.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]   imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 1:25 pm

Ειχα ξεμπερδεψει με αυτην την διμοιρια αλλα μου ειχε κοστισει παρα πολυ ενεργεια.. Η επιθεσεις μου για καποιον ανεξηγητο λογο ητανε πιο δυνατες απο ποτε αλλα με κουραζανε πολυ περισσοτερο.. Οταν γυρισα προς τα πισω το βλεμμα μου ειδα οτι οι υπολοιποι ειχανε φτασει σχεδον την Sakura..... Δεν θα προλαβενα.....
Sakura !! Ξυπνα !!
Πριν φτασουν οι μαρινς την Sakura 2 εκρηξεις,η μια μετα την αλλη, ακριβως πανω τους δημιουργουνται... Ακριβως πανω στις 2 διμοιριες οπου ειχανε απομεινει,σκοτωνοντας ολους τους μαριν...
Απο που προηλθαν ομως....
Chris !!! Εδω πανω !!κοιταξα προς απο εκει οπου ακουστηκε αυτη η γλυκια και γνωριμη φωνη...
Στο κτιριο ακριβως απο πανω μας η Maya στεκοτανε κρατωντας ενα τεραστιο οπλο που εβγαζε καπνους.. Αμεσως πηδηξε κατω και ηρθε προς το μερος μου αγκαλιαζοντας με..
Επεπλεξες την καλυτερη στιγμη να εμφανηστεις...της ειπα ανταποδηδωντας την αγκαλια...
Πρεπει να βοηθησουμε την Sakura !!
Γυρναμε και οι 2 προς την Sakura,να την παρουμε και να φυγουμε αλλα προς τεραστια εκπληξη μας την ειδαμε ορθια να σκαλιζει το αυτι της...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Elé Blackheart
Story Teller
Story Teller
Elé Blackheart

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]   imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 2:03 pm

δεν πολυκαταλάβαινα τι γινότανε γύρο μου....θυμόμουν αποσπασματικά να με σηκώνει ο chris στην πλάτη του και μετά ένα κενό. κάποια στιγμή άκουσα 2 πολύ δυνατούς ήχους σαν εκρήξεις. έτσι άνοιξα τα μάτια μου και πετάχτηκα, βρισκόμουν στο πάτωμα. τι στο καλό είχε γίνει?! σηκώθηκα όρθια και άρχισα να τρίβω τα αυτιά μου....είχα έναν τρομερό πονοκέφαλο και το μεθύσι δεν μου είχε περάσει σχεδόν καθόλου, επιπλέον είχα και τα τραύματα απο την μάχη που είχα αρχίσει να με πονάνε αφόρητα.
γύρισα πίσω μου και είδα τον κρις με την μαγια αγγαλιά!!απ ότι κατάλαβα εκείνη ήταν υπεύθυνη για την έκρηξη..
< επ!!-χικ- γεια σου μαγια!!!!> της είπα εγώ και σήκωσα το χέρι μου
τότε όμως άκουσα φωνές και έτσι γύρισα και κοίταξα.ένα τσούρμο μαρίνς ερχόταν κατά επάνω μας!!!!
<πωπω έλεος!!!! ποτέ δεν βαριούνται να μας κυνηγάνε αυτοί?!> είπα και ετοιμάστηκα.
Elé Blackheart
Story Teller
Story Teller
Elé Blackheart

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]   imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 2:15 pm

<μου χαλάτε την βραδιά ανόητοι!!!! τώρα θα δείτε!!>είπα και τέντωσα τα χέρια μου
<bara bara no....deception!!!!> φώναξα και το σώμα μου διαμελίστηκε σε άπειρα μικρά κομματάκια. τα κομμάτια άρχισαν να περιστρέφονται γύρο απο τους μαρίνς. στα χέρια μου βρίσκονταν τα όπλα τα οποία χτυπούσαν έναν-έναν τους μαρίνς οι οποίοι σφάδαζαν απο τον πόνο και έπεφταν κάτω.μέσα στα επόμενα λεπτά το τσούρμο είχε βγει οφ και εγώ έκανα νόημα στους 2 συντρόφους μου να φύγουμε.
τρέχαμε δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα και πραγματικά όσο και αν είχα κουραστεί είχα μια ακόρεστη όρεξη να ρίξω ξύλο. έτσι έψαξα να βρω έναν τύπο για να το δείρω. ήθελα οπωσδήποτε να ξεσπάσω. κάποια στιγμή είδα έναν τύπο να αράζει σε ένα παγκάκι με μία μπύρα στο χέρι. έτσι εγώ διαμέλισα το χέρι μου και του το έστειλα, πήρα την μπύρα και την έφερα σε εμένα όπου την κατέβασα μονορούφι
<εεε?!!! τι κάνεις φέρτην πίσω!!!> είπε και πετάχτηκε επάνω σηκώνοντας τα μανίκια του
<έλα να την πάρεις αν μπορείς!!!!χαχαχα>του είπα εγώ και άρχισα να γελάω σαν χαζή -άλλωστε ήμουν μεθυσμένη- μαζί με τον chris
εκείνος όμως ήταν ξενέρωτος και σηκώθηκε και έφυγε και με άφησε με το παράπονο που δεν τον έδειρα...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]   imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 2:22 pm

