| [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Chan Civilian
Posts : 3735 Join date : 29/12/2010 Age : 38 Location : Remalia
| Θέμα: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Τετ Μαρ 16, 2011 3:08 am | |
| Μετά την τελευταία αποστολή και την αναπάντεχη κατάληξή της με περίμενε μια έκπληξη. Πήρα "προαγωγή". Το ονομά μου βρέθηκε ξαφνικά στη λίστα με το επόμενο επίπεδο κυνηγών. Ήμουν πολύ χαρούμενος. Ήμουν ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση της υπόσχεσής μου. Επίσης σήμαινε πως είχε αναγνωριστεί η σκληρή δουλειά μου κι η επίμονη προσπάθειά μου για να φέρω τη δικαιοσύνη. Ήταν ένας οδηγός που μου έδειχνε πως με περίμενε ακόμα πιο σκληρή δουλειά. Μου έμενε ένα ακόμα νησί με προβλήματα στη Νότια θάλασσα. Αν το "καθάριζα" κι αυτό θα μπορούσα να λέω πως έφερα την ειρήνη στην περιοχή. Αποφάσισα να δεχτώ την αποστολή και να βοηθήσω το νησί. Το νησί των πουλιών. Τί στο καλό ήταν αυτό όμως; Γιατί το 'λέγαν έτσι; Φαντάστηκα πως θα ήταν διότι κατοικούσαν σε αυτό πολλά είδη πουλιών, ή ότι θα ήταν κάποιος παράδεισος των πτηνών ή κάτι παρεμφερές. Κανείς δεν με προετοίμασε για την αλήθεια. Το μόνο που ήξερα ήταν πως πρέπει να πάω στο νησί και να συλλάβω κάποιον πειρατή υπό το όνομα Marv και να τον παραδώσω στην κυβέρνηση. Εύκολη αποστολή και σχετικά απλή. Ή έτσι νόμιζα στην αρχή.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Πεμ Μαρ 24, 2011 6:14 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Πεμ Μαρ 17, 2011 11:37 am | |
| Πριν φτάσω στο νησί και μάθω πως τίποτα δεν είναι οπως φαίνεται, όλα ήταν μια χαρά. Ξεκίνησα από το αρχηγείο με κατεύθυνση το νησί. Θα μου έπαιρνε μια εβδομάδα να φτάσω εκεί, οπότε είχα χρόνο να προετοιμαστώ κατάλληλα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ασχολήθηκα με τον εξοπλισμό μου. Καθάρισα κι ακόνισα τα όπλα μου, την πανοπλία μου, επιδιόρθωσα κάποια κομμάτια του πλοίου μου που είχαν χαλάσει. Γενικά έβαλα μια τάξη στο αχούρι που υπήρχε στο πλοίο μου. Αν ήταν εδώ η μητέρα μου θα μου τράβαγε τ' αυτί με την ακαταστασία που υπήρχε. Μητέρα. Γιατί τη θυμήθυκα τώρα; Ακόμα και για τις πιο απλές δουλειές τη θυμόμουν. Να με δασκαλεύει μια ζωή και να μου κάνει συνέχεια παρατηρήσεις. Αν ήταν τώρα εδώ θα την άκουγα να μου λέει με τη ζεστή φωνή της: -"Βρε αχαΐρευτε, ακαμάτη κι ανεπρόκοπε πως κατάφερες πάλι και άφησες το πλοίο σου σ' αυτή την κατάσταση; Τεμπέλη, ακόμα και να καθαρίσεις το χώρο που ζείς βαριέσαι. Μπρός στρώσου στη δουλειά." μετά θα μου πετούσε μια σκούπα και θα περίμενε να εκτελέσω την συμβουλή-προσταγή της. Χαμογέλασα χαμένος στις αναμνήσεις. Αλλά ήταν μόνο αναμνήσεις κι η θάλασσα δε συγχωρεί τις ονειροπολήσεις για πολύ χρόνο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Δευ Μαρ 28, 2011 3:20 am, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Πεμ Μαρ 17, 2011 12:04 pm | |
| Ο ουρανός συννέφιασε και βροχή ξεκίνησε να πέφτει. Ο άνεμος δυνάμωσε ξαφνικά και μεγάλα κύματα έκαναν την εμφάνισή τους. Αν και μια τέτοια κακοκαιρία δεν θα ενοχλούσε και πολύ ένα μεγάλο πλοίο, το μικρό δικό μου το ζόρισε αρκετά. Έκανα πολύ κόπο να το ξαναφέρω στην πορεία του και να το κρατήσω εκεί. Ευτυχώς διήρκεσε λίγο. Αμέσως μετά είδα ένα πολύ γνωστό πλοίο να με προσπερνά, λες κι η κακοκαιρία ήταν ο προάγγελός του. Ήταν το γνωστό μου πλοίο φάντασμα-μαγαζί με ότι ήθελα. Τους σταμάτησα και αγόρασα χάρτες για το νησί καθώς κι ένα βιβλίο που είχε γραφτεί γι' αυτό. Από αυτό έμαθα πως στο νησί ζουν μόνο κάποια πουλιά των οποίων το μέγεθος ξεπερνά κατά πολύ το συνηθισμένο. Οι μόνοι άνθρωποι που ζουν εκεί έιναι μια φυλή ιθαγενών σε ημιπρωτόγονη κατάσταση οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν στο άγριο περιβάλλον του νησιού. Τελικά αποδεικνυόταν πως το νησί δεν ήταν και τόσο ήσυχο όσο νόμιζα. Η αυγή χάραζε όταν το νησί φάνηκε στον ορίζοντα. Με μια πρώτη ματιά φαινόταν σαν κατάρτι πλοίου στο οποίο πουλιά πετούσαν γύρω του. Καθώς πλησίαζα ανακάλυψα πως αυτό ήταν απλά μια οφθαλμαπάτη. Κατ' ουσίαν το νησί ήταν ένας τεράστιος βράχος σε σχήμα κώνου με τη μύτη προς τα πάνω. Από το το βράχο προεξείχαν εξογκώματα τα οποία έμοιαζαν με κλαδιά και πάνω σε αυτά είχαν χτίσει της φωλιές τους τα πουλιά. Οι φωλιές είχαν μέγεθος μικρού χωριού, οπότε αναρωτήθηκα ποιό να ήταν άραγε το μέγεθος των πουλιών.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Δευ Μαρ 28, 2011 3:23 am, 4 φορές συνολικά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Παρ Μαρ 18, 2011 5:05 am | |
| Δεν άργησε να μου λυθεί η απορία. Τα πουλιά ήταν απλά τεράστια. Υπερέβαιναν σε μέγεθος ένα σπίτι, και πλησίαζαν αυτό ενός μεγάλου πλοίου. Αν έστω κι ένα από αυτά ήταν αρπακτικό δεν είχα καμμία ελπίδα σωτηρίας. Δεν απορούσα που οι κάτοικοι τα φοβόντουσαν. Σκέφτηκα με μεγάλη ανησυχία πως η αποστολή μου κάθε άλλο παρά έυκολη θα ήταν. Με αυτά τα θηρία να κυκλοφορούν στον ουρανό και να ψάχνουν για φαγητό θα έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτικός ώστε να μην γίνω το ορεκτικό τους. Όμως η αποστολή ήταν αποστολή και θα την εκτελούσα με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμα και με κίνδυνο της ζωής μου. Σάμπως θα ήταν η πρώτη φορά; Πλησίαζα σιγά σιγά το νησί κι ευχόμουν κανένα απ' τα πουλιά να μη με προσέξει (πράγμα εξ' ορισμού αδύνατο). Φυσικά κι οι ευχές μου δεν εισακούστηκαν αφού ξάφνικά ένα σμήνος από αυτά πέταξε αρκετά κοντά στη βάρκα μου περίεργο να δει τι ήταν αυτό το πράγμα που πλησίαζε. Το κύμα απ' το κούνημα των φτερών τους παραλίγο ν' αναποδογυρίσει τη βάρκα. Τα πράγματα δεν ξεκινούσαν καθόλου μα καθόλου καλά.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Δευ Μαρ 28, 2011 3:27 am, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Παρ Μαρ 18, 2011 5:21 am | |
| Το ενοχλητικό στην όλη υπόθεση ήταν οι συνεχείς προειδοποιήσεις του ως τώρα αλάνθαστου ενστίκτου μου πως ακόμα δεν έχω αντιμετωπίσει τα χειρότερα. Δηλαδή πόσο ακόμα θα επιδεινωθεί η κατάσταση; Λες και δεν φτάνουν αυτά τα πουλιά πρέπει να έχω κι άλλα προβλήματα. Για άλλη μια φορά οι προβλέψεις μου επιβεβαιώθηκαν. Με το που έφτασα στην ακτή κι έριξα άγκυρα, είδα ένα τσούρμο ανθρώπων να πλησιάζει. Μάλλον θα ήταν οι ιθαγενείς. Ερχόταν οπλισμένοι και απ' ότι συμπέρανα όχι με φιλικές διαθέσεις. Άρπαξα τα όπλα μου κι έγινα αόρατος. Πήδηξα απ' τη βάρκα κι άρχισα να περπατάω σιγά σιγά μπας και τους ξεφύγω. Αλλά τους υποτίμησα οικτρά. Η άμμος με πρόδωσε καθώς τα ίχνη από τα βήμματά μου ήταν εμφανή. Κινήθηκαν προς το μέρος μου κραδαίνοντας δόρατα, πετώντας μου ακόντια και βέλη. Έτρεξα σαν τον τρελό κι όρμησα μέσα στο δάσος. Εκεί χωρίς μαλακό έδαφος να με προδίδει μ' έχασαν. Έμεινα κοντά στην ακτή διότι δεν ήξερα το νησί και δεν ήθελα να χαθώ. -"Γιατί κάθε φορά να μπλέκω σε μπελάδες; Μία φορά να σταθώ κι εγώ τυχερός και να μου πάνε όλα κατ' ευχήν δε γίνεται;" σκεφτόμουν έξαλλος από θυμό. Κάποιον ήθελα να σκοτώσω σήμερα, κάποιος έπρεπε να πληρώσει γι' αυτό. Πάλι αυτή η αιμοσταγής διάθεση με κατέλαβε. Κινήθηκα προς το μέρος της ομάδας.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Δευ Μαρ 28, 2011 3:43 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Παρ Μαρ 18, 2011 6:42 am | |
| Ήταν δέκα άτομα κι όλα εξέταζαν τη βάρκα μου. Πήραν ότι πολύτιμα πράγματα είχα κι έφυγαν. Κυρίως τρόφιμα και νερό, πυρομαχικά, σχοινιά, τα εφεδρικά πανιά και τα ξύλα, καρφιά, εργαλεία και ότι τιμαλφή είχα που μπορούσαν να πουληθούν. Μου φάνηκε παράξενο. Η περιέργεια μου συνετέλεσε στο να καταφέρω να ανακτήσω τον έλεγχό μου. Είχα αρχίσει να μεταβάλομαι σε αιμοδιψή δολοφόνο. Από την τελευταία αποστολή κι έπειτα όλα είχαν γυρίσει ανάποδα. Ο εκπληκτικός αυτοέλεγχος κι η ψυχραιμία μου είχαν χαθεί. Θύμωνα με το παραμικρό κι έμπλεκα σε φασαρίες χωρίς λόγο. Στο νησί του αρχηγείου είχα σακατέψει 3 ανθρώπους κι είχα στείλει άλλους 2 ετοιμοθάνατους στο νοσοκομείο. Κι ολο αυτό γιατί κάποιος μεθυσμένος μου έχυσε το ποτό του και δε ζήτησε συγνώμη. Δε θυμόμουν ακριβώς τί είχε γίνει. Πότε τα όπλα μου είχαν βρεθεί στα χέρια μου, πότε πετσόκοψα τους δύσμοιρους λες κι ήταν σακιά. Χρειάστηκε η επέμβαση πολλών συναδέλφων για να ηρεμήσω. Την άλλη μέρα έφυγα αμέσως για την αποστολή μου, αφού άφησα χρήματα για να πληρώσω τα νοσήλια των άτυχων ανθρώπων. Να τη πάλι όμως αυτή η αίσθηση. Σαν μια φωνή στο κεφάλι μου, με διέταζε να σκοτώσω, απλά και μόνο για τη χαρά της μάχης και την ευχάριστη θέα του αίματος. Χαστούκισα τον εαυτό μου για να συνέλθω. Στο μεταξύ οι ιθαγενείς είχαν χαθεί.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Δευ Μαρ 28, 2011 3:47 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Σαβ Μαρ 19, 2011 9:21 am | |
| -"Ηλίθιε, χάρη στην παρορμητική σου φύση έχασες το θήραμα σου από τα μάτια σου." σκέφτηκα. Κάτι έπρεπε να κάνω με αυτό το θέμα των σκοτωμών. Όχι τώρα όμως. Τώρα προείχαν δύο πράγματα. Να ασφαλίσω τη βάρκα μου και να ψάξω τους ιθαγενείς. Χωρίς να τους σκοτώσω. Πάλι καλά δε μου είχαν πάρει τα σκοινιά των πανιών. Αφού τα έβγαλα από τα πανιά, τα ένωσα κι έφτιαξα ένα μεγάλο σκοινί και το 'δεσα σ' ένα δέντρο. Η βάρκα τώρα δε θα πήγαινε πουθενά. Σειρά είχε η ανεύρεση των ιθαγενών. Αν μη τη άλλο ήθελα τα πράγματά μου πίσω. Όπως αποδείχτηκε περίτρανα όμως, άλλο η θεωρία άλλο η πράξη. Καλά είχα σκεφτεί εγώ να βρω τους ιθαγενείς, όμως που και πως θα το 'κανα αυτό ήταν μια άλλη μεγάλη συζήτηση. Διότι εγώ μπορεί να ήθελα να τους βρώ, αλλά αυτοί δεν ήθελαν να βρεθούν. Ήξεραν το νησί σαν την παλάμη του χεριού τους κι είχαν κι αρηθμιτικό πλεονέκτημα. Ακόμα και να τους έβρισκα δεν είχα καμμία ελπίδα νίκης. Αλλά θερμόαιμος όπως ήμουν δεν έδωσα σημασία. Άρχισα να ψάχνω σαν τρελός στο νησί από δω κι από 'κει για ώρες. Δεν βρήκα τίποτα. Οι ιθαγενείς ήταν άφαντοι. Το ίδιο κι ο στόχος μου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Δευ Μαρ 28, 2011 3:53 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Σαβ Μαρ 19, 2011 9:47 am | |
| Γύρισα στη βάρκα μου το βράδυ κουρασμένος κι αποκαρδιωμένος. Θα συνέχιζα πάλι αύριο. Είχα έναν ανήσυχο ύπνο το βράδυ καθώς πεταγόμουν με κάθε ήχο από φόβο μην με φάει κανένα πεινασμένο πουλί. Την επόμενη μέρα ξύπνησα βαρύς και ελάχιστα πιο ξεκούραστος. ¨Εφυγα το πρωί από τη βέρκα και γύρισα ξανά το βράδυ σημειώνοντας άλλη μια αποτυχία. Το ίδιο και τις επόμενες δύο μέρες. Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι πως είχα αρχίσει να ξαναμαζεύω τρόφιμα για μελλοντικές μέρες. Ήδη απότ το σκοινί που έδενε τη βάρκα κρέμονταν κρέατα τα οποία είχα αφήσει να ξεραθούν στον ήλιο. Με κομμάτια σπάγκου έφτιαξα πετονιές και ψάρεψα ψάρια, τα οποία κάπνισα το βράδυ σε φωτιά για να διατηρηθούν. Από μια κοντινή πηγή έπαιρνα το νερό που ήθελα (πάλι καλά μου είχαν αφήσει κάποια από τα βαρέλια μου, όσα ήταν ήδη άδεια). Ήμουν πλέον σε θέση να προσανατολιστώ καλά στην πλευρά του νησιού στην οποία βρισκόμουν. Αύριο θα ξανασυνέχιζα την αναζήτηση ελπίζοντας σε μια καλύτερη τύχη. Τύχη. Βασιζόμουν πολύ πάνω της τώρα τελευταία. Κι αυτή μ' ευνοούσε αρκετά. Σκανδαλωδώς αρκετά θα έλεγα. Αν και αργούσε να το κάνει. Πάντα έφτανε η κρίσιμη στιγμή, το σημείο όπου αν δεν είχα τύχη δεν θα επιζούσα ποτέ. Κι εκεί μ' ευνοούσε, ενώ γενικά μ' έφτυνε κατάμουτρα. Ή καμμιά φορά αποφάσιζε να μου γελάσει και πιο πρίν αλλά σπάνια. Μια απ' αυτές τις φορές ήταν κι τωρινή.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Τετ Μαρ 23, 2011 2:31 pm, 1 φορά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Κυρ Μαρ 20, 2011 7:53 am | |
| Η ημέρα ξεκίνησε βροχερή και συννεφιασμένη, αλλά στην πορεία ο ήλιος βγήκε. Και μαζί με τον ήλιο κι εγώ στη γύρα. Δεν είχα και πολλές ελπίδες ότι θα απέδιδε το κυνήγι μου όμως δεν απελπίστηκα. Κι εκεί που τόσες μέρες δεν είχα βρει ούτε έναν είδα ένα τσούρμο να διασχίζει το δάσος. Που πήγαιναν, και τι θα έκαναν; Είχα περιέργεια να μάθω και τους ακολούθησα. Συγκράτησα την παρόρμηση να τους σφάξω όλους με χαρακτηριστικη ευκολία. Είχα αρχίσει να τιθασεύω τον εαυτό μου. Προχώρησαν μέσα στο δάσος για αρκετή ώρα. Τους ακολουθούσα όσο πιο γρήγορα μπορούσα αλλά πολλές φορές είχα την εντύπωση πως με κατάλαβαν. Πάντως δεν έδειξαν τίποτα. Με οδήγησαν έτσι σ' ένα μικρό οικισμό προφανώς ο δικός τους. Ήταν χτισμένος σε μια στενή χαράδρα του βράχου, ένα φυσικό φαράγγι. Ένα ξύλινο τείχος περικύκλωνε το χωριό προφανώς σαν άμυνα εναντίον των ζώων και των πουλιών (τα οποία δεν μπορούσαν να πετάξουν μέσα λογω της στενότητας του χώρου. Φτωχικά καλύβια από άχυρα και ξύλα αποτελούσαν τα σπίτια των αυτόχθωνων. Όμως αυτό δεν ήταν που μου έκανε εντύπωση, αλλά η κανονικά χτυσμένη σαν σπίτι καλύβα στην άκρη του χωριού. Ήταν τελείως αταίριαστη με το περιβάλλον.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Τετ Μαρ 23, 2011 2:34 pm, 1 φορά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Δευ Μαρ 21, 2011 3:02 am | |
| Οι πύλες του οικισμού ήταν ανοιχτές, κι ακολούθησα τους ιθαγενείς μέσα. Οι φρουροί τους χαιρέτησαν και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες. Απ' όσα μπόρεσα ν' ακούσω ήταν μια αποστολή αναζήτητσης τροφής. Με τα πουλιά να τριγυρνάνε στο νησί η εύρεση τροφής δεν ήταν κι εύκολη υπόθεση. Η ομάδα είχε γυρίσει με άδεια χέρια. Έτσι δικαιολογούνταν η κλοπή των τροφίμων και των εργαλείων μου. Τα ήθελαν για να βοηθήσουν στην επιβίωσή τους. Γι' αυτό λοιπόν μου επιτέθηκαν στην ακτή. Πολλά ξεκαθάρησαν έτσι. Αν και τα κλοπιμαία μου θα τα έπαιρνα πίσω τουλάχιστον δεν θα προκαλούσα αντίποινα. Η ομάδα προχώρησε και πήγε προς την καλύβα. Εκεί περίμενε κι ο επικεφαλής είπε κάτι στον φρουρό κι αυτός φώναξε κάτι που με ξάφνιασε ευχάριστα. -"Μεγαλειότατε η ομάδα κυνηγιού γύρισε." Παρατήρησα το φρουρό και συνειδητοποίησα πως δεν ήταν από το νησί. Πρέπει να ήταν στο πλήρωμα του Marv. Η πόρτα άνοιξε και βγήκε ένας μετρίου αναστήματος αδύνατος ανθρωπάκος με σκληρά χαρακτηριστικά και πρόσωπο γεμάτο ουλές. Η φωνή του ήταν τραχιά και το βλέμμα του γεμάτο περιφρόνηση και σκληράδα. Βλέμμα τυράνου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Τετ Μαρ 23, 2011 2:36 pm, 1 φορά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Δευ Μαρ 21, 2011 4:19 am | |
| -"Μάλιστα και τι μου φέρατε;", κανέις δεν απάντησε. -"Τίποτα ε; Αποτύχατε λοιπόν, ξέρετε ποιά είναι η ποινή για την αποτυχία έτσι;" , οι δύστυχοι της ομάδας τον κοιτάζαν έντρομοι. -"Μην κάνετε τον κόπο να μου πείτε τις δικαιολογίες περί των πουλιών, δεν με πείθετε. Πετάξτε τους στο λάκο για να γίνουν θυσία στα πουλιά. Θα τα κρατήσουν απασχολημένα για λίγο καιρο.". Έτσι απλά έστειλε πέντε ανθρώπους στο θάνατο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, δισταγμό ή έστω μια ευκαιρία να δικαιολογηθούν. Αλλά το δράμα είχε συνέχεια. Ο Marv στράφηκε προς τους φρουρούς του οι οποίοι χαμογελούσαν και κοιτούσαν τη σκηνή με χαιρεκάκια, λες και το περίμεναν. -"Οι ηλίθιοι που στείλαμε να βρούν τον εισβολέα γύρισαν ή όχι ακόμα;" -"Αυτοί είνε αρχηγέ." απάντησε ο φρουρός. Ο Marv φανερά εκνευρισμένος στράφηκε στους ιθαγενείς. -"Δηλαδή είχατε άλλη μία αποτυχία στο ενεργητικό σας; Άχρηστοι, ανίκανοι, ζώα! Δεν αξίζετε να υπηρετείτε τον βασιλιά του νησιού! Στο λάκο, και να σιγουρευτείτε πως είνε καλά δεμένοι και δεν μπορούν να ξεφύγουν! Για παραδειγματισμό δέστε και τις οικογένειές τους! Να μάθουν τι παθαίνουν όσοι δεν μπορούν να με υπηρετήσουν."
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Τετ Μαρ 23, 2011 2:37 pm, 1 φορά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Τρι Μαρ 22, 2011 1:36 pm | |
| Είχα μείνει άφωνος. Ότι και να 'λεγα 'ηταν λίγο. Ήμουν μάρτυρας σε μια διαταγή εκτέλεσης τουλάχιστον 15 ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ τους λυπήθηκα. Έπρεπε να κάνω κάτι να τους σώσω, αλλά τί; Θα ήταν καθαρή αυτοκτονία να επιτεθώ μέσα στο χωριό στον Marv. Ακόμα και να τον σκότωνα θα με σκότωναν αμέσως μετά. Μόνο μια διεξοδο είχα, να τους ελευθερώσω στο λάκο. Αν κι αυτό σήμαινε ενδεχόμενη μάχη μου με τα πουλιά. Μια προοπτική η οποία δεν με συγκινούσε ιδιαίτερα. Όμως δεν μπορούσα να τους αφήσω να πεθάνουν έτσι. Ο λάκος ήταν μία φυσική κοιλότητα του εδάφους στην οποία ο Marv είχε στήσει ξύλινους σταυρούς στους οποίους έδεναν τους μελλοθάνατους και τους άφηναν έρμαια στα στοιχεία της φύσης και τα άγρια ζώα. Και υπήρχαν αρκετά από αυτά να κάνουν τη δουλειά. Παρακολούθησα από ασφαλή απόσταση τη μεταφορά και την τοποθέτηση των άμοιρων ανθρώπων στους σταυρούς. Όσους δεν χωρούσαν τους έδεσαν στο έδαφος με πασσάλους. Αμέσως μετά οι άντρες του Marv φύγανε και τους εγκατέλειψαν εκεί. Αμέσως έτρεξα προς το μέρος τους.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Τετ Μαρ 23, 2011 2:38 pm, 1 φορά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Τετ Μαρ 23, 2011 5:12 am | |
| Έγινα ορατός και πλησίασα τον πρώτο απ' αυτούς. Αυτός με είδε με τραβηγμένο σπαθί και το ππόσωπό του πήρε μια τρομαγμένη εκφραση. -"Χτύπα, σκοτωσέ με τώρα ξένε. Θα με λυτρώσεις από το μαρτύριο. Κάνε το ίδιο και στους άλλους όμως, γλίτωσέ τους κι αυτούς." είπε. -"Στη θέση θα σώπαινα για να μην τραβήξω την προσοχή αυτών που περιμένουν ν' ακούσουν τις κραυγές του θανάτου σας. Μετά θα μιλούσα μόνο αν ήμουν σίγουρος για το τι θα έκανε ο άλλος." και χωρίς να του δώσω ευκαιρία ν' απαντήσει έκοψα τα σκοινιά του με μια σπαθιά. Με κοίταζε με κατάπληξη. Δεν πιστεύε στα μάτια του. Του έδωσα το μαχαίρι μου. -"Λύσε τους άλλους γρήγορα. Δεν έχουμε και πάρα πολύ χρόνο.". Το ήξερε καλύτερα από 'μενα και στρώθηκε στη δουλειά. Μόλις τους λύσαμε όλους μαζεύτηκαν στο κέντρο χωρίς να πιστεύουν στην τύχη τους. Μαζεύτηκαν όλοι στη μέση της κοιλώτητας. Τους εξήγησα πως έπρεπε να φύγουμε το συντομοτερο δυνατό από δω. Πριν κανένα αγρίμι ή τίποτα χειρότερο αποφάσιζε να 'ρθει για ένα γεύμα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Τετ Μαρ 23, 2011 2:41 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Τετ Μαρ 23, 2011 5:34 am | |
| Τρέξαμε προς την είσοδο του λάκου κι ανεβήκαμε την ανηφοριά. Αν και δυστυχώς για μας οι κινήσεις μας ήδη παρακολουθούνταν αν και δεν έιχαμε ιδέα επ' αυτού. Μία στριγγή κραυγή έσκισε τον αέρα. Διακρίναμε ξαφνικά μια σκιά να σκεπάζει τον ήλιο και νιώσαμε τον αέρα του κύματος που σηκώσθηκε από το τίναγμα ενός ζευγαριού μεγάλων φτερών. Μια κραυγή υποδήλωνε πως κάποιος είχε πιαστεί. Ένα ουρλιαχτό γυναίκας μια απελπισμένη παιδική φωνή μαρτυρούσαν πως κάποιος από τη συντροφιά δεν τα κατάφερε. Πίσω μου ένα πουλί άρπαζε ένα άμοιρο φυγά. Στα μάτια μου ο χρόνος σταμάτησε και κυλούσε πάρα πολύ αργά. Δεν κατάλαβα ούτε πως, ούτε γιατί έκανα ότι έκαν μετά. Όρμησα προς το πόδι που κρατούσε τον άντρα και λίγο πριν αυτό βγει από την εμβέλεια των χεριών μου πήδηξα και γραπώθηκα από ένα νύχι. Με δυσκολία κατάφερα να κρατηθώ και να σκαρφαλώσω στο πόδι σε ασφαλές σημείο. Ο άντρας από κάτω μου μου φώναζε θυμωμένος να κάνω κάτι να τον σώσω. -"Ηρέμησε, αν αποφασίσω να χτυπήσω το πουλί στο ύψος που βρισκόμαστε θα μας αφήσει να πέσουμε και θα σκοτωθούμε και οι δύο. Δεν έχουμε άλλη λύση απ' το να πάμε στη φωλιά του και να προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από 'κει.".
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Τετ Μαρ 23, 2011 2:43 pm, 1 φορά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Τετ Μαρ 23, 2011 6:07 am | |
| Βέβαια αυτό ήταν πολύ εύκολο να ειπωθεί παρά να πραγματοποιηθεί. Το πτηνό μας πήγε στην φωλιά του. Δύο υποψήφια φαγητά είναι σίγουρα καλύτερα από ένα. Μας πέταξε μέσα στη φωλιά κι αφού έκανε έναν κύκλο στον αέρα προσγειώθηκε στην άκρη της φωλιάς. Έβγαλε ένα στριγγό κρώξιμο και αρκετά πιο απαλά του απάντησαν από την άλλη άκρη της φωλιάς. Τα μικρά ερχόταν στη μαμά να φάνε. Μικρά ήταν σχήμα λόγου διότι μιλούσαμε για πουλιά σε μέγεθος ενήλικου άντρα. Η κατάσταση είχε ξεφύγει εκτός ελέγχου. Αν τολμούσα να αμυνθώ ώστε να μη φαγωθώ θα κατέληγα να προκαλέσω την αντίδραση της μάνας και μετά θα κατέληγα μακαρίτης, ενώ αν δεν έκανα τίποτα θα κατέληγα μακαρίτης μια ώρα αρχύτερα. Ακόμα κι αν άφηνα τα πουλιά να φάνε τον άλλον πρώτα και πάλι το μόνο που θα κέρδιζα θα ήταν μια αναβολή του τέλους. Η κατάσταση απαιτούσε γρήγορη σκέψη, κι ακόμα γρηγορότερες αντιδράσεις.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Τετ Μαρ 23, 2011 2:47 pm, 1 φορά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Τετ Μαρ 23, 2011 6:30 am | |
| Φώναξα στον σαστισμένο άντρα: -"Έλα μαζί μου γρήγορα, και κρατήσου σφιχτά από το χέρι μου". Με κοίταξε με ένα βλέμμα γεμάτο περιέργεια και φόβο. -"Δεν είναι ώρα για ηλιθια tabboo τώρα, ή κάνεις αυτό που σου λέω ή θα πεθάνεις. Διάλεξε.". Αποφάσισε να με ακούσει. Στη στιγμή γίναμε αόρατοι κι αρχίσαμε να τρέχουμε στην άκρη της φωλιάς όπου είχε τ' αυγά. Ήταν το μόνο μέρος όπου μπορούσαμε να κρυφτούμε. Ο άντρας συνέχιζε να με κοιτάει παράξενα και πήγε να τραβήξει το χέρι του τώρα που ένοιωσε λιγάκι ασφαλής. Όσο τα πουλιά ψάχναν για 'μας του εξήγησα το πως γλιτώσαμε. Έδειχνε έκπληκτος κι ευγνώμων. Ύστερα χαλάρωσε κι απλά συνέχισε να με κρατάει σφιχτά. Αν και η προσωρινή μας διαφυγή μας είχε γλιτώσει από το θάνατο δε θα κρατούσε πολύ. Ήδη τα πουλιά είχαν αρχίσει να ψάχνουν την "τροφή" τους σε όλη τη φωλιά. Αν μέναμε για πολύ ώρα ακόμα εδώ θα μας έβρισκαν.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chan στις Τετ Μαρ 23, 2011 2:48 pm, 1 φορά | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Τετ Μαρ 23, 2011 12:18 pm | |
| Κοίταξα τον άντρα δίπλα μου μπας κι είχε καμμιά ιδέα για να σωθούμε αλλά κι αυτός περίμενε από 'μένα κάποια ελπίδα. Η μόνη σωτηρία που είχαμε ήταν να φύγουμε. Αλλά για να φύγουμε έπρεπε να πετάξουμε. Και πως στο καλό θα το κάναμε αυτό αν δεν καβαλούσαμε τα πουλιά; Τα οποία αμφέβαλα αν θα μας έδιναν την άδεια να το κάνουμε ή ακόμα κι αν το κάναμε αν θα μας πήγαιναν στο έδαφος ή πουθενά αλλού. Τη λύση μου την έδωσε η ίδια η φωλιά. Τα φτερά των πουλιών ήταν σκορπισμένα εδώ κι εκεί. Εξήγησα στα γρήγορα το σχέδιο στον διπλανό μου. Ήταν ριψοκίνδυνο αλλά και η μόνη μας ελπίδα. Στα ταξίδια μου είχα δει διάφορα περίεργα πράγματα. Ένα από αυτά ήταν και το ανεμόπτερο. Απ' όσα είχα μάθει μιμούνταν τον τρόπο πτήσης των πουλιών. Αυτό έπρεπε να κάνουμε κι εμείς. Πήραμε τέσσερα φτερά και με τις κλιματσίδες της φωλιάς τα δέσαμε μεταξύ τους ώστε να σηματίζουν ένα τρίγωνο. Βγάλαμε τις ζώνες μας και δεθήκαμε πάνω στα φτερά. Δεν έπρεπε να πέσουμε. Σηκώσαμε την κατασκευή μας και την οδηγήσαμε στην άκρη της φωλιάς. Κρωξίματα μας ειδοποίησαν πως είχαμε ανακαλυφθεί. Μας έκανα ξάνά αόρατους κι όσο τα πουλιά ήταν ακόμα σαστισμένα, πηδήξαμε στο κενό. | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Τετ Μαρ 23, 2011 2:50 pm | |
| υτο ήταν όλες μας οι ελπίδες ήταν πια στα χέρια (ή καλύτερα στα φτερά) της κατασκευής μας. Ο διπλανός μου ούρλιαξε από το φόβο, εγώ δεν είχα φωνή με είχε συνεπάρει το πέταγμα. Ο ίλιγγος της πτώσης, η μαγεία της πτήσης κι η ταχύτητα με είχαν συναρπασει. Όταν τελικά φώναξα δεν ήταν από τρόμο αλλά από χαρά. Πέφταμε από ψηλά με μια ταχύτητα που σε 'κοβε την ανάσα. Ένοιωθα πολύ χαρούμενος κι αναζωογονημένος. Είχα ενθουσιαστεί. Όμως η χαρά δεν θα κρατούσε πολύ, το έδαφος πλησίαζε επικίνδυνα. Έπρεπε να σηκώσουμε το πετούμενο μας και να καβαλήσουμε τον άνεμο. Με πολύ κόπο και με επώδυνες κινήσεις του σώματός μας τα καταφέραμε να έρθει παράλληλα στη γη. Κι εκεί άρχισε η μεθυστική διαδρομή. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε στον αέρα, πέφταμε ολοένα και πιο χαμηλά. Άλλα η αντίσταση του αέρα στα φτερά μας μείωσε πάρα πολύ την ταχύτητα. Για κακή μου τύχη όμως κατευθυνόμασταν προς τη θάλασσα. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πανηγύριζα αλλά όχι πια, διότι εκεί με περίμενε ένας εξίσου γρήγορος κι επώδυνος θάνατος από πνιγμό. Αν όμως άλλαζα κατεύθυνση θα πεθαίναμε από τη δύναμη της σύγκρουσης με το έδαφος. Είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δύο σίγουρους θανάτους, οπότε επέλεξα αυτόν με την μια και μοναδική πιθανότητα επιβίωσης. Τη θάλασσα. | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Τετ Μαρ 23, 2011 2:51 pm | |
| Αφέθηκα στα χέρια του ανθρώπου που ήταν μαζί μου στην πτήση μπας και με σώσει. Η θάλασσα είχε φτάσει πολύ κοντά και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η πρόσκρουση ήταν γεγονός. Ένοιωσα τον πόνο της κρούσης, και αρκετά κόκκαλα να σπάνε. Το αερόπλοιό μας έσπασε λες κι ήταν χαρτί. Πριν μπορέσω να κάνω κάτι η ακινησία με κατέβαλε. Σαν χρήστης φρούτου του Διαβόλου δεν μπορούσα να κολυμπήσω και βυθίστηκα αμέσως. Σαν βαρίδιο. Τα πνευμόνια μου καίγανε ήθελα να πάρω ανάσα, αλλά δεν μπορούσα. Εξέπνευσα ενστικτωδώς και μετά λυποθήμησα από τον έντονο πόνο. Ήταν το τέλος. Σαν σε όνειρο ένοιωσα κάποιον να με τραβάει, είδα τον πατέρα μου μέσα στην παραζάλη μου. Περισσότερο κατάλαβα παρά είδα να με σέρνουν στην ακτή και να μου κάνουν ανάνηψη. Δεν κατάλαβα πως έφτυσα το νερό από τα πνευμόνια μου. Όλα σκοτείνιασαν και βυθίστηκα στη λήθη. | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Τετ Μαρ 23, 2011 2:52 pm | |
| Ξύπνησα μετά από ώρες. Είχε νυχτώσει όταν ξύπνησα. Είδα πως βρισκόμουν σε μια σπηλιά ξαπλωμένος. Έβηξα αρκετά μέχρι να βγάλω τ' απομεινάρια νερού από τα πνευμόνια μου. Είδα γύρω μου όλους αυτούς που βοήθησα να σωθούν. Είχαν βρεί καταφύγιο σε μια σπηλιά. Με το που ξύπνησα μαζεύτηκαν γύρω μου κι άρχισαν να μου εκφράζουν όλοι μαζί τις ευχαριστίες τους. -"Δεν κάνει τίποτα, μιας και δεν έκανα και κάτι σημαντικό. Αν γίνεται όμως να μου φέρετε κάτι να φάω κι εγώ. Αυτό που μαγειρεύετε μυρίζει υπέροχα." Αμέσως τσακίστηκαν να μ' εξυπηρετήσουν. Ήταν στ' αλήθεια πολύ καλοί άνθρωποι. Καθώς τρώγαμε με κατατόπησαν ως προς τα τεκτενομενα του νησιού. Έμαθα μεταξύ άλλων πως ο Marv ανήρθε με το έτσι θέλω στην εξουσία του νησιού αφού αιχμαλώτισε τον προηγούμενο αρχηγό. Από τότε τους βασανίζει και κυβερνά σαν τύρανος. Όπλα εκείνη δεν έχουν όπως ο Marv κι οι δικοί του και δεν μπορούν ν' αντισταθούν στην ισχύ του. Επίσης είχε πάρει κι ένα κανόνι στο χωριό με το οποίο εκβίαζε τους ιθαγενείς όταν αυτοί αποφάσιζαν να σηκώσουν κεφάλι. | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Τετ Μαρ 23, 2011 2:53 pm | |
| Μέσα το κτίριο ήταν γεμάτο με όπλα και 20 άντρες το φυλούσαν (οι οποίοι αποτελούσαν και το πλήρωμά του). Δυστυχώς δεν είχαν να μου πουν πολλές λεπτομέρειες για τη διαρύθμιση του κτιρίου. Κρίμα θα έπρεπε να το ανακαλύψω. Αφού έφαγα και ξεκουράστηκα, σειρά είχε η ολοκλήρωση του σχεδίου μου. Όμως στην αποστολή μου ο Marv θα ζούσε και κάτι μου έλεγε πως ούτε κι ο ίδιος θα ερχόταν ησυχος και μόνος να συλληφθεί, ούτε οι δικοί του θα με άφηναν να τον πιάσω έτσι εύκολα αφού αυτό θα σήμαινε και την πτώση τους. Παρουσιάζονταν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες για την πραγματοποίηση του σχεδίου μου. Η κυριότερη ήταν ο τρόπος με τον οποίον θα εξουδετέρωνα τους άντρες του Marv. Τρόπο να ειδοποιήσω το Ναυτικό δεν είχα, οπότε έπρεπε να βρω ένα σχέδιο ν' αναγκάσω τους κατοίκους του χωριού να με βοηθήσουν. Πώς όμως;;; Κατ' αρχάς θα εκμεταλευόμουν αυτούς που έσωσα, όλο και κάποιον γνωστό θα είχανε. Άρχισα σιγά σιγά να βάζω τους σπόρους για να οργανώσουμε μια επανάσταση. Ως τώρα ήταν κάτι το πρωτάκουστο γι' αυτούς κι είχαν αρκετούς ενδοιασμούς στην αρχή αλλά σιγά σιγά τους μετέπεισα. | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Τετ Μαρ 23, 2011 2:53 pm | |
| Κανονικά μια τέτοια προετοιμασία θα επαιρνε πολλά χρόνια αλλά με την συμπεριφορά του Marv και τον τρόπο διακυβέρνησης πήρε μόλις μια εβδομάδα. Οι χωρικοί οι οποίοι βγαίναν σε ομάδες είτε για να παν σε κρυφά χωράφια μέσα σε σπηλιές είτε για κυνήγι και συλλογή πρώτων υλών, σιγά σιγά μυούνταν και ενστερνίζονταν το σκοπό μας. Ο φόβος όλων για το κανόνι ήταν από τα πρώτα στοιχεία που τακτοποιήθηκαν στο σχέδιο μάχης. Θα το αναλάμβανα εγώ αφού είχαν κάνει τον κατάλληλο αντιπερισπασμό για να μπορέσω να μπω σο σπίτι. Μέσα σε επτά μέρες όλοι ήταν έτοιμοι κι ήξεραν το ρόλο τους στην επερχόμενη μάχη. Έμελλε μόνο να ξεκαθαρίσουμε τους προδότες. Σε κάθε προσπάθεια ανατροπής της εξουσίας υπάρχουν πάντα προδότες. Άνθρωποι οι οποίοι είναι βολεμένοι, έχουν προνόμια και διάφορες σχέσεις εξάρτησης. Αυτοί είχαν προσεκτικά εξαιρεθεί από το όλο σχέδιο κι είχε προαποφασιστεί η εξόντωσή τους. | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Τετ Μαρ 23, 2011 2:54 pm | |
| Βέβαια αυτό θα γινόταν προσεκτικά και με σύστημα σε βάθος χρόνου. Δεν χρειαζόταν βιασύνη ούτε άσκοπες κινήσεις. Όλα θα γινόταν στην ώρα τους ώστε να μην κινηθούν υποψίες. Η άκρα μυστικότητα ήταν σημαντική. Οι προδότες ξεμοναχιάστηκαν σε διάφορες εξορμήσεις ομάδων αναζήτησης τροφής ή πρώτων υλών. Ο κάθε ένας από αυτούς εξολοθρεύτηκε σιωπηλά και γρήγορα και τα πτώματα θάφτηκαν σε διαφορετικά σημεία του νησιού για να μην κινήσουν υποψίες. Το όλο εγχείρημα καλύφθηκε από τη δικαιολογία των επιθέσεων από άγρια ζώα. Ταυτόχρονα με αυτές τις δολοφονίες κανόνισα να "εξαφανίζονται" ταυτόχρονα και κάποιοι από τους υπόλοιπους ώστε να μην φανεί ύποπτο. Αυτούς τους μάζεψα στη σπηλιά και τους έτοίμασα ως μια καλή δύναμη κρούσης. Η όλη αυτή επιχείρηση πήρε άλλες δύο εβδομάδες. 'Ημουν σχεδόν ένα μήνα στο νησί αλλά το τέλος πλησίαζε. Αποφασίστηκε η τελική επίθεση να γίνει σε μεθαύριο. Όλοι πήραν τις θέσεις τους κι ετοιμάστηκαν για τη μεγάλη μέρα. Το τελευταίο βράδυ όλοι φάγαν με τις οικογένειές τους και προσευχήθηκαν για καλή επιτυχία αύριο. Η μεγάλη μέρα ξημέρωσε. | |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Πεμ Μαρ 24, 2011 2:50 am | |
| Υπήρχε ένταση ατον αέρα απότο πρωί. Οποισδήποτε θα το καταλάβαινε πως κάτι μεγάλο θα γινόταν σήμερα. Ήλπιζα πως θα απέφετγα κάτι τέτοιο αλλά κατά βάθος δεν το πίστευα. Πλέον ο μόνος τρόπος να φανούν όλα φυσιολογικά ήταν να είναι ο Marv χαζός. Αλλά κάθε άλλο παρά χαζός ήταν. Το μυρίστηκε και πήρε τα μέτρα του. Η φρουρά στο σπίτι ήταν ασφυκτική. Όλοι του οι άντρες ήταν πάνοπλοι και σε επιφυλακή για την παραμικρή ύποπτη κίνηση. Βαδίζαμε όλοι σε τεντομένο σκοινί. Μια λάθος ενέργεια κι όλα θα πήγαιναν στράφι. Μάζεψα τους άντρες που είχα στη διάθεσή μου. Όλοι κι όλοι είκοσι άτομα. Ξεκινήσαμε την πορεία μας προς το χωριό. Έστειλα τρείς μπροστά ν' ανιχνεύουν τον τόπο μπας κι υπήρχε κανένας κατάσκοπος αλλά ευτυχώς ο Marv δεν είχε πολλούς άντρες να διαθέσει για τέτοιες επιχειρήσεις. Βαδίζαμε σιωπηλά και με πολύ προσοχή ώστε να μην ξεσηκώσουμε πολύ φασαρία. Όλα έπρεπε να γίνουν με προσοχή. Δεν επιτρεπόταν λάθη.
| |
|
| |
Chan Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ Πεμ Μαρ 24, 2011 4:41 am | |
| Όταν φτάσαμε στο χωριό έιδαμε τους φρουρούς απ' έξω από την πύλη. Ήταν δικοί μου άνθρωποι. Έγινα αόρατος και τους πλησίασα. Ξαφνιάστηκαν οαν τους μίλησα αλλά γρήγορα ανέκτησαν τον έλεγχο των αντιδράσεών τους. Μου περιέγραψαν την κατάσταση καθώς και πως ο Marv έθεσε τη φρουρά του σε κατάσταση επιφυλακής. Τα πράγματα σκούραιναν. Το σχέδιο θα εκτελούνταν όμως χωρις παραλαγές. Επειδή όμως κανένα σχέδιο δεν είναι τέλειο, έτσι και το δικό μου στράβωσε πριν καν αρχίσει. Ο Marv μας επιφύλασε μια ωραία και δυσάρεστη έκπληξη. Είδαμε άντρες να βγαίνουν και να μετακινούν το κανόνι προς τον ανηφορικό δρόμο στην άλλη άκρη του χωριού. Έκει με σακιά γεμάτα άμμο είχε φτιάξει ένα πολύ καλό χαράκωμα. Το μέρος ήταν στενό και με τους άντρες που είχε συν κάποιους χωρικούς θα μπορούσε άνετα να το κρατήσει γι' αρκετή ώρα. Κάθε επίθεση εκεί θα κατέληγε σε σφαξή από τα όπλα και τις κανονιές. Το μισό χωριό κινδύνευε να καταστραφεί. Τότε εμφανιστηκε ο Marv. | |
|
| |
| [Τέλος-Αποστολή] Μια πτήση με στυλ | |
|