.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
11 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 11 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

The devastation of an island and the makeover of our hearts !

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Nozomu
Civilian
Civilian
Nozomu

The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 15, 2011 6:31 am

Οι δρομοι ηταν αδειοι και απο τις καμιναδες των σπιτιων εβγαινε καπνος. Σκεφτομουν οτι οταν εφτανα στην βαση θα εβγαζα τα πλεον βρεγμενα ρουχα μου και θα εκανα ενα μπανιο. Επειτα απο ενα 10λεπτο τρεξιματος εφτασα στην βαση. Αφου μπηκα ηρθαν κατευθειαν 2 φρουροι και με εσυραν μεχρι τον αρχηγο της βασης. Ακουσα ενα μεγαλο κατσαδιασμα και με εστειλε στο δωματιο μου λεγοντας μου να ετοιμαστω για αποστολη. Δεν μπορουσα να πω οχι οποτε υπακουσα...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Nozomu
Civilian
Civilian
Nozomu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 15, 2011 7:17 am

Αφου ετοιμαστηκα μαζεψα τα πραγματα μου και πηγα στο γραφειο του αρχηγου. Εκεινος μου εδωσε εναν φακελο. Τον ανοιξα και ειδα ενα εγγραφο και μια φωτογραφια ενος μισογκρεμισμενου καστρου. Η αποστολη ηταν να παω να ερευνησω το καστρο στο βορειο κομματι του νησιου. Ο αρχηγος μου ειπε οτι θα επρεπε να παω με βαρκα απο την παραλια του βορειου κομματιου γιατι ηταν κοντα στην παραλια και ετσι θα απεφευγα τα θηρια. Τελειωσε με τις εξτρα εξηγησεις, εκανα μεταβολη και βγηκα απο το γραφειο του. Η βροχη ειχε ψιλοσταματισει και ετσι βρηκα την ευκαιρια να παρω το καραβακι μου και να παω για την αποστολη.
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 20, 2011 9:24 am

Ετρεξα προς το μερος του φυλακα της σπηλιας και αγχωμενος τον ρωτησα ..
-Ξεκινατε την επιθεση απο τοσο νωρις ?? Μου εχεις πει οτι θα μου εξηγησεις για την επιδρομη σημερα ? Αλλαξε κατι ...?
-Μην χανεις την ψυχραιμια σου ! Μαθαμε οτι εχει ξεκινησει ενα μερος του στρατου τωνς μαρινς για εκπαιδευση , εκτος βασης . Ειναι η τελεια ευκαιρια για να επιτεθουμε ... Ειπαμε να μην χασουμε χρονο ... Τελικως , αποφασισες για το εαν θα ερθεις να ενισχυσεις τις δυναμεις μας ?
-Ναι , θα ερθω . Θελω να μου πεις που υπαρχει καποιο μερος στο οποιο θα μπορουσα να βρω σουρικενς και daggers???
-Στην βαση μας εχουμε σχεδον τα παντα ...! Τρεξε γρηγορα προς την πυλη Β-4 , και κοιτα δεξια σου . Εκει θα υπαρχει ο αρμοδιος για τα οπλα . Ζητα του οτι θες και πες του οτι πηρες την αδεια απο εμενα ... Και μην ξεχνας ... Πηρες την σωστη αποφαση !!!
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 20, 2011 9:37 am

Επραξα με αυτον τον τροπο ... Πηγα στο οπλοστασιο , πηρα 2 daggers , 5 σουρικενς και ενα πιστολι παρολο που δεν ειχα χρησιμοποιησει ποτε ενα ... Σιγουρα θα μου φανει χρησιμο ... Ετρεξα πισω στο χωρο συγκεντρωσης και μπηκα στην σειρα ... Τοτε ενας μεγαλος , σε ηλικια , αντρας πηρε τον λογο και επικρατησε σιγη....
-Ετοιμαζομαστε αρκετο καιρο για αυτη την επιθεση ! Και να η ευκαιρια που περιμεναμε !!Θα λειπουν τα τεσσερα δεκατα του στρατου τους ! Το σχεδιο που θα ακολουθησουμε ειναι το εξης ... Οσοι μπορουν να κρυψουν τα οπλα τους να το κανουν!! Θα φερεστε σαν κανονικοι πολιτες και στις δυο το μεσιμερι θα μαζευτειτε μπροστα στην βαση των μαρινς , απο την πλευρα της κεντρικης εισοδου . Εσεις που δεν μπορειτε να κρυψετε τα οπλα σας , θα με ακολουθησετε . Θα μπουμε απο το λιμανι με 5 πλοια ... Αυτο θα γινει στις μια και σαραντα πεντε το μεσιμερι . Ετσι οι πρωτοι θα ερθουν να μας καλυψουν απο πισω !!!
Στο ονομα του Shishinto!!!!!!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Κυρ Φεβ 27, 2011 10:11 am, 1 φορά
Lynxgr
Revolutionaries
Revolutionaries
Lynxgr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts !   The devastation of an island and the makeover of our hearts ! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 20, 2011 1:28 pm

Ολοι επαναστατες ξεσπασαν σε κραυγες ... Μαζι τους και εγω ..!! Ανηκω στην ομαδα που θα ερθει ως μπακ απ ... Πρεπει να φαινομαι σαν κανονικος πολιτης ... Χαρηκα γιατι αυτο ειναι ενα απο τα στοιχεια μου , μιας και εχω προπονηθει ως νιντζα...! Πριν ξεκινησω ειπα να δω τι κανει ο υπευθυνος καθαρισμου
Σπόιλερ:
Πηγα στο δωματιο του να τον βρω ... Χτυπησα την πορτα του ... Δεν απαντησε κανεις ... Μπηκα μεσα στο δωματιο του και ειδα ολα τα πραγματα του να λειπουν ...

The devastation of an island and the makeover of our hearts !
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4
 Παρόμοια θέματα
-
» Barrie island tha island of gold [ΤΕΛOΣ]
» The island in the sky[Τελος]
» [Τελος] An Island's Hope!
» Okama Island????[Τέλος]
» [Τελος] A Wonderful Island!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: