| When you got to run,RUN![Τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: When you got to run,RUN![Τελος] Παρ Φεβ 04, 2011 9:51 am | |
| Δεν ειχα πολυ απο την στιγμη που εδειρα εκεινον τον βλακα!τα χερια μου ηταν γεματα αιματα! Τυχερος ομως γιατι βρηκα μια ωραια λιμνουλα στο δρομο μου! Επλυνα τα χερια μου καλα και τα τιναξα για να φυγει το νερο αμεσως τα εβαλα πανω στα ρουχα μου για να στεγνωσου γρηγοροτερα! Συνεχισα να προχωραω αλλα μεσα στις σκεψει μου αναπηδουσαν!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Surfer στις Σαβ Φεβ 05, 2011 1:41 am, 1 φορά |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Παρ Φεβ 04, 2011 9:53 am | |
| Παλι και παλι η στιγμες απο το τουρνουα! Καθε φορα που το θυμαμαι νευριαζω και θελω να χτυπησω κατι! Τι θα γινοταν αν με εβλεπαν οι γονεις μου!?Το μονο που ξερω ειναι οτι θα απογοητευοντουσαν αρκετα! Σε μια στιγμη οπως προχουρσα ειδα ενα τσουρμο ανθρωπους και αναμεσα τους αυτον με τα γαλια σε σχημα καρδιας! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Παρ Φεβ 04, 2011 9:56 am | |
| Το μονο κακο ειναι οτι ηταν καμια 500 ατομα και σιγουρα δεν θα μπορουσα να τους κουμανταρω! Αυτοι σιγα σιγα αρχισαν να ερχονται κοντα μου! Εγω σκεφτομουν τι να εκανα!κοιταγα δεξια αριστερα και παλι σε αυτους.Η μονγ λυση που μου εμενε!? Να τρεξωωωωω!!!Αρχισα να τρεχω πισω προς το ραφτ μου το οποιο ειχα αφησει πισω απο την παραλια! Ετρεχα Ετρεχα ενω αυτοι ολο και περισσοτερο με φτανανε! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Παρ Φεβ 04, 2011 9:59 am | |
| Στον οριζοντα ειδα μια μεγαλη ανακουφιση! Ειδα το πολυαγαπημενο μου ραφτ!ανεβηκα οσο ποιο γρηγορα μπορουσα!εβγαλα το σχοινι και αρχισα να κοπηλατω με ολη μου την δυναμη!αυτοι με τοση ταχτυτητα δεν περιμεναν οτι πηγαινα προς το ραφτ!Μολις το καταλαβαν αμεσως αλλαξαν την πορεια τους προς το ραφτ! Πολυ απλος επεσαν μεσα στην θαλασσα!Αλλοι πηδηξαν πανω στο ραφτ. Μονο δυο ατομα τα καταφεραν!Μολις τους ειδα πηγα στον ενα απο αυτους! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Παρ Φεβ 04, 2011 10:11 am | |
| Πηγα για να τον κλωτσησω το οποιο εκανα και βυθιστηκε στην θαλλασα!Ο Αλλος καταφερε να ανεβει ενω κραταγε Ενα σπαθι!Μολις το παρατηρησα εφτιαξα ενα σπαθι απο αμμο και αρχισαμε να πολεμαγαμε!Ενω πολεμαγαμε η μαχη μας μου θυμιζε τον 19ο αιωνα με τους ιπποτες που μαχονταν για την αγαπη τους!Εγω πολεμαγα για την ζωη μου! Για αρκετα λεπτα παλευαμε αλλα επρεπε να δωσω ενα τελος σε αυτο το αστειο! Του απεκρουσα την επιθεση και αμεσως χαραξα ενα Χ Στο σωμα του!Αυτος πρωτα επεσε στα γονατα και ειπε!
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Παρ Φεβ 04, 2011 10:13 am | |
| Απιθανο!Με νικησες!Ντρεπομαι!αααα! Η Γωνη του ολο και ποιο αδυναμη αρχισε να γινεται!Απλως περιμενα να ξεψυχησει και να πεταξω το πτωμα του στην θαλασσα!Τωρα πια ειχε αρχισει να γινεται ενοχλητικο να βλεπεις οπως ξεψυχηζει ενας ανθρωπος! Μπροστα στα ματια σου κιολας!Πηγα απο πανω του και εκατσα στα ποδια μου! Του εκλεισα τα ματια του και σηκωσα το πτωμα του και το εριξα στην θαλλασα τελειωνοντας!Αναπαυσου εν ειρηνη! Το σωμα του σιγα σιγα βουλιαζε και πηγαινε στον πατο! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Παρ Φεβ 04, 2011 10:15 am | |
| "εδεσα" πανω του λιγο βαρος για να μπορει να ξαπλωσει αιωνια στην καταγαλανη θαλασσα! Στο κατω κατω ολη ειμαστε παιδια της θαλασσας! Ξαπλωσα να ηρεμησω και με πηρε ο υπνος! Πριν το καταλαβω το ραφτ ειχε φτασει και ειχε χτυπησει πανω σε ενα μεγαλο καραβι απο οτι καταλαβα! Σηκωθηκα και ειδα ενα επιπλουομενο σπιτι! Ανεβηκα και πηγα να το τσεκαρω!Μπηκα μεσα και ξαφνικα ειδα πολλα ατομα! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Παρ Φεβ 04, 2011 10:18 am | |
| Καθισμενη ολοι σε καρεκλεσ!Ο Σερωιτορος με καθοδηγησε σε ενα τραπεζι!καθησα και ηρθε ενας αλλος σερβιτορος ο οποιος υποκλιθηκε και μου ειπε τι θα ηθελα να φαω! Του ειπα οτι θελω!ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΑΡΝΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΙΤΣΑ ΣΟΥΠΑ Κλπ!Ο Σερβιτορος ειπε αμεσως Ηρθαν σε ενα λεπτο! Και υποκλιθηκε και εφυγε!Δεν περιμενα ουτε πεντε λεπτα και τα φαγητα ηρθαν αμεσως!Εγω χωρις διακρισια και τετοια πραγματα επεσα με τα μουτρα στο φαγητο!Αρχισα να τρωω πολυ γρηγορα αλλα προφανως ενοχλουσα τα αλλα ατομα που ηταν μεσα στο εστιατοριο! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Σαβ Φεβ 05, 2011 12:52 am | |
| Ενας Ξανθος αντρας με μαυρο κοστουμι και με μια πετσετα στο αριστερο του χερι ηρθε και μου ειπε Συγνωμη κυριε αλλα γινεται να φατε λιγο ποιο διακριτικα!? Αμεσως σκουπιστηκα και του ζητησα συγνωμη! Με συγχωρειτε αλλα βλετε ειμαι 6 μερες χωρις να εχω φαει τιποτα απολυτος! Αν ειναι ετσι συνεχιστε!καταλαβαινω καλυτερα απο τον καθενα πως ειναι να εισαι νηστικος! Οχι,Φυσικα θα σταματησω!Με συγχωρειτε και παλι! Ενω μιλουσα με τον σερβιτορο η πορτα ξαφνικα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Surfer στις Σαβ Φεβ 05, 2011 1:23 am, 2 φορές συνολικά |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Σαβ Φεβ 05, 2011 1:14 am | |
| Εσπασε και πεταχτηκε κατευθειαν κατα πανω μας! Ο Σερβιτορος με το ενα του ποδι το εσπασε στα δυο ετσι ωστε να φυγει μακρια μας! Μπηκε ενας μεγαλοσωμος αντρας με χρυση πανοπλια! Διπλα του ενας αντρας σαν πρεζονι!και απο την αλλη μερια ηταν ενας χοντρουλης με ενα αστειο καπελο! Εγω σηκωθηκα και ειμουν ετοιμος για μαχη!Ο Σερβιτορος εβαλε το χερι του μπροστα μου σαν να μου ελεγε"Σταματα" ετσι σταματησα και δεν εκανα τιποτα! Αυτος πηγε μπροστα σε αυτους και τους ειπες! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Σαβ Φεβ 05, 2011 1:18 am | |
| Αν ηρθατε για να δημιουργησετε προβληματα τοτε σας παρακαλω φυγετε!Αν ηρθατε για να κατσετε ομως Καλωσηρθατε! Η Ηρεμια και το πως χεριστηκε αυτην την κατασταση ηταν παραγματικα Απιστευτη! Αμεσως αυτος με την χρυση πανοπλια εχωσε μπουνια στον σερβιτορο! Ο Σερβιτορος πηγε 3 μετρα πισω και επεσε!Εγω δεν θα καθομουν χωρις να κανω κατι!Σηκωθηκα και παλι και πηγα προς αυτον που χτυπησε τον σερβιτορο!Και με απιστευτη δυναμη του εχωσα μια κεφαλια στην μυτη του και μια κλωτσια στο σωμα του! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Σαβ Φεβ 05, 2011 1:22 am | |
| Ετσι εφυγε πισω στο καραβι του! Εχωσα και μετα δυο μου χερια μπουνιες στους δυο διπλα του ψηλου! Αυτοι ενω ηταν στον αερα πηδηξα απο πανω τους και τους επιασα τα προσωπα και τους εσκασα κατω στο πατωμα με πολυ δυναμη! Αμεσως ηρθε ο σερβιτορος ο οποιος μου ειπε Παω να πιασω εγω τον ψηλο! Ετσι παρεμεινα να δειρω εγω τα δυο ατομα! Ομως πισω απο τον ψηλο ηρθε ενας αλλος Marine Απο οτι μου ειπε! Τον πρεζακια αστον σε μενα!πιασε τον χοντρουλη! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Σαβ Φεβ 05, 2011 1:27 am | |
| ααααα!γιατι αφησατε σε μενα τον χοντρουλη? Μην γκρινιαζεις!παρτον! Ο Χοντρουλης σηκωθηκε και ηταν ετοιμος για μαχη! Θα το πληρωσεις μικρε για αυτο που εκανες! Η Μαχη ηταν ετοιμη να αρχισει! Αρχισα να κλωτσαω τον χοντρο αλλα ολη την ωρα απεκρουγε της επιθεσης μου!εκανα τα χερια μου σαν πιστολια και αρχισα να τον "πυροβολαω"!αλλα τιποτα!της απεκρουγε λες και ηταν παιχνιδι για αυτον!Συνεχισα να τον σφυροκοπαω αλλα τιποτα! Αυτη ειναι η μονη δυναμη που εχεις!? μου ειπε και μου εχωσε μια κλωτσια!Η Κλωτσια ομως δεν με πετυχε για ειμουν αμμοανθρωπος! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Σαβ Φεβ 05, 2011 1:31 am | |
| Μολις καταλαβε οτι ειμουν αμμος δεν με πλησιαζε και παρα πολυ!κρατουσε μια αρκετη αποσταση! μολις πηγαινα να πλησιασω αμεσως εκανε γυρους! Τοτε μου εμενα μονο κατι να κανω! Suna Suna No Mi:Giganto Sandoman! Αμεσως εγινα γιγαντας! Αρχισα να χτυπαω με δυναμη τον χοντρο! Τοτε η επιθεσης μου αρχισαν να πετυχενουν! Δες μια απιστευτη αμυνα! Ξαφνικα εβγαλε αυτα που φοραγε και εμεινε με κατι σαν πανοπλια! Τι γινεται ρε!?Ολη πανοπλια φορατε!?
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Σαβ Φεβ 05, 2011 1:34 am | |
| Ολη την ωρα εριχνα ματιες το πως πηγαινε η μαχη του σερβιτορου!τα πηγαινε καλα αλλα ειχε χτυπησει αρκετα!ειχε και κατι σαν πυραυλο καρφωμενο στο χερι του!την στιγμη που κοιταξα αμεσως ο ψηλος εβγαλε κατι σαν χιτωνα με καρφια! Ομως ο σερβιτορος δεν σταματησε!πηγε να το χτυπησει! Η Κλωτσια του διαπερασε θεαματικα τον χιτωνα και χτυπησε με δυναμη το προσωπο του ψηλου αφηνωντας τον αναισθητο! Μολις παρατηρησε ο χοντρουλης οτι κοιταζα γυρισε και το κεφαλι του να δει πως ηταν ο καπετανιος του!Δεν γινεται! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Σαβ Φεβ 05, 2011 1:37 am | |
| Ο Καπετανιος μας νικημενος!Απιστευτο! Αφησες την αμυνα σου! Αμεσως επιτεθηκα αλλα γυρισε το σωμα του οποτε δεν εκανα και πολλα! Δεν μπορεις να μου κανεις τιποτα! Ειδα ενα κενο το οποιο εκμεταλευτηκα! εβαλα τα χερια μου και πηρα την πανοπλια του! Τι?ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Αφησα την πανοπλια κατω και του ειπα! Χωρις την πανοπλια εισαι τιποτα! Αμεσως αρχισα να του επιτιθομαι οι οποιες επιθεσεις τον χτυπαγαν ανελεητα! Τελικη επιθεση!? Suna Suna No Miiiiiii:Sand Firefliesssss! Μικρες μπαλιτσες πεταχτηκαν προς το μερος του ετσι και αρχισαν να εκρυγνυωνται μολις εφτασαν κοντα στο προσωπο του!
|
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Σαβ Φεβ 05, 2011 1:40 am | |
| Επεσε κατω στα γονατα πρωτα και μετα επεσε εντελως! Πηρα την πανοπλια τους ως ενθυμιο! αρχισα να κατευθυνομαι προς το εστιατοριο αλλα τα ποδια μου με εγκατελειψαν! Επεσα κατω λιποθυμος! Ενιωσα κατι να με σηκωνει αλλα οπως ειμουν δεν μπορουσα να κανω και τιποτα! Την επομενη μερα που ξυπνησα βρηκα ενα ωραιο πρωινο διπλα στο κρεβατι μου!με την πεινα που με ειχε πιασει απο την μαχη την καταβροχθισα!Τοτε ηρθε ο σερβιτορος! Ευχαριστω που με βοηθησες να δειρω αυτους τους ηλιθιους! Δεν κανει προβλημα! |
|
| |
Armageddon Administrator
Posts : 895 Join date : 30/12/2010 Age : 34 Location : Heaven
| Θέμα: Απ: When you got to run,RUN![Τελος] Τρι Φεβ 08, 2011 3:38 pm | |
| Όνομα: Axelhero Haki Points: 0 Player of the Week Points: 4 Beli: 12.000 Bounty/Fame Points: 0 Post: 3.400
| |
|
| |
| When you got to run,RUN![Τελος] | |
|