.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
9 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Promise To The Uknown Soldier !

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

Promise To The Uknown Soldier ! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Promise To The Uknown Soldier !   Promise To The Uknown Soldier ! I_icon_minitimeΤετ Φεβ 09, 2011 8:44 am

Μολις εφτασα στο μπαρατι πετωντας, ηθελα να εξασκισω τις μαγειρικες μου ικανοτητες ωστε να τρωω πιο καλα φαγητα και να μην παθω σκορβουτο και γαγγρενα tongue
Οπος εφτασα μεσα στο πλοιο, ενα πληθος σνομπ ανθρωπων με παρακολουθουσε καθως προσγιονομουν με τον δρακο μου εκπληκτοι ! Μολις τους ειδα γελασα και ειπα "χαχ Σνομπακια λες και δεν εχετε ξαναδει δρακο -.-"
Μερικοι απο τους σνομπ τρομαξαν και φωναξαν τον σεφ για να με ξεφωρτοθει.
Εκεινος ηρθε και με ειδε και μου ειπε να μην παρκαρω τον δρακο πανω στο πλατο του πλοιου αλλιως θα πληρωνα προστιμο....
Εγω γελασα και με μια διαταγη ο δρακος ξαναεγεινε εφκολοκουβαλιτο οπλο. tongue

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vongola Decimo στις Δευ Φεβ 21, 2011 5:22 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://ruckasworld.com/
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Promise To The Uknown Soldier !   Promise To The Uknown Soldier ! I_icon_minitimeΤετ Φεβ 09, 2011 8:50 am

....................................

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Surfer στις Πεμ Φεβ 10, 2011 8:22 am, 1 φορά
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Promise To The Uknown Soldier !   Promise To The Uknown Soldier ! I_icon_minitimeΤετ Φεβ 09, 2011 11:21 pm

Οταν εβαλα πισω τον δρακο στο οπλο, παρατηρησα την κλαση που ειχα οι ανθρωποι και σιγουρα δεν τεριαζα.
Γιαφτο, πατησα ενα κουμπι που ηταν στο σωμα μου και αλαξα ρουχα μονομιας και τα μαλια μου εγειναν λες και τα εγλειψε αγελαδα. Τοτε προχορισα λιγο και ειδα ενα τυπο με χλομο υφος να με κοιταζει !!
Τοτε τον πλησιασα και του ειπα
-Εχω κατι στο προσωπο μου ?
Εκεινος αγριεφτικε και με ενα τρελο υφος ξεκινησε να φωναζει :
-ΔΡΑΚΟΣ ... ΜΑΛΛΙΑ ... ΔΡΑΚΟΣ .... ΡΟΥΧΑ ..... ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ...... ΔΡΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ !!!!!!! 5436
τοτε κοιταξα τον σεφ και του ειπα -Παραξενος τιπος αφτος ...!!
Δεν προλαβε ο σεφ να μου απαντησει και ο παραξενος τυπος ειπε :-Τιιι εισαααι εσυ ???!! 737373
-Cyborg !! [mor149]
-Cyborg ?? [mor207]
-Ναι αφτο ειπα ...
-Εγω που το ξερω οτι εισαι Cyborg ?!
-Εχω ενα ταμπελακι στην πλατη μου που λεει Made In Japan [mor182]
-ΜΜΜΜΜ Αρκετα πιστικο αλλα αφου εισαι Made In japan γιατι δεν εισαι ελατοματικος ? [mor82]
-Πιος .. Πιος .... Πιος ... πιος .. Πιος ειπε πως ... πως .... πως ... πως δεν δεν δεν δεν ειμαι ?? Και εκανα ενα χαρακτηριστικο υχο σπασιματος
-ΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΜΗΧΝΙΜΑΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΑΑΑΑΑΣΣ !!!!!!!!! 5436 5436 5436
Αφου εφυγε τρεχοντας ειπα : -Yare Yare ... ειναι πιο βλακας απο οτι φενετε, δεν το πιστεβω πως εχαψε την ηθοποιηα μου ... [mor146]
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Promise To The Uknown Soldier !   Promise To The Uknown Soldier ! I_icon_minitimeΔευ Φεβ 21, 2011 5:16 am

Εκανα μερικες βολτες σο πλοιο και αγορασα μια εφημεριδα ωστα να περαση η ωρα.
Στο πρωτοσελιδο ειχε μια φωτογραφια ενος πειρατη που σκωτοσε ενα World Noble sto Dawn Island.
Μολις το διαβασα κοκαλοσα για λιγο και ειπα απο μεσα μου "μπραβο αδερφε"
επειτα συνεχισα να διαβαζω και ειδα πως μερικα λεπτα αρογτερα ο γυφτος ο ακαινου παρουσιαστηκε με 10 πολεμικα πλοια και νικησε τον πειρατη και το εκλεισε αιωνια στο Impel Down.
Πραγματικα εγεινα κοκκινος απο θυμο, δεν μπορουσα να εκφραστω και για να μην βυθισω το πλοιο ξεκινησα να τραγουδω ενα παλιο τρεγουδι ....

"Αδελφε μου μην κανεις κρατη εχω αχτη να περασεις απο τον συρματινο φρακτη και τον ηλιο να σε ακουσω να φυγω ....... "
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Promise To The Uknown Soldier !   Promise To The Uknown Soldier ! I_icon_minitimeΔευ Φεβ 21, 2011 5:21 am

Πεταξα κατω την εφημεριδα με δυναμη και κανοντας το αριστερο μου χερι μαχερη την εκανα χιλιαδες μικροσκοπικα κομματακια.
Εσφηξα την γροθια μου προσπαθωντας να κρατηθω, μπορει να μην ηξερα αφτο το ατομο συγκεκριμενα αλλα μπροστα μου ηταν θεος και ηρωας πολεμου με αφτο που εκανε !
"Μεγα Σεβας απο εμενα αδερφε" ειπα ενο μου ετρεξε ενα ψεφτοδακρυ ....
Επειτα πηρα φορα και επεσα οπος ειμουν στην θαλασσα, πηγα βαθια στον πατω και φωναξα με οσο αερα μου απεμενε και με οση δυναμη ειχα ουρλιαξα "ΥΠΟΣΧΟΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΙΑ ΜΕΡΑΑΑ"
Αφτο που ειπα ισα ισα που ακουστηκε στην επειφανεια αλλα και παλι δεν με ενιαζε, εδωσα ορκο πως θα πεσει το Impel Down και πως θα σφαγιασω ολους τους Noble !
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Promise To The Uknown Soldier !   Promise To The Uknown Soldier ! I_icon_minitimeΔευ Φεβ 21, 2011 5:28 am

Βγηκα οσο πιο γρηγορα γινοταν στην επειφανεια, δεν ειχα πια ορεξη να φαω, ειχα καταστραφει ψυχολογικα μετα απο αφτο που εμαθα !
Ο αφρος που στερεωνε τα μαλια μου εφυγε απο το θαλασσινο νερο ενω η πρωσορινη βαφη ξεβαψε και εμεινε στιγμα στην θαλλασα.
Τα μαλλια μου απεκτεισαν παλι το κανονικο τους χρωμα (μαβρο) οπος ηταν και η διαθεση μου αφτην την στιγμη, τοτε εβγαλα μεσα απο τον σακο μου μια κοκκινη μασκα και φωροντας την ειπα "Τερμα πια ο Vash που ξερατε, τωρα πια θα γινω περισσοτερο τρομοκρατης παρα πειρατης ! Τουλαχιστον μεχρι να εκπληρωθει αφτο που ορκιστηκα !"
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Promise To The Uknown Soldier !   Promise To The Uknown Soldier ! I_icon_minitimeΔευ Φεβ 21, 2011 5:34 am

Δεν ειχα ορεξη πια για τιποτα, το μιαλο μου ηταν γεματο με τα κακα μαντατα.
Σκεφτομουν μιριαδες τροπους που θα μπορουσα να μπω στο Impel Down αλλα επρεπε να διαλεξω μονο εναν.
Οπος καθομουν ειδα εναν χοντρο να διαβαζει την ειδια εφημεριδα και να χασκογελα ταφτοχρονα οσο διαβαζε το πρωτοσελιδο ...
Σκεφτικα πως ισος του φανηκε αστεια η αφιξη του Αντμιραλ αλλα δεν ηταν αφτο ....
Οσο διαβαζε μονολογισε "Χαχαχα, τι βλακας και αφελης πειρατης ! Μα πρεπει να ειναι πολυ ηλιθιος καπιος για να χτυπησει .. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΩΤΟΣΕΙ Νομπλε ! χαχαχαχαχα καλα να παθει"
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Promise To The Uknown Soldier !   Promise To The Uknown Soldier ! I_icon_minitimeΔευ Φεβ 21, 2011 5:38 am

Οσο τα ελεγε ενιωσα λες και με διαπερασε λεπιδα !
Με ενα απομακρο υφος συκωθηκα και βγαζωντας το κολτ μου του εριξα μια κατεφθειαν στο ποδι.
Εκεινος επεσε κατω απο τον πονο και με ρωτουσε το "γιατι".
Δεν ειχα ορεξη να του μιλησω, προχορησα καταπανω του και καρφωσα το μαχερι στο αλλο του ποδι. Χωρις λογια σταθηκε και ετημαστικε να με αντιμετοποιηση.
Ετρεξε προς τα πισω και φωναζοντας "Pearls Present" εριξε ενα κουτι πανω μου που λογικα ηταν εκρικτηκο. Προχορησα προς το σημειο που το πεταξε και με το μεταλικο μου χερι το σηκωσα ψηλα στον αερα και το εσκασα μεσα στην παλαμη μου.
Χλομιασε μολις με ειδε να το σκαω στην παλαμι μου και προσπαθησε να τρεξει.
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Promise To The Uknown Soldier !   Promise To The Uknown Soldier ! I_icon_minitimeΔευ Φεβ 21, 2011 5:43 am

Οταν γυρησε την πλατη του, του εριξα μια μπαλα φωτιας με αποτελεσμα να πεσει κατω και να ακινητωποιηθει.
Τον κοιταξα καταματα και ειπα "Δεν πας πουθενα"
Εκεινος συνεχιζε να ρωτα "μα γιατι" ολη την ωρα. Τοτε μετα απο τα παρακαλια του εκανα τον κοπο και του απαντησα "γιατι προσβαλες τον αγνωστο στρατιωτη, τον πεσωντα στην μαχη ! Τωρα ειναι καιρος να παιθανεις"
Του εριξα μια σφερα στο στηθος του μολις το ειπα αλλα δεν τον χτυπησε λογο της πανοπλιας.
Εκεινος λες και δεν συνεωει τιποτα κοκορεφτικε για την πανοπλια του αλλα εγω αμεταβλητος προχωρησα προς εκεινον και ωπος ηταν ξαπλωμενος τον κλωτσισα με δυναμη και τον εριξα στην θαλασσα.
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Promise To The Uknown Soldier !   Promise To The Uknown Soldier ! I_icon_minitimeΔευ Φεβ 21, 2011 5:47 am

Απο το βαρος του ξεκινησε να βουλιαζει στο βαθος του ωκεανου, προσπαθησε να ξεφορτοθει τον εξοπλισμο του αλλα επειδη πανικοβληθηκε εχασε πιο γρηγορα το οξυγωνο που ειχε στα πνεβμονια του και λυποθυμησε.
Οσο τον εβλεπα να βουλειαζει ειπα ειρωνεφτικα "Προς τον βουλειαζοντα μουτσο να τον υποδεχτη ο υδατινος ταφος του"
Τοτε οπος τον εβλεπα να βουλειαζει απο την προβλητα ενιωσα καπιον η καπια να με ακουμπα στον ωμο . Αφου με αγκιξε με εβγαλε απο τις σκεψεις μου και με αναγκασε να επιστρεψω στον κανονικο κοσμο.
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Promise To The Uknown Soldier !   Promise To The Uknown Soldier ! I_icon_minitimeΔευ Φεβ 21, 2011 5:54 am

Γυρισα προς τα πισω εκπληκτος και ειδα εναν αντρα ντιμενο στο χακι να με ζητα.
Ειπε πως ειδε τη αντιδραση μου οταν διαβασα την εφημεριδα και πως του αρεσε ο τροπος που υπεραπιστικα ττην τιμη του αγνωστου στρατιωτη ..!
Μου ζητησε εβγενικα να παρω μερος στην τρομοκρατικη οργανωση που ειχε με στοχο την καταστροφη της παγκοσμιας κυβερνησης και τον θανατο τον νομπλε.
Το σκεφτικα για λιγο εστω και αν ειχα αρνητικη σταση στην αρχη εγεινε πιο πιστικος οταν μου ειπε πως εμιαζα με αφτους και πως θα καταφερω με την βοηθεια τους να μπω σρην μεγαλυτερη φυλακη του κοσμου.
εγω δεχτηκα την προσφορα του αλλα μονο για λιγο καιρο, οταν θα παρω την εκδικηση μου θα αποχωρησω απο την οργνωση τους.
Vongola Decimo
Marines
Marines
Vongola Decimo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Promise To The Uknown Soldier !   Promise To The Uknown Soldier ! I_icon_minitimeΤρι Φεβ 22, 2011 9:04 am

Τοτε ο τρομοκρατης μου ειπε "γινομαι λιγο αδιακριτος .. αλλα .. πως λεγεσε ?"
Τοτε του αποκρυθηκα "Δεν εισαι καθολου αδιακριτος, Vash The Stampede ειναι το ονομα"
Ξαφνιασμενος ειπε "Vash The Stampede ? Ο Πειρατης που καταζητητε για 11.000.000 ? Μαα Δεν του μιαζεις καθολου"
Γελασα λιγο σπαζοντας το χλωμο κλιμα και ειπα "Χαχα, εκανα μια ανανεωση στην καρταρομπα μου τωρα τελεφτεα"
"- Χμμμ το βλεπω.... και μια τελεφτεα ερωτηση, σε τι οφειλετε η μασκα"
"-χεχε.. θα καταλαβεις με τον καιρο"

Promise To The Uknown Soldier !
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Aρχή] An uknown man against the famous bandit [Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: