| The bin-head[Τελος] | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Πεμ Φεβ 10, 2011 10:53 am | |
| Συνεχιζαν να κανουν ολοι φασαρια και να με βριζουν και ξαφνικα ακουγεται απο την κορυφη του λοφου μια φωνη. Ο γιγαντας φωναζε οσο πιο δυνατα μπορουσε σε ολους να σταματησουν να κανουν φασαρια. Αμεσως ολοι ηρεμησαν γυρισαν προς τα εκει. - Φυγετε ολοι απο την μεση... Αναλαμβανουμε εμεις αυτον τον τυπο. ειπε ο τυπος με την μεγαλη μυτη. Ολοι αρχισαν να τον επευφυμουν. - Ζητω ο καπετανιος Foxy!! φωναζαν καποιοι που στεκονταν διπλα μου. Με ενα νευμα του Foxy, ολοι ηρεμησαν και τον ακουσαν. - Αρκετα κανατε! Καθηστε στην ακρη και απολαυστε το θεαμα που θα προσφερουμε!! Πιιιιι πι πι πι πι πι!!! ειπε γελοντας με αυτον τον ηλιθιο τροπο για αλλη μια φορα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Πεμ Φεβ 10, 2011 10:58 am | |
| - Εσεις θα νικησετε εμενα? Δεν το νομιζω... ειπα και ολοι αρχισαν να με αποδοκιμαζουν. - Αυτο θα το δουμε σε λιγο, μικρε!! Πιιι πιπι πιπι πιπι... απαντησε γεματος αυτοπεποιθηση. - Θα στο κοψω αυτο το γελιο! ειπα κι εκεινος κουνησε το κεφαλι χαμογελοντας.... - Δεν μπορεις να κανεις τιποτα γι αυτο... Θα πεθανεις σαν το σκυλι στο αμπελι! Πιιι πιπι πιπι πιπι... Μετα απο αυτο προσθεσε: - Hamburg, ολος δικος σου!! Η μαιμου που ολη την ωρα χασκογελουσε με το χερι στο στομα εκανε νοημα με το κεφαλι και μου ορμηξε. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Παρ Φεβ 11, 2011 5:02 am | |
| Κρατουσε ενα ροπαλο και μου επιτεθηκε με αυτο. Εγω το απεκρουσα σηκωνοντας απλα το χερι μου. Ομως πιεζε πολυ και ετσι χρειαστηκε πιο πολυ δυναμη απο οτι υπολογιζα για να τον σταματησω. Ετσι ειχαμε μεινει ακινητοι για λιγα δευτερολεπτα και προσπαθουσαμε να σπρωξει ο ενας τον αλλο. Ξαφνικα ακουω τον Foxy να λεει για αλλη μια φορα υπουλα: - Noro Noro Beam... Κρατοντας το ακριβως μπροστα μου τον Hamburg, εκανα λιγα βηματα πισω και εκεινος δεν υποχωρησε παραμονο λιγο πριν τον χτυπησει η ακτινα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Παρ Φεβ 11, 2011 5:18 am | |
| - Με τετοια αθλια κολπα θελετε να με νικησετε? Δεν θα σας κανω το χατηρι. ειπα και με μια γρηγορη κινηση του εκανα ενα κοψιμο στο ποδι. Λιγησε για λιγο αλλα σηκωθηκε γρηγορα μετα απο παροτρυνση του Foxy. - Εσυ τι πεταγεσαι ρε μυτογκα?? του φωναξα για να σταματησει να μιλαει και να επαμβαινει ολη την ωρα στην μαχη. - Θα πληρωσεις για αυτα σου τα λογια... Pickles πηγαινε να τον βοηθησεις!! - Μαλιστα αφεντικο!! ειπε ενας απο τους υπολοιπους που ηταν στον λοφο και ορμηξε και αυτος στην μαχη μας. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Παρ Φεβ 11, 2011 6:09 am | |
| Ηταν πιο μεγαλοσωμος απο εναν κανονικο ανθρωπο και πιο μεγαλοσωμος ακομα και απο τον Hamburg, Εβγαλε 2 σπαθια και ο Hamburg εβγαλε αλλο ενα ροπαλο. Απεκρουα ολες τις επιθεσεις τους ειδκα εκεινες με τα σπαθια του Pickles ηταν παιχνιδακι. Οι ροπαλιες του Hamburg ομως πονουσαν ακομα και οταν ημουν ατσαλι. - Supa Supa no... tatsumaki!! ειπα οταν με πλησιασαν, αλλα αυτοι οι 2 ηταν οι πρωτοι που καταφεραν να αποκρουσουν αυτοι την επιθεση... Ομως ειχαν μετατωπιστει ο καθε ενας σε μια μερια μου. Ο ενας δεξια και ο αλλος αριστερα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Παρ Φεβ 11, 2011 6:09 am | |
| Ο Hamburg πηγε να με πετυχει αλλα εγω εφυγα απο την πεσει και τελικα την εφαγε ο Pickles ο οποιος επεσε κατω αναισθητος με ενα τεραστιο καρουμπαλο στο κεφαλι. - Και τωρα οι 2 μας ειπα στον Hamburg και του επιτεθηκα. Του εκανα αλο ενα κοψιμο στο αλλο ποδι και αρχισε να κουτσαινει. Πηγα να τον πετυχω στι κεφαλι και να του κοψω ενα κομματι αλλα με μια κινηση στα πλαγια με απεφυγε. Ομως το ποδι, το οποιο ηταν τραυματισμενο, του δεν αντεξε το βαρος του. Ετσι επεσε κατω κι εγω βρηκα την ευκαιρια για να τον χτυπησω. Με ενα βαθυ κοψιμο στα πλευρα ηταν σιγουρο οτι δεν θα ξανασηκωνοταν ποτε απο εκει που επεσε. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Παρ Φεβ 11, 2011 6:15 am | |
| Εκανε μια δυο προσπαθειες αλλα του ειξα καθε φορα απο μια κλοτσια και δεν μπορουσε να σηκωθει. Την τριτη φορα του ειπα: - Α εσυ δεν βαζεις μυαλο.... και τον πατησα με ολη μου την δυναμη στο σημειο που τον ειχα κοψει. Το κοψιμο ηταν τετοιο που παραλιγο να βουλιαξει μεσα το ποδι μου. Αφου εβγαλε ενα μεγαλο βογκητο λυποθημησε(πιθανοτατα απο τον πονο). Αμεσως ολοι αρχισαν να φωναζουν και να διαμαρτυρονται για αυτο που εκανα. Ο Foxy φαινοταν ανυσηχος ομως μετα απο 2-3 δευτερολεπτα το χαμογελο επανηλθε στα χειλη του. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Παρ Φεβ 11, 2011 6:21 am | |
| - Πιιιι πιπι πιπι πιπι!! γελασε και ειπε: - Μην ανυσηχειτε αγαπημενοι μου πειρατες! Δεν θα φυγει ζωντανος απο δω, ειδικα μετα απο αυτο που εκανε. Ολοι αρχισαν να ζητωκραυγαζουν και σχεδον ξεχασαντον θανατο ενος απο τους καλυτερους τους. - Big Pan, σειρα σου! Τωρα ομως θα εχεις και την συνεχομενη βοηθεια μου. Δεν θα τον αφησουμε να ξεφυγει. Ο γιγαντας αρχισε να φωναζει και να βγαζει βρυχηθμους, χτυποντας με τα χερια το στηθος του, και επειτα ετρεξε προς το μερος μου. Οταν εφτασε μπροστα μου δοκιμασε να μου ριξει μια μπουνια. Το χερι του ηταν τοσο τεραστιο που μπορουσα να περπατησω πανω αν ηθελα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Τρι Φεβ 15, 2011 11:26 am | |
| Ετσι σκεφτηκα να ανεβω πανω του και αφου πλησιασω αρκετα το κεφαλι του με μια επιθεση να τον νικησω. Ετσι εβαλα το σχεδιο σε εφαρμογη. Περιμενα λιγα δευτερολεπτα να με πλησιασει η μπουνια του. Ετσι αρχισα να τρεχω κι εγω προς το μερος του και επειτα πηδηξα πανω στο χερι του το οποιο ειχε κατεβει αρκετα χαμηλα για να με χτυπησει. Ομως αντι να αρχισω να περπαταω κανονικα πανω του, με το που πατησα γλυστρησα και και επεσα με την πλατη στο εδαφος. Ολοι αρχισαν να γελανε αλλα δεν με ενοιαζε αυτο. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Τρι Φεβ 15, 2011 11:26 am | |
| Για λιγα δευτερολεπτα εμεινα κατω ξαφνιασμενος απο αυτο που εγινε. Ετσι βρηκε την ευκαιρια και με το αλλο του χερι μου εριξε μια δυνατη μπουνια. Η μπουνια ειχε τοση δυναμη που με βυθισε μεσα στο εδαφος τουλαχιστον ενα μετρο. Εκεινη την στιγμη ολοι πιστεψαν οτι το "παρτυ" εχει αρχισει και αρχισαν να ζητοκραυγαζουν και να πανηγυριζουν. Αν και την δεχτηκα ενω ημουν σε μορφη ατσαλιου, με πονεσε αρκετα, ενω απο οτι φαινεται αυτος δεν ενοιωσε τιποτα. Σηκωθηκα πανω και αφου κουνησα λιγο το κεφαλι μου για να συνελθω, προλαβα και βγηκα απο την τρυπα που ειχε δημιουργηθει πριν με χτυπησει η δευτερη επιθεση του. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Τρι Φεβ 15, 2011 11:27 am | |
| Εκανα μια περιστροφικη κινηση στο εδαφος την στιγμη που μου εκανε επιθεση κι ετσι παρατριχα γλυτωσα το χτυπημα του. Αρχισε να φωναζει δυνατα και να χτυπαει με συνεχομενα χτυπηματα το εδαφος σε διαφορα σημεια για να με πετυχει. Εγω πηδουσα απο το ενα μερος στο αλλο για να αποφυγω τα χτυπηματα. Ετσι δεν εδινα καθολου προσοχη στο τι εκανε ο Foxy. - Noro Noro beam...!! ειπε και μια ακτινα με πετυχε καθως πηδηξα σε ενα σημειο λιγο πιο διπλα για να αποφυγω το χτυπημα του Big Pan. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| - Πιιιι πιπι πιπι πιπι!! εκανε παλι καθως γελουσε και εγω κινομουν πολυ αργα. Ετσι ο γιγαντας αρχισε να με βαραει με απανοτα χτυπηματα. Ενοιωθα τον πονο αλλα το σωμα μου δεν αντιδρουσε οπως σε ενα κανονικο χτυπημα. Ηθελε να υπακουσει στους νομους της φυσικης και να πεταχτει μακρυα απο το πρωτο κιολας χτυπημα αλλα ηταν σαν να βρισκομουν μεσα σε ενα δοχειο με μελι και να μπορουσα να κινηθω μονο πολυ αργα. Ο γιγαντας συνεχισε να με χτυπαει μεχρι την στιγμη που περασε μισο λεπτο, για αλλη μια φορα. Απο αυτο συμπερανα οτι τοσο διαρκουσε η επιδραση της ακτινας. Χρονος ομως που ηταν ικανος για να χτυπησεις οσες φορες ηθελες καποιον.
| |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Ετσι μετα που περασε το μισο λεπτο, το σωμα μου αρχισε να κινειται οπως θα επρεπε να κινηθει πιο πριν σε καθε χτυπημα του Big Pan. Οταν τελειωσαν αυτες οι κινησεις, πεταχτηκα πολλα μετρα πισω. Ολοι γυρω μου ζητοκραυγαζαν για αλλη μια φορα. Με δυσκολια σταθηκα γονατιστος και με τα χερια λιγησμενα εφτησα αιμα στο εδαφος. Σηκωθηκα πανω και ειπα: - Πρεπει να σε παρω πιο σοβαρα... Επειτα, αφου σκουπησα λιγο αιμα που ετρεχε στο μετωπο μου του ξαναορμηξα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Τρι Φεβ 15, 2011 11:28 am | |
| Εκεινος χτυπουσε τις γροθιες του μεταξυ τους και με περιμενε. Οταν εφτασα μπροστα του προσπαθησε να με πετυχει αλλα του ξεφυγα για λιγο. Προσπαθησα για αλλη μια φορα να ανεβω στο χερι του αλλα και παλι το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Εφαγα σαβουρα και ολοι γελουσαν μαζι μου. Δεν το εβαλα κατω και ξανασηκωθηκα ορθιος πριν προλαβει να με πετυχει με την γροθια του. Επειτα σηκωθηκε κι εκεινος τελειως ορθιος και δεν μπορουσα να φτασω πιο ψηλα απο τα γονατα του. Σκεφτηκα οτι καλο θα ηταν να τον κανω να λιγυσει και ετσι θα ηταν πιο ευκολο να τον νικησω. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Ετσι κι εκανα. Πλησιασα τα ποδια ου και με κινησεις τοσο γρηγορες που δεν μπορεσε να προλαβει, εκανα κοψιματα και στα 2 του γονατα. Αμεσως λιγησε και ηταν ετοιμος να πεσει κατω. Ετσι τον κλοτσησα και με δυναμη στο ενα σημειο που τον ειχα κοψει και επιτελους επεσε κατω. Γονατησε αλλα ο πονος απο τα κοψιματα τον αναγκασε να ξαπλωσει τελειως στο εδαφος. - Noro Noro Beam!! φωναξε ο Foxy για ακομα μια φορα ομως αυτη την φορα δεν καταφερε να με πετυχει. Κριφτηκα πισω απο το τεραστιο σωμα του Big Pan και η ακτινα περασε ξυστα πανω απο αυτο.
| |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Ο Big Pan χτυπιοταν και προσπαθουσε να σηκωθει αλλα τα κοψιματα ηταν σχετικα βαθεια και του ηταν αρκετα δυσκολο. Ετσι τον πλησιασα στο προσωπο και του ειπα: - Οσο μεγαλος και να εισαι, οσο πολυ και αν γλυστραει το σωμα σου, εισαι ενας χαμενος οπως ολοι οι αλλοι εδω! Μετα απο αυτο τον καρφωσα στο ενα ματι και αρχισε για δευτερη φορα να σφαδαει στους πονους. Ολοι αρχισαν να με αποδοκιμαζουν για ακομα μια φορα και επειτα ο Foxy ξαναπηρε τον λογο: - Μπορει να τους νικησες ολους αυτους, αλλα απο την δυναμη μου δεν θα ξεφυγεις. Πιιιι πιπι πιπι πιπι..!!
| |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Τρι Φεβ 15, 2011 11:29 am | |
| Γυρισε στην κοπελα που στεκοταν διπλα του και της ειπε: - Αν μου συμβει το οτιδηποτε αναλαμβανεις το πληρωμα, Porche-chan! Εκεινη πετουσε απο ευτυχια που της εδωσε αυτη την εντολη ο καπετανιος της, ομως απο οτι φαινεται δεν ηθελε να το δειξει και το μονο που ελεγε ειναι οτι δεν θα παθει τιποτα ο καπετανιος και θα συνεχισει να καθοδηγει το πληρωμα τους. Ολοι αναθαεψαν για μια ακομα φορα. Ο καπετανιος τους ειχε αναλαβει δραση και ολοι πιστεψαν οτι μπορει να τα καταφερει και να με νικησει. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Τρι Φεβ 15, 2011 11:29 am | |
| Μολις ξεκινησε τις επιθεσεις του καταλαβα οτι δεν θα ειναι ευκολα τα πραγματα. Αυτες οι ακτινες θα μπορουσαν να μου δημιουργησουν τεραστιο προβλημα ετσι και με πετυχαιναν. Το να τις αποφευγω ηταν το μονο πραγμα που επρεπε να κανω για να μην κινδυνευσω. Επειτα με ενα μονο καρφωμα θα μπορουσα να τον τελειωσω αφου δεν ειχε κατι για να προστατευτει! - Noro Noro Beam..!! ειπε συμαδευοντας με με το 1 χερι του και με το αλλο συμαδευε ακριβως διπλα μου. Οι ακτινες κατευθηνονταν προς το μερος μου απειλητικα. Κανοντας ενα σαλτο, καταφερα να τις αποφυγω και τις 2 | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Τρι Φεβ 15, 2011 11:30 am | |
| Συνεχισε να μου πεταει ακτινες και εγω εκανα κινησεις γυρω του για να τις αποφυγω. Ετσι δεν ειχα καθολου την ευκαιρια να τον πλησιασω οσο και αν προσπαθουσα. - Πιιι πιπι πιπι πιπι..!! Τι εγινε? Που πηγε ολη η αυτοπεποιθηση σου τωρα, πειρατη του γλυκου νερου? Πιιι πιπι πιπι πιπι..!! - Θα σε κανω να μετανιωσεις την στιγμη που τα εβαλες μαζι μου. ειπα και πηδηξα για να αποφυγω αλλη μια ακτινα του. Εκεινος εκανε ενα νοημα στους δικους του και εκεινοι αριχσαν να φωναζουν απο ενθουσιασμο. Δεν καταλαβα τι σχεδιαζαν και ξαφνικα οπως πηδηξα για να αποφυγω αλλη μια ακτινα ενας απο αυτους μου εβαλε τρικλοποδια. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Επεσα κατω και μια ακτια του Foxy με πετυχε για αλλη μια φορα. Ετρεξε γρηγορα προς το μερος μου και αρχισε να με χτυπαει. Μαζι αρχισαν και οι υπολοιποι δικο του να με χτυπανε. Ευτυχως δεν ενοιωθα τα χτυπηματα, αφου δεν ηταν πολυ δυνατα και εγω ημουν ατσαλι ολη την ωρα της μαχης. Περασαν τα 30 δευτερολεπτα και αρχισαν ολα τα χτυπηματα να μου ερχονται το ενα μετα το αλλο. Μετα απο αυτο καθησα κατω και προσπαθουσα α σκεφτω κατι για να νικησω. Επρεπε να το τελειωνω γρηγορα αυτο γιατι ειχα αρχισει να κουραζομαι. Ομως δεν ηξερα τι πρεπει να κανω. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Ολοι αρχισαν να πανυγηριζουν σαν τρελοι την στιγμη που επεσα κατω και δεν κουνιομουν. Ετσι ετρεξαν και σηκωσαν τον Foxy στον αερα χωρις να μου δωσουν ιδιαιτερη σημασια. Τωρα ηταν η ευκαιρια μου. Αμεσως σηκωθηκα πανω. Και αρχισα να κοβω οποιον εβρισκα μπροστα μου, μεχρι που εφτασα πισω απο τον Foxy. Χωρις να με δει μεχρι την στιγμη που εφτασα ακριβως πισω του, ειπα: - Supa Supa no Tatsumaki!!! και εκανα μια περιστοφικη κινηση, καρφωνοντας τον. Η δυναμη της επιθεσης τον πεταξε στον αερα και οταν επεσε ηταν μεσα στις πληγες και τα τραυματα.
| |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Τρι Φεβ 15, 2011 11:31 am | |
| Ολοι με κοιτουσαν σαν χαμενοι. Την μια στιγμη πανυγηριζαν για την νικη τους και την αλλη εβλεπαν τον καπετανιο τους ασχημα τραυματισμενο απο αυτον τον οποιο υποτειθεται ειχαν νικησει. - Δεν μπορουμε να τα βαλουμε μαζι του!! φωναξε ενας απο αυτους. Επειτα καποιοι επιασαν τον καπετανιο τους, καποιοι αλλοι επιασαν τα πτωματα των δικων τους που ειχαν νικηθει απο εμενα λιγο πιο πριν και εφυγαν οσο πιο γρηγορα μπορουσαν για το πλοιο τους. Υστερα απο λιγα λεπτα χαθηκαν πισω απο τον λοφο και δεν τους ξαναειδα. Εγω εκατσα αλλες 3 μερες στο νησι μεχρι να αλλαξει το μερος που εδειχνε η βελονα της Log Pose. Οταν ρυθμιστηκε ανβηκα στο πλοιο μου και ξεκινησα για την επομενη περιπετεια μου. | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: The bin-head[Τελος] Κυρ Φεβ 20, 2011 4:56 am | |
| Όνομα: Teomessi Haki Points:- Player of the Week Points:9 Beli:35.000 Bounty/Fame Points: Post:47(18.800) | |
|
| |
| The bin-head[Τελος] | |
|