.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
19 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 19 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

King's crown[Τελος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 8:52 am

Εκεινος, στην θεα μου, αρχισε να παιζει πιο εντονα μουσικη πιο εντονα εντρομος.
- Αφεντικο να τον αναλαβω εγω? ειπε θυμωμενος ο Hotdog και χτυπησε με δυναμη το βουνο διπλα του.
- Τρεχα! Μην τον αφησεις να με πλησιασει. ειπε ο τυπος με το βιολι και ο αλλος αρχισε να τρεχει κι εκεινος προς εμενα. Ειχα περικκλωθει. Απο πισω μου το ηλιθιο κοπαδι και απο την αλλη ο ηλιθιος bodyguard του ηλιθιου τυπου με το βιολι. Δεν ξερα τι να κανω για να ξεφυγω απο αυτη την κατασταση.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 8:54 am

Ξαφνικα ενας βραχος απο το βουνο επεσε πανω στον χοντρο και τον εριξε φαρδυ πλατυ στο εδαφος. Ηταν πολυ μεγαλο κομματι γα να το αντεξει και επεσε λυποθυμος κατω απο τον βραχο. Ετσι σκαρφαλωσα τον βραχο και πηδηξα πανω απο αυτον για να επιτεθω στον τυπο με το βιολι. Εκεινος αρχισε να τρεχει προς την συλλογη με κερατα που ειχε συνεχιζοντας να παιζει βιολι. Δεν μπορυσε να παιζει βιολι και να τρωει κι ετσι αφησε το βιολι για να αρχισει να τρωει. Εφαγε ενα και με βαρεσε χωρις να τον ακουμπησω εγω.
- Νιωσε την δυναμη μου!! ειπε και επειτα αρχισε να ουρλιαζει απο τον πονο. Προφανως δεν ηταν το καταλληλο κερατο.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 8:55 am

Οσο εκεινος με χτυπουσε και ετρωγε κερατα, παρατηρησα οτι τα ζωα ειχαν ηρεμησει απο την στιγμη που σταματησε να παιζει βιολι. Οταν ειδε οτι δεν ειχαν αποτελεσμα τα κερατα που εφαγε πηγε να παρει παλι το βιολι και να ξαναυπνωτησει τα ζωα για να με κυνηγησουν. Τον προλαβα ομως και αφου του το αρπαξα σχεδον μεσα απο τα χερια το πεταξα κατω με δυναμη. Επειτα το πατησα και εγινε κομματια.
- Τερμα πια η μουσικη σου! Ωρα για πραξεις. ειπα και εκανα κινηση να τον καρφωσω με το χερι- λεπιδα μου.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 8:57 am

Εκεινος εκανε μια κινηση στο πλαϊ και απεφυγε το χερι μου. Αρπαξε αλλο ενα κερατο το οποιο ηταν χρυσαφι και το εφαγε. Επειτα αρχισε να αντιδρα καπως περιεργα και ξαφνικα αρχισε να μεγαλωνει σε μεγεθος. Εβγαζε γουνα παντου, μια τεραστια ουρα και κερατα στο κεφαλι Συνεχιζε να μεγαλωνει και τελικα καποια στιγμη σταματησε. Ειχε γινει ενα καφε τερας με χρυσα κερατα. Ειχε το διπλασιο υψος απο εμενα και ηταν πολυ τρομακτικος στην φατσα.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 8:57 am

- Επιτελους η δυναμη ειναι δικη μου!! φωναξε.
- Αυτο το λες δυναμη? Θα σε κανω φετες τριχμπαλα! του ειπα και του επιτεθηκα. Εκεινος εβαλε τα κερατα του στην μεση και απεφυγε την επιθεση μου. Επειτα κινηθηκε με απιστευτη ταχυτητα για το μεγεθος του και εμφανιστηκε απο πισω μου. Προσπαθησε να με καρφωσει με τα κερατα στην πλατη αλλα δεν τα καταφερε και απο την δυναμη της συγκρουσης εγω παραπατησα προς τα μπροστα κι εκεινος προς τα πισω.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 8:59 am

