Παρόντες χρήστες | 13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| Smoke vs candle and an old story...[ΤΕΛΟΣ] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Απ: Smoke vs candle and an old story...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 12:23 pm | |
| Στην συνεχεια τους περιεγραψα την εισοδο μου στην Μεγαλλη Γραμμη και τους περιεργους αντιπαλους που ειχα αντιμετωπησει.Εκεινοι τοτε μου εξηγησαν οτι στην Μεγαλη Γραμμη καθε νησι ηταν διαφορετικο απο ολες τις αποψεις.Ο καιρος, οι κατοικοι και οι αντιπαλοι μου θα ηταν παντα τελειως διαφορετικα σε καθε νησι. Επιπλεον τα καιρικα φενομενα και στην θαλασσα απλα μπορουσαν να αλλαξουν ανα πασα ωρα και στιγμη. Αυτο βεβαια το ειχα καταλαβει εδω και πολυ καιρο αφου ειχα αντιμετωπησει τρελα καιρικα φενομενα και καταστασεις. Η συζητηση κρατησε ωρες ολοκληρες και εχασα την αισθηση του χρονου. Ειχαν ταξιδεψει πολυ περισσοτερο απο εμενα για αυτο θεωρησα οτι θα μου εβγαινε σε καλο να ακουσω ολα οσα ειχαν να μου πουν. Τελος μου προτειναν να μην επισκεφτω ποτε νησια των Marine ετσι για πλακα.Τα πραγματα ηταν πολυ πιο αγρια στην Μεγαλη Γραμμη....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Κυρ Μαρ 13, 2011 12:44 pm, 1 φορά | |
| | | Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Απ: Smoke vs candle and an old story...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 12:29 pm | |
| Ηξερα τι εννουσαν και το μυαλο μου πηγε αμεσως τους Warlords, τους Admirals και τον Fleet Admiral και στο Buster Call.Συγουρα υπηρχαν και αλλα τα οποια δεν ηξερα.Αλλα ουτε ηθελα να τα μαθω ουτε τιποτα γιατι αυτη ηταν η μαγεια του ταξιδιου μου.Αρκετη ωρα αργοτερα ροχαλιζαμε και οι 3 κατω απο το φως του φεγγαριου. Αφου ειχα καταφερει να κοιμηθω με το ροχαλιτο τους για μενα ημουν ηρωας.Το επομενο πρωι το ξυπνημα μου ηταν λιγο αγριο αλλα για τους 2 γιγαντες φυσιολογικο.Οταν ανακαθησαν και οι 2 εγω πεταχτηκα ενα μετρο πανω απο το εδαφος και επεσα με τα μουτρα στο εδαφος και ξυπνησα αμεσως και κοιταξα δεξια και αριστερα και αυτοματα αρχησαν να γελανε και μαλιστα δυνατα .Εγω δεν εκανα καν τον κοπο να τους κοιταξω.Σηκωθηκα και πηγα να πλυνω το προσωπο μου και να κανω και γενικα ενα μπανακι γιατι ειχα να κανω 2 μερες. Αφου τελειωσα πηγα και καθησα διπλα τους και συγγεκριμενα καθησα διπλα στην φωτια που ειχαν αναψει ,γιατι μαλλον ειχα κρυωσει το προηγουμενο βραδυ, και ετρωγαν πρωινο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Κυρ Μαρ 13, 2011 12:46 pm, 1 φορά | |
| | | Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Smoke vs candle and an old story...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 12:35 pm | |
| Εγω επειδη δεν μπορουσα να φαω κρεας πρωι πρωι πηγα και εκοψα μερικα φρουτα για να φαω.Πηρα τα σπαθια μου και πηγα στο δασος και σκαρφαλωσα σε ενα δεντρο για να κοψω μερικα.Λιγο αργοτερα γυρησα με μια τσαντα φρουτα. Ηταν καλη ευκαιρια να παρω και μερικα φρουτα στο πλοιο.Πριν τα φαω ομως ρωτησα μηπως ηταν κανενα απο αυτα δηλητηριωδη και ο Broggy αφου τα ελενξε προσεχτηκα μου εγνεψε αρνητικα. Εφαγα μερικα απο αυτα και τα υπολοιπα τα εβελα μεσα στην τσαντα που ειχα και τα υπολοιπα πραγματα.Ηταν η ωρα για να φυγω αλλα ημουν ενθουσιασμος για το επομενο μου ταξιδι.Ο Broggy και ο Dorry δεχτηκαν να με συνοδεψουν μεχρι το πλοιο μου.Ευτυχως θυμομουν τον δρομο. Πριν προλαβω να κανω μερικα βηματα με βουτηξε ο Broggy και με εβαλε να καθησω διπλα στον ωμο του.Στον δρομο αρχησε να συζηταμε και παλι για αστεια θεματα. Ηταν και οι 2 τους καταπληκτικοι.... | |
| | | Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Smoke vs candle and an old story...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 12:53 pm | |
| Λιγα λεπτα αργοτερα φτασαμε πλεον στο πλοιο μου και με ακουμπησε ο Broggy στο καταστρωμα.Εκεινη την στιγμη μαλλον ηταν η ωρα του αποχαιρετισμου κατι το οποιο σιχαινομουν απιστευτα και δεν ημουν καθολου καλος σε αυτο.Τους υποσχεθηκα οτι οποτε μου δινοταν η ευκαιρια θα ξαναπερνουσα παλι απο το νησι. Ηταν πολυ ενθουσιασμενοι που με γνωρησαν.Τουλαχιστον εμενα αυτο μου εδειχναν. Δεν μπορουσα να κρυψω ομως ουτε εγω τον ενθουσιασμο μου γιατι πολυ απλα δεν ηθελα.Οταν μου γυρησαν την πλατη και πηγαν παλι προς τις σπηλιες τους εγω αρχησα να κανω αγκαριες του πλοιου και να το ετοιμαζω για αναχωρηση. Αφου τελειωσα με τα βασικα πηγα τα πραγματα μου κατω στην καμπινα και στην συνεχεια με την μορφη καπνου ανεβηκα στα καταρτια και ανοιξα τα πανια του πλοιου για να ξεκινησω.Ειχα ξεχασει ομως να ανεβασω την αγκυρα οποτε κατεβηκα παλι κατω.... | |
| | | Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Smoke vs candle and an old story...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 12:59 pm | |
| Δευτερολεπτα αργοτερα το πλοιο μου ξεκινησε και αρχησα να κατευθυνομαι προς την εκβαση του ποταμιου που ειχε δημιουργηθει.Περιεργως ηταν στην ακτη ο Broggy και ο Dorry εκει.Μου εριξαν ενα χαμογελο και οι 2 απο μακρυα.Λιγα λεπτα αργοτερα βρεθηκα σχεδον διπλα τους και μου ειπα να γυρησω λιγο το τιμονι του πλοιου και να ανοιξω και τα αλλα τα πανια.Αυτοματα εκανα αυτο που μου ειπαν και οταν βρεθηκα περιπου 100 μετρα αποσταση απο το νησι εκανα και οι 2 εβγαλαν και οι 2 τα οπλοα τους και με μια αποτομη κινηση τα κατεβασαν κατω και ενα κυμα αερα σηκωθηκε αμεσως.Το πλοιο μου τοτε σχεδον πεταξε και η ταχυτητα μου αυξηθηκε δραματικα και τοτε γυρησα το βλεμμα μου προς τους 2 γιγαντες οι οποιοι ειχαν αγκαλιστει, ειχαν σηκωσει και οι 2 το ενα χερι τους και με χαιρετουσαν και ταυτοχρονα γελουσαν.Τοτε τους ανταπεδωσα την βοηθεια αυτη με ενα δυνατο γελιο και γυρησα το βλεμμα μου προς τον οριζοντα. Μια περιπετεια με περιμενε καπου εκει στο βαθος και ειχα ενα προαισθημα οτι κατι θα αλλαζε συντομα.... | |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Smoke vs candle and an old story...[ΤΕΛΟΣ] Δευ Μαρ 14, 2011 7:28 am | |
| Όνομα: Black Luster Haki Points: - Player of the Week Points: 9 Beli: 48.000 Bounty/Fame Points:- | |
| | | | Smoke vs candle and an old story...[ΤΕΛΟΣ] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|