| Flowers!!! [Τέλος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Flowers!!! [Τέλος] Πεμ Μαρ 17, 2011 11:42 pm | |
| Οι περιπλανήσεις μου στη θάλασσα συνεχίζονταν δίχως κάποια σοβαρή διακοπή. Παράλληλα όμως μ'αυτές έπρεπε να ασχοληθώ μ'ένα σωρό γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες με κούραζαν αφάνταστα. Προτιμούσα να βρίσκομαι στο πεδίο της μάχης παρά πάνω από σωρό χαρτιών. Ο καιρός έξω ήταν αρκετά καλός και αυτό με ηρεμούσε αρκετά και με χαλάρωνε και έτσι μπορούσα να κάνω πιο άνετα αυτήν την βαρετή δουλειά.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Παρ Μαρ 18, 2011 12:12 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Flowers!!! [Τέλος] Πεμ Μαρ 17, 2011 11:46 pm | |
| Ενώ διάβαζα όλη αυτή την χαρτούρα ξαφνικά το μάτι μου έπεσε σ'ένα ενδιαφέρον χαρτί. Το περιεχόμενο του μου κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον και δεν άφησα την ευκαιρία να χαθεί. Αφορούσε ένα νησί της Μ.Γραμμής στο οποίο η επιστημονική ομάδα των μαρινς είχε ανακαλύψει μια περίεργη δραστηριότητα, όσον αφορά τα ζώα και τα φυτά που υπήρχαν στο νησί αυτό, όπως επίσης κ οι αναφορές για κάποιους καταζητούμενος που βρήκαν καταφύγιο στο νησι αυτό.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Πεμ Μαρ 17, 2011 11:52 pm, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Flowers!!! [Τέλος] Πεμ Μαρ 17, 2011 11:49 pm | |
| Eπίσης σ'αυτό το νησί, το οποίο δεν είναι άλλο απ'το Boin Archipelago, ακούγεται ότι ζει ένας πρώην κατηζητούμενος άντρας ονόματι Heracles. Ο Heracles ειναι ενας αντρας σε ενα απο τα νησια του αρχιπελαγους ο οποιος μπορει και επιβιωνει μεσα στα σαρκοβορα φυτα. Ειναι αρκετα δυνατος και γρηγορος με εντονη αισθηση επιβιωσης. Το όνομα του έταιρου καταζητούμενου, σύμφωνα με τις φήμες που υπάρχουν καταγεγραμμένες στο χαρτί, είναι Carnivora. Αυτη ειναι μια νεαρη κοπελα. Ειναι αγνωστο πως αλλα απο μικρη μεγαλωσε σε αυτο το αφιλοξενο μερος. Τα ζωα την προσεχαν και αυτη εμαθε να ζει μαζι τους. Γνωριζει για τον εξω κοσμο μεσω του Heracles τον οποιο ξερει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Πεμ Μαρ 17, 2011 11:54 pm, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Flowers!!! [Τέλος] Πεμ Μαρ 17, 2011 11:49 pm | |
| Το Boin Archipelago αποτελειται απο πολλα μικρα νησια. Τα περισσοτερα απο αυτα ειναι καλυμμενα απο ζουγκλα ενω αλλα αποτελουν θανατηφορα τεραστια σαρκοβορα φυτα. Στα νησια αυτα υπαρχουν καθε λογης τεραστια και επικινδυνα ζωα καθως και ειδη που δεν εχουν αναλαληφθει ακομη ή καποιοι θεωρουν ηδη εξαφανισμενα. Τα τροπικα δαση ειναι χαρακτηριστικο των νησιων και ειναι οι κυριοι υπαιτιοι για την καλη θερμοκρασια, τα περιεργα ζωα και το τροπικο κλιμα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Flowers!!! [Τέλος] Πεμ Μαρ 17, 2011 11:50 pm | |
| Σε ενα απο τα δαση κατοικει ο Heracles, οποιος ειναι ενας δυνατος αντρας που γνωριζει τα παντα για τα νησια αυτα, τα φυτα τους και τα ζωα τους αλλα εχει μεγαλη αποψη για τον εαυτο του. Παρα την εμφανιση του ειναι πολυ δυνατος και για αυτο αλλοστε μπορει και επιβιωνει ευκολα σε ενα τοσο αφιλοξενο μερος. Στα νησια αυτα μενει επισης και η Carnivora μια ομορφη αλλα πρωτογονη κοπελα που για αγνωστη αιτια μεγαλωσε στα τροπικα δαση των νησιων(οι φήμες λένε ότι οι γονείς της ήταν πειρατές και την άφησαν εκεί για να γλιτώσει την σύλληψη). Ενα τσιταχ την πηρε για παιδι της και απο τοτε εχει μαθει να συμπεριφερεται σαν ζωο. οταν γνωρισε τον Heracles για πρωτη φορα αρχισε να μαθαινει για τον πολιτισμο και πλεον γνωριζει πολλα πραγματα για τον εξω κοσμο. Αν και θα ηθελε πολυ να τον δει, δεν αφηνει με τιποτα το δασος το οποιο το θεωρει και σπιτι. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Flowers!!! [Τέλος] Πεμ Μαρ 17, 2011 11:54 pm | |
| Πολλα απο τα νησια τα οποια ανηκουν στο Boin Archipelago ειναι τεραστια σαρκοβορα φυτα. Αυτα αφηνουν οσο περισσοτερα ζωα να μαζευτουν στην περιοχη τους και μια φορα την ημερα σηκωνουν τα φυλλα τους και καταπινουν τα παντα μεσα σε αυτα. Απο μακρια ειναι ενα ωραιο θεαμα καθως φαινονται σαν λουλουδια που κλεινουν και ξαναανοιγουν, με τα υπεροχα τροπικα τους χρωματα. Ωστοσο αν βρεθεις μεσα στο στομα τους δυσκολα ξεφευεις. Οι μονοι που μπορουν να ξεφυγουν και ξερουν πως ειναι η Carnivora και ο Heracles. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Flowers!!! [Τέλος] Πεμ Μαρ 17, 2011 11:57 pm | |
| Αμέσως δίνω εντολή να κατευθυνθούμε προς το Boin Archipelago. Eνώ είμαστε σ'αυτήν την πορεία σε μακρινή απόσταση απ'το πλοίο μας, οι άντρες που βρίσκονταν στο κατάρτι αντικρίζουν ένα πλοίο. Ύστερα από λιγη παρακολούθηση αντιλαμβάνονται ότι το πλοίο αυτό είναι πειρατικό.
-Commander Destro, το πλοίο αυτό είναι σίγουρα πειρατικό. Από το τη σημαία που βλέπουμε μπορούμε να πούμε πως υπάρχει μεγάλη ομοιότητα με την περιγραφή του άγνωστου πειρατικού πληρώματος το οποίο δρα στην περιοχή. Αναμένουμε εντολές κύριε!!!
-Δεν υπάρχει αμφιβολία!! Αυτό πρέπει να είναι. Αλλά κ έστω μια μικρή πιθανότητα λάθους να υπάρχει απ'την στιγμή που είναι πειρατές δεν πρόκειται να τους συγχωρέσουμε ποτέ!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Flowers!!! [Τέλος] Πεμ Μαρ 17, 2011 11:57 pm | |
| -Αλλάζουμε πορεία. Κατευθυνόμαστε προς το πειρατικό σκάφος. Όλοι οι άντρες σε θέσεις μάχης!!
-Μάλιστα κύριε!!!
Το πλοίο μας αλλάζει ρώτα κ κατευθύνετε με σταθερή ταχύτητα εναντίον των πειρατών. Θέλω να είμαι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα. Δεν πρόκειται να κινηθώ απερίσκεπτα εναντίον τους γιατί δεν ξέρω τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Flowers!!! [Τέλος] Παρ Μαρ 18, 2011 12:03 am | |
| Το πειρατικό πλοίο βρισκόταν αρκετά κοντά στο νησί. Εμείς αρχίσαμε να τους πλησιάζουμε αλλά τότε κάτι αναπάντεχο έγινε. Ένα τεράστιο λουλούδι πετάχτηκε απ'την ακτή του νησιού και χτύπησε το πλοίο των πειρατών. Ήταν ένα τεράστιο ανθρωποφάγο φυτό το οποίο κατασπάραξε το κατάρτι του πλοίου. Οι πειρατές έτρεχαν πανικόβλητοι πάνω κάτω στο πλοίο. Ακόμα και εγώ που παρακολουθούσα είχα ξαφνιαστεί. Μετά το φυτό σειρά είχαν κάτι τεράστια έντομα τα οποία κατέστρεψν ολοσχερώς το πλοίο. Δεν είχα ξαναδει κάτι τέτοιο. Πάνω στα έντομα διέκρινα όμως μια φιγούρα ενός άντρα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Flowers!!! [Τέλος] Παρ Μαρ 18, 2011 12:11 am | |
| Αυτός πρέπει να είναι ο Heracles.. Σκέφτηκα και αμέσως γύρισα στο πλήρωμα μου κ διέταξα να πυροβολήσουν το έντομο που τον κουβαλούσε. Οι αντρες μου αμέσως εκτέλεσαν τη διαταγή μου κ το έντομο άρχισε να πέφτει κάτω, μαζί με τον Heracles. Αυτός με μια γρήγρη κίνηση προσγειώθηκε επάνω στο πλοίο μου. -Ποιος είσαι εσύ που μου επιτήθεσαι στα μέρη μου?? -Ένας απλός υπηρέτης της δικαιοσύνης είμαι. Και ήρθε η ώρα να την νιώσεις κ εσύ στο πετσί σου!!
Αμέσως βγάζω τα σπαθιά μου κ η μάχη ξεκινάει. Έπειτα από λίγη ώρα ο Heracles είναι πεσμένος κάτω κ έτοιμος για σύλληψη. Άλλη μια περιπέτεια τελείωνε εδώ. | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Flowers!!! [Τέλος] Κυρ Μαρ 20, 2011 5:41 am | |
| Όνομα:Destro Haki Points: - Player of the Week Points:6 Beli: 18.000 Bounty/Fame Points:- | |
|
| |
| Flowers!!! [Τέλος] | |
|