Sakura !! Δεν εχουμε ωρα για τα νευτρα σου !!
Ξενερωτε και εσυ...
Καθολη την διαδρομη που προσπαθουσαμε να ξεφυγουμε η Sakura δεν ενοιωθε τιποτα... Το μεθησι μου ειχε περασει κατα μικρη ποσοτητα και αντικαταστηκε η τρελα στο μυαλο μου με την λογικη αλλα η Sakura ηταν ακομα στον κοσμο της... Τουλαχιστον για τωρα ειχαμε ξεφυγει απο τους μαριν....
Επρεπε συντομα να φτασουμε στο πλοιο και να φυγουμε απο το νησι.. Ηδη ειχαμε καθυστερησει πολυ με την μαχη.. Ο Smoker θα ειναι στον δρομο του καθοδον τωρα προς το μερος οπου μας ειδανε τελευταια φορα.. Ισως απο την αλλη να μην ειναι και τοσο χαζος.. Ισως να μας περιμενει ηδη στο πλοιο...
Εκεινη την στιγμη μου διεφυγε κατι παραπολυ σημαντικο... Το μοναδικο οπλο με το οποιο μπορουμε να τον αντιμετωπησουμε... Ξεχασαμε το Flail της Sakura στο μερος οπου πολεμησαμε τον Raziel και τον Merovech....
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]   imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 2:30 pm

Ηταν το μοναδικο οπλο μας εναντιον του ... Επρεπε να το παρω πισω...
Maya,Sakura !! Συνεχιστε προς το πλοιο !! Εγω πρεπει να παω να παρω κατι σημαντικο που αφησαμε !!
Chris !! Το μερος τωρα θα ξεχειλυζει απο μαρινς !!! Αστο οτι και να ηταν!!
Τι ξεχασες?
Προχωρατε !!τους φωναξα και ετρεξα προς τα εκει οπου ηρθαμε...
Ετρεχα οσο πιο γρηγορα μπορουσα... Οι μαρινς στον δρομο μου ητανε κατι το εντελως αναμενωμενο αλλα οποιος εμπαινε στον δρομο μου δεν προλαβενε να με αγγιξει αφου αφηνα δηλητηριωδες αερια στο περασμα μου... Μερικοι προλαβενανε να με τραυματισουν με τα σπαθια τους... Το χειροτερο συναιβει οταν ενας με σημαδευε με την καραμπινα του.. Πεταξα το κατανα μου πανω του και μολις επεσε κατω,ακριβως απο πισω του βρισκοταν ενας αλλος σκοπευτης ετοιμος να με πυροβολησει.. Δεν μπορεσα να αποφυγω την σφαιρα ουτε να καλυψω το σωμα μου με περισσοτερο δηλητηριο ωστε να μην με χτυπησει και ετσι η σφαιρα μπηκε μεσα στον θωρακα μου... Δεν το σκεφτηκα καθολου,εξαφανησα την σκεψη του πονου απο το μυαλο μου και αυξησα ταχυτητα προς το μερος αυτου του μαριν.. Εκεινος προσπαθουσε οσο πιο γρηγορα γινοταν να ξαναγεμισει την καραμπινα του αλλα εγω το προλαβα... Του επιασα το κεφαλι και το γυρισα αποτομα ... Τον αφησα να πεσει κατω και συνεχισα τον δρομο μου...
Ξαφνηκα βρησκομαι στην πλατεια οπου ειχαμε κανει την μαχη και επεσα στα γονατα ψαχνωντας για το flail...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Τρι Απρ 05, 2011 2:36 pm, 1 φορά
Elé Blackheart
Story Teller
Story Teller
Elé Blackheart

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]   imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 2:35 pm

εγώ με την μαγια συνεχίσαμε να τρέχουμε προς το πλοίο και εγώ έσπαγα το κεφάλι μου προσπαθώντας να σκεφτώ τι στο καλό είχε ξεχάσει ο κρις...ξαφνικά μου ήρθε στο μυαλό σαν αναλαμπή
<το flail...> ψιθύρισα χαμηλόφωνα...
<τι?>με ρώτησε η μάγια καθώς κοίταξε προς το μέρος μου
<το flail!!!!!αυτό ξέχασε!!!!αχχχ ο ανόητος.....!!!!θα τον σκοτώσω έτσι και γίνει καμια στραβή!!!> είπα εγώ εκνευρισμένη. μα πως στο καλό το ξέχασε!!πού είχε το μυαλό του?!
<έλα ηρέμησε....>μου είπε η μάγια και με έπιασε απο το χέρι για να ανέβουμε στο πλοίο.
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]   imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 2:49 pm

Εψαχνα σαν ζητιανος για ψιχουλα το πατωμα.. Προσπαθουσα να το βρω αλλα πουθενα το flail.. Σηκωθηκα για μια στιγμη και να το... σαν θεια φωτηση... Μερικα μετρα μπροστα μου,μεσα σε κατι αιματα βρισκοτανε το flait.. Ετρεξα κοντα του,εσκυψα και το μαζεψα κοιταζωντας το...
Το εσφυξα στο χερι μου και ευχηθηκα οι Maya με την Sakura να ειναι καλα και να μην πεσανε πανω στον Smoker... Με το που κανω αναστροφημη εκπληξη οπου με περιμενε μου παγωσε το αιμα...
Βρε βρε... Εχω την τιμη να βλεπω μπροστα μου τον διασημο Chris Label? Η αλλιως οπως σε λεμε εμεις οι μαρινς... Poison Blade....
O Smoker στεκοτανε απεναντι μου εχοντας βγαλει το jutte του ετοιμος για μαχη...
Εκανες μεγαλο λαθος οπου πατησες το ποδι σου σε αυτο το νησι... Επιπλεον μολις σε δεσω εδω θα παω να πιασω και τις αγαπητικιες σου... Χαχαχα...
Οι δυναμεις οπου μου ειχανε απομεινει δεν προκητε να καταφερνανε ουτε ζημια πανω του... Ωστοσο δεν ειχα πολες επιλογες.. Το καλο ειναι οτι δεν ειναι στο πλοιο περιμενοντας την Maya και Sakura...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Παρ Σεπ 23, 2011 6:15 am, 2 φορές συνολικά
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]   imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 3:00 pm

Τα ειχα ψυλοχαμενα... Υπο φυσιολογικες συνθηκες δεν θα ανυσηχουσα τοσο με το να ειχα μπροστα μου τον Smoker αλλα τωρα... ειναι διαφορετικα...
Ο Smoker χωρις να χασει καθολου χρονο μου επητεθηκε... Τραβηξα και το κατανα μου ενω με το flail απεκρουσα το jutte του... Επρεπε να σκεφτω ενα σχεδιο και πολυ γρηγορα γιατι αυτην την μαχη δεν ειχα πολλες ελπιδες να την κερδισω...
Εκεινος μου εριξε μια μπουνια στην μαπα αλλα αντι να με διαολοστειλει δεν εγινε τιποτα.. Κοιταζωντας καλυτερα το χερι του Smoker ειχε γινει καπνος και μπηκε,μεσω της μυτης μου,στο σωμα μου...
Χαχαχα !! Αυτο ειναι ολο ?! Δεν μπορω να το πιστεψω οτι η κυβερνηση σε θεωρει απειλη !!ειπε και ενοιωθα τον καπνο μεσα μου να πιεζει τα οργανα μου.. Ουρλιαξα απο τον πονο.. Υστερα χαμογελασα...Εβαλα οσο πιο κρυφα μπορουσα το flail να στηριχθει στην ζωνη μου πισω μου,στην πλατη... Ειχα σχεδιο...
Παραδηνομαι..του ειπα και αφησα το κατανα μου να πεσει στο εδαφος...
Τοσο ευκολο ηταν τελικα... Ειμαι απογοητευμενος...και με αφηνει.. Γυρναει για μια στιγμη με ενα πανι να πιασει τις kairoseki χειροπεδες του και τοτε βρισκω ευκαιρια...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]   imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 3:11 pm

Με το που γυρισε για μια στιγμη τραβηξα το δηλητηριασμενο,απο πριν με τον Raziel,flail και τον κοπανησα στο κεφαλι... Εκεινος επεσε κατω απο το χτυπημα και το σημειο οπου το κεφαλι του ηρθε σε επαφη με το flail αρχιζε να βγαζει ατμους... Χωρις να χασω χρονο ακουμπησα πανω του το flail ωστε να χασει τις δυναμεις του και εξεπνευσα ενα αεριο οπου θα το παραλυρουσε για λιγο.. Αρκετα ηλπιζα ωστε να ξεφυγω...
Καταραμενε πειρατη !! ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΩ !!
Δεν εδωσα σημασια και αρχισα να τρεχω προς το λιμανι... Μονο μαχη δεν θα το ελεγα αυτο το σκηνικο με τον Smoker αλλα δεν ειχα πολες επιλογες... Αφηνωντας την πλατεια πισω μου ακουσα ξαφνηκα...
ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙς ΜΟΝΑΔΕΣ !! ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ,ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ POISON BLADE KAI THN DARK ASSASIN !! TΩΡΑ !!!!!!!!!
Αυτα που ακουσα ηταν αρκετα για να μου βαλουν φτερα στα ποδια και να φτασω στο λιμανι μεσα σε μολις 2 λεπτα.. Δεν συναντησα στο δρομο μου κανενα μαριν αφου ολοι θα τρεχανε τωρα στα πλοια τους... Πανω στο καταστρωμα ειδα την Maya να μου φωναζει...
Αντε Chris !!! Πρεπει να φυγουμε !!
Πες μου κατι που δεν ξερω !!!
Η Sakura απο οτι φαινοταν ειχε σηκωσει αγκυρα και το πλοιο ειχε σαλπαρει ηδη αφου ειχε απομακρυνθει μολις μερικα μετρα απο την προβλητα.. Μολις εφτασα πηδηξα με οση δυναμη μου ειχε απομεινει και πιαστηκα απο κατι προεξωχες στα πλαγια του πλοιου.. Η Maya με τραβηξε πανω και μολις εφτασα στο καταστρωμα ξαπλωσα για μια στιγμη βαριανασαινοντας...
Chris !! Ελπιζω να το βρηκες !! Επισης μας εχουν παρει στο κυνηγη !!
Ναι ρε γα**το !! Μισο λεπτο να παρω και μια ανασα !!!
Elé Blackheart
Story Teller
Story Teller
Elé Blackheart

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]   imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 3:16 pm

σαλπάραμε και κινούμασταν προς άγνωστη κατεύθυνση...δεν με ένοιαζε το που απλα με ένοιαζε να παραμείνουμε ασφαλής ακόμα και αν μας κυνηγούσαν τα πλοία των μαρινς...

οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές. πραγματικοί φίλοι είναι αυτοί που θα ρισκάρουν την ζωή τους για χάρη σου, που δεν θα σε πουλήσουν, που θα προσπαθούν πάντα να σου φτιάξουν το κέφι και που θα σε στηρίζουν όταν δεν έχεις κανέναν άλλο. Φίλοι είναι αυτοί που θα περνάνε μαζί σου κάθε στιγμή χαράς η λύπης, που πάντα στόχος τους θα είναι να σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και που δεν θα βάζουν κανέναν πάνω απο σένα.
το να έχεις τέτοιου είδους άτομα δίπλα σου είναι σπάνιο, αλλά αν έχεις είναι ευλογία. τέτοιου είδους άτομα πρέπει να χαίρουν της εκτίμησης μας και να φροντίζουμε πάντα να είμαστε αντάξιοι τους. όταν το καταφέρουμε αυτό θα έχει ολοκληρωθεί ένα κομμάτι μέσα μας.

ΤΕΛΟΣ
lalios
Civilian
Civilian
lalios

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]   imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Απρ 06, 2011 1:38 am

Όνομα: sacura/Chris Label
Haki Points: -/1
Player of the Week Points: 9/10
Beli: 45.000/49.000
Bounty/Fame Points: 10.000.000/10.000.000

Παρατηρησεις: sakura ξεχασες ν' αναφερεις πως και που βρηκε ο Chris το κλειδι για να ξεκλειδωσει τις χειροπεδες σου.

imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» Another Imprisonment[Τελος]
» [Τέλος] Επιστοφή στη Loguetown
» [Τέλος] Once again in Loguetown. Time for Practice!
» Τα απρόσμενα γεγονότα στην Loguetown[Τέλος]
» επιστροφή στην Loguetown:το νεο μέλος του πληρώματος.[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: