.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}

Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 2:54 am

Είχα αποχαιρετήσει τους νέους μου φίλους την laboon και τον crocus. και συνέχισα το ταξίδι μου στην grand line, δεν ήξερα και πολλά για την grand line μιας και είναι ένα ακόμα μυστήριο πολλά από τα νησιά της είναι ακόμα άγνωστα, και σε πολλά αλλα λήγει τολμούσαν να πατήσουν το ροδή τους. Δεν χρειαζόταν τίποτα παραπάνω από το να ξεκινήσει ένας ένα μικρό ψέμα η έναν μικρό μύθο και αυτό άρχιζε να μεγαλώνει και να τρομάζει πόλους ανθρώπους. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός και έλεγα στην μάνα μου ότι θα γίνω πειρατές αυτή μου έλεγε για έναν μύθο που υπήρξε εδώ και χρονια σε ένα άγνωστο νησί της grand line
- Είναι ένα νησί λένε στην grand line όπου ζουν φαντάσματα και τέρατα, ακόμα και η πιο δυνατή φοβούνται να πάνε εκεί πέρα, το νησί thriler bark

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Παρ Φεβ 18, 2011 11:16 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 3:00 am

Μου έλεγε και άλλες τέτοιες ιστορίες για την grand line ώστε να τρομάξω και να αλλάξω μυαλά. Εγώ μερικές φορες την πίστευα άλλες όμως όχι, γιατί μερικές από αυτές της ιστορίες που μου έλεγε ξεπερνούσαν το όριο της πραγματικότητας.
Είχα πέραση όμως το Reverse Mountain και δεν μπορούσα να επιστρέψω, αλλα και να μπορούσα δεν θα το έκανα γιατί είχα ένα όνειρο να εκπληρώσω, και μια υπόσχεση που έδωσα στον καπετάνιο μου messi d. teo πριν χωριστούμε
- θα γίνω αρκετά δυνατός και θα έρθω να σε βρω στην grand line

Εκείνη η μέρα ήταν η τελευταία που τον είχα δει, αλλα διάβαζα συνεχεια την εφημερίδα της κυβέρνησις και έλεγε πάντα για της καταστροφές που προκαλούσε στην grand line, αυτό με έκανε πόλη περήφανο που ήμουν ένας από το πλήρωμα του
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 3:09 am

Ευτυχώς η δυστυχώς η δυο πρώτες μέρες στην grand line είχαν πέραση ομαλά, δεν είχα δει κανένα τέρας η κανέναν πειρατή, αλλα επίσης δεν είχα δει και κανένα νησί, ήθελα να γεμίσω το αμπάρι μου και να συνεχίσω μέχρι να βρω τον καπετάνιο μου.
Άλλο ένα ηλιοβασίλεμα είχε φτάσει, και εγώ έριξα άγκυρα και κατευθύνθηκα προς την καμπίνα μου, δεν νύσταζα αλλα βαριόμουν μονος στο πλοίο και ο ύπνος ήταν ο μονος τρόπος για να πέραση γρήγορα η ώρα.
Αφού φόρεσα την πιτζάμες μου και ξάπλωσα στο κρεβάτι μου άρχισα να βλέπω το φως του ηλιοβασιλέματος να μπαίνει από το παράθυρο της καμπίνας μου, όλο το δωμάτιο είχε πάρει ένα ελαφρύ και γυαλιστερό πορτοκαλή χρώμα.
Καθώς έφευγε το φως από την καμπίνα μου έκλειναν και τα ματια μου, μέχρι που είχε σκοτεινιάσει πλήρως και εγώ είχα ξεραθεί στον ύπνο
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 3:28 am

Δεν ξέρω γιατί αλλα το επόμενο πρωί ξύπνησα κεφάτος είχα μεγάλες ορέξεις, έτσι αφού έφαγα ένα μεγάλο πρωινό άρχισα να συμμαζεύω το πλοίο μου, είχε γεμίσει με άλατα όλο το κατάστρωμα από το θαλασσινό νερό έτσι πριν πάω να πάρο κάνα ξύλο για να ρίξω το αλάτι στην θάλασσα είπα
- πόλη αλάτι έχει αυτή η θάλασσα

