμα
-τη έχω πάθη!! Ποτέ θα μου έλεγες ότι είσαι πειρατής ε ποτέ!!!

-κοιτά συγνώμη που δεν σου το είπα αλλά τη σχέση έχει αυτό περνούσαμε καλά μαζί ακόμα και ας ήμουν πειρατής
-τελικά όλη σας ίδιοι είστε… σε παρακαλώ φύγε από το dojo μου τώρα

ξαφνικά τότε ακούμε την μικα να ουρλιάζει και άμεσος αφήσαμε της διάφορες μας στην άκρη και τρέξαμε εκεί που ακούσαμε της φωνές
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 6:09 am

Μόλις πήγαμε εκεί είδαμε μια κορδέλα από τα μαλλιά της μικα και δίπλα ένα γράμμα και έγραφε τα έξεις
-Shana αν θες να ξανά δεις ην μικα έλα να παλέψουμε για μια ακόμη φορά για το dojo θα σε περιμένω σήμερα στο ξέφωτο όπου γνωριστήκαμε ο φίλος σου Augoun
-Πως τόλμησε να το κάνη αυτό αυτήν την φορά θα των σκοτώσω δεν θα μου την γλιτώσει
Πήγε πήρε την λόγχη της και άρχισε να τρέχει. Από πίσω της την ακολουθούσα και εγώ. Όταν με είδε μου είπε
-σου είπα να φυγής από εδώ πέρα, δεν έχεις τυπωτά άλλο εδώ

-δεν πάω πουθενά αν δεν σιγουρευτώ ότι η μικα θα είναι καλά ότι και να λες εσύ
γύρισε το κεφαλή της και συνέχυσε να τρέχει προς το ξέφωτο που έλεγε το γράμμα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 6:18 am

Όταν φτάσαμε στο ξέφωτο κει πέρα μας περίμενε και ο augoun μαζί με μερικούς άλλους τύπους και ένας από αυτούς κρατούσε την μικα. Η Shana μόλις την είδε φώναξε
-πως τόλμησες να το κάνης αυτό! Αυτήν την στιγμή θα πρέπει να εύχεσαι να σε σκοτώσω γρήγορα
έβγαλε την λόγχη της και όρμησε στον augoun αλλά τότε η άλλη τύποι που είχε φέρει μπήκανε στην μέση και την εμπόδισαν. Μόλις το είδα αυτό πήγα και εγώ τρέχοντας και άρχισα να τους βαράω με φλογισμένες επίθεσης, καθώς τους χτυπούσα είπα στην Shana
-πήγαινε τους έχω εγώ αυτούς

-ναι!!

Όσο εγώ πολεμούσα με τους τύπους η shana πολεμούσε με τον Auroun. Επειδή η δική μου ήταν πόλη ξεκίνησα να χρισημοπειο όλο το μέρος από την δύναμη μου
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 6:29 am

Όταν εγώ κατάφερα και τους σκότωσα όλους πέταξα και μια σπίθα φωτιάς σε αυτόν που κρατούσε την μικα μετά έτρεξα κοντά της και της είπα
-είσαι καλά μικα
-ναι alucard καλά είμαι

μετά από αυτό αρχίσαμε και η δυο να παρακολουθούμε την μάχη της shana με τον Augoun πολεμούσαν και η δυο τους παρά πόλη δυνατά. Πρώτη φορά ωμός έβλεπα στα μάτια της shana έναν τόσο μεγάλο θυμό. Τελικά μετά από αρετή μάχη για μια ακόμη φορά η shana καταθερε να ρήξη κάτω των Αugoun. Όσο ήταν κάτω τότε η shana σήκωσε την λόγχη της και πήγε να σκοτώσει τον augoun αλλά αυτός τότε άρχισε να παρακαλάει
-όχι μη περίμενε μην το κάνης σε παρακαλώ

-έπρεπε να προσεχής! Δεν έπρεπε να πειράξεις την μικα !!

καθώς κατέβαζε την λόγχη της η shana εγώ έτρεξα και την σταμάτησα τελευταίο δευτερόλεπτο
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 6:38 am

Τότε η shana γύρισε και μου είπε
-τη κάνης γιατί με σταμάτησες. Στο είχα πει πως αν το τραβήξει πόλη θα των σκότωνα
-ναι αλλά δεν αξίζει να σ κυνηγήσουν η μαρινε για των θάνατο του έχεις την μικα να προσεχής. Φύγε τώρα και αστών σε εμένα. Πάρε την μικα μακριά από εδώ πέρα
-εντάξει ευχάριστο alucard

H Shana πήγε πείρε την μικα και άρχισαν να απομακρύνονται. Η μικα έκλεγε και εκλιπαρούσε την Shana να μην με αφήσει πίσω, αλλά η shana δεν την άλογε και συνέχυσε. Τελικά όταν είχαν απομακρυνθεί αυτές από εκεί, εγώ του είπα
- ξερής έπρεπε να σταματήσεις κάπου τώρα θα υποστείς της συνέπειες. Α και πάρε και το πορτοφόλι σου στο είχα κλέψει κάποτε
- όχι στάσου σε παρακαλώ μην με σκοτώσεις. Αν με σκοτώσεις θα γυνής σαν έμενα
- εγώ είμαι κατή χειρότερο από εσένα

μαζεύω όλη μου την δύναμη και δημιουργώ ένα τεράστιο κύμα φωτιάς όπου τον έκαψα χωρείς δεύτερη κουβέντα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 01, 2011 6:46 am

Μόλις τον σκότωσα προχώρησα μέχρι το dojo αλλά εκεί πέρα είδα την πόρτα κλειστή. έτσι δεν έδωσα συνεχεία στον τσακωμό μας, προχώρησα μέχρι την παράλια όπου είχα αφήσει το πλοίο μου. Εκεί πέρα το έσπρωξα στην θάλασσα και μετά άνοιξα τα πανιά για να φηγό. Όταν είχα απομακρυνθεί αρκετά. Όταν από πίσω μου άκουσα την Shana να με φωνάζει. Όταν γύρισα την είδα και μου είπε
-συγγνώμη alucard! Έλα όποτε θες θα σε περιμένω για πάντα!

-Θα ξανά επιστρέψω κάποια μέρα

Συνέχισα να την βλέπω μέχρι που είχα απομακρυνθεί τόσο ώστε να μην φαίνεται άλω. Έτσι μετά γύρισα και άρχισα να σκέφτομαι ποίος θα ήταν ο επόμενος μου προορισμός
WorstΑdmin
Civilian
Civilian
WorstΑdmin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 6:38 am

Όνομα: Alucard
Haki Points: -
Player of the Week Points: 5
Beli: 15.000
Bounty: -

Alucard and the dojo of spear [ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
»  The nurse and the strage incident of the Dojo [Τέλος]
» [Αρχή - Παρελθόν] Αφήγηση σε ένα μικρό (α' μέρος): Ένα Dojo στην Hesclusia[Τέλος]
» Alucard η αρχή και το τέλος (τέλος)
» Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]
» Alucard ο βασανιστής [ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: