Παρόντες χρήστες | 11 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 11 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| The devastation of an island and the makeover of our hearts ! | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nozomu Civilian
Posts : 3596 Join date : 15/12/2010 Age : 33 Location : In Fairyland~!
| Θέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts ! Τρι Φεβ 15, 2011 6:31 am | |
| Οι δρομοι ηταν αδειοι και απο τις καμιναδες των σπιτιων εβγαινε καπνος. Σκεφτομουν οτι οταν εφτανα στην βαση θα εβγαζα τα πλεον βρεγμενα ρουχα μου και θα εκανα ενα μπανιο. Επειτα απο ενα 10λεπτο τρεξιματος εφτασα στην βαση. Αφου μπηκα ηρθαν κατευθειαν 2 φρουροι και με εσυραν μεχρι τον αρχηγο της βασης. Ακουσα ενα μεγαλο κατσαδιασμα και με εστειλε στο δωματιο μου λεγοντας μου να ετοιμαστω για αποστολη. Δεν μπορουσα να πω οχι οποτε υπακουσα... | |
| | | Nozomu Civilian
Posts : 3596 Join date : 15/12/2010 Age : 33 Location : In Fairyland~!
| Θέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts ! Τρι Φεβ 15, 2011 7:17 am | |
| Αφου ετοιμαστηκα μαζεψα τα πραγματα μου και πηγα στο γραφειο του αρχηγου. Εκεινος μου εδωσε εναν φακελο. Τον ανοιξα και ειδα ενα εγγραφο και μια φωτογραφια ενος μισογκρεμισμενου καστρου. Η αποστολη ηταν να παω να ερευνησω το καστρο στο βορειο κομματι του νησιου. Ο αρχηγος μου ειπε οτι θα επρεπε να παω με βαρκα απο την παραλια του βορειου κομματιου γιατι ηταν κοντα στην παραλια και ετσι θα απεφευγα τα θηρια. Τελειωσε με τις εξτρα εξηγησεις, εκανα μεταβολη και βγηκα απο το γραφειο του. Η βροχη ειχε ψιλοσταματισει και ετσι βρηκα την ευκαιρια να παρω το καραβακι μου και να παω για την αποστολη. | |
| | | Lynxgr Revolutionaries
Posts : 1234 Join date : 15/12/2010 Age : 34 Location : Σπιτι μου χΔ
| Θέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts ! Κυρ Φεβ 20, 2011 9:24 am | |
| Ετρεξα προς το μερος του φυλακα της σπηλιας και αγχωμενος τον ρωτησα .. -Ξεκινατε την επιθεση απο τοσο νωρις ?? Μου εχεις πει οτι θα μου εξηγησεις για την επιδρομη σημερα ? Αλλαξε κατι ...? -Μην χανεις την ψυχραιμια σου ! Μαθαμε οτι εχει ξεκινησει ενα μερος του στρατου τωνς μαρινς για εκπαιδευση , εκτος βασης . Ειναι η τελεια ευκαιρια για να επιτεθουμε ... Ειπαμε να μην χασουμε χρονο ... Τελικως , αποφασισες για το εαν θα ερθεις να ενισχυσεις τις δυναμεις μας ? -Ναι , θα ερθω . Θελω να μου πεις που υπαρχει καποιο μερος στο οποιο θα μπορουσα να βρω σουρικενς και daggers??? -Στην βαση μας εχουμε σχεδον τα παντα ...! Τρεξε γρηγορα προς την πυλη Β-4 , και κοιτα δεξια σου . Εκει θα υπαρχει ο αρμοδιος για τα οπλα . Ζητα του οτι θες και πες του οτι πηρες την αδεια απο εμενα ... Και μην ξεχνας ... Πηρες την σωστη αποφαση !!! | |
| Θέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts ! Κυρ Φεβ 20, 2011 9:37 am | |
| Επραξα με αυτον τον τροπο ... Πηγα στο οπλοστασιο , πηρα 2 daggers , 5 σουρικενς και ενα πιστολι παρολο που δεν ειχα χρησιμοποιησει ποτε ενα ... Σιγουρα θα μου φανει χρησιμο ... Ετρεξα πισω στο χωρο συγκεντρωσης και μπηκα στην σειρα ... Τοτε ενας μεγαλος , σε ηλικια , αντρας πηρε τον λογο και επικρατησε σιγη.... -Ετοιμαζομαστε αρκετο καιρο για αυτη την επιθεση ! Και να η ευκαιρια που περιμεναμε !!Θα λειπουν τα τεσσερα δεκατα του στρατου τους ! Το σχεδιο που θα ακολουθησουμε ειναι το εξης ... Οσοι μπορουν να κρυψουν τα οπλα τους να το κανουν!! Θα φερεστε σαν κανονικοι πολιτες και στις δυο το μεσιμερι θα μαζευτειτε μπροστα στην βαση των μαρινς , απο την πλευρα της κεντρικης εισοδου . Εσεις που δεν μπορειτε να κρυψετε τα οπλα σας , θα με ακολουθησετε . Θα μπουμε απο το λιμανι με 5 πλοια ... Αυτο θα γινει στις μια και σαραντα πεντε το μεσιμερι . Ετσι οι πρωτοι θα ερθουν να μας καλυψουν απο πισω !!! Στο ονομα του Shishinto!!!!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lynxgr στις Κυρ Φεβ 27, 2011 10:11 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: The devastation of an island and the makeover of our hearts ! Κυρ Φεβ 20, 2011 1:28 pm | |
| Ολοι επαναστατες ξεσπασαν σε κραυγες ... Μαζι τους και εγω ..!! Ανηκω στην ομαδα που θα ερθει ως μπακ απ ... Πρεπει να φαινομαι σαν κανονικος πολιτης ... Χαρηκα γιατι αυτο ειναι ενα απο τα στοιχεια μου , μιας και εχω προπονηθει ως νιντζα...! Πριν ξεκινησω ειπα να δω τι κανει ο υπευθυνος καθαρισμου - Σπόιλερ:
Drangeel με αλλα λογια χΔ
Πηγα στο δωματιο του να τον βρω ... Χτυπησα την πορτα του ... Δεν απαντησε κανεις ... Μπηκα μεσα στο δωματιο του και ειδα ολα τα πραγματα του να λειπουν ... | |
| | | | The devastation of an island and the makeover of our hearts ! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|