.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

(Αρχη)Μονος στο εστιατόριο Baratie

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
tony tony
Civilian
Civilian
tony tony

(Αρχη)Μονος στο εστιατόριο Baratie Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: (Αρχη)Μονος στο εστιατόριο Baratie   (Αρχη)Μονος στο εστιατόριο Baratie I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 13, 2011 10:19 am

Ξαφνικα ξιπνισα.Ειδα εναν γλαρο πανομου.σικοθικα να δω που ειμαι αλλα δεν ειμουν με το πληρομαμου.Ειμουν σε μια βαρκουλα που ηταν χτιπιμενοι.μαζι μου δεν ειχα τιποτα,ουτε λεφτα ουτε εργαλια ειχα μονο το εναμου το σπαθι.Το αλλο δεν το εβρισκα.Ξαφνικα ειδα ενα νιση.Οχι δεν ηταν νησι ηταν ενα πλιο και οχι οποιοδιποτε πλιο ηταν το εστιατόριο Baratie.Επρεπε να παω εκει γιατι σε λιγο το καραβι μου θα βουλιαζε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tony tony
Civilian
Civilian
tony tony

(Αρχη)Μονος στο εστιατόριο Baratie Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Αρχη)Μονος στο εστιατόριο Baratie   (Αρχη)Μονος στο εστιατόριο Baratie I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 20, 2011 10:33 am

Καταφερα και πιγα στο εστιατοριο εκη με ειδε ενας μαγειρας με το ονομα Carne.
Με βουθησε και μερωτισε ποιος ειμαι και απο ερχομουν. Τοτε εγω του ειπα ολλη την ιστορια moy.Moλις του ειπα οτι ειμαι πειρατης κατι επαθε.Μου φοναξε και μου ειπαι να φιγω αμεσος τοτε ηρθε ο Zeff ο ιδιοκτήτης του εστιατόριου και σαν πρώην πειρατής δεν με εδιξε αλλα μουεδωσε δουλια στο εστειατοριο.Με αποτελεσμα να μπορουσα να βγαλω καποια λεφτα για να επισκεβασω την βαρκαμου αφου ειχα χασει τα εργαλια μου.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

(Αρχη)Μονος στο εστιατόριο Baratie
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή] Η ηπεράσπιση του Baratie
» Νεα απο τον κοσμο.Μια "εκδρομουλα" στο εστιατοριο στην θαλασσα![αρχη]
» [Τέλος]Το εστιατόριο
» Ενα περιεργο εστιατοριο[Τελος]
» Επιστροφή στο εστιατόριο των προκλήσεων! [Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: