.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Tha Gangster[Τελος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

Tha Gangster[Τελος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 5:11 am

Εφυγα ασφαλης απο την τελευταια μου περιπετεια. Οχι ομως και απολυτα υγιης. Ενοιωθα οτι το κεφαλι μου ετοιμο να ανοιξει στα 2. Προσπαθουσα να ηρεμησω μπας και μου περασει ο πονοκεφαλος αλλα δεν μπορουσα να αφησω το πλοιο τελειως ακυβερνητο. Επρεπε καπως να το ελεγχω για να μην καταλαηξω πουθενα αλλου απο εκει που ελεγε η Log Pose. Ξαπλωσα για λιγο ισα ισα για να χαλαρωσω και να ξεκουραστω απο αυτο το τρελο βραδυ που περασα στο Cactus Island. Μετα απο 5 λεπτα ομως με πηρε ο υπνος.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την teomessi10 στις Δευ Φεβ 07, 2011 7:14 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 5:11 am

Ξυπνησα το απογευμα, οταν εδυε ο ηλιος. Ημουν ασφαλως καλυτερα απο οτι πριν κοιμηθω αλλα ακομα πονουσα λιγο. Σηκωθηκα γρηγορα και κοιταξα την πορεια του πλοιου. Ειχε αλλαξει πορεια και κετεθηνομουν ανατολικα απο το μερος που ηθελα να παω. Οποτε εστριψα το πηδαλιο στην σωστη πορεια. Επειτα παρατηρησα οτι δεν ειχα κοιταξει και περιποιηθει καθολου τις πληγες μου οποτε πηγα στο μικρο ιατρειο του πλοιου και τις καθαρισα λιγο. Ξαναβγηκα εξω και καθησα σε μια καρεκλα απολαμβανοντας τον ηλιο.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 5:11 am

Κοιτουσα τα σχηματα που επαιρναν τα λιγοστρα συνεφα που υπηρχαν στον ουρανο. Ομως ακουσα εναν θορυβο απο μακρυα. Κοιταξα για να μαθω τι ειναι αυτο που ακουσα και εμεινα εκπληκτος. Ηταν μερικα πραγματα που πετουσαν στον ουρανο λιγα μιλια μακρυα απο το σημειο που βρισκομουν. Κοιταξα με τα κυαλια και ειδα οτι κατευθηνονταν σε ενα κτησμα πανω στην θαλασσα, το οποιο μετα βιας εβλεπα, απο το σημειο που βρισκομουν, με γυμνο ματι.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 5:12 am

Αποφασισα να παω εκει και να δω τι ηταν αυτο. Οσο πλησιαζα τοσο πιο πολυ περιεργος γινομουν να μαθω τι ηταν. Το μονο που εβλεπα ηταν ενας τοιχος και μερικες σκεπες πισω απο αυτον. Ακομα φαινοταν μια αθλια, κατα την ποψη μου, σημαια και μερικα δεντρα στην εξω πλευρα της κατασκευης. Πλησιαζοντας λιγο ακομα ειδα να βγαινουν απο την θαλασσα αυτα τα πραγματα που εκαναν τοσο θορυβο και πετουσαν. Παρατηροντας τα καλυτερα με τα κυαλια, ειδα οτι ηταν ψαρια με ανθρωπους πανω σε αυτα!
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 5:12 am

Τελικα εφτασα μπροστα στο κτησμα και το ειδα καθαρα. Ηταν σαν ενα μικρο χωριο χτισμενο στο νερο. Μολις με πηραν χαμπαρι μερικοι ανθρωποι που ηταν κοντα στην θαλασσα αρχισαν να φωναζουν κατι. Επειτα αρχισαν να τρεχουν και μπηκαν μεσα σε ενα απο τα κτηρια που υπηρχαν πανω στο κτησμα. Συνεχιζα να πλησιαζω συνεχεια προς την προβλητα για να αφησω το πλοιο μου και να κατεβω ωσπου αρχισα να ακουω παλι τον ηχο που εκαναν τα ιπταμενα ψαρια. Κοιταξα πισω μου και τα ειδα να ερχονται κατα πανω μου.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 5:13 am

Περασαν ξυστα απο το πλοιο μου σαν να προειδοποιουσαν για κατι. Μαλλον δεν ημουν ευπροσδεκτος εδω. Ομως αφου εκανα τοσο δρομο μεχρι εδω, θα εξερευνουσα το μερος και μετα θα εφευγα. Τελικα μετα απο αρκετη ωρα εφτασα στην προβλητα. Εδεσα το πλοιο και οταν σηκωσα το κεφαλι μου για να κοιταξω το μερος ειδα 15 αντρες να εχουν μαζευτει γυρω απο το πλοιο μου και να με κοιτανε παραξενεμενοι και με εχθρικο βλεμμα. Επειτα απο το σπιτι που ειχαν μπει οι 2 αντρες πριν, βγηκε ενας αλλος πολυ ψηλος με μια μασκα στο προσωπο.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 5:13 am

Κατεβηκα απο το πλοιο και σταθηκα σε ενα σημειο διπλα σε αυτο. Ο αντρας με πλησιασε και μου ειπε με σοβαρο τονο:
- Τι θελει ενας καταζητουμενος με 401.000.000 bounty σε ενα μερος σαν και αυτο? Παραξενευτηκα που μιλησε για ενα τετοιο bounty. Το ειχα αφησει σε πολυ μικροτερο νουμερο, του υψους των 336.000.000 την τελευταια φορα που διαβασα εφημεριδα.
- Μαλλον θα με μπερδεψες με αλλον, "φιλε"... του ειπα.
- Εσυ δεν εισαι ο πειρατης Messi D. Τeo? ειπε και μου εδειξε το wanted poster το οποιο πραγματι ελεγε 401.000.000 bounty.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 5:15 am

- Ε...Εγω ειμαι απαντησα...
- Ωραια! Τωρα που το ξεκαθαρισαμε αυτο πες μου τι θες στην βαση μας! ειπε με υπεροπτικο υφος ο ψηλος τυπος.
- Ομως τωρα αισθανομαι αβολα! Ξερεις ποιος ειμαι αλλα δεν ξερω ποιος εισαι! του ειπα και μεσα απο την μασκα ακουστηκε ενα σιγανο γελιο.
- Θες να μαθεις ποιος ειμαι ε? Λοιπον θα σου πω! Ειμαι ο Duval! Ο αρχηγος των Fish Riders... Τωρα πες μου τι θες στην βαση μου. ειπε με πιο αυταρχικο υφος απο πριν.
- Στην αρχη ηρθα επειδη ηθελαν να μαθω τι ειναι αυτη η "κουτσουλια" στην μεση της θαλασσας. Αλλα τωρα που σε βλεπω και ο τροπος που μου μιλας με κανουν να θελω να σπασω καποιον στο ξυλο. ειπα και ετριψα τα χερια μου.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 6:25 am

Μολις το ειπα αυτο, ολοι πηραν θεση μαχης.
- Αφηστε τον σε εμενα προς το παρον. Εσεις ξερετε τι να κανετε. ειπε και ολοι αμεσως σταθηκαν προσοχη και ειπαν:
- Μαλιστα αρχηγε! Επειτα αρχισαν να τρεχουν ολοι προς 2 κατευθηνσεις στις ακρες του νησιου.
- Τωρα οι 2 μας. ειπε και εβγαλε ενα οπλο απο την πλατη του.
- Για να δουμε τι αξιζεις! του ειπα και εγινα ολοκληρος ατσαλι πριν προλαβει να αρχισει να ριχνει.
- Αυτο το οπλο εχει δηλητηριωδη βελη. Καλο θα ηταν να μεινεις ακινητος και να σε πετυχω γιατι ειναι ακριβα και δυσευρετα. Θα σε πετυχω που θα σε πετυχω... Μην πληρωνα και για αλλα!!
- Λυπαμαι αλλα δεν θα σου κανω την χαρη. του ειπα και αρχισε να πυροβολει.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 6:41 am

Πεταχτηκα στα αριστερα και απεφυγα την επιθεση του, η οποια ηταν συνεχομενη. Τα βελη ερχονταν ασταματητα προς το μερος μου. Συνεχιζα να τα αποφευγω με κινησεις προς τα αριστερα. Εφτασα σε ενα απο τα κτηρια που ειχε η βαση και κρυφτηκα απο πισω. Δεν ηξερα αν τα βελη ηταν απο kairoseki οποτε επρεπε να ειμαι προσεκτικος. Αρχισε να τρεχει προς το μερος και ειπε:
- Δεν θα ξεφυγεις ετσι ευκολα! Οταν εφτασε στην γωνια πεταχτηκα και του εκανα ενα κοψιμο στον ωμο που κρατουσε το οπλο με τα βελη.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 7:06 am

Γονατισε κατω και επιασε με το αλλο χερι τον ωμο του. Το οπλο πεταχτηκε 2-3 μετρα πιο μακρυα. Ετσι, ετρεξα κατευθειαν προς αυτο και το επιασα πριν προλαβει να συνερθει απο το κοψιμο και να σηκωθει παλι στα ποδια του.
- Τι εχεις να πεις τωρα? του ειπα λαχανιασμενος.
- Δεν εχεις δει τιποτα ακομα... απαντησε και ακουσα απο πισω μου τον σπαστικο θορυβο που εκαναν τα ιπταμενα ψαρια. Ενα με πλησιασε και ο αναβατης του αρχισε να με πυροβολαει. Σηκωσα το οπλο και του εριξα μερικα βελη. Αυτα πετυχαν το ψαρι το οποιο πλεον ειχε παρει καθοδικη πορεια.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 7:06 am

Και αλλα ψαρια ερχονταν απο πισω και οι αναβατες τους με πυροβολουσαν γελοντας. Ομως ολες οι σφαιρες εξοστρακιζονταν σε διαφορα μερη της βασης, αλλα και μεσα στην θαλασσα. Ενα ψαρι κατεβηκε τοσο χαμηλα που μπορουσα να το αγγιξω. Ετσι, με το ελευθερο χερι του εκανα ενα καψιμο και αρχισε να πεφτει ακομα πιο χαμηλα στο εδαφος, στο σημειο που βρισκοταν ο Duval. Εκεινος με μια γρηγορη κινηση απεφυγε το ψαρι και εκεινο προσγειωθηκε πανω σε ενα απο τα κτηρια. Συνεχισα να πολεμαω με τα ψαρια και ο Duval απλα καθοταν και κοιτουσε την μαχη.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 7:07 am

Καποια στιγμη μαλλον καταλαβε οτι δεν θα με νικουσαν τα ψαρια μονα τους. Ενα απο αυτα ηρθε και επεσε κατευθειαν πανω μου. Πεταχτηκα μερικα μετρα μακρυα. Τοτε, ο Duval βρηκε την ευκαιρια και μου ορμηξε. Τον ειδα τελευταια στιγμη και τον απεφυγα με μια περιστοφικη κινηση στο πατωμα. Με το χτυπημα απο το ψαρι, μου ειχε πεσει το οπλο. Εκεινος το πηρε και ειπε:
- Τωρα δεν την γλυτωνεις! και αρχισε να μου ριχνει με μανια. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα του τελειωσαν τα βελι και ετσι το οπλο σταματησε να ριχνει. Ετσι πληισασα τον Duval και του ειπα:
- Adios φιλε!! και τον καρφωσα στο στομαχι.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 7:12 am

Επεσε κατω κρατοντας το σημειο που τον εκοψα. Αμεσως ολοι οι Fish Riders αρχισαν να φωναζουν για το αφεντικο τους. Κατεβηκαν απο τα ψαρια και μαζευτηκαν γυρω του.
- Σε παρακαλω! Μην μας κανεις αλλο κακο! ειπε ενας.
- Δωστε μου ολες τις προμηθειες σας και θα φυγω χωρις να πειραξω κανεναν αλλο. απαντησα. Αμεσως 3 απο αυτους ετρεξαν στην αποθηκη για να φερουν τις προμηθειες. Μετα απο 2 λεπτα επεστρεψαν με ενα κιβωτιο ο καθενας.
- Νομιζετε οτι θα με ξεγελασετε? Μονο αυτες εχετε? τους ειπα προσπαθοντας να παρω οσο το δυνατον περισσοτερο φαγητο για το ταξιδι.
- Εμεις πως θα ζησουμε? ρωτησε ενας απο αυτους με εμφανη απελπισια στην φωνη του.
- Αδιαφορω... Η δεν θα εχετε φαϊ η δεν θα εχετε ζωη! τους ειπα και εκεινοι απροθυμοι με ακουσαν.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΔευ Φεβ 07, 2011 7:13 am

Μονο ενας αντισταθηκε.
- Δεν θα αφησω εναν πειρατη να μας παρει ολες τις προμηθειες! ειπε και εβγαλε ενα σπαθι.
- Ελα πες την αληθεια... Εχεις χεστει απο τον φοβο σου... του απαντησα γιατι εκεινος ειχε αρχισει να τρεμει απο την στιγμη που σηκωθηκε ορθιος για να τα βαλει μαζι μου. Επειτα, ξανακαθησε διπλα στον αρχηγο του και του ειπε κλαιγοντας:
- Συγγνωμη αρχηγε... Δεν μπορεσα να φανω ανταξιος σου. Εκεινος, ομως, ουτε που φανηκε να τον ακουσε. Μετα απο αυτο φορτωσαν ολα τα τροφιμα στο πλοιο και επειτα ανεβηκα κι εγω.
- Να τα ξαναπουμε καμια φορα! Τους ειπα κοροιδευτικα κι εκεινοι με κοιτουσαν με μισος στα ματια καθως απομακρυνομουν για τον προορισμο που εδειχνε η Log Pose.
Armageddon
Administrator
Administrator
Armageddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tha Gangster[Τελος]   Tha Gangster[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Φεβ 12, 2011 1:38 am

Όνομα: Messi D. Teo
Haki Points: 0
Player of the Week Points: 7
Beli: 17.000
Fame Points: 0

Tha Gangster[Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: