| New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laxus Civilian
| Θέμα: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 2:36 am | |
| Το ταξιδι μου στην East Blue,ηταν πολυ κουραστικο.Στη μεση της διαδρομης,συναντησα μια τεραστια καταιγιδα πραγμα που με εβγαλε τελειως απο τον αρχικο μου προορισμο.Ετσι το μικρο μου πλοιο ηταν ετοιμο να διαλυθει και αναγκαστηκα να σταματησω σε ενα αλλο αγνωστο για μενα νησι.Σε αυτο το νησι υπηρχε μια τεραστια πολη που μπορουσα να διακρινω απο πολλα μετρα μακρια.Ειχα αποφασισει να σταματησω εκει προσορινα για να κανω επισκευες στο πλοιο μου και να αγορασω εφοδια και μερικες σφαιρες γιατι οι δικες μου κοντευαν να τελειωσουν. | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 2:48 am | |
| Φτανω στο λιμανι του νησιου και αφηνω εκει το καραβι μου αφου πληρωσα καποιον για να το επισκευασει. Ο ηλιος μολις ειχε ανατηλει και ολα ηταν σχετικα ησυχα.Ειδα καποιους marine να κανουν περιπολια στους δρομους πραγμα που με εκανε να ανησυχισω γιατι απο οτι φαινεται καποιο σημαντικο γεγονος θα γινοταν εκεινη την μερα και ο αριθμος των φρουρων αυξανοταν συνεχως.Αποφασισα να μην μπλεχτω σε μαχη μαζι τους γιατι ηταν σιγουρο οτι καποιος δυνατος marine θα βρισκονταν στο νησι.Ετσι προσπαθησα να τους αποφυγω οσο πιο πολυ μπορουσα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laxus στις Κυρ Μαρ 06, 2011 3:13 am, 1 φορά | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 3:03 am | |
| Στο λιμανι διπλα απο ολα τα Battleships που σιγα σιγα εφταναν,ειδα και αλλο ενα που ειχε ηδη δεθει στο λιμανι και το παραξενο ηταν οτι ειχε μια μεγαλη τρυπα στην μια πλευρα του.Εγω προσεχτικα πηγα στο μαγαζι οπλων του νησιου και αφου διερηξα την πορτα,εκλεψα πεντε κουτια με σφαιρες καθως και τα λεφτα που ειχε στο ταμειο.λιγο αργοτερα,Ειδα εναν χαμηλοβαθμο marine να κραταει στο χερι του κατι χαρτια και και να τα κολαει σε διαφορους τοιχους της πολης.Οταν εφυγε,πηγα προσεχτικα και τα κοιταξα.Το ενα χαρτι ηταν η επικυρηξη μου που ειχε ηδη φτασει τα 70 εκατομυρια και ακριβως διπλα ηταν η επικυρηξη ενος τυπου με μαυρα μακρια μαλλια που εφτανε τα 55 εκατομυρια.και στα δυο χαρτια εγραφε οτι υπηρχαν υψηλες πιθανοτητες να εμφανιστουν στην Loguetown. | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 3:28 am | |
| Δεν απομακρυνθηκα απο το λιμανι για να ειμαι κοντα στο πλοιο μου ετσι ωστε εαν με εντοπιζαν οι marine,θα μπορουσα να τρεξω στο πλοιο μου και να τους ξεφυγω.Ανεβηκα σε μια στεγη ενος σπιτιου για να μην μπορουν να με δουν.Ειδα απο μακρια ενα μικρο πλοιο να πλησιαζει στο λιμανι.ηταν περιπου στο ιδιο μεγεθος με το δικο μου και μπορουσα να διακρινω μια φιγουρα στο καταστρωμα. Εγω εμεινα στην στεγη και περιμενα να ερθει πιο κοντα το πλοιο. | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 5:55 am | |
| Ειδα εναν τυπο να μου μιλαει.οταν παρατηρησα το προσωπο του,προσεξα οτι ηταν ο τυπος απο το wanted poster.Ηταν μια καλη ευκαιρια να νιοκησω εναν δυνατο πειρατη και ετσι το ονομα μου θα ακουγοταν σε ολοκληρη την east blue.Ετσι πεταω το Dagger μου στα ποδια του με μεγαλη ταχυτητα.Κατεβαινω απο την στεγη και σταθηκα απεναντι του. -Την επομενη φορα δεν θα αστοχησω! Ο θανατος σου θα με κανει ακομα πιο πλουσιο και διασημο! η ιστορια συνεχιζεται σε αυτο το topic: http://www.onepiecegr-rpg.com/t2657-topic#75987 | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 11:11 am | |
| Μετα απο λιγο,αρχισα να περπαταω προσεκτικα στους δρομους για να μην με δουν οι marine. Η μαχη μου με αυτον τον τυπο με ειχε κουρασει αρκετα και ελπιζα να μην μπλεχτω σε αλλους καβγαδες τουλαχιστον για την ωρα.Κοιταζοντας προσεκτικα γυρω μου,βλεπω ενα δρομο ο οποιος μαλιστα δεν ειχε φρουρους,και επισης ηταν γεματος με διαφορα σπιτια.Εκει θα ειμουν πιο ασφαλης αφου οι marine δεν θα τολμουσαν να μου επιτεθουν μεσα σε τοσους κατοικους. Πρεπει εξαλου να βρω ενα ασφαλες σημειο για να σχεδιασω πως θα επιτεθω στους marine. | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 11:21 am | |
| Μετα απο λιγα λεπτα περπατιματος,ειδα στον δρομο εναν παραξενο τυπο με μπλε μαλλια και μια μαυρη μπερτα στην πλατη του.Αισθανθηκα οτι ηταν αρκετα δυνατος και ετσι κρατησα τις αποστασεις μου με αυτον ετσι ωστε να μην με καταλαβει.βεβαια δεν ηξερα αν ηταν πειρατης η marine και γι αυτο αποφασησα να τον ακολουθησω για να δω που θα πηγαινε. Ομως για καποιο λογο γυρησε ξαφνικα και με ειδε. - Τί θες εδώ? Μην νομίζεις ότι θα ξεφύγεις τώρα που εμφανίστηκες μπροστά μου. Και ειδικά με αυτό το μεγάλο Bounty! Παραδώσου...η ιστορια συνεχιζεται εδω: http://www.onepiecegr-rpg.com/t2660p15-topic#76199 | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 3:13 pm | |
| ξεφευγω απο τους marine οσο πιο γρηγορα μπορουσα.Ενω ετρεχα,οι marine αρχισαν να με πυροβολουν. Οι σφαιρες περνουσαν απο διπλα μου αλλα δεν με πετυχαιναν. Ενω περνουσα πολυ γρηγορα απο τους δρομους.Αρχισα να χανομαι σιγα σιγα. Ειδα σε ενα σκοτεινο σοκακι τον τυπο που πολεμισαμε στο λιμανι -Ακολουθησε με! | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 3:20 pm | |
| Παρακάτω η συνέχεια από: http://www.onepiecegr-rpg.com/t2657-topic#76030-Θα σε σώσω από εδώ μόνο αν με ακολουθείς από εδώ και στο εξής.Απλώνω σκοτάδι σε όλο το μέρος έτσι ώστε να ξεφύγουμε από τους marine. Μόλις απλώνω το σκοτάδι φεύγουμε γρήγορα από εκεί για να μας χάσουν οι marine. Αφού τους χάσαμε του ξαναλέω: -Τι λες? Θα με ακολουθήσεις? | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 3:23 pm | |
| -Εισουν αξιος αντιπαλος πριν οποτε πιστευω οτι αξιζει να σε ακολουθησω... Του ειπα και αυτος με ενα μχαμογελο μου ειπε: -Απο την στιγμη που πολεμισαμε καταλαβα οτι εισαι ενας πολυ δυνατος πειρατης...Ας κατακτησουμε τον κοσμο! | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 3:37 pm | |
| -Πάμε να περιποιηθούν τις πληγές σου και μετά πάμε να κανονίσουμε τους marine. Πλέον είσαι μαζί μου, δεν θα αφήσω να σε πειράξουν και ούτε να χλευάσουν το όνομα Insanity Pirates! Ναι, αυτό είναι το όνομά μας από εδώ και στο εξής. Ποτέ όμως δεν μου είπες το όνομά σου. Πρέπει να ξέρω πως λέγεσαι τώρα που θα έρθεις μαζί μου. | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 4:01 pm | |
| -To ονομα μου ειναι merovech και ειμαι ο δυνατοτερος δολοφονος της west blue. ηρθα σε αυτο το νησι καταλαθος απο μια καταιγιδα και οταν ειδα το bounty σου,δελεαστηκα πολυ γιατι ηθελα να κανω την κυβερνηση να νιωσει τρομο στο ακουσμα του ονοματος μου.Βεβαια δεν υπολογισα οτι εισαι δυνατοτερος παρολο που εχεις χαμηλοτερο bounty.Και το δικο σου ονομα ποιο ειναι?και πανω απο ολα τι στοχους εχεις? | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 4:12 pm | |
| Μου απεύθυνε τον λόγο και του απάντησα: -Raziel, από τους πιο γνωστούς πειρατές στην East Blue. Στόχος μου είναι η γνωστοποίηση του ονόματός μου και η απόκτηση όσο περισσότερης δύναμης μπορώ! Εσύ τι στόχους έχεις? Τι σχέδια είχες και τι σκοπεύεις να κάνεις τώρα που θα με ακολουθήσεις? Θα πρέπει να γίνεις δυνατότερος αν θέλεις να καταφέρνεις να ακολουθάς το επίπεδό μου. | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Κυρ Μαρ 06, 2011 4:27 pm | |
| -Εμενα ο αρχικος μου στοχος ηταν να γινω Yonkou αλλα τωρα που ειμαστε μαζι μπορω να προσπερασω τις προσδοκιες μου και να βοηθησω εσενα να γινεις yonkou.Το φρουτο μου το εχω μολις λιγες εβδομαδες.Οποτε εχω ακομα πολλα να μαθω.Βεβαια κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει οτι ειμαι ενας απο τους καλυτερους σκοπευτες αυτη τη στιγμη και με λιγη προπονηση θα γινω σιγουρα ο καλυτερος.Λιγο μετα την αρχικη μας μαχη πολεμησα με εναν marine που ηταν περιπου οσο δυνατος οσο εγω.Πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι γιατι ειναι στην πολη αυτη την στιγμη. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Δευ Μαρ 07, 2011 2:05 am | |
| -Καλύτερος σκοπευτής ε? Θα πρέπει να το καταφέρεις μιας και θα είσαι μαζί με τον δυνατότερο πειρατή! Όσο για τον marine δεν έχεις να ανυσηχείς τίποτα, αν εμφανιστεί θα τον αναλάβω εγώ. Για να λες εσύ ότι είναι δυνατός θα πρέπει να είναι όντως καλός. Θα το διασκεδάσω να τον πολεμήσω. Προς το παρόν πάμε να περιποιηθούν τις πληγές σου, θα πάμε μετά να κανονίσουμε τους marine. Φύγαμε και πήγαμε σε μια κλινική που είχαμε δει εκεί κοντά. Τον Merovech τον πήραν οι γιατροί να τον περιποιηθούν και εγώ κάθισα να περιμένω σε έναν καναπέ. | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Δευ Μαρ 07, 2011 2:25 am | |
| Με πηραν σε ενα μικρο δωματιο και ξαπλωσα σε ενα ασπρο κρεβατι. Ηρθαν 2 γιατροι και αρχισαν να περιποιουνται τα τραυματα μου. Αρχισαν να ραβουν τα κοψιματα στα χερια που μου ειχε κανει ο marine. Ειχα πολλες πληγες σε ολο μου το σωμα και αρχισαν να τις κλεινουν και να βαζουν γαζες πανω τους. Καποια στιγμη μου εβαλαν αναισθητικο για να μην νιωθω πονο. Βγηκα εξω μετα απο 2 ωρες.Εμοιαζα με μουμια απο τις πολλες γαζες.Ο Raziel επεσε κατω απο τα γελια. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Δευ Μαρ 07, 2011 2:45 am | |
| - Zehahahahaha. Πως σε έκαναν έτσι? Αν έκλεισαν οι πληγές σου, βγάλε τις γάζες και φύγαμε να πάμε να κανονίσουμε τους marine και ειδικά αυτόν που συνάντησες πριν. Θέλω να τον δοκιμάσω ο ίδιος προσωπικά.Αφού σταμάτησα να γελάω και του είπα αυτά, έβγαλε τις γάζες και φύγαμε από την κλινική. Το πιο κλασσικό μέρος στο νησί να βρούμε marine ήταν η κεντρική πλατεία, οπότε φύγαμε για εκεί. Καθώς πηγαίναμε προς τα εκεί του είπα: -Σε περίπτωση που έρθει ο Smoker μην τον αντιμετωπίσεις, έχω ακούσει ότι έχει logia φρούτο σαν εμένα και ότι είναι ο δυνατότερος marine σε όλη την east blue. | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Δευ Μαρ 07, 2011 3:08 am | |
| ετσι αφου εβγαλα ολες τις γαζες απο πανω μου,ξεκινησαμε να περπαταμε προς το κεντρο της πολης.Ο Raziel ανυπομονουσε να αναμετρηθει με τον marine που του ειπα. Βεβαια δεν μου ειχε δειξει και μεγαλο μερος απο τις δυναμεις του αλλα ηταν ανδιαμφησβητητα δυνατος.Ετσι ενω περπατουσαμε ειδαμε μια μικρη ομαδα απο 10 marine να εχει μπλοκαρει το δρομο.Εγω τους εδειξα στον Raziel και αυτος χαμογελασε.Εγω εβγαλα μερικες σφαιρες απο το σακιδιο μου και ετοιμαστηκα για μαχη.Την στιγμη που πηγα να τους επιτεθω ο Raziel μου λεει: -Ασε τους σε εμενα! και εκανε ενα βημα μπροστα. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Δευ Μαρ 07, 2011 4:19 am | |
| -Αυτό θα το διασκεδάσω. Κοίτα να μαθαίνεις. Απλώνω σκοτάδι στο μέρος εκεί και ρουφάω σχεδόν ότι είχε και το μαζεύω πάλι. Γίνομαι ολόκληρος σκοτάδι και μεταφέρομαι μπροστά στους marine. Απλώνω σκοτάδι σε όλο το μέρος και αρχίζω να απελευθερώνω ότι είχα ρουφήξει. Τα πράγματα έπεφταν βροχή, βαρέλια, τούβλα, ξύλα και ότι άλλο είχα ρουφήξει επάνω στους marine. Τραυματίστηκαν σοβαρά αλλά δεν πέθαναν. Τότε έβγαλα το πιστόλι μου και άρχισα να τους σκοτώνω έναν έναν. -Τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε ανενόχλητοι. | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Δευ Μαρ 07, 2011 5:34 am | |
| Εντυπωσιαστηκα με αυτα που εκανε.Μπροστα μας πλεον ηταν ενα τεραστιο βουνο απο μπαζα που μας μπλοκαρε τον δρομο. -Σειρα μου τωρα! του λεω και αρχιζω να περπαταω προς το βουνο απο μπαζα.Εφτασα κοντα και το κοιταξα.Ηταν ενα βουνο περιπου 10 μετρων σε υψος και πολλων τονων σε βαρος. -Δες την δυναμη της επιταχυνσης! του λεω και επιταχυνω το ποδι μου και κλοτσαω τα μπαζα με ολη μου την δυναμη. Το βουνο διαλυθηκε απο την δυναμη και μας ανοιξε τον δρομο. Ο Raziel εδειχνε εντυπωσιασμενος.. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Δευ Μαρ 07, 2011 5:54 am | |
| -Ωραία δύναμη, θα φανεί χρήσιμη. Απλώνω πάλι σκοτάδι και ρουφάω τα πτώματα των marine μαζί με ότι είχε μείνει από τα κατεστραμμένα πράγματα. -Τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε. Συνεχίσαμε προς την πλατεία. Μόλις φτάσαμε είδαμε να γίνεται χαμός. Πολεμούσαν οι marines με κάποιους άλλους. Υπέθεσα πως ήταν επαναστάτες αφού ήταν τόσοι πολλοί και οργανωμένοι. -Εδώ κάνουμε την εμφάνισή μας! είπα στον Merovech και ορμίσαμε στην μάχη. Πετάγομαι ως σκοτάδι μπροστά από την μεγαλύτερη ομάδα των marine και απελευθερώνω αυτά που είχα ρουφήξει, μαζί με αυτά ήταν και τα πτώματα των marine από πριν. Μόλις τα είδαν αυτά σάστισαν. Από το πλήθος βγαίνει μπροστά μια γυναίκα με ένα σπαθί και με σημαδεύει. -Θα το πληρώσεις αυτό που έκανες. -Για να δούμε τι έχεις. | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Δευ Μαρ 07, 2011 7:18 am | |
| Ο Raziel πολεμουσε με την Tashigi και την ωρα που αυτοι πολεμουσαν,πολλοι marine προσπαθησαν να επεμβουν στην μαχη.Ηταν μια ομαδα απο περιπου 20 marine.Αυτοι πλησιαζαν απο ενα κενρικο δρομο και εγω τους εκοψα την φορα αφου εκτοξευσα μια σφαιρα που διαπερασε το κρανιο ενος απο αυτους. -Χεχεχε...Εαν θελετε να συλλαβετε τον Raziel θα πρεπει να περασετε απο εμενα πρωτα. Τους ειπα και αυτοι εβγαλαν κατι καραμπινες και αρχισαν να με πυροβολουν. | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Τρι Μαρ 08, 2011 5:21 am | |
| Επιβραδυνα τις σφαιρες τους τοσο,που επεσαν κατω ακριβως μπροστα μου. Οι marine εμοιαζαν εκπληκτοι απο αυτο που ειδαν και μου εριξαν αλλη μια φορα σφαιρες. Αλλα και παλι οι σφαιρες τους ειχαν την ιδια καταληξη με τις αλλες. Αυτοι εμειναν με τα στοματα ανοιχτα.Πηρα μερικες σφαιρες απο κατω και τις εκτοξευσα κατα πανω τους.Αυτοι δεν προλαβαν να αντιδρασουν με αποτελεσμα να πεσουν κατω νεκροι περιπου 5 απο αυτους. | |
|
| |
Laxus Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Τρι Μαρ 08, 2011 5:26 am | |
| Εν το μεταξυ κοιταξα γρηγορα τον Raziel που αντιμετωπιζε αυτη τη γυναικα με τo katana. Απο οτι προσεξα ο Raziel ειχε παρει το πανω χερι στην μαχη και της ειχε προκαλεσει σοβαρες ζημιες ενω αντιθετα τα χτυπηματα της,περναγαν μεσα απο τον Raziel και δεν του εκαναν ζημια.Ξανα γυρναω προς το μερος των marine που εμοιαζαν φοβισμενοι πια. -Χεχεχε! ειστε για λυπηση...Αλλα εγω δεν λυπαμαι ουτε συγχωρω κανεναν! Τους ειπα και μερικοι απο αυτους εβγαλαν σπαθια και ετοιμαστηκαν να επιτεθουν,ενω ενας απο αυτους εβγαλε ενα bazooka και εκτοξευσε ενα πυραυλο κατα πανω μου. | |
|
| |
Raziel Civilian
| Θέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] Τρι Μαρ 08, 2011 8:08 am | |
| -Θα σε πιάσω πειρατή, ζωντανό ή νεκρό. Δεν θα σε αφήσω ελεύθερο να σκοτώνεις ναυτικούς και αθώους ανθρώπους. -Zehahahaha. Εσύ θα πιάσεις εμένα? Για προσπάθησε. -Στο όνομα της δικαιοσύνης δεν θα σε αφήσω ατιμώρητο. -Δικαιοσύνη? Που είδες εσύ δικαιοσύνη? Οι υψηλόβαθμοι σας έχουν για πιόνια τους στα σχέδιά τους. Κάνουν ότι θέλουν και δεν λογαριάζουν τίποτα και κανέναν. Αυτή είναι η δικαιοσύνη σας? -Σταμάτααα. Μου επιτέθηκε με το σπαθί της προσπαθώντας να με κόψει αλλά δεν το κατάφερε καθώς το σπαθί της πέρασε από μέσα μου. | |
|
| |
| New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] | |
|