Παρόντες χρήστες | 6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| The Sun Almost Scores! [Τέλος] | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: The Sun Almost Scores! [Τέλος] Σαβ Μαρ 05, 2011 1:55 am | |
| Ηταν αλλη μια ηλιολουστη μερα στον ωκεανο. Ολα πηγαιναν καλα στο πλοιο, οι αναφορες ηταν καλες και ο στοχος μου οσο πηγαινε πλησιαζε και περισσοτερο. Πλησιαζα ξανα στο νησι της jaya, εδω ηταν που ειχα νικησει τους γελοιους πειρατες Bellamy και Sarquiss, ουτε να θυμαμαι δεν θελω τις πενιχρες δυναμεις τους! -Κυριε! Σας αναφερω οτι ολα βαινουν καλως! Αναμενομενη αφιξη στην Jaya, συμφωνα με τους πλοηγους μας, 1 ωρα! Εκανα νοημα στον μαριν να υποχωρησει. Γυρισα την πλατη μου στον ομορφο ουρανο και μπηκα στο πλοιο. Κατεβηκα στην καμπινα μου και ξαπλωσα για λιγο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Σαβ Μαρ 05, 2011 2:14 am, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun Almost Scores! [Τέλος] Σαβ Μαρ 05, 2011 1:56 am | |
| Τακ Τακ! Ηταν η πορτα. Απ'οτι φαινεται ο υπνος με ειχε αποπαρει για αρκετη ωρα! -Admiral, ειστε καλα? -Ε... ε ναι! Ερχομαι σε λιγο! Ακουσα βηματα να απομακρυνονται. Ανοιξα την πορτα και ανεβηκα πανω. Ο Μαριν με πλησιασε ξανα. -Σας αναφερω οτι φτασαμε στο νησι. Την στιγμη αυτη ανεφοδιαζομαστε και ετοιμαζουμε το πλοιο οπως μας ειπατε! -Μπραβο, καλη δουλεια! Εγω θα παω στην πολη οταν επιστρεψω να ειστε ετοιμοι για αποχωρηση. θα ειναι μια δυσκολη διαδρομη. -Μαλιστα κυριε! | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun Almost Scores! [Τέλος] Σαβ Μαρ 05, 2011 1:58 am | |
| Ειχε βραδυασει ηδη οταν εφευγα απο το μπαρ που ειχα καθισει. Αν και μου αρεσε στην αρχη, το γεγονος οτι οπου πηγαινα με εδειχναν και μιλουσαν σιγα για εμενα ειχε αρχισει και μου την εδεινε στα νευρα. Βεβαια δεν μπορουσα να πω τπτ, το να γινει καποιος Admiral δεν ειναι κατι συνηθισμενο, ουτε ο Admiral να ερχεται σε καποιο νησι. Σιγουρα οι πολιτες του νησιου ειχαν αρχισει να αναρωτουνται, ιδιαιτερα αφου με ειχαν ξαναδει! Τους αγνοησα και προχωρησα εξω απο το μπαρ με τους ψιθυρους τους να με ακολουθουν ακομη εως οτι οδευσα σε μια πολυ ασχημη και σκοτεινη γειτονια. Η φημη της γειτονιας σιγουρα δεν ηταν καλη, αλλα τουλαχιστον ηταν ησυχη. Βλεπωντας την ζωη σε αυτες τις "μαυρες" πλευρες της πολης διαπιστωνα ποσα ακομη ειχα να κανω για να επικρατησει η δικαιοσυνη. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun Almost Scores! [Τέλος] Σαβ Μαρ 05, 2011 1:59 am | |
| Πριν προλαβω να κανω μερικα βηματα, μια κοπελα με ελαχιστα ρουχα που καλυπταν ισα ισα τα "σημαντικα" σημεια, με πλησιασε. -Γεια σου ομορφε Admiral? Θελεις να σε απαλλαξω λιγο απο τις εννοιες της δουλειας σου? Την κοιταξα με μισο ματι. -ΟοΟ μην με κοιταζεις ετσι? Μηπως νομιζεις οτι εσεις οι υψηλοβαθμοι δεν εχετε αναγκη απο "ξεκουραση"? Το ηξερα οτι ελεγε αληθεια αλλα δεν νομιζα οτι θα ηταν το καλυτερο να παω με μια γυναικα που θα εχει "απαλλαξει" ποσους αλλους και μαλιστα απλους μαριν... Σαν να καταλαβε τι σκεφτηκα μιλησε: -Μην φοβασαι, μονο υψηλοβαθμοι μαριν και Κυνηγοι εχουν περασει απο τα... χερια μου. Δεν ειναι αναγκη να ριξεις την αξιοπρεπεια σου... Ηταν βραδυ, ημουν μονος και κουρασμενος, δεν μπορεσα παρα να ενδωσω. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun Almost Scores! [Τέλος] Σαβ Μαρ 05, 2011 2:00 am | |
| Την ακολουθησα σε ενα πλουσιο σπιτι. Μεσα φαινοταν τοσο ανετο. Απο το μπανιο μεχρι το κρεβατι και απο το πατωμα μεχρι το τραπεζι, ολα φαινονταν τοσο... ανετα. Καθισα σε μια πολυθρονα και η κοπελα αφοτου γεμισε δυο ποτηρια ποτο καθισε στα ποδια μου και μου εδωσε το ποτηρι μου. ηπια λιγο ηπιε και αυτη. -Λοιπον? απο που θες να ξεκινησουμε? Δεν απαντησα. Περιμενα αυτη να κανει την πρωτη κινηση. Για αλλη μια φορα καταλαβε τι σκεφτομουν. Πλησιασε πανω μου και αρχισε να με φιλαει στον λαιμο, σιγα σιγα οσο περνουσε η ωρα κατεβαινε πιο κατω γδυνοντας με. Στο τελος ημουν γυμνος και στο κρεβατι με αυτη απο πανω. Ειναι καλη... σκεφτηκα και αφεθηκα στα χερια της. Ειχε ερθει η ωρα να χαλαρωσω πραγματικα. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun Almost Scores! [Τέλος] Σαβ Μαρ 05, 2011 2:03 am | |
| Αν και ολα πηγαιναν καλα, καθως προσπαθησε να πεσει απο πανω μου, παρατηρησα ενα σημαδι στο πλαγιο οπισθιο μερος του λαιμου της. το μερος που καλυπτε με ενα απαλο κασκωλ. Το μυαλο μου πηρε εμπρος, βγηκα απο την "χαλαρωση" και ακριβως την ωρα που ενα μαχαιρι πηγαινε να με τρυπησει στα πλευρα, κατευθειαν στην καρδια, την εσπρωξα μακρια μου! -Τι σημαινουν ολα αυτα? Σηκωθηκα και ρωτησα. Γιατι προσπαθεις να με σκοτωσεις? Αυτη σηκωθηκε και με κοιταξε. -Θα πεθανεις Admiral! Αρκετα εχεις κανει σε εμας τους πειρατες! Ανηκω και εγω σε πληρωματα των οποιων τους καπετανιους εχεις θερισει! -Ghost Killers, huh? -Ναι, αν θυμασαι πριν απο πολυ καιρο, πριν ακομη γινεις μεγαλος και τρανος, μας ειχες διαλυσει!Ομως σημερα ειναι η μερα που εκδικουμαστε! Εγω εχω αναλαβει εσενα και ο καπετανιος με τους αλλους ανελαβαν το πλοιο σου και τους πολυτιμους Μαρινς σου! | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun Almost Scores! [Τέλος] Σαβ Μαρ 05, 2011 2:06 am | |
| Σκαλωσα μολις το ακουσα. Αυτη πηδηξε με ευλιγησια και ταχυτητα να με τρυπησει. -Ανοητη δεν με... Σταματησα ομως καθως το μαχαιρι καρφωθηκε στην κοιλια μου! -Νομιζεις οτι δεν γνωριζα οτι ειναι χρηστης logia? μην ξεχνας οτι σε εχουμε ξανα αντιμετωπισει! -Χαχαχα! γελασα και αρχισα να ντυνομαι. Οντως ηταν ανοητο εκ μερους μου. Αλλα αν οπως ειπες σας ειχα αντιμετωπισει τοτε και σας ειχα νικησει, δεν εχετε καμια πιθανοτητα να με νικησετε τωρα. Μολις τελειωσα χαλαρα το ντυσιμο μου, εβαλα και την καπα του Admiral, την κοιταξα. -Θα καταστραφειτε ακομη μια φορα! Αυτη ειχε θυμωσει. Αν και μου ηταν δυσκολο να αντισταθω στα πλουσια και φανερα καλη της, μπορεσα να πιασω το σπαθι μου απο το πατωμα. -Αντιο, σκύλα! ειπα και με μια γρηγορη κινηση βρεθηκα πισω της. -Θα... -Η μαχη τελειωσε! ειπα. Ανοιξα την πορτα και βγηκα εξω. Οταν εκλεισα την πορτα επεσε και αυτη στο πατωμα ασχημα πληγωμενη. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun Almost Scores! [Τέλος] Σαβ Μαρ 05, 2011 2:07 am | |
| Ακομη και χωρις την δυναμη του φρουτου μου μπορεσα τοσο ευκολα να την νικησω. Ηταν αυτονοητο αφου την ειχα ηδη νικησει απο παλια! Χωρις να χασω χρονο πηγα στο πλοιο. Αν οι μαρινς μου ειχαν χασει και το πλοιο ειχε καταστραφει, πραγματικα θα τους ελιωνα! Τους πειρατες αυτους τους ειχα νικησει οταν ημουν ακομη σαν αυτους! Δεν μπορει να ειχαν χασει! Φτανοντας στο πλοιο μου ειδα καποιους καπνους. προχωρησα μεσα ελπιζωντας να βρω ορθιους τους Μαρινς μου. Μολις μπηκα στο πλοιο ειδα τους πειρατες ασχημα πληγωμενους και δεμενους ολους μαζι στο καταστρωμα. Με πλησιασε ο αμεσως κατωτερος μου. -Σας αναφερω οτι κατα την απουσια σας δεχτηκαμε επιθεση απο 40 πειρατες τους πληρωματος Ghost Killers. μπορεσαμε και νικησαμε τον εχθρο, σκοτωνοντας 10 και συλλαμβανοντας αλλους 25 συμπεριελαμβανομενου και του καπετανιου τους. Περιμενουμε διαταγες! | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun Almost Scores! [Τέλος] Σαβ Μαρ 05, 2011 2:09 am | |
| Ημουν πολυ χαρουμενος που το πληρωμα μου μπορεσε τοσο ευκολα και χωρις απωλειες να ανταπεξελθει σε μια επιθεση. Εξαλλου ηταν το πληρωμα ενος Admiral! -Θα ειναι βαρος εκει που θα παμε αλλα δεν μπορουμε να τους αφησουμε ελευθερους αλλα ουτε να τους παραδωσουμε σε βαση μαριν αφου θα χασουμε χρονο. Τι να κανουμε? Κλειδωστε τους στην φυλακη του πλοιου. θα τους παρουμε μαζι μας! Ο Κατωτερος μου εγνεψε καταφατικα και πηγε να εκτελεσει τις διαταγες μου. Στην συνεχεια φωναξα τον γιατρο του πλοιου να δει την πληγη μου! Αφου την φροντισε μαζεψα ολους τους Μαρινς να τους μιλησω! -Πληρωμα! Ετοιμαστειτε, αυριο ειναι η μεγαλη μερα! Θα ειναι δυσκολη διαδρομη(και το βλεμμα μου σηκωθηκε ψηλα στον ουρανο) για αυτο ανανεωστε οσο καλυτερα μπορειτε τις δυναμεις σας! καληνυχτα! | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: The Sun Almost Scores! [Τέλος] Σαβ Μαρ 05, 2011 2:10 am | |
| Πηγα και ξαπλωσα στην καμπινα μου. Σημερα ηταν μια... περιεργη μερα. Παραλιγο... παραλιγο να μπορεσω να κανω sex. Καταρα! Ημουν πραγματικα τοσο ατυχος! Αποφασισα μολις τελειωνα με ολα αυτα που ειχα στο μυαλο μου να ασχολιομουν και με αυτο. Εκλεισα τα ματια μου, απομακρυνα ολες τις σκεψεις απο το μυαλο μου και επεσα για υπνο. Ετσι και αλλιως επρεπε να ξεκουραστω, αυριο δεν θα ηταν μια δυσκολη μερα μονο για το πληρωμα μου αλλα και για εμενα. Και ετσι βυθιστηκα στο σκοταδι! | |
| | | Armageddon Administrator
Posts : 895 Join date : 30/12/2010 Age : 34 Location : Heaven
| Θέμα: Απ: The Sun Almost Scores! [Τέλος] Κυρ Μαρ 06, 2011 6:27 pm | |
| Όνομα: Destro Haki Points: 0 Player of the Week Points: 9 Beli: 20,000 Bounty/Fame Points: 0
Τελεια ιστορια!!! Συγχαρητηρια. Μου κεντρισε το ενδιαφερον! | |
| | | | The Sun Almost Scores! [Τέλος] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|