.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μαρ 08, 2011 8:23 am

-Να σταματήσω? Γιατί? Δεν σε συμφέρει να μιλάω για την οργάνωσή σας και αυτά που έχετε κάνει? Είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω από που να αρχίσω. Zehahahaha.
-Σταμάτα είπα. Δεν ξες τίποτα για την οργάνωσή μας. Όλα αυτά που λες είναι ψέματα.
-Θα είσαι για μια ζωή το πιόνι των ανωτέρων σου.
Απλώνω σκοτάδι σε όλο το γύρο μέρος. Με το που το είδαν αυτό όσοι ήταν εκεί έμειναν με το στόμα ανοιχτό, δεν ήξεραν τι γινόταν.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μαρ 08, 2011 8:36 am

-Ώρα για λίγη διασκέδαση! Black Hole!
Άρχισα να ρουφάω πράγματα και ανθρώπους. Μετά από λίγο μάζεψα το σκοτάδι και το άπλωσα ξανά στον ουρανό. Ο ουρανός σκοτείνιασε.
-Liberation!
Άρχισαν να πέφτουν όλα όσα είχα ρουφήξει. Οι άνθρωποι που είχα ρουφήξει έπεφταν λιπόθυμοι και γεμάτοι τραύματα στο έδαφος και πάνω τους έπεφταν τα πράγματα που είχα ρουφήξει.
-Σταμάτααα. μου κάνει η κοπελιά και μου επιτήθεται και πάλι με το σπαθί της. Αυτό όμως πέρασε και πάλι από μέσα μου.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μαρ 08, 2011 8:41 am

-Δεν θα μάθεις ποτέ.
Tokoyami Kaisenkyoku lit [Dark Rondo]!
Έπεσε αναίσθητη στο έδαφος. Είπα αυτήν την συγκεκριμένη να μην την σκοτώσω έτσι ώστε αν επιζήσει από την μάχη αυτή να ψάξει να βρει το ποιόν της οργάνωσής της.
Μόλις τέλειωσα από εκεί γύρισα να δω τι κάνει ο Merovech. Με το που γύρισα όμως το κεφάλι μου προς το μέρος του είδα έναν πύραυλο να κατευθύνεται προς το μέρος του.
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μαρ 08, 2011 8:47 am

Ο πυραυλος πλησιαζε ολο και πιο πολυ.Τοτε τον επιβραδυνω αποτομα και τον κλοτσαω με δυναμη προς το μερος των marine.Ο πυραυλος αλλαξε πορεια και αρχισε να κατευθυνεται προς τους marine.
3 απο αυτους προλαβαν να τρεξουν μπροστα και δεν επαθαν σχεδον τιποτα.Αυτο ομως δεν ισχυε και για τους αλλους που πιαστηκαν στην εκρηξη.Το μονο που ειχε απομεινει ηταν μερικα καμενα πτωματα.
Οι αλλοι τρεις σταθηκαν ορθιοι και μου επιτεθηκαν με τα σπαθια τους.
-Πολυ αργοι για μενα...
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μαρ 08, 2011 8:53 am

Χαμογελασα υποτιμητικα και περιμενα ακινητος να μου επιτεθουν.
Ενας απο αυτους πηγε να με κοψει με το σπαθι του αλλα το αποφευγω,πιανω το σπαθι του και το επιταχυνω στην καρδια του.Οι αλλοι δυο επιτεθηκαν ταυτοχρονα.πηγαν να με καρφωσουν στην καρδια.
Εγω τοτε πιανω ευκολα και τα δικα τους σπαθια και του επιταχυνω απιστευτα με αποτελεσμα να εκτοξευτουν με τεραστια δυναμη πανω σε ενα κτιριο.Αυτοι εκαναν το λαθος να μην αφισουν τα σπαθια τους απο τα χερια τους και ετσι εκτοξευτηκαν μαζι τους.Κοιταξα πισω μου και ειδα την γυναικα με το katana να ειναι στο εδαφος και ο Raziel ηταν γυρισμενος προς το μερος μου.Εμοιαζε καπως ενθουσιασμενος απο την κινηση μου αλλα και την νικη του απεναντι στην γυναικα-ξιφομαχο.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μαρ 08, 2011 11:00 am

-Ξες να το διασκεδάζεις βλέπω. Μ' αρέσει αυτό. Ας συνεχίσουμε το πάρτι λοιπόν.
Μερικοί marine που ήταν εκεί κοντά είχαν δει ότι νίκησα την Tashigi και μου επιτέθηκαν. Άλλοι με πυροβόλησαν, άλλοι όρμηξαν με τα σπαθιά τους και άλλοι τις γροθιές τους. Όλα πέρασαν από μέσα μου και εγώ έγινα όλος σκοτάδι. Εμφανίζομαι πίσω τους και αρχίζω να τους σκοτώνω έναν-έναν είτε με το πιστόλι μου είτε με τις δυνάμεις μου. Το ίδιο έκανε και ο Merovech, τους σκότωνε όλους έναν-έναν.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μαρ 08, 2011 11:17 am

Ύστερα από λίγο, μέσα στο χάος που γινόταν από την μάχη, αρχίζει να εμφανίζεται καπνός. Όλο και περισσότερος καπνός ερχόταν και άρχιζε να πυκνώνει. Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίζεται ένας τύπος με 2 πούρα στο στόμα και ένα άσπρο jacket το οποίο έγραφε πίσω "正義" (Justice). Αυτός πρέπει να είναι ο Smoker.
-Ωραία. Επιτέλους φάνηκε. Για να δούμε πόσο δυνατός είναι ένας τύπος με φρούτο παρόμοιο με το δικό μου.
Γέμισα το πιστόλι μου, ξεπάστρεψα όσους ήταν γύρο μου και ετοιμάστηκα να του επιτεθώ.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μαρ 08, 2011 11:52 am

Γέμισε όλο το μέρος καπνό. Τότε εγώ άρχισα να απλώνω σκοτάδι για να φύγει ο καπνός του Smoker. Μόλις το είδε αυτό ο Smoker γύρισε προς το μέρος μου.
-Πειρατή, έχεις το logia φρούτο του σκοταδιού βλέπω, αλλά και πάλι δεν είσαι τίποτα για μένα.
-Δεν είμαι τίποτα για σένα? Zehahahaha. Έχεις το logia φρούτο του καπνού και το παίζεις δυνατός?
-Kurouzu!
Τον τραβάω και μόλις τον πιάνω του ακυρώνω την δύναμη του φρούτου του. Ο Merovech του ρίχνει 2 σφαίρες στο στήθος και εγώ του ρίχνω 1 στα πλευρά και μετά τον πετάω στο έδαφος.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Raziel στις Τρι Μαρ 08, 2011 12:16 pm, 1 φορά
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μαρ 08, 2011 12:15 pm

Αυτος ομως εχοντας τεραστια αντοχη,Σηκωθηκε αμεσως και μετετρεψε το κατω μερος του σωματος του σε καπνο.Ο καπνος αρχισε να περικυκλωνει τον Raziel.Ομως με μια γρηγορη κινηση,ο Raziel προλαβαινει και τον πιανει απο τον λαιμο.Τον Ριχνει ανασκελα στο εδαφος και εγω που αποφασησα να βοηθησω,κανω ενα αλμα και επιταχυνω τον εαυτο μου με αποτελεσμα να πατησω το προσωπο του Smoker με ταχυτητα παρομοια με μιας σφαιρας.Το τσιμεντο του δρομου γυρω μας ραγισε και αυτος αρχισε να αιμοραγει λιγο απο το στομα και απο την μυτη.Εμοιαζε περισοτερο νευριασμενος παρα χτυπημενος.Τοτε σκουπισε το αιμα απο το προσωμο του και αναψε ενα πουρο που εβαλε στο στομα του.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μαρ 08, 2011 12:23 pm

-Μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε? Τελικά δεν είστε τίποτα παραπάνω από απλοί πειρατές.
-Έτσι ε? Τότε να δω τι θα κάνεις τώρα. Θα σε σκοτώσω.
-Kurouzu!
Τον τραβάω κατά πάνω μου αλλά την ώρα που είναι να φτάσει βγάζει το jutte και με χτυπάει με πολύ δύναμη. Το jutte με χτύπησε και δεν πέρασε από μέσα μου. Ήταν η πρώτη φορά που με χτυπούσε κάποιος και μάλιστα με τόση πολύ δύναμη από τότε που απέκτησα το φρούτο μου.
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Μαρ 09, 2011 1:19 am

O Raziel επεσε κατω και την στιγμη που πηγε ο Smoker να τον ξαναχτυπησει με το Jutte μπηκα εγω μπροστα και κλοτσησα το Jutte για να μην χτυπησει τον Raziel.Αυτος τοτε χαμογελασε ,εγινε καπνος και οταν ο καπνος ειχε εξαπλωθει,Βγηκε απο πισω μου και με χτυπησε στο λαιμο.Εβγαλα αιμα απο το στομα και επεσα κατω.Παραλιγο να μου σπασει τον λαιμο με αυτο το χτυπημα.Νευριασα απιστευτα και επιταχυνα τον εαυτο μου και με το Dagger μου του εκοψα το κεφαλι.Το κεφαλι του επεσε κατω αλλα το υπολοιπο σωμα μπορουσε ακομα να μου επιτεθει.Ετσι πριν εγω το καταλαβω αυτος μου εριξε ενα uppercut.Επεσα κατω ζαλισμενος απο την δυναμη του χτυπηματος του.Ο Raziel που δεν περιμενε να τον χτυπησει κανονικα το Jutte σηκωθηκε και μπηκε αναμεσα σε εμενα και τον Smoker.
Raziel
Civilian
Civilian
Raziel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Μαρ 09, 2011 9:03 am

