.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
25 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 25 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

The island in the sky[Τελος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 3:26 am

Αρχισαμε να τρεχουμε ολοι καταπανω του. Χτυπησε πρωτα την Conis με τον Pierre που ηταν η αδυναμη πλευρα μας. Επειτα με μια γρηγορη κινηση χτυπησε τον Gan Fall, και εμενα με αφησε για το τελος. Πριν προλαβω να φτασω μπροστα του και να τον χτυπησω ειχε στραφει εναντιον μου. Χωρις πολυ χρονο να σκεφτει μου επιτεθηκε με το σπαθι του, οπως θα εκανε με τον καθε αντιπαλο του. Ετσι οπως ηρθε πανω μου ομως το επιασα και δεν το αφησα να το μαζεψει πισω! Το τραβηξα προς το μερος μκου κι εκεινος, αφου δεν το αφησε επεσε κατευθειαν πανω μου. Με το αλλο χερι τον καρφωσα στο στομαχι βγαζοντας τον εκτος μαχης και αυτον. Ο δρομος για τον Enel ηταν πλεον ορθανοικτος............
[συνεχιζεται]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Armageddon
Administrator
Administrator
Armageddon

The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The island in the sky[Τελος]   The island in the sky[Τελος] - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 06, 2011 6:08 pm

Όνομα: Messi D. Teo
Haki Points: 10
Player of the Week Points: 9
Beli: 100.000
Bounty: 0

Πολυ καλη ιστορια αν και σε καταριεμαι για το μεγεθος της! Ηταν ενδιαφερουσα και μου αρεσε η παραθεση στο παρελθον (αν και εκανες πολυ αδυναμους τους μπαμπα και παππου σου). Επισης μου αρεσε η ακριβης περιγραφη του νησιου του ουρανου και των ordeals. Μπραβο!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

The island in the sky[Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» To Baterilla Island[Τελος]
» [Τέλος] Crown Island
» Okama Island????[Τέλος]
» [Τελος] A Wonderful Island!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: