.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Even God Falls[Αρχη]

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

Even God Falls[Αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Even God Falls[Αρχη]   Even God Falls[Αρχη] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 3:32 am

Αμεσως ολοι οι Shandians αρχισαν να πανυγηριζουν αλλα ενας απο αυτος με κοιτουσε με βλοσυρο υφος. Ο Gan Fall σηκωθηκε πανω και τον πλησιασε. Τον επιασε απο τον ωμο και τον απομακρυνε απο ολους τους αλλους για να μιλησουν.
- Μην επαναπαυεστε!! Η μαχη δεν εχει τελειωσει ακομα!! φωναξε πριν πειστει απο τον Gan Fall να πανε καπου πιο περα και να μιλησουν. Ημουν παραξενος να μαθω τι ελεγαν αλλα τωρα ηταν πρωτεραιοτητα μου να δω την κατασταση της υγειας της Conis και του Pierre.
- Εισαι καλα? ρωτησα την Conis και της εδωσα το χερι μου για να σηκωθει.
- Ναι, καλα ειμαι!! Ευχαριστω! ειπε καθως μου εδινε το χερι της.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Even God Falls[Αρχη]   Even God Falls[Αρχη] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 3:33 am

Επειτα πλησιασα τον Pierre και κοιταξα αν ηταν ενταξει! Οταν σιγουρευτηκα οτι ειχε μονο μερικες γραντζουνιες, και μια μικρη πληγη απο το προηγουμενο χτυπημα του Ohm, πλησιασα την Conis και παλι και την ρωτησα:
- Τι σχεση εχουν αυτοι οι 2? δειχνοντας τον Gan Fall και τον αντρα στον οποιο μιλουσε με πολυ σοβαρο υφος μαλιστα.
- Ο Wiper ειναι ο αρχηγος των Shandians και γνωριζονται πολυ καλα απο τις διαπαργματευσεις που εκαναν για αυτη εδω την γη οσο ηταν Θεος ο Gan Fall. Τωρα που ξεδιαλυνθηκε κι αυτο καθησα για μια στιγμη, μεχρι να τελειωσει ο Gan Fall να μιλαει με τον Wiper, να ξαποστασω για να εχω οσες περισσοτερες δυναμεις μπορω οταν θα ανεβω στο επομενο επιπεδο και να πλακωσω τον Enel.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Even God Falls[Αρχη]   Even God Falls[Αρχη] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 3:33 am

Καθε λιγο κοιτουσαν προς το μερος που βρισκομουν και μαλιστα ο Wiper ειχε ενα βλεμμα θαυμασμου και εντυπωσιασμου στα ματια του. Αλλο ενα πενταλεπτο περασε και οι εκεινοι ακομα μιλουσαν. Ολα αυτα γινονταν ενω ακριβως διπλα τους γινοταν κανονικη σφαγη μεταξυ των Shandians και των ανθρωπομορφων τραγων. Αν τους πλησιαζε και κανεις ετρωγε επιθεση και απο τους 2 μαζι και εβγαινε με την μια εκτος μαχης. Τελικα αποφασισαν οτι η κουβεντα επρεπε να τελειωσει καποια στιγμη και να περασουμε στις πραξεις. Με πλησιασαν μαζι και οι 2 και ο Wiper μου εδωσε το χερι του. Διστασα λιγο αλλα τελικα του εδωσα κι εγω το δικο μου.
- Αν τα λεει καλα ο γερος απο εδω, εισαι η μονη μας ελπιδα! Μην μας απογοητευσεις... ειπε ο Wiper.
- Θα κανω ο,τι μπορω για να μην συμβει αυτο αλλα και για να παρω εκδικηση για τους φιλους μου!
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Even God Falls[Αρχη]   Even God Falls[Αρχη] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 3:34 am

- Ανελαβε εσυ τον Enel κι εμεις αναλαμβανουμε την μαχη που γινεται εδω! ειπε και επειτα αφηνοντας το χερι μου ορμηξε κι εκεινος στην μαχη με τους τραγους. Αμεσως ο Pierre με ανεβασε στην πλατη του, χωρις να του πει κανεις τι να κανει και αρχισαμε να πεταμε στον ουρανο, ολο και πιο ψηλα. Καθως ανεβαιναμε ειδα μεσα απο τα συνεφα να ξεπροβαλει μια μορφη. Στεκοταν οκλαδον στον αερα και ειχε πολυ μακρυα αυτια. Στην πλατη του ειχε ενα παραξενο αντικειμενο με 3 κυκλικα πραγμτα σαν μικρα τυμπανα. Ολοι οσοι τον ειδαν σταματησαν την μαχη. Οι ανθρωπο-τραγοι μαλιστα εκαναν και υποκλισεις. Δεν υπηρχε αμφιβολια οτι αυτος που κατεβαινε σαν να μην συνεβαινε τιποτα ηταν ο Θεος Enel.
- Ποιος διαταρασει την ηρεμια που ειχα στο σπιτι μου? ειπε και το προσωπο του ειχε μια περιεργη λαμψη.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Even God Falls[Αρχη]   Even God Falls[Αρχη] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 05, 2011 3:15 am

- Pierre, τρεχα κατευθειαν καταπανω του!! του ειπα και εκεινος με υπακουσε. Καθως πετουσαμε προς το μερος του ενας κεραυνος μας χτυπησε. Ευτυχως κι εγω κι ο Pierre πεσαμε στο συνεφο που βρισκοταν απο πανω μας και δεν παθαμε τιποτα απο την πτωση. Ομως ο κεραυνος που μας χτυπησε, ηταν μεγαλο πληγμα για την μαχητικοτητα μου. Ηθελα να τον κανω κομματια αλλα πλεον το ενοιωθα απιθανο να γινει. Με χτυπησε με ενα τοσο δυνατο κεραυνο ενω καθοταν οκλαδον και χωρις να κουνηθει καν! Δεν μπορουσα να φανταστω την δυναμη του σε περιπτωση που θα τον εξαγριωνα και θα εριχνε ολη την οργη του πανω μου. Ομως μετα θυμηθηκα οτι τοσα ατομα στηριζονταν πανω μου! Αλλοι για να παρουν εκδικηση και αλλoι για να παρουν πισω την γη που τους στερησαν τοσα χρονια.

το υπολοιπο λογω επιθεσης του κ. destro μεταφερεται εδω!!
http://www.onepiecegr-rpg.com/t2650-topic#76064

Even God Falls[Αρχη]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]
» [ΑΡΧΗ] Η αρχη ενος δυσκολου ταξιδιου...[ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχή-Παρελθόν] Η Αρχή [Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: