.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

The devastation of an island and the makeover of our hearts !

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
KatsiQ
Revolutionaries
Revolutionaries
KatsiQ

The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 11:42 am

Η δύναμη της μπουνιάς μου τον έκανε να σοργιαστει στο έδαφος. Στεκόμουν όρθιος και γυμνός, μιας και τα ρούχα μου φεύγουν όταν μεταμορφώνομαι σε υγρή ουσία, πάνω από τον Sugi που ήταν πεσμένος στα πόδια μου. Ώστε έχεις κάποιες δυνάμεις και ικανότητες. Έκανε δυο τούμπες προς τα πίσω και απομακρύνθηκε από κοντά μου. Ο ένας κοιτούσε με ένταση στα ματια του αλλου. Προσπαθούσαμε να μαντέψουμε τις κινήσεις του αντιπαλου. Τελικά επιτέθηκα εγώ, μετέτρεψα το δεξί μου χέρι σε υγρή ουσία που την εκτόξευσα κατά πάνω του στην προσπάθεια μου να τον ακινητοποιήσω.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
KatsiQ
Revolutionaries
Revolutionaries
KatsiQ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 11:58 am

Αλλα και πάλι το απέφυγε! ’ρχισε να τρέχει καταπάνω μου. Τώρα πια ήξερα τι να κάνω και να τελειώσω την μάχη. Είχε κρατήσει παρα πολύ και airogia μου μπέρδευε τις αισθήσεις μου, είχα αρχίσει να ζαλίζομαι. Όταν έφτασε πάλι σε απόσταση αναπνοής το σπαθί του από το στήθος μου μεταμορφώθηκα σε υγρή ουσία,κύλισα από πίσω του και ξαναπήρα την κανονική μου μορφή. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα πριν προλάβει να αντίδραση ο Σούγκι. Μετέτρεψα το ένα μου χέρι σε υγρή ουσία και τον έπιασα από το κεφάλιτυλίγοντας το όλο από υγρή ουσία. Ήταν το τέλος!
KatsiQ
Revolutionaries
Revolutionaries
KatsiQ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 12:11 pm

Του είχα κόψει την παροχή οξυγόνου. Ο Sugi προσπάθησε να με κόψει αλλα μάταια... του έπιασα το χέρι όπου κρατούσε το σπαθί του και τον ακινητοποίησα τελείως. Είχε γουρλώσει τα ματια του και φυσαλίδες έβγαιναν από το στόμα του μέχρι που σταμάτησε να κουνιέται. Τον αφίσα και το άψυχο κουφάρι του έπεσε στο έδαφος.
-Αυτό για τον πατέρα μου!
Πήγα να φορέσω τα ρούχα μου, ήμουν σε άσχημη κατάσταση, τα χερια μου πλέον δεν με άκουγαν σχεδόν καθόλου, φόρεσα τα ρούχα μου και ξεκίνησα ξανά τον δρόμο μου.
Ο Dragneel απομακρυνόταν μα αυτό που άφησε πίσω του δεν ήταν ένα άψυχο κουφάρι... Τα χερια του Sugi Yakamano κουνούσαν ακόμα!
Ήμουν σε άσχημη κατάσταση... δεν είχα δυνάμεις να προχωρήσω για πολύ ακόμα, μέχρι που βρήκα μια τεραστια σπηλιά. Σκέφτηκα πως θα ήταν ένα καλο μέρος για να ξεκουραστώ. Έτσι κατευθύνθηκα προς τα εκεί.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εγώ-Καφέ
Αφήγηση-Κόκκινο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την KatsiQ στις Τετ Φεβ 02, 2011 12:42 pm, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 12:32 pm

Σιγουρα , οποιος αφησε το αγριογουρουνο βιαζοταν ... Το ειχε αφησει μισο και αφησε και την φωτια αναμμενη ...
Σπόιλερ:
Εκατσα κατω , επιασα το αγριουρουνο με τα χερια , και το διελυσα με τα δοντια μου ... Το πιο ωραιο φαγητο που εχω φαει εδω και κατι μερες ... Μακαρι να μπορουσα να ευχαριστησω αυτον που το αφησε εδω .... Τελειωσα το ετοιμο γευμα μου , αναψα ενα τσιγαρο , ξαπλωσα για λιγο και χαλαρωσα ... Στο κατω κατω ειχα ψιλοχαθει μεσα στο δασος ... Καποιες σκεψεις με αποπηραν απο το μερος , σωματικα , οπου βρισκομουν και με πηγαν σε ενα αλλο νοητικο ...... Αυτο το φανταστικο μερος περιειχε την οικογενεια μου ...!!! Ο δρομος του επαναστατη ειναι πολυ δυσκολος και ψυχολογικα ... Δυσκολες μαχες με περιμενουν και δεν ειμαι σιγουρος αν εχω την δυναμη για να συνεχισω ... !!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Παρ Φεβ 18, 2011 6:15 pm, 1 φορά
Nozomu
Civilian
Civilian
Nozomu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 1:08 pm

O απογευματινος ουρανος ειχε πια υποδεχτει την εναστρη νυχτα. Ειχε λιγο κρυο και η υγρασια εκανε τα παντα να κολλανε. Ευτυχως οταν μπηκα στο μαγαζι του Dan ζεστανα λιγο το κοκκαλακι μου. Πηγα στον παγκο οπου καθοταν ενας γεροδεμενος αλλα λιγο παχουλος 40αρης με καραφλα. Τον ρωτησα που θα μπορουσα να βρω τον οπλουργο του μαγαζιου και μου ειπε οτι τον κοιτουσα. Τοτε εβγαλα απο τον σακο μου τα μεταλλα και του ειπα οτι θα θελω να τα κανει kodachi. Οταν ειδε τα μαυρα αυτα σιδερα γουρλωσε τα ματια του και μου αρπαξε κυριολεκτικα απο τα χερια το ενα. Το περιεργαστηκε και μου ειπε οτι ειναι απο ενα σπανιο ανθεκτικο μεταλλο και θα δουλευε για αυτα ολη νυχτα αν χρειαζοταν. Το προσωπο του εμοιαζε με μικρου παιδιου που του εδωσαν καινουριο παιχνιδι οποτε του ειπα οτι αμα τα εχει ετοιμα πρωι πρωι θα του εδεινα και ενα μικρο μπονους. Εκεινος συμφωνησε και με εδιωξε οσο πιο γρηγορα μπορουσε για να κλεισει το μαγαζι να μην τον ενοχλουν.
Nozomu
Civilian
Civilian
Nozomu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 1:33 pm

Eιχα αρχησει να εχω μια λιγουρα καθως ολη την ημερα ειχα την αισθηση οτι μυριζα ψητο γουρουνοπουλο οποτε πηγα στην βαση να δω τι καλο θα ειχε για βραδινο... Περπατουσα μεσα στα στενακια και τοτε ειδα ενα μπαρ με πολυ κοσμο. Ετσι χωρις να το πολυσκεφτω μπηκα μεσα και αφου βρηκα ενα αδειο τραπεζι πηγα και εκατσα. Το μαγαζι ηταν σχεδον γεματο και ολοι ηταν μεσα στην τρελη χαρα... Ηρθε η σερβιτορα, η οποια ηταν θεα και προσπαθουσα να κρατησω το σαγονι μου, και της ειπα να φερει μια ποικιλια, μια μπυρα για μενα και μια για κεινη.
-Ωραια μια ποικιλια, μια μπυρα και μια χυλοπιτα για τον κυριο...
Για αλλη μια φορα απετυχα... Τι διαολο ειχα και ολες οι κοπελες με γραφανε? Αφου μου εφερε την μπυρα και τους μεζεδες εφαγα οσο πιο γρηγορα και διακριτικα μπορουσα και εφυγα για την βαση. Νυσταζα πολυ και η μπυρα με ειχε ψιλοπιασει οποτε πηγαινα λιγο σαν μαουνα σε τραμουντανα αλλα καταφερα να φτασω στην βαση και στο δωματιο που μου ειχαν κανονισει. Μολις μπηκα επεσα κατευθειαν για υπνο...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nozomu στις Τετ Φεβ 02, 2011 3:03 pm, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 1:53 pm

Παρολο που οι σκεψεις μου με ειχαν αποπαρει
Σπόιλερ:
Σπόιλερ:
για το αν οντως ειμαι δυνατος για συνεχισω να ειμαι επαναστατης , λογικευτηκα και ειπα στον ευατο μου ....
Σορα , εχεις ενα φρουτο του διαβολου το οποιο ειναι πολυ δυνατο και γνωριζεις και τεχνικες νιντζα απο το νησι με τους καλυτερους .... Αυτο ειναι ενα μεγαλο πλεονεκτημα που εχεις προς τους αλλους !!!
Ηρεμησα , λογικευτηκα και σηκωθηκα ... Το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να ελενξω τα χναρια του ανθρωπου που ειχε αφησει το μισο γουρουνι ... Βρησκω τις πατιμασιες του και αποφασιζω να τις ακολουθησω ... Μετα απο λιγη ωρα καταλαβα οτι αυτος οδευε προς την σπηλια στην οποια κοντεψα να πεθαινω .... Ετρεξα γρηγορα ωστε να τον εμποδισω και να μην μπει εκει μεσα ...
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 2:00 pm

Οταν εφτασα κοντα στην εισοδο της σπηλιας , ειδα εναν ανθρωπο να μπαινει προς τα μεσα, μαλλον ηταν αυτος που ειχε αφησει το γουρουνι και την φωτια αναμμενη
Σπόιλερ:
...Χωρις δαυλο ... Ειχε μπλεξει πολυ ασχημα και σιγουρα δεν το ηξερε .... Ειχα δυο επιλογες , ειτε να φωναξω δυνατα να βγει εξω και ετσι ισως μας επιανε και τους δυο αυτος που ηταν μεσα , ειτε να τον χρησιμοποιησω ως δολομα και να πιασω αυτον που με ειχε παγιδευσει ... Η δευτερη επιλογη ηταν πιο ασφαλες για εμενα .... Ετσι τον αφησα να μπει μεσα και τον ακολουθησα αθορυβα ...
KatsiQ
Revolutionaries
Revolutionaries
KatsiQ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 2:18 pm

Πλησίασα την σπηλιά, έδειχνε τεραστια και ευρύχωρη. Ήλπιζα μέσα να είναι ζεστά και έτσι μπήκα. Ήταν θεοσκότεινα,δεν μπορούσα να δω τίποτα... συνέχιζα να περπατάω ψηλαφώντας τους τοίχους ώστε να βρω ένα βολικό μέρος να κάτσω. Ξαφνικά εκεί που προχωρούσα άκουσα ένα γλοιώδες γέλιο και ένα ΜΠΑΜ! κουνήθηκα και ένιωσα να περνάει κάτι από διπλα μου και να χτυπάει στον τοίχο. ΞΑΝA ΜΠΑΜ!! αυτή τη φορα κάτι με χτύπησε και με έριξε στο έδαφος.Ήταν ένα δίχτυ! Προσπάθησα να ελευθερωτής αλλα μάταια... δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε το χέρι μου,προσπάθησα να μετατραπώ σε υγρή ουσία αλλα και αυτό απέτυχε. Το δίχτυ ήταν φτιαγμένο από Sea Prism, ένα υλικό που απορροφά τις δυνάμεις αυτών που έχουν φάει φρούτο του διαβόλου.
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 3:36 pm

Aκολουθωντας τον ανθρωπο αυτο , καταλαβα , χωρις να μπορω να δω οτι ειχε πεσει ακριβως στην ιδια παγιδα με εμενα ... Ας κανω μια αναδρομη 5 λεπτων πισω ομως ... Πριν μπω μεσα ειχα μαζεψει ξυλα και ειχα κοψει ακομα ενα κομματι απο την μπλουζα για να ξαναδημιουργησω ενα δαυλο ... Αυτην την φορα ομως το σχεδιο μου , υπερτερουσε αυτουνου που ηταν μεσα ... Οταν πλεον ηταν μεσα στο δυχτι ο πρωτος , αναψα τον δαυλο και τον πεταξα προς τον δευτερο , ο οποιος ειχε στησει την παγιδα !!! Δεν με περιμενε , ειχα μπει εντελως αθορυβα .... Ο δαυλος επεσε κοντα του και τον ειδα .....
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 4:04 pm

Ειναι ενας πειρατης!!! Μεγαλοσωμος , μυωδης , με ενα μεγαλο καπελο , στρογγυλο ... Για ακομη μια φορα αρχησε να γελαει ...
-Χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!!
Του ελειπαν καποια δοντια , ενω ηταν μεγαλος σε ηλικια ...Χωρις να χασω ουτε δευτερολεπτο εβγαλα ενα σουρικεν απο την θηκη που εχω στην μεση και του το πεταξα ...!!! Ο πειρατης πηδηξε δεξια και το απεφυγε ...
-Βladeeee Offffff WWWwwwinnnDDDDDD!!! Φωναξα και του πεταξα ενα κυμα το οποιο τον εκοψε στο ποδι και "ληγησε " προς τα κατω ...
Ετρεξα προς την μερια του , εβγαλα ακομα ενα σουρικεν και πηγα να τον κοψω ...
Ομως αυτος σηκωθηκε, με επιασε απο τον λαιμο , με εσφυξε και με χτυπησε δυνατα στο εδαφος !!!!
Αιματα πεταγωνται απο το στομα του Σορα , καθως ο πονος φανηκε στο πως γουρλωσε τα ματια του !!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Παρ Φεβ 18, 2011 6:26 pm, 1 φορά
KatsiQ
Revolutionaries
Revolutionaries
KatsiQ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 4:19 pm

Ξαφνικά είδα φως, φωνές ακουγόντουσαν πίσω από το κεφάλι μου. Έβαλα όλη μου την δύναμη και κατάφερα να γυρίσω λίγο το κεφάλι μου. Με την άκρη του ματιού μου είδα έναν ninja και έναν πειρατή, ο πειρατής είχε ρίξει κάτω τον ninja κρατώντας τον από το λαιμό. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε, ποιος με είχε παγιδέψει και για ποιο λόγο πολεμούσαν μεταξύ τους. Εγώ βρισκόμουν ακόμα ανήμπορος στο έδαφος κάτω από τα δίχτυα περιμένοντας την έκβαση της μάχης.
KatsiQ
Revolutionaries
Revolutionaries
KatsiQ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 4:25 pm

Ο ninja έβαλε το πόδι του ανάμεσα τους και τον κλότσησε τον πειρατή μακριά ο πειρατής δεν έπεσε κάτω και έβγαλε ένα σπαθί, ο ninja στη συνεχεια έβγαλε δυο shuriken και τα πέταξε στον πειρατή. Ο πειρατής φαινόταν έμπειρος μαχητής μιας και τα απέκρουσε και τα δυο με μια γρηγορη κίνηση του σπαθιού του. Αλλα και ο ninja ήταν πολύ γρήγορος αμέσως μετά που εξαπέλυσε τα shuriken έτρεξε και του έριξε μια μπουνια στην κοιλια και μια κλοτσιά στο κεφάλι. Αυτό έκανε τον πειρατή να χάση την ισορροπία του και να πέσει.
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 4:31 pm

Οταν εριξα τον πειρατη κατω , βρηκα την τελεια ευκαιρια να τον αποτελειωσω με τις ιδιοτητες του φρουτου μου ... Συγκεντρωθηκα , ανοιξα τα χερια μου και φωναξα :
-Infinityyyyyyyyyyyyyyyyyyyy WInnnnnnnnnnnndddddd CCC-------
ΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααααα.......
Ο πειρατης βρηκε χρονο να με κοψει με το σπαθι του στο στηθος ... Τρια γρηγορα κοψιματα επακολουθησαν , και ενα δικο μου βημα προς τα πισω για να μπορεσω να αποφυγω οτι μπορουσε να αποφευχθει ... Η ζημια ηταν μεγαλη ... Εχανα πολυ αιμα ... Βγαζω το τελευταιο μου σουρικεν και το πεταω με ολη μου την δυναμη προς το διχτυ του ανθρωπου ο οποιος ηταν εκγλωβισμενος
σε αυτο ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Τετ Φεβ 02, 2011 4:47 pm, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 4:36 pm

Το σουρικεν εκοψε το διχτυ σε καποια σημεια και ο εγκλωβισμενος με καποιες κινησεις προσπαθουσε να βγει απο αυτο ... Ο χρονος μου τελειωνε ... Η επιθεση που ειχα ξεκινησει πριν ηταν χρονοβορα και αποδειχτηκε μοιραια ... Κλεινωντας με το χερι μου τις αιμορογιες , οσο μπορουσα , ετρεξα με ολη μου την δυναμη προς το τελευταιο μου σουρικεν ...Το πηρα , εκοψα ολοκληρωτικα το διχτυ και τον ελευθερωσα ... Ειδα ενα λεπτο και γυμνασμενο ατομο με ενα τατουαζ νεραιδας στο στηθος ... Κανονικα θα γελουσα για το τατουαζ του , αλλα δεν ειχα δυναμη να το κανω ...
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 4:46 pm

-Σε ελευθερωνω , βοηθα με σε παρακαλω να νικησουμε αυτον τον πειρατη ...
Δεν γνωριζα τον ανθρωπο αυτο και ισως ηταν και αυτος μερος της παγιδας ... Αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι περισσοτερο ... Αποτελουσε την τελευταια μου ελπιδα .... Ο πειρατης αρχησε να λεει ασυναρτησιες και πλησιαζε κατα πανω μου ....
-Ο χρονος μας τελειωνει ... Κανε κατι !!! Φωναξα προς τον πρωην- εγκλωβισμενο ... Τοτε αυτος μετετρεψε τα χερια σου σε μια υγρη ουσια , την οποια δεν γνωριζα , και την πεταξε πανω στις πληγες μου ...
-Κοψε κομματια απο τα ρουχα σου και κλισε τις πληγες σου ... Το υγρο μου θα σε βοηθησει στον πονο ...
Οντως οταν το υγρο επεσε πανω μου , ενιωσα τον πονο για λιγο να περναει ..
Οι πληγες , προφανως δεν εκλεισαν ... Εκανα αυτο που μου ειπε ... Ξαπλωσα κατω και αυτος μου φωναξε....
-Μην ανυσηχεις ... ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΕΓΩ ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Παρ Φεβ 18, 2011 6:30 pm, 1 φορά
KatsiQ
Revolutionaries
Revolutionaries
KatsiQ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 4:58 pm

Μπορεί να ήμουν κουρασμένος και πληγωμένος αλλα το ότι βρισκόμουν και πάλι σε κίνδυνο και έπρεπε να πολεμήσω για την ζωή μου, μου έδωσε δύναμη. Πέταξα τα ρούχα μου κάτω και μεταμορφώθηκα σε υγρή ουσία... κύλισα προς τον πειρατή και μπήκα κάτω από τα πόδια του κάνοντας τον να γλιστρήσει και να πέσει. Aμεσος πείρα κανονική μορφή και έκατσα πάνω του πιάνοντας του τα χερια. Τον είχα ακινητοποίηση τελείως, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα
-Ninja! Σειρά σου!
-OK!
Ο ninja άρχισε να τρέχει προς το μέρος μας, η νίκη ήταν δικη μας!
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 5:09 pm

Eτρεξα οσο πιο γρηγορα μπορουσα κατα πανω του ....
-Ωρα να πεθανεις στο ονομα του Shishinto αθλιε πειρατη ...!!!!!
Infinity lightinggggggggggg BBBBb----
-Στο ονομα του Shishinto ??? Σταματα !!!!! Ειμαι και εγω επαναστατης χαζε!!!!!!!!!
-Τιιιιιι???? Τοτε αυτος ο λογκια user που σε κραταει τι ειναι ???
-Δεν ξερω !!! μαλλον πειρατης ...!!! Κανε επιθεση σε αυτον και οχι σε εμενα .....
Εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου !!! Τοση ωρα παλευα με ενα συντροφο μου ... Και ολοκληρη η μαχη ειχε γινει μεταξυ μας , ενω ο Λογκια τυπος ηταν σχεδον ανεπαφος !!!!
-Πηγες να με κοροιδεψεις ?? Και σε ελευθερωσα !!!! Νιωσε τωρα την οργη της δυναμης μου ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Τετ Φεβ 02, 2011 5:23 pm, 1 φορά
KatsiQ
Revolutionaries
Revolutionaries
KatsiQ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 5:21 pm

Ο ninja προσπάθησε να μου επιτεθεί με μια κλοτσιά αλλα ήταν ανώφελο, η κλοτσιά του πέρασε μέσα από το σώμα μου.
-ΠΕΡΊΜΕΝΕ! Και εγώ επαναστάτης είμαι!
-Τι!? Νομίζεις ότι θα με κοροϊδέψεις άθλιε?!
Προσπάθησε να μου επιτεθεί ξανά αλλα ευτυχώς είχε ίδιο αποτέλεσμα, είναι αδύναμος σκέφτηκα, σηκώθηκα πάνω από τον πειρατή και κατευθύνθηκα προς τα ρούχα μου
-Γυμνέ ψεύτη κάτσε να πολεμήσεις!
-Σου λέω την αλήθεια!! Είμαι και εγώ επαναστάτης. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις αυτό το όνομα μου είναι Dragneel, γνωστός και ως Dragneel The Bad Omen.
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 5:28 pm

-Dragneel The Bad Omen ???? Χαχαχαχα!!! Ουτε η μανα σου δεν σε ξερει ... Χαχαχαχαχαχα ....Σιγα μη εισαι εσυ επαναστατης!!!Οι κλωτσιες μου δεν επιαναν τοπο ... Σκεφτηκα , ομως , οτι ενας κεραυνος θα του εκανε ζημια μιας και ολα τα υγρα ειναι καλοι αγωγοι του ηλεκτρισμου ....
-Lightning bolt , το αποφευγει ...
-Lightning bolt, Lightning bolt ,Lightning bolt , Lightning bolt , Lightning bolt , Lightning bolt ,Lightning bolt ... Το τελευταιο τον χτυπησε και ο Dragneel επεσε και σωριαστηκε κατω ...
-Χαχαχα!! Εισαι ενας αδυναμος Logia user ...!!Θα σου δωσω μια ευκαιρια μικρε Dragneel .... Πες μου κατι για την οργανωση , για να καταλαβω οτι εισαι δικος μας ... Ο Πειρατης επιβεβαιωσε το ονομα του αρχηγου μας ...!!!
KatsiQ
Revolutionaries
Revolutionaries
KatsiQ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 6:16 pm

-Περιμενε ... Εχω ενα γραμμα απο τον Shishinto !!!! Δωσμου ενα λεπτο να το βγαλω απο την τσεπη μου ... Μιας και τα ρουχα μου εχουν πεσει γιατι εγινα ολος υγρη ουσια ...
-ΟΚ!!! Περιμενω ... Αν κανεις ομως καποια λαθος κινηση ... Τοτε θα σε σκοτωσω.....
Ποιανω λοιπον τα ρουχα μου , βαζω το παντελονι μου οπου μεσα ειχα την αποστολη απο τον Κακουμεικα ... Παω κοντα στον Επαναστατη , του οποιου δεν γνωριζα το ονομα , και .... Γινομαι υγρη ουσια , τον κανω να γλιστρησει , πεφτει κατω και τον χτυπαω τεσσερις γρηγορες μπουνιες ... Τοτε του λεω ... .
-Αδυναμος εγω ???? Κατσε κατω τωρα και παρε την αποστολη ...
Ο Επαναστατης καταλαβε οτι ειναι αυθεντικη η σφραγιδα .... Τοτε μιλαει και ο πειρατης και λεει ...
-Δωσ'μου να την δω και εγω .... Ο πειρατης καταλαβε και αυτος οτι η σφραγιδα ηταν αυθεντικη ...
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 6:23 pm

-To oνομα μου ειναι Sora... Sora The Forecaster .... Εχω την ιδιοτητα να ελεγχω τον καιρο εχωντας φαει το Tenki Tenki No Mi φρουτο του διαβολου .. Ειμαι 20 χρονων και ειμαι απο το Holger Island ...
-To oνομα μου ειναι Dragneel The Bad Omen ... Εχω την ιδιοτητα να γινομαι υγρη ουσια εχωντας φαει το Toro Toro No Mi φρουτο του διαβολου .. Ειμαι 20 χρονων και εγω ...Και ειμαι απο αυτο το νησι ... Μολις εγινα επαναστατης και δεν γνωριζα οτι και αυτος ο πειρατης ειναι επαναστατης ...
-Ονομαζομαι Shirio και ειμαι πρωην πειρατης και πλεον επαναστατης .. Δεν εχω καποιο φρουτο του διαβολου και ειμαι 45 χρονων ... Ειμαι και εγω απο αυτο το νησι ....Επισεις πριν οταν ειχες μπει μεσα στην σπηλια και σε εποιασε το διχτυ , Sora , εγω ημουν αυτος που σε απελευθερωσε..... Ησουν πολυ τυχερος που σε αφησα να αποδρασεις ... Ειχα πληρη αγνοια για το ποιος ησουν και ειπα να μην χυσω αδικα αιμα ...... Τελικως , απο οτι φαινετε , μας βγηκε σε καλο !!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Παρ Φεβ 18, 2011 6:37 pm, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 7:06 pm

Δωσαμε τα χερια ο ενας στον αλλο , αφου γνωριστηκαμε και εριξα μια μπουνια στο προσωπο του Dragneel ... To χερι περασε απο μεσα ....
-Γιατι το εκανες αυτο ????? Ειπε νευριασμενος ...
-Γιατι εχει πολυ πλακα το πως το χερι μου μπορει να περναει μεσα απο το κεφαλι σου ....
-Αφηστε τις βλακειες τωρα και ελατε να σας δειξω κατι που πρεπει ....
Ο γεροπειρατης ,προχωραει καποια βηματα ωσπου σταματαει και λεει ...
-Για μενα λενε οτι ειμαι τρελος ... Μονο παριστανω το τρελο για να μην χαλασω το κοβερ μου ... Δεν ειναι και ευκολη δουλεια να κανεις ...!!! Τοσα χρονια ομως υπηρετω τις εντολες του Κακουμεικα .... Χαιρομαι που επιτελους μπορεσα να βρω καινουργιο αιμα και να τους μαθω καποια μυστικα μας ....
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 7:12 pm

-Ετοιμαστε να δειτε κατι που δεν βλεπεται καθε μερα ... Ο γερος εκανε τρια βηματα μπροστα και ακουμπησε τον τοιχο .. Επειτα ειπε ...
-Ακολουθηστε ακριβως τα βηματα μου , γιατι θα πεσεται στις παγιδες .... Ετσι και καναμε !! Αφου προχωρησαμε αρκετη ωρα ο γερος ξαφνικα σταματησε ... Χτυπησε τον τοιχο, δυνατα , με το δεξι του χερι !! Ο τοιχος μπροστα μας εκανε ολοκληρος δεξια ... Το δυνατο φως μας τυφλωσε... Τοση ωρα στο σκοταδι τα ματια μας ειχαν συνηθισει .... Καλυψαμε με τα χερια μας τα ματια και σιγα-σιγα προσπαθουσαμε να κοιταξουμε ...!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Τετ Φεβ 02, 2011 11:38 pm, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 02, 2011 7:18 pm

Μολις τα ματια συνηθισαν το φως .... Ειδαμε μια τεραστια βαση μας ... Εκατονταδες ανθρωποι δουλευαν εκει μεσα ...
-Τι ειναι αυτο ...???? ρωτησε εκπληκτος ο Dragneel...
-Αυτο ειναι μια απο τις μεγαλυτερες βασης μας ...!!!! Ολοκληρη η West Blue εχει ως αρχηγειο αυτο εδω το μερος ... Και εγω ειμαι ο φυλακας της σπηλιας ...
Ηταν ολα τελεια οργανωμενα ... Γυναικες , Αντρες και παιδια ζουσαν κανονικα μεσα στην βαση .. Σηματα της οργανωσης μας παντου ... Παρα πολλα Den den mushi υπηρχαν σε καθε γραφειο ... Χαρτες , Πληροφοριες και αμετρητες οθονες υπηρχαν παντου ...!!! Εμεινα με το στομα ανοιχτο ...!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Τετ Φεβ 02, 2011 11:39 pm, 1 φορά

The devastation of an island and the makeover of our hearts !
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Barrie island tha island of gold [ΤΕΛOΣ]
» The island in the sky[Τελος]
» [Τελος] An Island's Hope!
» Okama Island????[Τέλος]
» [Τελος] A Wonderful Island!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: