| Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 1:33 am | |
| Λιγες μερες μετα απο την αναχωρηση μου απο το Crown Island ημουν αρκετα κοντα στο απομενο νησι.Υπολογιζα οτι αν ολα πηγαιναν καλα και δεν επεφτα πανω σε καμια καταιγιδα θα εφτανα σε λιγοτερο απο 3 ωρες.Ευτυχως κατα την διαρκεια του ταξιδιου μου ολα πηγαιναν καλα και ηταν αρκετα ευχαριστω σε σχεση με αλλα.Ειχα την ευκαιρια να σκεφτω πολλα πραγματα που θα μπορουσαν να με βοηθησουν στην μαχη και ειχα ενθουσιαστει.Επιπλεον ειχα σκεφτει τι χρειαζομουν απο το νησι και στο καταλογο περιελαμβανα ενα καλυτερο μεταφορικο μεσο για να μπορω να κανω πιο ανετα ταξιδια. Μπορει να μου κοστιζε αλλα ηξερα οτι αξιζε τον κοπο πιστευω.Επισης δεν αποκοπουσα στο να ειναι μονο πιο ανετα αλλα και πιο ασφαλη.Δεν ηξερα τι μπορουσα να συναντησω ανα πασα ωρα και στιγμη σε μια θαλασσα σαν αυτη....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Παρ Φεβ 04, 2011 12:01 pm, 1 φορά | |
|
| |
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 1:38 am | |
| Αρκετη ωρα αργοτερα επιτελους φανηκε το νησι μπροστα μου και ο ενθουσιασμος μου κορυφωθηκε για τα καλα.Δεν εβλεπα την ωρα να φτασω στο νησι αν και τα λεπτα παιρνουσαν αρκετα γρηγορα.Απο μακρυα φανηκε ο φαρος του νησιου ο οποιος ηταν διπλασια και σε μηκος αλλα και σε παχος σε αντιθεση με τους φαρους των νησιων της East Blue.Μετα απο λιγο μπηκα επιτελους στο λιμανι οπου επικρατουσε ενα χαος αλλα δεν δυσκολευτηκα να βρω καπου να αφησω την βαρκα μου.Αλλα τελευταια στιγμη την πηγα στο ναυπηγιο για να αγορασω καινουργια.Την αφησα σχεδον απ εξω, πηρα τα πραγματα μου και μπηκα μεσα... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 1:44 am | |
| Ευτυχως δεν ειχε ιδιατερη κινηση και ρωτησα που μπορουσα να βρω το υπευθυνο και μου εδειξαν που ειναι το γραφειο του.Χτυπησα την πορτα και εκεινος μου ειπε να περασω.Στην συνεχεια μου ειπε να καθησω και αρχησαμε να μιλαμε για το τι ακριβως ηθελα.Εκεινος μου ειπε μια προχειρη τιμη η οποια μου φανηκε και αρκετα καλη και κλεισαμε την συμφωνια.Στην συνεχεια του ειπα για την παλια μου βαρκα και μου ειπε οτι δουν τι μπορουσαν να κανουν με αυτην.Η αληθεια ηταν οτι βρισκοταν σε σχετικα αθλια κατασταση αλλα δεν ειχα την ευκαιρια να την αλλαξω πιο πριν.Αφου ειχα την ευκαιρια ομως δεν διστασα.Παρ ολα αυτα ζητησα να παρω μαζι μου ενα κομματι γιατι μεσο της βαρκας αυτης περασα την Κοκκινη Γραμμη. Τοτε ηταν ο συντροφος μου και δεν ειχα σκοπο να την ξεχασω ετσι απλα.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 1:48 am | |
| Εκεινος πηρε ενα απο τα εργαλεια του και μου εκοψε το κομματι που ειχα χαραξει το ονομα της.Ηταν ο τελειος τροπος για να την θυμαμε και στεναχωρηθηκα που θα την αφηνα ετσι απλα.Δεν ειχα επιλογη ομως και το ηξερα.Αφου τελειωσα τις δουλειες μου απο εκει πηρα τα πραγματα μου και αρχισα να ψαχνω καποιο πανδοχειο για να περασω το βραδυ.Ο διειθυντης του ναυπηγειου μου ειχε πει οτι θα ειναι ετοιμη η βαρκα μου αυριο το μεσημερι,οποτε επρεπε να μεινω καπου. Επιπλεον χρειαζομουν και προμυθιες οποτε ηταν μια καλη ευκαιρια να κανω και τα ψωνια μου.Λιγο αργοτερα βρηκα ενα πανδοχειο και μπηκα μεσα διχως πολυ σκεψη.Ειχε αρκετη δουλεια και ανγκαστηκα να περιμενω μεχρι να ερθει η σειρα μου.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 2:02 am | |
| Επιτελους μετα απο λιγο εφτασε η σειρα μου και ζητησα ενα δωματιο για να περασω το βραδυ μου.Εκεινος μου εδωσε τα κλειδεια και ανεβηκα να πλυνω τα ρουχα μου και να κανω ενα μπανιο γιατι το ειχα αναγκη.Οταν μπηκα μεσα αρχησα να πλενω τα ρουχα μου και οταν τα επλυνα τα εβαλα να στεγνωσουν διπλα στην σομπα και εκανα με την σειρα μου ενα μπανιο.Οταν τελειωσα, ετοιμαστηκα, πηρα το σπαθι μου και αρκετα beli και πηγα να κανω τις αγορες μου.Στους δρομους ειχε αρκετη κινηση αλλα δεν ηταν διαιτερο προβλημα.Ειχα την ευκαιρια να κανω και την βολτα μου στο νησι ενω εψαχνα για αυτα που χρειαζομουν... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 3:42 am | |
| Δεν αργησα να βρω τα πραγματα που ηθελα και καλου κακου αγορασα και δευτερο Log Pose για ωρα αναγκης.Στην συνεχεια αγορασα προμυθιες για το ταξιδι μου.Υπολογησα οτι αφου θα ειχα πολυ περισσοτερο χωρο στο πλοιο θα μπορουσα να εχω και περισσοτερα τροφημα μαζι μου.Επιπλεον θα μπορουσα να κανω προπονηση κατα την διαρκεια των ταξιδιων μου. Ημουν αρκετα ενθουσιασμενος με την ιδεα και δεν μπορουσα να το κτυψω.Αφου τελειωσα με τις αγορες μου ξεκινησα για να παω πισω στο πανδοχειο να αφησω τα πραγματα και στην συνεχεια να φαω μεσημεριανο..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 3:58 am | |
| Στον δρομο καθως προχωρουσα ξαφνικα πεταχτηκε μια φρουρα της πολης και ενας επικεφαλης ο οποιος φορουσε μια περιεργη πανοπλια.Με σταματησε και αρχησε να γελαει σατανικα οταν ειδε τα ψωνια μου.Τον κοιταξα καλα καλα αλλα δεν ειχα την διαθεση να κατεβω στο επιπεδο του.Απλα προχωρησα στον δρομο και τους αφησα πισω μου.Τοτε ενω προσωρουσα και ημουν ηρεμος ενα χειμαρος ηλεκτισμου κατεστρεψε τα παντα γυρο μου και εμεινα ακινητος.Γυρησα το βλεμμα μου και τον αγριοκοιταξα ενω το χαμογελο ηταν ακομα σχηματισμενο στα χειλη του.Δεν ηξερα τι ηθελε παντως καποιος θα το μετανιωνε αυτο που εκανε.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 5:28 am | |
| Αφησα τις τσαντες με τα ψωμια μου λιγο πιο περα και εβγαλα το σπαθι μου απο την θηκη του και το κρατησα με το δεξι μου χερι.Εκεινος χτυπησε τα χερια του και ετοιμαστηκε να μοθ επιτεθει.Αυτη την φορα δεν ειχα σκοπο να περιμενω χτυπημα του και επιτεθηκα προωτος.Εκεινος μου εστειλε ενα χειμαρο απο ηλεκτρισμο αλλα πριν με χτυπησει εγινα καπνος και ξανασχηματιστηκα ακριβως μπροστα του και του εχωσα κλοτσια.Οταν επεσε ακουστηκε ενα πολυ δυνατος μεταλλικος ηχος,αλλα δεν αργησε να σηκωθει.Τοτε παρατηρησα οτι οι φρουρα του τον τροφοδοτουσε με το ηλεκτρικο ρευμα. Ισως το πραγμα θα τελειωνε πολυ πιο γρηγορα απ οτι ειχα φανταστει.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 6:04 am | |
| Εκεινος σηκωθηκε αλλα οταν γυρησε προς το βλεμμα του προς εμενα δεν ειδα απολυτος τιποτα.Ειχα κανει ηδη ενα σαλτο και βρεθηκα ακριβως απο πισω του και εκοψα το καλωδιο με αποτελεσμα να κοπει η ταση του ρευματος που τροφοδωτουσε την πανοπλια του. Εκεινος γυρησε το βλεμμα του προς εμενα με πολυ φοβησμενο υφος.Εξογηρσμενος απο την σταση του, του εχωσα μια κλοτσια με αποτελεσμα να σκασει με δυναμη πανω στον τοιχο μιας ταβερνας.Γυρησα το βλεμμα μου προς τους δικους του και εκεινοι τρομαγμενοι αρχησαν να τρεχουν. Τελικα η τρελα των ανθρωπων δεν ειχε προηγουμενο.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 6:21 am | |
| Συνεχησα τον δρομο μου και το ματι μου πηρε ενω προχωρουσα μια περιεργη ομιχλη.Υπεθεσα οτι θα ερχοταν καταιγιδα ή απο την διαφορά θερμοκρασιας δημιουργηθηκε η ομιχλη αυτη.Δεν ειχα ιδιατερη πειρα στα καιρικα φαινομενα, αλλα αδιαφορησα και συνεχησα τον δρομο μου προς το πανδοχειο.Μετα απο λιγο επιτελους εφτασα και αφησα τα πραγματα μου και πηγα να φαω μεσημεριανο. Πηρα και το σπαθι μου καλου κακου παλι και βγηκα στον κεντρικο δρομο.Καθως προχωρουσα παρατηρησα οτι ειχε μαζευτει αρκετος κοσμος στο λιμανι αλλα δεν ηξερα γιατι.Συνεχησα τον δρομο μου και μπηκα σε μια ταβερνα.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 11:39 am | |
| Οταν τελειωσα το φαγητο μου βγηκα εξω και ακουσα ουρλιαχτα στο λιμανι και γυρησα να δω τι συμβαινει.Ηταν ο τυπας που ειχα αντιμετωπησει και πιο πριν και βασανιζε μια οικογενεια και μαλιστα για αγνωστο λογο.Αρχησα να τρεχω οσο το δυνατον πιο γρηγορα μπορουσα.Στον δρομο σκεφτομουν οτι του ειχα κανει ζημια στην πανοπλια,πως μπορεσαι και επαλυνθε τοσο γρηγορα?Ευτυχως οι δρομοι ηταν σχεδον αδιοι και δεν χρειαζοταν τα κοψω ταχυτητα.Μπροστα μου εβλεπα την μεγαλη στροφη η οποια οδηγουσε στο λιμανι και πηδηξα απο τα πλαινα του δρομου πολυ πιο νωρις και επεσα στο κενο.Πριν φτασω κατω εγινα καπνος και σχηματιστικα λιγα μετρα πιο κατω.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 11:46 am | |
| Λιγα λεπτα αργοτερα ειχα φτασει επιτελους και εκανα ενα μεγαλο σαλτο στον αερα και σχηματισα μια μεγαλη μπουνια καπνου με την οποια βαρεσα το φρικιο με ολη μου την δυναμη.Το αποτελεσμα ηταν να τον ριξω πολλα μετρα πιο περα και χωρις να χασω χρονο πολεμησα με τους φρουρους του και ελυσα απο τα δεσμα τους κρατουμενους του.Εκεινοι τρομαγμενοι αρχησαν τρεχουν προς την πολη ενω εγω εμεινα πισω για να δωσω ενα καλο μαθημα στον αλλο.Εκεινος σηκωθηκε και αρχησε να περπατα προς το μερος μου.... -Ποιος νομιζεις οτι εισαι και μπορεις να τους βασανιζεις ετσι? -Επρεπε να παρω τους φορους και το εκανα με την βια... -Εισαι αδυσταχτος για αυτο πρεπει να τιμωρηθεις! -Εσυ θα το κρινεις αυτο μικρε?
| |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 11:53 am | |
| Ειχα σκοπο να τον νικησω με τον ιδιο ακριβως τροπο αλλα αυτη την φορα θα τον εριχνα στην θαλασσα.Δεν με νοιαζει αν θα πεθαινε ή αν θα ενοιωθε πονο.Με ενοιαζε να τιμωρηθει και να εισπραξει τον ιδιο πονο.Εγινα καπνος και σχηματιστικα ακριβως μπροστα στους φρουρους του που παρειχαν ρευμα και με μια μπουνια καπνου τους πεταξα μακρυα,εκοωα το καλωδιο και με μεγαλη ταχυτητα του εδωσα μια δυνατη κλωτσια.Αυτος οταν επεσε στο νερο ουρλιαζε αλλα δεν με ενοιαζε.Κοιταξα προς την ομιχλη η οποια ειχε σχηματιστει αρκετα λεπτα πριν.Ειχα ακουσει ιστοριες οταν ημουν μικρος για το Rainbow Mist.Πολλοι ναυτικοι ειχαν αναφερει αυτη την ομιχλη.Γυρησα πισω στην πολη και κατευθυνθηκα προς το πανδοχειο.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 11:58 am | |
| Την υπολοιποη μερα την περασα στο πανδοχειο στο κρεβατι γιατι δεν ειχα ορεξη και για πολλα. Κοιμομουν σχεδον ολη την ωρα αλλα το ειχα αναγκη.Απ την αλλη περιμενα πως και πως να δω το νεο μου μεταφορικο μεσο για το οποιο δεν ειχα ιδεα πως θα ηταν εμφανησιακα, αν και απο την περιγραφη που ειχα κανει ο διευθυντης του ναυπηγειου πρεπει να ειναι χαρμα οφθαλμων. Το επομενο πρωι σηκωθηκα και πηγα στο ναυπηγειο νωρις νωρις για να πληρωσω και τον ανθρωπο.Μολις ειδα την δουλεια ξετρελαθηκα και πηγα στο ταμειο του ναυπηγειου για να πληρωσω.Τελικα μου εκανε και καλυτερη τιμη και ενθουσιαστηκα ακομα πιο πολυ.Εχασα το μετρημα ποσες φορες του ειχα πει ευχαριστω.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Φεβ 04, 2011 12:01 pm | |
| Πηγα πισω στο πανδοχειο και πηρα τα πραγματα μου, πληρωσα τον πανδοχεα και ξεκινησα για το λιμανι.Μου ειπε ο διευθυντης οτι θα εβρισκα την παραγγελεια μου διπλα απο το ναυπηγειο. Ηταν πολυ ομορφη μερα και ξυπνησα με αρκετη διαθεση και ηταν αυτο που χρειαζομουν.Λιγα λεπτα αργοτερα εφτασα στο λιμανι και εβαλα στο πλοιο μου τα πραγματα μου και το ετοιμασα για αν ξεκινησει το ταξιδι μου.Η αισθηση ηταν τελειος διαφορετικη αλλα θα μου επαιρνε λιγο χρονο να συνηθησω στην ιδεα.Μια ακομα περιπετεια μου ειχε τελειωσει και μια αλλη συντομα θα αρχιζε.... | |
|
| |
Armageddon Administrator
Posts : 895 Join date : 30/12/2010 Age : 34 Location : Heaven
| Θέμα: Απ: Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] Τρι Φεβ 08, 2011 3:15 pm | |
| Όνομα: Black_Luster Haki Points: 0 Player of the Week Points: 7 Beli: 17.000 Bounty/Fame Points: 10,000,000 Post: 6.000 | |
|
| |
| Rainbow Mist....[ΤΕΛΟΣ] | |
|