Βρήκα μια παλιά σανίδα στο αμπάρι το πείρα βγήκα έξω και άρχισα να ρίχνω το αλάτι στην θάλασσα, αφού τελειωσα με το κατάστρωμα πήγα προς το αμπάρι και άρχισα να βάζο τα πάντα σε μια τάξη, καθώς έβαζα τα βαρέλια με το μπαρούτι σε μια θέση ακούω έναν δυνατό ήχο και μετά από λίγο μια μπάλα κανονιού χτύπησε το πλοίου ανοίγοντας του δυο τρύπες μια όταν μπέικε και μια όταν βγήκε. Κοίταξα έξω από την τρυπα και είδα ένα πειρατικό πλοίο
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 3:40 am

Κοίταξα και μια μέσα στο αμπάρι και είδα πως εκείνη η μπάλα είχε καταστρέψει όλα όσα έφτιαχνα από το πρωί, το κεφαλή μου είχε αρχίσει και με πονούσε ήθελα κάπου να ξεσπάσω και που καλύτερα από τους πειρατές που το κάναν αυτό στο πλοίο μου.
Έτρεξα στο κατάστρωμα για να πάω να τους κυνηγήσω αλλα μόλις βγήκα έξω είδα μια μπάλα κανονιού να χτυπα το πλοίο μου και να σπάει το κατάρτι μου. Τα ματια μου πετάχτηκαν έξω και μετά άρχισα να βγάζω φλόγες από το σώμα μου από τον θυμο που αισθανόμουν, είδα πως ακόμα μια μπάλα ερχόταν προς το μέρος μου έτσι δημιουργό ένα κύμα φωτιάς εγκλωβίζοντας από έξω τον αέρα και έτσι άλλαξα την φορα της μπάλας και την έστειλα πάλη πίσω σε αυτούς αλλα δυστυχώς δεν τους πέτυχα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 3:52 am

Έτρεξα άμεσος στο πίσω μέρος του πλοίου μου όπου είχα το raft μου και το έριξα στην θάλασσα πριν προλάβουν να γεμίσουν το κανόνι τους και μου ρίξουν ξανά. Πήδηξα πάνω στο raft μου μεταμόρφωσα τα πόδια μου σε φωτιά και άρχισα να τροφοδοτώ μια μηχανή που είχε πάνω του το raft με φωτιά, άμεσος ανέπτυξα ταχύτητα με κατεύθυνση το πλοίο τον πειρατών, μόλις φανερώθηκα η πειρατές άρχισαν να ρίχνουν την μπάλες του προς το raft μου αλλα δεν με πετύχαιναν γιατί είχα μεγάλη ταχύτητα και έπλεα με zik ζακ.
- όχι δεν θα με βουλιάξετε εσείς εμενα αλλα εγώ θα βουλιάξω εσάς! έρχομαι μωρά μου μην ανησυχείτε! θα φάτε πόλη ξύλο με αυτό που κάνατε
Όσο πιο πόλη τους πλησίαζα σκεφτόμουν και καινούργιους τρόπους για να τους βασανίσω, είχα εξοργιστεί πόλη
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 4:08 am

Τελικά όταν έφτασα κάτω από το πλοίο τους άρχισαν να μου πετάνε με τα χερια του μπάλες για να με βουλιαξουν αλλα εγώ με φλογισμένες κλοτσιές της πέταγα στην θάλασσα.
Όταν πια τους τελειωσαν και σταμάτησαν να μου ρίχνουν έκανα ένα μεγάλο άλμα και ανέβηκα στο πλοίο τους και άρχισα να τους χτυπάω μερική έτρεμαν σαν μύγες πριν της λιώσεις άλλη όμως ορμούσαν παίζοντας το ήρωες, εγώ όμως δεν έδειχνα ενδοιασμούς τους χτυπούσα όλους δεν ήθελα να αφήσω κανέναν ζωντανό μετά από αυτό που μου έκαναν. Ακόμα και τρομαγμένη όμως συνέχιζαν να έρχονται κατά πάνω μου, ήταν παρα πολη και μου ορμούσαν από κάθε μεριά, τους κρατούσα όσο καλύτερα μπορούσα χωρίς να χρησιμοποιώ μεγάλο μέρος από την δύναμη του φρούτου μου γιατί βρισκόμουν πάνω σε ένα πλοίο και αν το βούλιαζα θα βούλιαζα και εγώ
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 4:23 am

Καθώς τους χτυπούσα κάποιος μου έπιασε το χέρι και μετά όλες η φλόγες από το σώμα μου έσβησαν όταν πρόσεξα το χέρι μου είδα μια χειροπέδα με sea stone. Από το βάθος τότε άκουσα κάποιον να φωνάζει
- Άνδρες τώρα πυροβολήστε τον και σκοτώστε τον δεν μπορεί να αποφυγή της σφαίρες μας πια
Αφού γύρισα το κεφαλή μου προς τους πήρατε είδα πως άρχισαν να με πλησιάζουν με άγριες διάθεσης, με ένα χαμόγελο ως τα αφτιά, δεν τα έβαλα τόσο εύκολα κάτω όμως πήρα θέση μάχης και τους είπα
- για ελάτε νομίζετε με έχετε
ένας από μπροστά έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε το ροδή μου λέγοντας μου
- ναι τώρα σε έχουμε, πάνω του άνδρες! ας παίξουμε λήγω πρώτα και μετά να τον σκοτώσουμε!!
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 4:31 am

Όρμησε όλο το πλήρωμα και με χτυπούσαν, μερική με της άκρες από τα ντουφεκια τους και άλλη με βρεγμένες σανίδες από το πλοίο τους, προσπαθούσα να αμυνθώ όσο περισσότερο μπορούσα αλλα ήταν παρα πόλη πειρατές και σε συνδυασμό με τον πόνο που αισθανόμουν στο ροδή δεν μου άφηνε και πολλά περιθώρια. Μετά από λίγα λεπτά άγριου ξυλοδαρμού το κατάστρωμα είχε γέμιση από το δικό μου αίμα. Ένας από τους πειρατές τότε έβγαλε το πιστόλι του και το έστρεψε προς το κεφαλή μου λέγοντας μου
- όλα τελειωσαν για εσένα τώρα
Πριν όμως πατήσει την σκανδάλη ο καπετάνιος τους φώναξε
- σταματα! εσείς το διασκεδάσατε είναι η σειρά μου τώρα

Σηκώθηκε από το πάτωμα όπου καθόταν και ήρθε γρήγορα και με άρχισε να με κλοτσάει
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 4:43 am

Με τόσες που είχα φάει πω το πλήρωμα δεν αισθανόμουν πόνο από τον καπετάνιο, καθώς έβλεπα το ροδή του παρατήρησα ότι στην άκρη του παπουτσιού του είχε μια τρυπα και προεξείχε ένα μικρό δάκτυλο, έτσι όταν πήγε να με κλοτσισι ανοίγω το στόμα μου και του δαγκώνω το δάχτυλο του με όλην την δύναμη που μου είχε απομείνει.
Αυτός άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και έτσι η πειρατές του άρχισαν να με τραβάνε από την άλλη για να το αφήσω αλλα εγώ ειχα γαντζωθεί καλά και δεν τον άφηνα. Μετά από πολύ τράβηγμα και ουρλιαχτό ξερίζωσα την πέτσα από το δάκτυλο του, μετά την έφτυσα λέγοντας του
- σαν μωρό κλαις καπετάνιε xaxaxaxaxa δεν αξίζεις καθόλου

- πως τολμάς! θα το πλήρωσης αυτό

σηκώθηκε πήρε το πιστόλι ενός από τους ναύτες του και με σημάδεψε στο κεφαλή, εγώ είπα
- άντε πάλη τα ίδια
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 5:29 am

Πάτησε για μια φορα την σκανδάλη του πιστολιού αλλα ευτυχώς δεν είχε σφαίρα μέσα, γρήγορα όμως το πέταξε στο κεφαλή μου και μετά πήρε ένα άλλο και με σημάδεψε για μια ακόμη φορα. Ξαφνικά πριν με πυροβολήσει ακούγεται ένας δυνατός ήχος και μετά μια έκρηξη στο πλοίο τον πειρατών, όλη γύρισαν να δούνε τη έγινε, όταν είδαν άρχισαν όλη να τρέχουν πέρα δώθε ο καπετάνιος όμως τους φώναξε
- σταματήστε όλη ετοιμάστε τα κανόνια θα το βυθίσουμε αυτό το πειρατικό πλοίο
Όλη τους πήγαν στα πόστα του και εμενα ευτυχώς με ξέχασαν, αφού είχα λήγω χρόνο για ξεκούραση έκλεισα τα ματια μου για να αναπληρώσω της δύναμης μου.
Όσο καθόμουν άκουγα τους θορύβους που έκαναν τα κανόνια, όταν τελικά είχα ξεκούραστη λήγω σηκώθηκα και άρχισα να περπατώ ψάχνοντας να βρω ποιος είχε το κλειδί για την χειροπέδα μου
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 5:47 am

Από όλες της μεριές έσκαγαν μπάλες κανονιών για αυτό προχωρούσα με προσοχή γιατί όσο είχα στο χέρι μου αυτήν την χειροπέδα μονο μια μπάλα αρκούσε για να γίνω κομμάτια.
Καθώς συνέχιζα την αναζήτηση του κλειδιού το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα πτώμα όπου είχε ένα κλειδί πάνω τόου
- αυτό πρέπει να είναι

Προχώρησα προς το πτώμα για να πάρο το κλειδί αλλα τότε μια μπάλα από τα κανόνια σκάει και το κλειδί μαζί με το πτώμα ήταν στον αέρα έτρεξα γρήγορα για να το πιάσω αλλα δεν πρόλαβα και το κλειδί έπεσε στην τρυπα όπου άνοιξε η μπάλα πριν. Πήδηξα μέσα στην τρυπα και εγώ αλλα εκεί πέρα είδα πως εκείνη η μπάλα είχε άνοιξη μια τρυπα στον πάτο του καραβιού και το κλειδί είχε πέσει μέσα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 5:55 am

Το αμπάρι είχε αρχίσει να γεμίζει νερά από την τρυπα, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα έτσι πήγα προς μια σκάλα όπου οδηγούσε πάνω για να φύγω από εδώ, ξαφνικά όμως πριν φτάσω στην σκάλα άκουσα καθ από πίσω μου όταν γύρισα είδα πως το πτώμα κάποιου είχε φρακάρει στην τρυπα και την είχε βουλώσει, όταν είδα καλύτερα ήταν το πτώμα αυτού που είχε το κλειδί μου, έτρεξα γρήγορα πριν φυγή το πτώμα και άρχισαν να το ψάχνω μέχρι που ευτυχώς βρήκα ένα κλειδί κάτω από την μπλούζα του
- το πτώμα πρέπει να βούλιαξε αρχικά και μετά από την πίεση του νερού να ανέβηκε πάλη πάνω.. τέλος πάντων έχω το κλειδί τώρα
το δοκίμασα στην χειροπέδα και έκανε μια χαρά, μόλις την έβγαλα έσφιξα την γροθιά μου όπου την μεταμόρφωσα σε πυρσό και μετά άρχισα να τρέχω προς το κατάστρωμα για να σκοτώσω όσους είχα απομείνει στο πλοίο
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 6:06 am

Το καθέ βήμα που έκανα με πονουσε γιατί δεν είχε επουλωθεί ακόμα η πληγή στο ροδή μου, όταν τελικά ανέβηκα της σκάλες βρέθηκα σε ένα μακρύ διάδρομο εκεί πέρα είδα μερικούς από τους πήρατε όπου με χτυπούσαν και έτσι τους φώναξα
- εδώ εδώ! για ελάτε να σας σκοτώσω

μόλις που πρόλαβαν να γυρίσουν και να με δουν εγώ ετοίμασα ένα κύμα φωτιάς και τους χτύπησα με αυτό, εκσφενδονίστηκαν πάνω σε μια πόρτα όπου την έσπασαν και εγώ εκεί πέρα είδα φως
- η έξοδος ωραία

Πήγα με κουτσό μέχρι την πόρτα, όταν βγήκα έξω είδα τον καπετάνιο σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει. Δεν με ενιαξε που ήταν σε μειονεκτική κατάσταση, εγώ έτρεξα και τον χτύπησα με μια κλοτσιά στο πρόσωπο του
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 6:21 am

Από το χτύπημα μου εκσφενδονίστηκε στην πρύμη του πλοίου του, έτσι εγώ άρχισα να προχωρώ προς το μέρος του χτυπώντας όλους τους πειρατές στον δρόμο μου, όταν έφτασα πάνω από το πτώμα του τον είδα να σπαρταράει από τα εγκαύματα αλλα δεν με ένοιαξε καθόλου, άρχισα να τον χτυπάω με τα χεριά μου μεταμορφωμένα σε πυρσούς καθώς του έλεγα
- όπως είπα και πριν είσαι ένα τίποτα...άχρηστο σκουλήκι μέχρι τον θάνατο

- σε παρακαλώ σταμάτα

- ποτε δεν αφήνω κατή στην μέση

συνέχισα να τον χτυπάω μέχρι που από τους πόνους λιποθύμησε η πέθανε αλλα εγώ για σιγουριά έβαλα το χέρι μου στο κεφαλή του και άρχισα να τον καίω σιγά σιγά μέχρι που τα ματια του πετάχτηκαν έξω από την θερμότητα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 8:13 am

Όλο το πλήρωμα είχε σταματήσει να μάχεται και με κοιτούσαν τρομαγμένη με αυτό που έκανα στον καπετάνιο τους, αφού έκλεισα τα ματια του καπετάνιου σηκώθηκα και άρχισα να επιτιθομε με φλόγες και στο υπόλοιπο πλήρωμα, ο ένας μετά τον άλλον έπεφταν κάτω, τους πιο πόλους τους χτυπούσα στην πλάτη μιας και η περισσότερη έτρεχαν να κρυφτούν στο πλοίο, όταν έριξα και τον τελευταίο πειρατή παρατήρησα πως το πλοίο είχε σχεδόν βυθιστεί έτσι αφού έριξα ένα κύμα φωτιάς στην σημαία του πλοίου πήδηξα στο raft μου και με της δύναμης μου ενεργοποίησα την μηχανή όπου πήγα μέχρι το πλοίο μου
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 8:22 am

Όταν ανέβηκα στο πλοίο μου μια σκιά με κάλυψε, γύρισα και είδα εκείνο το πειρατικό πλοίο όπου χάρις αυτούς γλίτωσα την σφαίρα στο κεφαλή, είδα στο κατάστρωμα του μερικούς πειρατές και έτσι αφού με είχαν σώσει είπα να φανό ευγενικός
- αν θέλετε να παλέψουμε να το κάνουμε στο πλοίο σας γιατί το δικό μου έχει προβλήματα
Μέσα από τους πειρατές βγήκε ένας τύπος και μου είπε
- ηρέμησε σε είδαμε να πολεμάς και μας κίνησες το ενδιαφέρον, έχω την αδειά σου να ανεβώ στο πλοίο
Κατάλαβα πως είχαν καλές πρόθεσης έτσι του έδωσα το ελεύθερο να ανεβεί στο πλοίο μου, αυτός καθώς πήδηξε από το πλοίο του στο δικό μου είπε στο πλήρωμα του
- άνδρες επισκευάστε το πλοίο του φίλου μας

Προχώρησε μέχρι το μέρος μου και άνοιξε το χέρι του για να με χαιρετίσει
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 8:39 am

Έδειξα άμεσος ότι είχα φιλικές πρόθεσης σφίγγοντας του το ξερή, ξεκινήσαμε μια μακράν κουβέντα όσο το πλήρωμα του επισκεύαζε το πλοίο μου
- είμαι ο lori και είμαι ο καπετάνιος τον "prosfis" pirate, σε είδα πως πολεμούσες και σκέφτηκα μήπως θες να μπεις στο πλήρωμα μου

- λείπαμε αλλα δεν μπορώ να δεχτώ την προσφορα σου γιατί είμαι είδη σε ένα πλήρωμα τους undead pirate, απλός χωριστήκαμε για ένα χρονικό διάστημα και τώρα ετοιμάζουμε την μεγάλη επανένωση

- τους undead τον messi d. teo δηλαδή, τον είχα συνάντηση είχαμε παλέψει μαζί με κατη marine ήταν πόλη ικανός στην μάχη

Συνεχίσαμε να μιλάμε για διαφορα πράγματα μέχρι που ένας από το πλήρωμα του ήρθε και μας είπε
- το πλοίο είναι έτοιμο αλλα δεν θα κρατήσουν για πόλη πρέπει να το πάτε σε ένα καρνάγιο
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 8:51 am

αφού είχαμε πέραση μερικές ώρες μαζί τραγουδώντας και πίνοντας είχε έρθει η ώρα να χωρίσουν η δρόμοι μας, πριν αποχαιρετιστούμε όμως ο lori μου είπε για ένα νησί που υπήρξε εδώ κοντά, το νησί Fireworks Island μου είπε επίσης πως μπορεί και να προλάβω και μια ετήσια γιορτή που κάνουν εκεί πέρα αλλα δεν μου αποκάλυψε το θέμα της. Ανοίξαμε και η δυο μας τα πανιά περνώντας ο καθένας μας τον δρόμο του, ο lori μου είπε πως ήθελε να πάει σε ένα νησί Cactus Island στην grand line και πως αν θέλω να τον ξανά δω αυτή θα ήταν μια ευχέρεια. Εγώ με βάση το log pose μου και της οδηγίες του lori κατευθύνθηκα προς το Fireworks Island για την επισκευή του πλοίου μου
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 8:57 am

Έπλεα για τρεις ώρες αφού χωριστήκαμε με τον lori, είχε νυχτώσει πόλη και με τα σύννεφα που είχαν σχηματισθεί δεν φαινόταν καθόλου το φως του φεγγαριού έτσι το πήρα απόφαση πως το ταξίδι μου εκείνη την μέρα είχε φτάσει στο τέλος της, έτσι αφού έδεσα το πλοίο μου πήγα στην καμπίνα μου όπου και ξάπλωσα για να κοιμηθώ.
Δεν ξέρω ποσο κοιμόμουν αλλα κάποια στιγμή το βραδυ ξύπνησα από κάτι δυνατούς θορύβους, χωρίς να ντυθώ βγήκα έξω στο κατάστρωμα να δω τη και από που ερχόταν
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 9:21 am

Μόλις βγήκα έξω είδα πάνω στον ουρανό πολλά πυροτεχνήματα, όταν πρόσεξα πιο καλά είδα πως τα πυροτεχνήματα ερχόντουσαν από ένα νησί, χάρηκα τόσο πόλη εκείνη την στιγμή που άμεσος άνοιξα πανιά σήκωσα την άγκυρα και άρχισα να πλέω προς αυτό το νησί.
Μετά από 30 λεπτά αγωνιας και περιέργειας έφτασα στην είσοδο του λιμανιού της πόλη, εκεί πέρα γείρω από το λιμάνι είδα πως είχαν στρώση πολλά τραπέζια και είχαν κάτσει τρώγοντας και πίνοντας, μόλις με είδαν όλη τους με την μια μου φώναξαν
- έλα ξένε πάνω στην ώρα ήρθες σήμερα είναι η γιορτή μας μόλις ξεκινήσαμε θα κράτηση 24 ώρες
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 9:34 am

Βρήκα μια θέση και έβαλα το πλοίο μου εκεί πέρα μετά πήδηξα και πήγα σε ένα τραπέζι όπου άρχισα να πεινώ και να τρώω, κατά μεγάλη μου τήξη ο διπλανός μου ήταν αυτός που είχε το καρνάγιο της πόλης και μου είπες πως το πρωί που η γυναίκες θα ετοιμάζουν τα πράγαματα για το πάρτι αυτός θα δει το πλοίο μου.
Έκατσα και απολάμβανα το κράση τα φαγητά και αυτά τα τόσο υπέροχα πυροτεχνήματα, το καθένα είχε την δικια του μοναδική ιδιαιτερότητα, όλο το νησί και όλη η περιοχή γείρω από το νησί είχε φωτιστή, ήταν λες και ήταν μέρα. Ενώ έπινα σηκώθηκε ο τύπος που έχει το καρνάγιο και με τράβηξε και εμενα για να χορέψω μαζί με όλους τους κατοικους της πόλης, δεν ήταν το φόρτε μου ο χορός αλλα δεν μπορούσα να αρνηθώ γιατί θα τους πρόσβαλα, έτσι σηκώθηκα και άρχισα να κουνάω τον πισινό μου
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 9:41 am

Χόρευα μέχρι που ο πόνος από την σφαίρα που είχα δεχτεί στο πόδι άρχισε να με πονά έτσι πήγα και έκατσα διπλα από έναν γερο που καθόταν μονος του, είχα περιέργεια σχετικά με την γιορτή και έτσι των ρώτησα
- Έμαθα πως κάθε χρόνο για 24 ώρες διοργανώνεται αυτήν την γιορτή, γιατί όμως ?
- Γιατί πριν από πολλά χρονια μια τέτοια μέρα από τα βάθη του ωκεανού βγήκε ένα τεράστιο sea monster και άρχισε να καταστρέφει την πόλη μας, την κατάστρεφε για ώρες, όταν πια είχε νυχτώσει δεν είχε μήνη τίποτα πάνω στην πόλη μας αλλα το τέρας ακόμα και μετά από την καταστροφή συνέχισε να κάθεται στην πόλη μας χωρίς να φηγοί, έτσι το δεύτερο βραδυ ένας άνδρας ρου του είχε σκοτώσει την γυναικα του αυτό το τέρας πήρε ένα πυροτέχνημα και άρχισε να το πετάει στον ουρανό
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 9:49 am

Καθώς μου μιλούσε, σε μια στιγμή σταμάτησε γύρισα και τον είδα στην φάτσα του και είδα πως κοιμάται, πήγα να τον 3ympniso αλλα μια κοπέλα με σταμάτησε και μου είπε
- αστών να κοιμηθεί είναι πόλη μεγάλος και κουρασμένος, θα σου πω εγώ την συνεχεια της ιστορίας... Το θαλάσσιο τέρας τρόμαξε από τα περίεργα φώτα που έκαναν τα πυροτεχνήματα έτσι άρχισε να κάνει πίσω αλλα του άνδρα τότε του τελειωσαν τα πυροτεχνήματα και το τέρας με ένα από τα πλοκάμια του τον λιώνει, η πωλητές της πόλης κατάλαβαν ότι φοβόταν τα πυροτεχνήματα και όρμησαν όλη μαζί πετώντας του πυροτεχνήματα μέχρι που το τέρας χάθηκε για μια ακόμη φορα στην άνισο της grand line, μερική λένε πως αυτό είναι αλήθεια και πως κάθε χρόνο με τα πυροτεχνήματα κρατάμε το τέρας μακριά, άλλη όμως λένε πως είναι απλός ένας μύθος και ότι το κάνουν γιατί είναι απλός μια γιορτή
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]   Alucard and the party island  [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 18, 2011 9:57 am

Όταν τελειωσε την ιστορία της η κοπέλα σηκώθηκε και πήγε να φηγοί αλλα πατα σε μια κηλίδα αίματος όπου είχε βγει από το ροδή μου, άμεσος μου είπε
- έλα πάμε εγώ είμαι η γιατρός της πόλης, πάμε στο ιατρείο μου να δω το ροδή σου
Σηκώθηκα πέρασα το χέρι μου πάνω από το λαιμό της και άρχισα να πηγαίνω κουτσαίνοντας μέχρι το ιατρείο της. Όταν φτάσαμε άναψε τα φώτα και με έβαλε να κάτσω σε ένα κρεβάτι, πήρε ένα ψαλίδι και έκοψε το το παντελόνι μου για να δει την πληγή μου, αφού την εξέτασε καλά μου είπε
- είσαι τυχερός δεν έχει μολυνθεί ακόμα, αλλα πρέπει να σου ράψω την πληγή σου
- κανε ότι νομίζεις εσύ σε εμπιστεύομαι

Alucard and the party island [ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Alucard and the island of tresure [ΤΕΛΩΣ]-[ΠΑΡΕΛΘΟΝ]
» Alucard η αρχή και το τέλος (τέλος)
» Alucard nightmare[ΤΕΛΟΣ]
» Alucard one new friends [ΤΕΛΟΣ]
» alucard and the bridge [ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: