.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

The island in the sky[Τελος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 8:35 am

Δεν ηξερα αν ο γερος ειναι δυνατος, αλλα ηξερα οτι φαινοταν να γνωριζει πολλα και να εχει μεγαλη εμπειρια στις μαχες. Ετσι οι 3 μας ετοιμαστηκαμε για την επιθεση μας στην περιοχη που ζουσε ο Enel. Το πουλι μεταμορφωθηκε σε αλογο και μου εξηγησε ο γερος οτι εχει φαει φρουτο που του εδινε την δυνατοτητα να το κανει αυτο. Μετα απο αυτο ανεβηκαμε ολοι πανω του και πεταξαμε προς το πλοιο μου για να παρω καποια πραγμτα που χρειαζομουν, μαζι με αυτα και τις kairoseki χειροπεδες. Οταν ημουν ετοιμος ανεβηκαμε παλι στο πουλι-αλογο και πεταξαμε μεχρι να φτασουμε σε ενα μερος το οποιο ηταν λες και εχει προελθει απο την γη. Ολα εμοιαζαν πιο γηινα απο οτι περιμενα. Το μονο που δεν θυμιζε το περιβαλλον στον κατω κοσμο ηταν το μεγεθος ολων οσων υπηρχαν εδω. Ολα ηταν τεραστια, απο τα δεντρα μεχρι τα διαφορα ζωα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 8:56 am

Αρχισαμε να προχωραμε μεσα σε αυτο το τεραστιο δασος και ο γερος μου συστηθηκε επιτελους.
- Συγχωρεσε με για την παραληψη μου... Ειπε κανοντας μια υποκλιση. Ειμαι ο Ιπποτης του Ουρανου, ο Gan Fall..!! Απο εδω ο εμπιστος συνεργατης μου ο Pierre. ειπε δειχνοντας τον πουλι-αλογο που στεκοταν διπλα του σε μορφη πουλιου αυτη την φορα.
- Βασικα ειναι ο Θεος που ειχαμε πριν ερθει ο Enel στο νησι μας... ειπε η Conis και ο Gan Fall απαντησε:
- Ακριβως οπως το ειπες.... Πριν ερθει ο Enel. Τωρα πλεον εχω αποσυρθει. Δεν ηξερα τι εχει γινει και δεν ηθελα να αναμιχθω παραπανω. Το μονο που ειπα ειναι:
- Ειμαι ο Messi D. Teo και σου υποσχομαι οτι θα γυρισεις στην θεση σου μολις νικησω τον Enel.
- Δεν ειναι αυτες οι προθεσεις μου αλλα σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. Επειτα επεσε μια σιωπη για τουλαχιστον ενα πενταλεπτο.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 8:57 am

Αυτη η σιωπη κοπηκε ξαφνικα απο μια εκρηξη ακριβως διπλα μας. Μας εκανε να πεταχτουμε ολοι 1-2 μετρα μακρυα απο το μερος που βρισκομασταν.
- Χο χοΧΟ! ακουσαμε να λεει μια φωνη και την στιγμη που σηκωθηκαμε ειδαμε εναν χοντρο τυπο να χορευει πανω σε μια μπαλα που αιωρουταν στον αερα.
- Satori... ειπε ο Gan Fall πιανοντας το χερι του που πονουσε απο το πεσιμο.
- Ποιος ειναι αυτος ο "κουνηστος"? ρωτησα γεματος απορια στο βλεμμα μου.
- Ειναι ο Satori! Ενας απο τους 4 Ιερεις του Enel. Δεν περιμενα να συναντησουμε εναν τοσο μακρυα απο το μερος που βρισκεται εκεινος...
- Το περιμενες δεν το περιμενες δεν εχουμε αλλη επιλογη απο την στιγμη που ξεκινησαμε. Θα τον νικησω σε 2 λεπτα και θα συνεχισουμε την πορεια μας! ειπα πριν προλαβει ο Gan Fall να μου πει τιποτα αλλο, και αρχισα να τρεχω καταπανω του.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 9:05 am

- Ittoryu Nigiri!! ειπα και με το χερι-λεπιδα μου προσπαθησα να τον χτυπησω. Εκεινος εβαλε το χερι του μπροστα και ενοιωσα σαν απορροφησε την επιθεση μου. Εκανα 2 βηγματα πιο πισω και εκεινος με μια κινηση που ηταν πολυ γρηγορη, και δεν την περιμενα λόγω του βαρους του με ακουμπησε με το χερι στο στηθος. Επειτα ενοιωσα ολο μου το σωμα να τιναζεται και πεταχτηκα μερικα μετρα πιο πισω. Ενω σηκωνομουν με αργες κινησεις ρωτησα τον Gan Fall:
- Τι ηταν αυτο?
- Μην σε ξεγελαει το μεγεθος του... Ειναι πολυ δυνατος και προφανως και γι αυτο ειναι και ενας απο τους 4 Ιερεις του Enel. Ομως η μονη δυναμη που εχει ειναι το mantra. Δηλαδη μπορει να προβλεψει τις κινησεις των αντιπαλων του καθως και να καταλαβαινει που βρισκεται αυτος σε κοντινη κλιμακα. Το ιδιο εχει και ο Enel, ομως εκεινος μπορει να δει που βρισκεται ο οποιοσδηποτε σε ολοκληρο το νησι της Skypiea εκτος απο 2 μερη.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 9:58 am

Αυτο ηταν ανυσηχητικο. Δεν θα ηταν ευκολο να τον χτυπησω και επρεπε να ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικος.
- Αυτο ομως δεν αιτιολογει αυτο που συνεβει πριν λιγο... ειπα εννοοντας την αποκρουση της δικης μου επιθεσης και την δικη του επιθεση με την παλαμη.
- Αυτο ειναι ενα αλλο ειδος Dial που λεγεται Impact Dial. Απορροφαει το οποιοδηποτε χτυπημα και επειτα οταν θελει ο χρηστης του πατοντας την κορυφη απο το κελυφος την ελευθερωνει. Απο ενα τετοιο εχει σε καθε χερι του μεσα απο τα γαντια του. ειπε ο Gan Fall. Τωρα καταλαβα τι ηταν αυτο το χτυπημα που εφαγα. Ετσι συνηδιτοποιησα οτι επρεπε να προσεχω τα χερια του ιατι αυτη ηταν η κυρια δυναμη του καθως και να προσπαθησω να κανω κινησεις που θα μπορεσουν να τον πετυχουν.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 12:52 pm

Αρχισα να τρεχω κατα πανω του. Εκεινη την στιγμη βλεπω την περιοχη να γεμιζει ξαφνικα με πολλες ασπρες μπαλες που αιωρουνταν.
- Χο χοΧΟ! εκανε και συνεχισε να χορευει πανω στην μπαλα στην οποια βρισκοταν.
- Καλως ηρθατε στο Ordeal of Balls..!! Εχετε 10% πιθανοτητες να ζησετε απο αυτο!! συμπληρωσε γελοντας και με μια κινηση του χεριου του μια μπαλα ηρθε καταπανω μου. Ηρθε με τετοια ταχυτητα που δεν προλαβα να την αποφυγω και τελικα με χτυπησε! Οταν ακουμπησε πανω μου εγινε μια εκρηξη και πεταχτηκα λιγα μετρα μακρυα. Μετα το χτυπημα σηκωθηκα και ειχα αλλον εναν μπελα στο κεφαλι μου. Απο αυτοτο σημειο της μαχης και επειτα αποφασισα οτι θα ειμαι προσεκτικος. Αρχισα να κατευθηνομαι καταπανω του αποφευγοντας οσες απο τις μπαλες με πλησιαζαν. Εφτασα μπροστα του και αρχισα να προσπαθω να τον χτυπησω.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 12:52 pm

Δεν ηταν ευκολο καθως ακομα πριν ξεκινησω να κανω την κινηση που ηθελα εκεινος εκανε την κινηση που επρεπε για να την αποφυγει. Ομως για να το κανει αυτο συνεχως πισωπατουσε! Εγω δεν παρατησα την προσπαθεια και προσπαθουσα, οσο πιο συγκεντρωμενος γινοταν να ειμαι, να τον πετυχω. Καποια στιγμη βρεθηκε σε σημειο που πισω του υπηρχε ενα δεντρο. Εκει κολλησε για μια στιγμη και του εκανα ενα βαθυ κοψιμο στα πλευρα. Εβγαλε ενα ουρλιαχτο και επειτα φωναξε:
- Δεν θα με νικησεις τοσο ευκολα!!! Tama Dragon!! Μετα απο αυτο μερικες μπαλες ενωθηκαν μεταξυ τους σχματιζοντας κατι σαν δρακο! Αυτο αρχισε να με κυνηγαει κι εγω αριχσα να τρεχω σε ολο το μερος γυρω γυρω. Καποια στιγμη ο Gan Fall πεταχτηκε και αρχισε να χτυπαει μια μια τις μπαλες του δρακου και εκεινες αρχισαν να εκρυγνεινται. Ο Satori βρισκοταν σε κατασταση υστεριας. Ετσι βρηκα την ευκαιρια τον πλησιασα και με τα 2 χερια τον καρφωσα στο στομαχι! Ο πρωτος Ιερεας μολις ειχε ηττηθει...
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 12:53 pm

Επεσε κατω κρατωντας τα τραυματα του αλλα φαινοταν καθαρα οτι δεν μπορουσε να συνεχισει την μαχη. Εγω σταθηκα διπλα του, παιρνοντας βαθιες ανασες. Ημουν τοσο πολυ λαχανιασμενος που δεν το περιμενα. Φαινεται οτι δεν ειχα συνηθησει ακομα οσο θα ηθελα τον πιο αραιο αερα... Καθησαμε λιγο σε εναν βραχο και αφου συζητησαμε καποια πραγματα για τους αλλους Ιερεις και τους πιστους του Enel, σηκωθηκαμε για να συνεχισουμε την πορεια μας. Η Conis ομως ξαφνικα ετρεξε προς τον Satori και του εβγαλε τα γαντια. Πηρε τα 2 Impact Dials και επειτα ηρθε διπλα μας.
- Ολο και καπου θα φανουν χρησιμα... ειπε αποφασισμενη να βοηθησει με οποιον τροπο μπορει. Προχωρησαμε για μερικα ακομα χιλιομετρα και ξαφνικα ολοι μειναμε για εναν περιεργο λογο ακινητοι.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 12:54 pm

- Τι συμβαινει? ειπα προσπαθωντας να κουνηθω αλλα χωρις αποτελεσμα.
- Ειναι το Ordeal of String... ειπε ο Gan Fall. Αυτο το χρησιμοποιει ο Shura! Ενας αλλος ιερεας του Enel. Κοιτα τι υπαρχει γυρω απο το σωμα σου και θα καταλαβεις τι εννοω! συμπληρωσε και κοιταξα... Παντου υπηρχαν τοσο λεπτα νηματα που ηταν σχεδον αορατα. Φαινεται ετσι οπως προχωρουσαμε μεσα στο δασος, μπλεκομασταν ολο και περισσοτερο σε αυτα και τωρα ακινητοποιηθηκαμε τελειως. Επειτα ενας αντρας πανω σε ενα πουλι ηρθε και σταθηκε σε εναν βραχο ακριβως μπροστα μας. Το πουλι εκροξε και επειτα εβγαλε μεσα απο το στομα του φωτιες.
- Καλως ηρθατε στο Ordeal of String..!! Εχετε 3% πιθανοτητες να ζησετε απο αυτο!! ειπε καθως ηταν ετοιμος να μας πεταξει μια λογχη..!! Ομως ειχα μια ευκαιρια να γλυτωσω!
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 12:54 pm

Εκανα τα ακρα μου ατσαλινες λεπιδες και αρχισα να κοβω τα νηματα που με ειχαν πιασει γυρω απο αυτα. Ετσι με την ωρα ελευθερωνομουν ολο και περισσοτερο μεχρι που λιγα δευτερολεπτα μετα ημουν ετοιμος να σωσω και τους αλλους. Τους ελευθερωσα πριν προλαβει να μας χτυπησει και επειτα τον ειδα να βραζει απο θυμο.
- Πως τα καταφερες τιποτενιε Blue Sea Dweler?? ειπε και το πουλι αρχισε να πεταει με αυτον πανω προς το μερος μου με μανια. Οταν εφτασε μπροστα μου με συμαδεψε με την λογχη που κρατουσε. Πιαστηκα απο πανω της την ωρα της επιθεσης και αρχισε να παιρνει παλι υψος το πουλι. Οπως ηταν φυσικο δεν επαθα ουτε γραντουνια, μονο που ηταν πολυ ζεστη. Αφου εβλεπα οτι δεν αντεχα να την κραταω αλλο πιαστηκα απο τα φτερα του πουλιου και ανεβηκα κι εγω πανω του.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

Μια μεγαλη μαχη ξεκινησε πανω στο πουλι αφου ειχε κι εκεινος την δυναμη να προβλεπει κινησεις κι εμενα δεν μπορουσε να με τρυπησει με τις δυναμεις του. Νικητης δεν μπορουσε να βγει μονο απο την μαχη μεταξυ μας και εκεινος διεταξε το πουλι να αρχισει τους ελιγμους για να χασω την ισσοροπια μου και να πεσω! Στην αρχη δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα αφου γενικα δεν εχω ασχημη ισορροπια. Ομως απο ενα σημειο και μετα τα πραγματα εγιναν πολυ δυσκολα αφου μεχρι και κολωτουμπα εκανε. Τελευται στιγμη κρατηθηκα απο το ποδι του Shura, ο οποιος προσπαθουσε να με κανει να τον αφησω αλλα δεν τα καταφερε. Ετσι βρηκα ευκαιρια και καθως ανεβαινα παλι πανω του εκανα και μια πληγη στο ποδι.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 12:55 pm

- Μην πολεμας "βρομικα" ειπε και συνεχισε να προσπαθει να με τρυπησει με μεγαλυτερη μανια. Τα χτυπηματα του δεν μου προκαλουσαν πληγες, αλλα η λογχη εκαιγε τοσο που μου ειχε κανει μερικα εγκαυματα. Ξαφνικα απο το πουθενα εμφανιζεται στον οριζοντα ο Gan Fall καβαλοντας τον Pierre. Καθως μας πλησιασε, χτυπησε το πουλι, με το οποιο πετουσα εγω και ο Shura, στο φτερο του και αρχισαμε να χανουμε υψος αφου δεν μπορουσε να πεταξει ετσι τραυματησμενο οπως ηταν. Βρισκομασταν σε μεγαλο υψομτρο απο το εδαφος και συνεχισαμε να πεφτουμε χωρις να σταματησει η μαχη μας ουτε για μια στιγμη.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 12:59 pm

Ομως εκεινος ηταν αμφανως ανυσηχος για το τι επαθε το "κατοικιδιο" του και δεν ηταν τοσο συγκεντρωμενος στη μαχη και στις επιθεσεις μου. Ετσι βρηκα την ευκαιρια και φωναζοντας:
- Supa Supa noooo.... Tatsumaki!!!! καταφερα να τον χτυπησω και η δυναμη του χτυπηματος τον εκανε να πεσει απο το πουλι. Αμεσως ξαναπλησιασε ο Gan Fall με τον Pierre και με ενα σαλτο βρεθηκα πανω στον Pierre. Επειτα Καταλαβαμε οτι ο Shura επεσε κοντα στο μερος που ειχαμε αφησει την Conis. Ομως μεχρι να φτασουμε στο σημειο ειδαμε τον Shura με σπασμενα τα μουτρα, την Conis απο πανω του, να κραταει το χερι της απο τον πονο, και ενα Impact Dial διπλα της πεταμενο.
- Εισαι καλα? την ρωτησα καθως την πλησιασα.
- Μια χαρα ειμαι ευχαριστω... απαντησε προσπαθοντας να σκασει ενα χαμογελο.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 1:00 pm

Πλησιασα τον Shura και του εριξα μια κλοτσια για να δω αν εχει τις αισθησεις του αλλα απο οτι φαινεται το πεσιμο απο τετοιο υψομετρο σε συνδιασμο με τα χτυπηματα απο το Impact Dial τον εβγαλαν εκτος μαχης. Αλλος ενας ιερεας ειχε πεσει και ειχα αρχισει να αποκτω μεγαλη αυτοπεποιθηση για την συνεχεια! Ειχε αρχισει να σκοτεινιαζει και ενω εγω ηθελα να συνεχισουμε και την νυχτα την πορεια μας οι αλλοι 2 με επεισαν οτι θα ηταν καλυτερο να συνεχισουμε αυριο το πρωι.
- Το βραδυ υπαρχουν πολλοι κινδυνοι στο δασος, πολλους απο τους οποιους ουτε καν φανταζεσαι μικρε! Επισης καλο θα μας κανει λιγη ξεκουραση! μου ειπε ο Gan Fall κι εγω δεν μπορουσα να κανω τιποτα αλλο απο το να συμφωνησω μαζι του.
- Καλα! Αλλα μολις ξημερωσει σας θελω και τους 2 σε ετοιμοτητα για να συνεχισουμε... ειπε δυσανασχετωντας με που επρεπε να υπακουσω στις εντολες ενος γερου...
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 1:00 pm

Ετσι κατασκηνωσαμε λιγα μετρα πιο περα απο το σημειο που πηραμε την αποφαση. Το πρωι ηρθε και με τις πρωτες ακτινες του ηλιου πεταχτηκα πανω αναζοωγονημεος απο αυτον τον υπνο και ετοιμος να φτασω μεχρι τον Enel και να τον κανω κομματια.
- ΠΑΑΑΜΕΕ!! φωναζα οσο οι αλλοι 2 μαζευαν τα πραγμτα μας για συνεχισουμε την πορεια μας προς το μερος που βρισκοταν ο Enel. Ξαφνικα ακουσαμε απο μακρυα βομβαρδισμους και διαφορες εκρηξεις. Και οι 3 γυρισαμε γρηγορα το κεφαλι μας προς την κατευθηνση που ερχονταν αυτοι οι ηχοι και καταλαβαμε οτι δεν ερχεται απο καποιο μερος κοντα σε εμας. Αποφασισαμε να παμε εκει αν και ο Gan Fall ηταν σκεπτικος σε ολη την διαρκεια μεχρι να φτασουμε εκει.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 1:01 pm

- Νομιζω πως ξερω τι προκαλεσε αυτες τις εκρηξεις... ειπε ο Gan Fall ενω ηταν ακομα σκεπτικος.
- Ηταν οι Shandians..!! συμπληρωσε χωρις να καταλαβαινω τι λεει. Αφου καταλαβε οτι δεν ηξερα για ποιο πραγμα μιλουσε αρχισε να μου εξηγει.
- Ειναι πολυ μεγαλη ιστορια... Με λιγα λογια, πριν πολλα χρονια ενα κομματι γης απο την Μπλε Θαλασσα ανεβηκε εδω πανω μεσω του Knock-Up Stream! Ετσι χωρις την θεληση τους βρεθηκαν να ζουν εδω πανω! Ομως οι Πολιτες του νησιου της Skypiea τους εκαναν επιθεση και καταφεραν να παρουν αυτη την γη και να τους απομακρυνουν απο το σπιτι τους! Απο τοτε προσπαθουν να το παορυν πισω!! Τωρα που 2 απο τους 4 Ιερεις ειναι ηττημενοι, πιστευουν οτι ειναι η μεγαλη τους ευκαιρια να κερδισουν τον Enel και να ελευθερωσουν το σπιτι τους. Ομως δεν ξερουν οτι δεν μπορει κανεις να ακουμπησει τον Enel. Ακομα και μαζι σου που ηρθα ηταν μονο και μονο αυτων των χειροπεδων που εχεις... Αν δεν λειτουργησουν και αυτες τοτε δεν υπαρχει καμια ελπιδα να ηττηθει απο τον οποιονδηποτε....
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 1:02 pm

Ολα αυτα που ειπε με εκαναν να καταλαβω γιατι αυτο το μερος του νησιου ειχε κανονικο εδαφος και οχι εδαφος απο συννεφα. Επισης με εκανε να καταλαβω οτι υπαρχουν πολλοι σε αυτο το μερος που θα εκαναν τα παντα για να παρουν πισω την πατριδα τους και επρεπε να προσεχω για να μην δεχτω καμια ξαφνικη επιθεση! Φτανοντας στο μερος ειδαμε εναν τυπο πεσμενο κατω να ειναι χτυπημενος και να προσπαθει να μαζεψει τις δυναμεις του για να σηκωθει.
- Ποιος εισαι εσυ? τον ρωτησα
- "Ειμαι ο φυλακας του ουρανου Gedatsu! Ειμαι ενας ιερεας στην υπηρεσια του Παντοδυναμου Θεου Enel, και εχω υπο τον ελεγχο μου το Οrdeal of Swamp."
- Gedatsu αν μιλας απο μεσα σου δεν θα ακουσουμε τι λες! ειπε ο Gan Fall χωρις να καταλαβω τι εννοει.
- Ω ναι!! Τι απροσεκτος! ειπε γεματος εκπληξη...
- Δηλαδη μιλουσε απο μεσα του και δεν το ειχε παρει χαμπαρι?? Ποσο χαζος παιζει να ειναι? ρωτησα εκπληκτος...
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 1:03 pm

- Μπορει να ειμαι τραυματισμενος αλλα θα πληρωσεις για τις προσβολες προς εμενα τους αλλους Ιερεις και τον Θεο Enel!!! ειπε κανονικα αυτη την φορα. Αμεσως ειδα τον Gan Fall να τραβαει πανω στον Pierre την Conis και να πετανε μαζι ψηλα. Δεν προλαβε να πιασει εμενα, ο οποιος πιαστηκα μεσα σε ενα ροζ συνεφο που εμφανιστηκε απο κατω μου, το οποιο εμοιαζε με βαλτο απο τον τροπο που βουλιαζα μεσα σε αυτο! Αμεσως ηρθε ο Gan Fall και αφου του εδωσα το χερι μου με αβγαλε απο εκει μεσα. Ανεβηκα κι εγω πανω στο Pierre και μου εξηγησε πως εχει η κατασταση με αυτον τον Ιερεα.
- "Οι πιθανοτητες να ζησετε απο αυτο το Οrdeal ειναι 50%!!" ειπε παλι απο μεσα του και αφου φανηκε οτι κατι σκεφτοταν ο Gan Fall παλι του εκανε την ιδια παρατηρηση!
- Οντως!! ειπε κι αγω ειπα αμεσως στον Gan Fall:
- Ελα πες την αληθεια... Πλακα μας κανει ετσι? Δεν γινεται καποιος να ειναι τοσο χαζος....
- Κι ομως γινεται απαντησε εκεινος και αφου χαμογελασα ετοιμαστηκα για την μαχη.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 1:08 pm

Ηταν τραυματισμενος και χαζος! Δεν ειχε ελπιδα να με νικησει! Του επιτεθηκα και φανηκαν τα αντανακλαστικα του να μην λειτουργουν καλα αφου παραλιγο να τον πετυχω. Σε αναλογες περιπτωσεις με τους 2 προηγουμενους εκανα πολυ περισσοτερη ωρα για ναφτασω σε τετοιο σημειο ωστε να να μου ξεφυγουν για τοσο λιγο. Αλλες 5-6 προσπαθειες, ενω βρισκομουν πανω στον Pierre και κανμε βολτες στον ουρανο γι να του ξαναεπιτεθω καθε φορα, και η επομενη τον βρηκε στον ωμο. Αμεσως πηρε μια εκφραση πανικου αφου δεν περιμενε ενα τετοιο χτυπημα! Σουφρωσε τα χειλια του και η εκφραση του εδειχνε οτι βρισκοταν εκτος καθε ελεγχου.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 1:08 pm

Ετσι αρπαξα την ευκαιρια και με ενα κοψιμο στο λαιμο τον αποτελειωσα. 3 στους 4 Ιερεις ειχαν πεσει θυματα των επιθεσεων μου. Ενω περιφαανευομουν για το επιτευγμα μου, καθως συμφωνα με τους αλλους αυτοι ηταν δυνατοι τυποι, ακουσαμε εκρηξεις απο καπου αλλου αυτη τη φορα. Κοιτοντας στον ουρανο ειδα σε μια σχετικα μακρυνη αποσταση, ενα τεραστιο φυτο. Μπροστα απο αυτο εβλεπα καπνους να προερχονται απο την βαση του.
- Ειναι ο Giant Jack! Εκει πανω βρισκεται ο Enel! Αρα οι εκρηξεις γινονται εκει διοτι εκει βρισκονται και οι Shandians.... Εκει θα παμε κι εμεις! ειπε και αρχισε να προχωραει προς τς εκει. Εγω και η Conis τον ακολουθησαμε, μεχρι που φτασαμε κοντα στο τεραστιο φυτο.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 1:09 pm

Οταν φτασαμε εκει, δεν μπορεσα να κρατηθω και αρχισα να τρεχω με ολη μο την φορα προς το φυτο. Φτανοντας στην βαση του ειδα παντου σοβαρα τραυματισμενα πλασματα, που ειχαν φατσες σαν να ηταν τραγια και κατι μικρα κερατακια στο κεφαλι τους. Καταλαβαμε οτι ηταν εργο των Shandians ολο αυτο. Την στιγμη που φτασαμε ακριβως κατω απο την βαση του Giant Jack, ενας αλλος τυπος πεταχτηκε μπροστα μας και μας εκλεισε τον δρομο.
- Μπορει να καταφεραν να περασουν οι Shandians, αλλα δεν θα αφησω κανενα αλλο να ανεβει πανω και να διαταραξει την ησυχια του αφεντη! ειπε και χωρις να περιμενει για τποτα αλλο επιτεθηκε.
- Που πας ετσι ρε? Φυγε απο την μεση μπιφτεκι με ποδια γιατι θα γινεις λιπασμα για τα δεντρα του δασους! Και με τοσο ογκο που εχεις θα φτασεις για ολα τα φυτα!!!
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 1:10 pm

Μετα απο αυτα που ειπα τον εξοργισα ακομα περισσοτερο. Η επιθεση του μπορει να ηταν υπερβολικα δυνατη για να την αντεξει καποιος, ομως δεν ειχε καθαρο μυαλο και με μια απλη κινηση προς τα πλαγια την απεφυγα! Επειτα τον ακολουθησα και πριν προλαβει να στριψει, απεκτησε ενα βαθυ κοψιμο στην πλατη.
- Ενας αντιπαλος που δεν εχει τον αυτοελεγχο του ειναι ενας ευκολος αντιπαλος... ειπα καθως αρχισα να τρεχω προς το Giant Jack. Ενω κοντευα να φτασω ενοιωσα κατι να με τραβαει και επειτα καταλαβα οτι ηταν ο Gan Fall που με τραβουσε πανω στον Pierre. Ετσι γρηγορα και χωρις πολυ κοπο, η Conis, o Gan Fall, o Pierre κι εγω φτασαμε πανω σε ενα συνεφο που βρισκοταν γυρω απο τον Giant Jack.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 1:10 pm

Απο οτι φανηκε ηταν κατι σαν "πρωτος οροφος" αφου ειδα οτι υπηρχε και αλλο τετοιο συνεφο λιγο πιο ψηλα απο αυτο που βρισκομασταν. Ομως δεν ειχαμε πολυ ωρα να κοιταξουμε το μερος αφου μπροστα μας εκτιλισοταν μια τεραστια μαχη! Απο την μια οι Shandians και απο την αλλη ο Ιερεας του Enel που απεμεινε μαζι με ενα μεγαλο στρατο απο αυτα τα ανθρωποειδη που ειδαμε να ειναι σκοτωμενα στην βαση του Giant Jack. Φαινοταν οτι οι Shandians ειχαν το πανω χερι παρα το αριθμιτικο τους μειωνεκτημα. Μπροστα στα ματια μου εκτειλισοταν μια μαχη, που ομοια της δεν ειχα ξαναδει και ισως δεν θα ξαναβλεπα στην ζωη μου. Ο Ιερεας ξεσκιζε οποιονδηποτε εβρισκε μπροστα του χωρις δισταγμο! Εμεις συνεχισαμε να ανεβαινουμε για να φτασουμε στο επομενο επιπεδο του Giant Jack, κατι σαν μαστιγιο-σπαθι τραυματησε τον Pierre στο ποδι και εκεινος επεσε στο εδαφος ριχνοντας μας ολους κατω.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την teomessi10 στις Πεμ Μαρ 03, 2011 3:29 pm, 1 φορά
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 1:11 pm

- Δεν θα αφησω κανεναν να ανεβει πανω!! ειπε και επειτα καθως ερχοταν να επιτεθει συστηθηκε:
- Ειμαι ο Ohm και ειμαι ο κατοχος του Ordeal of Iron! Η πιθανοτητα επιβιωσης σας απο αυτο ειναι 0% Χαχαχα!!
Σηκωθηκα πανω και τον κοιταξα στα ματια.
- Νομιζεις οτι λιγο σιδερο θα με σταματησει?
- Δεν με εχεις δει να πολεμαω γι αυτο μιλας! ειπε χωρις να χανει το χαμογελο απο το προσωπο του.
- Πιστεψε με! Δεν θα χασω απο σιδερο! ειπα και του ορμηξα. Εκανε κατι με το σπαθι που κρατουσε κι εκεινο αρχισε να παλεται σαν να μην ειναι απο σιδερο αλλα σαν να ειναι απο καποιο αλλο μαλακο υλικο. Το εστειλε καταπανω μου αλλα μολις με χτυπησε εξοστρακιστηκε. Εκεινος ξαφνιασμενος απο αυτο που μολις αντικρισε, μολις που προλαβε να αποφυγει την επιθεση μου.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 1:11 pm

- Ενδιαφερον! Φαινεται πως βρηκα καποιον αξιο αντιπαλο! ειπε αποφευγοντας την επιθεση που δεχτηκε απο εναν Shandian και επειτα με το σπαθι του τον χτυπησε στην πλατη, ριχνοντας τον αιμοφυρτο στο εδαφος. Αλλος ενας αντιπαλος που δεν ηταν ευκολο να νικηθει αλλα ουτε και να με νικησει εμφανιστηκε μπροστα μου. Με αλλη μια τετοια μαχη θα ηταν δυσκολο να ανταπεξελθω στις απαιτησεις που θα ειχε η επομενυη με τον Θεο Enel. Ετσι ζητησα την βοηθεια των Gan Fall, Conis και Pierre για να τον νικησω. Ο Gan Fall ειχε τα οπλα του και ενα Impact Dial στο ενα του χερι και η Conis ανεβηκε πανω στον Pierre, για περισσοτερη ευκινησια, καρτοντας τα 2 Impact Dials που ειχε παρει απο τον Satori. Ολοι βρισκομασταν γυρω απο τον Ohm και ετοιμαζαμε μια συνδιασμενη επιθεση για να μην προλαβει να τις αποφυγει ολες.

The island in the sky[Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» To Baterilla Island[Τελος]
» [Τέλος] Crown Island
» Okama Island????[Τέλος]
» [Τελος] A Wonderful Island!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: