Παρόντες χρήστες | 6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| The sharks do bite (B Μερος)[ΤΕΛΟΣ] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteTrash Bounty Hunter
Posts : 3097 Join date : 30/12/2010 Age : 32 Location : Tartarus
| Θέμα: Απ: The sharks do bite (B Μερος)[ΤΕΛΟΣ] Τρι Φεβ 15, 2011 1:46 pm | |
| Με κοιταει στα ματια,με φιλαει και μετα φευγουμε μαζι προς την πολη.. Στους θαμνους,όταν ξεσυνραμολογησε το τεραστιο οπλο με τις εκρηξεις, ειδα βαλιτσες με ρουχα καθως και τα δικα μου πραγματα.. Maya,τι είναι αυτά? Τα πραγματα μας? Τι ενοεις?? Αα ναι ηθελα να σου το πω.. Θα με παρεις μαζι σου? Γουρλωσα τα ματια μου.. Αυτό ηταν κατι που θα ηθελα παρα πολύ να την ρωτησω ο ιδιος αλλα ανυσηχουσα πολύ.. Αν φυγουμε μαζι πιθανοτατα να γινεις και εσυ κυνηγημενη… Δεν ξερω αν το θες αυτό η όχι,την ζωη ενός πειρατη ενοω, αλλα από την άλλη δεν θα αντεξω να σε χασω.. Όπως ειδες μπορω να φροντισω και από μονη μου τον ευατο μου.. Επιπλεον δεν λεω για παντα να ταξιδευουμε στις θαλασσες αν και θα το ηθελα πολύ.. Αλλα εισαι ο μονος τροπος αυτην την στιγμη για να μπορεσω να φυγω από εδώ και να παω στην Grand Line…
| |
| | | WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: The sharks do bite (B Μερος)[ΤΕΛΟΣ] Τρι Φεβ 15, 2011 1:48 pm | |
| Ειχα αρχισε να σκεφτομαι στα σοβαρα την περιπτωση να ερχοταν μαζι μου η Maya και η ιδεα μου εφερνε τοση χαρα ώστε να χοροπηδησω… Μονο που εγω δεν ειμαι ακομα ετοιμος για την Grand Line.. Εκτος από την Εast Blue θα ταξιδευψω και σε άλλες θαλασσες πριν την Grand Line..[color=violet]Δεν εχω προβλημα με αυτό! Σου ειχα πει ότι θελω και εγω να ταξιδεψω !! Πλεον ηταν αναμφησβιτητο.. Οσο και να ηξερα ότι θα ηταν μεγαλο και σοβαρο θεμα να εχω την Maya μαζι μου και πολύ επικυνδυνο για εκεινη δεν μπορουσα να κρατηθω άλλο διωχνοντας την από αυτό.. Ενταξη λοιπον. Μαζεψε τα πραματα και παμε προς το πλοιο..Ναι !! τσιριζε,με αγκαλιασε και χοροπηδουσε πανω κατω.. | |
| Θέμα: Απ: The sharks do bite (B Μερος)[ΤΕΛΟΣ] Τρι Φεβ 15, 2011 1:53 pm | |
| Φτασαμε στην πολη και ειδαμε ολους τους κατοικους μαζεμενους στο κεντρο να μας περιμενουν.. Πρωτος που κανει το βημα και μας ρωταει ηταν ο πανδοχεας.. Είναι ο Αρλονγκ νεκρος? Σιγουρα και για τα καλα αυτην την φορα! Τοτε ολοι οι κατοικοι ξεσπασαν σε ζητοκραυγες και αγκαλιαζοντουσαν μεταξυ τους.. Ειχαν αλωστε σοβαροτατο κινητρο να το γιορτασουν υστερα από τοσο καιρο κατω από την επηρεια του Αρλονγκ.. Κυρια Maya,τελικα θα φυγεται μαζι με τον κυριο Kane? Ναι.. λεει και με κοιταει χαμογελαστη περνοντας το χερι της στο μπρατσο μου.. Μεινετε τουλαχιστον για αποψε!! Θα κανουμε γιορτη εις την μνημη σας !! Ειμουνα ετοιμος να το αποδεχτω αλλα τοτε..
| |
| Θέμα: Απ: The sharks do bite (B Μερος)[ΤΕΛΟΣ] Τρι Φεβ 15, 2011 1:55 pm | |
| Όχι,ευχαριστουμε παρα πολυ αλλα πρεπει να φυγουμε.. Τι λες Maya ! Δεν είναι ευγενικο να αρνηθουμαι τετοια προσφορα ! πλησιαζω και στο αυτι της και ψιθυριζω.. ασε να πιουμε,να φαμε τσαμπα και μετα να τους κλεψουμε και τιποτα.. Τοτε μου ψιθυριζει εκεινη στο αυτι.. Τα εχω κλεψει ηδη.. και μου κλεινει το ματι Εχχμμ.. Συγνωμη αλλα πρεπει να φυγουμε.. Και με τραβαει η Maya απο το χερι να φυγουμε οσο πιο βιστικα γινοταν..
| |
| Θέμα: Απ: The sharks do bite (B Μερος)[ΤΕΛΟΣ] Τρι Φεβ 15, 2011 1:59 pm | |
| ]Αυτό είναι λυπηρο.. Δεν θα σας ξεχασουμε ποτε !!Ουτε και εμεις αντιο!! Ολοι οι κατοικοι εδειχναν απογοητευμενοι που φευγαμε και μας αποχαιρετουσαν από μακρυα.. Μολις απομακρυνθηκαμε αρκετα λεω στην Maya.. Τι ενοεις τα εκλεψες ηδη?Εε πριν ερθω να σε βρω,στην μαζοξη ολων των κατοικων βρικα ευκαιρια και πηρα τροφημα,νερο,αλκοολ και χρυσαφικα από οπου μπορουσα και τα αφησα στο καραβι..Καταλαβαινω ολο και περισοτερο ότι εισαι το άλλο μου μισο !!Αχου τι γλυκος που εισαι!!.. και με φιλαει στο μαγουλο.. Φτανουμε στο πλοιο,σηκωνουμαι αγκυρα και βγαινουμε από το λιμανι της πολης.. Για πρωτη φορα εδώ και αρκετο καιρο δεν θα ταξιδευω μονος μου.. Maya,εχω μια απορια!Τι είναι?Σου αρεσει το ρουμι? Λεω χαμογελωντας… Εκεινη μου απανταει με ένα ναζιαρικο βλεμα και μου δειχνει ένα αδειο μπουκαλι οπου κραταγε στο δεξι της χερι… | |
| Θέμα: Απ: The sharks do bite (B Μερος)[ΤΕΛΟΣ] Τρι Φεβ 15, 2011 2:00 pm | |
| …1 βδομαδα μετα στο Commi Island…
Ειστε σιγουροι ότι δεν εχετε δει αυτόν τον πειρατη να περναει από εδώ?! Αμα οποιοσδηποτε στην πολη ξερει να μας βοηθησει! Είναι πολύ επικυνδηνος!! Μα όχι κυριε σας ειπα,δεν τον εχουμε δει ποτε στην ζωη μας.. Αληθεια λεμε!! Καλα λοιπον.. Παμε να φυγουμε λιπον.. Λογικα θα το προσπερασε αυτό το νησι.. Εμεναν οι κατοικοι μαζεμενοι στον μεζοδρομο να κοιτανε τους μαριν να φευγουν και χαμογελανε.. Αυτος που τους μιλαγε και το τονιζε τοσο εντονα για να με προστατευσει ηταν ο πανδοχεας οπου λεει καθως ειχαν απομακρυνθει οι μαρινς.. Τοσο χαζοι είναι ποια οι μαρινς οπου πιστευα ότι θα καταδιναμε εμεις τον σωτηρα μας?!! Φευγουν ολοι και γιρνανε ολοι σε ότι κανανε πριν..Οχι πριν ερ8ουν οι μαριν αλλα πριν την τυραννια του Αρλονγκ.. Γυρισανε στο ζουν την ζωη τους !!
[ΤΕΛΟΣ Β ΜΕΡΟΥΣ]
| |
| | | WorstΑdmin Civilian
| Θέμα: Απ: The sharks do bite (B Μερος)[ΤΕΛΟΣ] Τρι Φεβ 22, 2011 5:41 am | |
| Όνομα: Chris Label Haki Points: - Player of the Week Points: 8 Beli: 40.000 Bounty: -
| |
| | | | The sharks do bite (B Μερος)[ΤΕΛΟΣ] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|