-Πως με χτύπησες με το Jutte? Μην που πεις ότι είναι από kairoseki...
-Βλέπω ξες από τι είναι φτιαγμένο το Jutte μου.
-Καλά το φαντάστηκα. Για να έχεις στην κατοχή σου ένα τέτοιο όπλο πρέπει να είσαι σε υψηλή θέση.
-Merovech, δεν τον έχουμε προς το παρόν. Πρέπει να φύγουμε και να ανασυνταχθούμε. Θα μας καλύψω ώστε να καταφέρουμε να φύγουμε. Μόλις σου δώσω το σήμα έφυγες.
Απλώνω σκοτάδι σε όλο το μέρος γύρο μας. Κάνω νόημα στον Merovech και σηκώνεται. Αρχίζει να τρέχει πολύ γρήγορα μέχρι που έφυγε από το μέρος αυτό.
-Καιρός να φύγω και εγώ σκέφτηκα.
Μεταμορφώνομαι σε σκοτάδι και ξαναγίνομαι κανονικός μέσα στο υπόλοιπο πλήθος που πολεμούσε για να με χάσει ο smoker. Μόλις πάω να φύγω ακούω τους επαναστάτες
-Οπισθοχώρηση, πρέπει να ανασυνταχθούμε.
και μαζί με εμένα έφευγαν και οι επαναστάτες.

Η συνέχεια εδώ: http://www.onepiecegr-rpg.com/t2657-topic

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Raziel στις Τρι Ιουν 21, 2011 5:27 am, 1 φορά
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 10, 2011 5:02 am

Εγω επιταχυνα τον εαυτο μου και ξεφυγα ευκολα απο τον smoker.Κρυφτηκα σε ενα σοκακι, λιγες στιγμες αργοτερα,ειδα μια μαζα σκοταδιου να προχοραει πολυ γρηγορα στον κεντρικο δρομο.
-Ε! απο εδω!
φωναζω και ξαφνικα το σκοταδι εξαφανιστηκε και στην θεση του στεκονταν ο Raziel.
ενω συζηταγαμε για το τι θα κανουμε τελικα,ειδαμε και κατι Revolutionaries να τρεχουν και να λενε οτι πρεπει να ανασυνταχθουν.Τοτε μου ηρθε η ιδεα να ενωθουμε μαζι τους.Ετσι δεν θα μπορουσε να μας ξαναβρει ευκολα ο smoker.Στον Raziel αρεσε η ιδεα και ετσι αρχισαμε να τρεχουμε μαζι τους.
Καποια στιγμη σταματησαν μπροστα απο το δημαρχειο της πολης που λογικα ειχαν καταλαβει.
-Ποιοι ειστε εσεις?
μας ρωτησαν μερικοι απο αυτους και εμεις τους εξηγησαμε οτι θελαμε να τους βοηθησουμε.
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]   New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 12, 2011 3:05 am

Στην αρχη εμοιαζαν καπως επιφυλακτικοι και δεν μας εμπιστευονταν.
Τους εξηγησε ο Raziel οτι ειμαστε και εμεις πειρατες και οτι θελουμε να βοηθησουμε να εκτελεσουν την αποστολη τους.Μετα απο λιγο αρχισαν να πανηγυριζουν που πηραν με το μερος τους 2 πολυ δυνατους πειρατες και μας δεχτηκαν στην ομαδα τους.
Αρχισαμε να συζηταμε για το σχεδιο τους και μας ειπαν οτι σχεδιαζαν να επιτεθουν σε μια αποστολη που εκαναν οι marine.Τοτε εγω με τον Raziel αποφασησαμε να τους ακολουθησουμε προς το παρον.Αυτοι ελεγχαν ενα χαρτη της πολης και μετα απο 5 λεπτα σηκωσαν τα σπαθια τους στον αερα και αρχισαν να τρεχουν ξανα προς την πλατεια.

New Threats Appear! Loguetown Becomes A Battlefield![αρχη]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος] Επιστοφή στη Loguetown
» [Τέλος] Once again in Loguetown. Time for Practice!
» imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]
» Τα απρόσμενα γεγονότα στην Loguetown[Τέλος]
» [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: