.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Φεβ 16, 2011 4:29 am

Μερικες μερες μετα απο την αναγκαστικη αναχωριση μου απο το προηγουμενο νησι ακολουθουσα πιστα το Log Pose αλλα ειχα αρχησει να ανησυχω γιατι δεν ειχα φτασει ακομα στο νησι που εψαχνα.Ειχα υπολογησει οτι θα επρεπε να βρισκομουν στο νησι απο χθες το απογευμα και νησι ακομα δεν ειχα βρει μπροστα μου.Επιπλεον μου τελειωναν και οι προμυθιες και ηταν ενας επιπλεον λογος που επρεπε να βιαστω.Το καλο στην ολη υποθεση ηταν οτι ειχα την ευκαιρια να κανω λιγη προπονηση και να σκεφτω τι χρειαζομουν απο θεμα εξοπλισμου αν και το σπαθι που ειχα παρει ηταν αρκετα καλο και πιστευα οτι θα με βοηθουσε στις επομενες μαχες μου....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Πεμ Φεβ 17, 2011 5:33 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Φεβ 16, 2011 4:35 am

Κατεβηκα κατω στην καμπινα για να φτιαξω μεσιμεριανο γιατι ειχα πεθανει της πεινας και στην συνεχεια θα εριχνα εναν υπνακο για να ξεκουραστω λιγο γιατι το προηγουμενο βραδυ ειχα πεσει πανω σε κακοκαιρια. Αρχησα να ζεστενω το φαγητο μου στην φωτια και εστρωσα στο τραπεζι για να φαω.Οταν τελειωσα με το φαγητο μου ανεβηκα πανω στο καταστρωμα να ελενξω το που βρισκομουν, μηπως και εφτανα στο νησι.Για καλη μου τυχη το νησι φανηκε στο βαθος του οριζοντα και διχως να καθυστερησω ανοιξα και δευτερα πανια για να εχω μεγαλυτερη ταχυτητα μιας και ειχε καλο ανεμο....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Φεβ 16, 2011 4:42 am

Μεσα σε λιγα λεπτα κκαλυψα μεγαλη αποσταση και κατεβηκα για αλλη μια φορα κατω στην καπνινα για να ετοιμασω τα πραγματα μου και να κατεβω στο νησι διχως να καθυστερησω. Οταν τα μαζεψα ολα ανεβηκα παλι στο καταστρωμα και απλα περιμενα να φτασω. Οταν μπηκα στο λιμανι εμοιαζε ερημο και τα χερια μου επιασαν ενστικτοδως τα 2 μου σπαθια για να ειμαι ετοιμος για τυχον επιθεσεις. Αφησα το πλοιο μου στην ακρη του λιμανιου για να μπορω να φυγω ευκολα οταν θα επρεπε να αναχωρισω απο το νησι.Στην συνεχεια κατεβηκα και αρχησα να περπαταω προς την πολη η οποια εμοιαζε και αυτη ερημη....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Φεβ 16, 2011 4:49 am

Στην ακρη του λιμανιου πηρε το ματι μια σκια και πλησιασα περισσοτερο γοα να δω τι βρισκοταν μπροστα μου.Ενας απο τους κατοικους ψαρευε και μιλουσε μονος του. Στον οδηγο του νησιου ελεγε οτι αυτο το νησι ηταν η γενετηρα της ψυχιατρικης και νομιζω ειχα καταλαβει και το γιατι.Δεν του μιλησα και αρχησα να περπαταω προς το εσωτερικο του νησιου για να βρω καποιο πανδοχειο.Δεν βρηκα καποιο πανδοχειο και μπηκα σε μια μπυραρια που ειχα περασει νωριτερα και μπηκα μεσα. Δεν με ενοιαζε να βρω πανδοχειο γιατι μπορουσα να κοιμηθω και στο πλοιο.Οταν μπηκα μεσα ολοι γυρησαν τα βλεμματα τους πανω μου σε σημειο που εκνευριστηκα με τον τροπο που κοιτουσαν....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Φεβ 16, 2011 7:16 am

Δεν εδωσα παραπανω σημασια και πηγα και καθησα στο μπαρ για να πιω καμια μπυρα.Οταν καθησα να μου φερει ενα ποτηρι νερο, αλλα ο μπαρμαν μου εκανε διαφορες ερωτησεις...
-Εισαι απο εδω μικρε?
-Τι σχεση εχει αυτο με το νερο που ζητησα?
-Εχει μεγαλη!!Πιστεψε με καλο σου κανω και θα μου λες μετα και ευχαριστω...
-Τοτε εξηγησε μου...
-Να σου φερω κατι αλλο να πιεις?
-Εεεε ναι φερε μου μια μπυρα και περιμενω εξηγησεις....Η μπυρα δεν αργησε να ερθει και ο μπαρμαν αρχησε να μου εξηγει το πως ειχε η κατασταση στο νησι και τοτε γυρησα το βλεμμα μου προς τους υπολοιπους και τοτε ολοι μου ενευσαν καταφατικα....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 17, 2011 2:26 am

Ειχα αρχησει να κατραλαβαινω τι παιζοταν εδω περα και στην συνεχεια ευχαριστησα τον μπαρμαν που με ενημερωσε.Μετα μου εδωσε επιπλεον πληροφοριες για αυτο το μερος και τις βρηκα αρκετα ενδιαφερον.Παρ ολα αυτα επρεπε να προσεχω οσο και ωραιο και αν ακουγοταν...
-Λοιπον και τωρα ενα θεμα που εχω....πανδοχεια δεν εχει το νησι αυτο?
-Μα φυσικα και οχι λογο οτι κανενας δεν παταει το ποδι του πλεον εδω...
-Εστω να παρω προμυθιες?
-Δεν θα στο συνηστουσα...βλεπεις στα ζωα εδω περα δεν μπορεις να τους δωσεις μπυρα οταν διψανε...και αρχησαμε να γελαμε.Οντως δεν μπορουσα να παρω προμυθιες απο εδω περα αλλα δεν γινοταν να φυγω και με αδια χερια....
-Εσεις απο που παιρνετε προμυθιες?
-Εγω προσωπικα πηγαινω σε καποιο αλλο νησι και φαιρνω ποσοτητες φαγητου αλλιως πρεπει να αγορσασεις απο τα πλοια που ερχονται και πουλανε τα προιοντα τους.Πιστεψε με ομως οτι δεν θες να αγοραεις απο αυτους γιατι εκμεταλευονται την κατασταση...
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 17, 2011 2:37 am

Αφου ειπα την μπυρα μου καθησα και κοιταξα τον χαρτη της μεγαλης γραμμης για το ποσο κοντα ηταν το επομενο νησι και μου εδωσε ο μπαρμαν λιγες περισσοτερες πληροφοριες για το πως θα φτασω εκει.Τουλαχιστον δεν ηταν πολυ μακρυα και σε λιγοτερο απο μια μερα θα εφτανα εκει οποτε λιγο το προβλημα σκεφτηκα....
-Αληθεια μικρε δεν σου συστηθηκα...με λενε Fwtipiasemiampyratwra ή αλλιως μπορεις να με φωναζεις Don...
-Εχετε περιεργα ονοματα...και στην συνεχεια μου εξηγησε οτι ειναι παραδοση να δινετε σε καθε γενεια το ονομα της προηγουμενης και οτι στο συνολο ειναι μια αλυσιδα....
-Εμενα με λενε Black_Luster.....και δωσαμε τα χερια.Μαλλον δεν ηξερε ποιος ημουν οποτε ενοιωσα και εγω ακομα πιο ανετα...
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 17, 2011 2:49 am

Αρκετη ωρα αργοτερα μπηκε στην μπυραρια ενα τυπας που φορουσε ρομπα γιατρου και ολοι τον χαιρετησαν ενω προχωρουσε και εκεινος ανταπεδιδε τον χαιρετισμο με μεγαλο κεφι.Ηρθε και καθησε σχεδον διπλα στο μπαρ και πηρε και εκεινος μια μπυρα....
-Τι εγινε ρε Edd...εισαι πολυ πιο πεσμενος απο τις αλλες φορες...
-Δεν εχω κοιμηθει 2 μερες γιατι εχουμε νεα περισταστικα, αλλα δεν αντεξα αλλο και ηρθα να πιω μια μπυρα για να ξεσκασω....
-Καταλαβα...εκανε ο Don και κουνησε το κεφαλι του...να σου συστησω απο εδω τον Black_Luster..ειναι ενας ταξιωτης και ηρθε στο νησι...
-Χαιρομαι που σε γνωριζω μικρε....και μου εδωσε το χερι και κλασματα δευτερολεπτου αργοτερα εδωσα το χερι και εγω...δεν συνηθιζουμε να εχουμε επισκεπτες στο νησι βλεπεις γαι αυτο και εχω ξαφνιαστει βλεπεις...
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 17, 2011 2:55 am

Στην συνεχεια μου εξηγησε οτι η ειδικοτητα του ηταν η ψυχολογια και αρχησε να μου εξηγει περισσοτερα για τον τομεα αυτο.Δεν υπηρχαν πολλοι και δεν ειχα την ευκαιρια να γνωρισω και καποιον στον παρελθον.Οι πιο πολλοι που ηταν γιατροι απλα ειδικευονταν στην τραυματολογια και στο να δινουν πρωτες βοηθειες.Με ενθουσιασαι σαν ειδικοτητα και αρχησα να ρωταω ακομα περισσοτερα ενω εκεινος μου χαμογελαστος παντα συνεχιζε να μου δινει πληροφοριες.Αφου το εξαντλησαμε το θεμα αρχησαν να με ρωτανε για τα ταξιδια μου και τα βρηκαν εξισου ενδιαφερον, κατι μου εδωσε μεγαλη χαρα....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 17, 2011 3:10 am

Η συζητηση κρατησε ωρες στο συνολο και εχασα τελειως την αισθηση του χρονου μεχρι που ειδα το ρολοι και εμεινα λιγο.Ειχε περασει γρηγορα ή ωρα και πλησιαζε σχεδον μεσανυχτα. Τελικα μαλλον θα κοιμομουν στο καραβι αποψε και θα ξεκινουσα το επομενο πρωι για το επομενο νησι.Ειπα στον Don οτι θα περνουσα το επομενο πρωι για να φαω πρωινο και να τοςυ αποχαιρετησω.Οταν βγηκα απο το μπαρ ειχε την συνηθισμενη ερημια και συνεχησα για το λιμανι ενω κοιτουσα σχεδον συνεχεια δεξια και αριστερα.Το μερος ηταν ανατριχιαστικο σε αντιθεση με την ομορφη ατμοσφαιρα που υπηρχε μεσα στο μπαρ.Μετα απο λγιο επιτελους εφτασα στο λιμανι και ανεβηκα στο πλοιο...
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 17, 2011 5:12 am

Με του κατεβηκα στην καμπινα πηγα προς το κρεβατι και ξαπλωσα αμεσως.Ειχα αναγκη απο ξεκουραση και πιστευα οτι θα ηταν το πιο απολαυστικο βραδυ στο πλοιο αφου δεν θα χρειαζοταν να ξυπναω καθε λιγο και λιγακι για να ελεγχω την κατασταση.Εβγαλα τα ρουχα μου και εμενα με ενα σορτσακι που ειχα για το υπνο και εμεινα εκει κοιταζοντας εξω απο το παραθυρο.Τελικα καθε νησι ειχε αποδειχτει και ξεχωριστω, βεβαια μερικα ειχαν καποια κοινα μεταξυ τους αλλα οπου πηγαινα εβλεμα κατι διαφορετικο.Αυτο τουλαχιστον εσπαγε την ρουτινα των ταξιδιων μου και τα εκανε πιο απολαυστικα.Λιγα λεπτα αργοτερα αποκοιμηθηκα..
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 17, 2011 5:19 am

Το επομενο πρωι οταν ξυπνησα πλυθηκα και ετοιμαστηκα σχετικα γρηγορα για να παω να φαω πρωινο του Don το μαγαζι.Αρκετα λεπτα αργοτερα μπηκα στο μαγαζι του και ειχε σχεδον τα ιδια ατομα που ειχε και χθες το βραδυ.Φενεται οτι το μερος αυτο αρεσε σε πολλους και μπορουσα να καταλαβω τον λογο.Πηγα στο μπαρ και τον καλημερισα και στην συνεχεια και ολους τους υπολοιπους και εμ ρωτησε ο Don τι να μου φερει.Του ζητησα 2 τοστ και μια πορτοκαλαδα και εκεινοςπηγε να μου τα ετοιμασει.Εγω στο μεταξυ διαβαζα τον οδηγο για το επομενο νησι που ειχα σκοπο για να παω.Λιγο αργοτερα ο Don μου εφερε την παραγγελεια μου...
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 17, 2011 5:23 am

Οταν τα εφερε αφησα αυτοματα τον οδηγο και αρχησα να τρω με σχετικα μεγαλη ταχυτητα σε σημειο που νομιζα οτι θα πνιγω.Δεν ειχαν περασει ουτε 2 λεπτα που μου τα ειχε φερει και τα ειχα εξαφανησει ολα.Εκεινος αρχησε να γελαει και στην συνεχεια του ζητησα αλλη μια πορτοκλαδα αφου δεν μπορουσα να πιω νερο.Οταν μου εφερε και την δευτερη πορτοκαλαδα μου εφερε και μια τσαντα με κατι τροφιμα για να ειναι συγουρο οτι θα ειχα φαγητο μεχρι να φτασω στο επομενο νησι.Δεν ηξερα πως να τον ευχαριστησω και του εδωσα αρκετα beli αλλα εκεινος τα αρνηθηκε.Δεν μου φερονταν τοσο καλα συχνα και μου φανηκε αρκετα περιεργο αλλα δεν μπορω να πω οτι με χαλασε.Τουλαχιστον με αφησε να πληρωσω το γευμα μου και στην συνεχεια του χαιρετησα ολους και βγηκα απο την μπυραρια...
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 17, 2011 5:27 am

Ο καιρος ηταν αρκετα καλος και αυτο μου ανεβασε την διαθεση.Ο χωριο εμοιαζε τελειως διαφορετικο τωρα το πρωι και δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που ειχα αντικρισει το προηγουμενο βραδυ.Λιγο αργοτερα εφτασα στο λιμανι και κατευθυνθηκα προς το πλοιο.Οταν ανεβηκα πανω αρχησα να κανω τις κλασικες ετοιμασιες για να ξεκινησω το ταξιδι μου.Η αληθεια ηταν οτι ηταν αρκετα βαρετο να κανεις τις ετοιμασιες του πλοιου αλλα δεν ειχα και πολλες επιλογες.Ηξερα ομως οτι αξιζε τον κοπο η ταλαιπωρεια αυτη.Βεβαια ενα πλοιο ειχε πολυ περισσοτερες υποχρειωσεις αλλα και παλι ηταν ενας τροπος να απασχολω τον εαυτο μου κατα την διαρκεια των ταξιδιων μου.Αφου τελειωσα πηγα και αφησα τα πραγματα μου κατω στο αμπαρι...
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 17, 2011 5:32 am

Οταν τα τακτοποιησα ανεβηκα πανω και ελυσα τα πανια για να αποκτησει καποια ταχυτητα το πλοιο και να βγω απο το λιμανι.Κοιταξα μια τελευταια φορα το νησι και ειδα στην ακρη του γρεμου το τρελοκομειο.Δεν περιμενα να υπηρχαν τετοια φενομενα που να οδηγουν σε μια τετοια κατασταση.Λιγα λεπτα αργοτερα ημουν ηδη εξω απο το λιμανι και ειχα αποκτησει μεγαλη ταχυτητα λογο της παλοιριας και του αερα.Πηρα στα χερια μου το Log Pose και εστριψα το πλοιο μου προς την κατευθυνση του αλλου νησιου.Λογικα θα εφτανα νωρις το απογευμα και ημουν ετοιμος για να νεα περιπετεια...
WorstΑdmin
Civilian
Civilian
WorstΑdmin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]   Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 20, 2011 6:04 am

Όνομα: Black_Luster
Haki Points: -
Player of the Week Points: 5
Beli: 15.000
Bounty: -

Phenomenon...[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: