| [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Domvoi Civilian
Posts : 1018 Join date : 03/12/2010 Age : 34 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τρι Φεβ 22, 2011 1:31 am | |
| Η μάχη με τον Jango κράτησε αρκετά λεπτα. Δέν ηταν πολύ δύσκολη αφου όπως αποδείχθηκε ο αντίπαλός μου ήταν αρκετά χαζός ώστε κάθε φορά που προσπαθούσε να με υπνωτίσει για να μου επιτεθεί με την άνεσή του, υπνώτιζε τον εαυτό του... Έτσι έκανε την ήδη εύκολη δουλειά μου ακόμα ευκολότερη. Αφού τελείωσε η μάχη με τον αποτυχημένο υπνωτιστή, κάθησα μερικά λεπτά να ξαποστασω πριν πάω να βρώ τον Kuro. -Ώστε για 'μένα ήρθαν οι πειρατές εδω... εγώ προκάλεσα την καταστροφή αυτη στο νησί και τους κατοίκους του... Ωραία λοιπόν, εγώ τότε θα είμαι αυτός που θα σβήσει τον Κuro και το πλήρωμά του απο τον χάρτη. May μείνε εδώ. Θα επιστρέψω σύντομα. Είπα και ξεκίνησα να βρώ τον καπετάνιο των πειρατών. Τον Kuro.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Domvoi στις Τετ Μαρ 02, 2011 1:33 am, 1 φορά | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τρι Φεβ 22, 2011 1:41 am | |
| Η μάχη μου με τον Jango σε συνδυασμό με τις προηγούμενες μάχες που είχα κάνει με τους πειρατές του Kuro με είχαν κουράσει αρκετά. Είχα κλείσει κάποιες μικροπληγές χρησιμοποιώντας τι αναγεννητικές ικανότητες του Φοίνικα αλλά η πληγή στο στήθος που μου είχε προκαλέσει εκείνος ο πειρατής με το φρούτο του διαβόλου ήταν ακόμα ανοιχτή και μου προκαλούσε μεγάλη ενόχληση. "Θα πρέπει να κάνω κάτι γι' αυτήν εδώ την πληγή και μάλιστα σύντομα. Ο Κuro είναι ένας αρκετά δυνατός πειρατής και αν τον πολεμήσω σε τέτοια κατάσταση δεν είναι σίγουρο ότι θα βγω ζωντανός. Επιπλέον θα πρέπει να πολεμήσω και τους υπόλοιπους πειρατές που είναι διασκορπισμένοι στο νησί, πράγμα που κάνει την ανάγκη επούλωσης του τραύματος αυτού ακόμα πιο απαραίτητη." | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τρι Φεβ 22, 2011 1:55 am | |
| Καθώς ήμουν έτοιμος λοιπόν να χρησιμοποιήσω της δυνάμεις του φρούτου μου για να γιατρέψω την πληγή στο στήθος μου είδα μια ομάδα 5 πειρατών να έρχεται προς το μέρος μου. Μόλις αντίκρισαν δίπλα μου το νεκρό σώμα του Jango και κατάλαβαν τι είχε γίνει όρμηξαν προς το μέρος μου με κραυγές. " Ωραία... Χειρότερη στιγμή δεν μπορούσαν να βρούνε? Ελπίζω τουλάχιστον να μήν είναι υψηλού επιπέδου μαχητές για να μπορέσω να τελειώνω μαζί τους στα γρήγορα." Σκέφτηκα και μεταμορφώθηκα σε Φοίνικα πετώντας γρήγορα προς τη μεριά του ήλιου ώστε οι αντίπαλοί μου να μην μπορούν να σημαδέψουν καλά με τα όπλα τους. Πράγματι οι περισσότερες σφαίρες ήταν άστοχες και αυτές που θα μπορούσαν να με πετύχουν τις απέφευγα με μανούβρες. Δεν ήταν ότι πιο εύκολο αφού η πληγή στο στήθος μου είχε αρχίσει να με πονάει πολύ έντονα και επίσης μέχρι τώρα ποτέ δεν είχα αφιερώσει ιδιαίτερο χρόνο στο να εξασκηθώ στις αέριες μανούβρες. Το μόνο που είχα κάνει ήταν απλές πτήσεις. | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τρι Φεβ 22, 2011 2:12 am | |
| "Μόλις τελειώσω με τον Kuro και τους πειρατές του, θα πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο σε εξάσκηση... 'Ώρα όμως να τελειώνω με αυτούς εδώ. Έχω και σημαντικότερες δουλειές να κάνω" Σκέφτηκα και όρμισα με μεγάλη ταχύτητα πάνω στους δύο πρώτους σκίζοντάς τους τις πλάτες με τα νύχια μου και με το ράμφος μου τρύπησα την κοιλιά του τρίτου. Ήμουν όμως αρκετά απρόσεκτος αφού βρέθηκα ακριβώς ανάμεσα στους δύο εναπομείναντες πειρατές που δεν έχασαν χρόνο και μου κατάφεραν δύο χτυπήματα στην πλάτη αναγκάζοντας με να καταφύγω ξανά στην σιγουριά του αέρα. Η νέα πληγή που μόλις είχε δημιουργηθεί, από απροσεξία μου, δεν ήταν ιδιαιτέρα βαθιά αλλά με ενοχλούσε στο πέταγμα. Έπρεπε λοιπόν να τελειώσω αυτή τη μάχη από το έδαφος. Έτσι ξεκίνησα μια δεύτερη κάθετη εφόρμηση. Με το που έφτασα κοντά στο έδαφος, πήρα την κανονική μου μορφή, τράβηξα το Dagger απο τη θήκη του και κάρφωσα στο σβέρκο του ενός. Η ορμή που είχα σε συνδυασμό με το κοφτερό μαχαίρι μου τον αποκεφάλισε... | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τρι Φεβ 22, 2011 2:27 am | |
| Ο τελευταίος από τους πειρατές που μου είχαν επιτεθεί όρμησε κατά πάνω μου με τραβηγμένο το σπαθί του. Απέφυγα την επίθεσή του λίγο πριν μου πάρει το κεφάλι και τον κάρφωσα με το μαχαίρι μου στον λαιμό. Επιτέλους οι πειρατές ήταν νεκροί. Η μάχη δεν είχε κρατήσει πολύ αλλά μου είχε αφήσει μια ανοιχτή πληγή στην πλάτη η οποία με εμπόδιζε να χρησιμοποιήσω τα φτερά μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πετάξω. "Όσο και να βιάζομαι πρέπει να αφιερώσω χρόνο στην επούλωση τουλάχιστον των δύο πληγών που με ενοχλούν περισσότερο για να μπορώ να παλεύω πιο εύκολα. Καλύτερα όμως να πάω κάπου απόμερα ώστε να μην με ενοχλήσουν." -Ακόμα κάθεσαι?? Δεν υποτίθεται ότι θες να πιάσεις τον Kuro?? Άντε λοιπόν μην καθυστερείς! Άκουσα την May να λέει. -Και πώς περιμένεις να τον νικήσω με τις δύο αυτές πληγες? Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να τις κλείσω έστω και πρόχειρα! | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τρι Φεβ 22, 2011 2:43 am | |
| -Χρησιμοποίησε το σπίτι μου. Έτσι δεν θα σε βρουν για λίγο Βεβαία με τόσες τρύπες που του ανοίξατε εσύ και οι βρωμοπειρατές υπάρχει μια πιθανότητα να πέσει στο κεφάλι σου αλλά μπορείς να το ρισκάρεις! -Δεν είναι η ώρα για αστεία... Αυτό θα κάνω. Εσύ βρες ένα ασφαλές σημείο να κρυφτείς μέχρι να τελειώσει η μάχη. Δεν μπορώ να έχω το νου μου και σε σένα. -Μην ανησυχείς για 'μένα. Ξέρω που θα πάω. Εσύ κανόνισε να βγεις ζωντανός από αυτή τη μάχη! Είπε και απομακρύνθηκε. Εγώ μπήκα μέσα στο μισοκατεσραμένο σπίτι, πήρα τη μορφή πλήρους Φοίνικα και συγκεντρώθηκα στην επούλωση των πληγών μου. Μου πήρε λίγη ώρα αλλά τώρα μπορούσα να κινούμαι και να πετάω πολύ πιο εύκολα απ' ότι πριν, αφού κάθε κίνησή που έκανα δεν μου προκαλούσε πόνο. | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τρι Φεβ 22, 2011 2:59 am | |
| Έτσι άρχισα να πετάω προς το αυτοσχέδιο λιμάνι που είχα δει καθώς ερχόμουν ότι είχε αράξει το πλοίο του Kuro. "Δέν θα χάσω άλλο χρόνο με το να πολεμάω το πλήρωμά του. Θα παω κατευθείαν για το κεφάλι του φιδιού." Όταν έφτασα στο λιμάνι είδα ότι υπήρχαν 3 άντρες που πρόσεχαν το πλοίο. Μία κάθετη εφόρμηση, επαναφορά στην ανθρώπινη μορφή, ένα χτύπημα με το Dagger και βρίσκονταν νεκροί πριν καν το καταλάβουν. Έβαλα το μαχαίρι στη θήκη του και φώναξα: -KURO! Βγές από το πλοίο σου και πολέμησε με! Θα σε νικήσω και θα σταματήσω την καταστροφή του Gecko Island! Τότε είδα τρείς φιγούρες να βγαίνουν απο το πλοίο. Μπροστά βρίσκονταν ο Κuro και πίσω του δύο άλλοι πειρατές με περίεργα ρούχα. -Χα! Σε περίμενα Roy Mustang! Απ' ότι έμαθα ο Jango που έστειλα να σε κανονίσει ειναι νεκρός τώρα. Τελικά είσαι πιό δύσκολος αντίπαλος απ' ότι περίμενα! | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Κυρ Φεβ 27, 2011 3:34 am | |
| -Kuro, τέρμα τα μεγάλα λόγια! Παραδώσου εσύ και το πλήρωμά σου αμέσως ήαλλιώς θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες! -Χαχαχα! Περιμένεις τώρα να αρχίσω να τρέμω από το φόβο μου και να παρακαλώ για τη ζωή μου, ενώ άκουσα αυτά τα λόγια απο ένα τόσο αδύναμο Marine όσο εσύ?? Είσαι γελασμένος! -Τότε Kuro ετοιμάσου να πεθάνεις. Δέν θα σ' αφήσω να προκαλέσεις άλλες καταστροφές σ' αυτό εδω το νησί! -Και ποιος σου είπε οτι είσαι άξιος να με παλέψεις? Δέν Προκειτε να χάσω τον χρόνο μου μαζί σου... Buchi! Ανέλαβε τον! -Μάλιστα καπετάνιε Kuro! Είπε ο πιό χοντρός απο τους δύο και αρχισε να προχωράει αργά προς το μέρος μου. -Τώρα την πάτησες μικρέ Marine. Εγω και ο αδερφός μου είμαστε πολύ δυνατοί αλλα εγώ είμαι ακόμα δυνατότερος! | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τρι Μαρ 01, 2011 6:11 am | |
| -Kuro τόσο δειλός είσαι που δέν ερχεσαι να με πολεμήσεις και στέλνεις τα τσιράκια σου? Δέν έχει σημασία για 'μένα. Θα νικήσω τον Buchi και μετά θα αναλάβω εσένα. Μπορεί αυτά τα λόγια να ακούγονταν γενναία αλλα η ιδέα οτι δέν θα πάλευα κατευθείαν τον Kuro και θα έχανα δυνάμεις με άλλη μάχη δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. "Οι πληγές απο τις προηγούμενες μάχες έχουν επουλωθεί στο μεγαλύτερο μέρος τους αλλα είμαι ήδη αρκετά κουρασμένος. Μπορεί ο αντίπαλος μου να μην δείχνει αρκετά δυνατός αλλα για να είναι στο πλήρωμα του Κuro δεν είναι και κάνας τυχαίος" | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τρι Μαρ 01, 2011 7:58 am | |
| Αυτές οι σκέψεις περνούσαν απ το μυαλό μου ενώ ο αντίπαλός μου, που ο Kuro τον είχε φωνάξει με το όνομα Buchi, πλησίαζε αργά προς το μέρος μου. "Δέν έχω άλλη επιλογή απο το να τον νικήσω και μάλιστα με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες δύναμης γίνεται." Τότε με μια κραυγή ο Buchi όρμησε προς το μέρος μου. Με αιφνιδίασε γιατί παρά τον μεγάλο όγκο του μπορούσε να κινηθεί πολύ γρήγορα. Έτσι η μάχη ξεκίνησε άσχημα για εμένα αφού δεν κατάφερα να αποφύγω την επίθεσή του έγκαιρα και κατέληξα με μια άσχημη πληγή στο στήθος περίπου στο ίδιο σημείο που βρίσκονταν και η προηγούμενη. Αυτό μου προκάλεσε μια έκρηξη πόνου που με ανάγκασε να διπλωθω στα δύο δίνοντας στον αντίπαλό μου την ευκαιρία να μου ρίξει άλλο ένα χτύπημα με τα κοφτερά του νύχια. "Αν δεν συγκεντρωθώ άμεσα Θα πεθάνω εδω... Ο τύπος δέν αστειεύεται."
| |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τρι Μαρ 01, 2011 8:23 am | |
| Συγκέντρωσα λοιπόν όση δύναμη μπορούσα και μετέτρεψα τα χέρια μου σε φτερα. Εκείνη την ωρα ο Buchi ήταν έτοιμος να μου επιτεθεί ξανά οπόε χτύπησα τα φτερά μου μεταξύ τους και το ρύμα αέρα που δημιουργήθηκε με τίναξε προς να πίσω δίνοντάς μου έτσι μια απόσταση ασφαλείας απο τον αντιπάλό μου. Εκείνος έμεινε για μερικά δευτερόλεπτα ακίνητος απο την έκπληξη, γιστί προφανώς δεν περίμενε ο αντίπαλός του να βγάλει φτερα, χρόνος που μου έφτασε για να συγκεντρωθώ και να πάρω πληρη μορφή φοίνικα. - Ωστε είσαι και χρήστης φρούτου ε? Δέν θα έχει και μεγάλη διαφορά στην εξέλιξη της μάχης μας. Θα χασεις είτε με φρούτο είτε χωρις. Είπε και όρμησε κατά πάνω μου με μεγάλη ταχύτητα. Ευτυχώς περίμενα την επίθεσή του αυτή και μπόρεσα να την αποφύγω πετώντας ψηλα. | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τρι Μαρ 01, 2011 10:19 am | |
| Η κίνησή μου αυτή δεν είχε ως σκοπό μόνο να αποφύγω την επίθεση του αντιπάλου μου αλλά και να μου δώσει λίγο χρόνο να χρησιμοποιήσω τις αναγεννητικές δυνάμεις του φρούτου μου ώστε να κλείσω μερικώς τις πληγές που μόλις μου είχε ανοίξει ο Buchi. Δεν προλάβαινα να κάνω πλήρη επούλωση των πληγών μου σε τόσο λίγο χρόνο αλλά τουλάχιστον είχα την ελπίδα να μπορέσω να σταματήσω την ακατάσχετη αιμορραγία της πληγής στο στήθος μου. Δεν ήταν πολύ βαθιά αλλά βρίσκονταν στο ίδιο σημείο με μια άλλη πληγή που μου είχε ανοίξει ένας πειρατής σε προηγούμενη μάχη σήμερα. Μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα αυτοσυγκέντρωσης να κλείσω επιφανειακά την πληγή αυτή και χωρίς να χάσω χρόνο όρμησα πάνω στο Buchi ο οποίος όση ώρα εγώ έκλεινα τις πληγές μου φώναζε ξεστομίζοντας προσβολές. Η κάθοδός μου ήταν πολύ γρήγορη για τα αντανακλαστικά του αντιπάλου μου ο οποίος δεν μπόρεσε να αποφύγει την επίθεσή μου και δέχτηκε κατάστηθα ένα πολύ δυνατό χτύπημα απ' το σκληρό ράμφος μου. | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τρι Μαρ 01, 2011 10:39 am | |
| Ο Buchi έπεσε στο έδαφος από τη δύναμη του χτυπήματος μου και εγώ υψώθηκα ξανά στον ουρανό έτοιμος για την επόμενη επίθεσή μου. Έκανα μια γρήγορη περιστροφή στον αέρα και όρμησα κατα πάνω του. Εκείνος είχε προλάβει να σηκωθεί και αυτή τη φορά ήταν έτοιμος για να με αντιμετωπίσει. "Είναι αρκετά δυνατός ωστε να καταφέρει να με σταματήσει με τόση φόρα μου έχω?" Αναρωτήθηκα ενω προσπαθούσα να ανπτύξω μεγαλύτερη ταχύτητα στην κάθοδό μου. Είχα υποτιμίσει όμως τον αντίπαλό μου ο οποίος χρησιμοποίησε την ορμη μου προς όφελός του, πιάνοντάς με απο το ράμφος και αλλάζοντάς μου την πορεία. Έτσι κατέληξα να χτυπήσω στο έδαφος με μεγάλη δύναμη ενώ ό Βuchi ορμούσε προς το μέρος μου γσημαδεύοντας τα φτερά μου και φωνάζοντας -Πουλί χωρίς φτερα δέν μπορεί να πετάξει. Ώρα λοιπόν να στα αχρηστέψω!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Domvoi στις Τετ Μαρ 02, 2011 12:49 am, 1 φορά | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τρι Μαρ 01, 2011 10:57 am | |
| Βλέποντας τον άμεσο κίνδυνο πήρα την ανθρώπινη μορφή μου και μάζεψα τα χέρια μου γύρω απο το σώμα μου με αποτέλεσμα η επίθεση του Buchi να χτυπήσει στο έδαφος. Τότε μετέτρεψα τα πόδια μου σε αυτά του φοίνκα και χρησιμοποίησα τα νύχια μου ωστε να του καταφέρω μια σοβαρή πληγή στην πλάτη. Σηκωθήκαμε και οι δύο και συνεχίσαμε την μαχη στο έδαφος αφου κάθε φορα που προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω την δύναμη του φρουτου μου ο Buchiσημάδευε τα φτερά μου. Βλεβαια είχα το πλεονέκτημα ότι πολλές απο τις πληγές που μου δημιουργούσε τις γιάτρευα άμεσα αφού στις προηγούμενες μάχες μου είχα καταλάβει ότι για να γιατρέψω Επιφανειακές πληγές δέν χρειαζόταν να μεταμορφοθώ πλήρως. Έφτανε να χρησιμοποιύσα τη φωτιά του φοίνικα και αυτές πουλώνονταν άμεσα. Επιπλέον οι φωτιές αφυτές προκαλούσαν και εγκάυματα στον αντίπαλό μου και μου έδιναν άλλο ένα πλεονέκτημα.
| |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τετ Μαρ 02, 2011 1:10 am | |
| Μετά απο λίγη ώρα μάχης ο Buchi είχε άρκετές πληγές και εγκάυματα και είχε γίνει πολύ πιο αργός απ' ότι στην αρχή της μάχης, Αυτο μου έδωσε την ευκαιρία να γινω φοίνικας και να πετάξω ψηλά προσπαθώντας να κάνω άλλη μια εναέρια επίθεση. Πράγματι κατάφερα να τον χτυπήσω στην κοιλιά και υψώθηκα ξανά στον αέρα. " Η μάχη τον έχει κουράσει αρκετά και δέν έχει αρκετή δυναμη για να με ξαναπετάξει κάτω όπως πριν. Και εγώ είμαι αρκετά κουρασμένος αλλα δεν έχω τις πληγές και τα εγκαύματά του οπότε είμαι σε πιό πλεονεκτηκή θέση" Σκέφτηκα καθώς πετούσα ψηλά για να πάρω φόρα για την επόμενη επίθεσή μου. "Καλά θα ήταν όμως να τειώνω αυτή τη μάχη στα γρήγορα γιατί έχω να αναλάβω και τον Kuro μετα και οι δυνάμεις μου αρχίζουν να εξαντλούνται σιγα σιγα." Πράγματι μπορεί οι πληγές μου να μην πονούσαν τόσο άλλα η κούραση ήταν εμφανέστατη αφού πετούσα πολύ πιο αργά απ'οτι πριν και οι μύες των φτερών μου είχαν αρχίσει να πονάνε απ την προσπάθεια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Domvoi στις Τετ Μαρ 02, 2011 1:12 am, 1 φορά | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τετ Μαρ 02, 2011 1:11 am | |
| Έκανα όμως το λάθος να πετάξω με την πλάτη γυρισμένη στο πλοίο. Καθώς λοιπόν βρισκόμουν στον αέρα άκουσα μια έκρηξη πίσω μου και ένιωσα έναν έντονο πόνο στην πλάτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσω τον έλεγχο της πτήσης και να πέσω στο έδαφος. Ο πόνος ήταν τόσο έντονος που έχασα την αυτοσυγκέντρωση μου και ξαναπήρα την ανθρώπινη μορφή μου. "Τι στο καλό?!? Βόμβες μου πετάει?"" Σκέφτηκα ενώ προσπαθούσα να σηκωθώ απο το έδαφος. Μόλις γύρισα προς τη μεριά του πλοίου είδα τον Buchi πεσμένο στο έδαφος χωρίς να κιουνιέται καθόλου και τους άντρες του Kuro στο πλοίο να βρίσκονται δίπλα στα κανόνια του πλοίου και να τα γεμίζουν με οβίδες. Τότε κατάλαβα τί είχε συμβεί. | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τετ Μαρ 02, 2011 1:20 am | |
| Ο Βuchi είχε πέσει νεκρός στο έδαφος από την επίθεσή μου και οι υπόλοιποι πειρατές μόλις είδαν την ήττα του άρχισαν να μου ρίχνουν με τα κανόνια του πλοίου. -Τελικά δεν είσαι τόσο αδύναμος όσο νόμιζα... Οπότε θα σε αναλάβω προσωπικά άθλιε Marine. Είπε ο Kuro με μία έκφραση μίσους να σχηματίζεται στο πρόσωπό του. -ΒUCHI!!... ΣΚΩΤΩΣΕΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ!! ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ! ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΙΘΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ!! Φώναξε ο άλλος πειρατής που είχε έρθει μαζί με τον Κuro και τόση ώρα παρακολουθουσε την μάχη δίπλα στον καπετάνιο του.
| |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τετ Μαρ 02, 2011 1:24 am | |
| -Όχι Sham. Θα εχω εγώ την ευχαρίστηση να σκωτώσω αυτόν τον άθλιο Marine με τα ίδια μου τα χέρια! Ετοιμάσου να πεθάνεις λοιπόν Roy Mustang! "Αν προσπαθήσω να πολεμήσω τον Kuro στην κατάσταση που είμαι αυτή τη στιγμή είμαι χαμένος... Χρειάζομαι χρόνο να ξεκουραστώ και να γιατρευτώ κατάλληλα για να έχω ελπίδες απέναντι στον Κuro..." Έχοντας γνώση της κατάστασής μου μάζεψα όσες δυνάμεις μου είχαν απομείνει και πήρα τη μορφή πλήρους Φοίνικα. παρατήρησα τότε ότι ο Kuro είχε κρεμάσει τα χέρια και το κεφάλι του και κουνιόταν πέρα-δώθε σαν εκκρεμές. | |
|
| |
Domvoi Civilian
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τετ Μαρ 02, 2011 1:32 am | |
| Δέν ήθελα να ανακαλύψω τί έκανε γιατί κάτι μου έλεγε ότι θα ήταν δυσάρεστο για εμένα όπότε άρχισα να μετάω μακριά απο το πλοίο του Kuro. -Το γεγονός οτι φεύγω τώρα δέν σημαίνει οτι παραιτούμαι απ τη μάχη Κuro! Θα επιστρέψω και θα πεθάνεις απ΄το χέρι μου ως τιμωρία για τις κατασροφές που προκάλεσες σ' αυτό το νησί! Φώναξα καθώς απομακρυνόμουν. "Έχω καθαρίσει τους περισσότερους απο τους πειρατές που ήταν διασκορπισμένοι στο νησί οπότε οι κάτοικοι δέν κινδυνεύουν προς το παρόν. Χρειάζομαι λιγο χρόνο μόνο να μαζέψω δυνάμεις και μετά θα πάω να σκωτώσω τον Kuro." Σκέφτηκα καθώς πετούσα προς το δάσος. TO BE CONTINUED... | |
|
| |
Armageddon Administrator
Posts : 895 Join date : 30/12/2010 Age : 34 Location : Heaven
| Θέμα: Απ: [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! Τετ Μαρ 02, 2011 3:24 am | |
| Όνομα: Roy Mustang Haki Points: 0 Player of the Week Points: 8 Beli: 18,000 Fame Points: 0
Καλη ιστορια, καλη δουλεια. Το φρουτο σου ειναι πιο δυνατο απ'οτι το παρουσιαζεις. Ωραιες μαχες με καλη περιγραφη. Συνεχισε την καλη δουλεια!
| |
|
| |
| [Tέλος] The batlle to Gecko Island Continues! | |
|