- Δεν εχεις δει τιποτα ακομα απο την δυναμη αυτου του θησαυρου. ειπε γελοντας. Επειτα εγω χαμογελασα και του ειπα:
- Εισαι ενα γοριλας με κερατα και τιποτα παραπανω. Θα σε κανω σκονη πριν καν το καταλαβεις. του ειπα και του ξαναεπιτεθηκα. Αυτη την φορα ημουν προετοιμασμενος και αφου απεφυγα τα κερατα του τον καρφωσα στον ωμο. Παραπατησε και ειπε:
- Αυτο εχεις μονο?
- Οταν θα ζητας ελεημοσυνη τοτε να σε δω τι θα λες τερας! απαντησα και του ξαναεπιτεθηκα. Κανοντας μια γρηγορη κινηση με απεφυγε και επειτα μου ορμηξε παλι μετα κερατα. Εγιναν κοκκινα και μολις με ακουμπησαν αρχισα να καιγομαι. Δεν αντεξα πολυ και απομακρυνθηκα απο αυτον.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 9:01 am

Σκεφτηκα οτι αν του εκοβα τα κερατα θα τελειωνε ολο το σκηνικο αφου μονο με αυτα εκανε τις επιθεσεις του. Ετσ προσπαθουσα να τα κοψω. Καθε φορα τα βαραγα με ολο και περισσοτερη δυναμη. Ομως καθε φορα απομακρυνομουν με τσουρουφλησμενα τα χερια μου.
- Δεν θα ξεφυγεις.... Δεν εχει ξεφυγει κανενας εχθρος απο εμενα ζωντανος! Θα σε κανω να ζητας ελεημοσυνη. Του ειπα και του ξαναεπιτεθηκα.
- Supa Supa nooo.... Tatsumakiiii!!!! φωναξα καθως τον χτυπουσα με μια περιστορφικη κινηση του σωματος μου.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 9:03 am

Η δυναμη της επιθεσης μου τον σηκωσε ψηλα στον αερα και επειτα επεσε στο εδαφος με τα κερατα προς τα κατω. Ετσι καρφωθηκαν στο χωμα και δεν μπορουσε να κουνηθει. Καθως προσπαθουσε να βγαλει τα κερατα του απο το εδαφος αυτα δεν αντεξαν το βαρος του και εσπασαν. Αμεσως αρχισε να ουρλιαζει και ολη του η γουνα εφυγε απο πανω του. Εμεινε ενα "πραγμα" σκελετιασμενο, ασπρο και ασχημο που μου προκαλεσε αηδια μολις το ειδα. Αμεσως τον καρφωσα για να πεθανει και να μην το ξαναδω να κουνιεται. Ετσι επεσε κατω αψυχο...
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 9:03 am

Το κοιταξα μονο για ελαχιστα δευτερολεπτα και επειτα απομακρυνθηκα απο αυτο. Επρεπε να φυγω απο αυτο το νησι και μαλιστα γρηγορα. Δεν ηθελα να κατσω ουτε λεπτο παραπανω σε αυτο το μερος. Αρχισα να τρεχω μεσα στο δασος για να φτασω γρηγορα στο πλοιο. Ομως θυμηθηκα οτι πρεπει η Log Pose να αλλαξει κατευθηνση για να παω στο επομενο νησι την κοιταξα και δεν ειχε αλλαξει κατι. Απογοητευμενος ειδα οτι ακομα δεν ειχε αλλαξει.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

Οποτε καταλαβα οτι επρεπε να περιμενω οσο χρονικο διαστημα ηθελε για να αλλαξει αναγκστικα. Καθησα σε μια πετρα για να δω τι θα κανω στη συνεχεια, μεχρι να αλλαξει. Τελικα, αποφασισα οτι επρεπε να βρω πρωτα λιγο φαγητο γιατι δεν ηξερα ποσο θα κανω για να φτασω στο επομενο νησι. Αρχισα να ψαχνω μεσα στο δασος για φαγητο. Βρηκα μερικα φρυτα και τα εβαλα στην τσαντα που ειχα μαζι μου. Ειχε ηδη πολλα μεσα και δεν χωρεσε πολλα φρουτα αλλα σκεφτηκα οτι θα τα πηγαινα στο πλοιο και θα ξαναερχομουν να μαζεψω και αλλα.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 9:04 am

Καθως πηγαινα προς το πλοιο, ακουσα εναν θορυβο απο πισω μου. Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια και συνεχισα την πορεια μου. Οταν εφτασα στο πλοιο αφησα τα φρουτα και γενικα αδειασα την τσαντα μου και αφου πηρα αλλη μια κατευθηνθηκα προς το σημειο που ειχα μαζεψει τα φρουτα. Εφτασα στο σημειο και συνεχισα να μαζευω. Ομως ξαφνικα ακουω καποιον να φωναζει και ειδα μακρυα διαφορα δεντρα να πεφτουν στο εδαφος. Τελικα ειδα τι το προκαλουσε ολο αυτο. Ηταν ο χοντρος τυπος απο πριν.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 9:04 am

Με πλησιαζε εμφανως θυμωμενος και οταν εφτασε κοντα μου ειπε φωναζοντας:
- Θα πληρωσεις γι αυτο που εκανες στο αφεντικο μου!!!!!!
- Το ιδιο θα παθεις κι εσυ! Να μην εχεις καμια αμφιβολια γι αυτο. του ειπα και αφου αφησα κατω τις τσαντες ετοιμαστηκα για μαχη.
- Θα εκδικηθω για τον θανατο του! Μην τα βαζεις μαζι μου! ειπε και μου επιτεθηκε με μια κλοτσια. Ηταν παρα πολυ δυνατη και με πεταξε καποια μετρα πισω. Σηκωθηκα πανω και επιασα το στομαχι μου, αφου εκει με ειχε πετυχει.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 9:05 am

- Ειμαι ο πιο δυνατος στον κοσμο! Δεν μπορεις να μου κανεις τιποτα ανθρωπε- μεταλλο! Μεχρι και ατσαλι σπαω εγω! ειπε και χαμογελασε.
- Δεν το νομιζω! Οταν θα εισαι κομματια σαν το αφεντικο σου θα δουμε ποιος ειναι πιο δυνατος απο τους 2 μας. ειπα και του ξαναεπιτεθηκα. Εβγαλε μια αλυσιδα που στην ακρη της ειχε μια μπαλα με καρφια. Την στριφογυριζε και οταν τον πλησιασα την εστειλε προς το μερος μου. Κανοντας μια κινηση στο πλαι την απεφυγα και επειτα του εκανα ενα κοψιμο στην μεση.
- Μπορει να εισαι δυνατος αλλα εισαι αργος του ειπα και γυρισα για να του επιτεθω εκ νεου.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 9:22 am

Εκεινος γυρισε αποτομα και με τυλιξε με την αλυσιδα. Ηταν πολυ σφιχτη για να ξεφυγω, ακομα και οταν ειχα την μορφη ατσαλιου. Ετσι δεν μπορουσα να κανω και πολλα. Το μονο που εκανα ειναι να αποοφευγω τις επιθεσεις του. Καποια στιγμη με πετυχε μια απο τις κλοτσιες του, ενω δεν ειχα καλη ισορροπια απο μια προηγουμενη επιθεση του. Πεταχτηκα πολλα μετρα πισω και επειτα αρχισε να τρεχει για να με αποτελειωσει. Καταφερα και σηκωθηκα στα ποδια μου πριν με πετυχει παλι αλλα με προλαβε και με χτυπησε στο στομαχι ακριβως στο σημειο που ηταν η αλυσιδα δεμενη.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 10:14 am

Εφαγα αλλα 2 τετοια απανωτα χτυπηματα ολα στο ιδιο ακριβως σημειο πανω σην αλυσιδα.. Πονουσα ολοκληρος ακομα και οταν ημουν σεμορφη ατσαλιου. Τελικα ειχε πολυ δυνατες κλοτσιες αλλα αυτο δεν επρεπε να με σταματησει. Αρχισα να προσπαθω να λυθω αλλα χωρις αποτελεσμα. Πηγε να μου ξαναεπιτεθει και σηκνοντας το ποδι μου σε μορφη λεπιδας τον καρφωσα στο ποδι και επεσε κατω απο τον πονο. Τωρα ηταν η ευκαιρια να ξεφυγω. Εκανα μερικες κινησεις ακομα και ξαφνικα οι αλυσιδες σπασανε και επεσαν στο εδαφος .
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 10:31 am

Εκεινος ακομα επιανε το ποδι του.
- Απο την στιγμη που ελευθερωθηκα εισαι νεκρος. του ειπα λαχανιασμενος και θυμωμενος.
- Μπορει να μου τραυματησες το ενα ποδι αλλα και το αλλο ειναι εξισου δυνατο. ειπε αφου σηκωθηκε και εκανε 2 βηματα προς τα εμενα κουτσαινοντας.
- Δεν μπορεις να σταθεις καλα καλα και θες να με κερδισεις κιολας? Χαχα... Καλα λενε οτι γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος... Ο τελέυταιος ειμαι εγω! του ειπα και του επιτεθηκα.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 10:35 am

Προσπαθησε να αποφυγει την επιθεση μου αλλα με τραυματησμενο το ποδι δεν τα καταφερε. Ετσι απεκτησε μια βαθια πληγη και στο στηθος. Σφαδαζε απο τον πονο και αφου τον επιασα απο το κεφαλι του ειπα:
- Δεν ζει κανενας απο αυτους που θελουν να βλαψουν την ζωη μου
Επειτα καρφωσα το αλλο μου χερι στο κεφαλι του. Αφησα το πτωμα κατω και καθησα σε εναν βραχο πιο διπλα λαχανιασμενος. Επειτα απο ενα δεκαλεπτο που καθομουν εκει σηκωθηκα και μαζεψα και αλλα φρουτα μεχρι να γεμησουν και οι 2 τσαντες. Επειτα κατευθηνθηκα προς το πλοιο.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 10:57 am

Οταν εφτασα στο πλοιο ειδα μπροστα του τουλαχιστον 50 με 60 ζωα. Ξαφνιαστηκα. Ηταν μαζι τους και ενα παιδι το οποιο πηρε τον λογο.
- Μαθαμε για την νικη σου απεναντι σε εκεινη την συμμορια που μαστιζε το νησι και θελουμε να σε ευχαριστησουμε γι αυτο. ειπε και ολο υποκληθηκαν.
- Εεε.. δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο... ειπα ξαφνιασμενος απο αυτο που εβλεπα.
- Μην λες τετοια πραγματα! ησουν φοβερος στις μαχες που εδωσες! ειπε ενα πουλι που μιλουσε.
- Τα πουλια μιλανε? ρωτησα και απαντησε εκνευρισμενο μετα:
- Εγω μιλαω... Εχεις κανα προβλημα? Αλλα ας μην χαλασουμε την ατμοσφαιρα...
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 11:03 am

- Ακολουθησε μας για να γλεντησουμε την επιτυχια σου! Δεν πιστευω να βιαζεσαι... μου ειπε το παιδι.
- Η αληθεια ειναι οτι δεν βιαζομαι! Ας παμε να γλεντησουμε λοιπον! ειπα χαρουμενος που θα ετρωγα μεχρι σκασμου και θα περνοσα λιγες ωρες χαλαρωσης πριν απο το επομενο ταξιδι μου. Τους ακολουθησα και φτασαμε στην αλλη πλευρα του βουνου. Εκει αρχισαν να κανουν διαφορες ετοιμασιες και να μαζευουν φαγητο για το γλεντι.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 11:09 am

Το βραδυ ηταν ολα ετοιμα για το γλεντι. Αρχισαμε να τρωμε και να χωρεουμε ολη την ωρα. Μπορει να μην ηταν ανθρωποι αλλα ειχαν πολυ πλακα αυτα που εκαναν κι ας ηταν παραξενα καποια απο αυτα. Γλεντουσαμε μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες. Μετα πεσαμε ολοι για υπνο. Εγω ξυπνησα το επομενο πρωι. Κοιταξα την Log Pose, αι ηταν ετοιμη για το επομενο νησι που επρεπε να επισκευτω στην Grand Line. Μαζι με την συνοδεια αρκετων απο τα ζωα εφτασα στο πλοιο μου. Εκει φορτωσαν φαγητο και νερο που μου εδωσαν σαν δωρα για την νικη μου. Επειτα αφου τους χαιρετησα ξεκινησα για τον επομενο προορισμο μου.

[ΤΕΛΟΣ]
SlipKnoTaS
Civilian
Civilian
SlipKnoTaS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: King's crown[Τελος]   King's crown[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 2:29 pm

Όνομα: Messi D. Teo
Haki Points: 0
Player of the Week Points: 8
Beli: 52.000
Bounty: -

King's crown[Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος] Crown Island
» [Τέλος] Crown Island 2
» [Τέλος] Crown Island 3[Αλλαγή παράταξης]
» Triple Threat At Crown Island Part III [Τέλος]
» Triple Threat at Crown Island Part I[Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: